Membangunkan pasaran eCommerce melibatkan reka bentuk, pelaksanaan, dan pemantauan pemikiran tinggi. Usaha luar biasa yang terlibat dalam siklus hidup penciptaan dan operasi e Dagang ini dapat diminimumkan secara luar biasa ketika diadopsi sebagai alat pengembangan platform pasar perdagangan e-commerce yang tepat.

Menjual platform terunggul yang menonjol di khalayak ramai dengan menyediakan lebih daripada 5000 ciri penting tanpa sebarang kos dan potensi penuh. Ciri-ciri ini cukup mencukupi untuk membolehkan peminat membuat pasaran b2b, b2c, c2c, niche atau multi vendor mereka sendiri. Banyak lagi yang dapat dimanfaatkan oleh pemilik kedai sekiranya mereka meningkatkan diri mereka ke versi perusahaan.

Sellacious adalah platform pengembangan eCommerce sumber terbuka yang sepenuhnya mempercayai membiarkan penggunanya menyesuaikan pasaran mereka mengikut kehendak mereka. Lebih-lebih lagi, ia memberi ruang kepada pemilik untuk merefleksikan pemikiran mereka melalui penyesuaian bahagian depan tanpa kerumitan. Komponen UI berasaskan pick and drop memudahkan pemilik kedai menguruskan grid dan orientasi komponen. Ini adalah ciri penting yang tidak seperti yang ditawarkan oleh pengembangan cs cart. Sangat penting untuk mengetahui bahawa terdapat sebilangan besar platform yang menyediakan perkhidmatan seperti pengembangan cs cart di mana pengguna diharapkan mempunyai pengetahuan teknikal. Dalam kes CS Cart, pengguna harus dibiasakan dengan mekanisme reka bentuk blok.

Sellacious dilengkapi dengan dua versi berbayar - Sepanjang Hayat dan Perusahaan . Seumur hidup, pengguna boleh mendapatkan tema Joomla yang disediakan. Lebih-lebih lagi, pelanggan mendapat sokongan penuh 1 tahun, langganan percuma ke mana-mana plugin Sellacious. Anda juga dapat memasang widget sembang dengan pemeriksa ejaan automatik. Platform ini selalu mempunyai sudut khas untuk menekankan keselamatan di seluruh platform. Oleh itu, pengesahan pelbagai peringkat dapat diaktifkan pada borang log masuk / pendaftaran untuk pengguna akhir.

Pasukan inti bekerja dengan bersungguh-sungguh 24x7 untuk menyelesaikan semua masalah anda (jika ada) dan akan ada sesi konfigurasi percuma dan perkhidmatan yang menunjukkan cara menyiapkan kedai web dengan cepat dalam masa 15 minit.

Sebagai tambahan kepada semua ciri yang ditawarkan sepanjang hayat, syarikat harus menawarkan banyak tawaran menarik. Pengguna mendapat skalabilitas 200k + pengendalian produk, pelaksanaan berdasarkan CLI untuk mengintip dengan latar belakang teknikal, akses untuk memasang modul percukaian tahap awal, potongan harga, kupon, dan pengiriman. Sebagai tambahan kepada sesi konfigurasi 12 jam percuma, penyatuan backend dengan infrastruktur AWS, akses ke tema front-end premium Sellacious, protokol keselamatan yang dipertingkatkan.

Platform ini mempunyai lebih daripada 65 kaedah pembayaran untuk ditawarkan kepada pemilik kedai untuk membiarkan pelanggan mereka membuat pembayaran untuk produk yang mereka suka tanpa batasan. Amalan mematuhi PCI DSS untuk pembayaran oleh penyedia perkhidmatan pembayaran adalah terjamin. Juga, pemilik kedai dapat mengintegrasikan Power BI dan Tableau untuk visualisasi dan analisis data. Pasaran dapat ditingkatkan hingga 60 juta senarai dan 5 juta produk.

Matlamat

Pasukan inti dalam misi untuk memberikan sokongan dan memenuhi keperluan khusus setiap pelanggan dengan penghantaran tepat waktu. Untuk mencapai sasaran ini, mereka bekerja sepanjang masa dengan ketelusan sepenuhnya terhadap penyampaian kerja dan demonstrasi dari semasa ke semasa. Penyelesaian yang dibuat boleh dibuat sepenuhnya untuk pelanggan itu sendiri atau tersedia untuk umum, umum bagi semua orang, setelah jangka waktu yang dinyatakan, hanya jika pelanggan ingin mendapatkan penyelesaian yang dibuat dengan harga yang lebih murah. Pengusaha eCommerce yang bersedia untuk memulakan pasaran mereka sendiri atau berpindah dari masalah membuat platform yang lebih menarik dapat mencari Sellacious.

Kelebihan

Melalui platform ini, pemilik kedai dapat memanfaatkan cara yang lebih baik untuk mempromosikan pemasaran menegak produk dan perkhidmatan mereka. Untuk memulakan dengan pemilik kedai harus didaftarkan di Joomla. Setelah memuat turun dan menghoskan pakej quicks tart dari laman rasmi Siliceous, pentadbir dapat melakukan banyak pekerjaan dan menyelesaikan tugas melancarkan kedai dalam talian yang berfungsi sepenuhnya hanya dalam masa 15 minit.

Ciri-ciri Platform

Platform ini dilengkapi dengan beberapa ciri yang paling jarang didapati dengan nilai ekonomi. Sebagai contoh, lebih daripada 65 kaedah pembayaran, pengenaan cukai dan pembuatan peraturan cukai berdasarkan parameter seperti geolokasi, nilai kereta atau produk individu, terjemahan, status, kebenaran untuk kakitangan / penjual / pelanggan, program kesetiaan dan afiliasi, muat naik produk, dan penyenaraian vendor , komisen yang ditentukan berdasarkan tahap keahlian, pengurusan kupon dan diskaun, produk pelbagai varian, caching, SEO, Pemasaran e-mel, Iklan, e-dompet, keluaran kedai mesra SEO, dan 24x7 tersedia sokongan pelanggan yang paling rendah.

Kesimpulannya

Anda boleh menyesuaikan pasaran dengan cepat seperti yang anda perlukan tanpa sokongan luaran dari pembangun pihak ketiga. Dokumentasi dijelaskan dengan baik, tepat, dan mudah difahami. Kakitangan sokongan responsif, mendengar platform apa pun dengan penuh kesabaran dan memberi jaminan jaminan seawal mungkin.