Adakah anda memerlukan tarikh untuk tarian sekolah yang akan datang? Atau mungkin ada acara keluarga, dan anda pasti ingin mempunyai teman lelaki untuk menemani anda. Terdapat banyak sebab yang mungkin anda rasakan seperti memerlukan teman lelaki dengan cepat. Nasib baik, ada beberapa cara agar anda dapat bertemu dengan lelaki baik dan mula berkencan dengannya dalam beberapa minggu. Ia memerlukan usaha dari pihak anda. Anda perlu yakin dan mencipta peluang. Tetapi secara keseluruhan, ingat: jangan mula berkencan dengan seseorang yang anda tidak suka hanya mempunyai teman lelaki. Penting untuk bersabar dengan diri sendiri dan menunggu orang yang tepat datang.

Sekiranya anda berhadapan dengan prospek untuk percutian, ulang tahun, pesta, acara, atau tahun baru, anda mungkin ingin meningkatkan permainan mencari lelaki anda.

Tidak semua orang mahukan teman lelaki, tentu saja, tetapi jika anda melakukannya, ada banyak cara untuk mendapatkan teman lelaki dan merebut permata.

Jangan bimbang berapa lama masa yang diperlukan, atau di mana atau bagaimana anda menjumpainya. Anda tidak memerlukan perjumpaan dongeng dan tidak ada yang akan peduli dengan kisah bagaimana anda bertemu, jadi kurangi diri anda.

Daripada duduk dan menunggu Putera Charming merobohkan pintu dan menyelamatkan anda dari gaya hidup cemberut anda, keluarlah ke sana dan ciptakan kehidupan yang mana pun lelaki ingin menjadi sebahagiannya!

Inilah caranya anda boleh mendapatkan teman lelaki dan menjalani kehidupan yang hebat dalam prosesnya.

Mencari Lelaki yang Tepat

 1. Bina keyakinan anda. Untuk bertemu dengan lelaki dengan cepat, anda perlu berusaha mencari orang yang tepat. Salah satu kaedah terbaik untuk menarik seseorang adalah dengan menunjukkan bahawa anda menyukai diri anda sendiri. Lakukan beberapa langkah untuk meningkatkan keyakinan anda. Sekiranya anda menyukai diri anda, kemungkinan besar orang lain juga akan.
 • Berlatih. Sekiranya anda gementar bercakap dengan lelaki yang anda suka, fikirkan rancangan permainan anda lebih awal.
 • Cuba buat semula apa yang ingin anda katakan di hadapan cermin. Ini akan membantu anda merasa kurang gementar ketika anda merasa gemuruh.
 • Pilih pakaian yang membuat anda berasa selesa. Pakai sesuatu yang menggembirakan anda. Contohnya, jika warna merah adalah warna bertuah anda, kenakan sweater merah kegemaran anda ke sekolah esok.

Cari tahu apa yang anda mahukan. Mungkin ada acara istimewa yang akan membuat anda merasa seperti anda memerlukan teman lelaki dengan pantas. Pasti, akan menjadi sangat baik untuk mempunyai tarikh prom, tetapi ingat, anda tidak mahu hanya teman lelaki. Luangkan sedikit masa untuk menyenaraikan keutamaan temu janji anda.

 • Buat senarai kualiti yang menarik minat anda. Adakah anda mahukan seseorang yang lucu? Tuliskan. Sekiranya dia berkongsi cinta anda dengan filem menakutkan? Letakkannya dalam senarai.
 • Jangan lupa untuk memasukkan ciri-ciri seperti kebaikan dan memperlakukan anda dengan hormat.

Menjadi keluar. Anda perlu bersiap sedia untuk bercakap dengan orang jika anda ingin mencari teman lelaki dengan pantas. Amalkan bersikap keluar. Ini sifat yang berguna untuk dimiliki semasa anda berusaha menjalin hubungan dengan seseorang.

 • Bersedia untuk mengambil bahagian dalam sebarang perbualan. Sekiranya lelaki yang anda gemari bercakap mengenai bola sepak, jangan takut untuk mengatakan, “Saya rasa bola sepak itu hebat, tetapi saya tidak tahu banyak tentangnya. Bolehkah anda memberitahu saya beberapa perkara penting yang perlu diketahui? "
 • Senyum. Ini memberitahu orang yang anda yakin dan bersedia untuk berbual.

