Bagaimana untuk mengikuti seseorang di amazon? Anda hanya boleh mengikuti seseorang di Amazon dengan menuju ke "Akaun dan Daftar" di halaman utama dan menatal ke "Ketahui lebih lanjut" Semasa kita semua tinggal, tidak perlu penjelasan untuk membuktikan bahawa Amazon adalah pelopor di pasaran. Selain itu, dia juga penerbit sendiri.

Cari pengaruh foto yang anda suka, dan anda juga boleh mengunjungi kedainya dengan mengklik "butang Ikuti" di sebelah nama profil mereka.

Apa itu Amazon?

Amazon adalah teknologi multinasional Amerika yang memfokuskan diri pada e-dagang, pengkomputeran awan, streaming digital , dan kecerdasan buatan. Ini adalah salah satu daripada lima perusahaan besar di sektor IT AS, bersama dengan Google, Apple, Microsoft, dan Facebook . Firma itu digelar "salah satu kekuatan ekonomi dan budaya terpenting di dunia," dan juga jenama paling berharga di dunia.

Program Amazon influencer memperluas program Mitra Amazon, yang menyediakan pelanggan dengan bahan berkaitan produk dari influencer untuk meneliti dan menemui item yang mungkin menarik bagi pengguna mereka. Pada 5 Julai 1994, Jeff Bezos mendirikan Amazon di garajnya di Bellevue, Washington . Ia bermula sebagai pasar buku dalam talian tetapi menghabiskan waktu menjual alat, perisian, permainan video, pakaian, perabot, makanan, mainan, dan perhiasan.

Pada tahun 2015, Amazon mengatasi Walmart dengan permodalan pasaran sebagai peruncit paling berharga di Amerika Syarikat. Pada tahun 2017, Amazon membeli seluruh pasar makanan dengan harga 13.4 bilion dolar AS, yang secara signifikan memperluas jangkauan fizikalnya. Pada 2018 Amazon Prime, perkhidmatan penghantaran dua hari, melebihi 100 juta pelanggan di seluruh dunia. Pelanggan Percubaan Percuma Amazon Prime memanfaatkan semua kelebihan yang diberikan kepada ahlinya. Anda boleh mendaftar untuk percubaan percuma jika anda belum menjadi ahli Amazon Prime dalam 12 bulan terakhir.

Pegawai dan Pengarah

Jeff Bezos Jeff Bezos mengasaskan Amazon pada tahun 1994. Amazon adalah syarikat yang berpusatkan pelanggan.
Andy Jassy Andy Jassy adalah Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Amazon
Encik Olsavsky Olsavsky menyertai Amazon.com pada April 2002. Sebagai CFO Amazon
Jamie S. Gorelick Jamie S. Gorelick telah menjadi pengarah sejak Februari 2012. Cik Gorelick telah bekerjasama dengan firma guaman Wilmer Cutler Pickering Hale dan Dorr LLP sejak Julai 2003.
Alexander Jeneral (Ret.) Alexander telah menjadi pengarah sejak September 2020.

Apa itu Influencer?

Pengaruh adalah seseorang yang mengikuti media sosial yang ketara. Program ini boleh merangkumi influencer dari semua kategori. Anda sekarang perlu memenuhi syarat dengan akaun YouTube, Instagram, Twitter , atau Facebook. Amazon.com adalah syarikat dalam talian yang banyak menjual buku, muzik, filem, peralatan rumah tangga, elektronik, mainan, dan banyak lagi - secara langsung atau sebagai orang tengah antara kedai lain dan berjuta-juta pelanggan Amazon.com .

