Bagaimana memadam aplikasi Tunai?

Berikut adalah beberapa teknik dengan perincian untuk menghapus aplikasi:

:point_right: Sebelum menutup akaun, ketuk butang Tunai di skrin utama aplikasi untuk mengeluarkan aset dari akaun anda.

:point_right: Kemudian, pilih simbol Profil anda dan ketuk Sokongan > Sesuatu Lain> Tetapan Akaun > Tutup Akaun > Tutup Akaun Apl Tunai saya.

:point_right: Anda boleh menghapus aplikasi dari telefon anda setelah akaun anda ditutup.

:bulb: Langkah-langkah Menghapus Akaun Apl Tunai Anda Secara Kekal

berikut adalah dua cara berbeza untuk menghapus akaun Aplikasi Tunai anda . Anda boleh memadam Aplikasi Tunai melalui telefon anda atau melalui laman rasmi Aplikasi Tunai (halaman hubungan). Walaupun kitaran penghapusan akan bergantung pada strategi yang anda pilih, anda sebenarnya akan mencapai hasil akhir, iaitu menghapus akaun Aplikasi Tunai anda. Menghapus kehadiran dalam talian anda mungkin merangkumi banyak kerja - anda mungkin perlu mengumpulkan nombor Jaminan Sosial, permit memandu, frasa rahsia, log masuk, dan itu baru permulaan. Nasib baik, penghapusan akaun Aplikasi Tunai anda tidaklah sukar.

Perkara yang Perlu Diambil Sebelum Menghapus Akaun Tunai Anda

Terdapat pelbagai perkara menarik sebelum menghapus akaun Aplikasi Tunai anda. Ia merangkumi:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Jadikan sebagai perhatian utama bahawa anda tidak akan mempunyai pilihan untuk mendapatkan sejarah ansuran anda setelah anda memadam atau menyahaktifkan akaun Aplikasi Tunai anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Oleh itu, anda boleh memuat turun sejarah ansuran sekiranya anda memerlukannya untuk rujukan di masa hadapan.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Anda tidak dapat menghapus akaun anda jika ada ansuran atau kedai yang akan datang. Oleh itu, anda harus menghantar aset yang akan datang dan membersihkan akaun anda dari sebarang aset.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Anda perlu melepaskan keahlian Aplikasi Tunai anda dan menghentikan sebarang pengisian bulan yang akan datang sebelum anda mematikan akaun Aplikasi Tunai anda.

:bulb: Jangan padamkan aplikasi

Memikat untuk memindahkan aplikasi ke sampah. Walau apa pun, itu tidak sepenuhnya berkaitan dengan akaun anda. Kaedah tunggal ini anda telah menghilangkan aplikasi dari telefon anda.

Akaun anda masih dinamik dan semua data kewangan anda akan direkodkan. Ini menunjukkan bahawa sekiranya anda menghapus akaun kerana tekanan keselamatan, kebimbangan itu tidak akan hilang.

Pindahkan wang tunai

Sekiranya ada wang tunai dalam akaun anda, pindahkan ke organisasi kewangan yang sebelumnya terhubung dengan akaun anda. Untuk melakukan ini, lihat keseimbangan anda di Aplikasi Tunai.

Di bawah keseimbangan anda, akan ada dua alternatif. Salah satunya ialah "Tambah Wang Tunai ." Yang lain adalah "Cash Out." Ketuk "Cash Out" dan pilih bagaimana anda memerlukan wang tunai anda dihantar.

Tutup akaun saya

Menghapus akaun anda sangat mudah sekiranya anda membuka aplikasi. Anda tidak perlu log masuk! Setiap kali anda mengeluarkan wang, ketik simbol menu akaun. Ini akan menyerupai simbol di beberapa laman web media berasaskan web lain yang anda selesa. Ini memunculkan menu pilihan penuh - ketuk "Backing", yang ditunjukkan oleh simbol tanda tanya. Ini menaikkan menu pilihan - ketuk "Sesuatu yang Lain."

Kemudian, ketik "Tetapan Akaun" dan anda hampir tiba. Ketik " Tutup Akaun Apl Tunai Saya."

Untuk mencegah sebarang percampuran, ketuk "Sahkan Menutup Akaun Apl Tunai Saya." Setelah kaedah ini selesai, anda harus mendapat pengesahan. Bergantung pada data hubungan yang dihubungkan dengan akaun anda, anda harus mendapatkan e-mel atau pengesahan buku.

Pastikan anda mendapat pengesahan sebelum anda memadamkan aplikasi. Anda tidak akan mempunyai keinginan untuk memuat turun semula aplikasi sekali lagi.

:bulb: Langkah-langkah Menghapus Akaun Aplikasi Tunai secara Tetap untuk Seseorang yang Meninggal Dunia

Terdapat sedikit keselamatan untuk pembatalan akaun di Aplikasi Tunai, jadi menghapus akaun rakan atau ahli keluarga semestinya mudah. Sekiranya tidak, kumpulan bantuan boleh menolong anda.

Cari kunci rahsia yang anda sayangi

Kemungkinan besar anda tidak perlu bersusah payah dengan kunci rahsia untuk akaun Aplikasi Tunai yang anda sayangi. Anda mungkin perlu menghubungi telefon mereka. Sebilangan besar tidak menyimpan PIN telefon mereka dalam pengarah kata rahsia. Apa lagi yang dapat anda lakukan?

Ikuti beberapa gabungan nombor - mungkin hari jadi anak muda atau tarikh peringatan. Ingat bahawa beberapa kumpulan meleret dalam contoh untuk membuka telefon mereka.

Sekiranya tidak ada alternatif yang berfungsi, anda mempunyai dua pilihan. Anda boleh menghubungi Aplikasi Tunai atau organisasi telefon untuk membukanya. Sekiranya Aplikasi Tunai adalah satu-satunya perkara yang perlu anda buang, mungkin lebih mudah jika hanya menghubungi kumpulan bantuan Cash App.

Hubungi kumpulan bantuan Cash App

Tidak dapat masuk ke telefon yang anda sayangi? Hubungi kumpulan sokongan Aplikasi Tunai dan jelaskan keadaan anda. Anda mungkin perlu mempunyai data perbankan untuk menunjukkan kes anda.

Penghapusan Akaun Tunai

Masih mendapat kekeliruan? Berikut adalah beberapa petunjuk yang boleh membantu.

Bagaimana anda akan menghapus Aplikasi Tunai dari telefon iPhone atau Android anda?

Sekiranya anda telah menghapus akaun anda dengan berkesan, anda hanya perlu memadamkan aplikasi.

Pada Android, tekan aplikasi untuk memilihnya. Pada ketika itu, mulailah menyeretnya ke titik paling tinggi skrin. Simbol tong sampah akan muncul. Seret aplikasi ke atas tong sampah dan hantarkan . Anda mungkin perlu mengesahkan sama ada anda benar-benar perlu menghapus aplikasi tersebut.

Tekan aplikasi pada iPhone. Sekiranya anda mempunyai adaptasi iPhone yang lebih terkini, anda perlu mengetuk "Ubah Aplikasi" ketika muncul. Setelah memilih ini, aplikasi anda akan mula bergoyang di skrin. Semasa bergetar, kotak padam akan muncul. Ketik yang berkaitan dengan Aplikasi Tunai, dan itu akan menghilangkan aplikasi.

:bulb: Bolehkah anda memadamkan sejarah ansuran pada Aplikasi Tunai?

Terdapat banyak sebab anda harus menghapus sejarah ansuran. Anda mungkin bimbang tentang perlindungan atau keselamatan.

Namun, kerana idea aplikasi anda, anda tidak dapat menghapus set pengalaman. Tidak ada orang lain yang dapat melihat siapa yang telah anda bayar, berapa ansurannya, atau jumlah yang diberikan. Ini data peribadi. Ini menunjukkan bahawa ia mesti dilihat secara tidak sengaja bahawa seseorang masuk ke akaun anda.

Bolehkah anda menghalang atau menghapus rakan atau kenalan di Aplikasi Tunai?

Anda harus menghalang individu dalam permohonan tersebut atas alasan keselamatan. Untuk melakukan ini, ketik simbol profil. Nampaknya seperti simbol dan akan muncul di skrin utama. Dari alternatif berikutnya, ketuk " Perlindungan dan Keselamatan."

Ketika anda berada di layar ini, lihat ke bawah hingga Anda melihat "Mendekati Permintaan." Ini akan membolehkan anda mematikan tetapan ini pada atau.

Menyingkap Warisan Digital

Merapikan harta pusaka orang lain adalah sukar. Anda perlu memastikan bahawa anda tidak melewatkan apa-apa untuk mencegah masalah berkaitan keselamatan atau penipuan data di kemudian hari. Tragisnya, orang yang anda sayangi mungkin belum mula mengatur akhir hayat.

Apakah akaun yang dimiliki oleh individu tersebut? Di mana kata laluan? Fokus pada akaun kewangan supaya anda dapat mengubah kehidupan komputer anda masing-masing satu kelas secara bergiliran.

Sekiranya anda ingin menghapus lebih banyak akaun untuk yang dihargai, baca pembantu kami tentang menghapus akaun Airbnb, menghapus akaun Skype, dan menghapus akaun Uber.

:bulb: Cara menghapus akaun Aplikasi Tunai di iPhone anda

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Buka Aplikasi Tunai. Simbol aplikasi berwarna hijau dengan tanda dolar putih.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Sekiranya anda mempunyai wang tunai dalam akaun anda, pastikan untuk memindahkannya ke bank anda sebelum anda meneruskan. Lakukan ini dengan mengetuk jumlah wang tunai di sudut kiri bawah, pada ketika itu mengetuk " Tunai ." :diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketik simbol menu akaun di sudut kanan atas. Ia adalah bulatan dengan bentuk kepala dan bahu individu di dalamnya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketuk "Menyokong" di bahagian bawah menu. Simbolnya adalah tanda tanya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Di bahagian bawah menu baru, ketuk "Sesuatu yang berbeza."

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Lihat ke bahagian bawah menu baru ini dan ketuk "Tetapan Akaun."

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Di menu "Tetapan Akaun", cari pilihan yang bertanda "Tutup Akaun Tunai Saya." Sepatutnya keempat dari pangkalan.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketik "Sahkan Penutupan Akaun." Ini akan mengeluarkan anda dari Aplikasi Tunai. Buku atau pengesahan e-mel akan dihantar kepada anda untuk menunjukkan bahawa anda telah memutuskan akaun anda. Pastikan anda mendapat e-mel ini sebelum anda memadamkan aplikasi.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kembali ke skrin utama anda untuk memadamkan aplikasi. Tahan aplikasi dan, jika anda mempunyai iOS 13 atau lebih baru, ketik "Ubah Aplikasi" di menu musim bunga. Alternatifnya harus menjadi yang kedua dari pangkalan.

• Jika anda mempunyai varian iOS yang lebih mantap, cukup tekan “x” ke sisi aplikasi setelah ia mula bergetar untuk menghapusnya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Aplikasi di layar anda akan mulai bergetar, dan agak "x" akan muncul di sudut kanan atas setiap aplikasi. Ketuk yang ada di Aplikasi Tunai untuk menghapus aplikasi dari telefon anda.

Cash App by Square mengendalikan pelbagai pertukaran yang menggunakan caj dan Visa. Itulah sebabnya menambah baki kewangan pada aplikasi ansuran Aplikasi Tunai adalah pendekatan paling ideal untuk menghargai skop kelebihan Aplikasi Tunai yang luas. Semasa kami membincangkan strategi ansuran, adalah penting bahawa caj dan Visa adalah dua teknik ansuran penting di Cash App. Namun, sekiranya anda memerlukan, anda boleh menghapus strategi ansuran di Aplikasi Tunai dengan mudah. Semua perkara yang dipertimbangkan, maksud saya, anda boleh menghapus baki kewangan yang anda sayangi di Aplikasi Tunai atau menambahkan yang lain juga jika yang sekarang telah habis. Seperti apa sebenarnya, kita harus melihat bagaimana untuk menghapuskan teknik ansuran pada Aplikasi Tunai?

:bulb: Bagaimana menghapuskan baki kewangan dari Aplikasi Tunai?

Semasa anda mempertimbangkan untuk menghapuskan baki kewangan anda dari Aplikasi Tunai, izinkan saya membersihkan sesuatu yang tertentu. Menghapus caj dan Mastercard pada Aplikasi Tunai menunjukkan bahawa anda mengecilkan nilai Aplikasi Tunai. Tugasan seperti menambahkan wang tunai ke kad Aplikasi Tunai dan membuat simpanan bank dari Aplikasi Tunai tidak akan dapat dilaksanakan tanpa lejar. Secara jujur, pelanggan cashapp melakukannya apabila mereka perlu menghapus akaun Cash App mereka sepanjang masa. Sekiranya demikian, saya akan membantu anda untuk melihat cara menghapus akaun Aplikasi Tunai juga dalam catatan ini.

Bagaimana cara menghilangkan teknik ansuran pada kad App-Debit Tunai?

Sekiranya anda yakin dan bertekad untuk menghilangkan teknik ansuran anda di Cash App, anda boleh mengikuti kaedah ini.

 • Lancarkan Aplikasi Tunai di telefon anda.

 • Ketik butang perbankan dan akaun yang boleh diakses di sudut kiri sebelah kanan skrin utama.

 • Skrin seterusnya akan terbuka menunjukkan anda keseimbangan yang boleh diakses di dompet anda. Tepat di bawah skrin keseimbangan, tab ketiga adalah untuk perbankan dan akaun anda.

 • Ketik nama bank yang telah anda tambahkan ke dompet anda.

 • Selanjutnya, anda memerlukan memilih butang menu (simbol tiga tempat yang dapat diakses di sudut yang betul).

 • Sekarang untuk menghilangkan kad cek anda di Aplikasi Tunai, ketuk butang hilangkan bermula dari menu drop.

 • Pilih kad pengganti sekiranya anda perlu menambahkan kad cek lain di Cash App.

Bagaimana cara menghilangkan Mastercard pada Aplikasi Tunai?

Aplikasi Tunai menyokong Mastercard sejumlah besar bank yang berpangkalan di AS. Ini adalah kaedah untuk menghilangkan kad caj anda di Aplikasi Tunai.

 • Buka Aplikasi Tunai dan pilih tangkapan kewangan.

