Bagaimana untuk mengisi pesanan wang MoneyGram? Pesanan wang dari MoneyGram mesti selalu diisi untuk menjamin bahawa invois diperoleh dan diproses dengan cekap. Kiriman wang MoneyGram dapat diisi dengan mudah hanya dalam empat langkah. Dengan mengisi nama penerima, menulis alamat di baris pembeli, menambahkan nombor akaun dan dengan menandatangani bahagian depan kiriman wang . Kaedah terperinci dibincangkan dalam artikel ini.

Bagaimana untuk mengisi pesanan wang MoneyGram?

Kaedah mengisi pesanan MoneyGram Money

Langkah asas yang harus anda ambil semasa mengisi pesanan wang MoneyGram adalah:

 1. Memperoleh pesanan wang MoneyGram

 2. Pengisian pesanan wang MoneyGram dengan teliti

 3. Menghantar pesanan wang MoneyGram

Mendapatkan kiriman wang

Untuk mengetahui, bagaimana cara mengisi pesanan wang MoneyGram? kita harus mengetahui tempat dari mana kita boleh mendapatkan pesanan wang. Wang pesanan boleh didapati dengan mudah dari tempat-tempat yang disebutkan di bawah:

1. Bank dan kesatuan kredit

2. Cawangan kesatuan Barat

3. Kedai dan farmasi

4. Kedai runcit

5. Pasar raya

Langkah 1 :point_right: Sahkan bahawa anda boleh membuat pembayaran pesanan wang anda

Wang pesanan adalah sistem pemindahan yang menawarkan janji kepada pembeli bahawa mereka juga akan mendapat pembayaran. Dan apabila anda membelinya, anda membayar pesanan wang di muka, anda tidak akan membatalkan pembayaran seperti yang anda lakukan dengan bayaran kad kredit, dan bakinya tidak boleh jatuh seperti bil palsu. Walaupun cara pembayaran yang sangat selamat, sebagai alat pembayaran, tidak semua perniagaan atau individu akan mempertimbangkan pesanan wang.

wang untuk dipindahkan

Langkah 2 :point_right: Cari cawangan MoneyGram

Sekiranya anda tidak mengenali di mana sahaja untuk mencari di ruang anda, anda akan menggunakan kemungkinan carian di laman web syarikat. cukup masukkan alamat anda dan tandakan kotak yang sesuai dengan perkhidmatan anda untuk melihat cawangan yang mungkin menawarkan apa yang anda mahukan. bergantung kepada mengapa anda menginginkan pertukaran wang anda, anda mesti memeriksa "Kirim Wang" atau "Bayar Bil."

Langkah 3 :point_right: Anda juga boleh menghantar pesanan wang anda secara dalam talian

MoneyGram menyediakan alternatif pesanan wang dalam talian jika anda tidak dapat mencari tempat yang sesuai, atau jika anda tidak mempunyai peluang untuk meneroka cawangan itu sendiri. Sekali lagi anda boleh menyemak dengan penerima untuk memastikan bahawa jenis pembayaran ini diluluskan dan bukannya pesanan wang langsung.

mesin automatik

Langkah-langkah untuk mengisi pesanan wang MoneyGram

Bagaimana untuk mengisi pesanan wang MoneyGram? Untuk mengetahui jawapannya, anda harus melalui empat langkah asas iaitu:

1. Tuliskan nama penerima

2. tulis alamat anda sendiri di talian pembelian.

3. tulis nombor akaun syarikat yang anda bayar.

4. di bahagian depan, tandatangani kiriman wang

1. Nama Penerima

 • Cuba pastikan anda menulis data penerima dengan jelas dan mengeja dengan betul. Sekiranya anda membuat kesilapan, anda tidak akan membuat penyesuaian pada kiriman wang. Satu-satunya orang atau organisasi yang dibenarkan menyimpan atau mengumpulkan kiriman wang adalah penerima.

 • Adalah idea yang baik untuk melengkapkan bahagian ini secepat mungkin untuk memastikan bahawa bahagian itu tidak melalui celah dan memastikan bahawa nama itu diucapkan dengan betul sehingga penerima tidak menghadapi masalah untuk menunaikannya.

 • Cuba pastikan anda menerangkan data penerima dengan tepat dan mengejanya dengan tepat. Sekiranya anda membuat kesilapan, anda tidak akan membuat penyesuaian pada kiriman wang.

mengisi borang

2. Menulis alamat di talian

 • Identiti sebenar anda juga selalu diperlukan. Dengan meletakkan alamat anda, penerima (di mana sahaja mereka mendepositkan wang tunai) menghubungi anda sekiranya mereka perlu membuktikan bahawa ia adalah nyata atau jika ada masalah.

 • Sebilangan pesanan tunai menaikkan anda untuk menuliskan nama anda. Pesanan tunai Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat mempunyai garis untuk nama anda di atas baris untuk alamat anda. Sebaiknya gunakan nama sah sepenuhnya anda.

3. Nombor akaun / Nama penerima

 • Banyak pesanan tunai mempunyai garis tambahan yang menyatakan Pembayaran untuk, julat akaun atau nota. Sekiranya anda membayar bil, anda akan menulis julat akaun anda di baris ini untuk membantu penerima memahami akaun tersebut. anda juga akan meninggalkan nota pada baris ini, atau membiarkannya kosong jika anda tidak mahu.

 • Beberapa pesanan tunai mempunyai bidang "pembayaran untuk / nombor akaun". Mengisi ia membantu memastikan bahawa akaun anda berkaitan dengan pembayaran.

4. Tandatangani kiriman wang

 • Tanda tangan anda sangat penting di sini, kerana itu menjadikan kiriman wang rasmi. jangan tanda di belakang. Ruang itu adalah untuk orang yang menerimanya.

 • Garis terakhir di bahagian hadapan kiriman wang biasanya untuk tanda tangan anda. Baris ini mungkin mengatakan tandatangan Pembeli, atau sekadar pembeli. dalam kes MoneyGram, garis tanda tangan bersama-sama mengatakan Signer, atau Drawer. Tidak semua pesanan tunai memerlukan tandatangan anda. sebagai contoh, tidak perlu menandatangani draf agensi bebas.

tandatangan

Penerimaan kiriman wang

Bergantung di mana sahaja mendapatkan kiriman wang, boleh mempunyai resit yang boleh dicabut atau penjual hanya akan memberikan resit yang berasingan kepada anda. sahkan untuk mengekalkannya sebagai bukti bahawa anda baru sahaja membeli kiriman wang. anda akan menginginkannya jika pesanan pembayaran anda hilang atau dilucutkan dan anda ingin melakukan dan mendapatkan bayaran balik. Untuk ini, penting untuk mengetahui cara mengisi pesanan wang MoneyGram?

Anda juga boleh menggunakan resit untuk mengesan pesanan pembayaran anda dan melihat apakah ia telah disetorkan. Untuk melakukan ini, anda memerlukan julat siri, julat pengejaran, atau julat pesanan pembayaran yang tertulis di bahagian depan dan oleh itu kuantiti sebenarnya dari kiriman wang. mengejar pesanan pembayaran akan dikenakan harga tambahan. anda pasti akan membayar minimum $ 5.

Cara mengisi MoneyGram

Anda juga dapat melihat ::point_down:

Bagaimana cara mengisi kiriman wang?

Bagaimana Menulis Cek?

Apakah alamat pengebilan?

Ringkasan: Kaedah yang disebutkan di atas mempunyai maklumat lengkap dan terperinci mengenai cara mengisi pesanan wang MoneyGram? Anda mesti memperoleh, mengisi dan kemudian menghantar kiriman wang. Semasa mengisi, anda harus menuliskan nama penerima, alamat anda, nombor akaun atau nama orang yang anda kirim dan kemudian menandatangani kiriman wang.

kiriman wang

Penghantaran pesanan wang secara dalam talian

Setelah mengetahui, bagaimana cara mengisi pesanan wang MoneyGram? anda juga boleh menghantar MoneyGram anda dalam talian dengan mempertimbangkan perkara-perkara asas:

1. Masukkan maklumat Asas

Dua pilihan drop-down dan kawasan teks akan dipaparkan pada paparan pertama. Pilih keadaan di mana penerima akan mengumpulkan dan mengirim pesanan wang dari menu drop-down pertama, berlabel "Kirim Ke," Pergi dengan "Pick Any Any Agent-USD" di bawah "Terima Opsyen."

Di kawasan ketiga, berlabel "Jumlah", masukkan jumlah yang akan dibebankan kepada penerima. Sekiranya anda menyerahkan jumlah dolar, seperti $ 25, tambahkan perpuluhan dan dua angka nol untuk menandakan bahawa tidak ada sen yang perlu dibayar: 25.00.

2. Berapa lama masa yang diperlukan?

Jumlah yuran pemindahan yang harus anda bayar boleh bergantung pada seberapa cepat anda ingin mereka membuat kaedah dan menghantar pembayaran anda. Sekiranya anda menggunakan kad debit atau master untuk membuat pembayaran, MoneyGram akan membuat pesanan pos melalui 10 minit lagi. Namun, jika anda ingin menggunakan akaun cek anda untuk mendapatkan kiriman wang, memerlukan tiga hari kerja untuk menyelesaikannya.

3. Kaitkan akaun MoneyGram

Sekiranya anda sudah mempunyai akaun bersekutu, masukkan alamat e-mel dan kata kunci anda untuk log masuk ke sistem mereka. Sekiranya anda tidak menggunakan MoneyGram, anda mesti mendaftar masuk akaun bersekutu dengan masuk ke alamat e-mel anda.

:heavy_check_mark: Pada skrin berturut-turut, masukkan nama, tanda, alamat bertanya, tarikh lahir, dan oleh itu empat digit terakhir julat insurans sosial anda.

:heavy_check_mark: Hapus centang pada kotak yang menyatakan "Ya, saya ingin menerima promosi dan tawaran istimewa dari MoneyGram" jika anda tidak mahu mendorong e-mel dari mereka. :heavy_check_mark: Buat kata kunci untuk akaun anda.

:heavy_check_mark: Klik butang yang menyatakan "Tidak, terima kasih. jangan merekrut Pine Tree State di MoneyGram Plus ”jika anda ingin memilih program tersebut.

4. Masukkan data Penerima

Pada skrin yang serupa di mana sahaja anda log masuk untuk akaun MoneyGram anda, anda akan memasukkan data hubungan penerima anda. merangkumi nama dan nama keluarga mereka, sebagai tambahan kerana keadaan di mana mereka tinggal.

:heavy_check_mark: Klik butang "Ya" atau "Tidak" untuk menjawab soalan "Adakah anda menyebabkan wang tunai untuk memperoleh produk atau perkhidmatan."

