Bagaimana memadam sejarah Reddit? Memadamkan sejarah anda adalah mudah. Anda hanya dapat membersihkan sejarah tempatan dari aplikasi massa, Nuke Reddit Extension, dan bahkan dari penyemak imbas. Buka aplikasi Reddit anda, klik ikon profil anda di kiri atas, Ketuk Tetapan di bahagian bawah layar, Tatal ke bawah dan klik Hapus Sejarah .

Cara Memadamkan Sejarah Reddit

Apa itu Reddit dan Menghapus Sejarahnya

Aplikasi Reddit tersedia dengan mudah pada peranti android anda. Dan penyemak imbas ini akan dilengkapi dengan ciri lengkap seperti log masuk, penyerahan, dan komen.

Walaupun penyemak imbas akan memberi anda peluang untuk mengakses laman Reddit yang terkenal, penambahan sejarah carian akan menjadikan penyemak imbas anda perlahan. Juga, sejarah carian penambahan mengandungi keselamatan anda, terutama ketika anda menggunakan peranti bersama. Untuk mengelakkan ini, anda perlu membuang sejarah Reddit anda.

Reddit adalah laman web ke-7 yang popular di Amerika Syarikat dan ke-18 di seluruh dunia. Pada asasnya, ia mempunyai banyak koleksi forum di mana orang boleh berkongsi berita dan kandungan atau memberi komen pada siaran orang.

Reddit adalah platform yang membolehkan anda mencari, menghantar, dan memberi komen untuk membuat perbualan atau perbincangan. Anda mungkin mahu membuang apa yang telah anda siarkan atau cari, dan bagaimana anda dapat menyingkirkannya. Mungkin, menghapus sejarah Reddit menunjukkan bahawa anda menyingkirkan semua catatan dan komen bukan hanya dari anda, tetapi juga yang lain. Namun, ini juga bermaksud anda akan menghapus semua catatan dan komen yang telah anda tulis secara kekal, yang kemudian anda boleh ikuti dengan prosedur yang disenaraikan.

Jadi, memadam sejarah carian Reddit semudah memadam sejarah penyemakan imbas Amazon Hanya memerlukan beberapa saat.

Cara Memadamkan Sejarah Reddit Anda

Anda boleh menghapus sejarah carian Reddit anda menggunakan dua cara, salah satunya adalah cara manual dan menggunakan aplikasi penghapus sejarah.

Memadamkan sejarah menggunakan kaedah manual

 1. Buka penyemak imbas anda. Di tingkap, anda akan melihat 3-4 garis selari. Ketuk garis dan menu drop-down akan ditunjukkan.

 2. Sekarang tatal ke bawah ke ikon 'tetapan' dan ketuk padanya. Menu senarai akan ditunjukkan

 3. Tatal pilihan yang disenaraikan hingga ikon 'Privasi'. Sekali lagi, ketik padanya. Menu akan ditunjukkan.

 4. Tatal senarai dan ketik 'keselamatan'. Menu akan ditunjukkan.

 5. Tatal dan ketik 'sejarah'. Senarai laman web akan disenaraikan. Anda boleh memilih untuk menghapus setiap laman web atau anda boleh membuang semua laman web tersebut. Untuk membuang semua laman web, ketuk 'hapus semua' dan klik 'OK'. Dengan cara ini anda telah memadamkan sejarah Reddit anda.

Padam Sejarah Menggunakan Aplikasi Pemadam

Ini adalah kaedah termudah dan terpantas untuk menghapus sejarah carian anda. Anda perlu memuat turun aplikasi pemadam. Setelah anda melayari, anda akan memberikan arahan kepada aplikasi tersebut dan ia akan menghapus semua sejarah anda.

Cara Menghapus Sejarah Reddit di aplikasi iPhone

Langkah-langkah ini akan membimbing anda mengenai cara membersihkan sejarah anda di aplikasi Reddit iPhone .

1. Pertama, buka aplikasi Reddit.

2. Klik ikon profil anda di kiri atas.

3 Klik pada Tetapan di bahagian bawah skrin.

4. Mulakan Menatal ke bawah dan sentuh Hapus sejarah tempatan.

5. Klik Kosongkan sejarah tempatan di bahagian bawah skrin.

Cara menghapus sejarah Reddit anda melalui halaman "Profil Saya"

 1. Log masuk ke akaun anda dan ketuk nama pengguna anda di sudut kanan atas, dan kemudian klik "Profil Saya."

 2. Di sini anda akan sampai ke bahagian "Ikhtisar" profil anda, di mana setiap catatan dan komen yang anda buat ditunjukkan. Cari siaran atau komen yang ingin anda hapus dan ketik ikon elipsis ("…") di bawahnya, dan kemudian pilih "Padam".

