Bagaimana membuat snapchat Premium? Seperti yang kita ketahui, Premium Snapchat adalah ketika seseorang menjadikan akaunnya premium di mana anda menetapkan akaun anda pada privasi dan berkongsi gambar atau gambar anda hanya dengan beberapa rakan dan orang tertentu. Ini adalah sejenis akaun snapchat biasa dan biasa yang boleh anda buat lebih peribadi untuk pekerjaan anda.

Akaun snapchat premium juga digunakan untuk berkongsi beberapa gambar peribadi atau kandungan seksual orang dewasa dengan orang lain sebagai imbalan sejumlah wang. Dalam akaun snapchat premium, orang bersedia berkongsi kandungan peribadi dengan penyesuaian privasi mereka sendiri untuk tujuan kerja atau untuk hiburan.

Apa itu Snapchat?

Snapchat adalah aplikasi mudah alih untuk pemesejan untuk peranti Android dan iOS. Ini adalah aplikasi pemesejan multimedia Amerika. Ini menunjukkan bahawa gambar dan mesej tersedia untuk waktu yang singkat kepada penonton. Snapchat dikembangkan pada asalnya oleh Snapchat.Inc dan diketuai oleh pengasas bersama bernama Evan Spiegal .

Bagaimana membuat snap premium?

Ramai orang biasanya berfikir bahawa bagaimana membuat snap premium? bagaimana orang memperolehnya? Jadi inilah jawapannya. Snapchat biasanya digunakan untuk mengirim foto intim. Oleh itu, banyak model dewasa menggunakannya untuk tujuan ini. Mereka membuat bayaran premium bermakna mereka meletakkan bayaran seperti 5 dolar hingga 10 dolar yang harus anda bayar setiap bulan untuk mendapatkan dewasa mereka. Seperti langganan bulanan. Banyak model menghasilkan berjuta-juta dolar setiap tahun oleh langganan ini.

Bagaimana membuat snapchat premium?

Akaun premium di snapchat adalah untuk alasan tertentu seperti untuk masalah privasi, untuk berkongsi kandungan dewasa dan seksual, untuk berkongsi maklumat perniagaan dan untuk beberapa tujuan lain. Premium menawarkan privasi kepada pengguna. Dengan kata mudah, kami mengatakan bahawa untuk bahagian snapchat premium, kami mengenakan bayaran dan mengambil wang dari penonton.

Seperti yang anda ketahui, premium untuk apa sahaja bermaksud anda perlu membayar sejumlah wang untuk perkara tersebut, seperti ketika anda membeli kereta, anda harus membayar premium bulanan. Begitu juga, akaun premium snapchat mempunyai fungsi yang ingin dibayar oleh pengguna untuk kandungan atau bahannya. Dalam akaun snapchat premium, anda boleh menghantar 18+ foto dan video dan apa sahaja yang anda ingin kongsi dan hantar dan sebagai balasannya, anda akan mendapat bayaran daripada penonton dan anda juga mendapat wang untuk setiap tangkapan skrin dan setiap paparan pada siaran yang anda kongsi.

Bagaimana cara menggunakan Akaun Snapchat Premium?

Akaun Snapchat Premium adalah akaun snapchat biasa yang banyak orang gunakan. Anda tidak perlu memasang atau memuat turun aplikasi berasingan untuk menjadikan akaun snapchat anda premium. Anda hanya perlu menetapkan tetapan tertentu yang memberi anda privasi dan anda akan dibayar oleh mereka yang ingin melihat kandungan peribadi anda. Ramai selebriti dan pelakon menggunakan akaun snapchat premium ini dan sebagai balasannya mereka dibayar untuk siaran bersama mereka.

Kami juga akan berkongsi video untuk mengetahui dengan lebih baik bahawa cara membuat akaun premium snapchat;

Bagaimana cara menyesuaikan tetapan akaun Premium?

Pertama, anda harus memasang aplikasi Snapchat pada peranti anda dari mana-mana App store atau Play Store . Buat nama pengguna anda pada aplikasi. Masuk ke tetapan dan tetapkan semua tetapan anda kepada rakan saya sahaja. Kemudian masuk ke tetapan cerita dan tetapkan tetapan paparan cerita kepada rakan saya sahaja yang dapat melihat cerita anda. Seterusnya pergi ke tetapan kenalan anda dan tetapkannya hanya kepada rakan saya atau kepada mereka yang anda mahu mereka menghantar mesej kepada anda. Dengan cara ini, akaun anda berada dalam tetapan Premium dan anda boleh berkongsi kandungan kepada mereka yang ingin anda kongsi. Kemudian anda boleh mengenakan premium untuk siaran bersama anda. Sekarang terpulang kepada anda berapa banyak yang anda kenakan untuk jawatan anda.

Pengguna Snapchat Premium

Pengguna Snapchat dan pengguna Snapchat Premium tidak berbeza. Mereka adalah orang yang sama kerana seseorang yang menggunakan snapchat juga dapat menjadi pengguna snapchat premium ketika dia akan menetapkan tetapan ke tahap premium. Snapchat tahap premium bukanlah platform berasingan atau laman web yang berbeza. Ini adalah snapchat biasa tetapi dengan beberapa perubahan dalam tetapan privasi. Premium adalah bahagian snapchat yang anda caj. Ia bukan sesuatu yang pelik tetapi sebenarnya ia adalah ciri snapchat.

Konseptualisasi Bahagian Premium

Premium bermaksud sesuatu atau pilihan tahap seterusnya. Tidak ada apa-apa seperti Premium Facebook, Premium Twitter atau Snapchat Premium . Sebenarnya, ia adalah konsep yang telah dibuat oleh pengguna Snapchat semasa menggunakan Snapchat. Konsep ini dibuat oleh pengguna untuk menjana dan menjana wang dan untuk mendapatkan faedah. Snapchat premium membolehkan anda menjadikan kandungan anda peribadi dan hanya untuk menunjukkan kepada orang-orang yang ingin anda tunjukkan. Itulah tujuan dan sebab utama akaun Snapchat Premium.

Bagaimana orang lain mendapat Akses ke Snapchat Premium?

Setelah memiliki atau menetapkan akaun Snapchat anda pada tahap Premium, langkah seterusnya adalah bagaimana orang akan mengakses anda? Jawapannya ialah orang lain mengakses kepada anda dengan membayar jumlah akaun yang meminta mereka membayar. orang lain akan membayar jumlah premium anda dan dapat melihat dan berbual dengan anda di akaun Premium. Snapchat Premium bukan akaun rasmi, itu hanya pilihan pengguna dan pendekatan penonton kepada pengguna secara premium dengan membayar jumlah.

Apakah kaedah Pembayaran?

Bayaran masuk untuk Akaun Snapchat Premium dilakukan dengan beberapa cara. Seperti kaedah Transaksi PayPal, MoneyGram dan banyak kaedah transaksi lain. Pembayaran dipindahkan terus ke pemegang akaun. Pemegang akaun premium menunjukkan kandungannya untuk pembayaran tersebut. Dan juga bergantung kepada pemegang akaun untuk membolehkan penonton melihat kandungan untuk waktu yang singkat atau untuk waktu yang lama. Tidak ada jaminan bahawa berapa lama anda boleh mengaksesnya. Itulah dasar Snapchat.

Ringkasan :

Akaun Snapchat Premium dibuat untuk mendapatkan privasi dan menetapkan tahap tertentu agar orang dapat mendekati kandungan dan akaun anda. Ini adalah sejenis Snapchat peringkat Pro, di mana selebriti dan pelakon menunjukkan kandungan mereka dan sebagai balasannya mereka dibayar. Ini adalah jenis perniagaan. Akaun Snapchat Premium dibuat dengan menyesuaikan beberapa tetapan dan untuk mendapatkan tahap Premium.

Soalan Lazim

Terdapat banyak kesalahpahaman dalam mempertimbangkan konsep pendekatan tahap Premium Snapchat. Oleh itu, kita akan membincangkan beberapa soalan umum oleh pengguna;

Apakah Snapchat Premium Terbaik?

Seperti yang kita ketahui, Premium Snapchat bukanlah aplikasi berasingan atau perkara yang berbeza. Ini hanyalah langkah seterusnya untuk memulakan perniagaan dan menjual kandungan anda. Ini adalah sejenis akaun penjualan di mana anda menunjukkan kandungan anda. Snapchat Premium terbaik bermaksud anda Membayar jumlah tampan untuk kandungan yang hebat atau menuntut tinggi. Saya rasa itulah premium snapchat terbaik.

Adakah Snapchat Premium untuk Sexting?

Sebilangan orang berpendapat bahawa akaun Snapchat Premium digunakan untuk menjual gambar bogel, gambar dan video. Orang mengatakan bahawa banyak gadis atau lelaki menggunakan pilihan ini untuk perniagaan sexting. Tetapi kita boleh mengatakan bahawa hanya untuk berfikir bahawa akaun Snapchat Premium hanya digunakan untuk sexting , maka ini adalah pemikiran yang salah. Kerana ia juga dapat digunakan untuk masalah privasi. Kadang kala, akaun Premium digunakan untuk perkongsian dan perincian perniagaan. Terpulang kepada pengguna bahawa untuk tujuan apa dia membuat akaun ini.

Bagaimanakah orang menjana Snapchats premium?

Snapchat adalah stesen atau platform yang dibina sendiri untuk perniagaan. Pada masa ini orang membuat wang untuk peri mereka dan dengan menjual kandungan atau bahan peribadi mereka. Terdapat 187 juta pengguna Snapchat setiap hari, yang merupakan fam besar. 30 minit adalah purata masa pengguna bagi setiap pengguna. Menurut tinjauan, dianggarkan 78% pelajar sekolah menengah menggunakan snapchat setiap hari. Dengan permintaan besar dan penggunaan snapchat di Dunia sekarang, anda pasti dapat mengembangkan perniagaan anda ke tahap seterusnya. Begitulah cara orang menjana wang dengan menjual kandungan.

Bagaimana anda membatalkan Snapchat Premium?

Anda perlu membatalkan atau berhenti berlangganan dari akaun premium jika anda ingin membatalkan Snapchat Premium. Ia tidak akan dibatalkan secara automatik dengan menghapus atau menutup aplikasi. Inilah keperluan untuk membatalkannya dengan kaedah yang betul.

Untuk membatalkan ini;

Untuk iPhone Untuk dapat mengubah atau membatalkan langganan anda, buka iPhone anda dan pergi ke:

 1. Tetapan
 2. iTunes dan AppStore
 3. Tekan ID Apple (di bahagian atas halaman)
 4. Lihat ID Apple
 5. Log masuk ke iTunes

Anda kini dapat melihat semua langganan anda dan menguruskannya serta membuat dan membatalkan langganan akaun dari sini.

Anda boleh membatalkan langganan melalui iTunes di penyemak imbas web anda.

Untuk Android Untuk mengubah atau membatalkan langganan anda, buka Play Store.

Pergi ke Buka menu utama> Akaun> Langganan> Kitaran Tidur, dan di sini anda akan dapat menguruskan langganan dan juga untuk membatalkan dari mana-mana akaun yang anda mahukan.

Kesimpulannya

Bagaimana membuat snapchat premium? Dengan ini disimpulkan dan dijelaskan bahawa Snapchat Premium bukanlah aplikasi yang berasingan, itu hanya sebahagian daripada Snapchat atau kita boleh mengatakan bahawa ia adalah tahap Snapchat yang seterusnya dan perniagaan. Akaun premium dibuat dengan menyesuaikan tetapan dan kemudian berkongsi kandungan anda dan sebagai gantinya dibayar untuknya. Itulah tujuan mudah dan utama akaun Snapchat Premium dan sebab itulah ia dibina.

Topik-topik yang berkaitan

Pemasaran Viral

Harga Stok TikTok

Bagaimana menjana wang di Youtube?

2 Suka

Snapchat adalah aplikasi pesanan popular yang digunakan untuk memindahkan gambar dan video. Bahagian terbaik dari aplikasi ini adalah gambar dan video hilang setelah dilihat. Ia adalah jenis kamera baru. fungsi utama utama aplikasi ini adalah untuk mengambil gambar dan video, menambah lensa penapis dan kesan cantik yang lain dan berkongsi dengan rakan aplikasi ini memberikan apa yang mereka mahukan dan cara mudah untuk berkongsi aktiviti setiap hari kepada anak-anak dan remaja.

BAGAIMANA SNAPCHAT BEKERJA?

Dengan menggunakan aplikasi ini, anda perlu mendaftar nama, hari lahir dan alamat e-mel anda. Dalam aplikasi ini anda menambah rakan anda, anda boleh memuat naik kenalan anda atau mencari orang yang anda kenali. anda boleh menambahkannya secara automatik dengan mengambil gambar Snapcode mereka, itu adalah kod khas yang unik setiap pengguna. Selepas itu perkara boleh menjadi sukar. Pada aplikasi foto snapchat ini, bukan teks memulakan komunikasi. Semasa memulakan perbualan, pertama-tama anda mengetuk bulatan besar kamera dan mengambil gambar. Terdapat alat dan penapis foto yang berbeza untuk mengubah gambar anda. Apabila anda menyesuaikan snap anda, anda boleh menghantarnya ke salah satu dari senarai rakan anda dan anda boleh menambahkan beberapa cerita di dalamnya. Aplikasi ini juga menyediakan cerita kumpulan dan teks kumpulan.

ADAKAH MESEJ HILANG DI SNAPCHAT?

Ini bergantung kepada anda, jika anda menetapkan had waktu untuk sekejap, setelah dilihatnya akan hilang. Namun bagaimana pun penerima dapat mengambil tangkapan gambar. Sebelum menghantar gambar diri anda yang memalukan atau ada yang ingat bahawa foto anda boleh diedarkan.

BAGAIMANA ANDA HARUS MENGGUNAKAN APLIKASI INI

Mengikut peraturan aplikasi ini pengguna mesti berumur 13. Penting bagi aplikasi ini

 • Buat akaun
 • Tarikh lahir

Dalam aplikasi ini tidak ada pengesahan usia sehingga di bawah 13 tahun gunakan ini.

APA ITU SNAPCODE

Semasa anda mendaftar akaun, snapchat memberikan kod QR unik anda sendiri. apabila anda ingin bertemu sesama pengguna snapchat dan rakan-rakan maka anda boleh mengambil kod lain yang mereka tambahkan secara automatik dalam senarai rakan anda. Sangat mudah untuk menambah rakan di snapchat.

APA ITU CERITA SNAPCHAT?

Snap chat stories Merupakan koleksi masa yang indah yang anda habiskan untuk keluarga, rakan atau perkara lain dalam bentuk gambar dan video. setelah populariti aplikasi ini media sosial lain seperti Instagram dan Facebook menawarkan alat penciptaan cerita. cerita dapat dilihat oleh rakan anda selama 24 jam dan selepas 24 jam cerita akan hilang secara automatik.

CIRI LAIN SNAPCHAT

 • Kanta muka
 • Kanta dunia
 • Penapis geo
 • Dapatkan wang tunai
 • Kenangan
 • Shazam
 • Kedai snap

DARKSIDE SNAPCHAT

Bahagian gelap aplikasi ini adalah bahawa ia adalah cabaran terbesar bagi ibu bapa kerana tidak ada cara untuk melihat apa yang anak-anak anda lakukan di snapchat. Daripada ini, anda dan anak-anak anda menetapkan tetapan aplikasi ini.

KESIMPULAN

Snapchat adalah aplikasi terpantas dan terpantas di internet. ini adalah kaedah terbaik untuk membuat gambar atau video dengan ciri dan alat yang berbeza. untuk berteman dan berkongsi cerita anda. Perkara terbaik adalah bahawa gambar dan video hilang selepas tontonan tetapi sisi gelap aplikasi ini adalah bahawa terdapat cabaran besar bagi ibu bapa kerana mereka tidak tahu apa yang anak-anak mereka lakukan di snapchat.

Bagaimana membuat Snapchat Premium?

Perkara pertama yang perlu dicari adalah bahawa Akaun Premium Snapchat di Snapchat adalah platform di mana orang berkongsi kandungan melalui gambar dan video untuk mendapatkan wang. Lebih-lebih lagi, langganan bulanan diperlukan untuk mendapatkan Snapchat Premium. Ini adalah platform yang disediakan oleh Snapchat kepada orang-orang untuk dibayar dengan melihat gambar mereka.

Apa itu Snapchat?

Snapchat adalah aplikasi yang berpusat di Amerika di mana orang berkongsi gambar dan video dengan rakan dan orang lain. Mereka dikenali sebagai snap. Walau bagaimanapun, selfie ditangkap menggunakan pelbagai penapis dan kesan. Lebih banyak orang dapat berkongsi lokasi sambil berkongsi gambar mereka.

Apa itu snap?

Snap adalah gambar atau video yang dihantar melalui aplikasi Snapchat kepada satu atau lebih rakan. Tayangan video ini boleh berdurasi maksimum 10 saat. Snaps panjang selama sekitar 24 jam setelah menyiarkannya di Snapchat.

Bagaimana cara membuat Akaun Snapchat Premium di Snapchat?

Versi premium Snapchat mengenakan wang untuk dilanggan. Tambahan pula, versi Premium Snapchat mempunyai akaun yang orang bayar untuk dikenakan untuknya. Ia bukan versi yang berbeza. Tetapi, ini hanyalah aplikasi Snapchat biasa di mana penonton membayar pemiliknya untuk melihat cerita mereka.

Apakah jenis kandungan yang terdapat di Snapchat Premium?

Dalam akaun tertentu ini, orang boleh menyiarkan 18+ foto dan video, yang bergantung kepada pemilik untuk menyiarkan kandungannya. Walau bagaimanapun, bergantung kepada pemilik untuk menghantar gambar pilihan mereka. Hakikatnya adalah bahawa Snapchat Premium tidak lain adalah akaun Snapchat dengan butang langganan dan bukannya mempunyai butang tambah. Ia digunakan terutamanya oleh personaliti terkenal, model, selebriti, dan usahawan di mana mereka dibayar untuk setiap paparan dan tangkapan skrin yang mereka terima.

Siapa pengguna Snapchat Premium?

Akaun Snapchat Premium adalah mengenai menjana wang di mana bukan hanya selebriti tetapi perniagaan kecil dapat masuk untuk mengembangkan perniagaan mereka melalui Snapchat Premium. Selain itu, versi ini kebanyakan untuk orang dewasa di mana mereka berkongsi 18+ gambar dan video sebagai ganti wang tunai.

Adakah Premium Snapchat aplikasi yang berbeza?

Snapchat premium adalah akaun yang orang bayar untuk ditambahkan ke dalamnya. Walau bagaimanapun, Snapchat Premium bukanlah aplikasi yang berbeza. Ini adalah aplikasi Snapchat biasa. Orang mesti membayar anda untuk melihat gambar anda.

Bagaimana mendapatkan lebih banyak paparan mengenai Snapchat Premium?

Di Snapchat, cerita umum disetujui mengikut kronologi, dengan penceritaan terkini terus ke bahagian atas feed pengguna. Lebih-lebih lagi, ini bermaksud jika seseorang mahukan lebih banyak paparan di Snapchat, mereka harus mengeposkan sekerap mungkin agar tetap berada di puncak feed pengikut mereka. Oleh itu, untuk mendapatkan lebih banyak pandangan dan pengikut, seseorang mesti kerap membuat catatan untuk mendapatkan perhatian semua orang. Ini boleh menjadi situasi menang-menang bagi pengguna Snapchat Premium untuk dilihat lebih banyak oleh khalayak mereka.

Adakah Snapchat Premium baik untuk mengembangkan perniagaan?

Fakta yang perlu diberi perhatian adalah bahawa Snapchat Premium adalah tambang alternatif. Ia digunakan selama lebih dari 20 minit setiap hari, yang kedua setelah Facebook, dan 40% jenama dan penerbit yang sedang berjalan memasarkan Snapchat Premium dengan penuh semangat.

Strategi yang berjaya untuk pengguna Snapchat Premium.

Sama pentingnya, cara termudah untuk memberi nilai kepada penonton adalah dengan mendidik mereka. Ini adalah cara yang luar biasa untuk terus membangun kewibawaan dan pengaruh seseorang dengan benar-benar memberikan penonton dengan memberikan mereka kandungan yang sesuai. Peraturan kemenangan yang selalu dipatuhi ketika datang ke akaun Snapchat Premium adalah memberikan sekurang-kurangnya satu pelajaran setiap hari. Selain itu, nilai harus diberikan kepada penonton untuk mendapatkan perhatian mereka.