 • Tatal ke bawah sedikit dan ketik nama bank kad caj anda.

 • Sekarang skrin lain akan terbuka, menunjukkan kepada anda kehalusan kad caj anda.

 • Kemudian, ketik simbol tiga titik yang boleh diakses di sudut kanan atas.

 • Sekarang bermula dari menu drop pilih, hapuskan kad caj.

 • Anda boleh memilih Mastercard pengganti juga sekiranya anda perlu menukar Mastercard anda.

Bagaimana cara menambahkan baki kewangan pada Aplikasi Tunai?

Saya dengan senang hati mendedahkan kepada anda bahawa kitaran untuk menambah dan menyiapkan teknik ansuran pada Aplikasi Tunai tidak hanya mudah tetapi percuma juga. Dengan senang hati, aplikasi ansuran Cash App by Square menjunjung tinggi sebahagian besar lejar pemeriksaan. Lebih jelas lagi, untuk menambahkan baki kewangan ke Aplikasi Tunai, apa yang perlu anda lakukan hanyalah menghubungkan caj dan Visa anda dengan memasukkan kehalusan yang disebut pada kad anda.

 • Navigasi ke Aplikasi Tunai di telefon anda.

 • Ketik tab kewangan.

 • Turun sedikit dan kemudian pilih "Tambah Akaun Bank" atau "Tambah Kad Debit"

 • Dari sini mematuhi arahan pada skrin langsung.

 • Selanjutnya, anda perlu memasukkan keseluruhan kehalusan kad cek anda, misalnya, nombor kad, tarikh luput, dan kod CVV.

 • Sekarang anda boleh menggunakan ansuran seketika dan selamat menggunakan kad caj anda di Aplikasi Tunai.

 • Begitu juga, anda boleh memasukkan Mastercard anda sebagai strategi ansuran kedua di Cash App.

Bagaimana cara menghapus akaun Aplikasi Tunai 2021?

Sekiranya anda memilih untuk tidak menggunakan Aplikasi Tunai lebih lama, baiklah, ucapkan selamat tinggal pada setiap perkara kecuali dengan cara yang ahli. Sesuatu yang lain, perkara boleh berkembang dari yang mengerikan hingga yang sangat mengerikan. Kita harus mengutamakan perkara pertama: membatalkan dompet anda dengan memindahkan semua wang tunai ke lejar anda. Begitu juga, jual BTC dan stok anda sekiranya anda mempunyai. Selain itu, memerlukan sedikit masa untuk menghapus data anda sendiri dari Aplikasi Tunai. Apabila anda selesai dengan semua kebiasaan ini, pada ketika itu ikuti teknik terlindung ini untuk menghapus akaun Aplikasi Tunai.

 • Langkah pertama adalah membuka Aplikasi Tunai anda dan selepas itu masuk ke profil anda.

 • Tatal ke bawah dan ketik butang sokongan tunai.

 • Kemudian, pilih sesuatu yang berbeza bermula dari menu drop.

 • Langkah seterusnya adalah memilih "Tetapan akaun".

 • Akhirnya, untuk menghapus akaun Aplikasi Tunai anda, jamin anda memilih butang "Akaun Berdekatan".

Keprihatinan utama

Sejauh ini, anda telah membaca catatan ini dan mengetahui cara menghilangkan strategi ansuran di Aplikasi Tunai. Untuk membantu anda ke tahap yang terbaik, kami juga membincangkan cara menghapus akaun Aplikasi Tunai dengan selamat dan selamat. Sekiranya anda mengikuti setiap kaedah dengan berhati-hati, anda tidak akan mempunyai masalah. Sekiranya berlaku sesuatu yang tidak baik atau anda menemui kesilapan, anda boleh meminta bantuan kami.

:bulb: Bolehkah anda memadam sejarah pertukaran Aplikasi tunai?

Sesuai dengan syarat - syarat pentadbiran dari Cash App, "kerana alasan keselamatan, ketika pertukaran telah dibuat, pertukaran itu tidak dapat dihapus," atau "membasmi" dalam bentuk atau struktur apa pun.

Pertukaran Nombor Telefon Sokongan Pelanggan Aplikasi Tunai yang dicincang dan dikodkan ke Merkle tree.

Bagaimana anda menghapus tindakan pada aplikasi tunai?

Adakah anda dapat Memadam Sejarah Transaksi Aplikasi Tunai? - Youtube

 • Youtube

 • Permulaan pemotongan yang disyorkan

 • Akhir pemotongan yang disyorkan

Bolehkah anda memadam sejarah pertukaran venmo?

Pada aplikasi, cari ke Tetapan -> Privasi dan di bawah Transaksi Lalu pilih kecenderungan anda. Ini berterusan dan kami tidak dapat menyelesaikan aktiviti ini. Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, perhatikan bahawa ansuran dan pembelian peribadi akan tetap peribadi tanpa mengira sama ada anda memilih "Breaking point to Friends". Pertama di web, log masuk ke venmo. com.

Bagaimana saya akan menghapus sejarah pertukaran telefon saya?

Langkah-langkah untuk Hapus sejarah pertukaran telefon:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Log masuk ke akaun telefon anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pergi ke sejarah pertukaran.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Klik pada sejarah yang perlu anda hapus.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Sekarang pergi ke "hapus sejarah pertukaran" [Versi Lama]

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Jana tiket dan pergi ke kawasan bantuan [borang baru]

Bagaimana anda akan menghapus akaun Aplikasi tunai?

Nyahaktifkan Akaun Anda

1. Masuk ke Papan Pemuka Square anda dan pilih Akaun dan Tetapan.

2. Dari tab Maklumat Peribadi, lihat ke bahagian bawah halaman.

3. Pilih Nyahaktifkan Akaun.

4. Pilih penyahaktifan justifikasi anda dan tekan Terus.

5. Masukkan kod cek.

6. Sahkan penyahaktifan dengan memilih Nyahaktifkan.

:bulb: Bolehkah anda menggugurkan pertukaran Cashapp?

Jatuhkan Pembayaran

Sekiranya pembelian anda muncul di buku besar anda namun belum disahkan oleh Aplikasi Tunai, menjatuhkan ansuran boleh menjadi alternatif kerana ansuran tersebut belum diakui oleh penerima. Sekiranya anda menjatuhkan ansuran dalam 24 jam selepas pengiriman, kewangan akan dibatalkan.

Bolehkah anda mengosongkan sejarah APP tunai?

Kerana alasan keselamatan, anda tidak dapat menghapus atau menghilangkan pertukaran. Apabila pertukaran telah dibuat, ia akan ditambahkan ke sejarah pertukaran anda. Anda boleh memutuskan untuk membuka baki kewangan lain secara eksklusif atas nama anda yang disimpan dari akaun NetBank anda untuk menjaga keselamatan anda.

Bagaimana saya akan membersihkan sejarah pertukaran saya di Aplikasi tunai?

Bagaimana saya memadam pertukaran?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Klik pada tab Transaksi di bar menu atas.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Cari pertukaran yang perlu anda tolak.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Klik menu lungsur turun untuk Kategori.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pilih "Jauhkan dari Belanjawan dan Trend".

:bulb: Bagaimana saya akan menghapus sejarah pertukaran gaji G?

Padamkan pergerakan atau maklumat anda

1. Pergi ke halaman penghapusan pentadbiran Akaun Google anda dan log masuk ke akaun anda.

2. Di sebelah Google Pay, klik Padam.

3. Periksa kesnya.

4. Klik Padam Google Pay.

Bagaimana saya akan menghapus pertukaran di venmo?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Teknik 2 Sekiranya Anda Membayar Seseorang yang Tidak Mempunyai Akaun Venmo

 • Buka aplikasi Venmo. Sekiranya anda mengirim wang tunai ke alamat e-mel atau nombor telefon yang tidak berkaitan dengan akaun Venmo, anda boleh melepaskan pertukaran.

 • Ketik simbol ≡.

 • Pilih "Kekurangan".

 • Ketik "Ansuran".

 • Ketuk "Jatuhkan" di bawah ansuran.

Adakah venmo memberitahu sekiranya anda tidak berkawan?

Tidak, sangat dihargai. Yang kedua hanya menambah rakan Facebook yang menggunakan Venmo ke akaun anda yang juga diselaraskan. Seperti kenalan, mereka akan kekal dalam senarai pendamping Venmo anda walaupun anda tidak berteman dengan mereka di Facebook.

Bagaimana anda menutup kafan di venmo?

Untuk menjadikan akaun Venmo anda peribadi, pergi ke "tetapan" dan ambil "keselamatan". Di bawah pengaturan perlindungan, klien dapat memilih pengaturan keselamatan lalai untuk semua ansuran masa depan menjadi "peribadi". Terdapat juga alternatif untuk menjadikan semua pertukaran sebelumnya menjadi peribadi.

Bolehkah kita memadam akaun PhonePe?

Langkah-langkah untuk mematikan akaun PhonePe yang menggunakan aplikasi tersebut

Gunakan jangkauan kami untuk meningkatkan permintaan agar Wallet semakin hampir apabila anda tidak mempunyai keseimbangan dalam akaun anda. Bantuan akan menghubungi anda dan memeriksa sebelum mendekati Wallet anda. Mungkin memerlukan 2-3 hari untuk memadamkan akaun PhonePe anda.

Bagaimana saya menyemak sejarah pertukaran PhonePe saya?

Untuk setiap pertukaran melalui lejar atau dompet anda, anda akan mendapat resit dalam e-mel anda dan pengesahan di dalam aplikasi atau melalui SMS. Anda dapat melihat semua pertukaran sebelumnya di kawasan 'Sejarah Pertukaran'.

Bagaimana saya akan menghapus akaun PhonePe saya?

Padam Akaun Telefon Secara Kekal

1. Langkah awal untuk membuka aplikasi Phonepe pada alat anda.

2. Pergi ke alternatif Akaun Saya dan lihat di bawah.

3. Di sini anda dapat menemui pilihan Bantuan cukup klik padanya.

4. Pilih Topik Lain> Akaun PhonePe.

5. Di bawah Akaun, pilih Padam akaun.

6. Sekarang tekan alternatif Hubungi Kami.

:bulb: Bolehkah anda menjatuhkan aplikasi tunai?

Aplikasi Tunai ke Tunai ansuran adalah masa dan biasanya tidak boleh digugurkan. Tidak dinafikan, periksa suapan tindakan anda untuk memeriksa sama ada resit ansuran menunjukkan alternatif penurunan. Waris juga boleh memotong ansuran anda.

Bolehkah saya mempunyai 2 akaun Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda mempunyai organisasi yang berbeza atau memerlukan akaun yang terpisah, anda boleh membuat pelbagai akaun dan menggunakan telefon bimbit, peruser, dan buku besar yang serupa. Anda hanya boleh menghubungkan satu lejar untuk setiap akaun Square, namun akaun Square tunggal dapat berkongsi baki kewangan jika perlu.

Bagaimana saya akan menghapus aplikasi tunai dari iPhone saya?

Untuk menghapus akaun Aplikasi tunai di iPhone anda, anda harus mengikuti di bawah pendahuluan yang diberikan. Langkah: 1 - Pergi ke Aplikasi tunai di telefon anda. Langkah: 2 - Ketuk Ikon yang diletakkan di kiri paling tinggi di halaman arahan Aplikasi Tunai. Langkah: 3 - Pada mengetuk menu Akaun akan ditunjukkan melihat ke bawah dan menemui "sandaran tunai" dan ketuk padanya.

Bagaimana saya akan mendapat wang tunai dari Cashapp?

Untuk menolak ansuran:

• Ketuk tab Aktiviti di skrin utama Aplikasi Tunai anda.

• Pilih ansuran.

• Ketik. . .

• Pilih Bayaran Balik.

• Tekan OK.

Bolehkah saya mendapatkan kembali wang saya dari aplikasi tunai?

Cari tahu bagaimana menangani potongan penuh, separuh, atau pesanan. Pilih ansuran yang anda mahu potongan> Isu diskaun. Ketuk Pilih Semua Item untuk menolak keseluruhan kesepakatan, pilih perkara-perkara tertentu yang anda ingin tolak, atau ketik Jumlah untuk membayar balik ukuran dolar tertentu.

Mengapa permohonan Tunai menolak wang tunai saya?

Sekiranya anda memotong ansuran, wang tunai akan dikembalikan ke baki Aplikasi Tunai pengirim dengan cepat sekiranya aset dihantar dari bank pengirim atau baki Aplikasi Tunai. Sekiranya aset tersebut dihantar dari Mastercard, subsidi akan dikembalikan kepada Visa pengirim.

Arahan langkah demi langkah untuk Memulihkan Akaun Aplikasi Tunai

Menetapkan semula kemasukan ke akaun Aplikasi Tunai anda tidak perlu sukar atau mengejutkan, tanpa mengira sama ada terdapat banyak dolar dalam bahaya. Walau berapa lama anda menggunakan strategi yang tenang dan mengikuti cara di bawahnya, anda dapat melakukannya dengan cepat. Kami harus menolong anda untuk mengingat beberapa perkara. Melakukan pengeluaran ATM, menyimpan cek anda ke dalam akaun, kad caj Visa yang berbeza untuk menjaga keselamatan barang, dan yang terbaik ialah membayar dan mendapatkan ansuran seperti sekejap. Adakah anda mengabaikan memasukkan sumber ke dalam stok dan membeli dan menjual Bitcoin? Apakah itu cukup kekuatan pendorong untuk membuat usaha yang jujur ​​untuk mengetahui bagaimana memulihkan akaun Aplikasi Tunai? Kami mengesyaki sama banyak!

Manual sedikit demi sedikit untuk memulihkan Akaun Aplikasi Tunai

Terdapat 4 perkara yang harus anda ketahui sebelum anda melakukan sebarang kaedah:

1. Setelah anda membuat satu akaun Aplikasi Tunai, kehalusannya disimpan dalam kumpulan data Square Inc., organisasi induk

2. Semua maklumat dikodkan

3. Sukar untuk masuk ke akaun tanpa PIN / kata laluan dihantar dari alamat e-mel atau nombor telefon anda setiap kali anda berusaha untuk log masuk

4. Aplikasi Tunai tidak mempunyai nombor telefon pihak berkuasa atau penjagaan pelanggan tulen yang boleh anda hubungi dengan suara. Mereka mempunyai sokongan pelanggan berdasarkan buku, dan nombor telefon percuma tanpa kebenaran, namun reaksi dikomputerkan

 • Sekiranya anda benar-benar menghampiri alamat e-mel atau nombor telefon anda

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Alternatif 1.

