Cara membalikkan wang: Sekiranya anda perlu memahami cara membalikkan wang dengan berkesan, maka salah satu perkara terbaik yang boleh anda lakukan adalah dengan mula membalikkan wang. Anda boleh membalikkan apa sahaja untuk kepentingan selagi perkara itu bernilai, saya sangat menyarankan untuk melakukan ini! Anda hanya perlu membeli barang dengan kos rendah dan kemudian menjualnya semula dengan kos yang lebih tinggi.

Membalikkan Wang

Apa itu membalikkan wang?

:small_blue_diamond: Walaupun tidak ada definisi nyata untuk membuang wang, ia dapat dijelaskan dengan sebaik-baiknya sebagai membeli dan menjual barang untuk menghasilkan wang atau membuat nilai. Contohnya, membeli rumah dan mendirikannya dan selepas itu menjualnya untuk faedah adalah kaedah terbaik untuk membalikkan wang anda.

:small_blue_diamond: Menggunakan Swagbucks untuk menghasilkan wang juga dapat dilihat sebagai pendekatan untuk membalikkan wang kerana anda membuat insentif untuk diri sendiri dengan membawa wang tunai dengan menyelesaikan ulasan, menonton video, dan banyak lagi. Membalikkan wang bukan skim cepat kaya . Anda harus melaburkan usaha untuk berjaya dan menjana wang.

Melabur Perolehi
$ 200 $ 2000
$ 300 $ 3000
$ 400 $ 4000
$ 500 $ 5000
$ 600 $ 6000
$ 700 $ 7000
$ 800 $ 8000
$ 900 $ 9000

Kaedah Terbaik untuk Mengeluarkan Wang

Berikut adalah beberapa kaedah terbaik mengenai cara mengembalikan wang:

1. Balikkan Item Ganjil

:small_blue_diamond: Sekiranya anda benar-benar perlu mengetahui cara membalikkan wang tunai , maka anda harus memikirkan membalikkan perkara yang ganjil. Perkara-perkara aneh pada dasarnya adalah perkara yang ada di pasaran dan anda boleh membeli dengan kos rendah. Sebagai contoh, anda boleh pergi ke kesepakatan di halaman rumah, dapatkan kerusi kayu dengan harga $ 10 dan menjualnya dengan harga $ 30 atau lebih. Dalam contoh ini, anda membuat pelaburan sebanyak 3 kali tetapi beberapa perkara boleh menjadikan anda 50X atau bahkan 100X!

:small_blue_diamond: Ini adalah kaedah yang sangat mudah untuk membalikkan wang tunai kerana anda menggunakan wang tunai anda untuk membeli barang yang tidak dinilai dan selepas itu menjualnya untuk faedah. Kemudian, terus lakukan ini berulang kali untuk menjana banyak wang!

:small_blue_diamond: Rakan-rakan saya Rob dan Melissa melakukan ini dengan betul dan mereka boleh menjana lebih dari $ 100,000 setiap tahun dengan hanya membalik barang. Mereka ingin menyampaikan petua mereka kepada anda dan itulah sebabnya mereka menawarkan webinar dalam talian percuma jadi saya sangat menyarankan untuk memeriksanya.

2. Balik Perabot

:small_blue_diamond: Membalik perabot adalah salah satu pendekatan pilihan saya untuk mengembalikan wang anda memandangkan betapa kreatifnya (dan berbaloi)! Melihat perubahan kepingan anda akan mencetuskan rasa kepuasan di otak anda yang membuat anda kembali mencari lebih banyak.

:small_blue_diamond: Untuk membalik perabot, anda perlu memilih barang dari tempat yang menawarkan harga rendah seperti kedai barang terpakai atau di Facebook Marketplace. Anda boleh mendapatkan potongan dengan harga yang sangat rendah - jika tidak percuma di laman web ini, membolehkan anda mendapat keuntungan besar ketika dijual. Setelah mendapat sedikit kepingan, anda perlu memakai topi inovatif anda dan cuba mengubah suai kepingan untuk memberikannya penampilan yang luar biasa. Ini mungkin bermaksud ia memerlukan lapisan cat baru, peralatan baru, atau pelapik baru.