 3. Pengesahan akan muncul bahawa penghapusan siaran tidak boleh dibuat asal. Ketuk "Padam Pos" untuk mengesahkan pilihan anda.

 4. Juga, ulangi komen proses ini atau siaran yang ingin anda padamkan.

Cara menghapus keseluruhan sejarah Reddit anda sekaligus menggunakan peluasan

1. Buka penyemak imbas Google Chrome di Mac atau PC anda dan pergi ke [halaman ini, anda boleh memasang pelanjutan Sejarah Nuke Reddit

2. Ketuk "Tambahkan ke Chrome" di kanan atas.

Anda juga boleh mendapatkan sambungan di Kedai Web Chrome.

3. Setelah pelanjutan dimuat turun, klik ikon oren yang baru ditambahkan di bar alat Chrome anda dan pilih "Timpa & Hapus Semua Komen Saya," dan / atau "Hapus Semua Catatan Saya."

Terdapat dua pilihan.

Sekiranya anda mengandungi banyak akaun Reddit, peluasan itu akan berlaku secara automatik pada akaun mana yang dilog masuk dalam penyemak imbas anda.

Anda tidak akan mempunyai pilihan untuk mengesahkan pilihan anda, jadi pastikan sebelum mengklik pilihan. Dan pastikan anda log masuk ke akaun, di mana anda mahu memadamkan sejarah.

Mengapa anda mahu memadamkan sejarah anda

Kadang kala, anda mungkin merasa kasihan kerana membuat catatan atau komen yang anda buat. Apabila ini berlaku, anda mahu memadamkan keseluruhan akaun anda, nama pengguna anda tidak akan ditunjukkan lagi - tetapi catatan anda masih ada. Untuk benar-benar menghapus sejarah Reddit anda, anda juga mesti membuang catatan dan komen.

Namun, perhatikan bahawa jika perkara yang benar-benar anda wajib lakukan adalah menghapus sejarah halaman Reddit yang telah anda lawati, jadi lebih baik anda juga membersihkan sejarah penyemakan imbas.

: pening: Ringkasan

Bagaimana memadam sejarah Reddit? Reddit adalah aplikasi di mana anda boleh berkongsi perbincangan dan pengetahuan anda melalui komen dan catatan. Tetapi menghapus sejarah Reddit sebenarnya tidak sukar. Umumnya, fahami jika anda menggunakan aplikasi Reddit dari penyemak imbas atau aplikasi, maka mesti ada pilihan yang dihapus dari sumber ini juga. Anda boleh menggunakan profil anda untuk membersihkan sejarah tempatan, Nuke Reddit Extension untuk menghapus sejarah sekaligus dan pilihan ketiga adalah menggunakan penyemak imbas. Juga, mudah untuk menghapus sejarah anda, buka aplikasi Reddit. Ketik ikon profil anda di kiri atas. Pilih Tetapan, di bahagian bawah skrin. Tatal ke bawah ketuk, Kosongkan sejarah tempatan.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh pengguna mengenai cara menghapus sejarah Reddit? Walau bagaimanapun, ia adalah aplikasi yang popular sehingga orang ingin mengetahui tentang membersihkan sejarah.

Bagaimana saya boleh menghapus sejarah Reddit saya secara kekal?

Untuk menghapus sejarah Reddit anda, anda boleh pergi ke bahagian "Ikhtisar" profil anda dan membuang catatan satu persatu. Sebaliknya, hapus seluruh sejarah Reddit anda sekaligus memuat turun pelanjutan "Sejarah Nuke Reddit" untuk Google Chrome, dan gunakan pelanjutan ini untuk menghapus keseluruhan sejarah anda, bahkan siaran dan komen anda dengan cepat.

Bagaimana cara menghapus sejarah Reddit dari telefon bimbit?

Pergi ke tetapan anda dari telefon bimbit dan masuk ke pengurus aplikasi. Cari aplikasi Reddit dan klik padanya. Anda akan menemui pengurus penyimpanan atau aplikasi. Klik pada Clear Cache dan Clear Data. Ketuk Hapus Data semua data akan dihapus dari aplikasi Reddit.

Bagaimana saya memadamkan sejarah Reddit saya?

Buka aplikasi Reddit. Klik ikon profil anda di kiri atas. Pilih Tetapan di bahagian bawah skrin. Tatal ke bawah ketuk, Kosongkan sejarah tempatan. Anda melihat ini semudah anda membaca.