Menggunakan butang ikuti Amazon

Anda mesti mengetahui lebih lanjut mengenai halaman pengarang Amazon dalam senario ini. Anda hanya boleh menggunakan butang berikut hingga dan tanpa satu - dan ya, untuk semua orang yang telah menerbitkan salah satu karya mereka secara terbuka di Amazon, anda mempunyai kewujudan yang dapat anda nikmati. Butang Ikut adalah butang yang benar-benar membolehkan pengguna Amazon mengikuti anda melalui rangkaian Amazon - seperti di laman rangkaian sosial. Apabila pembaca mengklik butang "Ikuti" di halaman pengarang anda, mereka membenarkan Amazon menyebarkan kemas kini yang anda kongsi. Membuat jika butang ikuti Amazon

Ringkasan

Amazon Follow adalah program yang memberi lebih banyak penglihatan dan peluang kepada jenama dan pemberi pengaruh untuk menyasarkan dan berhubung dengan pembeli yang menikmati produk mereka. Sama seperti media sosial, pembeli Amazon dapat menentukan produk, jenama, dan iklan apa yang lebih sering muncul ketika melayari laman web atau aplikasi dengan mengklik butang "ikuti".

Membuat jika butang ikut Amazon

Fungsi butang ikut Amazon adalah salah satu daripada banyak fakta menarik mengenai Amazon yang telah berkembang sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Pekerja genius Amazon yang telah menumpukan masa mereka untuk mencari penyelesaian dengan kerja keras dan komitmen untuk membantu syarikat mereka berkembang lebih banyak, termasuk pencipta mereka. Butang berikut adalah salah satu reka bentuk mereka yang menguntungkan rancangan mereka dengan indah. Selain itu, anda mungkin tidak perlu tawar-menawar dengan janji atau apa-apa mengenai ciri ini semasa prosedur.

Laman web Amazon telah lama berubah. Beberapa pembangun telah melakukan yang terbaik untuk meningkatkan kebolehgunaan antara muka laman web. Laman web adalah salah satu sumber e-dagang dan awan yang paling dicari dan paling maju dalam industri. Ia tidak mempunyai fungsi terhad. Butang berikut di laman web amazon membolehkan pembaca mengesan mana-mana pengarang yang mereka suka dan untuk mendapatkan makluman mel.

Imgur

Prinsip asas yang diaplikasikan

Gagasan penting di sebalik penyokong penulis berikut mengenai konsep terapan atau konsep utama adalah mereka cenderung untuk mendapatkan buku dari pengarang yang mereka gemari untuk berhubung dengannya. Mudah seolah-olah anda mempunyai yang cantik. Ikuti Amazon adalah percuma! Sekiranya jenama anda kini mengambil bahagian dalam perkhidmatan pos atau anda sudah mempunyai kedai jenama yang mapan, jenama anda segera didaftarkan (AS hanya sebagai tulisan). Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai Amazon Follow, Posts , Business Stores, atau Amazon Live dan bagaimana jenama anda boleh menggunakan saluran, hubungi kami! Kami akan suka bekerja dengan jenama anda.

Menyiapkan profil Amazon.

Terdapat banyak perkara yang perlu diketahui sebelum anda memulakan kerja atau persediaan. Di samping itu, cukup mudah untuk menyebut bahawa Amazon sangat suka menyediakan kehadiran internet standard.

Ciri butang amazon follow.

Anda sekarang mesti memahami apa itu butang Amazon, tetapi izinkan saya menghimpunkan anda dengan cepat dan pantas. Butang ikuti Amazon hanyalah butang yang membolehkan dan membolehkan semua pengguna Amazon mengesan Amazon, seperti laman web sosial lain. Apabila orang yang berminat dengan penulis berikut berminat untuk mengetahui lebih banyak mengenai pekerjaan mereka, mereka lebih suka menekan butang Amazon supaya mereka mendapat kemas kini mengenai kerja laman web mereka.

Ciri-ciri berikut merangkumi tetapi tidak terhad kepada mempelajari lebih lanjut mengenai seorang pengarang. Sejak Amazon bermula terutamanya sebagai laman web yang menyediakan buku, ia tetap setia kepada asal usulnya . Ini adalah salah satu asas paling asas yang sering diabaikan oleh syarikat. Mengklik pilihan ini akan memastikan bahawa setiap kemas kini pengarang kegemaran anda diketahui. Ia berfungsi seperti laman web lain di media sosial di internet. Tidak banyak perbezaan.