:heavy_check_mark: Sekiranya anda lebih suka menghantar mesej kepada penerima, anda boleh memasukkannya dalam setiap hingga empat puluh aksara.

5. Tambahkan maklumat pembayaran peribadi

Di bahagian bawah layar, anda akan diminta untuk mendapatkan maklumat pembayaran anda. Sekiranya membayar dengan kad, anda harus dipaksa untuk menawarkan jenis kad anda - MoneyGram hanya menerima Visa, Mastercard, dan mencari kad. Kemudian, isikan pelbagai kad anda, tarikh luput, dan juga jenis CVV. Sekiranya membayar bersama dengan akaun cek anda, anda harus dipaksa untuk menawarkan nama bank anda, jenis akaun anda, variasi perutean dan jenis akaun anda.

Soalan lazim

Bagaimana untuk mengisi pesanan wang MoneyGram? dan banyak soalan lain seperti ini dijawab di sini.

ID apa yang diperlukan untuk MoneyGram?

Sahkan bahawa penerima anda mempunyai ID foto yang sah dan dengan itu nama pengguna pada ID sesuai dengan nama yang anda berikan semasa wang dihantar. Pastikan, kerana terdapat pada ID rasmi anda, nama anda pada struktur gaji mestilah sesuai dengan nama anda. Prasyarat boleh berbeza mengikut keadaan dan ejen.

Bagaimana MoneyGram mengesahkan identiti?

Pengguna MoneyGram secara amnya mengambil gambar pasport mereka atau dokumentasi pengenalan lain menggunakan kamera telefon mereka untuk menjalankan fasa pengesahan dalam proses pemindahan wang. Untuk memeriksa kesahan ID secara automatik, Mobile Verifying kemudian menggunakan algoritma pembelajaran mesin terkini.

Bolehkah MoneyGram menyekat anda?

MoneyGram atau Western Union mempunyai hak, atau tidak, untuk melakukan perdagangan dengan entiti. Itu semua bergantung kepada mengapa mereka menghalang lelaki itu. Apabila berlaku penipuan atau aktiviti pelik yang lain, mungkin merupakan larangan yang pasti. Mungkin larangan sementara untuk melindungi pelanggan atau pengirim barang.

Bolehkah saya menukar nama penerima MoneyGram dalam talian?

Walau bagaimanapun, di mana sahaja nama itu tidak dapat diperbetulkan akibat penyelewengan, anda boleh mengubah nama penerima dengan betul sehingga penerima lain akan memilih wang tersebut. untuk mengubah nama sila pilih kad pengenalan anda jika anda adalah pengirim, kemudian pergi ke lokasi ejen dan minta pengubahsuaian nama penerima.

Adakah MoneyGram tamat tempoh?

Pesanan tunai MoneyGram tidak akan luput. pesanan tunai yang tetap tidak dapat dipotong ketika setahun juga dikenakan bayaran perkhidmatan bulanan yang dapat mengurangkan nilai pesanan tunai. kuantiti bayaran perkhidmatan bulanan akan berbeza-beza dan mungkin terdapat di bahagian "caj perkhidmatan" di bahagian belakang bil pertukaran anda.

Berapa lama MoneyGram menyimpan wang?

Wang tersebut sering disiapkan untuk diperoleh dalam waktu sepuluh menit setelah pemindahan diserahkan tertakluk pada waktu operasi ejen, dan kepatuhan terhadap keperluan peraturan. di luar sana semua diberitahu negara.

Adakah anda memerlukan wang tunai untuk MoneyGram?

Dalam kebanyakan kes, wang adalah satu-satunya pembayaran yang diterima untuk transaksi yang dilakukan di lokasi ejen bersekutu. anda harus membawa wang yang mencukupi untuk menyembunyikan jumlah pemindahan dan sebarang bayaran tambahan. menghadiri Anggaran Yuran untuk menggambarkan jumlah kuantiti yang boleh dinilai oleh pemindahan.

wang

Kesimpulannya

Wang pesanan mengukur pengganti wang yang selamat yang akan terbiasa mengirim wang tunai kepada seseorang atau syarikat sambil tidak mempunyai syarat untuk akaun cek. Jawapan kepada soalan Bagaimana mengisi pesanan wang MoneyGram ?, dijelaskan dengan baik dalam artikel ini. Berikut adalah gambaran keseluruhan ringkas:

:white_check_mark: Untuk mengisi draf, anda perlu menuliskan maklumat anda juga pengetahuan penerima sebelum komunikasi linguistik menyebutkan nama anda.

:white_check_mark: Setelah mengisi draf anda dan membuat pembayaran, anda perlu menyimpan resit anda untuk mengejar dan juga sebagai bukti pembelian sekiranya draf anda hilang atau diambil.

:white_check_mark: Tidak seperti cek peribadi, pesanan tunai berukuran pra-bayar sepenuhnya sebelum dikeluarkan. kerana ini, penerima draf yang sah akan yakin bahawa ia tidak akan bangkit setelah mereka memindahkannya. Anda boleh mendapatkan pesanan wang dengan mudah dari bank, pasar raya dan kedai dan setelah mengikuti kaedah asas anda dapat memindahkan wang anda dengan mudah dalam masa yang singkat.

Adakah moneygram adalah kaedah pemindahan yang selamat? Sekiranya ada kesalahan yang tidak disengajakan, bagaimana untuk memulihkannya?

Bagaimana untuk menguruskan permintaan tunai MoneyGram? Permintaan tunai dari MoneyGram harus dihantar secara konsisten untuk memastikan bahawa resit diperoleh dan disiapkan dengan cekap. Permintaan tunai MoneyGram dapat diisi dengan berkesan hanya dalam empat tahap. Dengan mengisi nama penerima, menyusun alamat di talian pembeli, menambahkan nombor rekod dan dengan menandakan bahagian depan permintaan tunai. Teknik nitty gritty diperiksa dalam artikel ini.

Bagaimana untuk menguruskan permintaan tunai MoneyGram?

Teknik untuk menghantar permintaan MoneyGram Money

Kemajuan asas yang perlu anda ambil semasa menghantar permintaan tunai MoneyGram adalah:

Memperoleh permintaan wang tunai MoneyGram

Permintaan tunai MoneyGram dengan berhati-hati

Menghantar permintaan tunai MoneyGram

Memperoleh permintaan tunai

bagaimana untuk menghantar permintaan wang MoneyGram? kita harus mengetahui tempat dari mana kita boleh mendapatkan pesanan tunai. Pesanan tunai dapat diakses dengan berkesan dari tempat yang dirujuk di bawah:

1. Persatuan bank dan kredit

2. Cawangan persatuan Barat

3. Kedai dan kedai ubat

4. Pasar raya

5. Kedai am

Sahkan bahawa anda boleh membawa ansuran permintaan tunai anda

Pesanan tunai adalah rangka pertukaran yang menawarkan jaminan kepada pembeli bahawa mereka juga akan mendapat ansuran. Lebih-lebih lagi apabila anda mendapatkannya, anda membayar permintaan tunai terlebih dahulu, anda tidak akan melepaskan ansuran seperti yang anda lakukan dengan perbelanjaan Visa, dan keseimbangan tidak dapat jatuh seperti tagihan palsu. Walaupun kaedah ansuran yang sangat eksperimental, sebagai kaedah ansuran, tidak semua organisasi atau orang akan mempertimbangkan pesanan tunai.

Cari cawangan MoneyGram

Sekiranya anda tidak melihat tempat di tempat anda, anda akan menggunakan kemungkinan pencarian di laman web organisasi. pada dasarnya masukkan lokasi anda dan periksa kes yang menyelaraskan keperluan pentadbiran anda untuk melihat cawangan yang mungkin menawarkan apa yang anda mahukan. Dengan bergantung pada mengapa anda menginginkan bil perdagangan anda, anda harus memeriksa "Kirim Wang" atau "Jaga Tab".

Anda juga boleh menghantar permintaan tunai anda di web

MoneyGram memberikan elektif permintaan tunai dalam talian sekiranya anda tidak dapat mencari tempat yang munasabah, atau sekiranya anda tidak berpeluang menyiasat cawangan secara bersemuka. Sekali lagi anda boleh berjumpa dengan penerima untuk menjamin bahawa ansuran seperti ini disokong berbanding dengan permintaan tunai segera.

Bagaimana cara menghantar permintaan wang MoneyGram?

Untuk mengetahui tindak balas yang sesuai, anda perlu mengalami empat peringkat asas iaitu:

 1. Tuliskan nama benefisiari

 2. buat lokasi anda sendiri di talian beli.

 3. tulis nombor rekod organisasi yang anda bayar.

 4. di bahagian depan, tandatangani permintaan tunai

1. Nama Waris

Cuba untuk memastikan bahawa anda dengan jelas menyusun maklumat penerima dan mengeja dengan tepat. Jika anda melakukan kesalahan, anda tidak akan membuat permintaan tunai. Orang perseorangan atau persatuan yang dibenarkan menyimpan atau mengumpulkan permintaan tunai akan menjadi benefisiari.

Adalah pemikiran yang bijak untuk menyelesaikan bahagian ini secepat yang mungkin untuk menjamin bahawa ia tidak terlepas dari perhatian semua orang dan memastikan bahawa nama itu diartikulasikan dengan berkesan sehingga pengumpul tidak mengalami kesulitan mendapatkan wang untuknya.

Cubalah untuk menjamin bahawa anda menggambarkan maklumat penerima dengan tepat dan mengejanya dengan betul. Sekiranya anda membuat kesalahan, anda tidak akan menyesuaikan diri dengan permintaan tunai.

2. Mengarang alamat di talian

Perwatakan tulen anda juga selalu diperlukan. Meletakkan lokasi anda membolehkan penerima (di mana-mana tempat mereka menyimpan permintaan wang) untuk menghubungi anda sekiranya mereka perlu membuktikan bahawa ia asli atau jika ada masalah.

Sebilangan pesanan wang menaikkan anda untuk mencatat nama anda. Kiriman wang Perkhidmatan Pos AS mempunyai garis untuk nama anda di atas baris untuk lokasi anda. Sangat sesuai untuk menggunakan nama sah sepenuhnya anda.

3. Catat nombor / Nama pemungut

Banyak pesanan wang mempunyai garis tambahan yang menyatakan Pembayaran untuk, Jangkauan akaun atau nota. Sekiranya anda menjaga tab, anda akan menyusun julat rekod anda di baris ini untuk membantu penerima mengendalikan rekod tersebut untuk dikreditkan. anda juga akan meninggalkan catatan pada baris ini, atau pada dasarnya membiarkannya jelas sekiranya anda tidak menginginkannya.

Beberapa pesanan wang mempunyai bidang “ansuran untuk / nombor akaun”. Dengan membulatkannya, perhatikan bahawa rekod anda tidak dapat disimpulkan untuk ansuran.