Kesimpulannya

Bagaimana memadam sejarah Reddit? Reddit adalah aplikasi di mana anda boleh berkongsi perbincangan anda melalui komen dan catatan. Tetapi menghapus sejarah Reddit tidak begitu sukar. Umumnya, fahami jika anda menggunakan aplikasi Reddit dari penyemak imbas atau aplikasi, maka mesti ada pilihan penghapusan dari sumber ini juga. Anda boleh menggunakan profil anda untuk membersihkan sejarah tempatan, Nuke Reddit Extension untuk menghapus sejarah sekaligus dan pilihan ketiga adalah menggunakan penyemak imbas. Juga, mudah untuk menghapus sejarah anda, buka aplikasi Reddit. Ketik ikon profil anda di kiri atas. Pilih Tetapan, di bahagian bawah skrin. Tatal ke bawah ketuk, Kosongkan sejarah tempatan.

Juga, baca

Cara Memadam Akaun Instagram

Cara Menyahaktifkan atau Memadam Akaun Facebook Anda

padamkan sejarah reddit

Buka aplikasi Reddit . Klik ikon profil di kiri atas. Ketik Tetapan di bahagian bawah skrin. Tatal ke bawah dan klik Kosongkan Sejarah .

keluarkan reddit

Log masuk ke akaun Reddit anda . Klik ikon pengguna dan pilih Pilihan Pengguna dari menu lungsur. Tatal ke bahagian bawah halaman dan klik Lumpuhkan Akaun . Masukkan semula maklumat log masuk anda dan, jika perlu, alasan untuk menghapus akaun Reddit anda.

lihat siapa yang melihat profil reddit

Statistik ini boleh didapati di reddit baru dari https://new.reddit.com/settings/profile dan pergi ke pautan Halaman Moderasi Profil di bahagian bawah.

sejarah penyemakan imbas semula

Tekan tiga titik di kanan atas. Kemudian pilih "Profil nama anda" dan kemudian "Ringkasan" di bahagian atas skrin. Anda akan melihat banyak pilihan. Pada masa ini, tidak ada cara untuk memeriksa sejarah yang telah anda lihat.

buang sejarah penyemakan imbas amazon

Untuk mengedit sejarah penyemakan imbas anda:

Pergi ke sejarah penyemakan imbas anda.

Pilih Buang dari Paparan di bawah setiap item yang ingin anda alih keluar. Untuk membuang semua item, pilih Urus Sejarah, kemudian pilih Hapus Semua Item dari Paparan.

cara memadam komen di reddit

Di reddit.com

Klik gambar atau ikon profil anda di kanan atas skrin.

Pilih Profil dan klik Komen. Ini akan memberi anda senarai semua komen yang anda buat.

Klik ikon di bahagian bawah komen yang ingin anda hapus dan pilih Padam.

padamkan profil reddit

Untuk menghapus akaun anda, sila kunjungi halaman tetapan akaun Reddit. Anda boleh mencarinya dengan mengklik nama anda di sudut kanan atas laman web Reddit dan memilih Custom. Klik pautan Lumpuhkan Akaun merah di bahagian bawah halaman.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bolehkah Orang Melihat Sejarah Reddit Anda?

Tidak. Bagaimanapun, subreddit yang diposkan / dikomentari akan dipaparkan. Sekiranya anda telah mengaktifkan tetapan untuk menerbitkan suara (klik tetapan dan kemudian tatal ke bawah.

S: Bolehkah saya memadamkan iPhone sejarah Reddit saya?

Cara membersihkan sejarah Reddit di iPhone (sejarah tempatan) Buka aplikasi Reddit. Ketik ikon profil di kiri atas. Ketuk Hapus Sejarah Tempatan di bahagian bawah skrin untuk mengesahkan.

S: Bolehkah seseorang mencari seseorang yang anda gunakan di Reddit?

Secara umum, semua orang dapat melihat nama pengguna, komen dan catatan anda. Tidak ada orang lain yang dapat melihat di mana anda melanggan. Kecuali anda membenarkannya secara khusus dalam tetapan reddit anda, tidak ada orang lain yang dapat melihat siaran yang anda pilih atau tidak.

S: Bagaimana saya membuang aktiviti trend Reddit?

Pergi ke https://www.reddit.com/prefs/ dan pilih Nonaktifkan pemberitahuan trend dalam penyemak imbas ini di bahagian Pilihan Pemesejan.

S: Adakah Siaran Reddit Tanpa Nama?

Ia adalah nama samaran, bukan tanpa nama. Sekiranya anda mendedahkan terlalu banyak maklumat mengenai nama samaran anda (akaun anda), anda akan dapat dikenali dan anda boleh memberikan semua maklumat yang dimiliki oleh reddit mengenai anda kepada identiti peribadi anda. Oleh itu, perhatikan apa yang anda hantar dan kerap menukar akaun anda.