Buku utama dan Amazon

Impian menjadi kenyataan bagi setiap bibliophile di seluruh dunia; siapa tahu bahawa penjualan buku boleh diakses dalam talian dengan faedah tambahan. Perkara pertama yang biasanya anda renungkan adalah tahap perkhidmatan yang diberikan. Sekiranya pembekal tidak boleh dipercayai atau nilai pasaran borong tidak berkaitan dengan transaksi, apakah perasaan memilikinya? Walau bagaimanapun, fungsi Amazon telah dilaksanakan oleh Amazon.

Ini membolehkan peminat buku memenuhi keinginan mereka dengan cepat, tetapi mereka ingin membayarnya. Amazon Prime adalah salah satu alternatif termurah. Anda mungkin memahami kelonggaran yang ditawarkan Amazon kepada bibliofil ini dengan butang untuk diikuti dan diikuti jika anda tidak perlu tahu bagaimana mengikuti Amazon. Mereka mungkin memilih alternatif yang lebih baik sebagai gantinya dan membaca kelebihan buku-buku cemerlang Amazon. Amazon membenarkan pelanggannya bukan hanya meminjam buku dari sesiapa sahaja tetapi dari perpustakaan pinjaman Kindle Owners. Anda sekarang boleh meminjam buku untuk anak anda tanpa membayar caj tambahan.

Pada masa ini, terdapat lebih daripada 1.3 juta jilid di perpustakaan peminjam pemilik jenis ini. Ia menyediakan akses percuma kepada individu yang ingin membaca jurnal dan buku terkemuka. Ini membolehkan pelanggan menikmati masa penghantaran percuma selama dua hari untuk buku yang boleh diakses di atas kertas.

Ikuti Metrik & Amalan Terbaik Amazon

Perkara yang baik mengenai Amazon Follow ialah anda mendapat akses ke pandangan seperti banyak rangkaian media sosial lain yang terkenal. Jenama anda mungkin melihat jumlah pengikut yang anda miliki melalui papan pemuka dan data seperti tera, perspektif, dan komitmen. Kepentingan ini tidak dapat diremehkan, terutama kerana data hampir dapat digunakan untuk iklan berbayar sebagai "ujian lembut." Anda mempunyai dua pilihan untuk mendapatkan akses ke metrik ini:

 1. Jumlah pengikut anda disertakan dalam papan pemuka Wawasan Kedai Jenama anda untuk syarikat yang tidak menggunakan siaran pada masa ini.
 2. Jumlah pengikut anda disenaraikan di Posts Publisher di bawah logo / nama jenama anda untuk jenama yang sudah menggunakan Posts.

Langkah untuk mengikuti dan berhenti mengikuti Amazon

Walaupun butang mengikuti bahagian tengah laman sosial, anda tidak boleh memuat naik foto pada suapan anda di Amazon kerana ia bukan laman web tetapi kedai di mana orang membeli barang. Fungsi Amazon membolehkan kita berhubung dengan pengarang dan membina hubungan yang kuat dengan mereka dan karya mereka yang indah. Teknik serupa juga dapat digunakan untuk orang-orang tentang bagaimana mengembangkan pengarang Amazon jika mereka mulai kehilangan minat. Pengarang dapat menemui pemberitahuan ketika mereka menghantar salah satu karya baru mereka atau menulisnya di kotak mesej atau mengeluarkan artikel atau karangan lain yang dikarang oleh mereka.

Ringkasan

Mengambil halaman dari Home Shopping Network, Amazon Live adalah perkhidmatan streaming langsung yang memberi peluang kepada jenama untuk melibatkan pembeli dan pengikut dengan hiburan untuk meningkatkan penjualan.