Sekiranya anda sekarang disahkan ke akaun Aplikasi Tunai baru anda, lakukan ini:

1. Ketik simbol profil di sudut kanan atas.

2. Dari ikhtisar, ketik Keluar.

3. Di skrin Log Masuk, masukkan alamat e-mel atau nombor telefon lama anda.

4. Masukkan data penting, seperti nama depan dan belakang anda, SSN (Nombor Jaminan Sosial), tarikh lahir, dan sebagainya

5. Anda akan dipindahkan ke Tambah bank menggunakan skrin kad caj anda.

Masukkan nombor kad caj, tarikh luput, CVV, dan kod ZIP yang dilampirkan ke akaun lama anda.

6. Setelah mengetuk Simpan Kad, anda akan kembali ke skrin utama akaun Aplikasi Tunai yang anda cuba buat semula.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pilihan 2.

Memang, anda semestinya akan disahkan ke akaun Aplikasi Tunai baru anda.

1. Di sudut kanan atas, ketuk simbol profil.

2. Dari daftar pilihan, ketuk Tambah bank.

3. Masukkan semula nama depan dan belakang anda dalam dua bidang yang jelas.

4. Masukkan $ Cashtag akaun baru anda sekiranya belum ditambahkan sekarang.

5. Masukkan $ Cashtag akaun lama anda.

6. Anda perlu memasukkan alamat e-mel dan nombor telefon yang dilampirkan ke akaun Aplikasi Tunai lama anda.

7. Masukkan semula alamat e-mel dan nombor telefon akaun baru jika perlu.

8. Sekiranya anda melakukan ini dari alat / kawasan yang tidak jelas, mereka mungkin meminta anda memasukkan kod cek yang dihantar dari nombor telefon lama atau alamat e-mel anda.

9. Untuk mengesahkan $ CashTag anda, anda perlu memasukkan 3 digit terakhir baki kewangan anda / 4 digit terakhir untuk kad caj / kod pos kedua-dua akaun baru dan lama.

10. Aset harus digabungkan pada ketika ini.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pilihan 3.

Apabila log masuk ke akaun Aplikasi Tunai baru anda, ikuti cara berikut:

1. Ketik simbol profil di sudut kanan atas.

2. Dari menu, ketik Peribadi.

3. Tambahkan nombor telefon lama dan alamat e-mel anda ke ruang kandungan yang sesuai.

4. Anda akan mendapat kod pengesahan sama ada SMS atau e-mel.

5. Masukkan ke dalam aplikasi.

6. Akaun akan digabungkan pada ketika ini.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 2. Jika anda tidak dapat menghubungi nombor telefon atau alamat e-mel

Untuk menjelaskan, untuk menyatukan akaun Aplikasi Tunai lama anda dengan yang dipertingkatkan, anda harus ingat sekiranya salah satu daripada kedua-duanya. Anda mempunyai kemungkinan kemajuan yang lebih tinggi sekiranya anda mengingat kedua-duanya dengan jelas.

1. Muat turun Aplikasi Tunai untuk Android atau Aplikasi Tunai untuk iOS.

2. Pasang dan jalankan aplikasi, dan anda akan melihat skrin Log masuk ke Aplikasi Tunai.

3. Masukkan nombor telefon atau alamat e-mel yang lain.

Pastikan mereka selamat dan tidak ada orang lain yang menghampirinya.

4. Masukkan nama, Nombor Jaminan Sosial, tarikh lahir, dan sebagainya

Ini semestinya tidak dapat dibezakan dari akaun lama anda.

5. Sekarang, masukkan kad cek / bank yang serupa untuk akaun yang anda cuba pulihkan, kerana ini akan menjadi pengesahan keperibadian.

Sekiranya tidak ditamatkan, masukkan kad baru atau seluk-beluk bank. Simpan yang lama, mereka akan membantu dalam masa yang singkat.

6. Ketik Simpan Kad.

7. Anda akan dialihkan ke skrin My Cash. Ketik simbol profil di sudut kanan atas.

8. Dari senarai alternatif, ketik pada Sokongan, pada ketika itu pilihan Tidak Dapat Mengakses Akaun Lama.

9. Di kotak kandungan, gambarkan keadaannya, termasuk kehalusan yang penting. Anda boleh merakam alamat e-mel / nombor telefon, namun belum termasuk data dekat dengan rumah.

10. Kemukakan ajakan.

11. Anda akan diminta untuk memasukkan semula alamat e-mel, pada ketika itu ketuk Request Sign In Code.

12. Setelah anda mengesahkan alamat e-mel anda, anda harus mendapat jawapan ringkas dari Sokongan Pelanggan Aplikasi Tunai.

13. Anda akan dihubungi untuk mengesahkan data yang dilampirkan ke akaun Aplikasi Tunai lama.

Ini adalah peluang yang sesuai untuk memberikan kehalusan kad cek lama dan maklumat individu lain yang diminta daripada anda.

14. Sekiranya membuahkan hasil, kehalusan akaun Aplikasi Tunai lama anda akan digabungkan. Subsidi anda akan meningkat bergantung pada baki Aplikasi Tunai lama anda.

3. Pilihan mundur terakhir

Anda sebelum ini mencuba kaedah di segmen utama halaman Kenalan Aplikasi Tunai. Terdapat tiga alternatif tambahan yang tersisa:

Lawati Bantuan Aplikasi Tunai dalam program anda.

1. Klik pada Hubungi Sokongan.

2. Log masuk ke akaun Aplikasi Tunai baru anda.

3. Kembali ke halaman, lihat ke bawah, dan klik Hubungi Sokongan.

4. Jelaskan keprihatinan anda.

5. Hubungi talian telefon mekanikal

6. Hantarkan e-mel kepada mereka melalui Pejabat Pos di:

:bulb: Soalan Lazim

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 1. Bagaimana saya memadamkan akaun Aplikasi tunai saya?

Di menu "Tetapan Akaun", cari alternatif bernama "Tutup Akaun Tunai Apl saya." Sepatutnya keempat dari pangkalan. 8. Ketik "Sahkan Penutupan Akaun." Ini akan mengeluarkan anda dari Aplikasi Tunai. Buku atau pengesahan e-mel akan dihantar kepada anda untuk menunjukkan bahawa anda telah memutuskan akaun anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 2. Bagaimana saya memutuskan tautan baki kewangan saya dari aplikasi tunai?

Petunjuk langkah demi langkah untuk menghilangkan atau menggantikan lejar di Aplikasi Tunai

1. Di bawah "Buku besar", temukan perkara yang bertanda "Akaun xxx" dan ketik tiga tempat di sudut kanan atas.

2. Jika anda perlu menghilangkan lejar di dalam dan luar, ketuk "Hapuskan Bank." Ini akan melepaskan akaun dari profil Aplikasi Tunai anda dengan segera.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 3. Adakah aplikasi Tunai disambungkan ke lejar anda?

Tiada perbelanjaan untuk pentadbiran asas. Aplikasi Tunai tidak mengenakan perbelanjaan bulan ke bulan, perbelanjaan untuk menghantar atau mendapatkan wang tunai, perbelanjaan pendamaian atau perbelanjaan pertukaran yang tidak dikenali. Mengiringi kad caj percuma mengikut budi bicara. ... Ia tidak dikaitkan dengan lejar individu atau kad caj lain.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 4. Atas sebab apa saya tidak dapat menutup akaun Aplikasi tunai saya?

Anda tidak dapat menghapus akaun anda jika ada ansuran atau kedai yang akan datang. Oleh itu, anda harus menghantar aset yang akan datang dan membersihkan akaun anda dari sebarang aset. Anda perlu melepaskan keahlian Aplikasi Tunai anda dan menghentikan sebarang pengisian bulan yang akan datang sebelum anda mematikan akaun Aplikasi Tunai anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 5. Adakah saya dapat menghapus akaun APP tunai saya dan membuat yang lain?

Anda harus melepaskan semua keahlian anda yang dibuat melalui Aplikasi Tunai sebelum menyahaktifkan akaun Aplikasi Tunai anda. Ingatlah secara berterusan bahawa membuat akaun Aplikasi Tunai adalah percuma sehingga walaupun setelah anda menyahaktifkan akaun di Aplikasi Tunai, anda boleh membuat akaun lain bila-bila masa.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 6. Adakah anda dapat memiliki 2 baki kewangan pada aplikasi tunai?

Adakah anda dapat menambahkan pelbagai baki kewangan ke Aplikasi Tunai? Tanggapan lurus ke atas pertanyaan ini adalah-Tidak. Sedih untuk dilaporkan, pelbagai buku besar dalam Aplikasi Tunai berada di luar khayalan. Mengikut kemas kini terbaru dan dengan menyusun catatan ini, Cash App by Square tidak menyimpan pelbagai baki kewangan pada Aplikasi Tunai.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 7. Bagaimana saya akan memadamkan aplikasi selamanya?

Arahan untuk menghapus aplikasi sepanjang masa di Android

1. Tekan dan tahan aplikasi yang perlu anda hapuskan.

2. Telefon anda akan bergetar sekali, mengizinkan anda untuk memindahkan aplikasi di sekitar skrin.

3. Seret aplikasi ke titik tertinggi di layar yang tertulis "Nyahpasang."

4. Setelah menjadi merah, lepaskan jari anda dari aplikasi untuk menghapusnya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 8. Adakah saya dapat log keluar dari aplikasi tunai?

Untuk berbuat demikian: Ketik simbol profil di skrin utama Aplikasi Tunai anda. Ketik Keluar.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 9. Bagaimana saya untuk sepanjang masa menghapus aplikasi dari akaun Apple saya?

Tidak sukar untuk memadamkan semua aplikasi pada iPad3 selama-lamanya. Pergi ke tetapan, pada saat itu umum, pada saat itu digunakan, pada saat itu menyimpan stok. Di bawah kapasiti, klik pada "tunjukkan semua aplikasi". Pada ketika itu, klik aplikasi yang perlu anda hapus.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 10. Bagaimana saya memadamkan aplikasi dari iPhone dan iCloud saya selama-lamanya?

Arahan langkah demi langkah untuk Padam Aplikasi dari iCloud

1. Dari skrin Utama, buka "Tetapan".

2. Pilih "iCloud"

3. Pilih "Kapasiti".

4. Pilih "Oversee Storage"

5. Pilih alat anda.

6. Tatal ke bawah dan pilih "Tunjukkan Semua Aplikasi".

7. Hidupkan atau matikan aplikasi seperti yang dikehendaki.

8. Ketik "Mood killer and Delete" apabila dihasut, dan anda sudah selesai.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: 11. Bagaimana saya menghentikan ansuran yang diprogramkan pada Aplikasi tunai?

Anda boleh menurunkan Autopay dengan menghubungi Sokongan melalui Aplikasi Tunai. Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, perhatikan bahawa jika anda mendidik kami untuk menjatuhkan Autopay kurang dari tiga hari bekerja sebelum ansuran yang dipesan berikut, kami mungkin tidak akan mempunyai pilihan untuk menghentikan ansuran tersebut.

:bulb: Kesimpulannya

Ini meningkatkan menu alternatif - ketuk "Menyokong", yang ditunjukkan oleh simbol tanda tanya. Ini menaikkan menu pilihan - ketuk "Sesuatu yang Lain." Seterusnya, ketik "Tetapan Akaun" dan anda hampir tiba. Ketik "Tutup Akaun Apl Tunai Saya."

artikel berkaitan

Bagaimana cara menghapus akaun Aplikasi Tunai?

Aplikasi Tunai adalah aplikasi yang berguna untuk memindahkan wang tunai dengan berkesan kepada rakan, keluarga, atau kenalan yang berbeza dengan hanya menggunakan telefon anda, pada dasarnya sama dengan Venmo.

Walau bagaimanapun, kerana ia disambungkan ke lejar anda, anda perlu menghapusnya secara tidak sengaja, tanpa mengira sama ada anda melacak aplikasi serupa yang anda sukai. Anda tidak menggunakannya lagi. Anda tidak boleh menghapusnya dari skrin utama anda seperti aplikasi standard.

Sekiranya anda melakukannya, rekod anda akan terbuka kepada mereka, dan baki kewangan anda akan terdapat dalam dokumen tersebut. Sekiranya anda benar-benar perlu menutup rekod anda, ada interaksi pendek yang perlu anda lakukan pada aplikasi terlebih dahulu.

Langkah-langkah untuk Penghapusan Selamanya Akaun Aplikasi Tunai :

Menghapus kehadiran dalam talian anda mungkin merangkumi banyak pekerjaan yang mungkin anda perlukan untuk mengumpulkan nombor Jaminan Sosial, permit memandu, kunci rahsia, log masuk, dan itu baru permulaan. Nasib baik, menghapus akaun Aplikasi Tunai anda tidak sukar.

Cuba jangan hapus aplikasi:

Memikat untuk memindahkan aplikasi ke sampah. Namun, itu tidak sesuai dengan rekod anda. Dengan kaedah ini sahaja, anda telah menghilangkan aplikasi dari telefon anda.

Rekod anda masih dinamik, dan semua data kewangan anda, bagaimanapun, akan terdapat dalam dokumen tersebut. Ini menunjukkan bahawa anda menghapus sejarah anda secara tidak sengaja kerana tekanan keselamatan, kebimbangan itu tidak akan hilang.

Pindahkan wang tunai:

Sekiranya masih ada wang tunai dalam rekod anda, pindahkan ke pendirian kewangan yang sebelumnya berkaitan dengan sejarah anda. Untuk melakukan ini, lihat keseimbangan anda di Aplikasi Tunai.

Di bawah baki anda, akan ada dua alternatif. Salah satunya ialah " Tambah Wang Tunai ." Yang lain adalah " Money Out ." Ketuk " Money Out " dan pilih bagaimana anda memerlukan wang tunai anda dihantar kepada anda.