Kesimpulannya

Reddit adalah platform berita sosial yang membolehkan pengguna berbincang dan memilih kandungan yang dihantar oleh pengguna lain. Untuk memantau laman web ini dan mencegah spammer menyerang pembaca, Reddit telah memberikan poin "karma".

Cara menghapus sejarah Reddit anda di halaman "Profil Saya"

 1. Log masuk ke akaun Reddit.com anda dan klik nama pengguna anda di sudut kanan atas, kemudian pilih "Profil Saya."

 2. Ini akan membawa anda ke bahagian "Ikhtisar" profil anda, di mana semua catatan dan komen anda akan dipaparkan. Cari entri atau komen yang ingin anda hapus dan klik ikon elips di bawahnya ("…"), kemudian pilih "Padam".

 3. Tetingkap pop timbul memberi amaran bahawa entri tidak dapat dihapuskan. Klik butang "Padam Entri" untuk mengesahkan pilihan anda.

 4. Ulangi untuk komen atau entri yang ingin anda hapus.

Cara menghapus sejarah Reddit anda sekaligus semasa menggunakan pelanjutan

 1. Buka Google Chrome pada Mac atau PC, pergi ke halaman ini di mana anda boleh memasang pelanjutan Sejarah Nuke Reddit.

 2. Klik butang "Tambahkan ke Chrome" di sudut kanan atas.

 3. Setelah memuat turun pelanjutan, klik pada ikon jingga yang baru ditambahkan pada bar alat Chrome dan pilih "Timpa dan hapus semua catatan" dan / atau "Hapus semua catatan".

Sekiranya anda mempunyai banyak akaun Reddit, peluasan akan berlaku secara automatik, bergantung pada akaun mana yang anda masuki.

Anda tidak dapat mengesahkan pilihan anda, jadi pastikan anda mengklik salah satu pilihan terlebih dahulu.

Soalan Lazim

Adakah Reddit selamat?

Adakah pengguna Reddit tidak dikenali? Ya, Untuk mengelakkan apa yang pengguna ingin katakan mengenai diri mereka dalam mesej, anda tidak membiarkan pengguna, nama pengguna anda, mengetahui perkara lain.

Bolehkah anda menyembunyikan catatan Reddit dari orang lain?

Apabila anda melihat siaran yang tidak anda minati dan ingin menyembunyikannya, ketik ikon tiga titik di sebelah butang "Simpan". Klik "Sembunyikan" di menu yang muncul. Catatan ini akan hilang secara automatik dan yang di bahagian bawah akan dikeluarkan.

Adakah Reddit disembunyikan?

Aplikasi Reddit rasmi untuk Android kini mempunyai mod penyemak imbas tanpa nama. ... Simpan penyemak imbas atau sejarah carian ke akaun Reddit anda. Gunakan fungsi Reddit untuk menyesuaikan cadangan anda. Gunakan fungsi Reddit untuk menghantar iklan anda sendiri.

Adakah anda kehilangan karma jika anda kehilangan pekerjaan?

Pada ketika ini, karma yang anda menang atau kalah tidak bergantung pada pekerjaan yang anda menang atau kalah. Yang dikatakan, jika anda tidak dapat keluar bekerja, anda tidak akan menghancurkan karma yang anda bina!

Apa yang berlaku jika anda menyembunyikan siaran dari Reddit?

Itu akan pergi ke folder "tersembunyi" dan anda tidak akan melihatnya di suapan anda. Itu tidak muncul di profil anda dan orang harus mencarinya untuk mencarinya jika anda benar-benar ingin menghapus siaran sehingga tidak ada yang dapat mencarinya. atau melihatnya disiarkan, maka anda perlu menghapusnya.

Inilah Cara Anda Menghapus Sejarah Reddit Anda Langkah 1: Di sudut kiri atas skrin, ketik gambar profil anda. Langkah 2: Pilih "Tetapan." Langkah 3: Pilih "Hapus sejarah tempatan" dari menu "Lanjutan". Langkah 4: Di tetingkap pop timbul, ketuk "Hapus sejarah tempatan" untuk menyelesaikan prosesnya.

Bagaimana Memadamkan Sejarah Reddit?

Reddit adalah gabungan media sosial AS, penilaian kandungan dalam talian dan platform untuk perbincangan. Ahli Berdaftar hendaklah menyediakan bahan di laman web ini, seperti url, pesanan teks, gambar dan video yang mungkin dimuat naik atau dimuat turun oleh orang lain.