4. Tandatangani permintaan tunai

Tanda anda penting di sini, kerana ia membawa pegawai permintaan tunai. cuba untuk tidak menandatangani belakang. Ruang itu adalah untuk orang yang memperolehnya.

Garis terakhir pada fasad permintaan tunai biasanya untuk tanda anda. Garis ini mungkin menyatakan tanda Pembeli, atau hanya pembeli. dalam contoh MoneyGram, garis tanda bersama-sama mengatakan Signer, atau Drawer. Tidak semua pesanan wang memerlukan tanda anda. sebagai contoh, tidak penting untuk menandatangani draf pejabat autonomi.

Bergantung pada mana-mana tempat, dapatkan permintaan tunai, boleh mempunyai resit yang dapat dipisahkan atau peniaga akan memberikan resit yang berbeza kepada anda. mengesahkan untuk kekal sebagai bukti bahawa anda baru sahaja membeli permintaan tunai. anda akan memerlukannya sekiranya permintaan ansuran anda hilang atau dilucutkan dan anda mungkin ingin mencuba dan mendapatkan potongan. Untuk ini, adalah mustahak untuk menyedari bagaimana cara menghantar permintaan wang MoneyGram?

Anda juga boleh menggunakan resit untuk mengikuti permintaan ansuran dan memeriksa sama ada ia telah disimpan. Untuk melakukan ini, anda memerlukan jangkauan berurutan, mencapai jangkauan, atau permintaan ansuran yang terdapat di bahagian depan dan di sepanjang garis ini jumlah sebenar permintaan tunai. menjana ansuran yang banyak akan memberi nilai tambahan. anda berharap dapat membayar sekurang-kurangnya $ 5.

Kaedah yang paling berkesan untuk melengkapkan MoneyGram

1. Cara menguruskan permintaan tunai

2.Cara Menulis Cek

3. Apakah alamat pengecasan

Strategi yang dirujuk di atas mempunyai data total dan terperinci mengenai bagaimana menguruskan permintaan tunai MoneyGram? Anda perlu mengamankan, mengisi dan selepas itu menghantar permintaan tunai. Semasa mengisi, anda perlu menyusun nama penerima, lokasi anda, nombor akaun atau nama individu yang anda kirim dan kemudian menandatangani permintaan tunai.

Bagaimana untuk mengisi pesanan Moneygram Money?

MoneyGram International adalah organisasi pemindahan wang kedua terbesar di dunia selepas Western Union, yang menawarkan rekod perkhidmatan yang mapan dan lama. Membolehkan anda menghantar dan menerima wang di lebih dari 20 negara melalui aplikasi mudah alih MoneyGram dalam talian menggunakan kad kredit, kad debit atau akaun bank. Walau bagaimanapun perkhidmatan dalam talian MoneyGram agak mahal. Di negara tertentu, pindahan wang tunai anda dapat disimpan ke akaun bank penerima, kad prabayar atau dompet mudah alih atau bahkan dihantar wang ke rumah penerima anda!

Pesanan wang MoneyGram menawarkan kemudahan cek tanpa memerlukan rekod kewangan. Permintaan tunai MoneyGram harus diisi dengan berkesan untuk memastikan bahawa ansuran diterima dan ditangani tanpa komplikasi. Terdapat banyak cara untuk mengisi Pesanan Wang MoneyGram:

 1. Tanya juruwang untuk Wang Pos.

Anda harus membeli kiriman wang sebelum anda mengisinya. Anda harus mengetahui dengan tepat berapa banyak wang tunai yang anda perlukan untuk menghantar penerima sebelum anda pergi ke kawasan MoneyGram. MoneyGram akan mengenakan sedikit perbelanjaan untuk pertukaran, jadi ada pilihan untuk mengurus perbelanjaan itu juga.

 • MoneyGram menerima wang, kad kredit, kad debit atau cek untuk pembelian pesanan tunai.
 1. Kirim permintaan tunai semasa anda membelinya.

Setiap kali anda membayar permintaan tunai, ia berada dalam kelas yang sama dengan wang. Sekiranya anda meninggalkan ladang dengan jelas, pada ketika itu kehilangan permintaan tunai, mana-mana individu yang menerimanya dapat mengemukakannya kepada diri sendiri dan menyimpan wang anda. Untuk mengelakkan ini, beri tahu untuk melengkapkan borang dengan segera setelah membeli.

 1. Masukkan nama Penerima di baris "Bayar ke Pesanan Dari".

Ini adalah garis utama permintaan sasaran, dan jelas ditandai sebagai "Bayar ke Pesanan Dari / Pagar de la Orden De." Permintaan tunai menandakan bidangnya yang berbeza dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol untuk melayani pelanggan MoneyGram. Pada baris ini, anda perlu menyusun nama individu atau organisasi yang akan mendapat permintaan tunai. Tanyakan terus kepada penerima apa nama individu di syarikat yang akan menerima pesanan tunai ,. Untuk Exaple, anda mungkin mengenali pemilik tanah anda sebagai "Jolly," tetapi dia mungkin harus memasukkan permintaan tunai sebagai nama korporatnya, yang mungkin "Smith Properties, Inc." 4. Tandatangani kiriman wang . Di bawah baris "Bayar ke Pesanan Dari", anda akan menemui baris "Pembeli, Penandatangan untuk Laci". Tuliskan tandatangan anda di baris tersebut. Anda tidak perlu mencetak nama anda. Anda harus menandatangani tandatangan rasmi anda. yang terdapat di permit anda dan di belakang Mastercard anda, dan yang anda gunakan untuk menandatangani cek. 5. Tambahkan lokasi anda :

Di bawah garis Tandatangan terdapat garis bernama "Alamat." Anda mungkin tidak akan dapat memberitahu, dari permintaan tunai, sama ada lokasi yang sepatutnya dimiliki anda atau penerima. Lokasi yang akan anda tambahkan mestilah bagi individu yang membeli kiriman wang. Selesaikan secara lengkap dan tepat, termasuk alamat rumah, bandar, negeri, dan poskod anda. 6. Pisahkan permintaan tunai dari resitnya: Atas permintaan sasaran, anda akan mencari rintisan yang dapat dipisahkan yang diisi sebagai resit anda. Putar di sepanjang garis berlubang untuk memastikan anda dapat menghilangkan rintisan penerimaan tanpa merobek permintaan tunai yang asli. Pastikan menyimpan rintisan sehingga anda yakin bahawa permintaan tunai telah diterima dan teruskan oleh individu yang anda kirimkan ansuran. Sekiranya permintaan tunai anda diambil atau hilang, data pada resit dapat digunakan sebagai pengesahan pembelian, atau untuk mengikuti status permintaan tunai.

Untuk Mendapatkan Pesanan Wang MoneyGram:

Pastikan anda boleh membuat ansuran dengan permintaan tunai :

Pesanan tunai adalah teknik ansuran yang memberi jaminan kepada penerima bahawa mereka akan mendapat pembayaran. Kerana anda membayar permintaan tunai terlebih dahulu ketika membelinya, anda tidak boleh membatalkan ansuran seperti yang anda dapat dengan caj Mastercard, dan jumlah keseluruhannya tidak dapat melambung seperti cek buruk. Ini adalah teknik terlindung untuk ansuran, tidak semua organisasi atau individu akan menerima pesanan tunai sebagai jenis ansuran. Sebelum memastikan permintaan tunai anda, ketahui apakah jenis ansuran yang memuaskan.

 • Perintah wang biasanya diperlukan untuk pejabat pentadbiran. Sebagai contoh, sekiranya anda membayar tiket cepat atau perbelanjaan pengendalian mahkamah.

Fahami pilihan anda . Wang pesanan boleh dibeli dari pelbagai kawasan, termasuk bank, kawasan pusat mel, organisasi berdekatan seperti pasar raya, cawangan MoneyGram dan cawangan Western Union. Sekiranya anda tidak mempunyai cawangan MoneyGram di dekatnya, ketahuilah bahawa anda hampir pasti dapat membeli permintaan tunai dari pelbagai kawasan di kawasan anda.

Cari cawangan MoneyGram. Sekiranya anda tidak mempunyai idea foggiest untuk mencari di kawasan anda, gunakan pilihan bar carian di laman web syarikat. Cukup masukkan lokasi anda dan klik pada kotak pilihan yang sesuai dengan perkhidmatan anda untuk mencari cawangan yang dapat memberikan apa yang anda perlukan. Bergantung pada mengapa anda memerlukan permintaan tunai, anda harus mengklik kotak centang " Kirim Wang " atau " Bayar Bil. "

Cari cawangan MoneyGram. Sekiranya anda tidak tahu di mana hendak mencarinya di kawasan anda, anda boleh menggunakan pilihan carian di laman web syarikat. Cukup masukkan alamat anda dan tandakan kotak yang sesuai dengan keperluan perkhidmatan anda untuk mencari cawangan yang dapat memberikan apa yang anda perlukan. Bergantung pada mengapa anda memerlukan pesanan wang anda, anda harus memeriksa "Kirim Wang" atau "Bayar Bil."

 • Laman web akan memberi anda senarai kawasan MoneyGram yang berdekatan. Anda dapat melihat kawasan di Peta Google atau bahkan mengikuti petunjuk yang ditawarkan laman web untuk datang ke cawangan MoneyGram terdekat anda.

Hantarkan pesanan wang anda secara dalam talian . Sekiranya anda tidak dapat mencari kawasan yang berguna, atau jika anda tidak mempunyai masa untuk mengunjungi cawangan secara langsung, MoneyGram menawarkan pilihan permintaan tunai dalam talian. Sekali lagi, anda harus menghubungi penerima untuk memastikan mereka akan menerima ansuran jenis ini dan bukannya pesanan wang sebenar.

Kekurangan MoneyGram

Kelemahan perkhidmatan MoneyGram adalah bahawa memindahkan wang ke luar negara boleh menjadi mahal, terutama ke negara-negara tertentu, kerana MoneyGram sering mengenakan perbelanjaan yang lebih tinggi dan kadar perdagangan yang lebih malang daripada yang ditawarkan oleh penyedia dalam talian tertentu.

Anda perlu membeli pesanan wang sebelum mengisi ini. Anda harus tahu dengan tepat berapa banyak wang yang anda perlukan untuk menghantar penerima sebelum anda pergi ke lokasi MoneyGram. MoneyGram akan mengenakan sedikit bayaran untuk transaksi tersebut, jadi anda juga dapat menampung kos ini. Sebaik sahaja anda membayar pesanan wang, ia adalah wang tunai. Sekiranya anda membiarkan ladang kosong, kemudian kehilangan wang, sesiapa yang mengambilnya boleh memberikannya kepada mereka atau menyimpan wang anda.