Minta bantuan rakan anda. Rangkaian sosial anda boleh menjadi sumber hebat ketika anda mencari seseorang yang baru berkencan. Cuba tanya rakan anda untuk membantu anda. Dan jangan lupa untuk menyebut tarikh akhir anda

 • Anda boleh mengatakan, "Sarah, anda mempunyai banyak kawan lelaki. Bolehkah anda memikirkan seseorang yang boleh anda tetapkan untuk saya pada hujung minggu ini? "
 • Sekiranya anda mempunyai seseorang dalam fikiran, anda mungkin berkata, “Steph, saya rasa rakan anda Colin itu comel. Bolehkah anda bertanya kepadanya adakah dia ingin menonton filem bersama sekumpulan kami pada hari Jumaat? "

Bersosial. Sekiranya anda mahukan teman lelaki dengan pantas, anda perlu meletakkan diri anda di luar sana. Ini bermakna anda perlu bersosial. Cuba katakan "ya" untuk setiap jemputan yang anda terima.

 • Mungkin rakan anda mengajak anda pergi menonton filem, tetapi anda tidak mahu menonton filem itu. Pergi juga! Anda tidak pernah tahu siapa yang akan berada dalam kumpulan.
 • Campurkan dan campurkan di mana sahaja anda berada. Sekiranya anda berada di permainan bola sepak adik lelaki anda, jangan takut untuk mengucapkan "hai" kepada lelaki comel yang duduk di sebelah anda.

Gunakan media sosial. Sekiranya anda masih muda, sosial anda mungkin mempunyai beberapa akaun media sosial. Cuba gunakan teknologi untuk keuntungan anda! Anda boleh berhubung dengan seseorang yang sudah anda kenal di beberapa platform.

 • Gunakan Facebook. Teruskan dan berkawan dengan lelaki pintar dari kelas Bahasa Inggeris anda!
 • Adakah anda bertemu seseorang di pesta baru-baru ini? Minta mengikuti mereka di Instagram.

Membuat Sambungan

Gunakan bahasa badan. Anda boleh menggunakan tanda fizikal untuk menunjukkan kepada lelaki bahawa anda berminat dengannya. Ini dapat membuka pintu untuk menggoda dan berbual. Dan semoga tarikh!

 • Bersandar lebih dekat semasa dia bercakap. Ini akan menunjukkan bahawa anda berminat.
 • Cuba sentuhan ringan semasa perbualan. Sekiranya dia membuat anda ketawa, bertindak balas dengan meletakkan tangan anda di tangannya sebentar.
 • Elakkan berdiri dengan tangan yang disilangkan. Ini adalah isyarat bahawa anda tidak berminat.

Cuba menggoda. Sekiranya anda mahu lelaki itu mengajak anda keluar, menggoda adalah cara yang baik untuk memberitahunya bahawa anda menyukainya. Luangkan sedikit masa untuk mempraktikkan teknik menggoda anda. Pada masa berikutnya anda bertemu dengan seseorang, anda akan bersedia!

 • Cuba mengusiknya dengan lembut. Anda mungkin berkata, "Wah, anda benar-benar menyukai permainan video. Adakah anda mempunyai masa untuk melakukan perkara lain? Suka menonton filem? "
 • Ketawa. Apabila dia mengatakan sesuatu yang menggembirakan, pastikan untuk bertindak balas secara positif.
 • Gunakan nada suara yang ringan. Pastikan tidak bercakap dengan kuat atau terlalu kuat.
 • Jangan lupa untuk tersenyum dan membuat hubungan mata!

Mulakan perbualan. Jangan takut untuk membuat langkah pertama. Sekiranya anda melihat lelaki yang anda suka, menghampirinya. Cuba buat ceramah kecil dan lihat ke mana arahnya.