:small_blue_diamond: Setelah anda selesai mengubahsuai barang tersebut, inilah masa terbaik untuk menjualnya untuk menjana wang. Anda boleh menjual kepingan anda di laman web seperti pasar Facebook atau Craigslist atau anda boleh membuat perjanjian. Jumlah wang yang dapat anda hasilkan dengan membalik perabot meningkat dari dua atau tiga ratus dolar setiap bulan hingga beberapa ribu. Ini akhirnya akan bergantung pada kreativiti anda, keupayaan untuk mencari tawaran terbaik, dan seberapa mahir anda dengan masa anda. Sekiranya anda ingin mendapat faedah, cubalah menyelesaikan beberapa keping tambahan setiap minggu.

3. Membalik Rumah

:small_blue_diamond: Satu lagi cara untuk membalikkan wang tunai adalah menjadi sandal rumah. Flipper rumah adalah seseorang yang membeli rumah dan kemudian menjualnya semula untuk faedah.

:small_blue_diamond: Anda boleh membeli rumah yang tidak dinilai atau selepas itu menjualnya untuk faedah atau anda boleh membeli rumah yang memerlukan sedikit peningkatan dan memperbaikinya dan kemudian menjual untuk keuntungan. Ini adalah pekerjaan yang jauh lebih banyak daripada membalikkan perkara kecil tetapi ini berpotensi untuk menjana banyak wang dengan cepat.

:small_blue_diamond: Anda boleh menjana $ 100,000 setiap tahun dengan membalikkan 1.000 barang kecil namun dengan membalikkan rumah, anda boleh membalik satu rumah dan menjana $ 100,000! Membalik rumah adalah kaedah terbaik untuk mengubah wang tunai anda menjadi lebih banyak wang tetapi ia adalah banyak usaha jadi pastikan anda mampu.

4. Balikkan Karya Seni

:small_blue_diamond: Sekiranya anda adalah individu yang berkhayal yang memiliki pandangan yang tajam untuk lukisan dan seni rupa yang lain, maka anda boleh membalikkan karya seni untuk mendapatkan wang. Anda boleh mendapatkan karya seni yang tidak dinilai dan kemudian menjualnya dengan harga yang lebih tinggi atau membeli karya seni yang anda sedar akan lebih berharga di kemudian hari.

:small_blue_diamond: Ini sangat sukar kerana anda memerlukan maklumat lengkap untuk membalikkan karya seni dan memerlukan sejumlah pelaburan untuk membawa wang tunai tetapi anda boleh mengambil jalan singkat dengan Masterworks.

:small_blue_diamond: Masterwork sebenarnya adalah platform yang melakukan semua penyelidikan untuk anda sendiri dan membolehkan anda membeli saham karya seni dan menjual untuk faedah di kemudian hari. Ini seperti saham tetapi bukannya memasukkan sumber ke dalam organisasi, anda melabur dalam seni. Sekiranya ini terdengar seperti teknik yang anda lebih suka menguji, saya cadangkan untuk melihat Masterworks.

5. Selak Balik

:small_blue_diamond: Melabur dalam saham boleh menjadi satu kaedah yang lebih luar biasa untuk mendapatkan wang anda. Namun, ia memerlukan sedikit masa dan maklumat untuk membuahkan hasil. Sebilangan besar pemilih saham dan pelabur harian tidak berjaya - alasan yang saya nyatakan memberi masa anda untuk berkembang. Namun, pasti dapat menukar wang tunai dengan stok. Untuk memulakan, anda perlu membuka dana pelaburan. Saya cadangkan menggunakan Stash. Ia sangat mudah dan memberikan semua yang anda perlukan.

:small_blue_diamond: Apabila rekod anda dibuka, anda ingin mencari stok yang tidak dinilai. Ini mungkin kerana sebilangan besar alasan - mungkin kumpulan pemimpin organisasi telah menunjukkan hasil atau penawaran produk mereka telah meningkat. Anda perlu membuat spreadsheet untuk mengikuti stok ini. Kemudian, anda perlu membeli stok anda. Ini adalah asas dengan Stash, cukup cari platform dan melabur. Akhirnya, anda perlu memberi masa stok anda untuk berkembang sebelum menjualnya untuk mendapatkan keuntungan.