Reddit adalah salah satu laman web internet yang paling terkenal dan terdapat hampir semua perkara yang mungkin anda temui. Tetapi jika anda tidak tahu, Reddit akan kelihatan seperti kekacauan bahasa, simbol dan semua jenis kandungan ganjil.

Kami sedia membantu anda menjadikannya bermakna. Lihat apa itu Reddit, bagaimana ia berfungsi dan bagaimana anda boleh memulakan dengan Reddit sekarang.

Di sebelah setiap catatan Reddit (termasuk menghantar komen), anda dapat melihat nombor yang menunjukkan skornya, digabungkan dengan anak panah atas dan bawah.

Anda boleh memuat turun atau memuat naik barang. Namun, mereka tidak menerima butang "terima" atau "tidak setuju".

aplikasi reddit

Bagaimana Reddit berfungsi

Reddit adalah laman web yang besar, tetapi terbahagi kepada puluhan ribu komuniti kecil yang dikenali sebagai sub-dits. Subreddit kebanyakannya dewan khusus untuk topik tertentu.

Masing-masing bermula dengan subreddits , seperti reddit.com/r/NintendoSwitch . Subredit dalam kebanyakan tetapan mempunyai tema, peraturan dan harapan mereka sendiri.

Bagaimana cara menebus?

Walaupun anda tidak berminat untuk menghantar, anda masih boleh menggunakan banyak perkhidmatan Reddit. Kami menasihatkan agar anda mendaftarkan akaun, supaya anda boleh melanggan, memilih dan membina suapan kandungan yang anda inginkan untuk sub-konsultasi anda.

Anda boleh menggunakan laman web Reddit atau yang berikut

Subkontrak baru dapat dilihat di laman utama , tetapi Reddit juga menampilkan pilihan carian yang hebat di bahagian atas laman web yang menunjukkan bahan baru. Masukkan apa sahaja yang anda minati dan anda akan melihat pos dan sub-alamat.

Sebagai contoh, jika anda memasukkan bluegrass anda akan melihat beberapa subdate, diikuti dengan entri yang berkaitan. Anda boleh pergi ke Posting atau Komuniti dan pengguna untuk maklumat lebih lanjut di bahagian atas halaman.

Untuk memeriksa sama ada anda mahukan langganan, klik kanan butang Langgan untuk menambahkan langganan itu.

Apakah maksud sejarah Reddit?

Sejarah Nuke Reddit

Nuke Reddit History adalah penimpaan menyeluruh dan penghapusan ulasan pengguna secara automatik.

Catatan tersebut disimpan dalam sejarah anda semasa anda meneroka pelbagai catatan Reddit. Anda boleh memeriksa sejarah anda dengan mengetuk simbol profil dan memilih "Sejarah." Menggunakan sejarah Reddit boleh menjadi kaedah yang baik untuk kembali ke topik baru-baru ini.

Cara membuang sejarah iPhone ( Sejarah Tempatan )

1-Buka aplikasi Reddit

2-Ketik simbol kiri atas profil anda.

3-Pilih tetapan di bawah skrin.

Tatal 4-Bawah dan klik sejarah tempatan. Sejarah tempatan jelas.

5-Ketik Padam sejarah tempatan di bahagian bawah paparan untuk mengesahkan.

butang padam

Bagaimana saya boleh menghapus REDDIT SEJARAH Secara Manual

Dua pendekatan boleh digunakan untuk membersihkan sejarah carian Reddit: pemadam manual dan sejarah.

Padamkan sejarah dengan teknik manual

1-Buka tetingkap penyemak imbas anda. Di kaca terdapat banyak 3-4 garis selari. Ketuk hanya pada baris dan menu lungsur turun akan muncul.

2-Muat turun dan klik pilihan 'Tetapan'. Menu senarai dipaparkan

3-Tatal pilihan yang ditunjukkan dalam ikon 'privasi'. Klik sekali lagi. Klik sekali lagi. Menu muncul

4-Klik pada butang ' Security'

5-Tatal senarai. Menu akan dikeluarkan semula

6-tatal. Klik Sejarah. Akan ada senarai laman web yang disediakan. Anda boleh menghapus laman web tertentu atau menghapus semua laman web. Untuk menghilangkan semua laman web, klik "hapus semua" dan klik "OK." Dengan cara ini, anda telah menghapus sejarah Reddit anda.

panduan pengguna

Padamkan sejarah dengan aplikasi Pemadam

Ini adalah teknik terpantas dan termudah untuk menghapus sejarah carian anda. Anda hanya perlu memuat turun pemadam.

