Kecuali jika anda seorang model lelaki yang memakai baju tanpa kapal di kapal pesiaran semasa ribut (untuk kebaikan, kami akan menerima bahawa anda tidak), kelihatan diterima semasa banjir bukan tugas mudah.

Walau apa pun yang berlaku, mendapatkan kebiasaan dari kekuatan hidup yang tidak dapat dihentikan secara amnya tidak perlu menghantar pentauliahan gaya anda yang melayang di saluran dan ke saluran. Dengan pakaian yang betul di dalam almari anda dan sedikit kemampuan, tidak mustahil untuk menggunakan langit terbuka untuk potensi keuntungan anda.

6 Keperluan Pakaian Hujan Utama

Jaket khas

Baki kering tidak perlu dikhususkan. Walau apa pun, bukan apabila anda mempunyai mantel berteknologi yang tersedia untuk anda. Kunci untuk menggunakan Jaket Kulit Asimetris Lelaki untuk mengalihkan komponen, bagaimanapun juga, adalah dengan memahami pertanyaan yang akan ditanyakan kepada diri sendiri ketika berbelanja.

But

Beberapa kasut kulit lembu yang tahan lasak adalah hari ribut apa yang dipanggang oleh marjerin: anda boleh lakukan tanpa, bagaimanapun, ia tidak akan begitu menarik. Jelas, sebelum anda keluar, ada beberapa renungan yang harus dibuat. Mengenai apa yang anda pakai, gunakan kasut brogue dan komando tunggal yang lebih cemerlang untuk menambahkan sedikit Tenzing pada dua bahagian anda, atau memutuskan untuk memakai kasut pendakian atau pekerja yang berpakaian untuk menambah berat badan pada alat yang mudah digunakan.

Macintosh

Ini adalah kedatangan macintosh. Terlepas dari kenyataan bahawa ia tidak pernah benar-benar pergi ke mana-mana. Ini adalah alasan bahawa pakaian pakaian iklim basah yang teladan ini mungkin tidak awet seperti mantel musim sejuk. Anugerah jaket panjang yang paling menjimatkan adalah bahawa ia boleh dipakai dengan baik apa sahaja yang mungkin berlaku, sering dipotong dari lapisan kapas yang kuat namun ringan yang memberikan penutup bernafas, angin dan kalis air untuk hampir semua pakaian.

Payung

Sekiranya pakaian luar kalis air sama sekali juga bot nelayan Norway untuk mantra empat hari di Laut Utara untuk kasih sayang anda, kembalilah ke pelindung mandi OG: payung. Teduh bersaiz parasut yang ditujukan untuk hijau tidak akan memenuhi jangkaan, tanpa mengira betapa wajarnya pendapat anda. Percayalah kepada kami, individu-individu yang mata anda miring ketika anda berjalan-jalan di jalan raya akan berterima kasih kepada anda kerana melakukan kesalahan.

Kasut tenis tahan cuaca

Kerana langit telah terbuka, tidak bermaksud anda harus mengundurkan diri dari mentor anda. Pada dasarnya lakukan perubahan kepada pasangan yang dapat bertahan dalam keadaan yang tidak baik. Lap kulit lembu dan bahan khas seperti kalis air Gore-Tex mempunyai potensi paling besar untuk mencapai kejayaan dalam tundra, sementara ketinggian tambahan di bahagian bawah kaki juga dapat membantu menjaga air keluar.

Jas hujan sederhana

Di hujung julat hingga mantel khas terdapat sekeping unit yang mungkin semudah itu. Tidak diragukan lagi, mantel yang diperlakukan dengan getah tidak banyak berguna untuk skala gunung. Walau apa pun, semua yang diakui dapat diterima adalah membuat anda kering, dan untuk itu, ia tidak dapat dikalahkan. Sama seperti poket untuk memastikan sumber daya anda tetap kering, ia juga bernilai memasukkan sumber ke dalam cangkang kalis air yang mempunyai tudung, untuk penjelasan yang jelas. Ini akan menyelamatkan anda dari membawa payung sambil meningkatkan penggunaannya.

Empat Pakaian Cuaca Basah

Kesederhanaan Scandi

Selesaikan stok mana-mana peruncit pakaian lelaki dan tidak perlu lama untuk melihat bahawa ini adalah set Scandi yang mendominasi taman-taman yang diperlakukan getah, pada dasarnya mengingat fakta bahawa mereka sesuai dengan keinginan penduduk tempatan untuk pakaian pared-back. Untuk memikat rupa, yang secara kebetulan ternyata langsung pada corak sekarang, mengharapkan untuk menyelaraskan warna perbandingan, namun tidak pernah dapat dibezakan. Mantel tentera laut yang dipakai di atas kemeja biru yang lebih ringan, misalnya, adalah pendekatan yang paling mudah untuk menghantar warna pakaian lelaki yang paling sederhana. Atau sekali lagi, untuk alternatif yang lebih ringan, lakukan sesuatu yang sangat serupa dengan menggunakan warna kuning air, berwarna tanah, dan pasir.

Teknikal terbuka

Tidak kira sama ada anda sedang menggunakan Matterhorn atau hanya berusaha untuk tidak basah ketika dalam perjalanan ke kawasan subur, menyediakan diri anda dengan pakaian luar elit tidak pernah menjadi langkah yang mengerikan. Kekurangan mantel khas, walaupun, adalah bahawa mereka, secara amnya, akan menjadi terang atau terlalu berat dengan terperinci, yang apabila ditambahkan dapat memancarkan getaran jemaah Antartika yang tidak diingini.

Office Rain Dodger

Perjalanan ribut tidak semestinya berlari untuk pengangkutan, memegang beg di atas kepala anda, dan menghabiskan sisa hari dengan pakaian yang basah. Lakukan yang terbaik, dan anda boleh berjalan dalam keadaan kering sepenuhnya dan berpuas hati. Macintosh yang dicontohi tiba dalam naungan beige terang, yang sebenarnya kelihatan hebat dari segalanya dari pakaian hingga mantel denim, namun untuk percubaan bentuk yang lebih tenang seperti warna angkatan laut seperti kekuatan tentera laut atau gelap.

Pakaian Streetproof yang tahan cuaca

Streetwear, seperti namanya, dibawa ke dunia di bandar. Perkara yang menyendiri di jalan raya, secara umum akan agak lembap ketika hujan turun, jadi potongan yang menyebabkannya perlu disiapkan untuk apa sahaja. Potongan pakaian seperti mantel dan penutup puffer sangat sesuai untuk melawan komponen, jadi ada baiknya menggabungkan beberapa dari mereka ke dalam revolusi anda.