Untuk mengelakkannya, pastikan anda mengisi borang dengan segera setelah membeli. Ini adalah baris pertama dalam kiriman wang, atau ini ditandai dengan jelas sebagai "Bayar ke Pesanan Dari / Pager de la Oren De." Kiriman wang melabelkan pelbagai bidangnya dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol untuk kepentingan pelanggan MoneyGram.

Pada baris ini, anda harus menulis nama orang atau syarikat yang akan menerima kiriman wang. Selalu bertanya kepada penerima nama apa yang harus diberikan pada kiriman wang, kerana anda mesti menggunakan nama sah dan bukan nama panggilan. sebagai contoh, anda mungkin mengenali tuan tanah anda sebagai "Jane", tetapi dia mungkin perlu memasukkan wang pesanan tersebut sebagai nama korporatnya, yang mungkin "Smith Properties, Inc." Di bawah baris "Bayar ke Pesanan Dari", anda akan menemui baris "Pembeli, Penandatangan untuk Laci".

Tulis tandatangan anda di baris ini. Anda tidak perlu mencetak nama anda dengan jelas. Anda harus menggunakan tandatangan rasmi anda yang terdapat di lesen milik anda atau di belakang kad kredit anda, atau yang anda gunakan untuk pemeriksaan tanda.

Di bawah garis tanda tangan adalah garis yang berlabel "Alamat". Anda mungkin tidak dapat memberitahu, dari kiriman wang, sama ada alamatnya mestilah milik anda atau ini dari penerima. Walau bagaimanapun, alamat yang anda masukkan mestilah untuk orang yang membeli kiriman wang. Isi ini dengan lengkap atau tepat, termasuk alamat jalan, kota, negeri, atau poskod anda. di sisi kiriman wang, anda akan dapati stub yang boleh dilepaskan ini berfungsi sebagai resit anda. Bengkokkan di sepanjang garis berlubang untuk memastikan anda boleh melepaskan rongga resit tanpa merobek kiriman wang yang sebenarnya.

Pastikan anda menyimpan rintisan sehingga anda yakin bahawa pesanan wang ini telah diterima atau diproses oleh orang yang anda kirimi pembayaran. sekiranya pesanan wang anda dicuri atau hilang, maklumat pada resit boleh digunakan sebagai bukti pembelian, atau untuk mengetahui status pesanan wang tersebut.

Cara mengisi kiriman wang Western Union:

Tuliskan nama orang atau perniagaan ini yang akan menerima pesanan wang di baris yang dimulakan dengan "Bayar ke Pesanan Dari."

Penerima adalah satu-satunya orang atau syarikat yang diberi kuasa untuk mendeposit atau mengembalikan wang pesanan. Adalah idea yang baik untuk mengisi bahagian ini secepat mungkin untuk memastikan ini tidak jatuh ke tangan yang salah, atau pastikan untuk mengeja namanya dengan betul sehingga penerima anda tidak akan menghadapi masalah untuk menguangkannya. Anda pembeli, jadi maklumat anda masuk dalam bahagian ini. anda ingin penerima mengetahui cara menghubungi anda sekiranya terdapat pertanyaan atau masalah dengan pembayaran. Kadang-kadang nama penuh anda juga diperlukan.

Beberapa pesanan wang mempunyai bidang "pembayaran untuk / nombor akaun". Mengisi ini membantu memastikan akaun anda dikreditkan untuk pembayaran. tandatangan anda adalah penting di sini, kerana ini menjadikan kiriman wang rasmi. Jangan tanda belakang. Kawasan ini adalah untuk orang yang menerimanya.

Ini adalah bukti pembayaran anda. Simpan resit anda di tempat yang selamat, sekiranya ada masalah nanti. Apabila anda mengetahui cara membuat pesanan wang dengan betul, anda mempunyai pilihan yang baik untuk memindahkan wang. Tidak seperti menulis cek dari akaun bank peribadi atau menyerahkan wang tunai, kiriman wang memberi anda bukti pembayaran atau memberi jaminan bahawa wangnya dijamin.

Cara mengisi pesanan wang Walmart:

Anda ingin mengisi setiap baris pesanan wang anda dengan pen dengan huruf besar atau mudah dibaca. Seperti cek peribadi, baris pertama dalam kiriman wang adalah bidang "Penerima". Penting untuk anda mengisi nama penerima anda dengan tepat di sini. penerima pembayaran anda perlu memberikan pengenalan kepada wang tunai yang dikeluarkan. atau jika nama pada ID mereka tidak sama dengan yang anda berikan, mereka tidak akan dapat wang tunai.

Sekiranya pesanan wang digunakan untuk membayar bil, anda juga perlu memberikan nombor akaun anda. Beberapa pesanan wang mempunyai baris "Memo" di mana anda boleh menambahkan ini atau maklumat tambahan lain. Namun, jika anda tidak melihat tempat yang ditentukan untuk maklumat tambahan, cukup tulis nombor akaun anda di ruang kosong di bahagian depan kiriman wang. Now this you've completed the payee section, it's time to the provide yours personal information. Depending on the where you're purchasing yours money order, these lines could have different names, such as “Sender”," “From,” “Purchaser,” or “Remitter.”

Some money orders would want you to the provide yours name within this section, while others would want you to the provide yours address. Still others may ask you to the provide both pieces of the information. If yours money asks for the yours name, be sure to the use yours full legal name. or if you're required to the provide an address, make sure this the one you provide is the yours current mailing address. Next, you will need to the add yours signature. With most money orders, the sender's signature line would be on the the front at the bottom right-hand side.

You'll also notice the signature line on the the back of the the money order: This is the where yours recipient would need to the sign when they go to the cash yours money order, so you will want to the leave this line blank. Now this you've filled out all the necessary sender or payee information, you may purchase the money order. You may pay for the yours money order with cash, the debit card, or the traveler's check. Some stores may also allow you to the use the credit card to the purchase yours money order. However, you will want to the ask the provider

How the transaction would be processed. Some stores would run money order purchases as credit card cash advances, which could cause you to the rack up fees or interest charges.

You'll need to the pay the cash amount within addition to the transaction fee. Thankfully, these fees are generally reasonable. With the exception of the banks, most places these sell money orders would charge less than $2 within fees. Once payment has been made, you will receive the receipt this is the proof of the yours purchase. You will want to the save this receipt within the secure location for the two reasons.

First, yours receipt would include tracking information. Using the tracking number on the yours receipt, you may check to the see if, or when, yours money order has been cashed. If you feel there was the problem or mistake, contact yours money order issuer for the help.

How to fill out MoneyGram money order? After acquiring the money order from the retailer, just follow 4 steps , firstly enter recipient name, secondly, enter in purchaser line your own address, write company's account number and lastly sign on money order's front side.

What is MoneyGram? A brief Intro

 1. It is a money transfer or money transaction service provider.

 2. It is used by people who do not have a bank account.

 3. It can also be used by people who have a bank account but want to carry out transactions using this service.

 4. It was founded in Dellas, United States in 1940.

 5. People prefer using it for faster transactions along with the advantage of low fee.

 6. Receivers get money in their bank account. Also they can receive in a mobile wallet.

 7. It operates in 200 countries for money transactions.

 8. Transactions can be made in 47 currencies.

 9. You can send a maximum of $10,000 but this maximum money transfer amount depends on the value of the sender's currency.

What is the difference between money order and MoneyGram?

It is almost like money order but the difference is that of time.

In money order , it would take you a couple of days to receive money.

But in MoneyGram you receive money as much faster as 10 minutes .

What happens if you fill out a money order wrong?

 1. Try to be very careful while filling money orders because once you have filled the form incorrectly then you cannot rewrite over it to change information. Your wrongly filled moneygram will get cancelled.

 2. Now instead what you can do is to ask your cashier for a money refund.

How do you correct a mistake on a money order?

In case, you want to make some changes on your already filled money order by crossing and rewriting over it, it would automatically get cancelled and ineligible for further processing of cash.

Cases of Canceling or Refund Money Order

Here we will look upon the cases of money order cancellation and refund options.

Can you get your money back from MoneyGram?

In case, your payment has been made and now you want to refund it then MoneyGram has made a refund option available.

How to refund money?

There are 2 situations here.

1. Payment cancellation in 30 minutes

You will be receiving a full refund, in case of cancelling your payment in time limit of 30 minutes from the payment order.

2. Payment cancellation after 30 minutes till 180 days

You will still get your money sent back but moneygram would not return their fee over the transaction you had made.

It happens just in case if you have requested a refund after 30 minutes or within 180 days.

How do I cancel a MoneyGram money order?

Call on 1-800-542-3590 at this customer service of MoneyGram and demand for your money order cancellation.

How do I cancel money order online?

In case you used an online system for sending money then you just need to do the following.

 1. Open your moneygram profile

 2. Log in your profile

 3. Go to transaction history

 4. Open page 'Transaction Details'

 5. Click the 'Cancel' option there. Dan anda sudah selesai!

How do you cash a money order that has already been filled out?

In case you do not have to send money but you have already filled it, in such a case you can do the following 2 things.

 1. First check if your money order is in good condition, especially if you have not written anything over it or made some corrections.

 2. After that just write the following sentence at back of your money order ' Not Used for Purpose Intended '

 3. After that just go to your bank for cashing money.

 4. Also, you can instead go to the store for ' check cashing ' for taking your money.

Can you get scammed with MoneyGram?

Ya!

 1. There have been cases in the past where people were asked to pay by scammers by money wiring companies which including MoneyGram as well.

 2. These wiring companies already knew that people were getting scammed through their service but they were not taking any action which is why MoneyGram along with other wiring companies was sued by the Federal Trade Commission (FTA). MoneyGram was sued in 2009.

 3. The Federal Trade Commission instructed MoneyGram to take steps for protecting people against scammers.

 4. As MoneyGram did not take any action over it thus Federal Trade Commission made them to pay $125 to them as they did not follow their previous instructions

 5. It was decided that these $125 will be paid back to people who got scammed previously.

Alternatives to MoneyGram

There are alternatives to MoneyGram which also provides quick transaction service.

These include the following wiring companies.

 1. PayPal

 2. TransferWise

 3. OFX

 4. XE Money Transfer

 5. WorldRemit

 6. CurrencyTransfer

 7. Wise

 8. Ria

 9. Western Union

 10. TransferMate

 11. InstaReM

 12. Xoom

Find best alternatives for you for money transfer

It is easy to find the best money transfer service for you from your location which provides the best and cheap cost to you.

Just click on the following websites that skims for you an easy way to compare prices and other features of international money transfer companies like MoneyGram. Choose the best money transfer rates and other features which suits your requirement.