## Tutup Akaun:

Menghapus rekod anda sangat mudah jika anda membuka aplikasinya. Anda tidak perlu log masuk! Setiap kali anda berubah, ketik simbol menu rakam. Ini akan menyerupai tanda di beberapa laman web media berasaskan web lain yang anda maklumi. Ini memunculkan menu pilihan lengkap dan mengetuk " Menyokong ", yang ditunjukkan oleh simbol tanda tanya. ia menyajikan menu alternatif dan mengetuk " Sesuatu yang berbeza ."

Kemudian, ketik " Tetapan Rakaman " dan anda hampir sampai. Ketik "Tutup Akaun Apl Tunai Saya."

Untuk mencegah salah langkah, ketuk " Sahkan Menutup Akaun Apl Tunai Saya ." Setelah kaedah ini selesai, anda harus mendapat pengesahan. Bergantung pada data kenalan yang berkaitan dengan rekod anda, anda harus mendapatkan e-mel atau pengesahan buku.

Pastikan anda mendapat pengesahan sebelum anda memadamkan permohonan. Anda tidak akan mempunyai keinginan untuk memuat turun semula aplikasi sekali lagi.

Langkah untuk Selamanya Menghapus Akaun Apl Tunai untuk Seseorang yang Meninggal Dunia:

Terdapat sedikit keselamatan untuk penghapusan akaun di Aplikasi Tunai, jadi memadamkan rekod rakan atau ahli keluarga semestinya mudah. Sekiranya tidak, kumpulan bantuan boleh menolong anda.

Anda mungkin tidak perlu bersusah payah dengan kunci rahsia untuk akaun Aplikasi Tunai yang anda gemari. Anda mungkin perlu menghubungi telefon mereka. Sebilangan besar orang tidak menyimpan PIN telefon mereka dalam penyelia frasa rahsia. Apa lagi yang dapat anda lakukan?

Selamat menjalankan beberapa penggabungan nombor, mungkin ulang tahun kanak-kanak atau tarikh peringatan. Ingat bahawa beberapa kumpulan meleret contoh untuk membuka telefon mereka.

Sekiranya tidak ada pilihan yang berjaya, anda mempunyai dua pilihan. Anda boleh menghubungi Aplikasi Tunai atau organisasi telefon untuk membukanya. Sekiranya Aplikasi Tunai adalah satu-satunya perkara yang perlu anda buang, mungkin lebih senang menghubungi kumpulan bantuan Cash App.

Kaedah yang paling berkesan untuk menghapus akaun Aplikasi Tunai di iPhone anda:

 1. Buka Aplikasi, dan simbol aplikasi berwarna hijau dengan tanda dolar putih.
 2. Sekiranya anda mempunyai wang tunai dalam rekod anda, pastikan untuk memindahkannya ke bank anda sebelum anda meneruskannya. Lakukan ini dengan mengetuk jumlah wang tunai di sudut kiri bawah, pada ketika itu mengetuk " Wang Habis ."
 3. Ketik simbol menu rakam di sudut kanan atas. Ia adalah bulatan dengan bentuk kepala dan bahu individu di dalamnya.
 4. Ketuk " Menyokong " di bahagian bawah menu. Simbolnya adalah tanda tanya.
 5. Di bahagian bawah menu baru, ketuk "Sesuatu yang berbeza."
 6. Lihat ke bahagian bawah menu baru ini dan ketuk " Tetapan Rekod ."
 7. Di menu " Tetapan Rekod ", cari pilihan bernama " Tutup Akaun Tunai Apl saya ." Sepatutnya keempat dari pangkalan.
 8. Ketik " Ulangi Penutupan Akaun ." Ini akan mengeluarkan anda dari Aplikasi Tunai. Buku atau pengesahan e-mel akan dihantar kepada anda untuk menunjukkan bahawa anda telah memutuskan pautan rekod anda. Pastikan anda mendapat e-mel ini sebelum anda memadamkan aplikasi.
 9. Kembali ke skrin utama anda untuk memadamkan aplikasi. Tahan aplikasi dan, jika anda mempunyai iOS 13 atau lebih baru, ketik " Tetapkan Semula Aplikasi " di menu musim bunga. Pilihannya mestilah kedua dari pusat.
 10. Sekiranya anda mempunyai rendition iOS yang lebih mantap, ketuk " x " ke arah tepi aplikasi setelah ia mula bergetar untuk menghapusnya.
 11. Aplikasi di skrin anda akan mulai bergoyang, dan agak " x " akan muncul di sudut kanan atas setiap aplikasi. Ketik yang ada di Aplikasi Tunai untuk memadamkan aplikasi dari telefon anda.

Penghapusan Akaun Aplikasi Tunai:

Apabila anda telah membersihkan akaun Aplikasi Tunai anda, anda akhirnya bersedia untuk menghapuskannya. Pilihan untuk menghapus rekod diliputi dalam beberapa lapisan menu. Ikuti cara di bawah untuk mencarinya dan mulakan penghapusan akaun Aplikasi Tunai anda.

Dari skrin utama yang serupa di mana anda menukar rekod anda, pilih simbol Profil anda di sudut kanan atas skrin. Itu akan membuka halaman profil anda. Di bahagian bawah pilihan alternatif, ketuk Sambungkan sokongan.

Ini membuka halaman Sokongan dengan pilihan pilihan asas. Alternatif untuk menutup akaun Aplikasi Tunai anda tidak direkodkan di sini, jadi anda harus mengetuk Sesuatu Lain untuk meneruskan ke halaman pilihan berikut.

Halaman berikut adalah tempat di mana anda akan menemui lebih banyak alternatif rekod. Di sinilah anda juga dapat mengetuk Cash Out untuk memindahkan keseimbangan Aplikasi Tunai anda ke lejar anda sekiranya anda belum melakukannya. Sesuatu yang lain, ketik Tetapan Akaun untuk meneruskan ke halaman Tetapan Akaun.

Untuk memulakan interaksi ini, ketuk Tutup Akaun> Tutup Akaun Aplikasi Tunai saya dari menu.

Ini akan membawa anda ke halaman dengan lebih banyak data mengenai apa yang tersirat ketika anda menutup akaun Aplikasi Tunai anda. Selesaikan keseluruhan ini dengan berhati-hati untuk menjamin bahawa anda benar-benar perlu melengkapkan rekod anda. Sekiranya anda yakin, ketik Sambung Akaun Penutupan di pangkalan.

Apabila anda mengesahkan kesimpulan rekod anda, ia akan menghapus rekod Aplikasi Tunai anda. Selepas ini, $ Cashtag anda (ID pelanggan Aplikasi Tunai) anda sekarang tidak akan wujud. Sekiranya ada yang berusaha menghantar wang tunai kepada anda sekarang, mereka akan melakukan kesalahan.

Penghapusan aplikasi tunai dari telefon:

Lebihan pendahuluan terakhir adalah untuk menghapuskan aplikasi mudah alih Aplikasi Tunai dari telefon anda.

Di iPhone, anda boleh memadamkan aplikasi dari telefon anda atau melalui Apple App Store. Pada iPhone 12, ketik dan tahan aplikasi dan kemudian ketik Hapus Aplikasi dari menu.

Di Android, ada alternatif lain untuk menyahpasang aplikasi juga. Jalan yang paling mudah adalah dengan menekan lama aplikasi dan ketuk Nyahpasang dari menu.

Sekarang, anda telah mengeluarkan baki Aplikasi Tunai anda, menutup rekod anda, dan memadamkan aplikasi dari telefon anda. Sekiranya anda memilih untuk menggunakan Aplikasi Tunai sekali lagi, anda perlu mengikuti akaun Aplikasi Tunai yang lain dan memasang semula aplikasinya.

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Berikut adalah beberapa soalan dan jawapannya yang boleh membantu:

Bagaimana anda akan menghapus Aplikasi Tunai dari iPhone atau telefon Android anda?

Sekiranya anda benar-benar menghapus rekod anda, anda perlu memadamkan aplikasi.

Pada Android, tekan aplikasi untuk memilihnya. Pada ketika itu, mulailah menyeretnya ke hujung skrin yang paling tinggi. Tong sampah akan muncul. Pindahkan aplikasi ke tong sampah dan pindahkannya. Anda mungkin perlu mengesahkan sama ada anda perlu memadamkan aplikasi.

Tekan aplikasi pada iPhone. Sekiranya anda mempunyai penyesuaian iPhone yang lebih terkini, anda perlu mengetuk " Tetapkan Semula Aplikasi " ketika muncul. Setelah memilih ini, aplikasi anda akan mula bergoyang di skrin. Semasa melantun, kotak pemadam akan muncul. Ketuk yang berkaitan dengan Aplikasi Tunai, dan itu akan membatalkan aplikasi.

Adakah anda dapat menghapus sejarah ansuran pada Aplikasi Tunai?

Terdapat banyak sebab anda harus menghapus sejarah ansuran. Anda mungkin bimbang tentang perlindungan atau keselamatan.

Namun, kerana idea aplikasi anda, anda tidak dapat menghapus serangkaian pengalaman. Tidak ada orang lain yang dapat melihat siapa yang telah anda bayar, berapa ansurannya, atau jumlah yang diberikan. Ini data peribadi. Ini menunjukkan bahawa anda mesti melihatnya jika seseorang masuk ke dalam rekod anda.

Adakah anda dapat menghalang atau membuang rakan atau kenalan di Aplikasi Tunai?

Adalah lebih baik jika anda menghalang individu dalam permohonan untuk keselamatan. Untuk melakukan ini, ketik simbol profil. Itu akan muncul seolah-olah tanda dan akan muncul di skrin utama. Buka pilihan berikut, ketuk " Selamat dan Keselamatan ."

Ketika anda berada di layar ini, lihat ke bawah hingga Anda melihat " Mendekati Permintaan ." Ini akan membolehkan anda membuang tetapan ini pada atau.

Kesimpulan:

Itulah pengakhiran kawalan sedikit demi sedikit terhadap kaedah yang paling mahir untuk menghapus akaun Aplikasi Tunai selama-lamanya. Jamin anda mengikuti manual ini untuk surat kerana kehilangan pendahuluan yang bersendirian dapat menimbulkan kekeliruan. Sekiranya ada yang anda fikirkan bahawa kami telah melupakan kitaran ini, sila beritahu kami apa yang terdapat dalam komen tersebut. Untuk lebih banyak data mengenai baki kewangan dan cara menghapusnya

Akaun tunai perlu dikendalikan dengan berhati-hati kerana ia menguruskan wang dan sesiapa sahaja boleh mencuri akaun anda.

  1. Sekiranya anda ingin menutup akaun, kemudian pilih pilihan Cash Out di Homescreen. Ini akan menyebabkan pemindahan semua dana dari akaun anda
  1. Pilih ikon Profil, ketuk Supoort. Pilihan akan terbuka antaranya pilih Sesuatu yang lain dan kemudian Tetapan akaun. Akhirnya pilihan akan muncul dengan mengatakan Tutup Akaun yang mengarah ke Tutup Akaun Aplikasi Tunai saya. Ketik.
  1. Setelah akaun ditutup, anda boleh menghapus aplikasi dari telefon anda.

Cara memadam akaun Aplikasi Tunai.

Sebelum memilih akaun Aplikasi Tunai, penting untuk melihat bahawa anda tidak mempunyai wang di dalamnya. Sekiranya ada dana yang tersisa, ikuti garis panduan di atas untuk membersihkannya terlebih dahulu dan kemudian hapuskan aplikasinya. Anda boleh memadam aplikasinya tetapi dengan melakukannya tidak memadamkan akaun. Jadi kosongkan dari semua wang dan kemudian padamkannya.

Petua lain yang harus diikuti adalah memeriksa Bitcoin atau stok yang tersisa di akaun anda. Walaupun baki adalah sifar. Jual semua saham dan ikuti langkah serupa untuk Bitcoin juga. Sebaik sahaja anda membersihkannya, teruskan menghapus akaun.

 • · Halaman pertama yang dilihat setelah masuk adalah tempat utama di mana anda boleh meminta pembayaran.
 • · Di bahagian bawah kiri anda melihat ikon rumah untuk pergi ke Laman Utama Aplikasi Tunai. Halaman ini akan menunjukkan pilihan Cash Out untuk memindahkan baki ke akaun bank anda.
 • · Melalui Cash Out dana anda akan dipindahkan ke akaun bank yang telah anda konfigurasikan semasa membuat akaun Cash App. Sekiranya anda ingin menukar akaun bank, ikuti prasyarat terlebih dahulu dan kemudian beralih ke Cash Out.
 • · Selepas anda menggunakan Cash Out, anda perlu mengikuti langkah yang berbeza untuk memindahkan baki.
 • · Buka Skrin Utama. Tempat yang sama dengan wang tunai anda. Ia akan mempunyai pilihan Profil di sudut kanan atas. Setelah profil dibuka pilih pilihan pautan Sokongan
 • · Halaman sokongan mempunyai pilihan bantuan. Ia tidak mempunyai pilihan untuk menghapus akaun jadi teruskan ke pilihan Sesuatu Lain.
 • · Ini akan membuka halaman lain dengan beberapa pilihan lain. Salah satunya adalah pilihan Cash Out. Sekiranya anda belum memindahkan baki ke akaun bank anda, lakukan sekarang. Jika tidak, teruskan ke Tetapan Akaun dan ketik.
 • · Pilih pilihan Tutup akaun dan kemudian Tutup Akaun Aplikasi Tunai Saya. Memilih pilihan ini akan membawa kepada anda semua maklumat bahawa apa yang akan berlaku setelah anda menutup akaun. Teliti semua teks dengan teliti. Setelah anda pasti mengenainya, pilih pilihan Confirm Closing Account di bahagian bawah halaman.
 • · Selepas pengesahan, akaun Aplikasi Tunai akan dihapuskan. Sesiapa yang menghantar wang ke akaun ini akan mengalami kesalahan.

Cara memadam Aplikasi Tunai dari telefon anda

Setelah akaun ditutup, ini adalah langkah terakhir yang tersisa iaitu anda telah memadamkan aplikasi dari telefon anda. Pengguna iPhone boleh menghapus aplikasi dengan mengetuk terus aplikasi. Ini akan membuka pilihan, pilih Hapus Aplikasi dan aplikasinya dihapuskan.

Pengguna Android boleh mempunyai pilihan yang berbeza untuk menghapus aplikasi di antaranya cara termudah adalah mengetuk dan menahan aplikasi. Ia akan menunjukkan pilihan Unistall. Pilih dan Aplikasi Tunai dihapuskan.