Inilah cara Reddit dapat disingkirkan

1. Kami akan mendidik anda cara membuang akaun anda sekiranya anda sudah bersedia.

2. Buka Reddit di penyemak imbas web anda

3. Mendaftar

4. Klik anak panah ke bawah di kanan atas skrin nama pengguna anda

5. Klik pada menu Tetapan Pengguna, yang menunjukkan tatal di bawah tetapan akaun anda.

6. Tekan butang AKAUN NONAKTIF. Anda akan ditanya sama ada anda mahu memberi maklum balas dan ingat bahawa menghapus sebarang bahan pos anda tidak akan merosakkan akaun anda

7. Anda akan ditanya sama ada anda ingin memberikan maklum balas dan ingat bahawa membuang mana-mana catatan anda tidak akan membahayakan akaun anda.

padam aplikasi

Apa itu Karma Reddit?

Reddit adalah rangkaian masyarakat, anda tidak akan menganggapnya dilayan oleh subredit untuk semua kehendak, keinginan, dan minat. Sebilangan besar organisasi ini sederhana, tetapi anda boleh membuat idea anda diketahui untuk membantu menguruskan siaran dengan komen dan kritikan selanjutnya.

Reddit Karma adalah salah satu jenis maklum balas terbaik untuk membantu memberi komen dan menghantar serta membuat pengguna dikenali.

Apa sebenarnya Reddit Karma ? Seperti yang akan anda lihat dalam makalah ini, Reddit Karma adalah watak anda dan ia berdasarkan sumbangan anda. Inilah semua yang anda mesti ketahui.

Ini Karma

Dengan memuat naik atau mengejar bahan mereka, pengguna boleh menyokong atau mendedahkan catatan atau komen di Reddit.

Setiap utas atau komen Reddit bermula dengan satu titik - ini adalah keseluruhan karma yang diberikan pada siaran ini.

Sekiranya tidak menyukai pengguna Reddit yang lain, mereka boleh memilihnya, yang mengurangkan jumlah mata karma di bawah sifar. Namun, jika pengguna Reddit lain menyukai catatan atau komen ini, mereka boleh memuat naiknya dan menjadikannya lebih popular.

Sekiranya siaran itu popular dengan karma yang mencukupi, berpotensi mendorong siaran itu ke puncak Reddit.

tanda karma

Dengan memuat naik atau mengejar bahan mereka, pengguna boleh menyokong atau mendedahkan catatan atau komen di Reddit. Setiap catatan atau komen reddite bermula dengan satu titik - ini adalah keseluruhan karma yang diberikan untuk siaran ini.

RINGKASAN

Reddit Karma adalah salah satu jenis maklum balas terbaik untuk membantu memberi komen dan menghantar serta membuat pengguna dikenali. Reddit Karma adalah watak anda dan ia berdasarkan sumbangan anda

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Ikon Soalan Lazim

1-Bolehkah saya membuang sejarah Reddit?

Anda boleh pergi ke halaman ikhtisar profil anda dan membuang catatan satu persatu untuk membuang sejarah Reddit anda. Anda juga boleh membuang keseluruhan sejarah Reddit anda bersamaan dengan pemalam Google Chrome "Nuke Reddit History".

2-Padam sejarah dengan teknik manual

Ketuk garis dan menu lungsur turun akan muncul. Klik di tingkat dan tatal. Akan ada senarai laman web yang disediakan. Anda boleh menghapus laman web tertentu atau menghapus semua laman web.

3-Adakah Reddit mengikuti sejarah anda?

Reddit juga telah memperoleh lebih banyak perincian mengenai apa yang dilakukannya dengan data pengguna desktop. Seperti telefon bimbit, laman web ini log penyemak imbas, sistem operasi dan maklumat IP.

Tujuan utama penjejakan adalah untuk membantu kakitangan Reddit meningkatkan pengalaman pengguna mereka dari masa ke masa.

4-Bolehkah saya melumpuhkan akaun Reddit?

Anda boleh mematikan akaun Reddit anda dengan menavigasi ke laman web melalui penyemak imbas komputer desktop . Walaupun mematikannya berterusan, siaran anda juga mesti dikeluarkan untuk menghapuskan papan tulis Reddit anda

5-Mengapa Reddit begitu popular?

Ada sebab mengapa Reddit begitu popular di kalangan segmen geeky penduduk dunia. Dalam praktiknya setiap bidang pemahaman manusia, ia adalah simpanan maklumat yang luar biasa.

Pelbagai subdate dapat dikaji dalam falsafah, bahasa, kod, gastronomi molekul atau apa sahaja yang menggantungkan fikiran anda. Reddit adalah gabungan media sosial AS, penilaian kandungan Web dan platform untuk perbincangan.