 1. Cuex
 2. https://www.monito.com
 3. https://www.comparetransfer.com/en/
 4. International money transfer UK-Spain, Compare rates GBP-EUR
 5. https://www.exiap.com
 6. https://www.finder.com/international-money-transfers
 7. International Money Transfer Comparison - Live Rates, Expert Reviews | Mozo
 8. Compare exchange rates by provider - Wise
 9. https://www.fxcompared.com
 10. https://www.mycurrencytransfer.com

Pokoknya

 1. Idea of money wiring companies providing features to suit each type of customer has been great where MoneyGram has ranked as one of the best for money transactions.

 2. MoneyGram money order procedure is simple, quick and not much costly which makes it one of the most attractive money wiring companies.

 3. It ranks as one of the best money transfer providers. It allows its users with money order cancellation and refund options, making its service easy to use for customers.

 4. You can find other alternatives to MoneyGram as well offering the same service.

How to fill out a MoneyGram money order? There are two steps through which you can fill out the form.

Langkah 1

 • · There are certain things you have to be sure of before making a money order. This include if the payment method is acceptable by the recepient as well although this is a very secure method of sending the money still there are many other methods and the way other person has to receive the money greatly decides whether you should send it through MoneyGram or not. This method is mostly for the government agencies like a speeding ticket.
 • · Choose from where you have to send the money. The options are MoneyGram branches, Western Union, local businesses, banks and post offices . The money order has to be purchased from there to send the money. If you cannot reach any MoneyGram branch the avail the other options.
 • · Locating a MoneyGram branch is also easy since that will ease your task. Simply go to their website and in the search bar place your current location or from the place you want to send the money order. The website will give you the location of the nearby MoneyGram branch or a map for better directions. You can choose from their services as well so that you would know which close by branch will provide the particular service.
 • · If there is any hindrance in going to the MoneyGram branch the you can avail the online option. Luckily MoneyGram offers their service online so you can send tgeoney conveniently at the disposal of your home.

Langkah 2

 • · Go to the MoneyGram branch and ask the teller to give a money order that you will have to purchase. The money order needs to be bought before filling it out. The branches accept check, credit card, debit card and cash. So be sure of how much money you have to send.
 • · The form you have purchased is now equal to your money. If you leave it blank then anyone can fill it out in their name to use in their favour this stealing your money. So do not leave it rather fill it immediately to keep your money safe.
 • · 'Pay to the Order of' this is the first blank in the form. The line can bring English or any other language as well to facilitate the customers. Here you have to write the name of the company or person to whom the money has to be sent. State it clearly so there is no ambiguity. For this confirm it from the recepient for which name they use in their transactions.
 • · Sign the money order underneath 'Purchaser, Signer of Drawer'. The signatures should be the ones used officially present in the driving licence or behind the credit card to spare any confusion
 • · A line labelled as 'Address' will need your address to be filled. This is not the recepient address but the one who purchased the money order. Fill it out by completely stating the street address , blocks etc.
 • · There are two parts of the form. There is a side stub of the form which you have to tear at the end. That stub is serving as your recepit. You have to keep the receipt until the money order has reached the destination. It can be used to make any claim in case there is a problem.

How can the money order be sent online?

Sending through the online source is beneficial for those who want to save themselves from the hassle of going to places. MoneyGram gives the facility to get the job done easily at home.

Langkah 1

The first step is to go to their website and there you will see two drop down menu so. The first one will read as Send To. This requires the recepient information. Enter the country where the order has to be sent.

Receive Options will open and you should choose 'Pick Up Any Agent- USD'

The third field labelled as 'Amount' will need the amount you need to send to the recroient. Enter by adding the amount and then a decimal and two zeros like this,$25.00

Langkah 2

You have to now select what form will you want your money to be transferred to the recepient. This will also determine the time taken by the money to be transferred. If credit or debit card is used then the process will take around ten minutes but if the back account is used then it may take three business days.

Langkah 3

In this step you will have to register yourself to their website. If you already have an account then just log in by entering the address and password otherwise sign up

The screen shows the options of filling your Social Security number (last four digits), date of birth, billing address, phone number and name.

MoneyGram will offer you to receive their special offers or notifications. If you do not wish to have them then uncheck the option

It will also offer to be part of MoneyGram Plus to which you can decline if you do not want it

Langkah 4

Here you have to fill the information regarding the recepient. The options will be available on the same screen. They will ask for filling in their name address and the state they are living in. For the state of Arizona you can send upto $499.99.

MoneyGram will ask you if you are sending the money for buying goods. The options can be clicked Yes or No.

You can also send the recepient a message as well with the option to write upto 40 characters

Langkah 5

Now enter the information related to payment.

The bottom of the screen has the option enter payment information. If it is through the card then MoneyGram accepts Discover, Mastercards and Visa. Fill the CVV number, expiration date and the card number. For payments through the bank account they will ask for account number, routing number, account type (saving or checking) and your bank.

The checks contain similar kind of information. The long string of number at the end of the checks contains most of the information. The first set of digits is the routing number, the second set is the account number while the third set is the number of that check.

Follow these steps carefully so your money reaches the destination safely.

Filling out a MoneyGram cash request is a straightforward interaction which includes filling in the payee's name, marking it, adding an address for the purchaser, detaching the receipt and retaining the receipt as verification of purchase. It is similar to composing a personal check from a bank account, then again, actually the check isn't pre-printed with the purchaser's name and address, and the MoneyGram representative fills in the amount to be paid to the payee.

The name of the individual getting the cash is composed on the line that says “Pay to the Order of.” It should be neat and spelled accurately to guarantee that the payee can cash it with no complications. It ought to ideally match the individual's legal identification, like driver's permit or passport, exactly as it appears. The individual purchasing the MoneyGram fills in his first and last name in the part that reads “Purchaser Sign Here.” The line labeled “Address” is for the mailing address of the purchaser and should incorporate the city, state and postal division. On the off chance that an account should be incorporated, it very well may be composed close to the signature or above the address.

The receipt for the MoneyGram is attached to the back by a perforated strip that is eliminated to release the stub. This is saved for personal records, to track the status of the cash request, and for replacement in case of misfortune or robbery. No changes are allowed once the MoneyGram is filled in totally.

How to fill a moneygram?

The means to fill out a cash request vary marginally relying upon which guarantor you pick, however all cash orders expect you to fill in the purchaser's (your) name and the beneficiary's name and/or address at least. Some cash orders also have a “reminder” field in which you can state the cash request's motivation. The cash request agent you visit will print the amount onto the cash request when you pay for it, so you don't have to work out the amount.

Underneath, we give explicit directions to how to fill out a cash request with each of the major backers — MoneyGram, Western Union, and the United States Postal Service (USPS) — in addition to some general tips to remember when composing a cash request.

Stage 1: Fill in the name of the individual or company where you're sending the cash request on the “Pay to the Order of:” line.

Stage 2: Sign your name on the “Purchaser, Signer for Drawer” line.

Stage 3: Fill out your total address — road, city, state, and postal division — on the “Address” line. Make certain to utilize your address, the purchaser; MoneyGram cash orders don't need the beneficiary's address.

Where Can I Find the Money Order Number?

A MoneyGram cash request's serial number appears in red in the left-hand margin of both the cash request and the receipt stub. The cash request number is 10 or 11 digits in length and does exclude the number in the case at the end. Western Union

Stage 1 : On the “Pay to the Order of” line, fill in the name of the company or individual where you plan to send the cash request.

Stage 2 : Fill out your first and last name and complete address on the “Purchaser's Address” line. Make certain to utilize your own address; Western Union cash orders don't need the beneficiary's address.

Stage 3 : State the reason for the cash request or the account number for which you wish to apply the payment on the “Payment for/Acct. #” line.

Stage 4 : Sign your name on the “Purchaser's Signature” line.

Where Can I Find the Money Order Number?

Western Union's serial number appears on the top right of the cash request (above the cash request amount). On the attached receipt, you can discover the cash request number simply above the barcode. The cash request number is 11 digits long.

USPS

Note: USPS typically expects you to fill out your cash request at the counter with the postal agent when you purchase it. Because of this, we are unable to give video guidance to USPS cash orders; however, you can see a sample cash request at the USPS site.

Stage 1: Fill in the beneficiary's name on the “Pay to” line.

Stage 2: Fill out the beneficiary's finished address on the “Address” line beneath the “Pay to” line.

Stage 3 : Fill in your name on the “From” line.

Stage 4 : Fill out your total address on the “Address” line beneath the “From” line.

Stage 5: Fill in the “Notice” line with the reason for sending the cash request.

Where Can I Find the Money Order Number?

The serial number for a USPS cash request will appear in the top left corner, between the USPS logo and the “Pay to” line. On the attached receipt, you can track down the serial number in the bottom left corner; it's 11 digits long.

Different Issuers

In addition to the backers recorded above, you can purchase cash orders from banks, credit associations, check cashing stores like Amscot, and different places. While these cash requests may look somewhat changed, they generally require similar information to MoneyGram, Western Union, and USPS. You can hope to fill in the following:

Beneficiary's information: Name and/or address

Purchaser's information: Name and/or address and signature

The cash request amount will always be imprinted on target request; you won't have to handwrite it.

Soalan Lazim

Here are some frequently asked questions related to the article how to fill out moneygram:

How does MoneyGram confirm personality?

To finish the character verification step in the cash transfer measure, MoneyGram customers essentially take an image of their passport or other personality record utilizing their cell phone camera. Portable Verify at that point utilizes advanced machine learning innovation to instantly validate the authenticity of the ID.

What happens on the off chance that you fill out a cash request wrong?

Unfortunately, filling out a cash request with some unacceptable information isn't easily excused. Changing information on the finished cash request will make the request ineligible for cashing; the official strategy is that cash orders should be canceled and/or discounted if there is a mistake

What information do I have to send MoneyGram?

How to send cash

For all sends: Your ID where applicable. Your beneficiary's complete name matching their ID and their location. …

On the off chance that shipping off a bank account, you also need your beneficiary's bank name and account number.

On the off chance that shipping off a versatile wallet, you also need your beneficiary's portable number with international dial code.

Who signs the purchaser line on a MoneyGram?

Sign the front of the cash request

The final line on the façade of the cash request is usually for your signature. This line may say Purchaser's signature, or just Purchaser. On account of MoneyGram, the signature line also says Signer, or Drawer. Not all cash orders require your signature.

How would you fill out a cash request?

Steps to fill out a cash request

Fill in the name of the beneficiary. Compose the name of the beneficiary of the cash request in the “pay to” or “pay to the request for” field.

Remember your address for the purchaser area.

Compose the account or request number in the notice field.

Sign your name in the “purchaser's signature” area.

What address do you put on a cash request?

Follow these five basic strides for filling out a cash request:

Fill in the beneficiary's name.

Compose your address in the purchaser segment.

Incorporate your account number in case you're paying a bill.

Sign the bottom where it says “purchaser's signature.”

Keep your receipt.