Membalikkan Wang

6. Balik Buku

:small_blue_diamond: Buku flipping boleh dilihat di sebalik pelbagai jenis flipping. Namun, ia masih boleh menjadi produktif. Teknik terbaik untuk membalik buku adalah dengan membelinya secara beramai-ramai di penjualan carport dari pemilik rumah tanpa maklumat buku. Anda umumnya boleh mendapatkan buku-buku ini dengan harga sekitar $ 0,25 setiap satu. Itu adalah perjanjian!

:small_blue_diamond: Setelah membeli buku anda, inilah masanya untuk membuat kajian. Pergi ke laman web dan cari buku yang anda temui. Anda mungkin kagum melihat sebilangan mereka menjual dengan harga 60 atau lebih. Itu adalah petanda yang luar biasa kerana anda mungkin telah membayar $ 0,30 untuk mereka!

:small_blue_diamond: Setelah menyelesaikan penerokaan anda, jualnya dalam talian melalui laman web seperti Amazon, eBay atau yang lain. Bergantung pada jumlah buku yang anda jual, anda dapat memasukkan wang anda menjadi beberapa ratus dolar setiap bulan.

7. Balikkan Nama Domain

:small_blue_diamond: Ramai individu tidak pernah mendengar mengenai jenis pembalikan ini, namun ia cenderung menjadi yang paling mudah kerana keseluruhan prosesnya selesai dalam talian. Membalik nama domain merangkumi membeli dan menjual nama domain di web. Kerana banyak individu tidak tahu mengenai nilai nama domain, ini memberi peluang besar kepada mereka yang ingin melaburkan tenaga.

:small_blue_diamond: Anda harus meneliti nama domain untuk mengetahui nama yang anda rasa orang lain perlukan. Nama domain terbaik pendek dan diakhiri dengan pembesaran ".com", ".net", atau ".org". Oleh kerana web telah lama wujud, sebilangan besar bidang ini telah didaftarkan. Tetapi, jika anda dapat menjumpainya, ia cenderung memberi banyak wang

:small_blue_diamond: Membalikkan nama domain tidak sukar untuk dimulakan. Mendaftar nama domain anda akan dikenakan biaya di bawah $ 10 setiap tahun dengan NameCheap. Ini menunjukkan bahawa anda boleh membeli yang berbeza tanpa melanggar bank.

8. Balik Laman Web

:small_blue_diamond: Membalik laman web berada di roda kemudi yang serupa dengan membalikkan nama domain dengan satu pengecualian utama - walaupun dengan nama domain pada dasarnya mustahil untuk memperluas nilainya, dengan laman web terdapat banyak teknik untuk membangun nilainya. Dengan membeli laman web dan memperluas pendapatannya, anda boleh menjualnya untuk faedah dan membawa wang tunai.

:small_blue_diamond: Untuk menemui laman web yang boleh anda perolehi, anda dapat melihat laman web seperti Flippa atau Empire Flippers. Ini adalah dua ekspedisi laman web terbesar yang membeli dan menjual laman web. Pesaing terbaik untuk membalik laman termasuk laman web yang mempunyai profil pautan balik yang kukuh, mempunyai kandungan yang dioptimumkan dengan baik, atau mempunyai nama domain yang dominan. Membangunkan laman web dan faedahnya memerlukan masa dan usaha. Anda tidak boleh menjangka bahawa laman web akan berkembang kecuali anda berusaha.

:small_blue_diamond: Membangunkan laman web memerlukan satu daripada banyak perkara termasuk:

 • Memperluas kandungan di laman web

 • Membina pautan balik ke laman web

 • Peningkatan perubahan di laman web

 • Memperluas akaun media sosial untuk laman web ini

 • Menambah senarai e-mel

9. Balikkan Pakaian

:small_blue_diamond: Membalikkan pakaian boleh menjadi cara mudah untuk membawa wang tunai pada masa lapang. Salah satu kaedah terbaik untuk melakukan ini adalah dengan mengunjungi penjualan carport berhampiran dan mendapatkan pakaian yang banyak dengan potongan harga . Sebilangan besar perkara ini boleh menjadi barang berjenama dengan potongan harga. Anda boleh mendapatkan pakaian yang berharga di bawah $ 5, anda mungkin dapat menjual dengan harga lebih dari $ 50.