Sekarang akaun aplikasi Tunai ditutup dengan baki sifar di dalamnya. Sekiranya anda ingin memasang aplikasinya sekali lagi, pasang semula aplikasinya dan mulailah menggunakannya dengan akaun baru yang didaftarkan.

Bagaimana cara menghapus akaun aplikasi tunai? , Untuk melakukan seperti itu, Anda boleh memadam Aplikasi Tunai dari telefon anda, namun terlebih dahulu anda perlu membuat cacat akaun anda.

Sekiranya anda perlu menghapus akaun Aplikasi Tunai di iPhone anda, anda perlu melepaskan akaun anda terlebih dahulu.

Aplikasi Tunai adalah aplikasi untuk memindahkan wang tunai kepada orang lain, seperti Venmo, dan anda boleh menjatuhkan akaun menggunakan aplikasi itu sendiri.

Aplikasi Tunai adalah aplikasi yang berguna untuk memindahkan wang tunai dengan berkesan kepada rakan, keluarga, atau kenalan yang berbeza dengan hanya menggunakan telefon anda, pada dasarnya sama dengan Venmo.

Walau bagaimanapun, kerana ia disambungkan ke lejar anda, sekiranya anda perlu menghapusnya - tidak kira sama ada sejak anda melacak aplikasi perbandingan yang anda sukai, atau dengan alasan bahawa anda tidak menggunakannya lagi - anda tidak boleh menghapusnya dari skrin utama anda seperti aplikasi biasa.

Sekiranya anda melakukannya, akaun anda akan terbuka kepada mereka dan buku besar anda akan menjadi dokumen. Sekiranya anda benar-benar perlu menutup akaun anda, ada kitaran pendek yang perlu anda lakukan pada aplikasi terlebih dahulu.

Inilah cara untuk menyahpaut dan menghapus akaun Aplikasi Tunai di iPhone anda.

Cara menghapus akaun Aplikasi Tunai di iPhone anda

 1. Buka

Aplikasi Tunai

. Simbol aplikasi berwarna hijau dengan tanda dolar putih.

 1. Sekiranya anda mempunyai wang tunai dalam akaun anda, pastikan untuk memindahkannya ke bank anda sebelum anda meneruskannya. Lakukan ini dengan mengetuk jumlah wang tunai di sudut kiri bawah, pada ketika itu mengetuk "Tunai."

Cara menghapus akaun aplikasi Tunai di iPhone

Pastikan untuk membuat pembayaran terlebih dahulu. Melanie Weir / Business Insider

 1. Ketik simbol menu akaun di sudut kanan atas. Ia adalah bulatan dengan bentuk kepala dan bahu individu di dalamnya.

 2. Ketuk "Menyokong" di bahagian bawah menu. Simbolnya adalah tanda tanya.

Ketik "Menyokong." Melanie Weir / Business Insider

 1. Di bahagian bawah menu baru, ketuk "Sesuatu yang berbeza."

Ketik "Sesuatu yang berbeza." Melanie Weir / Business Insider

 1. Tatal ke bahagian bawah menu baru ini dan ketuk "Tetapan Akaun."

Ketik "Tetapan Akaun." Melanie Weir / Business Insider

 1. Di menu "Tetapan Akaun", cari pilihan bernama "Tutup Akaun Tunai Apl saya." Sepatutnya keempat dari bawah.

Ketik "Tutup Akaun Apl Tunai saya." Melanie Weir / Business Insider

 1. Ketik "Sahkan Penutupan Akaun." Ini akan mengeluarkan anda dari Aplikasi Tunai. Buku atau pengesahan e-mel akan dihantar kepada anda untuk menunjukkan bahawa anda telah memutuskan akaun anda. Pastikan anda mendapat e-mel ini sebelum anda memadamkan aplikasi.

 2. Kembali ke skrin utama anda untuk menghapus aplikasinya. Tahan aplikasinya dan, sekiranya anda mempunyai iOS 13 atau lebih baru, ketik "Tingkatkan Aplikasi" di menu musim bunga. Pilihannya semestinya berada di kedudukan kedua dari bawah.

Sekiranya anda mempunyai rendisi iOS yang lebih berpengalaman, cukup ketuk "x" ke tepi aplikasi setelah ia mula bergetar untuk menghapusnya.

Di iOS 13, ketik "Tingkatkan Aplikasi." Melanie Weir / Business Insider

 1. Aplikasi di skrin anda akan mulai bergetar, dan agak "x" akan muncul di sudut kanan atas setiap aplikasi. Ketuk yang ada di Aplikasi Tunai untuk menghapus aplikasi dari telefon anda.

Adakah anda menghantar wang tunai di web, membagi bil, membayarnya, dan mendapatkan wang tunai dari orang lain? Dengan syarat bahawa ini benar, anda mungkin telah mengetahui tentang Aplikasi Tunai. Ini adalah pendekatan yang dilindungi dan bermanfaat untuk menghantar wang tunai dalam talian kepada orang tersayang.

Keluar ke kawasan berikut :

Langkah-langkah Menghapus Akaun Apl Tunai Anda Secara Kekal

Apa yang berlaku apabila rakan atau ahli keluarga meninggal dan anda perlu memadam akaun Aplikasi Tunai mereka? Berikut adalah beberapa petua pantas untuk memadam akaun anda dari web dengan sempurna.

Langkah-langkah Menghapus Akaun Apl Tunai Anda Secara Kekal

Menghapus kehadiran dalam talian anda mungkin merangkumi banyak kerja - anda mungkin perlu mengumpulkan nombor Jaminan Sosial, permit memandu, kunci rahsia, log masuk, dan kemudian beberapa. Nasib baik, penghapusan akaun Aplikasi Tunai anda tidaklah sukar.

Petua: Pastikan akaun berkomputer anda ditangani sesuai keinginan anda dengan membuat wasiat. Anda pasti dapat membuatnya dari rumah dengan pencipta kehendak dalam talian seperti Trust and Will.

Cuba jangan memadamkan aplikasinya

Memikat untuk memindahkan aplikasi ke sampah. Namun, itu sama sekali tidak berkaitan dengan akaun anda. Kaedah tunggal ini anda telah mengeluarkan aplikasi dari telefon anda.

Akaun anda masih dinamik dan semua data kewangan anda akan disimpan dalam dokumen. Ini menunjukkan bahawa sekiranya anda menghapus akaun anda kerana tekanan keselamatan, kebimbangan itu tidak akan hilang.

Pindahkan wang tunai

Sekiranya masih ada wang dalam akaun anda, pindahkan ke pendirian kewangan yang sebelumnya terhubung dengan akaun anda. Untuk melakukan ini, lihat keseimbangan anda di Aplikasi Tunai.

Di bawah keseimbangan anda, akan ada dua alternatif. Salah satunya ialah "Tambah Wang Tunai." Yang lain adalah "Cash Out." Ketuk "Cash Out" dan pilih bagaimana anda memerlukan wang tunai anda dihantar.

Tutup akaun saya

Menghapus akaun anda mudah sekiranya anda membuka aplikasinya. Anda tidak perlu log masuk! Setiap kali anda mengeluarkan wang, ketik simbol menu akaun. Ini akan menyerupai simbol di beberapa laman web media berasaskan web lain yang anda selesa. Ini memunculkan menu alternatif yang lengkap - ketuk "Backing", yang ditunjukkan oleh simbol tanda tanya. Ini menaikkan menu pilihan - ketuk "Sesuatu yang Lain."

Kemudian, ketik "Tetapan Akaun" dan anda hampir tiba. Ketik "Tutup Akaun Apl Tunai Saya."

Untuk mencegah sebarang kesilapan, ketuk "Sahkan Menutup Akaun Apl Tunai Saya." Setelah kaedah ini selesai, anda harus mendapat pengesahan. Bergantung pada data hubungan yang dihubungkan dengan akaun anda, anda harus mendapatkan e-mel atau pengesahan buku.

Pastikan anda mendapat pengesahan sebelum anda memadamkan aplikasi. Anda tidak akan mempunyai keinginan untuk memuat turun semula aplikasi sekali lagi.

Langkah-langkah Menghapus Akaun Aplikasi Tunai secara Tetap untuk Seseorang yang Meninggal Dunia

Terdapat sedikit keselamatan untuk penghapusan akaun di Aplikasi Tunai, jadi memadamkan akaun rakan atau ahli keluarga semestinya mudah. Sekiranya tidak, kumpulan bantuan boleh menolong anda.

Petua: Anda boleh meneruskan warisan maju rakan atau ahli keluarga dengan dedikasi maya di pentas seperti GatheringUs. Mereka bahkan mempunyai pakar yang dapat membimbing dan menyokong anda melalui mengatur interaksi.

Jejaki kunci rahsia yang anda sayangi

Anda mungkin tidak perlu bersusah payah dengan kata rahsia ke akaun Aplikasi Tunai yang anda gemari. Anda mungkin perlu menghubungi telefon mereka. Sebilangan besar tidak menyimpan PIN telefon mereka dalam penyelia kata rahsia. Apa lagi yang dapat anda lakukan?

Ikutilah beberapa campuran nombor - mungkin hari jadi anak muda atau tarikh peringatan. Ingat bahawa beberapa kumpulan meleret dalam contoh untuk membuka telefon mereka.

Sekiranya tidak ada alternatif yang berfungsi, anda mempunyai dua pilihan. Anda boleh menghubungi Aplikasi Tunai atau organisasi telefon untuk membukanya. Sekiranya Aplikasi Tunai adalah satu-satunya perkara yang perlu anda buang, mungkin lebih mudah untuk menghubungi kumpulan bantuan Cash App.

Hubungi kumpulan bantuan Cash App

Tidak dapat masuk ke telefon yang anda gemari? Hubungi kumpulan sokongan Aplikasi Tunai dan jelaskan keadaan anda. Anda mungkin perlu mempunyai data perbankan untuk menunjukkan kes anda.

Soalan Lazim Penghapusan Akaun Tunai

Masih ada soalan? Berikut adalah beberapa petunjuk yang boleh membantu.

Bagaimana anda akan menghapus Aplikasi Tunai dari telefon iPhone atau Android anda?

Sekiranya anda telah menghapus akaun dengan berkesan, anda hanya perlu memadamkan aplikasinya.

Pada Android, tekan aplikasi untuk memilihnya. Pada ketika itu, mulailah menyeretnya ke bahagian atas skrin. Simbol tong sampah akan muncul. Seret aplikasi ke atas tong sampah dan hantarkan. Anda mungkin perlu mengesahkan sama ada anda benar-benar perlu menghapus aplikasinya.

Tekan aplikasi pada iPhone. Sekiranya anda mempunyai adaptasi iPhone yang lebih terkini, anda perlu mengetuk "Rework Apps" ketika muncul. Setelah memilih ini, aplikasi anda akan mula bergoyang di skrin. Semasa bergetar, kotak padam akan muncul. Ketik yang berkaitan dengan Aplikasi Tunai, dan itu akan menghilangkan aplikasinya.

Adakah anda dapat menghapus sejarah ansuran pada Aplikasi Tunai?

Terdapat banyak sebab mengapa anda mesti menghapus sejarah ansuran. Anda mungkin bimbang tentang perlindungan atau keselamatan.

Bagaimanapun, kerana idea aplikasi anda, anda tidak dapat menghapus sejarahnya. Tidak ada orang lain yang dapat melihat siapa yang telah anda bayar, berapa ansurannya, atau jumlah yang diberikan. Ini data peribadi. Ini menunjukkan bahawa ia mesti dilihat secara tidak sengaja bahawa seseorang masuk ke akaun anda.

Adakah anda dapat menghalang atau menghapus rakan atau kenalan di Aplikasi Tunai?

Anda harus menghalangi individu dalam aplikasi kerana alasan keselamatan. Untuk melakukan ini, ketik simbol profil. Ini akan kelihatan seolah-olah simbol dan akan muncul di skrin utama. Dari pilihan berikutnya, ketuk "Perlindungan dan Keselamatan."

Ketika anda berada di layar ini, lihat ke bawah hingga Anda melihat "Mendekati Permintaan." Ini akan membolehkan anda mematikan tetapan ini pada atau.

Mendedahkan Warisan Digital

Merapikan harta pusaka orang lain adalah sukar. Anda perlu memastikan bahawa anda tidak melewatkan apa-apa untuk mencegah masalah berkaitan keselamatan atau penipuan data di kemudian hari. Mengejutkan, orang yang anda sayangi mungkin belum mula mengatur akhir hayat.

Apakah akaun yang dimiliki orang itu? Di mana kata laluan? Fokus pada akaun monetari supaya anda dapat mengubah kehidupan komputer anda masing-masing satu kelas secara bergilir-gilir.

Sekiranya anda ingin menghapus lebih banyak akaun untuk akaun yang telah habis masa berlakunya, baca bantuan kami tentang menghapus akaun Airbnb, menghapus akaun Skype, dan menghapus akaun Uber

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya berkaitan dengan artikel bagaimana menghapus akaun aplikasi tunai:

Bagaimana saya menyahaktifkan aplikasinya?

Untuk menghapus akaun anda, pergi ke 'Saya' di menu bawah dan pilih simbol Tetapan di sudut kiri atas. Anda pada ketika itu tekan "Backing"> "Tutup Akaun". Akaun anda tidak akan ditunjukkan lagi atau mempunyai pilihan untuk diterima oleh pelanggan mana pun.

Adakah anda dapat menetapkan semula Aplikasi tunai anda?

Di skrin Log Masuk, masukkan alamat e-mel atau nombor telefon lama anda. Masukkan nombor kad cek, tarikh penamatan, CVV, dan poskod yang dilampirkan ke akaun lama anda. Setelah mengetuk Simpan Kad, anda akan kembali ke skrin utama akaun Aplikasi Tunai yang anda cuba pulihkan.

Atas sebab apa saya tidak dapat menutup akaun Aplikasi tunai saya?

Anda tidak dapat menghapus akaun anda jika ada ansuran atau kedai yang akan datang. Oleh itu, anda harus menghantar aset yang akan datang dan membersihkan akaun anda dari sebarang aset. Anda perlu melepaskan keahlian Aplikasi Tunai anda dan menghentikan sebarang pengisian bulan yang akan datang sebelum anda mematikan akaun Aplikasi Tunai anda.