 • Tanya soalan. Anda boleh mencuba, "Saya tidak pernah melihat anda di sini sebelumnya. Adakah anda pergi ke sekolah berdekatan? ”
 • Komen mengenai sesuatu yang berlaku di sekeliling anda. Contohnya, "Wah, muzik yang mereka mainkan sangat hebat. Adakah anda suka hip-hop? "

Cari persamaan. Setelah anda memulakan perbualan, sudah tiba masanya untuk pergi lebih mendalam. Cuba cari sesuatu yang sama. Ini akan membantu anda mencari jalan untuk berhubung dengannya.

 • Mungkin anda perasan bahawa dia memakai topi Chicago Bears. Anda boleh mengatakan, "Saya tidak tahu banyak tentang Bears, tetapi saya suka bola sepak! Mungkin anda boleh memberitahu saya mengenai pasukan kegemaran anda. "
 • Sekiranya membaca adalah minat anda, tanyakan kepadanya apa buku kegemarannya. Berjanji untuk membacanya dan kemudian membacanya pada kali anda berjumpa dengannya.

Rancang tarikh. Setelah anda berdua berhubung, inilah masanya untuk mengambil langkah seterusnya. Anda tidak perlu menunggu lelaki meminta anda keluar. Yakin dan minta dia melakukan sesuatu!

 • Cuba katakan, "Sepertinya kita berdua menyukai filem. Adakah anda ingin pergi menonton filem Marvel baru dengan saya pada hari Jumaat malam? "
 • Anda juga boleh meletakkan beberapa perancangan kepadanya. Anda boleh mengatakan, "Saya bebas Jumaat malam. Apa yang patut kita buat?"

Membina Hubungan

Selamat bergembira bersama. Setelah berjumpa dengan lelaki, anda boleh fokus untuk berhubung pada tahap yang lebih mendalam. Salah satu kaedah terbaik untuk menjalin hubungan dengan lelaki baru anda adalah dengan memberi tumpuan kepada keseronokan. Cari cara untuk bersenang-senang bersama.

 • Pastikan ketawa. Cuba tonton filem lucu bersama, atau saling bergurau.
 • Jangan takut untuk bermain-main. Sekiranya anda melewati taman, tanyakan apakah dia mahu mendorong anda ke arah buaian.

Luangkan masa antara satu sama lain. Semasa anda membina hubungan baru, penting untuk menghabiskan masa berkualiti bersama. Pastikan anda meluangkan masa untuk teman lelaki baru anda, dan tanyakan perkara yang sama kepadanya. Jadilah kreatif!

 • Belajar bersama. Melakukan kerja rumah atau saling bertanya-tanya untuk ujian yang akan datang adalah cara terbaik untuk meluangkan masa yang berkualiti tanpa mengabaikan tanggungjawab anda.
 • Bergilir-gilir memilih aktiviti. Cuba bergantian membuat rancangan untuk tarikh malam Jumaat anda.

Cuba perkara baru. Mengalami perkara baru adalah kaedah terbaik untuk berhubung. Cari aktiviti menyeronokkan yang tidak atau anda pernah cuba sebelumnya. Contohnya, anda boleh mencuba pelajaran tarian bersama.

 • Anda juga boleh mencuba mempelajari sukan baru. Mungkin anda berdua boleh mencuba bermain tenis bersama.

Hormat satu sama lain. Semasa anda berpacaran dengan lelaki, pastikan bahawa anda memperlakukannya dengan hormat. Begitu juga, dia juga harus memperlakukan anda dengan hormat. Ini bermaksud saling mendengar dan bersikap baik.

 • Pastikan anda muncul tepat pada waktunya apabila anda mempunyai rancangan. Harapkan perkara yang sama dari dia.
 • Sekiranya seorang lelaki tidak memperlakukan anda dengan baik, dia tidak sepadan dengan masa anda.
1 Suka

Perlukan tarikh untuk tarian sekolah anda yang akan datang? Atau anda mungkin mempunyai acara keluarga dan anda ingin mempunyai teman lelaki dengan anda. Terdapat banyak sebab mengapa anda mungkin merasakan keperluan untuk teman lelaki dengan cepat. Nasib baik, ada banyak cara untuk bertemu dengan orang baik dan mula berkencan dengannya dalam beberapa minggu. Keperluan memerlukan usaha dari pihak anda. Anda perlu mencipta peluang untuk diri sendiri dengan yakin. Tetapi secara umum, ingat: Jangan mula berkencan dengan orang yang tidak anda gemari dengan teman lelaki. Penting untuk bersabar dengan diri sendiri dan menunggu orang yang tepat muncul.