Kelebihan Snapchat Premium.

Snapchat adalah aplikasi yang mempunyai 249 juta pengguna aktif setiap hari di seluruh dunia setiap hari. Data ini terbukti bahawa pengguna aktif ini dapat menjadikannya menguntungkan bagi pemegang akaun Snapchat Premium. Bukan hanya ini, satu paparan dan tangkapan skrin oleh penonton dapat membuat mereka memperoleh lebih banyak pendapatan.

Adakah selamat untuk mendapatkan Snapchat Premium?

Ya, selamat menggunakan Snapchat versi Premium. Ini adalah forum selamat bagi pengguna untuk menjaga privasi pelanggan tanpa membocorkan data mereka. Snap chat Premium membantu menghentikan perniagaan dan populariti orang.

Kesimpulannya

Bagaimana membuat Snapchat Premium? Snapchat Premium bukan aplikasi yang berbeza tetapi ia adalah versi premium di mana orang harus membayar untuk melihat gambar mereka. Ini adalah platform hebat untuk mendapatkan wang dengan melihat foto dan video mereka. Sama pentingnya, Snapchat Premium boleh menjadi mesin menghasilkan wang untuk pemegang akaun premiumnya.

Bolehkah kita mengaitkan premium snapchat ini dengan privasi? Sekiranya snapchat bersifat peribadi, maka ia adalah premium?

Akaun Snapchat Premium adalah akaun Snapchat biasa yang mempunyai akses berbayar. Pada dasarnya, anda menjadikan kandungan yang disiarkan di akaun Snapchat peribadi anda tersedia untuk orang terpilih yang membayar aksesnya. Kandungan yang disiarkan di Snapchats Premium boleh jadi apa-apa, tetapi terutamanya ciri ini digunakan oleh orang yang ingin menjual kandungan eksplisit. Bahagian premium Snapchat adalah yang anda kenakan untuknya. Ia bukan sesuatu yang luar biasa. Premium bermaksud anda membayar seperti ketika anda membeli kereta, kereta itu mempunyai premium. Ia mempunyai jumlah bulanan yang anda bayar. Ia bukan aplikasi yang berbeza. Ini hanyalah aplikasi Snapchat biasa.

Ini adalah akaun di mana anda boleh menyiarkan banyak foto dan video, melakukan apa yang anda mahukan. Apa yang diterbitkan oleh semua orang bergantung sepenuhnya kepada mereka. Tetapi lakukan apa yang anda mahu lakukan. Snapchat Premium adalah akaun sembang Snap dengan butang yang menandakan langganan dan bukannya butang tambah. Ia digunakan terutamanya oleh tokoh, model dan selebriti yang popular, di mana mereka dibayar untuk setiap paparan dan tangkapan skrin yang mereka terima.

:purple_square: Membuat Akaun Snapchat Premium:

Menjadikan Snapchat berfungsi dengan mudah dan senang. Inilah panduan langkah demi langkah untuk memulakan Snapchat premium anda!

:small_orange_diamond: Langkah 1: Buat akaun Snapchat - Jika anda belum membuat akaun Snapchat, ini adalah langkah pertama. Sekiranya anda sudah mempunyai akaun awam / promosi, anda juga boleh menjalankan akaun peribadi anda pada akaun tersebut. Ini dilakukan dengan membuat cerita peribadi yang hanya dapat dilihat oleh pelanggan premium.

:small_orange_diamond: Langkah 2: Daftar ke rangkaian premium Snapchat - Pembayaran premium Snapchat sebenarnya tidak dilakukan di Snapchat. Untuk menerima pembayaran pelanggan, anda perlu menggunakan perkhidmatan pihak ketiga. Kami mempunyai senarai rangkaian Snapchat premium di bahagian atas halaman ini.

:small_orange_diamond: Langkah 3: Dapatkan Penjualan di Rangkaian Snapchat - Rangkaian Snapchat mempunyai lalu lintas pelanggan yang anda dapat menjana penjualan dan langganan hanya dengan menjadi sebahagian daripada rangkaian tersebut. Masih disarankan untuk mempromosikan akaun Snapchat premium anda dan meningkatkan pendapatan anda juga.

:small_orange_diamond: Langkah 4: Tambahkan Pelanggan Snapchat Baru - Apabila anda mendapat penjualan di salah satu daripada beberapa rangkaian Snapchat, anda akan diberitahu tentang pelanggan baru. Pemberitahuan akan mengandungi nama pengguna pelanggan, jadi anda boleh menambahkannya ke sejarah Snapchat atau akaun peribadi anda.

:small_orange_diamond: Langkah 5: Kirimkan ke Snapchat peribadi anda: Untuk mengekalkan pelanggan, anda perlu membuat catatan kerap ke akaun Snapchat anda. Semakin aktif siaran, semakin besar kemungkinan pelanggan akan terus melanggan.

:small_orange_diamond: Langkah 6: Bina Pangkalan Pelanggan Anda: Perkara terbaik untuk menjual langganan Snapchat ialah pendapatan meningkat apabila asas pelanggan anda bertambah! Semakin banyak pelanggan, semakin tinggi pendapatan bulanan!

:purple_square: Faedah akaun Snapchat Premium?

Snapchat Premium merujuk kepada akaun peribadi (hanya tersedia untuk pelanggan) di platform media sosial Snapchat, yang membolehkan pencipta kandungan mengewangkan akaun Snapchat mereka dan memperoleh wang dari peminat mereka. Bagi peminat, ini adalah alat yang bagus untuk mencari ikon fesyen baru dan mengakses kandungan eksklusif mereka. Walaupun Premium Snapchat bukan ciri Snapchat rasmi, ia adalah alat yang bagus untuk meningkatkan pendapatan model dan memperluas penonton peminat. Potensi pendapatan anda hampir tidak terhad dan keperluannya agak sederhana. Untuk menyiapkan langganan dan menerima pembayaran, pencipta kandungan mesti menggunakan rangkaian sosial premium seperti FanCentro, yang juga menawarkan pilihan kepada pengguna untuk mendapatkan wang dengan mengeposkan kandungan terus ke halaman FanCentro mereka melalui umpan premium, klip video atau kandungan dari DMing secara langsung. untuk peminat.

Terdapat beberapa cara untuk menjana wang dengan Snapchat. Salah satu pilihan adalah menjual akses tanpa had kepada peminat; yang lain adalah menawarkan akses berdasarkan langganan untuk jangka waktu tertentu, seperti sebulan. Cara lain adalah untuk berkongsi sesi streaming langsung, mengirim klip melalui mesej langsung, mengatur rancangan melalui panggilan video, atau berkongsi kandungan berkualiti tinggi eksklusif anda dalam cerita peribadi dengan peminat tertentu untuk pembayaran yang berasingan.

:purple_square: Mempromosikan Akaun Premium Snapchat:

:small_orange_diamond: Membuat akaun Snapchat peribadi adalah tugas yang mudah. Perkara yang sukar adalah membuat nama anda dikenali. Tidak kira seberapa baik kandungan anda, jika tidak ada yang mengetahui tentang anda dan akaun premium anda, anda tidak akan menghasilkan wang. Oleh itu, pelajari beberapa taktik promosi kandungan dan terapkan untuk menjadikan akaun premium anda menonjol.

:small_orange_diamond: Apa yang anda boleh lakukan ialah membuat dua akaun sembang segera. Satu awam dan satu persendirian (PREMIUM). Di akaun awam anda, anda boleh mengiklankan bahawa anda mempunyai PREMIUM SNAPCHAT peribadi yang dapat diakses dengan nilai wang. Kadang-kadang kita lihat pada artis dewasa, beberapa akaun dilarang untuk mengelakkan pengguna melanggan akaun dan kandungan mereka. Melalui PREMIUM SNAPCHAT peluang untuk mengambil alih akaun akan dikurangkan.

:small_orange_diamond: Media sosial : Bukan hanya pemasaran media sosial merupakan kaedah terbaik untuk mendapatkan lalu lintas dan penjualan, tetapi juga 100% percuma. Kemungkinan besar, kebanyakan model sudah mempunyai akaun peribadi di media sosial. Akaun perniagaan / promosi berfungsi dengan cara yang sama, menghilangkan keluk pembelajaran. Terdapat beberapa rangkaian sosial yang ditujukan untuk orang dewasa, seperti Twitter dan Tumblr. Bagi mereka yang tidak membenarkan kandungan dewasa, masih boleh memasarkannya. Anda hanya perlu kreatif mengenainya. Instagram dan Twitter juga bagus untuk mendorong lebih banyak lalu lintas ke profil Snapchat anda. Ini adalah dua platform sosial terbesar di Internet.

:small_orange_diamond: Pemasaran Afiliasi : Sekiranya anda menjual melalui FanCentro, platform menjadikannya sangat mudah untuk memilih promosi afiliasi. Pemasaran afiliasi adalah di mana webmaster (afiliasi) menerima komisen ketika menjana penjualan baru. Pemasaran afiliasi adalah alat pemasaran yang popular, kerana tidak ada biaya di muka dan afiliasi hanya dibayar ketika menunjukkan penjualan. Oleh kerana komisen akan selalu dibenarkan oleh nilai penjualan, pemasaran afiliasi akan selalu menguntungkan.

:purple_square: Senarai Laman Web Premium Snapchat Terbaik

:small_orange_diamond: Fancentro

Sekiranya anda seorang model atau pemengaruh webcam, ini semestinya menarik bagi anda. Ini kerana ia adalah cara yang sah untuk mendapatkan wang untuk anda. Ini memberi anda tempat di mana anda boleh menjual kandungan peribadi. Yang perlu anda buat hanyalah berkongsi fancentro anda seperti Snapchat atau Instagram, dan anda akan mempunyai akses untuk menjual secara peribadi kepada peminat.

:small_orange_diamond: Hanya Peminat

Laman web premium ini sudah lama wujud. Mereka mula beroperasi beberapa tahun yang lalu dan sejak itu wujud. Dengan hanya memfokuskan diri pada selebriti dalam talian, bintang dewasa, dan tenaga pengajar, mereka berjaya menghormati kerana berusaha membawa perubahan dalam industri melalui penggunaan banyak sumber dan pembayaran harian.

:small_orange_diamond: Banyak video

Ini bukan aplikasi Snapchat premium, tetapi mereka melakukan apa yang dilakukan oleh aplikasi Snapchat premium, memberi anda cara untuk menjual kandungan dewasa anda secara keseluruhan atau menjual kandungan secara berasingan dalam bit. Ini adalah platform yang cuba ditaruh oleh kebanyakan orang yang berpengaruh. Ini menimbulkan permintaan untuk kehadiran lebih banyak model dan pengaruh di platform ini.

:small_orange_diamond: Hanya untuk peminat

Walaupun model di sini kebanyakannya gay, trend baru-baru ini telah melihat model lurus di laman web ini. Model di sini suka meletakkan kenalan mudah alih mereka dan pelanggan akan dikenakan bayaran untuk menghantar mesej. Harga teks tidak tetap. Setiap model mesti menentukan kadar bukan hanya untuk teks tetapi juga untuk pembelian perkhidmatan yang berkaitan, seperti video, teks dan foto.

:purple_square: Masalah privasi Snapchat: Melindungi identiti anda

Privasi menjadi perhatian utama semua bintang dewasa, tanpa mengira perkhidmatan yang mereka tawarkan. Menjual Snapchat tidak berbeza. Selain itu, terdapat beberapa masalah privasi penting dalam aplikasi itu sendiri. Pastikan untuk mengaktifkan mod hantu atau aplikasi akan menunjukkan lokasi anda! Pasti, sesuatu yang anda tidak mahukan. Juga, pastikan anda tidak mengambil gambar yang merangkumi struktur atau pemandangan yang mudah dikenali yang dapat menghubungkan anda dengan tempat tinggal anda.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. Apa itu Snapchat?

Snapchat adalah aplikasi pesanan mudah alih untuk peranti Android dan iOS. Ini adalah aplikasi pesanan multimedia Amerika. Keistimewaannya ialah gambar dan mesej tersedia untuk jangka masa yang pendek kepada penonton. Snapchat pada mulanya dikembangkan oleh Snapchat.Inc dan dikendalikan oleh pengasas bersama Evan Spiegal.

2. Bagaimana seseorang harus membayar Akaun Premium Snapchat?

Pembayaran masuk ke akaun Snapchat Premium dibuat dengan beberapa cara. Seperti kaedah transaksi PayPal, MoneyGram dan banyak kaedah transaksi lain. Pembayaran dipindahkan terus ke pemegang akaun. Pemegang akaun premium memaparkan kandungannya untuk pembayaran tersebut. Terserah kepada pemegang akaun untuk membolehkan penonton melihat kandungan untuk jangka waktu pendek atau panjang.

3. Berapa banyak pandangan yang anda perlukan untuk disahkan di Snapchat?

Snapchat mengatakan bahawa untuk akaun anda disahkan, anda mesti mempunyai sekurang-kurangnya 50,000 pandangan cerita anda. Ini bermaksud 50,000 pengguna mesti melihat kisah anda hingga akhir.

KESIMPULAN:

Orang yang ingin menjual kandungan eksklusif mereka di platform mewah seperti Snapchat menggunakan akaun Snapchat premium. Sebagai tambahan, akaun Snapchat Premium adalah platform yang luar biasa untuk mempamerkan foto dan video anda dan boleh menjadi sumber pendapatan tetap jika anda tahu bagaimana membuatnya dan mengekalkannya.

Snapchat Premium merujuk kepada akaun peribadi (hanya tersedia untuk pelanggan) di platform media sosial Snapchat, yang membolehkan pencipta kandungan mengewangkan akaun Snapchat mereka dan memperoleh wang dari peminat mereka. Bagi peminat, ini adalah alat yang bagus untuk mencari ikon fesyen baru dan mengakses kandungan eksklusif mereka. Walaupun Premium Snapchat bukan ciri Snapchat rasmi, ia adalah alat yang bagus untuk meningkatkan pendapatan model dan memperluas penonton peminat. Potensi pendapatan anda hampir tidak terhad dan keperluannya agak sederhana. Untuk menyiapkan langganan dan menerima pembayaran, pencipta kandungan mesti menggunakan rangkaian sosial premium seperti FanCentro, yang juga menawarkan pilihan kepada pengguna untuk mendapatkan wang dengan mengeposkan kandungan terus ke halaman FanCentro mereka melalui umpan premium, klip video atau kandungan dari DMing secara langsung. untuk peminat.

Mari cari cara membuat akaun Snapchat premium? Dan apa itu akaun Snapchat premium?

Anda mungkin bertanya pada diri sendiri dan sedikit bingung tentang "apa itu akaun Snapchat premium"? Akaun Snapchat premium adalah oleh orang yang memberi anda kandungan peribadi di Snapchat sebagai imbalan wang dan tuan rumah untuk perkara lain yang berkaitan. Ini adalah perkara utama yang timbul pada akaun Snapchat premium, ada perkara lain yang boleh anda lakukan dengan akaun ini.

Premium snap juga dikenali sebagai akaun snap peribadi yang boleh menjadi sumber penghasilan wang untuk anda jika anda dapat belajar bagaimana melakukan proses pengewangan. Sebelum kita mengetahui bagaimana anda dapat membuat akaun Snapchat premium, penting untuk mengetahui bahawa terdapat banyak laman web Snapchat yang memanfaatkannya.

Mari kita lihat beberapa laman web Snapchat premium yang popular dan cara ia berfungsi.

Senarai laman web Snapchat premium terkemuka

 1. Fancentro

Ini dapat menarik minat anda jika anda seorang yang berpengaruh atau model kamera web. Ini kerana anda juga dapat menjana wang dengan cara ini. Ini menyediakan anda platform untuk memasarkan kandungan peribadi anda.

Yang harus anda lakukan ialah berkongsi Fancentro seperti Instagram atau Snapchat, dan anda boleh mempunyai akses untuk menjual secara peribadi kepada peminat anda.

 1. Hanya Peminat

OnlyFans juga merupakan laman web premium di Snapchat, yang telah lama wujud. Mereka memulakan operasi beberapa tahun yang lalu dan sejak itu mereka berada di sana.

Berfokus hanya pada tenaga pengajar, bintang dewasa, dan selebriti dalam talian. Mereka telah menang sebagai penghormatan kerana berusaha membawa perubahan dalam industri melalui penggunaan pembayaran harian dan banyak ciri.

 1. Banyak video

Ini bukan akaun Snapchat premium. Tetapi perkara yang mereka lakukan sangat mirip dengan akaun Snapchat premium dengan memberi anda akses untuk menjual kandungan dewasa anda. Anda boleh menjual kandungan anda secara berasingan atau secara keseluruhan. Ini adalah tempat di mana kebanyakan cuba dipertaruhkan.

Ini telah mewujudkan keperluan untuk kehadiran influencer dan lebih banyak model di platform ini.

 1. hanya untuk. Peminat

Walaupun pengaruh di sini kebanyakannya gay, baru-baru ini banyak model lurus telah dilihat di laman web ini. Sebilangan besar model di sini seperti memasang hubungan mereka dan orang ramai perlu membayar untuk menghantar SMS kepada mereka.

Pengebilan teks tidak tepat. Setiap model akan mengenakan bayaran yang berbeza bukan hanya untuk menghantar teks tetapi juga untuk lebih banyak perkhidmatan mereka seperti foto, teks, dan video.

Harga Snapchat Premium

Ini adalah perjudian objektif untuk menetapkan harga di Snapchat. Cadangan kami adalah menetapkan harga antara sepuluh hingga tiga puluh dolar sebulan.

Cara membuat akaun Snapchat premium

Sejak saya mula menggunakan akaun Snapchat premium, seperti iklan di youtube dan Instagram. Orang yang menghantar pesanan kepada saya selalu mengatakan bahawa saya ingin membuat akaun Snapchat premium saya.

Snapchat premium terutamanya adalah akaun Snapchat biasa yang anda tetapkan secara peribadi sehingga hanya orang tertentu atau rakan anda yang dapat melihat video atau foto anda. Oleh itu, anda menetapkan akaun premium anda seperti yang anda tetapkan Snapchat anda. Kebanyakan orang membuat akaun premium kerana mereka mahu orang melihat kandungannya sebagai pertukaran wang. Oleh itu, lebih penting lagi adalah Snapchat peribadi di jalan yang hanya memilih orang untuk melihatnya.

Pertama, anda harus memuat turun aplikasi Snapchat dari gedung permainan atau gedung aplikasi. Buat nama pengguna yang sesuai, buat kata laluan yang baik untuk akaun anda. Tetapkan semua tetapan anda kepada rakan saya sahaja. Tetapkan cerita anda kepada rakan saya hanya dengan memasuki tetapan dan juga tetapkan siapa yang dapat menghubungi saya melalui hubungan dengan rakan saya sahaja.

Dengan cara ini orang yang anda terima dapat menghantar mesej kepada anda dan dapat melihat kisah anda. Oleh itu, anda boleh mengenakan bayaran kepada orang lain untuk melihat cerita anda.

Bagaimana untuk mengiklankan akaun Snapchat premium?

Anda boleh menyediakan dua akaun Snapchat premium, inilah yang sebenarnya boleh anda lakukan. Satu akaun Snapchat premium (peribadi) dan yang lain adalah umum. Di akaun awam anda, anda dapat menghebahkan bahawa anda mempunyai akaun premium yang dapat diakses dengan pertukaran sejumlah kecil.

Pada penghibur dewasa, kita mesti melihat beberapa kandungan dilarang melanggan kandungan dan akaun mereka. Dalam Snapchat premium, peluang jenis ini lebih sedikit.

Bagaimana anda boleh mendapatkan akses ke Snapchat premium anda?

Tidak ada yang serupa dengan Snapchat premium atau Instagram premium atau Twitter premium atau Facebook premium. Akaun Snapchat premium bukanlah sesuatu yang sedang disediakan oleh syarikat Snapchat. Ia biasanya merupakan idea yang diciptakan oleh pengguna Snapchat untuk menjana dan menjana wang.

Orang lain hanya boleh mendapatkan pendekatan premium anda hanya dengan membayar premium anda.

Adakah menyiarkan kandungan eksplisit / bogel dibenarkan oleh Snapchat?

Ini mungkin mengejutkan anda, tetapi penerbitan kandungan eksplisit dan bogel tidak dihargai oleh Snapchat. Sebagai sesiapa yang memahami bahawa Snapchat telah digunakan secara sembarangan oleh pencipta, single, dan pasangan kandungan NSFW untuk menghantar bogel kerana ciri fotonya yang terkenal hilang.

Bagaimana membuat Snapchat premium?