Imgur

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Bagaimana saya boleh mendapatkan butang ikutan Amazon?

Ia muncul secara terbuka di profil awam anda sehingga anda menyembunyikannya dengan tetapan anda di halaman profil . Anda boleh mengikuti penulis kegemaran anda dengan mengklik nama halaman perincian buku atau mengetahui lebih lanjut di halaman yang akan diikuti.

:two: Bagaimana saya dapat menemui halaman Amazon untuk seseorang?

Cukup layari halaman Cari Senarai Keinginan Amazon untuk mencari. Anda boleh mencari bandar atau negeri melalui alamat atau nama e-mel. Dalam berita berkaitan, mudah bagi Amazon untuk membuat senarai keinginan anda untuk umum atau peribadi.

:three: Bagaimana saya dapat melihat penulis Amazon yang saya ikuti?

Terdapat di halaman anda untuk profil anda. Klik nama anda di bahagian atas artikel anda, atau anda akan dapat masuk ke bahagian atas mana-mana laman web Amazon dan kemudian klik " Amazon.com "

:four: Bagaimanakah saya dapat menemui etalase Amazon saya?

Saya menggunakan amazon.com (pergi ke maklum balas). Apabila anda melihat senarai tawaran, klik kanan pada salah satu nama penjual. Kemudian klik pautan di bawah nama anda.

:five: Bagaimana saya melihat semua vendor Amazon?

Anda mencari penjual tertentu untuk melihat semua barang mereka dijual. Anda hanya boleh memasukkan nama vendor untuk mencari Amazon dan mencari setiap produk yang mereka jual.

:six: Bagaimana saya dapat mengetahui senarai harapan aplikasi Amazon saya?

Cari Senarai Hajat Aplikasi Amazon 1- Ketik aplikasi Amazon anda untuk memulakannya. 2- Log masuk menggunakan maklumat yang betul jika program dilancarkan melainkan log masuk secara automatik. 3- Ketuk "Cari Wishlist" atau "Daftar" di laman utama anda.

:seven: Bagaimana saya boleh diberi amaran semasa memulihkan Amazon?

Sekiranya anda mengawasi produk tertentu, anda mungkin akan menerima amaran apabila harga jatuh. Pergi ke amazon.com , buat akaun, dan berjaga-jaga. Anda akan dimaklumkan sekiranya item tersebut ada dalam stok dan jatuh di bawah had harga yang anda nyatakan.

:eight: Bagaimana anda menonton barangan Amazon?

Kembali ke laman web utama untuk mula memantau tawaran dan pilih 'tawaran kedai.' Ketuk "Mula" dan pilih pilihan "Lihat tawaran ini" di bawah barang yang ingin anda lihat. Dengan mengklik pada lajur "Tonton", anda dapat melihat perkara yang ditambahkan ke senarai tontonan anda.

:nine: Bagaimana saya boleh memberi amaran Amazon?

Namun, dalam banyak keadaan, anda boleh mendaftar untuk diberitahu apabila barang itu tersedia untuk dibeli. Sekiranya kami dapat menawarkan perkhidmatan ini untuk item yang anda mahukan, kotak Makluman saya muncul di sebelah kanan halaman butiran produk. Untuk menggunakan perkhidmatan ini, masukkan alamat e-mel anda dan pilih Daftar.

:keycap_ten:Bolehkah anda mengikuti jenama Amazon?

Pelanggan kini boleh mengikuti pencipta Amazon. Hari ini, kami melancarkan "Ikuti", alat baru dalam pemain langsung kami yang akan membolehkan perniagaan dan penyokong untuk berinteraksi dengan pelanggan secara langsung mengenai barang atau jenama mereka dan meningkatkan khalayak mereka di Amazon.