Bahagian 1 Mencari orang yang tepat Gambar berjudul Dapatkan Anak dalam Tiga Minggu Langkah 1 1 Bina keyakinan anda. Untuk bertemu dengan seseorang dengan cepat, anda perlu berusaha untuk mencari orang yang tepat. Cara terbaik untuk menarik perhatian seseorang adalah dengan menunjukkan bahawa anda mencintai diri sendiri. Lakukan beberapa langkah untuk meningkatkan keyakinan anda. Sekiranya anda mencintai diri sendiri, orang lain lebih cenderung menyayangi anda. [1] Berlatih. Sekiranya anda tidak selesa bercakap dengan orang yang anda suka, ketahui rancangan permainan anda lebih awal. Cuba berlatih di depan cermin apa yang ingin anda sampaikan. Ini akan membantu anda merasa gelisah ketika anda berada dalam kekuasaan anda. Pilih pakaian yang memberi anda pengalaman yang baik. Pakai sesuatu yang menggembirakan anda. Contohnya, jika warna merah adalah warna bertuah anda, kenakan sweater merah kegemaran anda ke sekolah esok. Gambar berjudul Get a Boy in Three Weeks Langkah 2 2 Ketahui apa yang anda perlukan. Mungkin ada peristiwa istimewa ketika anda merasa seperti anda memerlukan teman lelaki dengan cepat. Pasti, mendapatkan tarikh prom boleh jadi bagus, tetapi ingat, anda tidak memerlukan teman lelaki. Luangkan sedikit masa untuk mengutamakan mesyuarat anda. Buat senarai kualiti yang menarik minat anda. Adakah anda memerlukan seseorang yang lucu? Tuliskan. Adakah dia berkongsi cinta anda dengan filem menakutkan? Letakkannya di atas meja. Ingatlah untuk memasukkan kebaikan dan harga diri. Gambar berjudul Dapatkan anak lelaki dalam tiga minggu Langkah 3 3 Pergi dan pergi. Anda perlu bersedia bercakap dengan orang jika anda ingin mencari teman lelaki dengan cepat. Berlatih pergi dan pergi. Apabila anda berusaha menjalin hubungan dengan seseorang, itu adalah sifat yang berguna untuk anda dapatkan. [2] Bersedia untuk mengambil bahagian dalam perbualan apa pun. Sekiranya seseorang yang anda gemari bercakap mengenai bola sepak, "Saya rasa bola sepak itu menyeronokkan, tetapi saya tidak tahu banyak tentangnya. Bolehkah anda memberitahu saya beberapa perkara penting yang perlu saya ketahui? " Senyum. Ini memberitahu orang bahawa anda yakin dan bersedia untuk bercakap. Filem ini bertajuk Get a Boy in Three Weeks 4 Minta pertolongan daripada rakan anda. Rangkaian sosial anda akan menjadi sumber yang baik ketika mencari seseorang yang baru berkencan. Cuba minta rakan anda menolong anda. Jangan lupa sebutkan had masa anda! [3] "Sarah, kamu mempunyai banyak kekasih. Bolehkah anda memikirkan seseorang yang boleh anda tetapkan dengan saya hujung minggu ini? " Sekiranya anda mempunyai pemikiran, anda mungkin berkata, "Steph, saya rasa rakan anda Colin cantik. Bolehkah anda bertanya kepada saya jika anda mahu menonton filem bersama kami pada hari Jumaat? Gambar berjudul Get a Boy in Three Weeks Step 5 5 Bersosialisasi. Sekiranya anda memerlukan seseorang dengan pantas, anda perlu mengeluarkan diri. Ini bermakna anda harus bersosial. Cuba katakan "ya" pada setiap jemputan yang diterima. [4] Rakan anda mungkin mengundang anda untuk menonton filem, tetapi anda tidak suka menonton filem itu. Pergi juga! Anda tidak tahu siapa yang akan berada dalam kumpulan itu. Kacau dan kacau di mana sahaja anda berada. Sekiranya adik lelaki anda berada di permainan bola sepak, jangan takut untuk bertanya "hello "Untuk kecantikan yang duduk di sebelah anda. Gambar 6, berjudul Dapatkan Anak dalam Tiga Minggu 6 Gunakan media sosial. Sekiranya anda seorang yang muda, sosial, anda mungkin mempunyai banyak akaun media sosial. Cuba gunakan teknologi untuk keuntungan anda! Anda dapat berhubung dengan seseorang yang sudah biasa dengan banyak platform. [5] Gunakan Facebook. Teruskan dan berkawan dengan yang cemerlang dari bahasa Inggeris anda ss! Adakah anda pernah mengadakan pesta baru-baru ini? Minta mereka mengikuti anda di Instagram. Bahagian 2 Menjalin hubungan Menjadi anak lelaki dalam tiga minggu