Dengan pernyataan tersebut, kerana kita semua ingin tahu bagaimana Premium berfungsi, Bagaimana menjana wang dengan aplikasi kecil ini, Adakah sah atau tidak. Berikut adalah panduan di mana kita membincangkannya secara menyeluruh. Ya, ada ribuan wang yang dapat dihasilkan dengan aplikasi kecil ini. Pada dasarnya, Snapchat Premium sama seperti akaun Snapchat biasa yang anda tetapkan secara peribadi sehingga hanya individu atau rakan tertentu yang dapat melihat cerita anda. Oleh itu, pada asasnya anda menyiapkannya seperti akaun Snapchat standard biasa anda. Anda hanya menukar tetapan untuk menjadikannya lebih peribadi. Sejumlah model menggunakan akaun ini untuk memastikan kandungannya yang unggul sehingga individu dapat membayarnya untuk mendapatkan kemasukan ke akaun tersebut. Oleh itu, adalah akaun Snapchat peribadi. Anda hanya perlu menetapkan tetapan supaya hanya individu tertentu yang dapat melihatnya.

Saya harap anda tidak mencari Snapchat premium di play store? Kerana anda tidak akan menjumpainya di sana. Ini bukan versi Snapchat yang dikemas kini, kerana anda mungkin memikirkannya. Sebaliknya, itu hanyalah nama yang diberikan untuk akaun peribadi yang mana orang melanggan akaun tersebut untuk melihat kandungan peribadi. Langganan mengenakan wang dari pelanggan setiap bulan, atau kerana mereka menyebutnya sebagai yuran keahlian akhir bulan. Tetapi berikut adalah beberapa langkah yang boleh anda ikuti untuk membuat akaun Premium untuk Snapchat:

 • Sekiranya anda tidak mempunyai Snapchat, ikuti langkah ini (jika tidak, lompat 3 langkah pertama) jadi pertama-tama Muat turun aplikasi Snapchat dari App Store atau Play Store.
 • Lancarkan aplikasi dan mulakan dengan proses pendaftaran.
 • Masukkan nama pengguna, kata laluan, lokasi , dan semua perkara lain yang diminta.
 • Setelah akaun dibuat, pergi ke tetapan.
 • Tetapkan semua tetapan anda kepada rakan saya sahaja.
 • Masuk ke tetapan dan tetapkan paparan cerita saya kepada rakan saya sahaja.
 • Selanjutnya, pergi ke " Hubungi Saya " dan pilih " Kawan saya ". Siapa yang dapat menghubungi saya hanya untuk rakan saya?
 • Tetapkan semuanya kepada rakan saya sahaja.
 • Individu yang anda terima permintaan anda dapat melihat cerita anda, dapat menghantar mesej kepada anda.
 • Pada ketika itu, anda mengenakan sejumlah premium; anda boleh mengenakan bayaran seberapa banyak yang anda mahu untuk melihat kisah anda.

Varian premium Snapchat adalah cara anda mengenakan bayaran kepada rakan-rakan. Ia tidak gila. Hanya Snapchat yang mempunyai premium. Namun, tidak ada yang istimewa mengenai akaun Snapchat premium. Ini hanya istilah yang digunakan untuk menggambarkan idea profil Snapchat mereka; kebanyakannya mempunyai kandungan 18+ (dewasa) di atasnya.

APA ITU AKAUN SNAPCHAT PREMIUM?

Kata Premium bermaksud anda perlu membayar sesuatu seperti membeli Basikal :biking_man: , bahawa Bike mempunyai premium. Sama dalam Snapchat, ia hadir dalam dua varian satu adalah varian umum dan yang kedua adalah varian premium Snapchat. Varian premium Snapchat membolehkan anda membayar caj setiap bulan. Premium Snapchat mempunyai akaun yang dibayar rakan untuk ditambahkan ke dalamnya. Aplikasi ini tidak jauh berbeza, cuma aplikasi Snapchat biasa. Kawan hanya membayar anda untuk melihat cerita anda.

Ia adalah rakaman di mana anda boleh menghantar 18+ gambar dan rakaman, melakukan apa sahaja yang anda suka. Apa yang disiarkan oleh semua orang bergantung sepenuhnya kepada mereka. Tetapi, anda melakukan apa sahaja yang anda hargai. Premium Snapchat hanyalah akaun Snap talk dengan tangkapan perjanjian berbanding memiliki butang tambah. Umumnya digunakan oleh tokoh arus utama, model, bintang di mana mereka dibayar untuk setiap paparan dan tangkapan skrin yang mereka dapat.

BAGAIMANA MENERBITKAN AKAUN SNAPCHAT PREMIUM ANDA?

Yang benar-benar dapat anda lakukan ialah, anda boleh membuat dua akaun snap talk. Satu awam dan yang lain swasta (PREMIUM). Pada rekod awam anda, anda boleh mempublikasikan dengan menyebutkan dalam kisah Snapchat awam anda bahawa anda mempunyai PREMIUM SNAPCHAT peribadi yang dapat diakses dengan nilai kewangan. Di sana sini kita dapati di kalangan penghibur dewasa, beberapa rakaman dilarang untuk mengelakkan pelanggan membeli rekod dan kandungannya. Melalui PREMIUM SNAPCHAT, ia akan mengurangkan peluang memegang rekod.

BAGAIMANA MENDAPATKAN ORANG LAIN YANG DIAKSES KE PREMIUM SNAPCHAT ANDA?

Tidak ada apa-apa seperti PREMIUM SNAPCHAT atau PREMIUM Instagram atau PREMIUM Facebook atau PREMIUM Twitter . PREMIUM sebenarnya tidak wujud. Snapchat Premium bukanlah sesuatu yang dibuat oleh SNAPCHAT. Ini pada dasarnya adalah idea yang dibuat oleh pengguna Snapchat untuk membawa masuk dan menghasilkan wang.

Ini adalah cara orang lain mendapatkan akses ke " Snapchat Premium " anda dengan membayar akaun yang meminta ansuran. Sebagai contoh, katakan ada orang yang bernama “Emily:woman: ", Siapa yang menawarkan kandungan untuk 'pengguna Snapchat premiumnya.' Cara anda mendapatkan akses ke senarai 'premium' ini adalah dengan membayar Emily. Premium Snapchat bukan termasuk beberapa ciri rasmi. pengguna membuatnya.

Pengguna Snapchat Premium

Orang-orang ini tidak benar-benar mempunyai akaun Snapchat khas yang melesenkan mereka melakukan aktiviti ini dengan cara biasa, ini hanya bermaksud bahawa mereka membuat filem di pentas sosial lain kerana mempunyai akaun premium dan seseorang segera memahami apa masalahnya di sini.

MODUL PEMBAYARAN

Dibutuhkan ansuran untuk mengakses akaun dengan pelbagai cara, termasuk Paypal. Tidak ada pembayaran balik Snapchat untuk ini. Anda akan menghantar wang tunai terus ke pemegang akaun. Yang bermaksud tidak ada pengesahan berapa lama anda akan menghampiri, jenis bahan yang akan anda lihat, atau apa sahaja?

Harga Snapchat Premium

Menetapkan kos untuk Snapchat premium adalah usaha matlamat. Dicadangkan agar anda meletakkan harga di antara hampir $ 10 hingga $ 30 sebulan. Kelayakan ini dijumpai dengan cara anda dapat memperoleh jumlah yang berterusan setelah mereka memotongnya.

Adakah Snapchat premium sah?

Premium Snapchat bukanlah akaun haram untuk melakukan ini semua perkara Premium Snapchat melainkan jika ada orang yang terlibat di bawah umur. Dan ibu bapa mereka tidak tahu kerana anak-anak telah membuat akaun awam di aplikasi dan anda mesti dijemput untuk melihat jenis kandungan ini. Pakar digital mengatakan bahawa ini meletakkan risiko generasi muda. Menjual 18+, kandungan mereka adalah salah satu cara terbaru orang menjana wang melalui media sosial.

Ibu bapa harus peka dengan aktiviti anak-anak dan memerhatikan aplikasi apa yang mereka muat turun atau jenis kandungan apa yang mereka tonton di telefon bimbit mereka. Namun, penting untuk mengingatkan anak-anak tentang bahaya yang mereka hadapi dengan menghadirkan diri kepada orang luar. Gambar-gambar tersebut mungkin menyebabkan masalah di jalan raya.

Sembang snap premium serupa dengan aplikasi sembang snap biasa di mana orang membayar untuk melihat cerita anda. Ini adalah akaun di mana anda boleh menghantar 18+ foto dan video. Kebanyakannya digunakan oleh tokoh, model, selebriti yang popular dan dari itu mereka dibayar untuk setiap paparan dan tangkapan skrin yang mereka terima. Premium Snapchat adalah akaun yang ditetapkan sebagai peribadi sehingga hanya rakan anda atau orang tertentu yang dapat menyaksikan kandungan anda. Pada dasarnya ia disiapkan sebagai akaun sembang snap biasa dengan menyesuaikan tetapan untuk menjadikannya lebih peribadi. Sebilangan besar model menggunakan akaun ini untuk melindungi kandungan premium mereka.

Bagaimana Membina Akaun SnapChat Premium?

Muat turun aplikasi sembang Snap dari App Store atau Play Store. Buat nama pengguna Pergi ke tetapan dan tetapkan "lihat kisah saya" ke "kawan saya sahaja". Pilih juga "siapa yang boleh menghubungi saya" ke "rakan saya sahaja". Dengan cara ini orang yang anda terima dapat melihat cerita anda dan dapat menghantar mesej kepada anda. Seterusnya anda mengenakan premium; dan anda boleh mengenakan apa sahaja jumlah yang anda mahu untuk melihat cerita anda.

Bagaimana untuk Menerbitkan Akaun SnapChat Premium?

Ini dapat dilakukan dengan membuat dua akaun sembang snap. Satu awam dan yang lain swasta atau PREMIUM. Dengan menggunakan akaun awam anda, anda mengiklankan bahawa anda mempunyai PREMIUM SNAPCHAT peribadi yang dapat diakses untuk tujuan kewangan. Kadang-kadang pada penghibur dewasa, beberapa akaun dilarang untuk menghentikan pengguna melanggan kandungan mereka. Melalui PREMIUM SNAPCHAT kemungkinan akaun yang akan dirampas akan berkurang.

Bagaimana Mendapatkan Orang Lain Diakses ke Akaun SnapChat Premium Anda?

Cara orang lain mendapatkan akses ke "Snapchat Premium" anda adalah dengan membayar akaun yang meminta pembayaran. Contohnya ada seorang lelaki bernama "Ammy", yang memberikan kandungan kepada 'pengguna snapchat premium'. Cara anda mendapatkan akses ke senarai 'premium' ini adalah dengan membayar Ammy. Premium Snapchat bukan ciri rasmi. Ia dibuat oleh pengguna.

Pengguna Akaun SnapChat Premium

Orang-orang ini tidak mempunyai akaun Snapchat khas yang membolehkan mereka melakukan tindakan ini dengan cara tidak rasmi. Ini hanya bermaksud bahawa mereka berkumpul di platform sosial lain sebagai mempunyai akaun premium dan orang langsung mengetahui apa itu.

Kaedah Pembayaran ke SnapChat Premium

Pembayaran untuk masuk ke akaun adalah dengan beberapa cara, termasuk Paypal. Tidak ada penggantian Snapchat untuknya. Anda menghantar wang terus ke pemegang akaun. Maksudnya tidak ada jaminan berapa lama anda akan mendapat akses ke jenis bahan yang anda lihat, atau yang lain?

Bahagian premium dari sembang snap adalah kenyataan bahawa anda mengenakan wang untuknya. Ini bukan sesuatu yang gila. Ini adalah satu-satunya sembang cepat yang mempunyai premium. Premium bermaksud anda membayar sesuatu yang serupa dengan ketika anda membeli kereta, kereta ini mempunyai premium. Ini mempunyai jumlah bulanan yang anda bayar. Sembang snap premium anda mempunyai akaun yang dibayar orang ini untuk ditambahkan ke dalamnya. Ini bukan aplikasi yang berbeza. Ini adalah satu-satunya aplikasi sembang snap biasa. Orang hanya membayar anda untuk melihat kisah anda.

Ini adalah akaun di mana anda boleh menghantar 18+ foto atau video, melakukan apa sahaja yang anda suka. Apa yang disiarkan oleh semua orang bergantung sepenuhnya kepada mereka. Tetapi anda hanya melakukan apa sahaja yang anda gemari. Sembang snap premium tidak lain hanyalah akaun sembang Snap dengan butang langganan dan bukannya mempunyai butang tambah. Ini adalah yang paling banyak digunakan oleh tokoh, model, selebriti popular yang mereka bayar untuk setiap paparan atau tangkapan skrin yang mereka terima.

Pada dasarnya sembang snap Premium adalah akaun sembang snap biasa yang anda tetapkan secara peribadi sehingga ini hanya rakan anda atau orang tertentu yang dapat melihat kandungan anda. Oleh itu, pada asasnya anda menyiapkannya seperti akaun sembang snap biasa biasa anda. Anda hanya menyesuaikan tetapan untuk menjadikannya lebih peribadi. Sebilangan besar model menggunakan akaun ini untuk melindungi kandungan premium sehingga orang-orang ini dapat membayarnya untuk mendapatkan akses ke akaun ini. Jadi ini adalah lebih banyak daripada akaun sembang snap peribadi. Anda hanya menetapkan set dalam kaedah seperti ini yang hanya diambil oleh orang tertentu untuk melihatnya.

Muat turun aplikasi sembang snap dari App Store atau Play Store. Buat nama pengguna. Tetapkan semua barang anda kepada rakan saya sahaja. Masuk ke dalam tetapan atau tetapkan paparan cerita saya kepada rakan-rakan sahaja. Juga yang boleh menghubungi saya untuk rakan-rakan saya sahaja. Tetapkan semuanya kepada rakan-rakan sahaja. Kaedah ini orang yang anda terima boleh melihat kisah anda, boleh menghantar mesej kepada anda. Kemudian anda mengenakan premium; anda mungkin mengenakan jumlah yang anda mahu untuk melihat kisah anda.

Bahagian premium dari sembang snap adalah kenyataan bahawa anda mengenakan bayaran kepada orang ramai. Ini bukan sesuatu yang gila. Ini adalah satu-satunya sembang cepat yang mempunyai premium.

Apa yang sebenarnya anda lakukan ialah, anda boleh membuat dua akaun sembang snap. Satu awam atau swasta lain (PREMIUM). Pada akaun awam anda, anda boleh mengiklankan ini, anda mempunyai sembang snap PREMIUM peribadi, ini boleh diakses untuk nilai wang. Kadang-kadang kita melihat dalam kalangan penghibur dewasa, beberapa akaun dilarang untuk menghentikan pengguna daripada melanggan akaun atau kandungan tersebut. dengan sembang snap PREMIUM kemungkinan penyitaan akaun akan berkurang. Tidak ada apa-apa seperti sembang snap PREMIUM atau PREMIUM FACEBOOK atau PREMIIUM TWITTER atau PREMIUM INSTAGRAM. PREMIUM sebenarnya tidak wujud. Sembang snap PREMIUM bukanlah sesuatu yang dibuat oleh SNAPCHAT. inilah asasnya konsep inilah yang diciptakan oleh pengguna sembang cepat untuk mendapatkan atau menjana wang.

Metode yang diakses oleh orang lain ke "Snapchat Premium" Anda adalah dengan membayar akaun yang meminta pembayarannya. sebagai contoh, katakan ada lelaki bernama "Ammy", yang memberikan kandungan kepada 'pengguna sembang snap premium'. Kaedah yang anda gunakan untuk masuk ke senarai 'premium' ini adalah dengan membayar Ammy. premium sembang snap bukan beberapa ciri rasmi. Pengguna membuat ini. Orang-orang ini sebenarnya tidak mempunyai akaun sembang snap khas yang membolehkan mereka melakukan tindakan ini dengan cara yang tidak formal, ini hanya bermaksud mereka membuat rakaman di platform sosial lain kerana mempunyai akaun premium atau orang-orang langsung mengetahui apa itu.

Pembayaran untuk masuk ke akaun adalah kaedah yang digunakan, termasuk Paypal. Tidak ada penggantian sembang untuk ini. Anda akan menghantar wang tunai ke pemegang akaun. yang menunjukkan tidak ada jaminan berapa lama anda akan mendapat akses, jenis kain yang akan anda lihat, atau benar-benar apa-apa?

Kemungkinan besar, anda mengenali Snapchat. Tetapi kemudian, anda mungkin akan merasa bingung atau bertanya kepada diri sendiri "apa mungkin Snapchat premium"? Sembang snap premium mungkin merupakan istilah berkod yang digunakan oleh orang yang menjual kandungan peribadi di sembang snap atau bilangan platform lain yang berkaitan. kerana ini adalah aktiviti yang paling kerap berlaku di akaun sembang snap premium, ada yang melakukan perkara lain dengan akaun ini.

Juga disebut sebagai snap peribadi, akaun sembang snap premium boleh menjadi mesin penghasil wang untuk Anda jika anda mengenali kaedah yang ditetapkan mengenai proses pengewangan.

Sebelum kita memasukkan bagaimana yang akan dilakukan, penting untuk diketahui bahawa terdapat laman web sembang snap pelengkap yang disebut sebagai laman web sembang snap premium.

Adakah saya perlu membayar cukai ke atas wang yang saya perolehi dengan snap chat Premium?

Ya, anda yang melakukannya - tetapi kebanyakan daripada kita tidak melakukannya. Ramai pengguna snap chat akan merancang untuk mengetahui rancangan pembayaran mereka sendiri melalui PayPal atau platform lain untuk mengelakkan pembayaran cukai atau menuntut apa yang mereka perolehi dengan snap chat Premium, atau ini mungkin berfungsi untuk waktu yang singkat, tetapi tidak pintar atau positif bukan rancangan jangka panjang yang jujur.

Ini bertentangan dengan terma / syarat pada sebagian besar aplikasi pembayaran, atau ketika program ini akan diambil sebagai program untuk ditangkap jika anda menerima pembayaran tetap dari jumlah yang bervariasi atau jumlah yang setara dari banyak orang, anda akan diaudit atau berada di luar. Ini mungkin menyebabkan akaun anda dibekukan jika tidak, anda kehilangan dana yang anda perolehi.

Ini adalah sebab yang paling penting mengapa sebilangan besar dari kita merancang untuk menemani aplikasi pihak ketiga yang serupa dengan Fancentro, misalnya, kerana bukan sahaja seseorang membayar yuran untuk mereka memproses pembayaran tetapi anda juga melakukan perlu memasukkan maklumat cukai anda di sebilangan besar platform ini.

Snapchat adalah salah satu aplikasi pesanan paling tren yang memperakui orang untuk menukar gambar dan klip video yang dinamakan sebagai snap yang hilang setelah dilihat oleh pengguna. Pembuat memanggil Snapchat sebagai jenis kamera baru kerana fungsi utamanya adalah mengklik gambar dan gambar video sambil menambahkan lensa, penapis, kesan yang berbeza dan berkongsi dengan rakan dan keluarga anda.

Sekarang segmen premium Snapchat ialah seseorang dapat memperoleh wang darinya. Ia bukan sesuatu yang tidak biasa, hanya Snapchat yang sama yang hanya premium. Premium adalah apabila anda membayar sesuatu sebagai balasan untuk mendapatkan barang atau kemudahan tersebut. Ada jumlah tertentu yang anda bayar setiap bulan. Akaun Snapchat premium ialah apabila orang membayar untuk ditambahkan di dalamnya, tidak beberapa aplikasi yang berbeza sama seperti aplikasi Snapchat biasa. Pengguna hanya membayar untuk melihat cerita anda.

Ini adalah jenis akaun di mana anda boleh menghantar 18+ kandungan, semua perkara yang anda minati untuk hantar dan kongsi dengan penonton anda. Apa sahaja satu siaran bergantung kepada mereka, hanya anda yang gemar berkongsi atau melakukan. Perkara lain Snapchat premium tidak ada yang berbeza kecuali akaun Snapchat dengan butang langganan dan bukannya butang tambah di atasnya. Paling sering digunakan oleh tokoh, model, dan selebriti terkenal di mana mereka dibayar untuk tontonan dan tangkapan skrin yang diterima.