Adakah saya dapat menghapus akaun APP tunai saya dan membuat yang lain?

Anda harus melepaskan semua keahlian anda yang dibuat melalui Aplikasi Tunai sebelum menyahaktifkan akaun Aplikasi Tunai anda. Ingatlah secara berterusan bahawa membuat akaun Aplikasi Tunai adalah percuma sehingga walaupun setelah anda menyahaktifkan akaun di Aplikasi Tunai, anda boleh membuat akaun lain bila-bila masa.

Bagaimana saya akan menghapus akaun aplikasi saya?

Untuk menghapus akaun anda, pergi ke 'Saya' di menu bawah dan pilih simbol Tetapan di sudut kiri atas. Anda pada ketika itu tekan "Backing"> "Tutup Akaun". Akaun anda tidak akan ditunjukkan lagi atau mempunyai pilihan untuk diterima oleh pelanggan mana pun

Bagaimana saya akan menghapus akaun Aplikasi tunai di PC saya?

Pergi ke laman rasmi Aplikasi Tunai di PC atau komputer riba dan log masuk. Pergi ke alternatif tetapan dan pilih profil atau pilihan data individu. Lihat ke bawah untuk mencari alternatif "Padam" atau "Nyahaktifkan Akaun". Selain itu, anda perlu memilih atau menaip justifikasi menjatuhkan akaun Aplikasi Tunai anda.

Adakah anda dapat memadam sejarah APP tunai?

Adakah anda dapat memadam sejarah pertukaran Aplikasi tunai? Seperti yang ditunjukkan oleh ketentuan administrasi dari Cash App, "karena alasan keselamatan, ketika pertukaran telah dilakukan, pertukaran itu tidak dapat dihapus," atau "membasmi" dalam bentuk atau struktur apa pun.

Mengapa APP tunai membuat saya membuat akaun lain?

Akaun anda mungkin dibuat dengan menggunakan nombor telefon atau alamat e-mel alternatif. Sekiranya anda telah berubah mungkin, anda perlu log masuk menggunakan nombor telefon atau e-mel yang berkaitan dengan akaun tersebut. Kemudian masukkan nombor telefon atau e-mel yang berkaitan dengan akaun yang ingin anda lawati. Ikut arahan.

Bagaimana Memadam Akaun Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda adalah salah satu daripada pasangan individu yang merawat dengan Aplikasi Tunai, anda mungkin mencari pendekatan untuk menghapus akaun Aplikasi Tunai anda. Sebenarnya, tidak ada banyak peluang jika anda telah memutuskan banyak bahawa pada masa ini anda tidak perlu menggunakan Aplikasi Tunai. Ini kerana pentas memungkinkan pelanggan untuk menangani rekod mereka dengan cara yang mereka anggap sesuai. Jadi bagaimana anda akan memadamkan akaun Aplikasi Tunai?

Terdapat dua cara berbeza untuk menghapus akaun Aplikasi Tunai anda. Anda boleh memadam Aplikasi Tunai melalui telefon anda atau melalui laman rasmi Aplikasi Tunai (halaman hubungan). Walaupun kitaran pelonggaran akan berubah bergantung pada strategi yang anda pilih, anda akan memperoleh keputusan yang telah selesai, iaitu menghapus akaun Aplikasi Tunai anda.

Sebelum Memadam Akaun Tunai Anda

Sebelum anda memadamkan akaun Aplikasi Tunai anda, ada beberapa perkara yang perlu anda pastikan untuk melakukannya agar anda tidak membebaskan dana anda atau, untuk menambah semuanya, kehilangan wang tunai.

Ingat bahawa penghapusan akaun Aplikasi Tunai anda tidak dapat diperbaiki.

Pada mulanya, pastikan anda memindahkan wang tunai dalam akaun Aplikasi Tunai anda kembali kepada anda atau menghantarnya kepada seseorang yang anda percayai. Anda boleh mengeluarkan wang tunai dalam Aplikasi Tunai kembali dengan mengetuk butang Tunai di bawah keseimbangan anda.

Sekiranya anda meninggalkan wang tunai dalam rekod anda semasa anda menghapus akaun Aplikasi Tunai, anda mungkin tidak mempunyai pilihan untuk mengembalikannya.

Anda juga harus memastikan bahawa anda membuang kad Aplikasi Tunai anda dari mana-mana destinasi dalam talian sekiranya anda mempunyai kad. Ini akan mengelakkan anda daripada menggunakan kad yang tidak berfungsi lagi, dan juga akan membuat anda tidak menghadapi masalah semasa membayar keahlian.

Pindahkan DANA APLIKASI TUNAI

Untuk membersihkan aset dari akaun Aplikasi Tunai anda, anda perlu membuka aplikasi dan log masuk ke rekod anda.

Petua : Walaupun keseimbangan anda sifar, anda tidak dapat menutup rekod anda sekiranya anda mempunyai stok atau Bitcoin. Anda perlu masuk ke setiap stok dan pilih Jual dan lakukan juga untuk Bitcoin yang anda ada. Apabila semuanya tidak ada, termasuk Baki Tunai, pada ketika itu anda boleh mengikuti jalannya.

1 . Pada mulanya anda masuk ke aplikasi anda, anda akan melihat halaman utama di mana anda biasanya boleh membuat atau menuntut ansuran.

2. Pilih simbol rumah di kiri bawah untuk menukar ke halaman arahan Aplikasi Tunai. Ini adalah tempat di mana anda akan mendapat pilihan untuk memindahkan keseimbangan anda ke lejar anda dengan mengetuk butang Cash Out. Menggunakan pilihan Cash Out akan membolehkan anda memindahkan aset rekod anda ke baki kewangan yang telah anda atur dengan berkesan untuk digunakan dengan rekod anda. Sekiranya anda lebih suka memindahkan aset Aplikasi Tunai anda ke baki kewangan alternatif, cuba sediakannya terlebih dahulu sebelum mengubah rekod anda.

3. Ikuti arahan Cash Out dalam aplikasi untuk menyelesaikan pertukaran aset dan membatalkan simpanan rekod anda.

Padamkan AKAUN TUNAI ANDA

Setiap kali anda membersihkan akaun Aplikasi Tunai anda, anda akhirnya akan menghapuskannya. Alternatif untuk menghapus rekod diliputi dalam beberapa lapisan menu. Ikuti kaedah di bawahnya untuk mencarinya dan mulakan pembatalan akaun Aplikasi Tunai anda.

 • Dari skrin utama yang serupa di mana anda menukar rekod anda, pilih simbol Profil anda di sudut kanan atas skrin. Ini akan membuka halaman profil anda. Di bahagian bawah pilihan alternatif, ketuk Sambungkan sokongan.

 • Ini membuka halaman Sokongan dengan pilihan alternatif bantuan biasa. Pilihan untuk menutup akaun Aplikasi Tunai anda tidak direkodkan di sini, jadi anda harus mengetuk Sesuatu Lain untuk meneruskan ke halaman pilihan berikut.

 • Halaman seterusnya adalah tempat di mana anda akan menemui lebih banyak pilihan rekod. Ini juga di mana anda juga boleh mengetuk Cash Out untuk memindahkan keseimbangan Aplikasi Tunai anda ke lejar jika anda belum melakukannya. Sesuatu yang lain, ketik Tetapan Akaun untuk meneruskan ke halaman Tetapan Akaun.

 • Untuk memulakan kitaran ini, ketuk Tutup Akaun> Tutup Akaun Aplikasi Tunai saya dari menu.

 • Ini akan membawa anda ke halaman dengan lebih banyak data mengenai apa yang tersirat ketika anda menutup akaun Aplikasi Tunai anda. Selesaikan keseluruhan ini dengan berhati-hati untuk menjamin bahawa anda benar-benar perlu menutup rekod anda. Sekiranya anda yakin, ketik antara muka Confirm Closing Account di pangkalan.

 • Setelah anda mengesahkan kesimpulan rekod anda, rekod Aplikasi Tunai anda akan terhapus. Selepas ini, tag $ Cash anda (ID pelanggan Aplikasi Tunai) pada masa ini tidak akan wujud. Sekiranya ada yang berusaha menghantar wang tunai kepada anda sekarang, mereka akan mendapat kesilapan.

Apa yang Perlu Dilakukan Setelah Menghapus Akaun Tunai Anda

Oleh kerana anda telah menghapus Aplikasi Tunai, anda mungkin mencari beberapa aplikasi pemindahan tunai elektif untuk menggunakan semua perkara yang sama. Anda boleh merasa bebas, sebagai permulaan, salah satu aplikasi lain atau anda boleh kembali ke teknik kuno untuk merawat rakan anda: dengan memberi mereka wang tunai.

Langkah-langkah Menghapuskan Akaun Aplikasi Tunai secara Tetap untuk Seseorang Yang Meninggal Dunia.

Hampir tidak ada keselamatan untuk penghapusan akaun di Aplikasi Tunai, jadi penghapusan catatan teman atau saudara harus menjadi asas. Sekiranya tidak, kumpulan bantuan dengan pengetinan anda.

Anda boleh meneruskan warisan berkomputer rakan atau ahli keluarga dengan peringatan maya di pentas seperti Gatherings. Mereka bahkan mempunyai pakar yang dapat membimbing dan menyokong anda melalui mengatur interaksi.

Jejaki frasa rahsia yang anda gemari

Anda mungkin tidak perlu bersusah payah dengan ungkapan rahsia ke akaun Aplikasi Tunai yang anda gemari. Anda mungkin hanya perlu masuk ke telefon mereka. Sebilangan besar tidak menyimpan PIN telefon mereka dalam pengarah kata rahsia. Apa lagi yang dapat anda lakukan?

Selamat menjalankan beberapa penggabungan nombor - mungkin tarikh ulang tahun atau peringatan anak muda. Ingat bahawa beberapa perjumpaan meleret ke arah panduan untuk membuka telefon mereka. Sekiranya tidak ada pilihan yang berjaya, anda mempunyai dua alternatif. Anda boleh menghubungi Aplikasi Tunai atau organisasi telefon untuk membukanya. Sekiranya Aplikasi Tunai adalah satu-satunya perkara yang perlu anda buang, mungkin lebih mudah jika hanya menghubungi kumpulan bantuan Cash App.

Hubungi kumpulan bantuan Cash App

Tidak dapat masuk ke telefon yang anda sayangi? Hubungi kumpulan sokongan Aplikasi Tunai dan terangkan keadaan anda. Anda mungkin perlu menyediakan data perbankan untuk menunjukkan kes anda.

Soalan Lazim Penghapusan Akaun Wang Wang

Semua perkara dipertimbangkan, ada soalan? Berikut adalah beberapa petunjuk yang boleh membantu.

Bagaimana anda akan menghapus Aplikasi Tunai dari telefon iPhone atau Android anda?

Sekiranya anda berjaya memadam rekod anda, anda hanya perlu memadamkan aplikasi.

Pada Android, tekan aplikasi untuk memilihnya. Pada masa itu, mulailah menyeretnya ke tempat paling terkenal di skrin. Gambar tong sampah akan muncul. Seret aplikasi ke atas bekas sampah dan bawanya. Anda mungkin perlu mengesahkan sama ada anda benar-benar perlu menghapus aplikasi tersebut. Tekan aplikasi pada iPhone. Sekiranya anda mempunyai bentuk iPhone yang lebih terkini, anda perlu mengetuk "Ubah Aplikasi" ketika muncul. Setelah memilih ini, aplikasi anda akan mula bergoyang di skrin. Semasa bergetar, kotak padam akan muncul. Ketik yang berkaitan dengan Aplikasi Tunai, dan itu akan menghilangkan aplikasi.

Adakah anda dapat menghapus sejarah ansuran pada Aplikasi Tunai?

Terdapat banyak sebab anda harus menghapus sejarah ansuran. Anda mungkin bimbang tentang perlindungan atau keselamatan.

Namun, kerana idea aplikasi anda, anda tidak dapat menghapus serangkaian pengalaman. Tidak ada orang lain yang dapat melihat siapa yang telah anda bayar, berapa ansurannya, atau jumlahnya diberikan. Ini data peribadi. Ini menunjukkan bahawa mesti dilihat jika seseorang masuk ke dalam rekod anda.

Adakah anda dapat menghalang atau menghapus rakan atau kenalan di Aplikasi Tunai?

Anda harus menghalang individu dalam permohonan tersebut atas alasan keselamatan. Untuk melakukan ini, ketik simbol profil. Ia akan muncul seolah-olah simbol dan akan muncul di skrin utama. Out of the ensuing other options, tap “Insurance and Security.”

Ketika anda berada di layar ini, lihat ke bawah hingga Anda melihat "Mendekati Permintaan." Ini akan membolehkan anda mematikan tetapan ini pada atau.

What occurs if cash gets kept into a shut record?

Your immediate store goes straight into your ledger, given your record is as yet open. If your record is shut, the assets have no place to go, so the exchange won't be finished. Since the cash will get sent back to your manager's record, you ought to hear from them about an approach to organize reimbursement.

Erase Cash App Account

 • Right away, we should perceive how to approach this cycle on your telephone or Cash App official site.

 • Things to Take into Account before Deleting Your Cash App Account

 • There are various interesting points before erasing your Cash App account. Ia merangkumi:

 • Remember that you will not have the option to get to your installment history once you erase or deactivate your Cash App account.

 • So you can download your installment history if you need it for future reference.

 • You can't erase your record if there are any forthcoming installments or stores. That being said, you ought to send any forthcoming assets and clear your record of any assets.

 • You need to drop your Cash App enrollment and stop any approaching month charging before you deactivate your Cash App account.

How to Delete Your Cash App Account on Cash App Website?

Stage 1 – Visit the Cash App official site and log in to your Cash App account utilizing your email address or your telephone number (utilize the one you used to open your Cash App account).

Stage 2 – This page should take you to your record dashboard. A Request Sign-in Code will show up on your page. Tap on it, and a code will be shipped off you either using email or SMS, contingent upon the data you gave when you were joining. This cycle ought to, notwithstanding, not be an issue if you don't have a Debit Card or a Cash Card.

Stage 3 – Enter this code and tap on Sign In and affirm your personality.

Stage 4 – Open Account and Settings and go to the Personal Information tab. You should then look to the lower part of the page and select Deactivate Account.