Kesimpulannya

Amazon Follow membolehkan anda mengikuti perkembangan terkini mengenai orang, jenama, dan minat Amazon. Anda mungkin menerima kemas kini mengenai orang, perniagaan, dan minat yang anda ikuti. Anda boleh menguruskan profil anda dengan individu yang anda ikuti. Pengikut anda akan dipaparkan di profil awam anda jika anda tidak menyembunyikannya menggunakan tetapan halaman profil. Tindak lanjut anda juga boleh didapati di tempat lain, seperti di halaman orang yang anda ikuti.

artikel berkaitan

1- Berapa orang yang mengikuti amazon? 2- Amazon sama dengan Daraz

Amazon Follow adalah program yang memberikan peningkatan penglihatan bagi syarikat dan pengaruhnya dan pilihan untuk memberi tumpuan kepada pembeli yang menikmati barang mereka. Sama seperti rangkaian sosial, pembeli Amazon dapat memilih barang, jenama dan iklan mana yang paling sering dipaparkan dengan mengklik "ikuti" ketika menjelajahi laman web atau aplikasi.

Amazon Ikut

 • Amazon Follow adalah program yang memberikan peningkatan penglihatan bagi syarikat dan pengaruhnya dan pilihan untuk memberi tumpuan kepada pembeli yang menikmati barang mereka.

 • Sama seperti rangkaian sosial, pembeli Amazon dapat memilih barang, jenama dan iklan mana yang paling sering dipaparkan dengan mengklik "ikuti" ketika menjelajahi laman web atau aplikasi.

 • Amazon Follow membolehkan anda terus dikemas kini dengan individu, jenama dan hobi Amazon. Anda mungkin menerima kemas kini mengenai orang, jenama dan minat yang anda ikuti. Anda boleh menguruskan profil anda dengan orang yang anda ikuti.

 • Pengikut anda muncul di persona nasional anda kecuali anda menyembunyikannya menggunakan tetapan di halaman Profil anda. Anda juga mungkin mendapat yang berikut di tempat lain, seperti halaman web orang yang anda ikuti.

Apa itu Program Follow Amazon?

 • Amazon Follow adalah platform yang memberikan keterlihatan tambahan kepada jenama dan penyokong dan peluang untuk menjangkau dan menghubungkan pembeli yang menyukai produk mereka.

 • Sama seperti rangkaian sosial, pembeli Amazon dapat memilih barang, jenama, iklan mana yang lebih sering dipaparkan dengan menekan pilihan "ikuti" ketika menjelajahi laman web atau aplikasi.

Bagaimana pembeli di Amazon dapat mengikuti jenama anda?

 • Tiga kaedah yang dapat digunakan oleh pengikut untuk berinteraksi dengan jenama anda ialah Pos, Kedai Jenama dan Kedai Jenama Amazon Live. Ini bukan sahaja meningkatkan pendedahan jenama anda, tetapi juga memaksimumkan kemampuan anda untuk menargetkan pembeli yang berminat.

 • Penting untuk diperhatikan bahawa semua pengikut adalah sama. Sekiranya pembeli mengikuti jenama anda, mereka akan melihat catatan anda (dan sebaliknya).

1. Catatan

 • Pembeli ditawarkan keterlihatan tambahan oleh pejabat pos berhampiran akhir Laman Paparan Runcit (PDP) untuk item yang dikelompokkan ke dalam kategori yang setanding. Apabila jenama anda menjadi peminat, siaran anda lebih kerap muncul kepada pelanggan tertentu.

 • Terhad, mudah digunakan dan benar-benar percuma (buat masa ini), pos adalah kaedah untuk memasarkan semua orang yang berminat dengan syarikat anda tanpa membayar ruang iklan.

 • Amazon Posts dibina dengan karusel yang dapat dipotong yang mempunyai produk dan jenama berkaitan dalam kategori "Defined Amazon", sama dengan feed Instagram.