Where can I purchase a cash request with a charge card?

Go to any Post Office location. Take cash, a charge card, or a traveler's check. You cannot pay with a Visa. Fill out the cash request at the counter with a retail associate

How would you address a mistake on a cash request?

On the off chance that there is a mistake on it, the cash request should be canceled or discounted. At the point when you find that you filled out information inaccurately, all you should do is ask to cancel the cash request and solicitation another one from the cashier.

Can I cash a MoneyGram cash request at Walmart ?

Walmart will cash MoneyGram cash orders. Check Cashing expenses may apply. For purchases more than $1,000 a valid official photo ID is required. … Deliver your cash request face to face or via mail.

How does MoneyGram work at Walmart?

We also partner with MoneyGram to send cash transfers around the world. A store associate will help you discover a Walmart store or MoneyGram agent location that is generally advantageous for the beneficiary. Pay the transfer amount and expenses, and the cash will be available at the beneficiary's location when the transaction is finished.

Do cash orders should be endorsed by purchaser?

Legally, a purchaser's signature isn't needed for a cash request to be negotiable since it has been already paid for in cash. The named payee should sign to get the cash.

If you are facing troubles regarding your moneygram money order, you have come to the right place.This article will solve all your problems so continue reading on.

WHAT IS MONEYGRAM?

With the head office in Dallas, Texas Moneygram International,Inc.is a company that specialises in money transfer and remittances. With offices all around the globe it is an efficient and fool-proof method of transferring your money.With the help of moneygram,you can send your money to any person living in other country in There are two main branches associated with MoneyGram:

 1. Global Funds Transfer
 2. Financial Paper Products

All over the world, Moneygram has agents who assist individuals and businesses, trying to make money transfer easier for them.

WHAT IS A MONEYGRAM MONEY ORDER?

A money order is a sort of cheque or payment order for a predetermined quantity of money. it is a much reliable source of transfer as the said amount is already pre-paid, which is not the case when it comes to ccheques.Your name will be placed at money order that you want to send to western union.If you send money to western union you will have to mention your complete address and name on it.

HOW TO FILL OUT A MONEYGRAM MONEY ORDER?

A money order should be filled correctly for it to be viable for use. The process of filling out a money order is divided in three specific stages. Which are as follows: This stage deals with accessibility to a money order. Firstly you should confirm that you can make the specific payment with a money order. Although it is a very secure method of payment some companies do not accept it as suitable. Money orders are available at all Moneygram branches, choose the one nearest to you. To find the one nearest to you make use of Moneygram's useful website where you just enter your address and it will locate the nearest branch to you. If there is no branch in your vicinity or you happen to be tied down and cannot visit the branch, try using an online money order, this service is available on the website. However, before proceeding with this do ensure that the receiving party accepts online money orders rather than physical ones.

STAGE B:

This stage deals with filling out a money order physically. This stage deals with filling out a money order physically. You will have to purchase a money order before you are allowed to fill it. You need to have a clear amount of which you are to send through the money order. Moneygram will charge a small fee for the money order as well, so keep that in mind. For the purchase of a money order, Moneygram accepts debit cards, credit cards or even a cheque. It is impertinent that you fill out the money order as soon as you purchase it because if you leave it blank and lose it somehow, someone else can fill it out to themselves and rob you off your money. There will be a “Pay To The Order Of” line in which you should enter the recipient party's name. The label is bilingual (spanish and english) to make it easier for Moneygram's valued customers. The recipient's name could be a company or a person but in both cases the name should be legal so it is better to ask the recipient in what name do they want the money order to be. On the “Purchaser Signer For Drawer” line you should sign the money order. Your name need not be clear and it is advised you use your legal signatures. Underneath the signature line is a line dedicated to your address. Keep in mind that this address needs to be yours not of the recipients, and make sure you fill it out correctly and even mention your postal code. There is a detachable receipt with the money order, make sure that you detach it carefully without tearing the money order. This receipt is your guarantee policy that you have submitted a money order and can be used t5o track your money order if it goes missing before it is received by the recipient

STAGE C:

This stage deals with purchasing money orders online. If you are already a member of the Moneygram website then you would not need to sign up , but if you are not then you will have to sign up to purchase and send money orders. .Firstly, you visit the Moneygram website and enter the basic details of the money order that you would like to send. Then two pop-ups will appear in which you enter the location of the recipient and then you enter the amount of money that you will send. Whilst, entering the money keep in mind to mention the cents if there aren't any do mention .00 after your amount. you will have to decide on a transfer speed depending on how fast you want the money order to be sent, if you are using plastic money(debit or credit cards) Money gram will be able to process your moneygram in 15 minutes. However, if you are using your bank account it can take upto three working days for your money order to be processed. Then you need to add your payment information and once you have reviewed your information you can complete your money order. This is all the information you need to fill out your money order

Things to be considered carefully:

Make sure that you can make your payment with a money order This is a matter of fact that money order is one of the impregnable ways of transferring money to your employees, friends or family members. This is secure and has less vulnerabilities as compared to the other methods of transferring money. For instance, if we take an example of Credit cards, we often have to face some issues like network problems, card bounce, nonworking ATM etc. But there are certain precautionary measures to be taken before opting moneygram as a mean of your money transfer. Which are to be discussed later. Moneyorders are not accepted by all agencies as they are often used for speedy actions to be taken eg court proceedings or paying a speedy ticket etc.So, you need to make it sure that the second person has access/acceptance of the moneyorder.

Understanding of the available options:

A better understanding of all available means or options makes your ideas clearer and it also helps save your energy and time. Same is the case with moneygram. You can avail this service from any of the nearby post office, Banks, Local business grocery store and Moneygram branches located near you. All these availabilities make it clearer and easier to use moneygram as a medium of transferring your money.

Searching the Nearby Branches

If you are a newly inhabited person in a community and you are quite unaware of the branches of Moneygram, you can search them on your phone and can have easy access to the moneygram nearby branch in order to go for seamless functioning of your tasks. All branches are placed on the google map with complete directions to the location. We work on keeping our websites up to date to facilitate the users and to enhance the quality of our services.

Opting the online options of Moneygram If you still are unable to find a nearby moneygram branch, you can also avail the option of online sending the money by using the “Online money transfer option” available on our website. This could be the least available option. we suggest you to go for physical transfer of money since it is more convenient and easier.

How to fill out a Moneygram order?

This is a widespread question that pops up in our minds when we hear about Moneygram. This often seems complicated to our customers because it is less common in a society as compared to the other means of transferring money. Here we shall try to solve this riddle for the kind perusal of our customers. Filling up a moneygram order consists of three steps. 1. Getting a Moneyorder 2. Filling our the moneygram order 3. Dispatching Moneygram Moneyorder The first step had been briefly described in the description above. We shall focus on filling out the moneygram order. There are 4 steps of filling a moneygram which are mentioned hereunder:

 1. Writing the recipient name on the top of moneyorder Make sure that you have written all the required details of the recipient including his/her name, address and spelling etc. This is one of the essential parts of making your money secure and avoiding the ambiguities of the process. There would be only one receiver or the authority to deposit the money and that would depend on the name written by the sender.Hence it is to be considered very cautiously that you write accurate data of the receiver.

 2. Your personal details (Name and address etc) should be written on the purchase line Secondly, your personal details (Name & Address etc) should also be accurate and updated. For example if you provide current address, it should be easily understandable and if it is situated in far locations, you may pt a reference of nearby common/famous point of the area. It is suggested that you should use your full legal name in the required boxes as it is often used for verification purposes. All the information must be duly filled in the required areas to avoid misconceptions.

 3. The account number of the company/person to whom you are paying must be written on the third step. Many cash orders use another line/space labelled as “Payment for”. You will have to write the details of the receiver which must also be as per legal requirements.This information should not be misleading or ambiguous. Subsequently, If that moneygram requires the account number of the receiver, Make sure that the receiving authority is also complied with the Moneygram services or not.

 4. Sign the Moneyorder on the front side Your signature plays a vital role here in making the money order official. You need to be vigilant and skeptic before finally signing the document. Verify all the details including participants' names and addresses and their account numbers, their acceptability of the moneyorders etc. The final line of the moneyorder is often consecrated to your signature. This line may be entitled as “Signature of the sending authority” etc. Not all the cash orders demand signatures of the sending authority. If it is required you will have to fill it up.

Get the receipt of the Money Order Wherever you are getting the moneyorder, no matter what the situation is, never forget to have a receipt of the cash order. It could be attached to the money order or it could also be separately provided by the vendor. This receipt would be proof that you have fulfilled all the requirements of the procedure and handed over the money to the authority. Otherwise it may cause trouble in future if something unusual happens in the process of transferring the money. Using online services: You can also enjoy the facility of sending online money order while sitting at your home. In order to send online moneygram, you will have to keep in mind the following basic things.

 1. Enter Fundamental Information
 2. Length of the process depends upon the method you choose
 3. Associate your moneygram account with your debit card
 4. Enter the required data of the receiving authority All the above mentioned steps have already been thoroughly explained. Moreover, Our websites are designed in such a way that it helps the users to go step by step by filling the required fields. You don't need to worry about the authenticity/procedure of our online services.

Conclusion Among various means of transferring money from one country to the other, Moneygram, having its head office in Dallas, Texas has made progress among all its competitors. Moneygrams in a safer and faster means of transferring your money through reliable resources. For more updates, keep visiting our website.

MoneyGram Money Order:

A Moneygram cash request should be rounded out accurately to guarantee that the installment is acknowledged and prepared with no inconveniences. This wikiHow will show you how to round out a Moneygram cash request appropriately.

Obtaining a MoneyGram Money Order:

Watch that you can make your installment with cash requests. Cash orders are a method for payment that assures the beneficiary that they will get paid.

Because you pay for the cash offer in allowance when ordering it, you can't void the payment like you could with a Visa charge, and the sum can't skip like an awful check. Although it's a protected technique for payment, not all organizations or individuals will acknowledge cash orders as a type of payment. Before getting your cash request, find out if it's a suitable type of payment.

 • Cash orders are typically needed for administrative offices — for instance, if you're paying a speeding ticket or a court handling charge.

Comprehend your choices: Cash requests can be bought from various areas, including mailing station areas, banks, neighborhood organizations like supermarkets, Western Union branches, and MoneyGram offices. If you don't have a MoneyGram office close by, know that you can buy a cash request from various areas around there.

Find a MoneyGram branch: If you don't know where to discover one around there, you can utilize the inquiry alternative on the organization's website. Just enter your location and check the container that coordinates with your administration to discover an office that can give you what you need. Contingent upon why you need your cash request, you should check either “Send Cash” or “Cover a Bill.”

 • The site will provide you with a review of MoneyGram areas close. You can see the area on a guide or even follow the site's headings to come to your nearest MoneyGram office.

