Bagaimana Mendapatkan Insurans Kereta Murah?

Bayarannya lebih murah setiap tahun, Penanggung pasti akan memberi anda alternatif untuk membelanjakan untuk perlindungan anda dalam 2 kaedah - sebagai angka bulat atau dalam pemasangan bulan ke bulan . Walaupun membayar bulanan secara berkala mungkin terasa seperti kaedah praktikal untuk menyebarkan harganya, anda mungkin akan dikenakan bayaran ratusan lebih banyak sepanjang tahun.

Berapa banyak yang akan anda bayar bergantung pada sebilangan elemen - dari usia anda, jenis lori yang anda miliki dan juga tempat tinggal anda sehingga perkahwinan anda dan latar belakang pemanduan sebelumnya. Polisi insurans kereta dan trak mungkin merupakan pemerolehan permusuhan terbaik namun ia tidak memerlukan perbelanjaan untuk anda. Ikuti idea kami untuk menurunkan harga.

Berapa perbelanjaan polisi insurans kenderaan?

Sering dianggap sebagai pemerolehan 'permusuhan', anda tidak boleh memandu secara sah tanpa liputan insurans kenderaan - namun itu bukan dedikasi ekonomi yang kecil. Berapa banyak yang akan anda bayar bergantung pada beberapa aspek - dari usia anda, jenis lori yang anda miliki dan juga di mana anda tinggal sehingga perkahwinan anda dan latar belakang pemanduan sebelumnya. Banyak syarikat mengesan kos dalam harga polisi insurans kenderaan dan juga sering melepaskan mode - dalam bentuk indeks. Pendekatan pengiraan yang berbeza-beza serta hari majalah dapat menunjukkan bahawa nombor biasa tidak selalu berbaris. Walaupun jumlah nombor ini memperincikan apa yang mungkin dibayar oleh individu 'biasa' anda (atau sebut harga), di dunia nyata, tidak ada pengguna perlindungan insurans kereta dan trak 'biasa'. Ia dinilai secara langsung - menunjukkan bahawa mengikut situasi individu anda, anda mungkin mendapati bahawa anda membayar jauh lebih banyak atau jauh lebih sedikit daripada angka yang dinyatakan di atas

Anda tidak perlu hanya menyetujui petikan pertama yang anda perolehi dari penyedia insurans

Dengan membayar secara tetap setiap bulan, anda secara efektif mengendalikan pinjaman dari syarikat insurans anda. Sebilangan besar pastinya akan menagih minat anda, dan harga juga tidak berpatutan. Dalam kajian terakhir kami mengenai penyedia insurans, jumlah gairah biasa yang perlu dibayar adalah 25% APR, dengan sebilangan penagihan sepanjang 36% APR. Sekiranya membayar bulanan tetap adalah satu-satunya pilihan asli anda, pastikan ketika melihat-lihat untuk membezakan kos syarikat insurans dari bulan ke bulan, dan bukannya tahunan.

Pilih tajuk pekerjaan / pekerjaan yang sesuai

Apa perbezaan antara 'pekerja kawasan memasak' dan juga 'tukang masak', 'pengarang' dan juga 'wartawan', atau 'ibu rumah tangga' serta 'suri rumah'? Dalam praktiknya, profesion anda mungkin ditentukan dengan tepat dari mana-mana jenis 2 - namun yang anda pilih dapat membezakan dengan penyedia insurans anda. Syarikat insurans mempertimbangkan banyak pemboleh ubah ketika menentukan harga perlindungan anda, dan juga bagaimana anda menentukan apa yang anda berikan untuk mencari nafkah membuat perbezaan. Sekiranya anda memperoleh pilihan pelbagai label ketika memasuki profesion anda, periksa apakah ada perbezaan yang mempengaruhi kos anda. Walaupun begitu, ingatlah bahawa anda tidak perlu wujud mengenai pekerjaan anda. Jangan nyatakan bahawa anda adalah tukang daging jika anda seorang tukang roti. Ini difikirkan mengenai penipuan dan anda juga boleh diadili.