Bagaimana merancang laman web? Untuk merancang laman web tetapkan tujuan dan objektif anda. Juga penting untuk mengambil pereka profesional untuk menjadikan laman web anda berjaya dan menarik.

Reka Bentuk Laman Web Sacramento Terbaik

Kami di Adrian Graphics & Marketing menyediakan perkhidmatan reka bentuk web Sacramento bermutu tinggi. Sebagai peneraju reka bentuk dan pembangunan laman web kami, standard unggul kami memastikan kebahagiaan pelanggan. Kami menggunakan kemahiran yang dikembangkan oleh pengalaman industri dan amalan penjagaan pelanggan yang luar biasa untuk menjadikan segalanya lebih mudah bagi pelanggan kami. Menu komprehensif perkhidmatan reka bentuk web kami membolehkan kami menangani semua aspek reka bentuk laman web Sacramento, dari pengoptimuman UX / UI hingga reka bentuk grafik dan arah kreatif hingga proses automasi.

Perkhidmatan Automasi

Bagi mereka yang menjalankan perniagaan - terutamanya e-dagang atau perniagaan maya - masa adalah singkat, walaupun hari sudah lama. Itulah & mengapa kami menawarkan perkhidmatan automatik laman web peringkat pertama. Kami dapat mengautomasikan proses seperti penjagaan pelanggan, penargetan semula, dan penjejakan analisis sehingga anda dapat menghabiskan lebih sedikit masa di laman web anda dan lebih banyak lagi untuk perniagaan anda. Dengan mengautomasikan elemen ini, anda mengurangkan atau menghilangkan keperluan untuk anda atau kakitangan anda untuk berhubung dengan laman web anda.

Perkhidmatan Kreatif

Perkhidmatan kreatif kami akan memenuhi laman web baru anda yang automatik dengan penulisan gambar, gambar, dan video berkualiti tinggi yang diharapkan pengguna dalam talian . Profesional industri berpengalaman mengurus pembuatan dan pemerolehan kandungan kami, jadi pelanggan kami hanya menerima salinan web dan kandungan visual terbaik. Pereka kreatif kami yang berpengalaman ada di sini untuk memastikan laman web anda mendapat semua perhatian dan perhatian pakar yang sewajarnya.

Perkhidmatan Pengalaman Pengguna

Kami dapat mengoptimumkan dan mengembangkan antara muka pengguna anda dengan reka bentuk web yang responsif untuk memaksimumkan pengalaman pengguna dan meningkatkan kebahagiaan pengguna. Dengan mengelakkan atau menghilangkan struktur laman web yang membingungkan, ketinggalan, atau tidak perlu kompleks, anda dapat menurunkan kadar pentalan dan meningkatkan penukaran, penjualan, dan lalu lintas ke laman web anda. Mengatasi masalah dengan antarmuka pengguna yang bersih dan responsif adalah antara faktor kejayaan paling kritikal untuk perniagaan dalam talian. Pembangun web berpengalaman kami tahu dengan tepat bagaimana mewujudkannya.

Kebahagiaan pelanggan adalah keutamaan kami, sebab itulah kami selalu menawarkan penyelesaian reka bentuk web yang luar biasa dan asli. Dari automasi proses ke arah kreatif hingga reka bentuk web yang responsif, pasukan bintang di Adrian Graphics & Marketing menetapkan bar untuk syarikat reka bentuk laman web Sacramento. Apabila anda memerlukan firma reka bentuk laman web yang boleh anda percayai di Sacramento, Adrian Graphics & Marketing adalah tempat yang tepat.

Kemahiran merancang laman web

Kemahiran berikut akan membantu anda merancang laman web, seorang pakar tahu dengan baik:

:one: Reka bentuk grafik

Orang-orang yang mempunyai kemahiran merancang grafik dapat membuat elemen visual di laman web mereka. Secara keseluruhan, laman web memerlukan gambar berwarna dan sedikit kreativiti. Anda perlu menghubungi pakar untuk menjadikan laman web anda sempurna dengan menggunakan Reka Bentuk Grafik .

:two: Penciptaan Kandungan

Content Curation Tools adalah alat utama yang menunjukkan pembuatan laman web anda dan bagaimana anda bekerja. Ini termasuk kandungan, video, gambar, dan infografis. Pembangunan SEO di laman web anda mesti. Sekiranya anda tidak mempunyai kemahiran, hubungi profesional.

:three: Pembangunan Khusus Platform

Setelah merancang kandungan anda, pencipta laman web anda akan menterjemahkan fail dengan kod dan menjadikannya dapat dibaca untuk anda. Anda juga perlu menghubungi orang yang mempunyai pengalaman dalam pengkodan fail anda. Juga, pastikan laman web anda direka sedemikian rupa sehingga mudah didapati pada peranti mudah alih.