 • Penempatan ini membolehkan pembeli meneroka item dan jenama dengan CTA langsung yang menghubungkannya ke PDP (produk ASIN yang ditampilkan atau feed Amazon Post jenama anda.

 • Ini memberi anda lebih banyak kemungkinan - jika produk tertentu gagal memikat calon pengguna, produk lain dapat dipromosikan di seluruh rangkaian produk anda.

 • Di samping itu, jika anda telah membuat Pos yang muncul dalam umpan pelanggan yang mungkin belum memberikan tindak lanjut, butang "+ Ikuti" di atas gambar yang telah anda pilih memberikan kaedah yang mudah dan cepat kepada pembeli untuk melihat lebih banyak dari mereka kandungan.

2. Kedai Jenama

 • Apabila Amazon terus berkembang, fungsi laman web dan pengalaman pengguna memainkan peranan yang semakin penting (UX). Peruncit berjenama adalah salah satu kenderaan utama untuk tarikan dan tarikan estetik kepada pembeli, dan memberikan maklumat yang menukar dan menghasilkan pelanggan berulang kali.

 • Dengan Kedai Jenama yang menarik secara visual yang mudah dijelajahi, lebih banyak orang kemungkinan akan mengklik "Ikuti" di sudut kanan atas.

 • Walaupun anda tidak melakukan penjualan awal, Kedai Berjenama anda dapat menjadi pengguna pertama yang merasa dan sebagai tindak lanjut, ia mungkin akan membawa kepada kemungkinan masa depan untuk mendekati pengguna melalui jalan lain.

3. Hidup Amazon

 • Amazon Live menggunakan laman web dari Shopping Channels Network untuk membolehkan pemasar untuk melibatkan pelanggan dan pengikutnya dengan infotainment untuk meningkatkan penjualan. Penstriman langsung boleh didapati di Dasar dan ukuran, Kedai Jenama dan halaman depan Amazon Live.

 • Ini adalah kaedah penting untuk memikat dan mengubah pembeli menjadi pengikut kerana ikon "Ikut" muncul di Amazon Video.

 • Apabila pembeli menelusuri salah satu PDP anda, mereka bukan sahaja tertarik untuk mengikuti jenama anda, tetapi juga dapat membeli barang anda di tempat. Ini kerana 76 peratus pengguna telah membuat pesanan setelah melihat kandungan video dan 85 peratus dari ribuan tahun.

 • Amazon Live mempunyai tujuan berkembar bersama dengan Follows: untuk menukar penjualan segera dan mendapatkan akses pemasaran langsung untuk calon pelanggan.

Ringkasan

Amazon Follow membolehkan anda terus dikemas kini dengan individu, jenama dan hobi Amazon. Anda mungkin menerima kemas kini mengenai orang, jenama dan minat yang anda ikuti. Anda boleh menguruskan profil anda dengan orang yang anda ikuti.

Ikuti Metrik & Peningkatan Proses Amazon

 • Perkara yang mengagumkan dengan Amazon Follow adalah bahawa, seperti banyak rangkaian media sosial lain yang terkenal, anda mendapat akses kepada pandangan.

 • Jumlah keseluruhan pengikut di papan pemuka, serta statistik seperti penglibatan, pandangan dan aktiviti, dapat dilihat pada jenama anda. Kegunaan ini dapat diremehkan, khususnya kerana data hampir berfungsi sebagai 'ujian lembut' yang berguna untuk iklan berbayar.

Anda mempunyai 2 kemungkinan untuk mendapatkan akses ke metrik ini:

 1. Jumlah berikut juga disertakan dalam papan pemuka pandangan anda untuk jenama yang belum menggunakan siaran.

 2. Jumlah tindak lanjut anda akan disertakan dalam Publisher Perbincangan di bawah logo / nama jenama anda untuk jenama yang sudah menggunakan Pos.