:small_blue_diamond: Membalikkan pakaian akan mengharapkan anda mengunjungi banyak tawaran carport untuk mengumpulkan stok yang boleh anda jual untuk faedah. Untuk menukar wang tunai dengan cepat, pertimbangkan untuk mengunjungi kedai barang terpakai tempatan anda untuk menemui pakaian yang anda pasti dapat menjual untuk membawa wang tunai.

10. Kereta Balik atau Kenderaan

:small_blue_diamond: Seperti rumah, kereta dan kenderaan yang berlainan menjadikan calon pengganti yang hebat dapat mengembalikan wang anda. Prosesnya sedikit lebih lancar daripada membalikkan rumah dan dapat diselesaikan dalam seminggu atau kurang. Untuk memulakan, anda perlu mendapatkan aset untuk membeli kenderaan. Kenderaan yang pantas untuk dibalik selalunya berharga di bawah $ 15,000, menjadikannya lebih mudah daripada membeli rumah untuk membalik.

:small_blue_diamond: Kemudian, anda perlu membeli kenderaan yang merupakan calon yang baik untuk membalik. Anda perlu mencari perkara yang lebih kecil seperti kerosakan kosmetik yang dapat diperbaiki dengan mudah. Setelah menyelesaikannya, anda boleh menjualnya untuk faedah. Anda perlu menjual kenderaan anda sendiri berbanding menukarnya untuk mendapatkan wang tunai paling banyak untuk kenderaan anda.

Ringkasan

Membalik wang adalah pembelian dan penjualan barang-barang untuk menghasilkan wang. Anda boleh menukar barang untuk menjana wang. Terdapat beberapa cara yang digunakan untuk menjatuhkan wang seperti membalik barang-barang yang ganjil, rumah, perabot, laman web dan buku dll.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan mengenai cara menukar wang?

S1. Bagaimana anda membalikkan 20k dengan pantas?

 • Melabur dengan penasihat robo

 • Melabur dengan perantara

 • Lakukan perdagangan 401 (k).

 • Melabur dalam harta tanah.

 • Bina portfolio yang seimbang.

 • Masukkan wang simpanan ke dalam akaun simpanan.

 • Cubalah pinjaman yang diedarkan

 • Mulakan perniagaan anda sendiri

S2. Bagaimana scammer membalikkan wang?

Penipu biasanya bertindak balas terhadap mesej tersebut dengan meminta pelanggan Aplikasi Tunai menghantar $ 10 hingga $ 1000 melalui Aplikasi Tunai. Mangsa mengirimkan wang tunai, dengan harapan akan dilaburkan di pasaran saham atau dengan cara lain sehingga cenderung berlipat ganda dalam beberapa hari.

S3. Adakah wang tunai tidak sah?

Tidak, pembalikan Aplikasi Tunai tidak asli dan penipu menargetkan pelanggan Aplikasi Tunai yang lemah dengan cepat kaya dengan memajukan penipuan. Pembuangan wang tunai bukanlah barang yang tulen; anda berisiko kehilangan sebahagian besar atau semua wang tunai berbanding dengan memperoleh. Money App Flip Scam juga tidak sah.

S4. Bagaimana saya menjana wang tunai cepat?

:small_blue_diamond: Kaedah Terbaik untuk Menjana Wang Dengan Cepat

 • Kurangkan Perbelanjaan dengan Membiayai Semula Hutang

 • Dapatkan Wang Tunai Pantas Dengan Tinjauan Dalam Talian

 • Bayar ke Kedai

 • Kumpulkan Wang Tunai dari Aplikasi Pelaburan Mikro

 • Dapatkan bayaran untuk memandu individu di dalam kenderaan anda

 • Hantar Makanan untuk Restoran Tempatan

 • Di Rumah Anda Sewa Bilik

 • Skor Bonus dengan Akaun Bank Baru

S5. Bagaimana flip tunai berfungsi?