Ahli Berdaftar

Ahli Berdaftar hendaklah menyediakan bahan di laman web ini, seperti pautan, pesanan teks, gambar dan video yang mungkin dimuat atau dimuat oleh orang lain.

Reddit adalah salah satu laman web internet yang paling terkenal dan terdapat hampir semua perkara yang mungkin anda temui. Tetapi jika anda tidak tahu, Reddit mungkin kelihatan seperti kekacauan bahasa, simbol dan semua jenis kandungan ganjil.

Kami sedia membantu anda menjadikannya bermakna. Lihat apa itu Reddit , bagaimana ia berfungsi dan bagaimana anda boleh memulakan dengan Reddit sekarang.

Di sebelah setiap catatan Reddit (termasuk menghantar komen), anda dapat melihat nombor yang menunjukkan skornya, digabungkan dengan anak panah atas dan bawah. Anda boleh memuat turun atau memuat naik barang. Namun, mereka tidak menerima butang "terima" atau "tidak setuju".

penyelesaian

KESIMPULAN

Reddit adalah laman web yang besar, tetapi terbahagi kepada puluhan ribu komuniti kecil yang dikenali sebagai sub-dist . Subeditor kebanyakannya dewan khusus untuk topik tertentu.

Walaupun anda tidak berminat untuk menghantar, anda masih boleh menggunakan banyak perkhidmatan Reddit . Kami menasihatkan agar anda mendaftarkan akaun, supaya anda boleh melanggan, memilih dan membina suapan kandungan yang anda inginkan untuk sub-konsultasi anda.

Nuke Reddit History adalah penimpaan menyeluruh dan penghapusan ulasan pengguna secara automatik.

Bagaimana untuk membersihkan sejarah reddit anda?

Sumber: Bagaimana menghapus sejarah penyemakan imbas di Reddit?

Langkah 1: Pergi ke www.reddit.com di penyemak imbas anda. Langkah 2: Cari simbol gear kecil di sudut kiri atas. Togolnya! Langkah 3: Di bahagian bawah bahagian "Tetapan" halaman akaun anda, klik "Privasi".

Sumber: Bagaimana cara menghapus akaun Reddit saya?

Langkah 1: Daftar untuk akaun Reddit di www.reddit.com . Langkah 2: Sekarang, di kanan atas layar, klik ikon yang kelihatan seperti bulatan kecil dengan anak panah keluar dari sebelahnya (di sebelah tempat anda akan memilih nama pengguna anda). Sekiranya anda mengarahkan butang itu, anda akan melihat apa yang sebenarnya dinyatakan.

Bagaimana cara menghapus Sejarah Penyemakan Imbas di Reddit?

Bagaimana saya memadamkan sejarah penyemakan imbas saya sepenuhnya?

Langkah 1: Buka Chrome dan pergi ke kanan atas halaman ke Ikon Menu (di sebelah "tab baru"). Langkah 2: Setelah menjalani semua pilihan tersebut, tatal ke bawah hingga anda melihat "Tetapan" sebagai pilihan. Langkah 3: Jika belum dipilih, klik "Tampilkan tetapan lanjutan." Langkah 4: Pergi ke kawasan "Hapus data penyemakan imbas" dan tatal ke bawah. Langkah 5: Pilih berapa banyak masa yang anda mahu untuk menghapus sejarah internet anda dengan mengklik.

Mengurangkan Apa Yang Orang Lain Lihat Tentang Anda Semasa Mereka Melawat Profil Anda

Langkah 1: Daftar untuk akaun Reddit di www.reddit.com . Langkah 2: Sekarang, di kanan atas layar, klik ikon yang kelihatan seperti bulatan kecil dengan anak panah keluar dari sebelahnya (di sebelah tempat anda akan memilih nama pengguna anda). Sekiranya anda mengarahkan butang itu, anda akan melihat apa yang sebenarnya dinyatakan. "Pilihan peribadi anda".

Mengapa Reddit menyekat catatan yang mengandungi perkataan dalam petikan?

Periksa www.reddit.com/rules untuk menentukan sama ada pautan anda telah ditandai sebagai spam oleh pengguna Reddit lain (dengan menghantar komen seperti ini) Sekiranya anda mendapat komen yang kelihatan seperti yang terdapat dalam gambar di atas, klik di atasnya dan kemudian tatal ke bawah halaman untuk "hubungi kami" (yang akan membawa anda ke laman bantuan Reddit lain dengan maklumat yang lebih spesifik).

Bilakah Reddit membuang catatan yang dilaporkan sebagai spam?