Cara mendapatkan anak lelaki lebih pantas (secara saintifik) Mendapatkan teman lelaki lebih mudah daripada yang anda fikirkan.

Sebilangan besar wanita merasa tidak enak, jadi jika anda mengikuti langkah mudah ini, anda tentu akan dapat teman lelaki… Cepat.

Lihat artikel pengenalan pantas ini untuk pertemuan yang berkesan.

pasangan bahagia Kandungan

1 Berhati-hati

2 Keluar banyak: bantu peluang anda untuk melakukan sihir anda

3 Hantarkan isyarat yang ada

4 Posisikan diri anda dengan baik

5 Bantu rakan sekerja anda untuk bergerak

6. Gunakan temu janji dalam talian

7 Memberi peluang kepada lebih ramai lelaki

8. Jangan takut untuk menunjukkan semangat

9. Tiada kepingan salji

10 Jangan tunggu percikan api: buat

11 Jangan berlari (terlalu banyak)

12 ... Tetapi jangan bermain tidak tersedia

13 Teruskan dengan sebulat suara

14 Permintaan komitmen (awal)

Adakah anda mempunyai teman lelaki. Bagaimana sekarang? RINGKASAN

1 Berhati-hati

80% keputusan anda datang dari menguasai asas-asasnya

Apabila saya melihat seorang wanita dengan kaki yang tidak bercukur, hati saya menangis.

Saya rasa anda tahu asasnya. Sekarang anda hanya perlu berpegang pada mereka.

Ini adalah ABC dan anda harus menjaganya. Mari tambahkan sesuatu yang benar-benar akan membezakan anda dan bukannya:

Tingkatkan daya tarikan wanita (kewanitaan hilang, gunakannya!) 3 gaya menggoda berkesan Bahasa badan yang menggoda untuk wanita Elakkan gaya berpakaian ini (tolong!)

2 Keluar banyak: bantu peluang anda untuk melakukan sihir anda

Hidup adalah permainan nombor. Dan sosialisasi lebih-lebih lagi

Mempunyai banyak acara, perjumpaan, pengadun dan minuman selepas bekerja. Dia mengambil kelas.

Kelas apa yang hendak dipilih?

Nah, data menunjukkan rata-rata dengan lebih banyak wanita menjadikan lelaki malas dan adil. Pilih sesuatu yang 50/50 wanita daripada lelaki atau mempunyai lebih banyak lelaki. Berikut adalah beberapa hadiah terbaik di mana anda akan menjadi hadiah terbesar di ruangan ini:

Mesyuarat teknikal Kursus pengekodan Bar Sukan (Saya tahu, menghisap, mencuba) Sukan luar Kemudian, setelah anda berada di sana:

3 Hantarkan isyarat yang ada

Peraturan No. 1 kemahiran sosial: memudahkan orang melakukan apa yang anda mahukan

Namun, sebilangan lelaki akan turut serta.

Tetapi anda harus menurunkan bar supaya anda bukan hanya pemain dan pelumba yang mabuk. Berikut adalah beberapa tanda ketersediaan tanpa muncul dengan mudah:

Senyum banyak dan optimis Jangan tembak lelaki yang tiba-tiba anda tidak suka Bercakap dengan rakan anda dan lihatlah Lihat dia, kemudian pandang ke bawah Lihat dia, kemudian senyum Untuk lebih banyak gambar dan video, lihat "Saya suka, "Di mana saya memecahkan isyarat tarikan.