Strategi itu mudah. Mangsa menyimpan kad debit dan kemudian menghubungi penipu, biasanya melalui nombor telefon atau mesej, untuk memberikan PIN. Apabila penipu mempunyai wang, mereka sering menyekat "mangsa daripada menghubungi mereka melalui rangkaian media sosial atau nombor telefon, seperti penipuan.

S6. Bagaimana saya boleh menjana $ 500 dalam sehari?

:small_blue_diamond: Kaedah Terbaik untuk Menjana $ 500 sehari

 • Menjana Wang Melabur dalam Saham

 • Melabur dalam Harta Tanah

 • Mulakan Perniagaan Kecil yang Menguntungkan untuk Menjana $ 500 sehari

 • Jana Blogging $ 500 Sehari

 • Cari Pekerjaan Baru atau Minta Kenaikan

 • Elektronik Balik

 • Menjadi Jurugambar Perkahwinan

 • Bekerja sebagai Penulis Bebas

S7. Berapa banyak wang yang perlu saya laburkan untuk menghasilkan $ 1 000 sebulan?

Untuk setiap $ 1,000 setiap bulan dalam pembayaran persaraan yang diinginkan, anda perlu menyimpan $ 240,000. Dengan sistem ini, anda secara amnya dapat mengeluarkan 5% simpanan anda setiap tahun. Pelaburan dapat menolong dana simpanan anda bertahan sehingga persaraan yang panjang .

S8. Apakah Flipping Mikro?

Micro-flipping adalah sejenis pelaburan harta tanah jangka pendek yang merangkumi pembelian harta tanah yang memerlukan pengubahsuaian dan menukarnya dengan cepat untuk mendapatkan keuntungan, biasanya tanpa penambahbaikan.

S9. Adakah anda memerlukan lesen perniagaan untuk membalik rumah?

Jawapan ringkasnya adalah tidak. Anda tidak memerlukan lesen perniagaan untuk membalik rumah. Sangat mungkin untuk menemui dan membalikkan rumah sebagai orang. Tetapi, jika anda memilih jalan ini, anda mungkin meninggalkan wang tunai di atas meja sebagai kos yang boleh ditolak cukai.

S10. Adakah pembalikan mikro adalah sah?

Micro-flipping adalah 100% sah di sekurang-kurangnya 49 negeri di AS dan memerlukan sedikit pengecualian di 1. Anda boleh menutup harta tanah anda dengan menggunakan segala jenis dana yang anda pilih, termasuk wang tunai peribadi, pembiayaan transaksi, wang tunai, dan wang tunai. Atau hanya membatalkan kontrak.

Kesimpulannya

Cara membalikkan wang: Dengan membalikkan barang, anda boleh menjana wang. Membalik wang ditakrifkan sebagai pembelian dan penjualan barang-barang untuk menghasilkan wang. Mula membalikkan perkara ganjil jika anda ingin mengetahui cara membalikkan wang. Membalik perabot adalah kaedah terbaik untuk menjatuhkan wang. Anda juga boleh membalikkan karya seni untuk mendapatkan wang. Melabur dalam stok juga merupakan kaedah terbaik untuk mendapatkan wang. Anda juga boleh membalik buku dan laman web untuk mendapatkan wang.

artikel berkaitan

Bagaimana Mendapatkan Wang Percuma Di Aplikasi Tunai? Cara mendapatkan wang secara rawak pada aplikasi tunai Cara menjana wang sebagai remaja pada tahun 2020 Baki Aplikasi Tunai

Adakah anda berminat untuk menggandakan wang anda? Dengan kadar faedah rendah hari ini, sukar untuk menjana sejumlah wang dengan akaun bank. Untuk berpotensi menggandakan atau menggandakan wang mereka, pelabur biasanya harus mengambil beberapa risiko sebagai pertukaran untuk kemungkinan keuntungan. Terdapat banyak strategi berisiko rendah untuk mencapai tahap pulangan ini dari masa ke masa. Mereka yang ingin menyalakan lampu, sebaliknya, mempunyai pelbagai alternatif berisiko tinggi dan berfaedah tinggi untuk dipilih.

