Beg perjalanan golf adalah perkara yang sangat penting bagi setiap pemain golf yang bermain golf di negara lain. Anda telah menghabiskan banyak wang di kelab golf anda untuk mendapatkan perhentian anda dalam satu bahagian. Anda harus mengikat dengan berhati-hati semasa memilih penutup beg perjalanan golf anda.

Sarung lembut dan keras:

Pertama, anda akan memfokuskan pada struktur kes yang mana itu adalah kes yang keras atau lembut? Kedua-duanya mempunyai kebaikan dan keburukan. Sarung lembut adalah harga rendah dan lebih senang dibawa terutama di kenderaan kecil tetapi sarung keras lebih berat dan besar dan mempunyai lebih banyak perlindungan untuk kelab anda.

Ketahanan dan kestabilan:

Ini adalah satu lagi faktor penting untuk memastikan ketahanan dan pelapisan di dalamnya untuk melindungi kayu. Anda harus mencadangkan sistem sokongan penutup belakang Back Boy tulang belakang kerana ia membantu beg anda dari kerosakan semasa membuang ke dalam kereta dan van dan pastikan untuk menyelinap ke Amazon untuk memastikan kelab anda dilindungi.

Harga:

Penting untuk mencari beg anda yang berfungsi lama dan juga sesuai dengan anggaran anda. Jangan mengambil beg yang sangat murah sehingga anda menukarnya setiap tahun dan mengalami kesulitan ketika ada perkara buruk berlaku.

Kapasiti dan jaminan:

Faktor penting lain ialah kapasiti dan penyimpanan beg itu sendiri. Sarung lembut mempunyai 2 hingga 3 poket di luar untuk membawa aksesori yang berbeza. Anda ingin memastikan jaminannya sekiranya berlaku sesuatu. Kes keras nampaknya bertahan lebih lama.

Beberapa beg perjalanan golf terbaik yang disenarai pendek merangkumi kawasan berikut dengan kebaikan dan keburukan mereka:

1. Penutup Perjalanan Caddy Daddy Golf Constrictor2:

Ia cukup murah, ringan, dan mempunyai banyak simpanan dengan 3 poket luar dan mudah dilipat tetapi materialnya tidak berkualiti tinggi jika dibandingkan dengan yang lain.

2. Beg Perjalanan Golf Asas Lembut Amazon:

Ia sangat berpatutan dan pilihan yang mudah apabila anda tidak melakukan perjalanan sepanjang masa dan mempunyai kain nilon tahan lama dan mempunyai simpanan yang baik tetapi satu titik negatif mengenai roda jatuh.

3. Beg Terakhir Club Glove:

Ia dibuat dengan ritsleting dan jepit berkualiti tinggi yang mempunyai satu ritsleting utama dan terdapat dalam warna berbeza tetapi lebih mahal.

4. Karavan 3.0.

5. Sun Mountain Club Glider Meridian .

  • ** [Sun Mountain ClubGlider Meridian] cukup besar untuk menyimpan apa sahaja dari beg bawa standard hingga beg troli terbesar.
  • Ia mempunyai poket yang cukup untuk meletakkan semuanya dari sepasang (atau dua) kasut golf, raingear, selusin bola dan, dalam perjalanan pulang, mungkin beg berisi pakaian kotor.
  • Roda berputar membuat manuver semasa check-in mudah di lapangan terbang.

Caddy Shell empuk:

Harga: Harga beg perjalanan yang luar biasa ini ialah $ 119.5 Bahagian atas beg membantu melindungi kelab dari kerosakan semasa transit.

TAS Travel Ogio Straight Jacket:

harga: Harga beg cekap ini ialah $ 199.9

  • Sistem tali pada beg tahan lama ini memudahkan pengaman kelab anda, sehingga mereka tidak bergerak dan hancur dalam perjalanan.
  • Beg perjalanan dilapisi sepenuhnya untuk melindungi kelab anda dengan lebih jauh, dan menjaga produk ini segar mungkin.
  • Syarikat ini, salah satu yang paling dipercayai untuk semua jenis beg, juga mempunyai kestabilan tahan hujung.

Soalan Lazim:

1. Berapakah kos membawa beg perjalanan dengan kapal terbang?

Sebilangan besar syarikat penerbangan Us mengenakan $ 35 untuk beg kedua yang kebanyakannya adalah beg TRavel. Terbang syarikat penerbangan dengan bayaran tinggi seperti Spirit, yang mengenakan $ 55 untuk beg kedua di lapangan terbang, dan anda mungkin akan menjimatkan wang dengan penghantaran.

2. Adakah syarikat penerbangan mengenakan bayaran tambahan untuk beg golf?

Kita boleh membawa beg golf di mana-mana lapangan terbang. Mereka tidak akan dikenakan bayaran tambahan jika berat badan mereka berada dalam had. Sekiranya berat badan berlebihan, ia mesti dikenakan. Beg golf akan dikira sebagai salah satu beg yang anda periksa.

3. Bolehkah saya mengambil pakaian saya di dalam beg golf perjalanan saya?

Beberapa beg perjalanan golf , seperti Big Max Double Decker Travel Cover, dilengkapi dengan poket untuk pakaian. Gunakan elaun berat badan anda.

Kesimpulan:

Bag Boy Golf adalah beg perlindungan yang terbaik dan menakjubkan. Beg perjalanan ini bukan sahaja merupakan produk terbaik untuk dijual di Amazon, tetapi juga berpatutan dan dilengkapi dengan nilai yang sangat baik. Semasa digunakan, Caddy Daddy memuatkan semua beg golf hingga 12 inci

  • ritsleting mesra pengguna
  • Roda yang kuat dan boleh dipercayai
  • Bahagian atas yang keras untuk perlindungan kepala kelab yang hebat. Kami akan membimbing anda melalui ukuran, variasi, ciri, dan apa yang harus dicari ketika melabur dalam beg perjalanan, tetapi ia benar-benar menjadi pilihan. Orang yang berbeza mempunyai pilihan yang berbeza. Ada yang suka penutup keras tetapi mungkin merasa mereka mengambil ruang yang terlalu besar ketika tidak digunakan dan yang lain seperti penutup yang lembut tetapi empuk, yang mudah dibungkus dalam kotak di suatu tempat.

Artikel berkaitan:

Melancong

TAS

1 Suka