Saya suka Memiringkan kepalanya dan menunjuk ke lehernya, dia mengajaknya untuk mendekat Sekarang, untuk memastikan kekasih berpotensi anda datang kepada anda:

4 Posisikan diri anda dengan baik

Malah wanita terbaik tidak dapat meneka wanita yang tersembunyi ... Belum lagi lelaki normal

Saya aktif mencari wanita ketika saya keluar.

Dan kadang-kadang saya ingin (dengan senang hati) menampar wanita untuk menanamkan kebijaksanaan. Mereka melihat seorang budak lelaki, tersenyum, bercakap dengan teman wanita mereka dan kemudian melihatnya lagi ... Mereka memberi saya semua tanda menarik.

Tetapi mereka tidak pernah berpindah dari duduk di kalangan rakan mereka yang besar! Bagaimana mungkin mereka takut untuk memberi salam. Sebaliknya, lebih bijak:

Elakkan perkara ini! Idea untuk keluar adalah untuk meningkatkan peluang anda. Sekiranya anda melakukan perkara berikut, kemungkinan anda rendah:

Keluar dengan lelaki (lelaki tidak akan bergabung) Duduk sepanjang masa Duduk di tengah-tengah rakan anda Terlalu banyak mabuk Menggoda dengan semua orang dan anda tidak mengenali sesiapa Ikut arahan ini: Keluar dengan hanya beberapa gadis Pergi ke bar sahaja Bergerak banyak Jangan merokok, tetapi pergi ke kawasan merokok Saya sering pergi ke tandas sendiri Keluar sendiri untuk mendapatkan udara segar Lihat bagaimana orang menari sendiri Mengagumi pemandangan (jika ada) Jangan takut untuk menjadi sedikit sahaja: kita telah melewati era hutan dan anak-anak lelaki tidak lagi memakai tongkat. Bukan sekurang-kurangnya pandangan yang buruk (izinkan saya sekurang-kurangnya jenaka buruk pada artikel :).

5 Bantu rakan sekerja anda untuk bergerak

Turunkan bar di kalangan sosial anda

Sebilangan besar hubungan berkembang melalui pekerjaan atau rangkaian sosial.

Namun, walaupun di sana, ramai lelaki berhati-hati untuk memberi mereka semua yang mengenalnya.

Penyelesaian? Beritahu semua orang bahawa rakan sekerja anda cantik. Tetapi begitu juga rakan anda. Jangan keluar dengan rakan sekerja dan rakan. Jadikan ia kelihatan lebih berharga dan ia akan mengurangkan tekanan yang diminta oleh lelaki kepada anda. Dan semasa anda keluar, pertemuan tidak rasmi akan memberi anda peluang yang lebih baik untuk menilai siapa anda sebenarnya.

Dan, jika anda menyentuhnya pada akhirnya, itu hanya akan menunjukkan bahawa anda telah membuat pengecualian untuk mereka, yang akan meningkatkan keyakinan diri mereka.

Oh, kerana, tentu saja, sialan peraturan ini, anda tidak pernah terfikir untuk memulakannya. Siapa kata anda tidak boleh keluar dengan rakan sekerja?

Baca juga:

Cara memukul rakan sekerja

6. Gunakan temu janji dalam talian

Jaring manakah yang menangkap ikan terbaik? Yang luas!