5 cara untuk menggandakan wang anda

1. Dapatkan pertandingan 401 (k)

Bercakap tentang kaedah paling mudah untuk menjana wang yang pernah anda temui! Mengambil kesempatan daripada pertandingan majikan pada akaun 401 (k) adalah kaedah termudah dan bebas risiko untuk menggandakan wang anda. Kemudian anda boleh tinggal dan memanfaatkan kelebihan cukai rancangan untuk meningkatkan simpanan persaraan anda. Pekerja sering diberi wang hanya kerana menyumbang kepada rancangan persaraan mereka sendiri. Majikan, misalnya, mungkin sepadan dengan jumlah yang sedikit yang anda masukkan ke dalam akaun - sebagai contoh, anda memasukkan 5% dari gaji anda, dan majikan anda menambah 5% lagi.

2. Melabur dalam dana indeks S&P 500

Salah satu cara yang paling menarik untuk menggandakan wang anda ialah melabur dalam dana indeks berdasarkan indeks Standard & Poor's 500. Walaupun dana saham lebih berisiko daripada CD bank atau bon, ia lebih selamat daripada melabur dalam segelintir ekuiti individu. Selain itu, kerana S&P 500 terdiri daripada sekitar 500 syarikat terbesar dan paling menguntungkan di Amerika, itu adalah pilihan pelaburan jangka panjang yang baik. S&P 500 juga mempunyai pulangan jangka panjang yang baik, rata-rata melebihi 10% setiap tahun dalam jangka masa yang panjang. Ini bermakna anda akan dapat menggandakan wang anda dalam tempoh lebih dari tujuh tahun secara purata. Walau bagaimanapun, pulangan pada tahun tertentu mungkin berbeza secara signifikan daripada purata - kedua lebih tinggi dan lebih rendah.

3. Beli rumah

Memandangkan reputasinya untuk pulangan yang perlahan dan stabil daripada pertumbuhan yang luar biasa, harta tanah mungkin tidak menjadi pilihan yang baik untuk menggandakan wang anda dengan cepat. Walau bagaimanapun, jika anda melihat bagaimana kebanyakan perjanjian gadai janji disusun, mudah untuk memahami bagaimana membeli rumah boleh menyebabkan berlipat ganda. Membeli harta tanah sebenarnya mungkin kaedah yang agak mudah untuk menggandakan wang anda. Ini kerana banyak pembeli rumah bergantung pada kekuatan leverage - gadai janji - untuk menyelesaikan transaksi.

4. Perdagangan cryptocurrency

Turun naiknya cryptocurrency, sama ada Bitcoin, Ethereum, atau Dogecoin, memberi peluang kepada peniaga untuk mendapat keuntungan. Sudah tentu, ada kemungkinan anda kehilangan wang, tetapi itu selalu menjadi sebahagian daripada perjanjian apabila anda berusaha menggandakan wang anda dengan cepat. Walaupun banyak kripto telah meningkat nilai dibandingkan tahun sebelumnya, mereka dapat berubah-ubah, sehingga sukar untuk bertahan ketika mereka runtuh. Sangat mudah untuk membeli tinggi dan menjual rendah, kemudian menjual ketika harga jatuh, memasukkan wang ke dalam poket orang lain dan bukannya milik anda sendiri.

5. Pilihan perdagangan

Perdagangan opsyen adalah salah satu cara terpantas untuk menggandakan - atau kehilangan - wang anda. Pilihan boleh menguntungkan, tetapi juga berbahaya. Namun, jika anda ingin menggandakan wang dengan mereka, anda harus mengambil kesempatan. Apabila anda membeli pilihan panggilan atau meletakkan, kelebihan (dan kekurangan) terbesar dalam pilihan akan berlaku. Anda boleh mendapat keuntungan sebanyak dua, tiga, atau empat kali ganda dari pelaburan awal anda, atau bahkan lebih.

Berapa lama anda boleh menggandakan wang anda?

