Bagaimana Mencari Permainan Dalam Talian untuk Bermain dengan Rakan? Kami telah menyenaraikan 5 kegemaran utama kami yang akan membuat anda melalui hari hujan dan membantu anda membuat beberapa rakan baru dalam talian.

Permainan dalam talian sangat menyeronokkan - terutamanya apabila anda bermain dengan rakan. Permainan dalam talian boleh menjadi tempat maya yang hebat, cara untuk mengasah kemahiran anda, dan cara yang sempurna untuk bersosial semasa wabak. Tidak kira jenis permainan yang anda gemari - dari teka-teki interaktif hingga permainan dalam talian, seperti King of Cards - kami akan membantu anda mencari sesuatu yang menyeronokkan untuk dimainkan dengan rakan anda.

Pilihan Permainan Dalam Talian yang Hebat untuk Bermain dengan Rakan

1. Antara Kita

Permainan dalam talian berbilang pemain Among Us telah menjadi hit besar semasa lockdown dan juga mengatasi permainan dalam talian Jurassic World yang popular dari segi jumlah pengguna di antara permainan dalam talian di telefon! Di antara Kami membolehkan rakan berkumpul dalam satu pasukan dan bermain sekumpulan angkasawan dalam penerbangan angkasa lepas. Semasa perjalanan, seseorang dibunuh - dan terserah kepada yang lain untuk mengetahui siapa pembunuh, sementara juga masih hidup!

Among Us adalah permainan dalam talian yang hebat untuk dimainkan dengan rakan-rakan. Ia seperti versi permainan salon lama Murder in the Dark yang menyeronokkan dan pantas. Satu atau dua pemain juga boleh menjadi pembunuh dan berusaha untuk mengatasi yang lain. Untuk permainan yang berpusat di sekitar avatar kartun yang berwarna-warni, ia boleh menimbulkan tekanan.

Sekiranya anda ingin mengatasinya sebelum anda bermain, terdapat banyak permainan YouTube dan Twitch yang hebat juga tersedia. Bermain dalam talian dengan orang yang tidak dikenali juga bermaksud bahawa anda boleh menjalin rakan baru dan merupakan cara yang baik untuk bersosial. Sempurna jika anda ingin menyelesaikan misteri yang menyeronokkan dan cara untuk bertemu dengan orang dalam talian.

2. Permainan Telefon

Sekiranya anda menyukai permainan dalam talian seperti Cards Against Humanity, Game of Phones adalah pilihan terbaik untuk anda. Permainan Telefon adalah salah satu aplikasi permainan dalam talian terbaik untuk pesta. Ini pada dasarnya membolehkan anda memainkan versi Cards Against Humanity pada telefon pintar anda dengan akses ke internet. Ini memberi anda pelbagai jawapan lucu untuk dipilih. Sesuai untuk pesta rumah atau untuk perjumpaan maya.

3. CS: PERGI

Counter Strike: Global Offensive adalah penembak orang pertama yang hebat yang boleh anda mainkan dengan rakan dalam talian. Counter Strike adalah permainan yang bagus jika anda suka berfikir secara taktikal dan bekerjasama dengan orang lain. Ia juga mempunyai grafik dan kesan yang luar biasa, menjadikannya menarik dan menarik untuk dimainkan.

Bekerjasama dengan skuad biasa anda dan lakukan kerosakan. Atau bermain dengan orang asing dalam talian dan buat beberapa rakan baru. CS: GO akan menguji reaksi dan kemahiran berfikir kritis anda dengan gaya tindakannya yang ketat. Ia sangat sesuai untuk malam Jumaat yang perlahan atau untuk bersenang-senang dengan malam rakan-rakan.

4. Mari Ikan

Sekiranya anda mencari permainan dalam talian secara percuma, Let's Fish adalah pilihan terbaik untuk anda. Permainan ini menyeronokkan dan mesra keluarga, jadi anda boleh bermain dengan anak-anak atau dengan rakan - rakan . Terdapat pelbagai pilihan, dari segi tahap dan tetapan, di mana anda boleh memilih untuk melakukan aktiviti memancing secara maya.

Ini bermakna anda boleh menjadikan permainan ini santai atau sesenang yang anda suka. Pastikan ikan senang dan senang untuk menggoreng ikan kecil di sungai dan tasik yang indah. Atau mengambil umpan raksasa dan pergi memburu ikan yu . Anda juga boleh menukar peralatan memancing anda untuk mengubah seberapa sukar atau mudahnya permainan anda. Ini adalah cara yang sempurna untuk keluar dan hampir pada hari hujan.

Kesimpulannya

Terdapat banyak platform permainan dalam talian yang hebat jika anda mencari cara baru untuk terus berhibur. Pemain yang gemar boleh memilih dari permainan dunia terbuka, permainan berasaskan level, dan permainan kad maya. Terdapat sesuatu dalam talian yang sesuai dengan setiap gaya permainan dan setiap tahap kemampuan. Kami hidup di zaman kegemilangan kandungan dalam talian - memanfaatkan sepenuhnya dan bermain!