Merangka Amalan Terbaik

 • Masih ada teknik yang sangat baik dan tidak betul untuk membuat kandungan ketika datang ke catatan anda. Walau bagaimanapun, jangan berpelukan - anda dapat mengubah dan menghantar semula catatan anda. Malah Amazon akan memberi anda idea-idea khusus untuk memperbaiki surat anda!

Ikuti kaedah ini untuk mengelakkan penandaan atau penolakan siaran anda sepenuhnya.

• Sangat disarankan memasukkan lambang jenama anda dalam foto yang anda kirimkan. Oleh kerana mata pengguna mungkin pertama kali tertarik, ini akan membantu penyokong anda untuk mengenali dan mengenali jenama anda dengan serta-merta.

• Imej gaya hidup dengan hampir produk anda menonjolkan prestasi terbaik untuk kategori seperti pakaian. Di samping itu, gambar kumpulan harus dielakkan kerana ini boleh menyesatkan penonton. Gunakan hanya satu model.

• Gunakan gambar item dengan latar belakang asas untuk menggabungkan grafik yang menarik dengan standard Amazon untuk barang dalam kategori kecantikan.

• Elakkan menggunakan CTA atau hamparan mesej pada gambar siaran anda. Mereka mungkin akan ditandai, ditekan atau tidak dipaparkan di bahagian atas suapan pengguna.

Bagaimana saya boleh mendaftar ke Amazon untuk jenama saya?

 • Ikut Amazon sepenuhnya! Sekiranya jenama anda kini terlibat dalam perkhidmatan pos atau anda sudah mempunyai kedai jenama yang dikenali, jenama anda akan segera didaftarkan.

 • Sekiranya anda mempunyai soalan tambahan mengenai Amazon Follow, Posts, Company Stores atau Amazon Live dan juga bagaimana jenama anda boleh menggunakan saluran tersebut untuk memanfaatkannya, sila hubungi kami! Kami ingin jenama anda bekerjasama.

1. Buat jika butang Amazon mengikuti

 • Salah satu daripada banyak fakta menakjubkan mengenai orang Amazon yang telah berkembang dalam beberapa tahun kebelakangan ini adalah butang Amazon.

 • Kakitangan Amazon genius telah menghabiskan banyak masa untuk mencari banyak kerja keras dan komitmen dalam membantu syarikat mereka, termasuk pengasas mereka, berkembang maju.

 • Dalam prosesnya, anda mungkin tidak perlu tawar-menawar dengan janji atau apa-apa yang berkaitan dengan fungsi ini.

2. Idea asas yang diaplikasikan

 • Ketika membincangkan konsep yang sesuai atau asas, tanggapan yang sangat penting bagi peminat penulis berikut adalah mereka cukup mampu mendapatkan buku dari penulis yang mereka gemari, sehingga mereka dapat menjalin hubungan baik dengan mereka. Mudah seolah-olah anda mempunyai yang bagus.

3. Ikuti butang dengan Amazon

 • Anda mesti mengetahui lebih lanjut mengenai halaman pengarang Amazon dalam keadaan seperti ini. Anda tidak boleh menggunakan butang berikut sehingga dan tanpa bantuan satu - ya, bagi sesiapa yang telah menerbitkannya secara terbuka di antara karya mereka di Amazon, anda mempunyai kewujudan yang menyenangkan.

4. Konfigurasi profil Amazon.

 • Terdapat juga banyak perkara yang perlu diperhatikan ketika anda memulakan projek atau menyiapkannya. Di samping itu, cukup senang diperhatikan bahawa kerja penyediaan di Amazon sangat mirip dengan membuat profil dalam talian konvensional.

5. Ciri Amazon ikut butang.

 • Anda mesti tahu apa itu butang Amazon, tetapi mahu saya mengumpulkan anda dan cepat pada ketika ini. Butang Prime follow adalah butang yang membolehkan semua pengguna Kindle mengikuti Amazon, seperti yang ada di mana-mana laman rangkaian sosial.

 • Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai karya masing-masing oleh orang yang berminat dalam penulis berikut, anda cenderung menekan butang Amazon, yang membolehkan anda mengetahui kemas kini mengenai karya pengarang di laman web anda.

Ringkasan

Jumlah keseluruhan pengikut di papan pemuka, serta statistik seperti penglibatan, pandangan dan aktiviti, dapat dilihat pada jenama anda. Kegunaan ini dapat diremehkan, khususnya kerana data hampir berfungsi sebagai 'ujian lembut' yang berguna untuk iklan berbayar.

Langkah untuk mengikuti dan berhenti mengikuti Amazon

 • Walaupun elemen utama laman sosial adalah ciri butang berikut, seseorang tidak dapat memuat naik foto pada suapan mereka di Amazon kerana ia bukan laman web tetapi perniagaan di mana orang membeli barang.

 • Untuk meringkaskannya, pautan ciri Amazon membolehkan anda berhubung dengan penulis dan menjalin hubungan dengan mereka dan amal kebajikan. Kaedah yang sama juga dapat digunakan untuk orang-orang yang mulai kehilangan minat mereka terhadap penulis Amazon.

 • Pemberitahuan pengarang dapat dilihat jika mereka memberikan salah satu karya baru mereka atau jika penulis menulisnya di Kotak Mesej atau mengeluarkan artikel atau karangan baru dari mereka.

Soalan Lazim

1. Bagaimana saya boleh mengikuti orang Amazon secara langsung?

Ikut membolehkan pengguna mengambil pencipta dengan mengklik butang Ikut dalam satu klik. Sekarang, jika aplikasi e-dagang Terbaik digunakan oleh pelanggan dan pemberitahuan diterima, mereka akan memenuhi syarat untuk mendapat notis tolak apabila pembuatnya ditayangkan.

2. Bagaimana saya boleh mengikuti pengarang Amazon?

Anda juga boleh mengikuti pengarang kegemaran anda dengan mengklik pada halaman maklumat produk untuk produk Amazon mereka. Pilihan lain untuk mengikuti penulis kegemaran anda adalah dengan menyentuh butang Ikut di bahagian Tentang Penulis Tentang dengan pop timbul buku ini, yang terdapat betul-betul di dalam buku Kindle.

3. Di manakah akaun dan senarai Amazon?

Pergi ke Akaun dan Daftar dan pilih Senarai Anda. Pilih Membuat Senarai dan masukkan nama untuk senarai. Pilih Buat Senarai. Untuk mengubah penghantaran dan pilihan lain, pilih menu tiga mata, dan uruskan senarai.

4. Bagaimana saya melihat acara Amazon secara langsung?

Acara langsung akan ditayangkan di laman web Perdana Video dan Aplikasi Perdana Amazon. Semua siaran langsung muncul di baris "Langsung dan atau Akan Datang" sambil menatal ke halaman utama Video Perdana atau Saluran. Untuk mengakses tajuk tertentu, anda mungkin memerlukan keahlian utama atau keahlian melalui syarikat penerbangan ke-3.

Kesimpulannya

Amazon Follow membolehkan anda terus dikemas kini dengan individu, jenama dan hobi Amazon. Anda mungkin menerima kemas kini mengenai orang, jenama dan minat yang anda ikuti. Anda boleh menguruskan profil anda dengan orang yang anda ikuti.

Sangat disarankan memasukkan lambang jenama anda dalam foto yang anda kirimkan. Oleh kerana mata pengguna mungkin pertama kali tertarik, ini akan membantu penyokong anda untuk mengenali dan mengenali jenama anda dengan serta-merta.

Apabila membincangkan konsep yang sesuai atau asas, tanggapan yang sangat penting bagi peminat penulis berikut ialah mereka cukup mampu mendapatkan buku dari penulis yang mereka gemari, sehingga mereka dapat menjalin hubungan baik dengan mereka. Mudah seolah-olah anda mempunyai yang bagus.