Semua orang ingin tahu seberapa cepat wang mereka dapat dua kali ganda. Terdapat strategi mudah yang dapat membantu anda menentukan kapan anda dapat menggandakan wang dengan cepat. Ia dikenali sebagai Peraturan 72. Konsepnya mudah. Untuk mengira berapa lama masa yang diperlukan untuk menggandakan wang anda, kalikan 72 dengan kadar pulangan tahunan. Sekiranya anda mendapat pulangan tahunan 8%, misalnya, anda akan memerlukan sekitar 9 tahun untuk menggandakan wang anda.

Pokoknya

Anda perlu mengambil risiko sekiranya anda ingin menggandakan wang anda dalam jangka masa yang cukup lama. Anda tidak akan dapat mencapai tujuan tersebut dengan melabur dalam produk bank yang selamat. Yang paling penting, ingatlah bahawa anda tidak perlu membuat pelaburan yang paling berisiko - pelaburan yang nampaknya lebih berjudi daripada melabur - untuk menjana wang.

Bagaimana Saya Boleh Mengeluarkan Wang Saya?

Anda sudah tahu bahawa menjana wang memerlukan banyak usaha, perhatian, dan masa. Inilah sebabnya mengapa kelihatan sukar untuk mencari strategi tambahan untuk meningkatkan pendapatan anda. Taktik menjana wang termasuk arbitraj runcit, nama domain laman web, atau harta tanah, sebaliknya, hanya boleh membawa wang tambahan yang anda perlukan.

Bagaimana saya boleh menjana banyak wang dengan pantas?

Mungkin anda memerlukan dana untuk menampung jangkaan perbelanjaan atau hanya ingin menambah aset kewangan anda. Dengan idea dan strategi yang sesuai, anda boleh menjana wang dengan cepat dalam kedua-dua kes tersebut. Terdapat enam pendekatan untuk difikirkan:

 1. Menjual barang di internet.

 2. Anda mungkin bermula dengan membuat keuntungan cepat dengan menjual barang-barang anda sendiri, seperti pakaian atau barang-barang rumah tangga.

 3. Selepas itu, anda boleh menghasilkan dan menjual barang popular dengan tangan.

 4. Etsy dan eBay adalah dua laman web di mana anda boleh menjual barang anda dengan cepat dan mudah.

 5. Perhiasan, pakaian, dan produk rumah tangga adalah barang biasa yang dijual di laman web seperti Etsy. Bergantung pada harga dan permintaan barang anda, ini dapat menghasilkan wang tunai yang cepat.

 6. Anda juga boleh mengarahkan pelanggan ke barang anda dengan mempromosikannya di media sosial.

Strategi

Mendapatkan pemasaran afiliasi adalah kaedah terbaik untuk menjana wang. Adakah anda mempunyai pengikut yang cukup besar di media sosial, blog, atau laman web? Sekiranya demikian, anda mungkin dapat bekerjasama dengan perniagaan untuk memasarkan barang mereka di platform anda. Anda akan dibayar pampasan berdasarkan pembelian yang dihasilkan oleh catatan anda sekiranya anda berjaya melakukannya. Contohnya, banyak syarikat akan memberi anda kod promosi yang boleh digunakan oleh pembaca anda. Jualan anda akan ditentukan oleh jumlah orang yang menggunakan kod tersebut.

Cara-cara Mengeluarkan Wang Dalam Talian

Anda mungkin percaya bahawa "skim cepat kaya" tidak realistik - dan banyak daripadanya. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa cara untuk menjana wang secara dalam talian dengan membalikkan wang. Untuk berjaya, anda perlu membeli aset dan kemudian menjualnya dengan harga yang lebih baik. Ini dapat dicapai dengan pelbagai cara, termasuk:

Arbitraj di sektor runcit. Anda perlu membeli produk runcit dari kedai seperti Walmart atau Target dan kemudian menjualnya dengan harga yang lebih tinggi untuk terlibat dalam arbitraj runcit. Anda juga boleh membeli barang di Craigslist atau eBay. Anda boleh membuka kedai internet atau menjalankan perniagaan dari rumah anda. Walau bagaimanapun, ada peluang untuk menjana banyak wang dengan cepat.

Bolehkah Anda Menjana Wang dari Snapchat?