:four: Pengoptimuman Enjin Carian

SEO sangat penting untuk laman web anda, jadikan laman web anda mesra SEO jika anda tidak mempunyai idea maka hubungi pakar. Jadikan pasukan anda berhubung dengan orang yang mahir, jadi tidak ada yang salah.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ringkasan

Bagaimana merancang laman web? Untuk membuat laman web semua perkara mesti dirancang seperti reka bentuk, kandungan dan logo, dan semua alat yang perlu anda masukkan ke dalam laman web anda. Tidak mudah melakukan semua yang anda perlukan untuk melihat-lihat dan mencari organisasi terbaik yang mempunyai kemahiran luar biasa untuk merancang laman web yang sempurna di semua bidang.

Bahagian Utama Laman Web

Laman web direka sedemikian rupa sehingga mesti menarik perhatian dan semua alat mesti ada dan mesti mudah digunakan. Berikut adalah bahagian utama laman web:

1. Laman Utama

Halaman utama adalah halaman utama atau halaman pertama laman web yang diletakkan di URL laman web utama. Matlamat laman utama adalah untuk menyambut pelanggan atau pengunjung. Beri kejelasan mengenai produk, perkhidmatan dan panduan pengunjung anda.

Halaman Utama memberikan semua maklumat bergantung pada produk anda. Halaman utama anda mestilah pilihan yang bijak seperti mempunyai strategi SEO. Halaman utama bukan sahaja halaman depan mesti menarik dan menyentuh matlamat anda

2. Gelangsar

Slaid tersedia di laman utama, untuk menukar kawasan kandungan dengan slaid. Ia terdiri daripada butang gambar dan teks . Slider adalah bahagian laman web bukan dari sekarang tetapi sejak bertahun-tahun yang lalu.

3. Tajuk

Tajuk terletak di bahagian atas laman web, mempunyai tajuk, logo, dan menu navigasi. Anda boleh mencari laman web yang berbeza dan memeriksa tajuknya bagaimana ia direka. Ia merangkumi bidang berikut:

:small_orange_diamond: Logo :small_orange_diamond: Menu navigasi :small_orange_diamond: Tagline :small_orange_diamond: Nombor telefon :small_orange_diamond: Alamat :small_orange_diamond: Kotak carian :small_orange_diamond: Butang :small_orange_diamond: Ikon media sosial :small_orange_diamond: Log masuk atau pautan Akaun Saya :small_orange_diamond: Kotak pilihan

4. Menu Navigasi

Menu navigasi juga merupakan bahagian dari tajuk yang mengandungi beberapa pautan penting yang membawa pengunjung ke beberapa bahagian laman web yang lain.

5. Navigasi Utama / Menengah

Ia merangkumi menu utama dan sekunder. Dua navigasi yang dipisahkan digunakan, tetapi juga boleh mempunyai lebih banyak navigasi di dalamnya. Ia juga boleh mempunyai pautan penting ke laman web. Alat navigasi utama merangkumi pautan, perkhidmatan, dan maklumat hubungan yang penting. Navigasi sekunder mengandungi, log masuk, atau Maklumat Pekerja.

6. Bahagian sisi

Kawasan laman web yang digunakan untuk memberikan maklumat bukanlah halaman utama laman web. Ini merangkumi catatan blog, pautan media sosial, atau maklumat pendek.

7. Panggilan untuk Bertindak

Panggilan untuk bertindak adalah bahagian laman web yang mendorong pengunjung mengambil tindakan. Contohnya, laman web Shopify membantu pengunjung memilih produk. Beberapa CTA memberikan panduan.

8. Kaki

Kawasan yang konsisten di bahagian bawah setiap laman web. Ini berisi maklumat hak cipta , peta, kotak carian pautan, dan beberapa maklumat.

Perkara yang perlu diselesaikan sebelum mereka bentuk laman web

:arrow_right: Tentukan tujuan dan strategi laman web anda untuk merancang laman web

Sebelum merancang laman web, anda perlu membuat strategi, yakni jelaskan tujuan anda.

  • Ketahui industri anda
  • Ketahui produk anda
  • Kenali pelanggan anda. Sekiranya anda ingin memperoleh keuntungan maka reka bentuk laman web anda sedemikian rupa sehingga menarik perhatian dan perhatian pelanggan.

:arrow_right: Teliti trend reka bentuk web terkini untuk merancang laman web

Untuk merancang laman web, lebih baik mengetahui trend laman web. Teliti dan teruskan. Menurut penyelidikan, 48% laman web direka mengikut tren. Oleh itu, lihat sahaja apa yang diikuti oleh pesaing untuk membuat laman web yang berjaya.

