Mengoptimumkan bio Instagram anda

Cara mendapatkan pengikut instagram , kesan pertama adalah segalanya. Ketika datang ke Instagram , tayangan dibuat dalam dua persepuluh saat. Untuk mengembangkan Instagram anda secara organik dan mendapatkan pengikut yang tepat , bakal pengikut anda perlu mengetahui dengan tepat siapa anda, apa yang anda lakukan, dan mengapa mereka harus peduli.

Tajuk & Kata Kunci

Nyatakan dengan jelas nama jenama anda dan kemudian tambahkan kata kunci yang menggambarkan siapa anda. Menambah niche tertentu, tajuk pekerjaan, atau minat pada tajuk utama anda membantu pengguna anda mengenali anda dan memahami apa yang anda lakukan. Perancang untuk Insta mempamerkan alat penjadual mereka dengan jelas dan mendorong lalu lintas dari sesiapa sahaja yang mungkin mencari jenis perkhidmatan mereka melalui aplikasi Instagram .

Bahagian Badan

Bahagian badan adalah sebahagian besar bio instagram anda dan harus mengandungi sebahagian besar penerangan anda. Tetap bersih dan teratur dengan format titik peluru, sambil menerangkan dengan jelas siapa anda dengan suara jenama anda.

Membuat Kandungan Instagram Berkualiti

Namun saat ini, tidak semudah memposting photoshop "Insta-layak". Kerana bakal pengikut baru akan mendapatkan kesan pertama jenama anda dari estetika Instagram anda, kualiti posting individu anda.

Gaya tandatangan

Pertama sekali, jenama anda harus menjadi tumpuan halaman anda. Sama ada anda perniagaan atau berpengaruh, anda pasti ingin memastikan bahawa setiap gambar yang anda hantar mencerminkan tujuan halaman anda. Malah satu gambar rawak boleh merosakkan grid.

Cara Hashtag Di Instagram

Karl Kangur, pengasas agensi pemasaran Business Media, berkongsi dengan kami: "Salah satu rahsia pemasaran Instagram yang paling baik adalah hashtag kejuruteraan terbalik dari orang yang mempunyai sedikit pengikut tetapi banyak suka pada foto khusus mereka. Katakanlah saya mempunyai video mengenai latihan di rumah yang saya ingin perhatian lebih. Saya akan mencari di Instagram untuk latihan di rumah, melihat 20 keputusan teratas dan mencatat jumlah pengikut mereka serta jumlah tontonan pada video mereka atau suka pada foto mereka. Yang mempunyai nisbah yang lebih tinggi, mungkin mencapainya kerana hashtag tersebut. Salin ke dalam senarai anda dan nilaikannya berdasarkan petua lain dalam artikel ini. "

Percambahan fikiran

Fikirkan kata-kata yang akan digunakan oleh pelanggan anda untuk menggambarkan produk atau perkhidmatan anda. Oleh kerana merekalah yang akan mencari hashtag ini, penting untuk masuk ke dalam minda khalayak anda.

Adakah komuniti tertentu yang ingin anda manfaatkan?

Menggunakan hashtags seperti #brooklynlife atau #mommystyle adalah hashtags niche khusus yang besar yang akan menghubungkan anda terus ke sasaran found.

Kelayakan

Kesalahan terbesar dengan hashtag adalah menggunakan yang mempunyai lalu lintas yang terlalu banyak atau terlalu sedikit. Anda ingin mencari hashtag yang mempunyai kira-kira siaran 4K-300K yang berkaitan dengannya untuk mendapatkan jumlah pendedahan yang optimum.

Semakin khusus hashtag untuk industri anda semakin baik. Anda mahu hashtag cukup besar sehingga orang benar-benar mencarinya, tetapi tidak begitu besar sehingga siaran anda akan hilang dalam kekacauan.

Menggunakan Cerita Instagram

Video di sebalik tabir adalah cara yang hebat untuk membuat peminat anda teruja dengan apa yang anda buat. Ini tidak perlu digilap atau sempurna - jangan takut untuk menunjukkan bahagian yang tidak kemas. Orang suka merasakan bahawa mereka adalah sebahagian daripada proses

Hadiah Instagram

Komen-untuk-Menang

Peraduan ini memerlukan pengikut Instagram anda untuk memberi komen pada foto peraduan anda. Kemudian, pemenang dipilih dari kumpulan pengulas.

Untuk meningkatkan pendedahan, perlunya memberi tag kepada rakan (atau dua) pada komen mereka. Voila: menggandakan pendedahan Instagram . Anda bahkan boleh menghitung setiap tanda sebagai entri, memberi lebih banyak insentif kepada pengikut anda untuk menandai lebih banyak rakan untuk peluang yang lebih baik untuk menang.

Ikut-Menang

Untuk peraduan jenis ini, pertimbangkan untuk berkolaborasi dengan jenama percuma lain (atau kumpulan jenama) di tempat anda. Peserta peraduan boleh masuk dengan mengikuti semua akaun yang terlibat dalam pemberian hadiah.

Oleh kerana halaman anda akan didedahkan kepada pengikut jenama yang anda bekerjasama, anda pasti ingin memastikan anda memilih jenama yang mempunyai khalayak sasaran ideal anda. Ini akan membantu memastikan bahawa pengikut baru ini mempunyai hubungan tulen ke halaman anda dan bertahan lama setelah peraduan anda berakhir.

Cara mendapatkan banyak pengikut di Instagram bermaksud apa yang anda hantar, pindahkan, isi yang betul dan lain-lain. Instagram mungkin merupakan aplikasi yang membolehkan pengguna berkongsi foto dan video, mengedit penapis, ia sering menjadi saluran pemasaran visual yang sangat disasarkan untuk jenama anda adalah peluang untuk mewujudkan khalayak setia yang berkembang bersama dengan perniagaan anda.