Menghantar foto ke rakan anda mungkin merupakan sebahagian daripada rutin harian anda, tetapi adakah anda tahu anda mungkin mendapat wang untuk melakukannya? Snapchat, seperti platform media sosial yang lain, dapat menjana banyak wang jika anda mempunyai khalayak yang betul. Snapchat, misalnya, digunakan oleh 78 peratus kanak-kanak berumur 18 hingga 24 tahun. Syarikat berusaha untuk memasuki pasaran besar ini.

Bagaimana Anda Mendapat Bitcoin?

Penting untuk memahami bagaimana Bitcoin dijana semasa anda mengetahui lebih lanjut mengenai menjana wang dalam talian. Duit syiling ini membentuk cryptocurrency, yang merupakan jenis mata wang digital yang boleh diperdagangkan melalui internet. Urus niaga cryptocurrency sukar dipalsukan, dan kerana mereka tidak bergantung pada pihak berkuasa pusat seperti bank, mereka dapat mengelakkan bayaran yang dikenakan oleh broker dan perantara lain.

Cara Mengeluarkan Wang Secara Sah

Arbitraj runcit, membalik nama domain, dan membalikkan laman web hanyalah beberapa contoh taktik penggulingan wang yang sah. Kaedah lain yang lebih mudah untuk menjatuhkan wang secara sah termasuk:

Pembalikan harta tanah adalah perniagaan yang menguntungkan. Anda mungkin menjana wang dengan membalikkan rumah. Yang harus anda lakukan adalah memahami pasaran, bersedia melaburkan wang untuk pembaikan di muka, dan kemudian menentukan harga jualan anda.

Soalan Lazim

Bagaimana saya boleh menggandakan wang saya?

 1. Manfaatkan perlawanan 401 (k)

 2. Melabur dalam dana indeks yang menjejaki S&P 500

 3. Beli rumah

 4. Perdagangan cryptocurrency

 5. Perdagangan opsyen

 6. Sepuluh pelaburan terbaik untuk 2021

 7. Terdapat tiga kaedah untuk mengetahui sama ada 401 (k) anda terlalu agresif

Adakah Membalikkan Wang Haram?

Cukup dijelaskan, jenis "flipping" ini tidak sah di California kerana melanggar undang-undang penipuan negara. Sebenarnya, kadangkala disebut sebagai penipuan pinjaman atau gadai janji.

Bagaimana scammer membalikkan wang?

Dalam kebanyakan kes, penipu akan bertindak balas dengan meminta pelanggan Aplikasi Tunai menghantar $ 10 hingga $ 1000 melalui Aplikasi Tunai. Mangsa memindahkan wang tersebut dengan harapan bahawa ia akan dilaburkan di pasaran saham atau dengan cara lain, menggandakannya dalam beberapa hari.

Bolehkah polis mengesan Aplikasi Tunai?

Tidak, transaksi Aplikasi Tunai tidak dapat dikesan adalah jawapannya yang pendek. Tidak perlu menghapus apa-apa kerana semua transaksi Aplikasi Tunai anda, masa lalu dan masa depan, sudah menjadi peribadi secara lalai. Untuk menyembunyikan transaksi anda dari orang lain, anda tidak perlu membuat perubahan pada tetapan anda.

Kesimpulannya

** Anda ingin menghampirinya secara berbeza bergantung pada berapa banyak wang yang anda ada untuk membalikkannya. Sekiranya anda tidak mempunyai banyak, anda perlu memikirkan cara mengubah $ 100 menjadi $ 1,000 atau bahkan $ 5 menjadi $ 20. Sekiranya anda mempunyai cache yang lebih besar, anda mungkin mempertimbangkan bagaimana mengubah timbunan dolar itu menjadi timbunan yang jauh lebih besar. Gunakan aplikasi seperti Acorns.com untuk melabur pertukaran ganti anda.

Lihat Acorns.com jika anda mencari kaedah mudah untuk melaburkan lebihan wang tunai anda. Acorns adalah program "pelaburan mikro" yang mengumpulkan pembelian yang dibuat dengan kad kredit dan akaun bank yang berkaitan dan melaburkan sen dalam portfolio saham. **