Consider sending your cash request on the web: If you can't track down a good area or don't have the opportunity to visit the branch face-to-face, MoneyGram offers an online cash request alternative. Once more, you should check with the beneficiary to ensure they will acknowledge this type of installment rather than an actual cash request.

Turning out a MoneyGram Cash Request:

Ask the teller for a cash request. You should buy the cash request before you round it out. MoneyGram will credit you a few expenses for the exchange, so you have the option to take care of that expense also.

 • MoneyGram acknowledges cash, charge card, Visa, or check for the acquisition of cash orders.

Turn out the cash request when you are buying it. Whenever you've given for the payment request, it's on criterion with cash. If you leave the areas clear, lose the cash request, any person who perceives it can make it out to oneself and save your money. To prevent this, make a point to turn out the structure quickly upon buy.

Enter the beneficiary's name in the “Pay to the Request for” line . This is the mainline on the target request, and it is set apart as “Pay to the Request for/Pagar de la Orden De.” The cash request names its different fields in both English and Spanish to support MoneyGram clients. On this line, you ought to compose the name of the individual or organization to get the cash request. Continuously ask the beneficiary what name should be given on the target request, as you should utilize a legal term instead of an epithet. For instance, you may know your property manager as “Jane,” yet she may have to store the cash request as her corporate name, which may be “Smith Properties, Inc.”

Sign the cash request: Under the “Pay to the Request for” line, you'll discover the “Buyer, Underwriter for Cabinet” line. You must use your authority signature — the one found on your permit and the back of the Mastercards, and the one you use to sign depositions.

Incorporate your location: Underneath the marked line is a line named "Address."The area ought to be yours or that of the beneficiary. Nonetheless, the site you incorporate ought to be for the individual who bought the cash request. Round it out totally and precisely, including your road address, city, state, and postal code.

Separate the cash request from its receipt. On target request, you will track down a detachable stub that fills in as your receipt. Twist along the punctured line to ensure you can eliminate the receipt stub without tearing the genuine cash request. Make sure to save the stub until you're confident that the cash request has been gotten and prepared by the individual you're sending the installment. If your cash request is taken or lost, the data on the receipt can be used as verification of procurement. Follow the situation with the cash request.

Sending a Cash Request On the web:

Enter your essential cash request data on the MoneyGram site. The main screen will show two drop-down menus and a book field. The primary drop-down menu, marked “Ship off,” selects the country where the beneficiary will get and handle the cash request. Under “Get Alternative,” pick “Get Any Specialist – USD.” In the third field, named “Sum,” enter the add up to be paid to the beneficiary. Regardless of whether you're sending an even dollar sum, like $25, incorporate a decimal and two zeroes to demonstrate that no pennies ought to be paid: 25.00.

Select an exchange speed . The measure of the exchange expense you need to pay will rely upon how quickly you need them to measure and send your installment. If you utilize a charge or Mastercard to make your payment, MoneyGram can handle your cash request in around 10 minutes. Nonetheless, if you need to use your financial balance to pay for the cash request, it will take them three work days to handle it.

Pursue a MoneyGram account. Please enter your email address and secret phrase to sign in to their framework if you have a record. In case you're new to MoneyGram, you should pursue a form by entering your email address.

 • On the following screen, enter your name, telephone number, charging address, date of birth, and the last four digits of your Security PIN.
 • Uncheck the crate that says, “Indeed, I might want to get advancements and exceptional proposals from MoneyGram,” on the off chance that you would prefer not to get messages from them.
 • Make a secret phrase for your record.
 • Click the number that says “No, much obliged. Try not to select me in MoneyGram Plus” if you need to quit that program.

Fill in the beneficiary's data. On a similar screen where you pursue your MoneyGram account, you will enter your beneficiary's contact data. Incorporate their first and last name, just as the state in which they live.

 • Note that you can send up to $499.99 to the territory of Arizona.
 • Close the “Yes” or the “No” catch to address the inquiry “Are you sending cash for the acquisition of products or administrations.”
 • If you might want to send the beneficiary a message, you can type one of up to 40 characters.

Enter your payment data. The lower part of the screen will incite you for your payment data. If you pay via card, you should give your card type — MoneyGram acknowledges Visa, Mastercard, and Discover cards. At that point, fill in your card number, the termination date, and the CVV number. If you pay with your ledger, you should give your bank the name, record type (checking or reserve funds), your steering number, and your record number.

 • Despite which bank issues it, all checks design their directing and record numbers a similar way. At the lower part of your check, you will see a long series of numbers. The initial set of numbers is your directing number. The subsequent step is your record number. The third one is for the particular check.
 • Whenever you've affirmed all your data, you can finish your cash request!

The most effective method to Fill Out a Money Order:

The US Postal Service conveys its image and organization of cash orders, as do a few banks and credit associations.

Different merchants by and large offer one of two brands: MoneyGram is sold at all Walmart and CVS stores, while Western Union is sold at 7-Eleven, some staple chains, and registration stores.

Whichever type you get, the dealer will engrave the date and the sum and afterward give you the fragmented cash request to conclude by hand.

There are only three parts of data that will approach you to give to finish any cash request: the beneficiary's appropriate name, your location, and your name or mark.

Cash orders request your location so the beneficiary can get in touch with you if an issue happens. In case you're not open to sharing this data, there's nothing to prevent you from leaving this field clear or entering your email address or mobile phone number, all things being equal.

One required field on any cash request means that the sender. On most cash orders, it's your particular mentioned, similarly as you sign a check. Yet, on USPS cash orders, the clear is just marked “From.” Whether you compose or sign your name is dependent upon you.

One discretionary field on most cash requests can be precious. On Western Union cash orders, it is designated “Installment for/Acct.#.” On USPS cash orders, it's just named “reminder.” This is where you can write in a record number if your cash request takes care of a bill. Or on the other hand, you can utilize the space for some other data, very much like you would use the reminder field on a check.

Soalan Lazim:

What address do you put on a cash request?

Follow these five straightforward strides for rounding out a cash request:

 1. Fill in the beneficiary's name.
 2. Compose your location in the buyer segment.
 3. Sign the base where it says “buyer's mark.”
 4. Incorporate your record number in case you're covering a bill.
 5. Keep your receipt.

What occurs in the case that you turn out a cash request wrong?

Tragically, rounding out a cash request with some unacceptable data isn't effectively pardoned. Changing the information on the finished cash request will make the submission ineligible for changing out; the authority strategy is that cash orders should be dropped and discounted if there is a misstep.

How would I address a cash request?

No, you can't make changes to a finished cash request. Any change or revision will bring about ineligibility for changing out. On the other hand, you may select a discount through our office, which you may get by following how I would demand a Money Order discount directions.

Kesimpulan:

MoneyGram isn't just chipping away at meeting every one of the partner's needs yet proceeding to improve the situation with worldwide instruction. The duty is viewed appropriately by MoneyGram and is a proceeding with thought consistently in every office and keeps on being a concentration for the enterprise.

If you are facing troubles regarding your moneygram money order, you have come to the right place.This article will solve all your problems so continue reading on.

WHAT IS MONEYGRAM?

With the head office in Dallas, Texas Moneygram International,Inc.is a company that specialises in money transfer and remittances. With offices all around the globe it is an efficient and fool-proof method of transferring your money.With the help of moneygram,you can send your money to any person living in other country in There are two main branches associated with moneygram:

 1. Global Funds Transfer

 2. Financial Paper Products

All over the world, Moneygram has agents who assist individuals and businesses, trying to make money transfer easier for them.

WHAT IS A MONEYGRAM MONEY ORDER?

A money order is a sort of cheque or payment order for a predetermined quantity of money. it is a much reliable source of transfer as the said amount is already pre-paid, which is not the case when it comes to ccheques.Your name will be placed at money order that you want to send to western union.If you send money to western union you will have to mention your complete address and name on it.

HOW TO FILL OUT A MONEYGRAM MONEY ORDER?

A money order should be filled correctly for it to be viable for use. The process of filling out a money order is divided in three specific stages. Which are as follows:

This stage deals with accessibility to a money order.

Firstly you should confirm that you can make the specific payment with a money order. Although it is a very secure method of payment some companies do not accept it as suitable.

Money orders are available at all Moneygram branches, choose the one nearest to you. To find the one nearest to you make use of Moneygram's useful website where you just enter your address and it will locate the nearest branch to you. If there is no branch in your vicinity or you happen to be tied down and cannot visit the branch, try using an online money order, this service is available on the website.

However, before proceeding with this do ensure that the receiving party accepts online money orders rather than physical ones.

STAGE B:

This stage deals with filling out a money order physically.

This stage deals with filling out a money order physically. You will have to purchase a money order before you are allowed to fill it.

You need to have a clear amount of which you are to send through the money order. Moneygram will charge a small fee for the money order as well, so keep that in mind.

For the purchase of a money order, Moneygram accepts debit cards, credit cards or even a cheque. It is impertinent that you fill out the money order as soon as you purchase it because if you leave it blank and lose it somehow, someone else can fill it out to themselves and rob you off your money.

There will be a “Pay To The Order Of” line in which you should enter the recipient party's name. The label is bilingual (spanish and english) to make it easier for Moneygram's valued customers. The recipient's name could be a company or a person but in both cases the name should be legal so it is better to ask the recipient in what name do they want the money order to be. On the “Purchaser Signer For Drawer” line you should sign the money order. Your name need not be clear and it is advised you use your legal signatures. Underneath the signature line is a line dedicated to your address. Keep in mind that this address needs to be yours not of the recipients, and make sure you fill it out correctly and even mention your postal code. There is a detachable receipt with the money order, make sure that you detach it carefully without tearing the money order. This receipt is your guarantee policy that you have submitted a money order and can be used t5o track your money order if it goes missing before it is received by the recipient

STAGE C:

This stage deals with purchasing money orders online. If you are already a member of the Moneygram website then you would not need to sign up , but if you are not then you will have to sign up to purchase and send money orders. .Firstly, you visit the Moneygram website and enter the basic details of the money order that you would like to send. Then two pop-ups will appear in which you enter the location of the recipient and then you enter the amount of money that you will send. Whilst, entering the money keep in mind to mention the cents if there aren't any do mention .00 after your amount. you will have to decide on a transfer speed depending on how fast you want the money order to be sent, if you are using plastic money(debit or credit cards) Money gram will be able to process your moneygram in 15 minutes. However, if you are using your bank account it can take upto three working days for your money order to be processed. Then you need to add your payment information and once you have reviewed your information you can complete your money order. This is all the information you need to fill out your money order

Things to be considered carefully:

Make sure that you can make your payment with a money order

This is a matter of fact that money order is one of the impregnable ways of transferring money to your employees, friends or family members. This is secure and has less vulnerabilities as compared to the other methods of transferring money. For instance, if we take an example of Credit cards, we often have to face some issues like network problems, card bounce, nonworking ATM etc. But there are certain precautionary measures to be taken before opting moneygram as a mean of your money transfer. Which are to be discussed later. Moneyorders are not accepted by all agencies as they are often used for speedy actions to be taken eg court proceedings or paying a speedy ticket etc.So, you need to make it sure that the second person has access/acceptance of the moneyorder.