Cuba buat yang terbaik untuknya. Semua orang mahu bersama seseorang yang menjadikan mereka orang yang lebih baik. Ini membuat kita merasa baik terhadap diri kita sendiri dan memberi jaminan bahawa kita boleh menjadi orang yang baik sekiranya kita bekerja keras. Jadikan lelaki ini sebagai versi terbaik anda dengan mendorongnya untuk melakukan perkara yang disukainya dan memberinya ruang untuk melakukan perkara tersebut. Namun, jangan terlalu kuat. Sekiranya dia memberitahu anda untuk bersara, dengarkan. Ingat: jangan menyerah, mendorong nasihat dan bantuan yang tidak diingini atau cuba mengubahnya menjadi apa yang anda mahukan. Membantu dia menjadi yang terbaik yang dapat dia lakukan ialah membantunya membuat perubahan yang dia mahukan dalam hidupnya, bukan mengubahnya menjadi apa yang kamu mahukan. Gambar berjudul Menjadi Usahawan Langkah 24 2 Berikan contoh untuk membantunya bertambah baik. Jangan mengkritiknya dengan tajam ketika dia melakukan sesuatu yang buruk atau salah. Ini akan membuatnya merasa tidak sihat dan dia akan mula merasa tidak sihat ketika berada di sekeliling anda. Sebagai gantinya, jika dia melakukan sesuatu yang tidak kamu sukai, pimpinlah dengan teladan untuk menunjukkan kepadanya cara yang lebih baik untuk menjadi. Anda pasti dapat memberitahunya ketika anda tidak menyukai sesuatu yang dia lakukan, tetapi jangan bersikap jahat dan mengawalnya dan menolongnya mencari jalan yang baik untuk berubah. Sekiranya nilainya rendah dan dia bergelut di sekolah, luangkan masa untuk belajar bersama dan mengajarnya mata pelajaran di mana anda lebih baik daripada dia. Jangan buat pekerjaan untuknya, tetapi bantu dia menyedari bahawa dia boleh melakukannya sendiri dan mengembangkan tabiat belajar yang baik. Sekiranya dia menghadapi masalah untuk mengekalkan atau mencari pekerjaan, bantu dia dengan menunjukkan kepadanya pentingnya tabiat kerja yang baik atau bantu dia mencari pekerjaan. Tawaran untuk pergi ke bengkel untuk menulis atau membina resume, bercakap dengannya tentang cara dia dapat belajar untuk menikmati pekerjaan itu lebih banyak, atau membantunya mencari pekerjaan yang dia lebih berminat untuk pergi setiap hari. Adalah sangat penting untuk tidak mengkritiknya di depan umum atau di hadapan rakan atau keluarganya. Gambar berjudul Ketahui apakah orang itu benar-benar mencintai anda langkah 15 3 Biarkan diri anda menjadi diri anda yang terbaik. Tunjukkan kepadanya bahawa anda menonjol sebagai orang ketika anda berada di sisinya. Tunjukkan bahawa dia menjadikan anda orang yang lebih baik. Sama seperti anda melihat bahawa dia lebih baik ketika bersama anda, dia akan menuntut hal yang sama. Lakukan perkara yang anda sukai dan buat dia merasa terlibat dalam bahagian kehidupan anda. Tanyakan kepadanya dengan baik jika dia tidak lagi menyerap hubungannya. Hati-hati, bagaimanapun, dia tidak meminta anda mengubah sesuatu yang tidak seharusnya. Sekiranya anda bimbang, tanyakan kepada rakan apa pendapat mereka. Gambar bertajuk Ketahui apakah orang itu benar-benar mencintai anda Langkah 14 4 Tunjukkan kebebasan anda. Tunjukkan kepadanya bahawa anda bebas dari segi mental dan fizikal. Anda tidak memerlukannya untuk melakukan segala-galanya untuk anda (walaupun dia harus merasakan bahawa kadang-kadang dia dapat menolong anda) dan bahawa anda mempunyai fikiran anda sendiri. Ini menambahkan visi untuk anda sebagai orang yang sepenuhnya maju dan menarik mengikut standard. Dia mahukan pasangan, bukan boneka yang bengkak. Jangan pernah takut untuk benar-benar jujur ​​mengenai suka dan tidak suka anda. Biarkan dia tahu pendapat anda tentang masalahnya dan jangan hanya bersetuju dengan semua yang dia katakan. Gambar bertajuk Be a Good Boy Step 181 Buletin 5 Menggalakkan kebebasannya. Jangan merasa bahawa dia harus menghabiskan sepanjang waktunya dengan anda. Jangan jadikan sumber anda untuk rancangan hujung minggu atau Jumaat. Galakkan dia untuk melakukan perkara-perkara yang disukainya dan meluangkan masa dengan rakan-rakannya melakukan perkara yang dia suka dan meluangkan masa dengan anda. Salah satu sebab banyak lelaki mengelakkan hubungan adalah kerana mereka merasa mereka akan terperangkap atau dihalang daripada melakukan perkara yang mereka mahu lakukan. Tunjukkan kepadanya bahawa jika dia bersama anda, itu tidak akan berlaku. [4] Gambar bertajuk Dapatkan seorang budak lelaki untuk mencium anda Langkah 3 6 Jadilah diri anda sendiri. Sekiranya anda tidak, bagaimana lagi anda tahu jika anda menyukai apa yang anda ada? Sekiranya anda berpura-pura menjadi seseorang yang bukan anda, anda akan merasa tidak selesa setiap kali anda berada dan itulah perkara terakhir yang anda mahu berlaku. Sekiranya anda tidak selesa dengannya, sukar untuk bercakap dengannya dan jika anda tidak dapat bercakap dengannya, sukar untuk menjaga hubungan. [5] Bahagian 4 Pindahkan Gambar berjudul Beritahu budak lelaki yang anda gemari Langkah 5 1 Jangan takut untuk membuat langkah pertama. Sekiranya anda menjumpai seorang lelaki y

