Trend diet atau formula penurunan berat badan Ubah setiap tahun, tidak berbeza dengan trend fesyen di landasan. Oleh itu, jangan ketinggalan dengan makan lemak. Jangan gemuk!

Wanita sihat yang lebih suka diet daripada bersenam Sentiasa mencari kaedah atau formula baru untuk menurunkan berat badan sepanjang masa Sama ada makan jus khas (Diet Jus), Diet Palio (Diet Paleo), atau Diet Atkins (Diet Atkins) dan seratus cara lain. Tetapi ada kaedah lain yang menarik iaitu Ketogenic Diet Formula Penurunan Berat badan, juga dikenali sebagai Keto Diet kerana ini adalah berapa banyak lemak untuk dimakan. Semakin banyak berat badan kita turun, semakin keliru. Jangan tunggu untuk mengetahui resipi ini!

Apakah Diet Ketogenik?

Makan diet ketogenik adalah makanan yang memberi tumpuan kepada lemak tinggi. Dan diikuti dengan protein Atau lebih ringkasnya, mengurangkan karbohidrat kepada jumlah yang sangat kecil dan menggantikannya dengan lemak sayuran dan haiwan sebagai gantinya.

Cara makan lemak dan membantu menurunkan berat badan

Datang sini! Cara makan sehingga bibir terbakar. Jawapannya adalah apabila kita mengurangkan jumlah pengambilan karbohidrat dan gula. Menyebabkan badan kita yang mengejutkan mempunyai gejala "takut ■■■■■". Biasanya, tubuh menggunakan glukosa dalam darah yang berasal dari makanan berperisa kanji untuk digunakan sebagai tenaga. Tubuh kemudian perlu mencari sumber tenaga untuk menggantikannya. Dan tenaga yang telah kita sebutkan di sini adalah lemak. Keliru.

Jenis makan ini menimbulkan keadaan metabolik yang disebut ketosis , yang menyebabkan keton di hati, yang ia gunakan di sini untuk tenaga. Setelah memulakan makan ketogenik selama berhari-hari atau berminggu-minggu Tubuh dan otak mungkin merasa letih, mudah letih, mempunyai nafas berbau, tetapi badan secara beransur-ansur akan menyesuaikan diri untuk dapat menggunakan lemak sebagai sumber tenaga dan bukannya karbohidrat. Atau secara sederhana, keadaan ini akan mengubah badan untuk mengambil lemak. Metabolisme sebaliknya, cukup pasti.

Cara makan ketogenik!

Sekiranya kanak-kanak perempuan mula makan seperti keto-vegetarian Perkara penting yang harus kita ketahui adalah menghadkan jumlah karbohidrat kepada sangat rendah. Ini bermaksud bahawa kita boleh memberi tumpuan untuk makan makanan berlemak ini daripada makan kari di bahagian depan lorong. Atau nasi selasih daging babi cincang yang enak Yang merupakan berita baik bagi orang yang suka makan lemak Kerana makan keto membolehkannya dimakan terutamanya tetapi mesti lemak semula jadi Oleh itu kita harus mencuba makan banyak jenis lemak pada masa yang sama. Sekiranya anda ingin makan ayam goreng, anda boleh terus membeli. Hanya gunakan ayam goreng biasa, bukan ayam adunan goreng. Oleh itu, makan seperti ini akan memakan daging hijau muda, alpukat, mentega, keju atau lemak babi

Perkara yang harus dielakkan ketika menurunkan berat badan dengan formula ketogenik.

Seperti yang saya katakan, kita harus mengelakkan makanan yang mengandungi tepung. Dan mempunyai kandungan gula yang tinggi, Kami tahu ia tidak mudah dan sukar diterima. Tetapi sesiapa yang menurunkan berat badan dalam resipi ini perlu berhenti memesan mi ayam yang terbaik. Dan elakkan lemak atau minyak yang telah disintesis kerana boleh memberi kesan negatif pada badan. Sekiranya ada yang dapat melakukannya dengan penuh disiplin, kita akan semakin dekat dengan menukar badan untuk menarik lebih banyak lemak untuk dibakar!

Keito Janik sesuai untuk siapa?

Baiklah, kanak-kanak perempuan mungkin sudah mengetahui beberapa formula penurunan berat badan ketogenik . Sekarang mari kita lihat untuk siapa diet ini lebih baik. Untuk Formula Penurunan Berat Ketogenik Sesuai untuk wanita muda yang makan daging lebih sedap daripada sayur-sayuran Sekiranya anda masih tidak dapat memikirkannya, maka cubalah membayangkannya hanya ketika memesan makanan. Dan rasakan hasrat untuk makan nasi goreng selasih Bawang Pork Nasi Lebih daripada tumis sayur Atau orang yang suka makan stik tanpa bimbang menjadi gemuk Sekiranya anda menyedari bahawa sudah lewat untuk makan, teruskan. Sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin kehilangan makanan tetapi tidak mahu makan sayur salad sahaja. Walau bagaimanapun, orang yang tidak mahu menurunkan berat badan seperti ketogenik Adakah orang yang mempunyai masalah dengan penyakit hati, penyakit ginjal, atau mempunyai masalah dengan pembakaran lemak Kerana ia adalah formula penurunan berat badan yang menggunakan hati dan ginjal untuk bekerja dengan cukup keras Mungkin tidak mempengaruhi badan dalam jangka masa panjang.

Kesan sampingan dari diet ketogenik

Setelah itu, formula ini sebenarnya boleh digunakan untuk menurunkan berat badan. Tetapi hasilnya bergantung pada tubuh individu juga. Banyak orang cuba menurunkan berat badan dengan makan ketogenik. Yang memakan masa enam bulan hingga satu tahun yang mana dia tidak dapat menjawab jika makan seperti ini benar-benar dapat membantu mengurangkan, tetapi ada komplikasi tertentu yang terjadi, seperti orang yang makan bijirin atau sebilangan kecil buah-buahan dan sayur-sayuran dalam jangka masa yang panjang masa, badan akan kekurangan nutrien seperti serat menyebabkan badan menyebabkan pergerakan usus yang tidak normal. Oleh itu, sesiapa yang ingin menurunkan berat badan dengan formula ini mesti makan semua nutrien lain juga.