Stage 5 – You'll be coordinated to a page where you'll be approached to give a justification for erasing your record. Simply pick your appropriate explanation and snap Continue. It's critical to guarantee that the message contains your complete name, telephone number, and email address.

The client care group will at that point connect with you and affirm if the cancellation of your Cash App account was fruitful or to demand extra data where relevant to empower your record's deactivation.

How to Delete Your Cash App Account using Phone?

It's additionally conceivable to erase the Cash App account over your telephone on the stage's application. This is likely the simplest technique, so we should perceive how to go about it.

Stage 1 – Open the Cash App on your telephone.

Stage 2 – If you've cleared the assets in your record, you would then be able to tap on the roundabout symbol looking like an individual in the upper left corner to show the Account Menu.

Stage 3 – You should then look down on the record menu and tap on 'Money Support.' Scroll down and tap on the 'Something Different' menu.

Stage 4 – On the 'Something Different,' look down and tap on 'Record Settings.'

Stage 5 – You should then tap on Close my Cash App Account. This is to fundamentally affirm that you need to deactivate your Cash App account. You'll be endorsed out of the Cash App, and an erase affirmation will be shipped off you using your email address or through SMS.

Alter Contact Info

 • Your Cash App record can be related to different telephone numbers and email addresses.

 • Empower Security Lock

 • Require a PIN or Touch ID to make portions from your Cash App.

 • Reset Cash PIN

 • Your Cash App and Cash Card PIN are something basically the same.

Increment Limits

Money App allows you to send up to $250 inside any 7-day time span and get up to $1,000 inside any 30-day duration. You can build these cutoff points by confirming your personality utilizing your complete name, date of birth, and the last 4 digits of your SSN.

What is a $Cash tag?

A $Cash tag is a special identifier for people and organizations utilizing Cash App.

Acquire $5 when a companion utilizes your reference code to send $5 or more from a recently made Cash App account.

Driver's License Scanning

Experiencing difficulty examining your driver's permit?

You can generally kill or alter who can send you demands.

Duty Reporting for Cash App

Duty Reporting for Cash App for Business records and records with a Bitcoin balance

Stay away from Scams and Keep Your Money Safe with Cash App

If you get a dubious online media message, email, text, or call concerning Cash App, or see a telephone number that you accept is ill-conceived, contact backing to report the episode. Money App will research and make a move if necessary.

How to erase Cash App account 2021?

If you would not really like to use Cash App anymore, fine, essentially say goodbye for each situation besides in a specialist way. Something different, things may create from horrendous to most really dreadful. We should put first thing first: void your wallet by moving all the money to your record. Similarly, sell your BTC and stock in case you have any. Moreover, require a second to erase your own information from the Cash App. At whatever point you are done with all of these traditions, by then follow this ensured procedure to erase the Cash App account.

 • Initial step is to open your Cash App and a short time later get into your profile.

 • Parchment directly down and tap the money support button.

 • At that point, select something else beginning from the drop menu.

 • Subsequent stage is to pick “Record settings”.

 • At long last, to erase your Cash App account, promise to select the “Close by Account” button.

Kesimpulannya

As should be obvious, erasing your Cash App account is an extremely straightforward cycle. Regardless of whether you choose to erase it through the Cash App site or over your telephone, any technique should work flawlessly. Simply follow the previously mentioned measures, and you'll be all set.

Soalan Lazim

1. Why can't I close my cash App account?

You can't erase your record if there are any forthcoming installments or stores. That being said, you ought to send any forthcoming assets and clear your record of any assets. You need to drop your Cash App enrollment and stop any looming month charging before you deactivate your Cash App account.

2. Would I be able to have 2 records on the cash App?

The straightforward response to that question is – Yes, you can have 2 Cash App accounts. The condition here is that you need to utilize two distinctive cell phone numbers or email addresses. … These are a portion of the reasons why Cash App has gotten very well known, and millions have downloaded and are utilizing the application.

3. Can I delete my cash APP account and make a new one?

You should drop all your enrollment made through Cash App preceding deactivating your Cash App account. Continuously recollect that making a Cash App account is totally free so even after you deactivate your record on Cash App, you can make another one whenever.

4. Can you delete cash APP history?

Would you be able to erase cash App exchange history? As indicated by the terms of administration from Cash App, “because of safety reasons, when an exchange has been made, it cannot be erased, " or “delete” in any shape or structure.

How to delete cash app account? To delete cash app account, tap the eCash Out button on the app's home screen to move money out of your account. Then, at that point, select your Profile Pic and tap Support > Others > Account Settings > Close Account > Close my Cash App Account . You can uninstall the Cash App from your mobile once your Cash App account is deleted .

:eight_pointed_black_star: Important Things To Remember Before You Delete Your Cash App Account

If you delete your Cash App account, you can not access your instalment history. You won't deactivate your account on the off chance that you have any forthcoming instalments or stores on Cash App. In this way, clear the entirety of your upcoming exchanges before continuing to deactivate your Cash App account. You can request your instalment history from Cash App at whatever point you need before erasing your account. When you deactivate, you can not request instalment history data.

It would help if you dropped all your membership made through Cash App before deactivating your Cash App account. Continuously recall that making a Cash App account is free, so even after you deactivate your account on Cash App, you can make another one whenever.

:eight_pointed_black_star: How to Delete Your Cash App Account

Erasing the Cash App versatile app will not erase your Cash App account. You need to erase the history utilizing the app first. However, before you can do this, you need to ensure you've moved all assets out of your account.

 1. Buka Aplikasi Tunai. The app icon is green with the dollar sign.

 2. On the off chance that you have any cash in your account, make sure to move it to your bank before proceeding. Do this by clicking the Banking icon (which resembles a house or a bank) in the base left corner, then, at that point, connecting cash Out. If you have some stocks or bitcoin, you need to auction them before closing your account.

 3. Tap the account icon (which resembles an outline of an individual all-around) in the upper-right corner.

 4. At the lower part of the rundown of alternatives, tap the Support interface.

 5. This opens the Support page with a rundown of usual assistance choices. The alternative to close your Cash App account isn't recorded here, so you'll have to tap others to proceed to the following page of options.

 6. The following page is the place where you'll discover more account alternatives. You could likewise tap cash Out to move your Cash App equilibrium to your financial balance on the off chance that you haven't as of now. Something else, tap Account Settings to proceed onward to the Account Settings page.

 7. To begin this interaction, tap Close Account > Close my Cash App Account from the menu.

 8. Tap Confirm. Ini akan mengeluarkan anda dari Aplikasi Tunai. A book or email affirmation will be shipped off you affirming that you've unlinked your account. Ensure you get this email before you erase the app.

 9. Once you've confirmed your account conclusion, your Cash App account will be erased. After this, your $Cashtag (Cash App's client ID) will presently don't exist. If anybody endeavours to send you cash now, they'll make a mistake.

:eight_pointed_black_star: Steps to Permanently Remove a Cash App Account for Someone Who Died

There's very little security for account erasure on Cash App , so erasing a friend or family member's account ought to be simple. If not, the support group can help you. Erasing your cherished one's cash app account is a significant piece of the post-misfortune schedule, and it keeps their advanced heritage secure. By making a couple of strides underneath, you can keep everything free from any danger.

Tip: You can proceed with a friend or family member's computerized inheritance with a virtual dedication on a stage like GatheringUs. They even have experts who can guide and support you through arranging interaction.

:small_red_triangle_down: Track down your loved one's password

You presumably needn't bother with the secret word to your adored one's Cash App account. Anda mungkin perlu menghubungi telefon mereka. The vast majority don't store their telephone PIN in a secret phrase supervisor. Apa lagi yang dapat anda lakukan?

Take a stab at running some number blends — possibly a youngster's birthday or a commemoration date. Recall that a few groups swipe in an example to open their telephones.

If none of those choices works, you have two options. You can either contact Cash App or the telephone organization to get it opened. On the off chance that Cash App is the only thing you need to dispose of, it very well may be simpler to contact Cash App's support group simply.

:small_red_triangle_down: Contact Cash App's support group

Tidak dapat masuk ke telefon yang anda sayangi? Hubungi kumpulan sokongan Aplikasi Tunai dan jelaskan keadaan anda. You may have to have banking data close by to demonstrate your case.

:eight_pointed_black_star: More Explanation To Permanently Delete Your Cash App Account

Erasing your online presence may include a ton of work — you may have to assemble your Social Security number, driver's permit, password, logins, and then some. Fortunately, erasing your Cash App account isn't hard.

Tip: Ensure that your computerized accounts are dealt with as per your desires by making a will. Without a very remarkable stretch, you can create one from home with an online will maker like Trust and Will.

:small_red_triangle_down: Try not to erase the app.

It's enticing to relocate the app into the rubbish simply. In any case, that doesn't deal with your account. In this only method, you've taken out an app from your telephone. Your account is as yet dynamic, and all your financial data will, in any case, be on the document . That implies that those worries will not disappear on the off chance that you erase your account because of safety stresses.

:small_red_triangle_down: Transfer the money

If there's still cash in your account, move it to the financial organization previously connected to your account. Untuk melakukan ini, lihat keseimbangan anda di Aplikasi Tunai. Under your balance, there will be two alternatives. One is “Add Cash.” Yang lain adalah "Cash Out." Ketuk "Cash Out" dan pilih bagaimana anda memerlukan wang tunai anda dihantar.

:small_red_triangle_down: Tutup akaun saya

Erasing your account is extremely simple on the off chance that you have the app open. Anda tidak perlu log masuk! Whenever you've cashed out, tap the account menu icon. This will resemble a symbol on some other web-based media webpage you're comfortable with. This raises a full menu of alternatives — tap “Support,” which is demonstrated by a question mark icon. This presents a menu of choices — tap “Something Different.”

Then, tap “Account Settings,” and you're nearly there. Tap “Close My Cash App Account.” To forestall any errors, tap “Affirm Closing My Cash App Account .” Setelah kaedah ini selesai, anda harus mendapat pengesahan. Contingent upon the contact data connected with your account, you ought to get an email or a book affirmation. Ensure you get the claim before you erase the app. You will not have any desire to re-download the app once more.

:eight_pointed_black_star: How to Delete Cash App Account On iPhone?

Open the Cash App on your iPhone. Ensure you have zero equilibrium in your Cash App before you continue to erase it. Assuming you have cash in your account, move the sum by tapping on the “Cash Out” alternative. Presently click on the account image demonstrated by an individual in a circle situated at the screen's upper-right corner.

 • Then, click on the “Support” choice in the menu.

 • Presently, click on “Something Different.”

 • Then, at that point, go to “Account Settings.”

 • Open the Account menu and boil it down to the “Close My Cash App Account” choice.

Presently click on the “Affirm Closing Account.” As you tap on this choice, you will be endorsed out of the Cash App, and a book or email will be shipped off you affirming the deactivation or shutting off your Cash App account. Presently you can erase or uninstall the Cash App from your cell phone. You have effectively erased the Cash App from your versatility.

:eight_pointed_black_star: How to Delete Your Cash App Account on Cash App Web?

Regarding a quick and easy way to move cash utilizing your cell phone, the cash app assumes a significant part. According to the 2019 information, over 7 million clients worldwide are using the cash application. Despite the accessibility of the instalment move strategies, you will want to add cash to the wallet and arrangement numerous recipient Cash App accounts . Now and again, clients choose to Delete Cash App Accountdue for various quantities of known and obscure reasons.

You should simply go through this blog to see How To Delete Cash App Account in a bit by bit way. Remember, before you erase your Cash App account, you should clear every one of the frank exchanges. From that point forward, you can move further to finish the activity of erasing your cash app account.

:small_red_triangle_down: Check Out The Precautions Before You Initiate The Process To Delete Cash App Account:

 • Before you Deactivate the Cash App account , you should download the exchange history.

 • Likewise, you need to clear any pendency appearing on your cash app account dashboard.

 • You ought to painstakingly execute the activity by going through the bit by bit measure given beneath.

:small_red_triangle_down: To Delete Cash App AccountOn Website, You Will Have To Follow These Steps Properly:

 • On your final initial step, you ought to explore the cash App official site.

 • Here, you need to sign in to your Cash App account with the guide of your telephone number or email address.

 • Then, you should click on the 'Solicitation Sign-in Code' button after contacting your account dashboard.

 • A password will be sent either on your telephone or your site once you click on the previously mentioned choice.

 • After getting the password, you should enter this confirmation password and click on the 'Sign' choice to affirm your character.

 • Presently, you should open your account and afterwards access the 'Settings' alternative.

 • Henceforth, you ought to explore the 'Individual Information ; tab and discover the 'Deactivate Account' choice by looking down the page.

 • When you select the alternative that says 'Deactivate Account,' you should pick a justification for erasing your account.

Note: You will run over a portion of the regular explanations behind erasing your cash app account. Notwithstanding, it is fitting to pick the suitable option in like manner and delete Cash App Account Permanently.

:eight_pointed_black_star: Approach Technical Expert Executives If Facing Any Issue Related To The Cash App:

While you erase the cash app account, the more significant part of the clients may stall out because of a few issues. It, as a rule, happens when you execute the means wrongly or there is some forthcoming appearance in your Cash app account. After redressing every such thing, you will want to finish the Cash App Delete Account activity.

If you are one of the beings who are a cash app client and confronting any issue identified with the cash app, it is prudent to reach out to the cash app client service experts as promptly as could be expected. Notwithstanding, it would not be right to express that approaching specialized master leaders will assist you with settling any issue within the least time.

Subsequently, you ought to interface with the experts to get a definitive answer whenever you discover the requirement for assistance. Aside from that, you ought to go to our site if you are searching for more data about the cash app.

:eight_pointed_black_star: Apa itu Aplikasi Tunai?

Cash App is the simplest method to send, spend, save, and put away your cash. It's the SAFE, FAST, and FREE versatile banking* app. *Cash App is a monetary administration organization, not a bank. Banking administrations are given with cash's bank partner(s). SAFE: Protect the entirety of your instalments and speculations with a password, TouchID, or FaceID. Respite going through on your Cash Card with one tap on the off chance that you lose it. The entirety of your data is put safely. Quick: Sign up and make your first instalment in quite a while. Right away, send and get cash from companions. Move cash from Cash App to another ledger quickly as opposed to holding up days. Utilize your Cash App account and directing number to get stores as long as two days sooner than is standard with most banks. FREE: Send and get cash at no expense. Get a free virtual Visa charge card in minutes, and we'll mail you your custom actual check card free of charge in about seven days. Put resources into your number one stocks sans commission with just $1. * HERE'S HOW IT WORKS * Download and pursue Cash App very quickly. The information exchange measure is straightforward and quick with the goal that you can begin utilizing Cash App immediately. * SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY * Receive, demand, and send cash from loved ones right away with a couple of taps. Cash App is the least demanding approach to repay a companion for supper or split lease with your flatmates. * BUY, SELL, & WITHDRAW BITCOIN * Cash App is the most straightforward approach to purchase, sell, store, and pull out the balance.