401 (a) Pelan ,

Apakah Definisi Rancangan 401 (a)?

401(a) Plan
 • Pelan 401 (a) adalah rancangan persaraan yang ditaja oleh majikan yang membolehkan sumbangan dolar atau peratusan daripada majikan, pekerja, atau kedua-duanya. Majikan penaja menetapkan rancangan kelayakan dan peruntukan. Pekerja boleh mengeluarkan dana dari rancangan 401 (a) dengan memindahkan ke rancangan persaraan yang lain yang layak, satu persatu, atau setiap tahun.

  • 401 (a) Rancangan ini dikendalikan oleh majikan dan kedua-dua majikan dan pekerja boleh menyumbang kepadanya.
  • 401 (a) Projek biasanya digunakan oleh kerajaan dan organisasi bukan untung.
  • 401 (a) Pelan memberi majikan lebih banyak kawalan terhadap bagaimana projek dilaburkan.
  • Seorang pekerja boleh memindahkan wang dari rancangan 401 (a) ke rancangan persaraan lain yang layak, satu demi satu atau setiap tahun.
  • 401 (a) Pelaburan dalam projek berisiko rendah dan secara amnya merangkumi bon kerajaan dan dana bon ekuiti.

Makna Literal 401 (a) Rancangan

J:

Makna A:
 1. Buat pertama kalinya dalam pesanan teks atau perbualan, mereka merujuk kepada seseorang atau sesuatu.

 2. Ia digunakan untuk menunjukkan kepunyaan golongan orang atau benda.

 3. Digunakan untuk menunjukkan nilai atau nisbah untuk atau masing-masing.

 4. (Dalam perjalanan)

 5. (Dalam unit ukuran) Atto (10⁻¹⁸).

 6. (Berkaitan dengan acara sukan).

 7. (Digunakan sebelum tarikh).

 8. Pecutan.

 9. Huruf pertama abjad.

Kalimat A
 1. Seorang lelaki meninggalkan bilik

 2. Dia seorang peguam

 3. Tulis 60 perkataan seminit

Rancang:

Makna Rancangan:
 1. Buat keputusan anda dan rancang ke depan.

 2. Projek atau rancangan (untuk membuat atau membuat sesuatu)

 3. Nasihat terperinci mengenai apa yang harus dilakukan atau dapatkan.

 4. Segala niat atau keputusan mengenai apa yang harus dilakukan.

 5. Peta atau rajah terperinci

Ayat Pelan
 1. Mereka merancang perjalanan ke Mesir

 2. Mereka membuat kebun

 3. Saya tidak mempunyai rancangan untuk bersara

 4. Peta jalan

Sinonim Pelan

sistem, mempersiapkan, harapan, program, saran, objek, proposisi, agenda, merumuskan, membuat gambar, prosedur, tujuan, berbaris, tujuan, membangun, menyusun rencana, merencanakan, rencana tindakan, skema, niat, ramuan, bentuk, strategi, formula, stratagem