Bagaimana kita boleh membuat akaun Snapchat premium? Sangat mudah untuk memuat turun aplikasi Snapchat dari kedai aplikasi atau kedai pali anda. Buat akaun, atur rakan anda hanya dengan masuk ke dalam pengaturan, dan tetapkan cerita saya hanya kepada rakan-rakan juga. Ringkasnya, tambahkan semuanya kepada rakan sahaja. Kemudian anda dibenarkan mengenakan premium, mengenakan jumlah apa sahaja yang anda mahu untuk tontonan sekejap.

Apa yang lebih mudah anda lakukan ialah buat dua akaun di Snapchat. Salah satunya adalah awam dan swasta lain (bermaksud premium). Gunakan akaun awam untuk mengiklankan akaun Snapchat premium peribadi yang akan dapat diakses setelah melakukan pembayaran oleh pengguna. Kadang-kadang akaun Snapchat penghibur dewasa dilarang untuk menghentikan orang daripada menambahkannya dan melihat kandungannya. Tetapi jika anda memiliki akaun Snapchat premium, peluang tersebut tidak boleh dilarang atau disita oleh pasukan Snapchat. Faktanya ialah akaun Snapchat premium tidak diperkenalkan oleh pasukan Snapchat tetapi ia adalah sesuatu yang diciptakan oleh pengguna Snapchat untuk mendapatkan wang darinya. Untuk mendapatkan akses ke Snapchat premium, Anda harus membayar pemegang akaun, pembayaran untuk memasukkan akaun diterima dengan cara yang berbeda salah satunya adalah melalui PayPal.

Snapchat tidak terlibat dalam hal ini kerana anda mengirim wang terus kepada orang yang memiliki akaun Snapchat premium jadi ini bermakna tidak ada jaminan tertentu bahawa selama berapa lama anda dapat mengakses kandungan yang diposkan oleh pemegangnya.

Apa itu snapchat premium? Snapchat premium bukan snapchat yang berasingan tetapi ketika anda meletakkan akaun snapchat anda secara peribadi, ini bermakna ia hanya dapat diakses oleh rakan dan orang yang anda ingin melihat kandungan snapchat anda, dan sebagai gantinya mendapatkan wang untuk menunjukkan kandungan anda kepada mereka.

 1. Ini menjadikan akaun snapchat anda lebih peribadi. Itulah sebabnya ia digunakan oleh orang yang ingin mendapatkan wang sebagai pertukaran untuk menunjukkan kandungan mereka hanya kepada pelanggan yang mereka pilih.

 2. Inilah sebabnya mengapa ia dipanggil snapchat 'Premium' sebagai kata premium digunakan di mana anda dibayar untuk berkongsi kandungan.

 3. Snapchat digunakan untuk tujuan ini kebanyakannya kerana apabila anda menghantar gambar kepada seseorang, gambar tersebut akan dihapus setelah anda membuka semula sembang yang menjadikannya lebih selamat bagi sesetengah orang.

Siapa penggunanya?

Sesiapa sahaja boleh menggunakannya tetapi kebanyakannya digunakan oleh selebriti, model dan orang biasa yang ingin berkongsi kandungan peribadi mereka dengan orang terpilih sebagai pertukaran wang.

Bagaimana membuat akaunnya?

Sangat mudah untuk membuat akaun Snapchat Premium .

Mari kita lihat di bawah cara melakukannya.

Sekiranya anda baru menggunakan Snapchat

Sekiranya anda baru menggunakan snapchat, anda hanya perlu melakukan langkah berikut.

Langkah 1

Pergi ke kedai aplikasi anda, cari snapchat di sana, apabila ikonnya muncul klik pada pasang.

Langkah 2

Setelah dipasang, buka dan buat akaun snapchat anda dengan menetapkan nama pengguna dan kata laluan.

Langkah 3

Sekarang pergi ke tetapan anda, klik pada pilihan berikut.

Pilih pilihan ' kawan saya sahaja ' untuk semua perkara di akaun anda . Pilih pilihan ' kawan saya sahaja ' dalam tetapan cerita anda. Pilih pilihan ' kawan saya sahaja ' dalam tetapan kenalan anda.

Dan anda sudah selesai! Akaun snapchat biasa anda kini menjadi akaun premium atau pada pengaturan premium.

Sekiranya anda sudah mempunyai akaun snapchat

Dalam kes sedemikian, anda hanya perlu pergi ke tetapan akaun snapchat anda dan melakukan langkah 3 seperti yang disebutkan di atas dan anda sudah siap dengan akaun premium anda. Mudah!

Adakah Snapchat premium selamat?

 • Ia selamat untuk pengguna dewasa untuk digunakan tetapi tidak untuk di bawah umur atau di bawah 18 tahun kerana terdapat banyak aktiviti yang dilakukan di atasnya yang tidak sesuai untuk kanak-kanak di bawah umur.

 • Sebabnya seperti sekarang ini setiap orang memiliki telefon pintar yang entah bagaimana menjadi keperluan kerana bahkan kanak-kanak mempunyai akses kepada mereka, yang menjadikannya sangat serius bagi ibu bapa mengenai apa yang dikongsi, diposkan oleh anak-anak mereka.

 • Walaupun anda menyekat laman web atau bahan tertentu untuk ditonton oleh orang muda, mereka masih boleh mengakses snapchat kerana ia kelihatan seperti aplikasi media sosial yang tidak berbahaya seperti instagram dan lain-lain tetapi sekarang kerana anda boleh menjadikannya premium sehingga ada peluang tinggi anak-anak anda untuk terlibat dalam berkongsi kandungan eksplisit mereka sebagai pertukaran wang, yang juga dianggap oleh beberapa anak muda sebagai cara yang senang dan senang untuk diperoleh pada usia seperti itu.

 • Sekiranya, jika mereka tidak membuat akaun premium di snapchat, namun mereka dapat dengan mudah terkena kandungan eksplisit dengan mengakses akaun premium, melanggan dan membayar wang untuk kandungan dewasa.

 • Oleh itu, sentiasa pastikan untuk mengesan penggunaan laman web anak-anak anda dan apa yang mereka buka dan lakukan dengan aplikasi media sosial ini.

Apakah skor snap pada snapchat premium?

 • Ini adalah jumlah snap yang telah anda kirim dan terima.

 • Untuk melihatnya, klik pada tajuk 'Snapchat' dan ia akan menunjukkan dua nombor. Nombor yang ditulis di sebelah kiri adalah jumlah snap yang anda kirimkan, nombor di sebelah kanan adalah jumlah snap yang anda terima.

 • Selanjutnya, jumlah gambar yang terkirim dan diterima dapat dilihat dengan mengklik pada 'hantu putih' snapchat, muncul di halaman profil, di mana jumlah skor ditunjukkan di bawah nama anda yang selanjutnya ditulis di bawah hantu putih.

Soalan Lazim

Terdapat beberapa pertanyaan yang berkaitan dengannya. Marilah kita melihat soalan-soalan ini dan mengetahui jawapannya.

1. Bolehkah skor snap naik tanpa gertakan?

Ya, jika seseorang membuka snap atau menghantar video anda, anda akan mendapat poin.

Beberapa faktor lain juga terlibat yang tidak diberitahu oleh snapchat dengan mana anda mendapat mata tanpa membuka snap.

Catatan :point_right:

Anda tidak mendapat peningkatan skor anda dengan hanya menonton ceritanya.

2. Bolehkah anda ditipu di Snapchat?

Ya , anda boleh ditipu walaupun di sini.

Oleh itu, pastikan untuk tidak bergantung pada sesiapa yang nampaknya menjadi rakan anda di sini dengan menambahkan anda dan anda mesti memeriksa orang itu dengan memanggilnya dan memastikan sama ada dia yang berpura-pura menjadi rakan anda tetapi mempunyai niat jahat.

3. Bolehkah anda melaporkan premium Snapchat kepada IRS?

Ya, jika anda menjana wang dari akaun snapchat anda, anda boleh membayar cukai dan melaporkan IRS mengenai wang yang anda hasilkan dengan akaun premium.

Kesimpulannya

 1. Akaun snapchat premium hanyalah akaun snapchat biasa dengan pilihan privasi yang menjadikannya premium.

 2. Sesiapa sahaja boleh membuat akaun premium tetapi penggunaannya harus positif. Lebih-lebih lagi, anak-anak harus terus diperiksa oleh ibu bapa mengenai aktiviti mereka agar mereka dilindungi oleh penipu atau terlibat dalam aktiviti berbahaya.

Apabila anda membuat akaun premium, di mana anda menetapkan privasi anda, bagikan gambar anda dengan beberapa rakan adalah Snapchat premium. Akaun Snapchat Premium adalah sejenis akaun Snapchat biasa dan biasa di mana anda menjadikan kerja anda lebih peribadi. Orang ramai mahu berkongsi gambar peribadi atau kandungan peribadi mereka dengan sejumlah wang dan juga untuk hiburan. Sebelum membuat akaun premium Snapchat, anda harus mengetahui apa itu Snapchat dan penggunaannya. Baiklah! Snapchat adalah aplikasi mudah alih untuk membuat snap dan untuk pesanan untuk peranti Android dan iOS. Snapchat dikenali sebagai aplikasi pemesejan multimedia Amerika. :pen: Apakah akaun Snapchat dan Snapchat premium? Snapchat adalah aplikasi pesanan, dan ciri-cirinya termasuk gambar dan mesej yang tersedia untuk penonton untuk waktu yang singkat. Premium kerana anda sudah biasa, anda perlu membayar yuran sekiranya anda membeli sesuatu. begitu juga, jika anda menggunakan aplikasi apa pun, anda boleh membuat akaun premium dengan membayar beberapa dolar setiap bulan. Dengan membuat akaun premium di Snapchat, orang dapat berkongsi kandungan peribadi dan intim mereka dengan orang tertentu untuk hiburan dan menjana wang. Dengan menggunakan akaun Snapchat premium, anda dapat berkongsi lapan belas foto dan video yang anda suka dan dapat wang. :diamonds: Bagaimana untuk membuat Snapchat premium? Ramai orang agak keliru mengenai akaun premium untuk snap. Mereka gembira bahawa bagaimana orang memperolehi keuntungan premium dan bagaimana membuat keuntungan premium. Anda tidak perlu risau kerana berikut adalah penerangan yang jelas mengenai jawapan anda. Snapchat digunakan oleh banyak orang dewasa untuk menghantar foto-foto chummy. Untuk mendapatkan gambar dewasa, anda harus membuat snap premium yang bermaksud anda perlu membayar sedikit, seperti 5-10 dolar. Ini adalah langganan bulanan, anda harus membayar yuran bulanan, dan banyak model mendapat jutaan dolar dengan langganan anda. Akaun premium di Snapchat digunakan untuk beberapa sebab, seperti untuk berkongsi maklumat perniagaan, untuk masalah privasi, dan juga untuk berkongsi kandungan peribadi dengan orang tertentu. Snapchat Premium bermaksud anda mengambil wang dari penonton; yang melihat kandungan kongsi anda. Sekiranya mereka berkongsi catatan anda atau mengambil tangkapan skrin, anda juga akan dibayar.:pen: Penggunaan akaun Snapchat premium: Ini adalah akaun biasa dan biasa yang digunakan oleh banyak orang. Ramai orang berpendapat bahawa mereka harus memasang aplikasi berasingan selain Snapchat. Tetapi anda tidak perlu memuat turun atau memasang aplikasi lain selain Snapchat untuk membuat akaun Snapchat premium. Akaun premium ini digunakan oleh banyak populasi muda dan banyak model. Model bahkan menghasilkan berjuta-juta dolar dengan menambahkan langganan orang dewasa ; yang membayar yuran untuk mendapatkan gambar dan kandungan peribadi. Dalam aplikasi Snapchat anda, anda harus membuat beberapa tetapan tertentu, setelah pengaturan itu, jika anda berkongsi kandungan anda dengan orang lain, anda dapat memperoleh uang dari mereka yang melihat kandungan anda. , banyak orang yang bergerak di khalayak ramai seperti, banyak selebriti dan pelakon berkongsi catatan mereka dan; menjana wang daripada penonton mereka pada akhir bulan. :arrow_right: Bagaimana orang mengakses anda dengan Snapchat premium? Setelah membuat akaun Snapchat premium, langkah seterusnya adalah bagaimana orang lain mendapat akses ke Snapchat premium. Orang lain mengakses anda dengan membayar sejumlah wang. Mereka akan membayar jumlah yang diminta oleh akaun premium untuk mereka bayar. Sekiranya satu orang dari kota lain ingin mengakses Snapchat premium anda, dia akan membayar akaun premium anda, dan setelah membayar akaun anda, orang itu dapat melihat perincian akaun anda dan kandungan yang anda kongsi juga, bahkan dia dapat mengirim pesan kepada anda.:pen: Pengguna Snapchat premium dan cara pembayaran: Pengguna Snapchat mungkin pengguna Snapchat premium ketika mereka menetapkan pengaturan premium mereka. Pertama, premium Snapchat bukan akaun rasmi. Itu adalah pilihan pengguna dan juga pada pendekatan penonton. Snapchat Premium bukanlah perkara yang berbeza, tetapi sama dengan beberapa perubahan dalam dasar privasi aplikasi Snapchat. Anda boleh mengatakan bahawa ia adalah ciri atau bahagian dari Snapchat, dan untuk menggunakan ciri ini, anda harus membayar sejumlah wang ke akaun. Pembayaran untuk akaun Snapchat premium boleh dilakukan dengan beberapa cara. Terdapat banyak kaedah transaksi yang digunakan seperti; Kaedah Transaksi PayPal dan MoneyGram , dan sebagainya. Pembayaran dipindahkan terus ke pemegang akaun, dan dia seharusnya menunjukkan kandungannya untuk pembayaran tersebut. Terserah juga kepada pemegang akaun bahawa berapa lama mereka dibenarkan melihat foto kepada penonton mereka.

:point_right: RINGKASAN: Snapchat Premium tidak berbeza dengan Snapchat, tetapi hanya beberapa tetapan tertentu di akaun Snapchat agar lebih banyak privasi mendapat akses kepada orang lain. Ia digunakan oleh pelbagai orang, terutamanya oleh selebriti dan pelakon. Mereka menunjukkan kandungan mereka dan mendapat bayaran oleh penonton mereka. Bukan hanya pelakon, tetapi anda juga dapat menjana wang dengan menggunakan akaun Snapchat premium. Ini adalah perniagaan pada masa ini untuk menghasilkan jutaan dolar dengan membuat perubahan dalam tetapan untuk mendapatkan Snapchat yang pro-level.

:no_entry: Bagaimana anda boleh membatalkan akaun Snapchat premium? Baiklah! Ramai orang membuat akaun Snapchat premium mereka untuk menjana wang atau untuk hiburan. Tetapi kemudian, mereka mungkin muak dengan akaun premium dan; mahu membatalkan akaun premium. Jangan risau lagi! Anda perlu berhenti berlangganan dari akaun premium anda. Ini tidak akan dibatalkan atau berhenti berlangganan dengan menghapus aplikasi, tidak secara automatik, atau menutup aplikasi, tetapi anda memerlukan prosedur yang tepat untuk membatalkan akaun premium. Terdapat proses yang berbeza untuk membatalkan akaun premium dari iPhone dan Android . Untuk iPhone, anda mesti pergi ke bahagian tetapan anda; dan kemudian bergerak ke iTunes dan Appstore. Ketiga, anda mesti menekan Apple ID yang terdapat di bahagian atas halaman. Di sini lihat ID Apple dan log masuk ke iTunes. Selepas log masuk, anda akan dapat melihat langganan anda. Anda boleh mengurus dan membatalkan mana-mana langganan atau akaun dari sana. Sementara untuk Android, kerana membatalkan akaun premium, Sangat mudah, buka gedung permainan kemudian ikuti proses ini; • Buka menu utama • Pergi ke akaun • Buka langganan • Pindahkan kitaran tidur Di sini, anda dapat membatalkan sebarang akaun dari Android pilihan anda.:o: Adakah anda mendapat pendapatan dengan menggunakan Snapchat Premium? Ya, anda boleh mendapatkan wang dengan membuat akaun premium di Snapchat. Tidak ada salahnya menggunakan platform media sosial untuk memperoleh pendapatan, dan pada masa ini, akaun Snapchat adalah salah satu platform media sosial tersebut; di mana orang itu dapat menjana berjuta-juta dolar. Kerana ekonomi dalam krisis kerana wabak dan platform media sosial adalah cara terbaik untuk mendapatkan wang dengan tetap berada di pintu. Seperti langganan Netflix atau Hulu , caj premium Snapchat dari pengguna untuk mengakses kandungan. Daripada orang awam, orang biasa juga menggunakannya untuk memaksimumkan pendapatan dan membina nama mereka. :no_entry: Menyiapkan akaun premium adalah mudah: Sekiranya anda telah memutuskan untuk menjana wang dengan menggunakan akaun premium, itu cukup mudah. Untuk menjana lebih banyak wang dan mempromosikan akaun anda, anda boleh menggunakan dua akaun Snapchat. Satu untuk kegunaan umum dan yang kedua untuk akaun premium Snapchat anda. Dari akaun awam anda, anda boleh mengiklankan diri anda di akaun premium anda. Anda dapat melihat dengan pandangan umum jenis kandungan yang lebih banyak dilihatnya dan berkongsi lebih banyak. Perkara ini akan membantu anda menjana lebih banyak wang dan, orang akan mendapat akses ke akaun anda untuk melihat kandungannya. :diamond_shape_with_a_dot_inside: Bagaimana cara menyesuaikan tetapan akaun premium anda?

Sebelum membuat akaun premium Snapchat, anda harus memasang aplikasi Snapchat pada peranti Android anda. Muat turun dan pasang aplikasi Snapchat dari gedung permainan atau mana-mana kedai aplikasi, dan kemudian betulkan nama pengguna anda. Pergi ke pilihan tetapan dan tetapkan semua tetapan ke pilihan "hanya kawan saya". Pergi ke tetapan cerita dan tetapkan hanya rakan saya; ini bermakna anda hanya mahu rakan anda dapat melihat kemas kini cerita anda. Seterusnya, pergi ke tetapan kenalan ; dan pilih kenalan rakan anda yang ingin anda pesan. Sekarang tetapan akaun anda adalah premium. Kandungan yang dikongsi anda hanya dapat dilihat oleh mereka yang ingin anda lihat. Bayaran untuk siaran anda bergantung kepada anda bahawa berapa banyak anda caj untuk satu siaran anda. Anda juga boleh mengubah tetapan akaun premium jika anda ingin menguruskan akaun anda.

:arrow_right: Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Orang mempunyai banyak kesalahpahaman mengenai akaun premium Snapchat, akses dan penggunaannya, dan sebagainya. Sekiranya anda ingin membuat akaun Snapchat premium, Soalan Lazim ini akan membantu anda memahami akaun premium dan penggunaannya. :diamond_shape_with_a_dot_inside: Bagaimana orang menjana wang dari Snapchat premium? Platform media sosial termasuk, akaun premium Snapchat adalah sumber yang cukup baik untuk mendapatkan wang. Dalam Snapchat premium, orang menjana wang dengan berkongsi kandungan atau video mereka dan juga dengan menjual kandungan mereka. Apabila mereka berkongsi sebarang siaran atau video, dibayar oleh penonton. 30-35 minit adalah waktu purata untuk satu pengguna , dan terdapat lebih daripada 187 juta pengguna Snapchat premium setiap hari. Jumlah pengguna premium adalah besar, dan orang membuat ratusan dolar setiap hari dengan mempromosikan kandungan mereka. Ini adalah sejenis perniagaan, dan dalam keadaan sekarang, anda dapat mengembangkan perniagaan dengan menggunakan akaun premium Snapchat. Pendek kata, orang menjana wang dengan menjual kandungannya kepada orang tertentu. :diamond_shape_with_a_dot_inside: Adakah membeli Snapchat premium? Membeli Snapchat premium adalah selamat, tetapi terpulang kepada anda jenis kandungan yang anda kongsi atau hantar. Kerana dengan menggunakan Snapchat premium, orang menjana wang dengan berkongsi kandungan mereka. Ramai orang mengatakan bahawa pada masa ini tidak selamat untuk anak muda kerana menjual video dan gambar membahayakan anda. :diamond_shape_with_a_dot_inside: Bolehkah anda ditipu premium Snapchat? Penipu berbohong mengenai identiti dan usia mereka. Mereka berbohong kepada anda untuk membayar caj premium kerana mereka mahu mencuri wang anda. Banyak orang menunjukkan diri mereka sebagai orang dewasa dan berbohong mengenai usia kerana, berdasarkan Snapchat premium, orang menjual kandungan mereka untuk menghiburkan orang dewasa. Oleh itu, mereka berbohong untuk menangkap kandungan haram dan eksplisit. :diamond_shape_with_a_dot_inside: Adakah Snapchat premium untuk Sexting? Ramai orang berpendapat bahawa Snapchat premium untuk menjual gambar dan video. Banyak orang menggunakan pilihan ini untuk memilih perniagaan, tetapi setiap akaun premium bukan untuk tujuan ini. Adalah salah jika kita mengatakan bahawa Snapchat premium hanya berlaku untuk sexting . Tidak, ini juga digunakan untuk masalah privasi oleh banyak tokoh masyarakat. Akaun premium terlalu digunakan untuk berkongsi data dan perincian perniagaan. Ia bergantung pada pengguna jenis kandungan yang dia kongsi

:red_circle: KESIMPULAN: Bagaimana membuat akaun Snapchat premium, dan bagaimana kita dapat menggunakannya untuk menghasilkan wang? Dari perbincangan di atas, jelas bahawa Snapchat premium adalah untuk menjana wang dengan menjual foto dan video. Snapchat Premium tidak berbeza dengan Snapchat. Namun, ini semua mengenai tetapan tertentu dalam akaun Snapchat. Anda juga boleh berhenti berlangganan atau membatalkan akaun premium. Ini adalah tahap pro Snapchat yang digunakan untuk menghasilkan wang. Anda boleh mengatakan bahawa ia adalah sejenis perniagaan premium. Anda akan dibayar untuk apa yang telah anda kongsi di Snapchat premium. Snapchat premium terbaik, anda membayar untuk kandungan yang menuntut tinggi; kerana ini semua tentang menunjukkan kandungan anda, dan anda akan mendapat bayaran.