Understanding of the available options:

A better understanding of all available means or options makes your ideas clearer and it also helps save your energy and time. Same is the case with moneygram. You can avail this service from any of the nearby post office, Banks, Local business grocery store and Moneygram branches located near you. All these availabilities make it clearer and easier to use moneygram as a medium of transferring your money.

Searching the Nearby Branches If you are a newly inhabited person in a community and you are quite unaware of the branches of Moneygram, you can search them on your phone and can have easy access to the moneygram nearby branch in order to go for seamless functioning of your tasks. All branches are placed on the google map with complete directions to the location. We work on keeping our websites up to date to facilitate the users and to enhance the quality of our services.

Opting the online options of Moneygram

If you still are unable to find a nearby moneygram branch, you can also avail the option of online sending the money by using the “Online money transfer option” available on our website. This could be the least available option. we suggest you to go for physical transfer of money since it is more convenient and easier.

How to fill out a Moneygram order?

This is a widespread question that pops up in our minds when we hear about Moneygram. This often seems complicated to our customers because it is less common in a society as compared to the other means of transferring money. Here we shall try to solve this riddle for the kind perusal of our customers. Filling up a moneygram order consists of three steps.

 1. Getting a Moneyorder

 2. Filling our the moneygram order

 3. Dispatching Moneygram Moneyorder

The first step had been briefly described in the description above. We shall focus on filling out the moneygram order.

There are 4 steps of filling a moneygram which are mentioned hereunder:

 1. Writing the recipient name on the top of moneyorder

Make sure that you have written all the required details of the recipient including his/her name, address and spelling etc. This is one of the essential parts of making your money secure and avoiding the ambiguities of the process. There would be only one receiver or the authority to deposit the money and that would depend on the name written by the sender.Hence it is to be considered very cautiously that you write accurate data of the receiver.

 1. Your personal details (Name and address etc) should be written on the purchase line

Secondly, your personal details (Name & Address etc) should also be accurate and updated. For example if you provide current address, it should be easily understandable and if it is situated in far locations, you may pt a reference of nearby common/famous point of the area. It is suggested that you should use your full legal name in the required boxes as it is often used for verification purposes. All the information must be duly filled in the required areas to avoid misconceptions.

 1. The account number of the company/person to whom you are paying must be written on the third step.

Many cash orders use another line/space labelled as “Payment for”. You will have to write the details of the receiver which must also be as per legal requirements.This information should not be misleading or ambiguous.

Subsequently, If that moneygram requires the account number of the receiver, Make sure that the receiving authority is also complied with the Moneygram services or not.

 1. Sign the Moneyorder on the front side

Your signature plays a vital role here in making the money order official. You need to be vigilant and skeptic before finally signing the document. Verify all the details including participants' names and addresses and their account numbers, their acceptability of the moneyorders etc.

The final line of the moneyorder is often consecrated to your signature. This line may be entitled as “Signature of the sending authority” etc. Not all the cash orders demand signatures of the sending authority. If it is required you will have to fill it up.

Get the receipt of the Money Order

Wherever you are getting the moneyorder, no matter what the situation is, never forget to have a receipt of the cash order. It could be attached to the money order or it could also be separately provided by the vendor. This receipt would be proof that you have fulfilled all the requirements of the procedure and handed over the money to the authority. Otherwise it may cause trouble in future if something unusual happens in the process of transferring the money.

Using online services:

You can also enjoy the facility of sending online money order while sitting at your home. In order to send online moneygram, you will have to keep in mind the following basic things.

 1. Enter Fundamental Information
 2. Length of the process depends upon the method you choose
 3. Associate your moneygram account with your debit card
 4. Enter the required data of the receiving authority

All the above mentioned steps have already been thoroughly explained. Moreover, Our websites are designed in such a way that it helps the users to go step by step by filling the required fields. You don't need to worry about the authenticity/procedure of our online services.

Kesimpulannya

Among various means of transferring money from one country to the other, Moneygram, having its head office in Dallas, Texas has made progress among all its competitors. Moneygrams in a safer and faster means of transferring your money through reliable resources. For more updates, keep visiting our website.

how to fill out a moneygram money order?

How to fill out a moneygram money order? Money orders are a secure payment method, but not all businesses or people accept money orders as a payment method . In addition, you cannot invalidate money order payments like credit card billing. Please fill out the form correctly as the amount will not be returned. Then follow these steps:

 1. First, you need to purchase a money order from MoneyGram Teller. MoneyGram accepts cash, debit cards, credit cards, or checks, so you can easily buy money orders from MoneyGram .

 2. Make sure to fill out the money order as soon as you purchase it. Otherwise, anyone who receives it can give it to themselves and save the money.

 3. Next, enter the name of the individual or company that will receive the money order. You must enter the recipient's name in the “Pay to the Order Of” line.

 4. Next, under the “Pay to the Order Of” line, there is a “Purchaser Signer for Drawer” line. In this section, you need to enter your signature. Use an official signature that matches a valid ID.

 5. Below the signature line, there is an Address option. You must enter the address of the purchaser who purchased the money order here, not the address of the recipient. Enter the full address, including street address, city, state, zip code, and more.

 6. Next, separate the money order from the receipt. There is a removable stub right next to the money order number, which acts as a receipt. You need to save the stub until the recipient receives the money order. This is proof of your payment.

walmart moneygram receipt

Following the initiation and payment of the transfer, it provides a post-transaction communication (“receipt”) that acts as a record of the transfer.

how to fill up a money order

Procedure for filling out a money order:

:writing_hand: Enter the recipient's name. In the Payee or Pay to Order field, enter the name of the recipient of the money order.

:writing_hand: Include your address in the Buyer section.

:writing_hand: Please enter your account number or order number in the memo field.

:writing_hand: Sign your name in the Buyer's Signature section.

moneygram number of digits

Moneygram has 8-digits .

difference between money order and moneygram

A money order is a secure alternative to cash or a personal check; it works like a check, so you can cash it or deposit it into a bank account. When using cash or personal checks puts you at risk, or is not accepted for payment, you can use a money order instead.

A MoneyGram works much like a Money Order, but it's much faster. The funds you send are normally available to the receiving party within 10 minutes. International money orders cost $4.50. In contrast, a $500 MoneyGram sent and received in the United States cost $11.50 at the time of publication.

moneygram money order status

You can track your MoneyGram money orders by filling out the online form or by calling 1-800-542-3590 . You will need to enter the amount and serial number of your money order. This is also a way to request an exchange money order via MoneyGram .

how to get money back from moneygram

If time is important, you will need to call MoneyGram's customer service team (212-975-9265) to request cancellation of the transaction. You need to enter the transaction reference number, the remittance destination, and the original remittance amount.

where can I cash a moneygram money order?

Bring the right ID when you monetize your money order and expect to pay a fee in most cases. You can monetize your money orders at places such as Western Union and MoneyGram , as well as some grocery stores, convenience stores and post offices.

moneygram money order expiration

Money orders usually have no expiration date. This means that you should be able to monetize your money order no matter how old it is. However, if the money order is not monetized for more than a year, the issuer can start applying the fee. Prices may vary.

lost moneygram money order receipt

Please contact the issuing company. Large companies such as Western Union and MoneyGram provide research services to allow customers to obtain a copy of their money order without a receipt. Banks can usually find money order details by looking at their account history.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: Which address should you give to MoneyGram?

Below the signature line is a line labeled “Address”. From the money order, it may not be possible to determine whether the address belongs to you or the recipient. However, the address you include must belong to the person who purchased the money order.

Q: Do you put the buyer's address in the money order?

Enter the information in the Buyer field

The purchaser is you. Enter your information here, whether it's From, Sender, Remittance, or Buyer. Western Union® money orders require an address and name, but others may only have a field for your name.

Q: Who is the withdrawal of money orders?

Your signature authorizes the financial institution to pay your money order funds to the recipient. The payer is also known as the purchaser or withdrawal.

Q: What information do I need for a money order?

Generally, you need to know other relevant details such as the recipient's name, payment amount, recipient's address, and account number. You must also bring a valid payment method to purchase a money order. Cash, traveller's checks and debit cards are all generally accepted by most issuers.

Q: How much does MoneyGram cost to send?

MoneyGram fees range from 1.99 if no debit or credit card is used. Xoom charges 5.99 for transactions up to $999 and $9.99 for transactions over this amount. Online platforms aren't the only way to transfer money, and you can look to other more affordable options.

Q: How do you fix money order mistakes?

Many money order providers and cashiers do not allow you to correct mistakes yourself. If you change the information of a completed money order, the order will not be monetized. Official policy is that money orders must be canceled and / or refunded if there is a mistake.

Q: Do Western Union Money Orders Must Be Signed by the Buyer?

Buyer's Address: Enter the information listed as “Sender,” “Sender,” “Sender,” and “Buyer.” You will need to enter your name and address. Signature: Sign the front side of the money order, not the back side. This is where the recipient needs to sign in order to monetize.

Q: How do I deposit a money order?

If you don't need money right away and have a bank account, consider depositing. Banks accept US Postal Service money orders in the same way that they regularly receive checks at branches, ATMs, or banking apps with mobile check deposit capabilities. Remember to sign the back of your money order before depositing.

Kesimpulannya

Money orders are a secure payment method, but not all businesses or people accept money orders as a payment method. In addition, you cannot invalidate money order payments like credit card billing. Please fill out the form correctly as the amount will not be returned. Then follow these steps:

 1. First, you need to purchase a money order from MoneyGram Teller. MoneyGram accepts cash, debit cards, credit cards, or checks, so you can easily buy money orders from MoneyGram.

 2. Make sure to fill out the money order as soon as you purchase it. Otherwise, anyone who receives it can give it to themselves and save the money.

 3. Next, enter the name of the individual or company that will receive the money order. You must enter the recipient's name in the “Pay to the Order Of” line.

 4. Next, under the “Pay to the Order Of” line, there is a “Purchaser Signer for Drawer” line. In this section, you need to enter your signature. Use an official signature that matches a valid ID.

 5. Below the signature line, there is an Address option. You must enter the address of the purchaser who purchased the money order here, not the address of the recipient. Enter the full address, including street address, city, state, zip code, and more.

 6. Next, separate the money order from the receipt. There is a removable stub right next to the money order number, which acts as a receipt. You need to save the stub until the recipient receives the money order. This is proof of your payment.