:arrow_right: Pilih platform anda untuk merancang laman web

Sejauh anda memilih tujuan dan menyelesaikan penyelidikan, kini saatnya untuk memilih platform. Untuk merancang laman web, orang memilih platform DIY, tetapi langkah ini salah, walaupun melakukannya sendiri, carilah profesional untuk merancang laman web anda dan memberitahu mereka mengenai laman web dan pekerjaan anda.

:arrow_right: Pilih templat / tema

Memilih tema adalah salah satu trend terkini kerana ia menentukan logo anda . Ia bergantung pada tema dan warna yang anda pilih untuk laman web anda. Fikirkan tema dan warna dan minta pakar mengisinya.

:arrow_right: Reka dan Terbitkan laman web anda

Setelah menyelesaikan kerja penyelidikan, rancang laman web anda, pilih tema, fon , dan warna. Oleh itu, anda lebih mengetahui tujuan laman web tersebut, dan sudah tiba masanya untuk menerbitkannya.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanyakan orang tentang bagaimana mereka bentuk laman web. Ia

1. Berapakah kos untuk merancang laman web?

Sebilangan pembangun memberikan harga yang murah, ada juga yang menawarkan rancangan percuma. Tetapi domain laman web berharga sekitar $ 10-15 / tahun.

2. Perlukah saya mengupah pereka web, atau melakukannya sendiri?

Merancang laman web memerlukan 3 perkara:

  • Kemahiran
  • Belanjawan
  • Keperluan. Kebanyakan orang menonton video DIY, tetapi tidak begitu berkesan untuk anda, anda memerlukan pereka sekiranya anda tidak mempunyai kemahiran.

3. Apakah platform terbaik untuk merancang laman web?

Shopify adalah platform terbaik untuk e-commerce dengan tema dan ciri yang berbeza. Wix adalah laman web terbaik untuk membina perniagaan kecil dan menjual produk dalam talian.

4. Perlukah saya menggunakan WordPress atau pembina laman web?

Sekiranya anda mempunyai kemahiran dan kemahiran teknikal ada. WordPress sudah maju, tetapi untuk WordPress, anda perlu mengetahui pengekodan dan web hosting. Pembina laman web mudah dan mesra pemula.

5. Bagaimana anda boleh menjana wang dari laman web?

Dengan menjual produk di laman web, wang kaya. E-commerce mempunyai pelbagai jenis masa kini.

6. Berapa kos laman web yang baik?

Itu bergantung pada anda apa keperluan anda, hanya untuk hosting dan domain harganya $ 10 hingga $ 25 per tahun. Tetapi jika anda mempunyai laman web yang kaya dengan ciri-ciri boleh berkisar antara $ 100 hingga $ 500.

7. Berapa banyak yang harus saya bayar kepada seseorang untuk menyelenggara laman web saya?

Kos penyelenggaraan laman web bulanan boleh turun menjadi $ 35 hingga $ 5000 sebulan. Itu bergantung pada perniagaan dan laman web sehingga penyelenggaraan dirancang.

8. Seberapa sukar untuk membina laman web?

Sukar untuk membuat laman web, anda memerlukan kemahiran teknikal. Sukar bagi orang untuk membuat reka bentuk. Oleh itu, lebih baik hubungi profesional untuk membuat laman web yang sesuai untuk anda.

9. Apakah 3 bahagian utama halaman Web?

Untuk merancang laman web, terdapat 3 bahagian utama.

  • Kandungan
  • Reka bentuk
  • Pembangunan

10. Apakah halaman utama laman web?

Halaman utama adalah halaman utama laman web. Ia direka sedemikian rupa oleh pakar untuk menarik pengunjung. Hanya pakar yang boleh merancang laman web anda dengan setiap maklumat berguna.

11. Bagaimana anda menemui laman web laman web?

Ia diletakkan di direktori root laman web. Sebilangan besar pelayan membolehkan laman utama mempunyai salah satu fail yang berbeza dengan beberapa nama

Kesimpulannya

Bagaimana merancang laman web? Untuk merancang laman web semua perkara mesti dirancang seperti reka bentuk, kandungan dan logo dan semua alat yang perlu anda masukkan ke dalam laman web anda. Tidak mudah melakukan semua yang anda perlukan untuk melihat-lihat dan mencari organisasi terbaik yang mempunyai kemahiran luar biasa untuk merancang laman web yang sempurna di semua bidang.

artikel berkaitan

Laman Web Terbaik

Laman Web E-dagang

Alat Pembangunan Laman Web

Anda menerangkan asas-asas reka bentuk web dengan sangat baik dan ya ada banyak platform pembangunan yang ada sekarang di mana pengguna yang tidak berteknologi seperti saya dapat membuat laman web dengan cara drag and drop yang sederhana tetapi tetap jika anda membina sesuatu untuk khalayak yang lebih besar dan anda mungkin memerlukan pemaju.