Cara menggunakan Snapchat untuk menjana wang

Berikut adalah enam cara berbeza untuk mendapatkan wang tunai dalam sembang Snap:

1. Buat dan Promosikan Produk Kandungan Hebat. …

2 . Rancang dan Lancarkan Geofilter untuk Mempromosikan Tempat atau Acara yang Berkaitan dengan Perniagaan anda. …

3. Buat Iklan Snap dan Ajakan Bertindak ke Perkhidmatan Anda. …

4. Produk Affiliate Maju. …

5 . Produk Pendahuluan Menggunakan Pos Ditaja dan Gambar Visual.

Petua untuk Membina Pemirsa Snapchat Anda

 • Snapchat mempunyai potensi perniagaan yang terkenal. Anda boleh menggunakan persatuan yang anda buat di Snapchat untuk menghasilkan wang tunai di web.

 • Snapchat sangat bermanfaat, terutamanya jika anda memfokuskan diri pada usia Z, yang merangkumi 70% pelanggan. Walaupun begitu, usia yang lebih berpengalaman juga secara beransur-ansur menerima tahap ini.

Di sini kita akan menyiasat lebih banyak mengenai pemikiran adaptasi Snapchat dan bagaimana cara membawa wang tunai di Snapchat sebagai strategi untuk membawa masuk wang tunai di web. Namun, sebelum itu, kita harus melihat bagaimana menjadi akaun Snapchat anda.

Petua untuk menggunakan Snapchat untuk mengumpulkan kerumunan orang:

 • Gunakan tahap media berasaskan web lain seperti Facebook, Instagram, dan Twitter untuk menyambut dan menambah rakan dan kenalan individu anda ke Snapchat. Eksploitasi kenalan anda di destinasi mesra dan mengganggu jenis bahan terpilih yang akan anda tawarkan jika mereka mengikuti anda di Snapchat.

 • Gunakan instrumen seperti Canva untuk mengubah gambar dan video anda untuk menjadikannya lebih menarik bagi orang ramai.

 • Maju orang lain di Snapchat dan kemungkinan mereka juga akan mengikuti anda kembali untuk itu.

 • Gunakan bahan dan promosi kumpulan untuk meletakkan Snapcode anda dalam catatan dan artikel.

 • Hantarkan kisah anda dari hari ke hari, dalam apa jua keadaan, berkali-kali berturut-turut tetapi berhati-hati agar tidak berusaha terlalu keras. Sekiranya anda kehabisan bahan, anda boleh menggunakan Envato Elements untuk memuat turun rakaman stok dan gambar untuk membuat gambar dalam kandungan.

 • Anda boleh menggunakan kupon yang menawarkan rebat, kod promosi, atau wang tunai.

 • Pujuk pelanggan yang berlainan untuk mengikuti anda; contohnya, anda boleh mendapatkannya daripada menemui rakan seperjuangan, penggiat sosial, nama besar dan pelakon, dan apa sahaja rekod lain yang anda suka.

 • Organisasi melalui helaian mesej media berasaskan web di mana anda dan individu yang berbeza dapat memperdagangkan data, saling mengikut satu sama lain dan membantu perkembangan maklumat anda.

 • Tunjukkan Kod Ringkas anda untuk memberi individu pada akses kembar rakan anda ke destinasi media berasaskan web yang lain mengikuti anda di Snapchat. Sebaliknya, Kirimkan Kod Snap anda dengan bebas untuk membolehkan individu mengikuti anda.

 • Dapatkan jeritan Snapchat dari pelanggan dengan banyak penyokong. Dalam contoh tertentu, anda boleh bercakap dan menarik minat pelanggan yang kuat dan meminta mereka berkongsi nama pengguna anda atau memberi anda lisan dengan satu atau beberapa kata kunci. Ini akan mendorong penyembah mereka untuk melihat rakaman anda. Sekali lagi, anda boleh membayar penjelasan dari perniagaan milik peribadi dan orang terkemuka.

 • Hubungi pelanggan lain secara terus melalui pesanan segera atau perhatikan mereka dalam sekejap untuk mengeluarkan rekod anda ke tempat terbuka.

 • Membangun banyak orang di Snapchat memerlukan banyak masa dan kerja keras.

 • Sekiranya anda tetap memutuskan dan inovatif, anda dapat mengumpulkan kerumunan khusus untuk memajukan item, faedah, gambar anda sendiri, dan sebagainya

6 Kaedah Terbukti dan Mudah untuk Menjana Wang dengan sembang Snap

1. Buat dan Promosikan Produk Kandungan Hebat

 • Sekiranya anda membuat kualiti dan menarik dalam kandungan Snapchat, anda akan mengetahui cara menarik minat dan menarik perhatian penyokong anda. Penyelidikan menunjukkan bahawa individu normal mempunyai kemampuan 12 saat untuk fokus.

 • Dengan cara ini, anda mempunyai tempoh asas untuk menjalin hubungan dengan para penyembah anda.

 • Anda boleh menggunakan pelbagai alat yang dapat diakses untuk mengubah bahan anda dan menjadikannya menarik dan menarik. Peranti nombor satu kami untuk menggunakan kandungan yang lebih menarik adalah Canva.

 • Mereka membuat kitaran untuk membuat rakaman dan bahan sangat mudah. Anda akan terpegun. Lihatlah dengan memanfaatkan hubungan kami untuk tanda letih.

 • Sebagai contoh, anda dapat menggunakan prasasti, emoticon, stiker, coretan, atau kreatif, dan langit adalah batas dari sana. Manfaatkan khayalan yang terus-menerus bergantung pada kumpulan minat yang anda inginkan, yang kebanyakannya berumur dua puluh hingga tiga puluh tahun.

 • Selain itu, anda dapat memanfaatkan tahap Snapchat anda untuk memajukan item-item substansi, misalnya, buku digital, kursus video, atau program suara, dan kemudian beberapa dan menawarkannya kepada penyokong anda.

 • Sekiranya anda membuat data dan kandungan yang luar biasa, merancang dan memajukannya dengan baik, anda akan mengembangkan pelanggan dan tawaran anda.

2. Rancang dan Lancarkan Geofilter untuk Mempromosikan Tempat atau Acara yang Berkaitan dengan Perniagaan anda

 • Anda boleh membuat dan mengirimkan geofilter percuma untuk pemandangan umum yang dikenal dengan kepakaran anda, misalnya, taman, kawasan kejiranan, atau kawasan bandar. Pelanggan Snapchat kerap berkongsi saluran, bahkan yang ditandai.

 • Anda boleh membuat geofilter ketika anda perlu mengadakan majlis di tempat tersebut atau jika anda membuka kedai lain.

 • Geofilter terdapat dua termasuk individu dan perniagaan. Semasa membuat geofilter perniagaan, pada ketika itu anda harus memasukkan nama jenama atau logo. "Tidak praktikal untuk menggunakan nombor telefon, kenalan, atau URL ketika berkongsi geofilter.

 • Pada ketika anda perlu membuat geofilter, anda mengambil gambar atau video pendek dan kemudian sapu untuk melihat setiap saluran yang boleh anda akses dan pilih yang sesuai.

 • Selalu ubah geofilter anda dengan menggunakan susun atur Snapchats dalam Illustrator Format atau Adobe Photoshop dan selepas itu uji menggunakan pelbagai gambar.

 • Pada ketika itu, muat turun penapis anda dan masukkan waktu dan tarikh yang betul, pilih kawasan, bayar saluran, dan sahkan permintaan anda.

 • Anda pasti dapat menilai daya maju penapis anda menggunakan laporan penting aplikasi.

3. Buat Iklan Snap dan Ajakan Bertindak ke Perkhidmatan Anda

 • Salah satu pendekatan untuk mendapatkan wang tunai dengan Snapchat adalah melalui pembuatan sumber hasil inspirasi. Sekiranya anda membuat sumber butang inspirasi dengan gambar misteri, anda boleh membuatkan penyokong anda perlu memanfaatkannya.

 • Buat tangkapan yang meyakinkan individu bahawa mereka dapat mencipta faedah atau anda dapat menyelesaikan masalah mereka dengan cara yang paling ideal.

 • Sejak itu, iklankan nama pengguna Snapchat anda ke profil yang berbeza seperti tandatangan e-mel anda. Begitu juga, apabila anda meletakkan akaun anda dalam pandangan biasa, pastikan untuk meletakkan Snapcode anda pada setiap peluang yang mungkin.

 • Anda boleh menggunakan gabungan media berasaskan web untuk mempublikasikan pentadbiran anda. Pemeriksaan menunjukkan bahawa lebih daripada 500,000 pelanggan memeriksa promosi Snap pada siang hari. Anda boleh membuat dan menyampaikan mesej anda ke kumpulan minat yang anda inginkan dengan menggunakan promosi Snap.

 • Snapchat mempunyai pengarah iklan untuk membantu anda dalam hal ini namun ia terbatas di negara-negara tertentu. Aplikasi ini menyokong reka bentuk promosi eksplisit, termasuk iklan Snap untuk ditonton, ditonton, dan itu baru permulaan.

 • Anda juga boleh membawa sejumlah wang tunai melalui keahlian Snapchat premium. Ini adalah rakaman yang membolehkan individu berkongsi rakaman dan gambar yang berani dengan kumpulan objektif tertentu, dan individu perlu membayar bahan tersebut.

4. Produk Affiliate Maju

 • Snapchat juga merupakan pentas yang luar biasa untuk mempromosikan ahli. Sambutlah seberapa banyak penyokong yang diharapkan dalam keadaan berikut untuk mengikuti rekod anda di Snapchat.

 • Anda boleh berubah menjadi Amazon Associate dan memajukan hasil keputusan anda untuk mendapatkan komisen kepada mereka. Kaedah terbaik dan hebat untuk memajukan item ahli adalah dengan menyusun audit.

 • Sebagai contoh, jika anda benar-benar telah menggunakan item dan menikmatinya, anda dapat memberitahu pemuja anda tentangnya. Tawarkan tinjauan item yang luas yang menunjukkan kelebihan menggunakan item ini di blog anda.

 • Berikan sisi yang betul dan beberapa sisi yang tidak dapat diterima dalam menggunakan barang-barang ini dan berterus terang. Anda juga boleh menggabungkan penggunaan video jika anda suka.

 • Sekiranya anda mempunyai banyak orang, anda boleh membawa wang tunai dengan pertunjukan rakan sekerja dengan menetapkan item apa pun kepada penyembah anda dan mendapatkan harga atau komisen daripada tawaran atau tawaran.

 • Kejar FlexOffers untuk mula berjenama dengan pelbagai jenama untuk memajukan barang mereka. Mereka mempunyai program rujukan yang bagus, jadi anda akan menjana pendapatan setiap kali anda menyinggung seseorang walaupun wang yang anda hasilkan!

 • Baca lebih lanjut mengenai pentas dalam tinjauan FlexOffers penuh kami.

5. Produk Maju Menggunakan Pos Ditaja dan Gambar Visual

 • Dengan Snapchat, anda boleh berkongsi siaran yang disokong yang memajukan item dan pentadbiran perniagaan anda. Snapchat membolehkan pelanggannya membuat halaman perniagaan di mana anda boleh berkongsi lebih banyak data mengenai apa yang anda lakukan. Anda boleh menggunakan tahap ini untuk mencari kemungkinan dan membina asas pelanggan anda.

 • Cuba jangan terlalu memajukan barang anda kerana penganutnya mungkin menganggapnya tidak sesuai. Cuba menggabungkan dan membuat beberapa catatan yang dapat meningkatkan penyokong anda.

 • Semasa membina item dan pentadbiran anda, jadikan sumber inspirasi yang menarik.

 • Beritahu orang ramai anda bagaimana mereka akan mendapat keuntungan. Anda boleh menggunakan rakaman untuk menunjukkan kepada penyokong anda kelebihan menggunakan barang anda. Laksanakan pemikiran yang berfungsi.

 • Sebagai contoh, dengan anggapan bahawa wanita dan anjing kecil muda secara efektif dapat menarik perhatian orang ramai, gunakannya lebih banyak.

 • Ingat bahawa Snapchat berpusat di sekitar impulsif individu. Sejalan dengan itu, jika anda perlu membuat perjanjian, anda harus berkoordinasi dengan keadaan minda dan tahap tenaga pelanggan.

 • Gunakan fikiran yang sebahagian besarnya menarik minat anak-anak berusia antara 18-34 tahun.

 • Sebagai contoh, anda boleh menambahkan keahlian pada gambar, seperti penutup Halloween, dan pakaian mewah, dan sebagainya

 • Sekiranya anda dapat membuat karya seni, pakaian, barang yang dijahit, dan karya seni yang berkualiti tinggi, anda boleh menggunakan aplikasi ini untuk memperagakan barang-barang anda kepada para penyembah anda. Anda boleh membimbing pemuja anda ke rekod Etsy anda untuk melihat barang anda.

 • Anda juga boleh membuat rakaman untuk melihat barang-barang anda dan memberitahu para pengikut anda bagaimana mereka dapat menemui anda. Ini boleh menjadi peluang yang baik untuk membina pelanggan anda dan akhirnya mendapat tawaran tambahan.

6. Buat Lensa dan Pos yang Ditaja untuk Mempromosikan Perkhidmatan Bimbingan atau Perundingan anda

 • Anda juga boleh menggunakan Snapchat untuk memajukan perniagaan latihan atau kaunseling anda. Sekiranya anda adalah mentor kesejahteraan atau mentor holistik, anda boleh menggunakan Snapchat untuk menarik minat pentadbiran anda.

 • Anda boleh berhubung dengan klien objektif anda dan menghasilkan petunjuk untuk perniagaan bimbingan dan pengajaran anda di Snapchat.

 • Anda boleh mengalu-alukan individu untuk mengikuti anda di Skype untuk memberi arahan dan pentadbiran perundingan. Bayar kadar yang berpatutan untuk masa dan usaha anda. Anda juga boleh memanfaatkan peluang untuk menjual buku digital dan kursus video yang anda ada pada subjek tertentu.

 • Titik fokus dan catatan yang disokong adalah kaedah yang luar biasa untuk memajukan Snapchat. Anda boleh menawarkan titik fokus yang ditandai yang penciptaannya adalah hak istimewa Snapchat. Snapchat dapat membuat rancangan dengan item dan logo anda ketika anda menjelaskan objektif perniagaan anda.

 • Orang ramai dapat melihat dan memberikan tumpuan kepada orang lain. Sahabat dapat menetapkan titik fokus yang disokong kepada orang lain.

 • Pelbagai jenama, misalnya, 'L'Oreal dan Michael Kors, menggunakan titik fokus yang disokong untuk membina tawaran dan harga mereka. Pemeriksaan menunjukkan bahawa titik fokus yang disokong adalah lebih penting dan dapat membina perjanjian perniagaan daripada saluran yang berlainan.

 • Cerita yang disokong juga sesuai untuk kemajuan. Snapchat menunjukkan kisah yang disokong di kawasan yang luar biasa di mana pelanggan melihatnya sebagai perkara biasa semasa mereka melihat-lihat akaun rakan mereka.

 • Semasa menggunakan cerita yang disokong, anda harus menjadikan cerita itu menular untuk menjerat pertimbangan orang ramai.

Petua Penyesuaian untuk Snapchat

Berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda berjaya Snapchat:

 • Perwatakan watak anda dengan pasti untuk menawarkan tahap komitmen yang paling tinggi.

 • Buat akaun anda dan garis besar suka-suka dan cerdik serta suka-suka; pastikan untuk menekankan lebih banyak lagi mengenai kisah jenama dan bukan sekadar item.

 • Saring hasilnya secara berterusan dan selidiki metodologi apa sahaja yang anda pilih. Anda dapat memperhatikan jumlah penyembah, aktiviti mereka sebagai reaksi, jumlah perspektif, dan juga mengetahui apa yang membawa lebih banyak transformasi dan peningkatan.

 • Sekiranya anda lebih suka panduan kami mengenai Snapchat, lihat petua dan langkah-langkah berikut untuk mendapatkan wang tunai di TikTok.

Kesimpulannya

Pameran media dalam talian terus maju. Snapchat adalah pentas media dalam talian yang memperoleh kemasyhuran seiring berjalannya waktu. Penjelajahan menunjukkan bahawa Snapchat mendedahkan bahawa dengan pembayaran penuh $ 404 juta, yang berlipat kali ganda daripada pada tahun 2015. Anda boleh menggunakan panduan ini mengenai kaedah yang paling mahir untuk membawa wang tunai di Snapchat untuk mendapat keuntungan oleh aplikasi Snapchat sama seperti membuat mata air hasil automatik.

Soalan Lazim

1. Bagaimana anda menjana wang menjual gambar di Snapchat?

Bergabung dengan Emoticode dengan program penyediaan wang tunai seperti Snapcash dapat membuatnya dapat mengubah rekod anda menjadi titik pusat pengalihan dan pusat komersial barang dagangan dalam satu. Gunakan gambar anda untuk mempromosikan item tuntutan, pentadbiran, atau tawaran kemasyhuran, pada ketika itu berinteraksi ansuran secara langsung dari pembeli anda.

2. Bolehkah Snapchat membayar anda?

Sebagai pelanggan, anda berpeluang menyajikan Snaps video terbaik anda untuk memperoleh sejumlah 1 juta dolar. Snapchat mengatakan dalam proklamasi umum bahawa ia akan membayar sebahagian daripada jumlah ini secara konsisten untuk video Snaps yang berprestasi terbaik.

3. Berapa banyak pandangan yang anda perlukan untuk disahkan di Snapchat?

Anda perlu mengumpulkan imej atau organisasi anda dengan menarik orang ramai. Had asas untuk mencapai kumpulan cek Snapchat adalah mendapatkan 50000 perspektif pada akaun anda dan berusaha mencapainya sebelum mengharapkan kemas kini Snapchat pada rekod anda.

Sudah lama berlalu adalah hari-hari di mana anda akan melihat iklan produk yang dipaparkan di televisyen sahaja. Kini anda dapat melihatnya di setiap layar sama ada televisyen, komputer riba atau telefon bimbit anda. Media sosial telah membawa revolusi dalam kehidupan setiap hari dan orang juga telah menyesuaikan diri dengan pelbagai cara mempromosikan produk mereka untuk mendapatkan lebih banyak wang. Setiap platform mempunyai cara yang berbeza untuk menghasilkan wang tetapi di sini kita mengambil kesempatan mengenai Snapchat. Laman rangkaian media sosial yang mungkin berfungsi sebagai platform berkongsi gambar. Sesiapa sahaja boleh mengklik gambar dari telefon mereka meletakkan penapis yang mereka suka dan siarkan di Snapchat untuk mendapatkan seberapa banyak pandangan yang mereka mahukan. Cerita ini tidak hanya berhenti di sini ada cara untuk menjana wang melalui Snapchat.