Kebenaran Mengenai Instagram Sebenarnya, 10,000 pengikut Instagram pertama anda adalah yang paling sukar untuk didesak. Kenapa? tiada siapa yang tahu siapa anda lagi. Instagram dengan cepat menghasilkan kesan pertama sebagai aplikasi yang menyeronokkan untuk remaja dan telah menjadi pemasaran kandungan yang signifikan. Lebih dari 200 juta ahli bulanan aktif berkongsi 60 juta gambar dan 1.6 bilion suka setiap hari. Semakin spesifik anda, semakin berminat dengan orang yang anda menarik dan oleh itu semakin tinggi kemungkinan mereka akan menjadi pengikut. Selain itu, penggunaan teg yang lebih tepat akan menghalang jumlah pesaing yang bersaing untuk mengikuti orang yang setara yang anda sasarkan. Akibatnya, akaun anda akan lebih mudah dicari dan dengan itu, lebih mudah diikuti. Tetapi seperti semua rangkaian sosial, ada cara yang betul untuk menggunakan profil Instagram anda, cara yang salah, dan cara yang bijak. Berinteraksi pada siaran adalah sesuatu yang menyeronokkan dan berterus terang. Ketik dua kali sebarang siaran untuk menyukainya atau tambahkan komen di bahagian bawah. anda juga akan mengklik butang anak panah untuk membaginya dengan seseorang yang menggunakan langsung.

Hashtag Pada Instagram Memposting foto baru, menarik, dan menarik akan memenuhi syarat utama, tetapi untuk mula berkembang, anda akan menganggap hashtag foto anda sangat penting. Hashtagging memudahkan orang memeriksa syarat-syarat tertentu untuk mencari gambar anda. Teg popular seperti yang disenaraikan di atas kemungkinan akan menjatuhkan anda keterlibatan dan kesukaan tambahan. Walau bagaimanapun, mereka tidak akan menyebabkan peningkatan penglibatan jangka panjang, pengikut baru yang berminat, atau, yang paling ketara, penjualan. Sekiranya anda ingin menandai gambar anda dengan betul, anda mesti mencari dan menggunakan hashtag paling relevan. ini menunjukkan kajian yang boleh diterima untuk memastikan anda menggunakan hashtag yang bukan sahaja menggambarkan jenama anda tetapi juga dicari di Instagram. Gunakan hashtag untuk mendorong penonton yang berminat.

Fesyen. Selamat 3.Masih.

Buat Kandungan Berkualiti

anda akhirnya dapat memutuskan bahawa khalayak anda bukanlah orang ramai di Instagram. anda sudah memperoleh beberapa penjualan, menjangkau pelanggan yang bengkok dan menawarkan hadiah percuma atau insentif tunai untuk mengambil gambar berkualiti dengan barang dagangan yang mereka beli. Menulis kandungan yang hebat mungkin menjadi pilihan. anda lebih suka meluangkan masa dan kerja yang diperlukan untuk membuat kandungan yang hebat dan membina jenama yang makmur. Menawarkan insentif tidak menjadi strategi jangka panjang anda kecuali untuk jangka pendek, semasa anda berusaha membuat jenama anda , ini akan membantu anda berkembang.

Oleh kerana semakin banyak pelanggan mula melihat foto pelanggan di Instagram anda, mereka akan mula menandai anda dalam siaran setelah mereka menerima produk mereka. Luangkan masa bersama tajuk utama anda. Sekiranya boleh, buat beberapa dan pilih yang mana yang paling anda mahukan. Jangan mengabaikan mereka. mereka adalah perkara utama yang dibaca oleh orang ramai, dan bahawa mereka adalah idea yang digunakan orang itu untuk membuat keputusan sekiranya mereka perlu membaca artikel anda atau tidak.

Semak Pertandingan Anda

Analisis persaingan mungkin merupakan petunjuk terkuat bagi apa yang berjaya. Dengan melihat apa yang sesuai dengan khalayak perniagaan pesaing, anda akan lebih baik meramalkan apa yang akan dihargai oleh khalayak anda.

Pengesahan Berkelayakan di Instagram memastikan bahawa orang dapat mencari akaun yang tepat setelah mereka mencari selebriti atau influencer tertentu. Akaun yang disahkan adalah milik "perjanjian sebenar". itu bukan akaun kekasih, akaun penghormatan, atau akaun palsu. Memohon pengesahan itu sendiri mungkin merupakan proses yang tidak menyakitkan. Inilah cara untuk meminta pengesahan dari Instagram, menggunakan aplikasi mudah alih di iPhone atau telefon Android anda. Untuk meminta lencana yang disahkan, anda ingin menjadi nama, selebriti atau jenama dan memenuhi syarat akaun dan kelayakan tertentu. "

Anda boleh meminta lencana yang disahkan. untuk mencuba ini, ikuti ini.

Pastikan anda log masuk ke akaun yang anda mahukan lencana yang disahkan.

Kesimpulan Semuanya mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing termasuk mempunyai Pangkalan Data Multimedia dalam aplikasi Instagram. memerlukan masa yang lama untuk memindahkan data dan masa memuat akan lebih lama. Kadang kala, pengguna akan mengalami ketinggalan semasa menggunakan Instagram. Pengguna akan kecewa dengannya kerana masa memuat sangat lambat. Pertama, pemasaran mudah alih adalah strategi baru yang menarik yang membawa usaha perniagaan anda dalam aktiviti mempromosikan jenama anda. Di sebalik semua glamor itu, terdapat beberapa kekurangan serius. Namun, tidak boleh dikatakan bahawa Instagram itu mengerikan.