Pergi ke www.reddit.com/rules dan cari apa sahaja mengenai melaporkan pengguna lain atau membuang kandungan mereka. Cari pilihan yang bertuliskan "Melapor Pengguna" atau "Menghapus Catatan." Setelah mengklik pautan ini, tatal ke bawah hingga anda melihat "Laporan disemak dalam [x] jam", di mana x adalah nombor (biasanya 24). Bagaimanakah saya boleh menghantar catatan saya dari Reddit?

Apakah dasar Reddit untuk menghapus komen?

Ketik www.reddit.com/r/help/comments ke bar alamat penyemak imbas anda. Langkah kedua: Sekiranya belum disorot, tatal ke bawah sehingga anda menemui bahagian bernama "Soalan Lazim." Sekarang, pergi ke "Apa yang boleh saya lakukan dengan komen saya?"

Bagaimana Menghapus Sejarah Tempatan di Aplikasi Reddit iPhone?

Sebilangan besar program yang anda gunakan pada telefon dan komputer anda mengikuti aktiviti anda. Penyemak imbas web adalah salah satu aplikasi yang lebih kerap melakukan ini, tetapi jika anda mengetahui bahawa Reddit juga menyimpan data seperti ini, anda mungkin ingin mengetahui cara menghapus sejarah Reddit anda pada iPhone. Catatan yang berbeza di Reddit disimpan ke sejarah anda semasa anda mengunjunginya.

Bagaimana Memadamkan Sejarah iPhone Reddit (Panduan dengan Gambar)?

Kaedah dalam catatan ini dilakukan menggunakan iPhone 11 yang menjalankan iOS 13.3 dan versi terbaru aplikasi Reddit pada saat penulisan. Ini tidak akan menghapus sejarah siaran atau komen anda, dan juga tidak akan menghapus sejarah anda dari peranti lain. Ini hanya berlaku untuk siaran yang anda lihat.

Sejarah Reddit dan Bagaimana Menghapusnya?

Pada peranti Android anda, penyemak imbas reddit memberi anda akses cepat dan mudah ke laman web reddit. Pilihan log masuk, hantar, dan komen semuanya disertakan dalam penyemak imbas.

Padam Sejarah Menggunakan Aplikasi Pemadam

Ini adalah kaedah termudah dan paling berkesan untuk menghapus sejarah carian anda. Yang perlu anda buat sekarang ialah memuat turun program pemadam. Setelah selesai menyemak imbas, anda memberikan arahan aplikasi, dan ini akan menghapus semua sejarah penyemakan imbas anda.

Bagaimana Menghapus Sejarah Reddit (Cari, Kirim, & Komen)?

Reddit adalah rangkaian media sosial yang popular yang membolehkan anda mencari, menyiarkan, dan mengulas topik untuk membuat perbualan atau perbahasan. Anda mungkin menyesal dengan apa yang anda hantar atau cari, tetapi anda boleh menghapusnya dengan mudah. Inilah cara untuk menyingkirkan sejarah Reddit anda (sejarah carian, catatan, dan komen).

Soalan Lazim

Bagaimana saya memadam sejarah pada aplikasi Reddit?

Buka aplikasi Reddit pada telefon anda. Di kiri atas, ketik simbol profil anda. Di bahagian bawah skrin, pilih Tetapan. Tatal ke bawah dan buat kenalan Sejarah tempatan jelas

Adakah mungkin untuk menghapus sejarah Reddit?

Anda boleh membuang sejarah Reddit anda dengan pergi ke bahagian "Ikhtisar" profil anda dan menghapus catatan satu persatu. Anda juga dapat menggunakan addon Google Chrome "Nuke Reddit History" untuk menghapus keseluruhan sejarah Reddit anda sekaligus.

Bagaimana cara menghapus sejarah tersembunyi di Reddit?

Apabila anda mengklik garis, menu drop-down akan muncul. Tatal ke bawah dan pilih 'sejarah'. Akan ada senarai laman web yang dipaparkan. Anda mempunyai pilihan untuk menghapus laman web tertentu atau semuanya.

Bagaimana anda menghapus aktiviti tren di Reddit?

Masukkan semula halaman Tetapan-> Pemberitahuan setelah keluar dari halaman Tetapan aplikasi Reddit. Ini harus memaparkan semua tetapan pemberitahuan untuk aplikasi Reddit. Pada skrin ini, matikan togol ' Catatan Trending '.

Kesimpulannya

Di sebelah kanan, tepat di atas tajuk siaran, ketuk tanda "…" elips. 6. Ketika Reddit meminta anda, klik "Hapus pos," dilambangkan oleh gambar tempat sampah, dan kemudian "Hapus." Adakah mungkin untuk menghapus komuniti terkini dari aplikasi Reddit?