Membuat kandungan

Sekiranya anda mendapati kemahiran anda dalam membuat kandungan yang hebat maka Snapchat adalah tempat anda menjualnya dan membuat penonton. Ingat bahawa rata-rata orang mempunyai rentang perhatian 12 saat jadi dua belas saat pertama kandungan anda harus cukup kuat untuk menarik perhatian. Main dengan aplikasi, emoji, tapis apa sahaja yang anda dapat untuk membuat karya yang menarik. Semestinya video tarian atau lucu tetapi program audio, kursus video dan ebook apa sahaja yang boleh dijual di Snapchat. Apa sahaja kandungan yang dirancangnya untuk pasaran pengguna tertentu dan kemudian menjadikannya berbeza untuk menarik penonton.

Geofilter

Pengguna di Snspchat berkongsi penapis, juga jenama. Anda juga boleh mencuba membuat geofilter yang berkaitan dengan niche anda dan menyediakannya untuk tempat awam seperti bandar, taman dan kawasan sekitar. Geofilter menandakan tempat di Snapchst seperti mendaftar masuk di Facebook. Snapchat menggunakan geofilter untuk menggambarkan tempat tersebut melalui penggunaan gambar dan membuat penapis jika ada. Sekiranya anda akan menggunakan geofilter untuk tujuan menyebarkan perniagaan anda, kemudian tambahkan tempat di mana anda ingin membuka kedai atau mengadakan acara. Ciri menarik ini boleh disediakan untuk dilihat oleh orang lain. Menyesuaikan akan memberi anda penampilan yang berbeza. Gunakan Photoshop atau aplikasi lain untuk membuat Templat yang bagus dan kemudian tambahkan lokasi masa semua butiran untuk menggunakannya untuk iklan.

Ajakan bertindak dan iklan Snap

Anda boleh membuat butang ajakan bertindak dengan gambar menarik yang akan membuatkan penonton anda ingin mengkliknya. Anda boleh menambah keterangan seperti di mana anda menawarkan sesuatu kepada pengguna atau mempunyai penyelesaian untuk masalah mereka. Ingatlah untuk meletakkan nama pengguna Snapchat di mana sahaja mungkin, cerita, dan profil lain. Semua tempat di mana pengguna akan dapat melihatnya dan mengikutinya.

Iklan snap adalah cara lain untuk menerbitkan perkhidmatan anda kepada mereka. Analisis menunjukkan bahawa 500,000 pengguna melalui iklan Snap setiap hari jadi ini adalah peluang terbaik anda untuk beriklan sendiri. Iklan Snap ini menyokong beberapa format dan melihat apakah iklan tersebut dibatasi di negara anda atau tidak. Terdapat langganan yang disebut Premium di mana anda dapat menambahkan konten yang disasarkan kepada khalayak tertentu dan mereka harus membayar untuk mendapatkan konten tersebut.

Mempromosikan produk gabungan

Pemasaran afiliasi adalah cara untuk mempromosikan perkhidmatan atau produk syarikat lain. Snapchat adalah media di mana anda boleh menarik pengikut sebanyak mungkin. Menjana wang menjadi sangat mudah sehingga anda dapat menghubungi syarikat dan bergabung dengan mereka untuk menyokong produk mereka. Kaedah terbaik untuk berkomunikasi adalah melalui penulisan ulasan. Ini akan membantu masyarakat umum mengetahui tentang produk untuk mengambil keputusan yang terbaik. Amazon juga memberikan perkhidmatan yang sama dengan anda boleh menulis ulasan mengenai produk mereka dan mempromosikannya. Selain itu, anda boleh menulis ulasan mengenai produk yang telah anda gunakan untuk mengaitkannya dengan syarikat masing-masing.

Mempromosikan produk

Anda boleh membuat halaman perniagaan di Snapchat yang membolehkan anda menyebarkan kepada orang ramai apa yang anda hasilkan atau perkhidmatan yang anda berikan. Dalam mana-mana kes, anda boleh mempromosikan perkhidmatan dan produk dengan menggunakan penaja. Tidak perlu terlalu mempromosikan perniagaan anda kerana sebilangan pengguna mungkin menganggapnya tidak sesuai untuk diri mereka sendiri. Cuba jangan membuat iklan yang sama dan tunjukkannya berulang kali dan lebih kreatif untuk mendapatkan perhatian bakal pelanggan.

Tambahkan iklan anda bahawa bagaimana perniagaan anda akan memberi manfaat kepada orang ramai. Lihat apa yang menarik perhatian mereka dan sertakannya dalam catatan anda. Contohnya jika anak anjing menarik perhatian orang maka gunakannya dalam iklan. Idea yang menjual dan demonstrasi yang menarik seberapa banyak orang. Ada lebih banyak peluang bahawa orang ramai yang anda hubungi di Snapchat kami berusia antara 18-35 tahun, jadi buatlah kandungan yang sesuai dengan mood dan tahap tenaga mereka. Ingat bahawa anda hanya dapat memperoleh keuntungan maksimum dari layanan Snapchat jika anda bersedia melakukan kerja keras dan usaha.

Perkhidmatan perundingan atau bimbingan

Perkhidmatan ini boleh dilakukan dalam apa jua bentuk. Sekiranya anda seorang jurulatih kehidupan atau perunding, anda boleh menggunakan Snspchat untuk mempromosikan pertunjukan anda. Jana petunjuk kepada khalayak sasaran anda dengan membuat iklan menarik yang akan membantu orang lain dalam meminta pertolongan daripada anda. Jangan hadkan diri anda ke Snapchat sebaliknya untuk menggunakan interaksi tatap muka menggunakan Skype untuk memberikan perkhidmatan anda dengan harga yang lebih adil dengan cara ini anda dapat mempromosikan perkhidmatan anda dengan memberi percubaan kepada orang-orang sehingga mereka akan kembali kepada anda untuk mendapatkan bantuan lebih lanjut.

Pos dan lensa Snapchat adalah pilihan yang baik untuk mempromosikan perkhidmatan anda. Mereka akan membuat logo unik mengikut tujuan perkhidmatan anda. Mereka akan membuat lensa yang sangat menentukan anda dengan cara kreatif. Jenama seperti Micheal Kors dan L'oreal menggunakan lensa Snapchat meningkatkan pasaran dan pelanggan mereka. Terdapat pencarian yang menunjukkan pentingnya lensa bahawa mereka meningkatkan jumlah penonton sehingga meningkatkan penjualan. Cerita yang ditaja juga boleh menjadi tambahan yang baik untuk promosi anda kerana cerita tersebut ditambahkan secara lalai antara cerita lain.

Petua untuk menjana wang dari Snapchat

 • · Usahakan agar orang ramai terus terlibat dengan anda dengan terus mempromosikan diri anda secara konsisten
 • · Buat cerita yang akan menarik lebih banyak orang. Jenis cerita yang lucu atau lucu mesti bertujuan untuk menghiburkan orang yang memusatkan perhatian pada produk sebagai perkara kedua.
 • · Awasi juga hasilnya. Pastikan prosesnya tetap strategik sehingga anda dapat mengetahui apakah strategi anda berfungsi atau tidak. Orang yang menonton cerita anda atau mengunjungi profil meninggalkan komen semuanya boleh menjadi maklum balas strategi anda.

Apa itu Snapchat premium?

Snapchat, jika anda terlambat atau pernah hidup di bawah batu selama satu dekad yang lalu, adalah aplikasi mudah alih di mana konsep asas sebarang gambar atau mesej video yang anda hantar buat sementara waktu tersedia untuk penerima untuk membiarkannya memandangnya, kemudian dia hilang.

Snap Inc, syarikat di belakang Snapchat, adalah syarikat kamera yang percaya untuk mencipta semula cara orang hidup dan berkomunikasi antara satu sama lain. Mereka mengatakan bahawa mereka ingin "memberi orang cara untuk mengekspresikan diri, hidup pada masa ini, untuk menemui dunia dan bersenang-senang bersama".

Snapchat ditubuhkan pada tahun 2011 oleh pelajar Universiti Stanford, Evan Spiegel, Reggie Brown, dan Bobby Murphy. Aplikasi ini kini menjadi salah satu platform media sosial yang paling banyak digunakan dengan lebih daripada 360 juta pengguna aktif bulanan, sehingga Januari 2020.

Idea asal (nampaknya dari Brown) adalah untuk aplikasi media sosial di mana anda boleh menyiarkan kandungan yang hilang dari laman web setelah dilihat oleh penerima yang dimaksudkan. Brown dilaporkan mendekati Spiegel dengan idea itu dan kedua-duanya bersetuju bahawa adalah idea yang baik untuk diteruskan. Murphy kemudian didekati untuk menulis kod yang digunakan untuk membuat aplikasi. Pada musim panas 2011, aplikasi ini diluncurkan sebagai "Picaboo", yang akhirnya akan dikenal sebagai "pendahulu" Snapchat. Tidak lama kemudian, Spiegel dan Murphy membeli Brown dari syarikat itu dan melancarkannya semula sebagai Snapchat pada akhir tahun itu.

Bagaimana membuat snapchat premium?

Akaun Snapchat Premium tidak berbeza dengan akaun biasa kecuali satu ciri: mereka hanya memberi akses kepada orang yang telah membayarnya.

Untuk memulakan, anda mesti berumur sekurang-kurangnya 18 tahun (tentu saja untuk menjual kandungan NSFW), memerlukan telefon pintar, dan memuat turun aplikasi Snapchat. Sekiranya anda mendaftar ke laman web pihak ketiga (sering disebut sebagai Snapchat Networks, itulah yang perlu anda lakukan untuk mengumpulkan pembayaran), anda juga memerlukan salinan digital ID anda untuk pengesahan usia.

:point_right: Buat akaun Snapchat anda

:point_right: Muat turun aplikasi Snapchat (jelas).

:point_right: Buat nama pengguna. Sekiranya anda ingin menjual kandungan NSFW dan tetap tanpa nama, pastikan nama pengguna anda bukanlah sesuatu yang memberi anda kelebihan.

:point_right: Tetapan profil anda kemudian perlu diubah menjadi Sahabat Sahaja untuk mengelakkan orang ramai melihat kandungan anda.

:point_right: Daftar untuk rangkaian Snapchat pihak ketiga untuk menerima pembayaran (lebih lanjut mengenai ini di bawah).

:point_right: Anda kemudian boleh menetapkan had caj untuk akses. Ini dikenali sebagai premium anda. Saya akan melihat apa harga yang biasa di bawah.

:point_right: Anda kemudian perlu mempromosikan Snapchat premium anda di lokasi lain untuk menarik bakal pelanggan dan penonton.

Cara menjana wang dengan snapchat premium

Anda boleh menjana wang dengan snapchat premium dengan memuat naik foto dan anda dibayar untuk gambar tersebut oleh pengguna.

Sekiranya anda ingin menukar pengikut anda dalam snapchat untuk menjadi pengikut snapchat premium anda, sangat mudah dilakukan.

Pertama sekali, tetapkan matlamat yang akan menjadikan populariti anda dalam snapchat ke tahap seterusnya.

Anda melakukan ini dengan menghantar komen yang boleh dihubungkan oleh sebahagian besar pengikut anda. Ini akan menarik perhatian mereka dan lama-kelamaan kehadiran anda akan muncul lebih banyak di platform.

Menyiapkan blog Blog adalah medium yang baik untuk menarik perhatian orang ramai di platform media sosial seperti snapchat.

Ini memberi anda kehadiran lebih dalam talian dan juga sangat berkesan dalam memasarkan perniagaan anda.

Cara menjadikan snapchat anda premium

Sekiranya anda memutuskan untuk bergabung dengan Snapchat Premium's Bandwagon, anda perlu mengetahui cara mengatur akaun anda dengan betul untuk mendapatkan bola. Walaupun beberapa perkhidmatan mungkin mempunyai masalah dengan penyediaan, Snapchat Premium cukup mudah.

Anda kemudian boleh mengira premium untuk sumbangan anda yang diluluskan. Perhatikan bahawa Snapchat tidak menetapkan jumlah minimum atau maksimum untuk catatan anda. Pengguna mempunyai kawalan penuh terhadap kandungan apa yang mereka hantar dan berapa banyak yang ingin mereka kenakan untuk melihat pengguna.

Dan ketika menerima pembayaran, terdapat beberapa cara untuk mengumpulkan. Sebilangan besar pengguna suka menggunakan Paypal sementara yang lain menggunakan aplikasi lain seperti Cash App, Venmo, Cell dll.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. Bagaimana membuat akaun premium di snapchat?

Perkara pertama yang anda perlukan adalah akaun Snapchat untuk menampung kandungan premium anda. Anda boleh membuat akaun khusus atau menjalankan kisah peribadi dari akaun awam anda. Yang terakhir ini mungkin merupakan pilihan yang baik bagi mereka yang sudah mempunyai pangkalan peminat Snapchat yang berdedikasi, walaupun ia dilengkapi dengan beberapa batasan - yang akan kita kembali kemudian. Seterusnya, anda perlu memilih platform pihak ketiga yang akan anda gunakan untuk menerima dana masuk. Ini mungkin termasuk pemeriksaan identiti. Oleh itu, bersiaplah untuk mengimbas dan menghantar dokumentasi ID anda, dan mungkin juga menghantar beberapa selfie supaya mereka tahu itu adalah anda. Sekiranya anda ingin memberi akses kepada maklumat peribadi anda pihak ketiga, pastikan anda menyemaknya terlebih dahulu.

Setelah anda memutuskan berapa dan seberapa kerap anda akan mengenakan bayaran kepada pelanggan, sudah tiba masanya untuk memulakan pemasaran! Semakin banyak peminat anda menyedari bahawa mereka dapat mengakses kandungan yang tidak menyenangkan, semakin besar kemungkinan anda memperoleh pelanggan. Setelah menjamin penjualan ini, anda perlu memberi pengguna Snapchat akses ke Snapchat Story atau Premium Account anda. Anda boleh melakukannya menggunakan nama pengguna mereka, jadi jangan lupa bertanya! Semasa bola bergerak, memuatkan kandungan biasa untuk memastikan pengikut anda bersemangat adalah kunci untuk memastikan dolar itu terus bergulir juga!

2. Apa yang boleh dibayar oleh Snapchat premium?

Harga Snapchat premium

Harga Snapchat premium adalah usaha sama. Anda disyorkan untuk menetapkan harga di antara $ 10 dan $ 30 sebulan. Keberkesanan ini terbukti pada hakikat bahawa anda dapat memperoleh bahagian yang berpatutan dari pendapatan setelah mereka dihapuskan.

3. Berapa banyak pengikut yang anda perlukan di Snapchat untuk dibayar?

Setiap influencer menerima ' Fanbytes Score' , yang menentukan berapa banyak wang yang akan mereka terima dari iklan - mereka yang mempunyai sehingga 25,000 pengikut boleh menjangka memperoleh sekitar $ A2,000 sebulan, sementara mereka yang mempunyai hingga 25,000 pelanggan boleh menjangka memperoleh sekitar $ A2,000 sebulan. yang mempunyai 150,000 ke atas menerima lebih daripada $ 8. 500.

Kesimpulannya

Snapchat adalah aplikasi di mana orang menyiarkan foto mereka sendiri sehingga orang lain dapat melihatnya. Ia adalah aktiviti yang menyeronokkan. Anda juga boleh menggunakan penapis yang menakjubkan dan lucu di wajah anda untuk menghiburkan rakan anda.

Mengenai Snapchat

Snapchat dilancarkan pada tahun 2011 oleh Bob Murthy dan Evan Spiegel. Ini merupakan pencapaian besar di kalangan pelanggan yang lebih muda dalam lingkungan usia 18-24 tahun - sekitar 73% pelanggan Snapchat sesuai dengan segmen tersebut. Terdapat lebih daripada 238 juta klien dinamis dari hari ke hari di Snapchat, dan AS mempunyai lebih banyak pelanggan Snapchat daripada di tempat lain di planet ini. Snapchat terkenal dengan rakaman dan gambar pendek, yang disebut snap, bahawa pelanggan dapat menghantar satu sama lain atau menyimpan dalam cerita anda. Gambar dan rakaman akan dihapus sebaik sahaja pelanggan membukanya, dan Gambar yang dikongsi dengan cerita hanya dapat dilihat selama 24 jam. Walaupun cara kerja Snapchat terdengar terlalu sekejap bahkan untuk memikirkan membawa masuk wang tunai, jenama besar telah memanfaatkan pentas untuk berbicara dengan sosioekonomi yang lebih muda. Grubhub adalah salah satu organisasi besar utama untuk mempublikasikan Snapchat, dan mereka telah menggunakannya untuk menjalankan usaha pendaftaran besar ketika mereka memerlukan pemandu baru.

8 Cara Menjana Wang di Snapchat pada tahun 2021

Pendekatan untuk menghasilkan wang tunai di Snapchat agak tidak sama dengan tahap media berasaskan web yang lain, sebahagian besarnya kerana perbezaan bagaimana mesej dihantar ke atasnya. Sebagai contoh, dengan sesuatu seperti Facebook, anda boleh menunjukkan sesuatu yang menunjukkan wang tunai dan menyedari bahawa ia akan berada di sana sehingga tiba di sesuatu yang berbeza. Walau bagaimanapun, dengan Snapchat, anda perlu menggunakan potensi keuntungan anda dengan cara mesej hanya dapat dibezakan untuk jangka masa yang singkat. Ini menyiratkan perkara yang dapat memerintahkan pemberitahuan dengan cepat mungkin akan menunjukkan peningkatan berbanding strategi proses yang lebih bertahap untuk tahap yang berbeza. Beberapa cara tertentu untuk mendapatkan wang tunai di Snapchat ditulis di bawahnya.

1. Maju item dan pentadbiran anda sendiri

Menggunakan tahap cerdas Snapchat untuk memajukan item dan pentadbiran anda sendiri adalah salah satu tempat utama untuk mula mencari cara untuk mendapatkan wang tunai di Snapchat. Tetapi kerana Snaps mestilah panjangnya 10 saat, anda perlu menjadi inovatif. Di latar belakang, rakaman gaya menarik untuk para penonton. Ini mungkin merupakan sesuatu yang menunjukkan apa yang menyerupai menjaga perniagaan anda, melakukan komunikasi dengan anak-anak, bersiap menjelang awal hari, dan sebagainya. Ini adalah pendekatan yang boleh diterima untuk memamerkan cara hidup perniagaan anda. Kaedah yang paling berkesan untuk membuat rakaman dapat memberitahu calon pelanggan cara terbaik untuk menggunakan barang anda, namun menjadikannya menghiburkan atau luar biasa entah bagaimana. Anda boleh menambahkan lapisan dengan saluran, pelekat, dan teks yang berbeza. Tambahkan muzik melalui gambar anda. Panaskan watak anda. Potongan 10 saat menghalang anda bermain smidgen. Ini juga bukan mengenai kesempurnaan - individu seperti Snapchat memandangkan ia terasa lebih asli. Dalam rakaman latar belakang atau cara rakaman, secara tidak sengaja menawarkan rebat atau kod promosi kepada penyokong anda. Anda boleh memasang sambungan dalam sekejap anda sehingga pelanggan hanya perlu menggesek ke atas untuk menemui dan mengetuknya.

2. Jual barang secara langsung melalui Snapchat

Sekiranya anda perlu mencari cara untuk mendapatkan wang tunai di Snapchat, namun anda tidak memikirkan menggunakannya untuk pembelian perniagaan yang lebih besar (antara muka yang menjalankan promosi atau membawa individu ke halaman perniagaan anda), anda boleh menggunakan akaun anda seperti yang lebih kecil daripada pusat komersial dalam talian biasa. Anggaplah anda mempunyai pelbagai jenis kasut tenis dan anda bersedia menawarkan beberapa set untuk menjana wang dengan cepat. Anda boleh menyerlahkan pasangan dalam akaun anda dan memasukkan jumlah yang anda perlukan untuk menjualnya. Jika seseorang tertarik, mereka boleh bertindak balas dengan menggeser ke atas. Anda boleh menyelesaikan perjanjian dengan menggunakan CashApp atau Venmo. Dapatkan maklumat pengangkutan pembeli, dan keluar secepat mungkin. Untuk sekian lama, Snapchat menggunakan sesuatu yang banyak disebut sebagai Snapcash, yang merupakan hubungan dengan Square. Walau apa pun, Snapcash tidak dapat diakses pada saat ini dan belum sejak 2018.