:eight_pointed_black_star: What happens if I delete my cash app account?

Cash app is a cash move app that Square created in 2013. It permits clients to send and get cash on the web. Cash App is generally utilized the whole way across the world for moment advanced cash moves. However, regardless of countless such characteristics, a few issues are related to this app. Such numerous clients who face the issue Cash app is a cash move app created by Square in 2013. It permits clients to send and get cash on the web.

Cash App is generally utilized all over the world for moment advanced cash moves. Yet, despite countless such characteristics, there are a few issues related to this app. Such numerous clients face the problem of Cash App accounts closed. The Cash App account closed is conceivable if clients disregarded the terms and approaches of Cash App and crossed the constraint of undesirable blunders. 800-738-3139: The cash app is a cash move app that Square created in 2013. It permits clients to send and get cash on the web.

Cash App is generally utilized the whole way across the world for moment advanced cash moves. However, notwithstanding countless such characteristics, there are a few issues that are related to this app. Such numerous clients face the problem of Cash App accounts closed. The Cash App account closed is conceivable if clients abused the terms and approaches of Cash App and crossed the constraint of undesirable blunders.

:eight_pointed_black_star: Following are a portion of the circumstances that clients face in Cash App Account deleted:

Cash App closes your account abruptly and advises you by email. The purpose for this is that clients are taking part in denied exercises or some likeness thereof that are not permitted under the Cash App strategies.

Cash App additionally suspends the payouts to your vendor ledger and holds your assets in a Reserve account for 30-90 days. According to area 14 of the Cash App instalment terms: “We may require a Reserve under any circumstance… in a sum as sensibly controlled by us to cover expected misfortunes to Cash App.”

Clients likewise face the inability to get to the Cash app client service due to the Cash app account closed. Your mobile numbers access is cut off promptly with account deactivation, and messages go unanswered, so dealers never realize what truly happened.

:eight_pointed_black_star: Step-by-step instructions to Delete You can recover your money if your Cash App account is hacked. Plug Password.

 • Erase You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug Password

 • At last, select 'Briefly incapacitate password.'

 • When coordinated, reemerge your You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug password.

 • Open the drop-down menu close to 'For what reason are you crippling your password?' and select the choice generally pertinent to you.

 • Select 'Briefly cripple my password' at the lower part of the page.

 • Explore your profile page and snap 'Alter Profile.'

 • Visit the You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug site and sign in to your password.

If you briefly handicap your password, You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked. Plug conceals your profile, photographs , remarks, and likes. They exist in a cloud worker, sitting tight for you to return in the far-off future). Here are the means to deactivate the You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug password briefly:

:eight_pointed_black_star: Step-by-step instructions to Temporarily Deactivate Your You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug Password.

Presently we should go to the standard subject 'How to deactivate/erase You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug password.' You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug has an embedded IM highlight that permits clients to the interface. Unfortunately, it's impossible to turn off the immediate informing highlight for typical messages (bummer, I know). However, you can handicap DM for stories. Along these lines, for this, head to You can recuperate your cash if your Cash App account is hacked plug password and snap on the Edit Profile button. Search for a catch called Allow message answers under Stories Control. Extend the segment and change highlights to remember just individuals for your rundown.

:small_red_triangle_down: What to Do After Deleting Your Cash Account

Since you've erased Cash App, you might be searching for some elective cash move apps to use. You can feel free, to begin with, one of those other apps or you can return to the old-fashioned strategy for repaying your companions: by giving them cash.

:eight_pointed_black_star: What are the reasons for the cash app not allowing users to delete Cash App's history?

You can't erase your Cash App exchange history , but on the other hand, there's no compelling reason to. You'll likewise see, in any case, that it is doubtful to erase these associations. At the point when you tap on an instalment, it gives the instalment subtleties and says if it's forthcoming or finished. You can wipe the three spots in the upper right corner. However, the further solitary alternatives it gives you are to get a web receipt or to contact Support if something isn't right.

It is improbable to erase your set of experiences in your account settings. At the point when you go to “Protection and Security,” your solitary alternatives are to empower or change a PIN lock, make your hashtag accessible, or assign or impair instalment demands. This isn't altogether different from how Venmo functions — Venmo additionally doesn't allow you to erase your exchange history. Yet, with Venmo's settings, you can decide to make all past and future exchanges private.

In any case, the point that values is that with the Cash App , the entirety of your exchanges on the app is as of now private, implying that solitary you and the other individual engaged with the instalment can see it. In this way, except if you would even prefer not to see your exchanges on your telephone — in which case you'd need to erase your entire account — there's no compelling reason to make your trades private since they as of now are.

:eight_pointed_black_star: What are the explanations for the cash app not permitting clients to erase Cash App's set of experiences?

There are primarily two explanations for the limitation of erasing cash app action.

 • Monetary Report: – Cash app is a shared instalment entryway that keeps up the records of each cash exchange to determine any debate brings up later on.

We regularly stall out while checking for a month to monthly bills and unexpectedly discover the lost accounts while making month-to-month cost reports; for this situation, Cash app instalment history assists a person with checking and get ready for the following cost spending plan.

We trust now you are apparent to the face Why a client can't erase his Cash App history or still if you are searching for approaches to erase your Cash App action, let us be 100% clear as there is no elective method to do it except for erasing your cash app account. Assuming you need to erase your Cash App account, note this progression will delete your information from their work if it's not too much trouble. Afterwards, on the off chance that you wish to make another account, you can do what will assist you with getting a perfect history .

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: What happens if I delete my cash App account?

Clients likewise face unfit to get to the Cash app client assistance because of the Cash app account closed. Your mobile numbers access is cut off quickly with account deactivation, and messages go unanswered, so traders never realize what truly happened.

:two: Would I be able to erase my cash APP account and make another one?

Continuously recollect that making a Cash App account is free, so even after you deactivate your account on Cash App, you can make another one whenever.

:three: Has Cash APP been hacked in 2021?

Was Cash App hacked? A few clients have been taking to Twitter to whine about their cash disappearing from their accounts. Notwithstanding, Cash App has expressed that the funds have NOT been hacked.

:four: Adakah anda dapat menghantar $ 10000 melalui Aplikasi Tunai?

After checking your account on the Cash App limit, you can undoubtedly send cash, and the breaking point for sending your money is expanded. For this, you should simply confirm your date of birth, your complete name, and the last four digits of your SSN. Be that as it may, you can't spend $10,000 on the Cash app. Ia tidak boleh diakses.

:five: Would you be able to have 2 Cash App accounts?

The straightforward response to that question is – Yes, you can have 2 Cash App accounts. The condition here is that you need to utilize two unique cell phone numbers or email addresses.

:six: Can cash App take your money?

When you send them cash, the account blocks you, and your money is no more. These tricksters may likewise send a phoney Cash App to connect for clients to sign into so they can take your login accreditations. Along with these words, in addition to the fact that they have your well-deserved cash, yet they additionally have your data.

:seven: How long would money be able to sit in the cash App?

You can leave the cash in the app however long you wish , yet to do that, you'll initially need to add some money into the app. In case you're confronting an issue while counting the cash in your Digi-installment app's account, then, at that point, contact us.

:eight: What is the purpose for the limitation from erasing cash app exchange history?

There are numerous explanations for the limitation of erasing cash app exchange history . In any case, the fundamental cause is that exchange history assists with keeping up your instalment records and resolves future debates.

:nine: How long of exchange history can we see on Cash app history?

Clients can see their cash app history since the production of their account on the Cash App site or their convenient gadget. Cash App additionally permits clients to download their exchange history for the ideal span.

:keycap_ten:Why can't I close my cash App account?

You can't erase your account if there are any forthcoming instalments or stores. That being said, you ought to send any open assets and clear your performance of any support. You need to drop your Cash App membership and stop any forthcoming month charging before deactivating your Cash App account.

:closed_book: Kesimpulannya

As you can see, deleting your Cash App account is a straightforward process. We believe the steps are obvious to you for erasing the cash app account. Suppose you are getting any blunder or not ready to play out the means to fill the structure down beneath. In that case, we will reach you with the redid arrangement of your concern or everything thing you can manage is to contact the cash app specialists on the given telephone number on your screen. If you are looking through strides to erase Cash app exchange history, this blog will help you accomplish your objective.

How to Delete Cash App Account? Have you already deleted your cash app? It does not mean that you have deleted your account. But it's Ok! Now, you just need to follow this guide.

Laptop Image With Diary (SEO Alt Tag of image

Steps of deleting your Cash App account

 • Open Cash App on your device.

 • Tap the Account Menu button, which has the avatar glyph.

 • On the menu, tap Support.

 • Scroll down and tap on Something Else.

 • Tap on Account Settings.

 • Tap Close Account.

Tap on Confirm as well when asked, you'll need to send the support team the last four digits of your linked card for this.

Ringkasan:blue_book: If you are looking for a complete guide of how to delete cash app account? Then this page can be a precious sea for you,

What is a Cash App?

Cash App (formerly known as Square Cash ) is a mobile payment service developed by Square, Inc. that allows users to transfer money to one another using a mobile phone app. The service is available in the US and the UK.[1] As of March 21, 2021, the service recorded 36 million active users.[2]

 • Founded in 2013, Cash App has become one of the most popular mobile payment systems in the United States and the UK. The rise in the popularity of CashApp is due to its ease of use in transferring money from one person to another.
1 Inventor Square, Inc.
2 Published October 15, 2013
3 Sistem operasi Android, iOS
4 Bahasa English, French
5 Jenis Mobile payment

On Android , push down on the app to select it. Then, start to drag it toward the top of the screen. A trash bin icon will come up. Drag the app over the trash can and release it. You might have to confirm whether you want to delete the app.

Push down on the app on an iPhone. If you have a newer version of an iPhone, you'll need to tap “Rearrange Apps” when it pops up.

After you've selected this, your apps will start shaking on the screen . Semasa bergetar, kotak padam akan muncul. Tap on the one associated with the Cash App, and that will remove the app.

Imported key factor:blue_book: Even if your balance is zero, you can't close your account if you have any stocks or Bitcoin. You need to go into each stock and choose to Sell and do the same for any Bitcoin you have. Once everything is at zero, including the Cash Balance, then you can follow the steps

Can you delete the payment history on Cash App?

There are lots of reasons you might want to delete the payment history . You might be concerned about privacy or security.

But due to the nature of your app, you can't delete the history. No one else can see who you've paid, what the payment was for, or the amount is given. It's private information. That means it can only be viewed if someone is logged into your account

 1. you're ready to delete your Cash App account, you can do so in the mobile app. Plume Creative/Getty Images

 2. You can delete your Cash App account from the Account Settings page on an iPhone, iPad, or Android.

 3. Before you delete your account, make sure to transfer any remaining funds to your bank account.

 4. You should permanently delete your Cash App account before you delete the app on your device. :ballot_box_with_check: Visit Insider's Tech Reference library for more stories.

Langkah-langkah Menghapus Akaun Apl Tunai Anda Secara Kekal

here are two different ways to delete your Cash App account.

 • Cash App over your telephone.

 • Through Cash App official site.

While the easing cycle will fluctuate contingent upon the strategy you pick, you'll achieve the final result, which is to delete your Cash App account. Menghapus kehadiran dalam talian anda mungkin merangkumi banyak kerja - anda mungkin perlu mengumpulkan nombor Jaminan Sosial, permit memandu, frasa rahsia, log masuk, dan itu baru permulaan.

Fortunately, erasing your Cash App account isn't exceptionally hard.

Important Points To Remember Before You Delete Your Cash App Account

Once you delete your Cash App account, you can not access your payment history

 • You will not be able to deactivate your account if you have any pending payments or deposits on Cash App.

 • Therefore, clear all your pending transactions before proceeding to deactivate your Cash App account.

 • You can ask for your payment history from Cash App whenever you want before deleting your account. Once you deactivate, you can not ask for payment history information.

 • You must cancel all your subscription made through Cash App before deactivating your Cash App account.

 • Always remember that creating a Cash App account is completely free so even after you deactivate your account on Cash App, you can create a new one anytime.

Ringkasan :blue_book::blue_book:

Cash app account offer you important required needs but most of the time, you needed some steps to proceed forward or to delete account. Like:;

 • Steps of deleting your Cash App account
 • Langkah-langkah Menghapus Akaun Apl Tunai Anda Secara Kekal
 • How Can you delete the payment history on Cash App? Then you ultimately look for how to delete cash app account!

Soalan Lazim

1. I have two Cash App accounts?

Yes, you can have 2 cash app account at a time either for personal or business use with two unique mobile number and email address

2. How do I permanently delete an app from my Apple account?

Hi, Tap and hold on to the app you want to permanently delete from your iPhone. Press 'Remove app' or 'Delete app'. Then tap delete

3. Can I use a fake name on Cash App?

Yes, you can use a fake name on Cash App. Cash App sign-up process can be completed with a fake name. They'll have no option to verify your identity unless you want to cash out. To do that, you'll need to verify your identity which nullifies your anonymity

4. Is Cash App safe to use?

Cash App uses cutting-edge encryption and fraud detection technology to make sure your data and money are secure. Any information you submit is encrypted and sent to our servers securely, regardless of whether you're using a public or private Wi-Fi connection or data service

5. How to permanently delete apps on an Android

 • Press and hold the app you want to remove and services.

 • Your phone will vibrate once, granting you access to move the app around the screen.

 • Drag the app to the top of the screen where it says “Uninstall.”

 • Once it turns red, remove your finger from the app to delete it.

Kesimpulannya :old_key:

Cash app is a free payment app to offer best services to the users. This can make your work very easy but some time you need to delete this app due to any reason. Then you need a proper guidance to delete cash app account.