3. Buat geofilter untuk perniagaan anda

Geofilters adalah saluran Snapchat yang merupakan salah satu jenis untuk kawasan anda, dan anda boleh membuatnya untuk memuji majlis atau memaparkan perniagaan anda. Bukan pengusaha boleh membuat kawasan setempat dan geofilter secara percuma, namun organisasi harus mendapatkannya. Tunggu… Saya perlu mencari cara untuk mendapatkan wang tunai di Snapchat, bukan melalui wang tunai saya. Cuba jangan tertekan, ada gunanya! Geofilter adalah kaedah terbaik untuk memajukan perniagaan anda. Anda membuat geofence (batas kawasan) yang apabila klien Snapchat masuk, mereka dapat mulai memanfaatkan saluran tersebut. Inilah ilustrasi geofilter yang mungkin anda dapati semasa anda mengunjungi pusat peranginan Disneyland: Ujian Snapchat Geofilter Oleh kerana anda membayar geofilter bergantung pada kuantiti jam dan kaki persegi yang perlu anda lindungi, mereka terbaik untuk kebanyakan usahawan memajukan majlis yang tidak biasa, serupa dengan perjanjian utama atau pembukaan yang hebat. Geofilter 8 jam di bandar besar berharga sekitar $ 5, dan geofilter 24 jam yang meliputi 22,000 kaki persegi titik tengah $ 30. Oleh itu, untuk perniagaan fizikal yang perlu membawa wang tunai dengan Snapchat, anda boleh membuat saluran yang dapat diakses oleh pelanggan ketika mereka berada atau dekat dengan perniagaan anda. Sebagai contoh, sebuah restoran Mexico dapat membuat geofilter yang luar biasa untuk perayaan Cinco de Mayo mereka lengkap dengan gelas margarita dan sombrero. Anda memerlukan perbelanjaan minimum, namun geofilter boleh menjadi penting untuk prosedur pengiklanan yang menjadikan individu bertambah baik untuk perniagaan anda.

4. Rancang titik fokus Snapchat khusus untuk perniagaan anda

Merancang pusat tumpuan Snapchat untuk perniagaan anda adalah satu lagi pemikiran khas seperti geofilter. Lebih-lebih lagi, jika anda pernah melihat pencapaian mekanikal yang menakjubkan dari Taco Bell ini, anda menyedari betapa banyak saluran yang menyeronokkan. Snapchat's Lens Studio dapat diakses oleh masyarakat umum dan pengusaha untuk digunakan untuk merancang titik fokus yang memberi tenaga kepada pertemuan AR (kenyataan yang diperluas) untuk pelanggan. Anda harus menyediakan akaun perniagaan Snapchat jika anda perlu menjadikan titik fokus yang disokong untuk memajukan perniagaan anda.

5. Jual saluran Snapchat di web

Merancang dan menjual saluran Snapchat tersuai untuk majlis perkahwinan, perayaan graduasi, majlis, majlis hari jadi, dan banyak lagi adalah pilihan lain untuk mendapatkan wang tunai di Snapchat. Individu boleh membeli saluran khusus, memindahkannya melalui tab Buat Laman Web Anda Sendiri setiap kali anda masuk ke Snapchat dari PC atau komputer peribadi anda. Saya membuat siasatan pantas mengenai Etsy dan menemui banyak saluran mencari yang benar-benar mahir yang menjual di suatu tempat dengan harga $ 4- $ 50 setiap satu. Berikut adalah gambaran saluran bertema perkahwinan dari satu peniaga Etsy: Filter bertema Snapchat Wedding Canva adalah pengaturcaraan komputerisasi visual percuma untuk amatur yang boleh anda gunakan untuk membuat saluran Snapchat. Adobe Spark juga sesuai dengan merancang saluran Snapchat.

6. Bentangkan Snaps terbaik anda untuk Sorotan

Spotlight adalah sorotan Snapchat yang murni yang dihantar pada bulan November 2021. Inilah yang dikatakan oleh Snapchat: “Hadirkan video terbaik Anda ke Spotlight untuk berpeluang memperoleh bahagian lebih dari $ 1 juta yang kami edarkan kepada pembuat secara konsisten! " Pemikiran di sebalik Spotlight adalah bahawa ia adalah jalan untuk Snapchat untuk bersaing dengan TikTok dan Instagram Reels termasuk. Snapchat pada dasarnya merombak sebahagian pentadbirannya untuk terus mengetahui corak industri lain. Mengirim Snaps ke Spotlight adalah untuk pembuat kandungan yang memerlukan peluang untuk memenangkan sebahagian dari $ 1 juta itu setiap hari. Snapchat akan menggunakan perhitungan untuk melihat Snaps mana yang mendapat perspektif dan komitmen paling banyak, dan memberi imbalan kepada mereka yang mendapat pembayaran paling penting. Berikut adalah peraturan untuk membawa wang tunai dengan Snapchat Spotlight: • Snaps harus menjadi rakaman menegak dengan suara • Sekiranya mengalami serangan jantung sehingga orang lain dapat berpartisipasi dan mencari lebih banyak bahan seperti milik anda • Boleh sepanjang 60 saat • Harus digunakan peranti inventif seperti sari kata, suara, titik fokus, atau GIF • Sepatutnya hanya bahan yang unik • Muzik mestilah dari perpustakaan sah Snapchat • Kandungan harus sesuai untuk penonton yang berumur 13+

7. Jalankan Iklan Snapchat untuk perniagaan anda

Seperti promosi Facebook, Snapchat menawarkan pelbagai jenis misi sehingga anda dapat memenuhi pelbagai objektif mempamerkan. Memastikan promosi anda sesuai dengan objektif anda dapat membantu meningkatkan ROI anda. Saya akan menjelaskan pelbagai misi Snapchat dalam sekejap, namun sebelum anda mula menjalankan iklan Snapchat, anda memerlukan akaun perniagaan. Dibolehkan membuat catatan perniagaan, dan anda boleh membuatnya dengan pergi ke banusiness.snapchat.com . Log masuk menggunakan akaun Snapchat semasa anda, atau buat catatan lain jika anda belum memilikinya. Snapchat akan memandu Anda menuju ke arah menyelesaikan keseluruhan data penting untuk mulai memanfaatkan Pengurus Iklan (tahap yang akan Anda gunakan untuk membuat dan menjalankan Iklan Snapchat). Snapchat Ads Manager Apabila rekod anda disiapkan, terdapat dua jenis iklan asas: Buat Segera dan Buat Lanjutan. Moment Buat sebenarnya seperti apa - memerlukan 5 minit untuk menghantar iklan. Ini sangat mudah, namun anda mempunyai lebih sedikit pilihan. Jenis Iklan Snapchat Progressed Create adalah perkara yang membolehkan anda melihat jenis misi yang berubah untuk mendapatkan ROI yang paling terkenal pada promosi anda. Berikut adalah pelbagai sasaran misi yang dapat anda peroleh dalam Lanjutan Buat: Kesadaran: Memperkenalkan lebih banyak individu pada gambar atau item anda Aplikasi memperkenalkan: Menghantar Snapchatters ke kedai aplikasi untuk memuat turun aplikasi anda Arahkan orang ke laman web anda: Kirim pelanggan dari Snapchat ke laman perniagaan anda Arahkan orang ke aplikasi: Minta klien ke aplikasi Anda Komitmen: Anda memerlukan Snapchatters untuk berinteraksi dengan promosi anda, mirip dengan mula menggunakan titik fokus yang anda buat Tayangan video: Mencuba memajukan gambar atau item anda melalui video Gen utama: Anda cuba menghasilkan petunjuk baru untuk perniagaan anda Perubahan laman web: Mendorong aktiviti eksplisit di laman web anda, seperti membuat pembelian, memuat turun buku digital, dan lain-lain Senarai tawaran: Ini adalah tawaran item dalam talian yang saya lebih suka tidak masuk terlalu banyak di sini, dengan alasan bahawa mencari cara untuk mendapatkan wang tunai di Snapchat dengan promosi adalah artikelnya sendiri, atau dua. Namun, hakikatnya adalah, ada banyak alternatif untuk menjalankan promosi yang bergantung pada apa yang perlu anda terima sebagai balasannya.

8. Memajukan barang ahli

Mempamerkan ahli adalah sesuatu yang dilakukan oleh blogger, Instagrammers, influencer, dan watak dalam talian lain untuk membawa wang tunai di web. Pemikirannya adalah bahawa anda bekerjasama dengan organisasi yang menawarkan item dan pentadbiran yang sesuai dengan kepakaran anda dan menarik minat pelanggan anda - mereka harus menawarkan beberapa insentif! Ketika seseorang membeli sesuatu melalui hubungan anak syarikat yang diberikan oleh organisasi kepada anda, anda memperoleh sebahagian daripada setiap perjanjian. Anda memerlukan benar-benar luar biasa sekiranya anda perlu mencari cara untuk mendapatkan wang tunai di Snapchat dengan promosi offshoot. Oleh kerana Snapchat agak tidak sama dengan tahap media berasaskan web yang lain, ada lebih banyak pekerjaan yang perlu dilakukan dengan mengembangkannya, namun dasar-dasarnya adalah: • Tawarkan pegangan Snapchat anda dengan pengikut anda di Facebook, Instagram, Twitter, dan sebagainya sebagainya • Tutup entri blog dengan pegangan anda • Bekerjasama dengan catatan penting lain untuk melakukan whoops Sertai perjumpaan Facebook yang berlaku, rentetan Reddit, dan perbincangan dalam talian lain dan tawarkan pegangan Snapchat anda di sana-pastikan untuk benar-benar berkolaborasi di tempat-tempat ini sebelum meminta itu individu mengikuti anda (tidak ada yang lebih suka kemajuan diri tanpa alas kaki) Buat geofilter atau titik fokus khusus Letakkan pemegang Snapchat anda dalam tandatangan e-mel anda Salah satu pendekatan untuk menaikkan item bersekutu adalah dengan hanya memajukannya dalam Foto anda. Tunjukkan kepada penganut cara anda menggunakan item atau pentadbiran, mengapa anda menyukainya, dan sebagainya anda juga boleh menjalankan cabaran dan menawarkan kod promosi. Masukkan antara muka rakan kongsi anda yang luar biasa agar penyokong anda dapat meleret dan menggunakannya untuk membuat pembelian.

Kesimpulannya

Seperti semua tahap media berasaskan web, Snapchat terus berubah dan menyesuaikan diri dengan mode baru-baru ini dan berusaha untuk mencari bukaan di tempat yang dicari. Sekiranya anda akan membawa wang tunai dengan Snapchat, anda perlu memberi tumpuan kepada kemajuan tersebut supaya anda dapat mengubah metodologi anda. Sumber media seperti TechCrunch dan Media Sosial Hari Ini menawarkan kemasukan ke dalam dan luar mengenai corak dan kemas kini. Seperti tahap media berasaskan web yang lain, saya menjangkakan bahawa mungkin ada lebih banyak pendekatan untuk membawa wang tunai dengan Snapchat di kemudian hari, tidak kira sama ada untuk mengembangkan perniagaan anda sendiri atau membawa wang tunai sebagai pertimbangan semula.

Snapchat premium bukan snapchat yang berasingan tetapi ketika anda meletakkan akaun snapchat anda secara peribadi, ini bermakna ia hanya dapat diakses oleh rakan dan orang yang anda ingin melihat kandungan snapchat anda, dan sebagai gantinya mendapatkan wang untuk menunjukkan kandungan anda kepada mereka.

Ini menjadikan akaun snapchat anda lebih peribadi. Itulah sebabnya ia digunakan oleh orang yang ingin mendapatkan wang sebagai pertukaran untuk menunjukkan kandungan mereka hanya kepada pelanggan yang mereka pilih. Inilah sebabnya mengapa ia dipanggil snapchat 'Premium' sebagai kata premium digunakan di mana anda dibayar untuk berkongsi kandungan.

Snapchat digunakan untuk tujuan ini kebanyakannya kerana apabila anda menghantar gambar kepada seseorang, gambar tersebut akan dihapus setelah anda membuka semula sembang yang menjadikannya lebih selamat bagi sesetengah orang. Sesiapa sahaja boleh menggunakannya tetapi kebanyakannya digunakan oleh selebriti , model 1 dan orang biasa yang ingin berkongsi kandungan peribadi mereka dengan orang terpilih sebagai pertukaran wang.

Adakah Snapchat premium selamat?

Ia selamat untuk pengguna dewasa untuk digunakan tetapi tidak untuk di bawah umur atau di bawah 18 tahun kerana terdapat banyak aktiviti yang dilakukan di atasnya yang tidak sesuai untuk kanak-kanak di bawah umur.

Sebabnya seperti sekarang ini setiap orang memiliki telefon pintar yang entah bagaimana menjadi keperluan kerana bahkan kanak-kanak mempunyai akses kepada mereka, yang menjadikannya sangat serius bagi ibu bapa mengenai apa yang dikongsi, diposkan oleh anak-anak mereka.

Walaupun anda menyekat laman web atau bahan tertentu untuk ditonton oleh orang muda, mereka masih boleh mengakses snapchat kerana ia kelihatan seperti aplikasi media sosial yang tidak berbahaya seperti instagram dan lain-lain tetapi sekarang kerana anda boleh menjadikannya premium sehingga ada peluang tinggi anak-anak anda untuk terlibat dalam berkongsi kandungan eksplisit mereka sebagai pertukaran wang, yang juga dianggap oleh beberapa anak muda sebagai cara yang senang dan senang untuk diperoleh pada usia seperti itu.

Sekiranya, jika mereka tidak membuat akaun premium di snapchat, namun mereka dapat dengan mudah terkena kandungan eksplisit dengan mengakses akaun premium, melanggan dan membayar wang untuk kandungan dewasa.

Oleh itu, sentiasa pastikan untuk mengesan penggunaan laman web anak-anak anda dan apa yang mereka buka dan lakukan dengan aplikasi media sosial ini.

Bagaimana orang mengakses anda dengan Snapchat premium? Setelah membuat akaun Snapchat premium, langkah seterusnya adalah bagaimana orang lain mendapat akses ke Snapchat premium. Orang lain mengakses anda dengan membayar sejumlah wang. Mereka akan membayar jumlah yang diminta oleh akaun premium untuk mereka bayar. Sekiranya satu orang dari kota lain ingin mengakses Snapchat premium anda, dia akan membayar akaun premium anda, dan setelah membayar akaun anda, orang itu dapat melihat perincian akaun anda dan kandungan yang anda kongsi juga, bahkan dia dapat mengirim pesan kepada anda.

Pengguna Snapchat premium dan cara pembayaran: Pengguna Snapchat mungkin pengguna Snapchat premium ketika mereka menetapkan pengaturan premium mereka. Pertama, premium Snapchat bukan akaun rasmi. Itu adalah pilihan pengguna dan juga pada pendekatan penonton. Snapchat Premium bukanlah perkara yang berbeza, tetapi sama dengan beberapa perubahan dalam dasar privasi aplikasi Snapchat. Anda boleh mengatakan bahawa ia adalah ciri atau bahagian dari Snapchat, dan untuk menggunakan ciri ini, anda harus membayar sejumlah wang ke akaun.

Pembayaran untuk akaun Snapchat premium boleh dilakukan dengan beberapa cara. Terdapat banyak kaedah transaksi yang digunakan seperti; Kaedah Transaksi PayPal dan MoneyGram, dan sebagainya. Pembayaran dipindahkan terus ke pemegang akaun, dan dia seharusnya menunjukkan kandungannya untuk pembayaran tersebut. Terserah juga kepada pemegang akaun bahawa berapa lama mereka dibenarkan melihat foto kepada penonton mereka.

Bagaimana anda boleh membatalkan akaun Snapchat premium?

Baiklah! Ramai orang membuat akaun Snapchat premium mereka untuk menjana wang atau untuk hiburan . Tetapi kemudian, mereka mungkin muak dengan akaun premium dan; mahu membatalkan akaun premium. Jangan risau lagi! Anda perlu berhenti berlangganan dari akaun premium anda. Ini tidak akan dibatalkan atau berhenti berlangganan dengan menghapus aplikasi, tidak secara automatik, atau menutup aplikasi, tetapi anda memerlukan prosedur yang tepat untuk membatalkan akaun premium.

Terdapat proses yang berbeza untuk membatalkan akaun premium dari iPhone dan Android. Untuk iPhone, anda mesti pergi ke bahagian tetapan anda; dan kemudian bergerak ke iTunes dan Appstore. Ketiga, anda mesti menekan Apple ID yang terdapat di bahagian atas halaman. Di sini lihat ID Apple dan log masuk ke iTunes. Selepas log masuk, anda akan dapat melihat langganan anda. Anda boleh mengurus dan membatalkan mana-mana langganan atau akaun dari sana. Sementara untuk Android, kerana membatalkan akaun premium, Sangat mudah, buka gedung permainan kemudian ikuti proses ini; • Buka menu utama • Pergi ke akaun • Buka langganan • Pindahkan kitaran tidur

Adakah anda mendapat pendapatan dengan menggunakan Snapchat Premium?

Ya, anda boleh mendapatkan wang dengan membuat akaun premium di Snapchat. Tidak ada salahnya menggunakan platform media sosial untuk memperoleh pendapatan, dan pada masa ini, akaun Snapchat adalah salah satu platform media sosial tersebut; di mana orang itu dapat menjana berjuta-juta dolar . Kerana ekonomi dalam krisis kerana wabak dan platform media sosial adalah cara terbaik untuk mendapatkan wang dengan tetap berada di pintu. Seperti langganan Netflix atau Hulu, caj premium Snapchat dari pengguna untuk mengakses kandungan. Daripada orang awam, orang biasa juga menggunakannya untuk memaksimumkan pendapatan dan membina nama mereka.

6 Kaedah Terbukti dan Mudah untuk Menjana Wang dengan sembang Snap

1. Buat dan Promosikan Produk Kandungan Hebat

Sekiranya anda membuat kualiti dan menarik dalam kandungan Snapchat , anda akan mengetahui cara menarik minat dan menarik perhatian penyokong anda. Penyelidikan menunjukkan bahawa individu normal mempunyai kemampuan 12 saat untuk fokus.

Dengan cara ini, anda mempunyai tempoh asas untuk menjalin hubungan dengan para penyembah anda. Anda boleh menggunakan pelbagai alat yang dapat diakses untuk mengubah bahan anda dan menjadikannya menarik dan menarik. Peranti nombor satu kami untuk menggunakan kandungan yang lebih menarik adalah Canva.

Mereka membuat kitaran untuk membuat rakaman dan bahan sangat mudah. Anda akan terpegun. Lihatlah dengan memanfaatkan hubungan kami untuk tanda letih. Sebagai contoh, anda dapat menggunakan prasasti, emoticon , stiker, coretan, atau kreatif, dan langit adalah batas dari sana. Manfaatkan khayalan yang terus-menerus bergantung pada kumpulan minat yang anda inginkan, iaitu, kebanyakannya, berusia dua puluh hingga tiga puluh tahun.

Selain itu, anda dapat memanfaatkan tahap Snapchat anda untuk memajukan item-item substansi, misalnya, buku digital, kursus video , atau program suara, dan kemudian beberapa dan menawarkannya kepada penyokong anda. Sekiranya anda membuat data dan kandungan yang luar biasa, merancang dan memajukannya dengan baik, anda akan mengembangkan pelanggan dan tawaran anda.

2. Rancang dan Lancarkan Geofilter untuk Mempromosikan Tempat atau Acara yang Berkaitan dengan Perniagaan anda

Anda boleh membuat dan mengirimkan geofilter percuma untuk pemandangan umum yang dikenal dengan kepakaran anda, misalnya, taman , kawasan kejiranan, atau kawasan bandar. Pelanggan Snapchat kerap berkongsi saluran, bahkan yang ditandai.

Anda boleh membuat geofilter ketika anda perlu mengadakan majlis di tempat tersebut atau jika anda membuka kedai lain. Geofilter terdapat dua termasuk individu dan perniagaan. Semasa membuat geofilter perniagaan, pada ketika itu anda harus memasukkan nama jenama atau logo. "Tidak praktikal untuk menggunakan nombor telefon, kenalan, atau URL ketika berkongsi geofilter.

Pada ketika anda perlu membuat geofilter, anda mengambil gambar atau video pendek dan kemudian sapu untuk melihat setiap saluran yang boleh anda akses dan pilih yang sesuai. Terus mengubah geofilter anda menggunakan susun atur Snapchats dalam Format Illustrator atau Adobe Photoshop dan mengujinya selepas itu menggunakan pelbagai gambar .

Pada ketika itu, muat turun penapis anda dan masukkan waktu dan tarikh yang betul, pilih kawasan, bayar saluran, dan sahkan permintaan anda. Anda pasti dapat menilai daya maju penapis anda menggunakan laporan penting aplikasi.

3. Buat Iklan Snap dan Ajakan Bertindak ke Perkhidmatan Anda

Salah satu pendekatan untuk menghasilkan wang tunai dengan Snapchat adalah melalui pembuatan sumber hasil inspirasi . Sekiranya anda membuat sumber butang inspirasi dengan gambar misteri, anda boleh membuatkan penyokong anda perlu memanfaatkannya.

Buat tangkapan yang meyakinkan individu bahawa mereka dapat mencipta faedah atau anda dapat menyelesaikan masalah mereka dengan cara yang paling ideal. Sejak itu, iklankan nama pengguna Snapchat anda ke profil yang berbeza seperti tandatangan e - mel anda. Begitu juga, apabila anda meletakkan akaun anda dalam pandangan biasa, pastikan untuk meletakkan Snapcode anda pada setiap peluang yang mungkin.

Anda boleh menggunakan gabungan media berasaskan web untuk mempublikasikan pentadbiran anda. Pemeriksaan menunjukkan bahawa lebih daripada 500,000 pelanggan memeriksa promosi Snap pada siang hari. Anda boleh membuat dan menyampaikan mesej anda ke kumpulan minat yang anda inginkan dengan menggunakan promosi Snap.

Snapchat mempunyai pengarah iklan untuk membantu anda dalam hal ini namun ia terbatas di negara-negara tertentu. Aplikasi ini menyokong reka bentuk promosi eksplisit, termasuk iklan Snap untuk ditonton, ditonton, dan itu baru permulaan. Anda juga boleh membawa sejumlah wang tunai melalui keahlian Snapchat premium. Ini adalah rakaman yang membolehkan individu berkongsi rakaman dan gambar yang berani dengan kumpulan objektif tertentu, dan individu perlu membayar bahan tersebut.

4. Produk Affiliate Maju

Snapchat juga merupakan pentas yang luar biasa untuk mempromosikan ahli. Sambutlah seberapa banyak penyokong yang diharapkan dalam keadaan berikut untuk mengikuti rekod anda di Snapchat.

Anda boleh berubah menjadi Amazon Associate dan memajukan hasil keputusan anda untuk mendapatkan komisen kepada mereka. Kaedah terbaik dan hebat untuk memajukan item ahli adalah dengan menyusun audit. Sebagai contoh, jika anda benar-benar telah menggunakan item dan menikmatinya, anda dapat memberitahu pemuja anda tentangnya. Tawarkan tinjauan item yang luas yang menunjukkan kelebihan menggunakan item ini di blog anda.

Berikan sisi yang betul dan beberapa sisi yang tidak dapat diterima dalam menggunakan barang-barang ini dan berterus terang. Anda juga boleh menggabungkan penggunaan video jika anda suka. Sekiranya anda mempunyai banyak orang, anda boleh membawa wang tunai dengan pertunjukan rakan sekerja dengan menetapkan item apa pun kepada penyembah anda dan mendapatkan harga atau komisen daripada tawaran atau tawaran.

Kejar FlexOffers untuk mula berjenama dengan pelbagai jenama untuk memajukan barang mereka. Mereka mempunyai program rujukan yang bagus, jadi anda akan menjana pendapatan setiap kali anda menyinggung seseorang walaupun wang yang anda hasilkan! Baca lebih lanjut mengenai pentas dalam tinjauan FlexOffers penuh kami.

5. Produk Maju Menggunakan Pos Ditaja dan Gambar Visual

Dengan Snapchat, anda dapat berkongsi siaran yang disokong yang memajukan item dan pentadbiran perniagaan anda. Snapchat membolehkan pelanggannya membuat halaman perniagaan di mana anda boleh berkongsi lebih banyak data mengenai apa yang anda lakukan. Anda boleh menggunakan tahap ini untuk mencari kemungkinan dan membina asas pelanggan anda.

Cuba jangan terlalu memajukan barang anda kerana penganutnya mungkin menganggapnya tidak sesuai. Cuba menggabungkan dan membuat beberapa catatan yang dapat meningkatkan penyokong anda. Semasa membina item dan pentadbiran anda, jadikan sumber inspirasi yang menarik.

Beritahu orang ramai anda bagaimana mereka akan mendapat keuntungan. Anda boleh menggunakan rakaman untuk menunjukkan kepada penyokong anda kelebihan menggunakan barang anda. Laksanakan pemikiran yang berfungsi. Sebagai contoh, dengan anggapan bahawa wanita dan anjing kecil muda secara efektif dapat menarik perhatian orang ramai, gunakannya lebih banyak. Ingat bahawa Snapchat berpusat di sekitar impulsif individu. Sejalan dengan ini, jika anda perlu membuat perjanjian, anda harus berkoordinasi dengan keadaan minda dan tahap tenaga pelanggan. Gunakan fikiran yang sebahagian besarnya menarik minat golongan muda berusia antara 18-34 tahun.

Sebagai contoh, anda boleh menambahkan keahlian ke dalam snap, misalnya, penutup Halloween , dan pakaian mewah, dan sebagainya. Sekiranya anda dapat membuat karya seni, pakaian, barang yang dijahit, dan karya seni yang berkualiti tinggi, anda boleh menggunakan aplikasi ini untuk mengagumkan barang untuk penyembah anda. Anda boleh membimbing pemuja anda ke rekod Etsy anda untuk melihat barang anda.

Anda juga boleh membuat rakaman untuk melihat barang-barang anda dan memberitahu para pengikut anda bagaimana mereka dapat menemui anda. Ini boleh menjadi peluang yang baik untuk membina pelanggan anda dan akhirnya mendapat tawaran tambahan.

6. Buat Lensa dan Pos yang Ditaja untuk Mempromosikan Perkhidmatan Bimbingan atau Perundingan anda

Anda juga boleh menggunakan Snapchat untuk memajukan perniagaan latihan atau kaunseling anda. Sekiranya anda seorang mentor kesihatan atau mentor holistik, anda boleh menggunakan Snapchat untuk lebih menarik perhatian dalam pentadbiran anda. Anda boleh berhubung dengan klien objektif anda dan menghasilkan petunjuk untuk perniagaan bimbingan dan pengajaran anda di Snapchat.

Anda boleh mengalu-alukan individu untuk mengikuti anda di Skype untuk memberi arahan dan pentadbiran perundingan. Bayar kadar yang berpatutan untuk masa dan usaha anda. Anda juga boleh memanfaatkan peluang untuk menjual buku digital dan kursus video yang anda ada pada subjek tertentu. Titik fokus dan catatan yang disokong adalah kaedah yang luar biasa untuk memajukan Snapchat. Anda boleh menawarkan titik fokus yang ditandai yang penciptaannya adalah hak istimewa Snapchat. Snapchat dapat membuat rancangan dengan item dan logo anda ketika anda menjelaskan objektif perniagaan anda.

Orang ramai dapat melihat dan memberikan tumpuan kepada orang lain. Sahabat dapat menetapkan titik fokus yang disokong kepada orang lain. Pelbagai jenama, misalnya, 'L'Oreal dan Michael Kors , menggunakan titik fokus yang disokong untuk membina tawaran dan harga mereka. Pemeriksaan menunjukkan bahawa titik fokus yang disokong adalah lebih penting dan dapat membina perjanjian perniagaan daripada saluran yang berlainan.

Cerita yang disokong juga sesuai untuk kemajuan. Snapchat menunjukkan kisah yang disokong di kawasan yang luar biasa di mana pelanggan melihatnya sebagai perkara biasa semasa mereka melihat-lihat akaun rakan mereka. Semasa menggunakan cerita yang disokong, anda harus menjadikan cerita itu menular untuk menjerat pertimbangan orang ramai.

Petua untuk Membina Pemirsa Snapchat Anda

Snapchat mempunyai potensi perniagaan yang terkenal. Anda boleh menggunakan persatuan yang anda buat di Snapchat untuk menghasilkan wang tunai di web.

Snapchat sangat bermanfaat, terutamanya jika anda memfokuskan diri pada usia Z, yang merangkumi 70% pelanggan . Walaupun begitu, usia yang lebih berpengalaman juga secara beransur-ansur menerima tahap ini.

Di sini kita akan menyiasat lebih banyak mengenai pemikiran adaptasi Snapchat dan bagaimana cara membawa wang tunai di Snapchat sebagai strategi untuk membawa masuk wang tunai di web. Namun, sebelum itu, kita harus melihat bagaimana menjadi akaun Snapchat anda .

Petua untuk menggunakan Snapchat untuk mengumpulkan kerumunan orang:

 • Gunakan tahap media berasaskan web lain seperti Facebook, Instagram, dan Twitter untuk menyambut dan menambah rakan dan kenalan individu anda ke Snapchat. Eksploitasi kenalan anda di destinasi mesra dan mengganggu jenis bahan terpilih yang akan anda tawarkan jika mereka mengikuti anda di Snapchat.
 • Gunakan instrumen seperti Canva untuk mengubah gambar dan video anda untuk menjadikannya lebih menarik bagi orang ramai.
 • Maju orang lain di Snapchat dan kemungkinan mereka juga akan mengikuti anda kembali untuk itu.
 • Gunakan bahan dan promosi kumpulan untuk meletakkan Snapcode anda dalam catatan dan artikel.
 • Hantarkan kisah anda dari hari ke hari, dalam apa jua keadaan , berulang kali berturut-turut tetapi berhati-hati agar tidak berusaha terlalu keras. Sekiranya anda kehabisan bahan, anda boleh menggunakan Envato Elements untuk memuat turun rakaman stok dan gambar untuk membuat gambar dalam kandungan.
 • Anda boleh menggunakan kupon yang menawarkan rebat, kod promosi, atau wang tunai.
 • Pujuk pelanggan yang berlainan untuk mengikuti anda; contohnya, anda boleh mendapatkannya daripada menemui rakan seperjuangan, penggiat sosial, nama besar dan pelakon, dan apa sahaja rekod lain yang anda suka.
 • Hubungi pelanggan lain secara terus melalui pesanan segera atau perhatikan mereka dalam sekejap untuk mengeluarkan rekod anda ke tempat terbuka.
 • Membangun banyak orang di Snapchat memerlukan banyak masa dan kerja keras.
 • Sekiranya anda tetap memutuskan dan inovatif, anda dapat mengumpulkan kerumunan khusus untuk memajukan item, faedah, gambar anda sendiri, dan sebagainya.

Soalan Lazim

1- Bagaimana anda mendapatkan pelanggan premium di Snapchat?

Salah satu cara untuk mendapatkan pelanggan baru dan membangun audiens anda di Snapchat adalah dengan memberikan potongan harga kepada pengikut baru. Potongan harga ini adalah insentif yang dapat berfungsi untuk mengurangkan skala seseorang yang berpotensi menjadi pelanggan yang membayar .

2- Bagaimana anda menjadi langganan di Snapchat?

Untuk mendapatkannya, anda harus menjadi Pencipta Snapchat. Terdapat dua cara yang dapat dilakukan oleh Snapchatter dari profil biasa ke profil Pembuat dan mendapatkan butang Langgan. Yang pertama adalah membuat Lensa asli. Ini adalah salah satu ciri yang paling terkenal Snapchat, dan mereka selalu mencari lebih banyak Lensa.

3- Berapa banyak pengikut Snapchat yang anda perlukan untuk disahkan?

Secara semula jadi, akaun yang disahkan biasanya untuk beberapa jenis selebriti, yang bermaksud mereka mempunyai pengikut yang kuat di aplikasi. Snapchat mengatakan bahawa untuk mengesahkan akaun anda, anda perlu mempunyai sekurang-kurangnya 50,000+ tontonan mengenai kisah anda. Ini bermakna 50,000 pengguna harus menonton cerita anda hingga selesai.

4- Bolehkah anda dibayar kerana menggunakan Snapchat?

Anda juga boleh menjana sejumlah wang melalui langganan Snapchat premium. Ini adalah akaun yang memungkinkan orang untuk berkongsi video dan foto dengan audiens sasaran tertentu, dan orang harus membayar untuk kandungannya.

5- Bolehkah langganan Snapchat melihat kisah anda?

Rakan anda mengeluarkan anda dari senarai rakan mereka dalam sembang ringkas. Oleh itu, ia menjadi langganan kerana hanya anda yang akan melihat kisah mereka tetapi mereka tidak akan melihat apa-apa aktiviti anda.

6- Adakah selebriti menambah anda kembali di Snapchat?

Itu bergantung pada selebriti yang dimaksudkan. Ada yang akan membuka rakaman peminat dan mengejutkan mereka, ada juga selebriti terkenal, yang mungkin tidak akan melakukannya. Sebilangan selebriti sebenarnya tidak menjalankan media sosial mereka, dan ia hanya digunakan untuk publisiti, dalam hal ini jika gambar mereka dibuka, mungkin orang lain yang melihatnya.

KESIMPULAN:

Orang yang ingin menjual kandungan eksklusif mereka di platform mewah seperti Snapchat menggunakan akaun Snapchat premium. Sebagai tambahan, akaun Snapchat Premium adalah platform yang luar biasa untuk mempamerkan foto dan video anda dan boleh menjadi sumber pendapatan tetap jika anda tahu bagaimana membuatnya dan mengekalkannya.

Bagaimana membuat Snapchat Premium? Anda boleh membuat akaun Snapchat premium di akaun Snapchat biasa anda . Anda akan dibayar untuk melihat kandungan peribadi anda. Anda tidak perlu memasang aplikasi lain untuk membuat akaun Snapchat premium anda.

:eight_pointed_black_star: APAKAH AKAUN SNAPCHAT PREMIUM?

Snapchat versi premium adalah bagaimana anda mengenakan wang tunai untuknya. Ia bukan sesuatu yang gila. Premium Snapchat adalah akaun Snapchat peribadi yang perlu dibayar oleh pelanggan anda untuk dilihat. Penjelasan yang mereka bayar untuk melihatnya? Oleh kerana itulah tempat anda menyimpan keseluruhan kandungan dewasa anda. Apabila anda mempunyai individu di sana, itu berkaitan dengan menjaga individu di sana. Walaupun anda menghasilkan kandungan biasa pada Snapchat premium anda pada ketika itu, anda akan menghasilkan senarai tetap pelanggan yang menyenangkan yang akan terus membayar dari bulan ke bulan untuk melihat kandungan yang anda hasilkan.

Premium Snapchat dapat memperoleh pemiliknya di mana saja dalam kisaran $ 10 - $ 50 setiap bulan untuk setiap pelanggan, dan promosi bermaksud perbezaan antara mendapatkan beberapa pound tambahan sebulan dan memperoleh banyak pound tambahan setiap bulan. Kami sering ditanya hanya untuk alasan apa yang akan dibayar oleh individu untuk melihat Snapchat premium setiap bulan apabila mereka sudah dapat melihat anda di beberapa laman web . Untuk meletakkannya dengan jelas, semuanya bergantung kepada faktor daya tarikan yang penting. Sekiranya penonton anda menyukai anda, mereka akan memberi maklumat kepada anda. Dengan cara yang sama, jika penonton anda menyukai anda, mereka akan membayar untuk melihat Snapchat premium anda. Ini benar-benar asas.

:small_red_triangle_down: Keperluan

Bagaimana membuat Snapchat Premium? Tidak ada syarat khusus untuk anda membuat akaun Snapchat premium selain daripada asas: telefon, persatuan web (sama ada data mudah alih atau WiFi) untuk memuat turun aplikasi Snapchat, dan hanya itu. Ia akan membantu sekiranya anda berumur sah. Sekiranya anda mendaftar dalam organisasi Snapchat, mereka mungkin mengharapkan anda menunjukkan ID anda untuk memastikan bahawa anda tidak berbohong mengenai usia anda. Prasyarat terakhir ini penting untuk kebanyakan laman web dengan model dewasa .

:small_red_triangle_down: Harga Premium Snapchat

Tidak ada model kos atau harga premium Snapchat yang ditetapkan. Pembuat kandungan premium Snapchat dapat mengembangkan caj dari bulan ke bulan sekitar $ 10 hingga $ 30, yang memberi peluang kepada individu untuk mendapatkan kandungan premium atau bahkan menjual Snap tersuai secara bebas dengan kos apa pun yang mereka anggap sesuai.

:eight_pointed_black_star: BAGAIMANA KOS PREMIUM SNAPCHAT?

 • Pembuat kandungan dibenarkan menetapkan kosnya, yang bermaksud perubahan caj.

 • Perbelanjaan boleh dibentuk berdasarkan keahlian dari bulan ke bulan.

 • Purata perbelanjaan ke bulan keahlian adalah sekitar $ 10 hingga $ 30.

 • Bayaran boleh berdasarkan premis Snap-by-Snap .

:small_red_triangle_down: Perbelanjaan Snap peribadi standard adalah mahal.

Walaupun anda mungkin menganggap akan lebih murah untuk membeli Snap individu, foto atau video itu akan dibuat khas untuk anda. Buncis yang endorser bulan-ke-bulan memaksa orang ramai yang lebih luas dan mencapai lebih dalam yang setanding ukuran masa , menjelaskan perbelanjaan yang lebih penting untuk kandungan individu.

:eight_pointed_black_star: Bagaimana anda membuat Snapchat Premium?

Bagaimana membuat Snapchat Premium? Akaun Snapchat premium sama dengan rekod standard selain dari satu komponen : anda memberi akses kepada orang yang telah membayarnya.

Untuk memulakan, anda semestinya berumur 18+ (sudah tentu, untuk menjual kandungan NSFW ), anda memerlukan telefon bimbit, dan anda harus memuat turun aplikasi Snapchat. Sekiranya anda mendaftar untuk laman web orang luar (selalu disebut sebagai Snapchat Networks, yang harus anda lakukan untuk mengumpulkan ansuran anda), anda juga memerlukan pendua ID anda yang dikomputerkan untuk pengesahan umur.

:small_red_triangle_down: Membuat akaun Snapchat anda ...

 • Muat turun aplikasi Snapchat.

 • Buat nama pengguna . Sekiranya anda menjual kandungan NSFW dan berminat untuk tetap tidak diketahui, pastikan nama pengguna anda tidak sesuai dengan anda.

 • Tetapan profil anda kemudian harus diubah menjadi "pendamping saja" agar orang ramai tidak dapat melihat kandungan anda.

 • Ikuti Rangkaian Snapchat orang luar untuk mengetahui ansuran (lebih lanjut mengenai ini).

 • Kemudian, anda boleh menarik garis caj untuk akses. Ini dikenali sebagai premium anda. Saya akan mengetahui kadar purata di bawahnya.

 • Anda, pada ketika itu, harus mempromosikan Snapchat Premium anda di tempat yang berbeza untuk memperoleh kemungkinan pelanggan dan penonton.

 • Rangkaian Snapchat (aplikasi pembayaran pihak ketiga )

Oleh kerana tidak mungkin ansuran dapat diselesaikan melalui Snapchat itu sendiri, anda harus meminta bantuan pihak luar yang membolehkan anda mengenakan bayaran untuk masuk ke Snapchat anda.

:small_blue_diamond: Beberapa laman web Snapchat Networking yang paling asas merangkumi:

 1. Fancentro (75%)

 2. Halaman Peminat (75%)

 3. Ahli Parlimen Dewasa (75-80%)

 4. JustForFans (70%)

 5. Erotifix (85%)

 6. Manyvids (60%)

Walaupun tahap ini menawarkan pentadbiran yang serupa (tempat untuk anda bergaul dengan kemungkinan pengguna dan menjual keahlian Snapchat Premium anda), mereka semua akan mengurangkan kos. Saya telah mencatatkan jumlah yang anda hasilkan untuk setiap pembelian dekat dengan nama laman web di atas - kadar lebihan naik ke tahap untuk perbelanjaan pentadbiran mereka.

Setiap tahap ini akan mempunyai kelebihan dan kekurangan , di samping pangkalan pengguna dan lalu lintas pengguna mereka, itulah sebabnya saya juga menyambungkan halaman data ke setiap halaman tersebut supaya anda dapat menyimpulkan mana yang terbaik untuk anda.

:eight_pointed_black_star: Apa yang hendak dijual di Snapchat Premium?

Berikut adalah beberapa perkara yang boleh anda tawarkan di Snapchat:

Keahlian untuk kisah peribadi anda: Ini menunjukkan bahawa anda akan membuat catatan rutin mengenai kisah peribadi yang akan didekati oleh orang yang membayar. Keahlian boleh dilakukan di mana sahaja antara beberapa minggu hingga seumur hidup.

Persidangan One-on-One Sexting: Ini seperti Pengalaman Girlfriend yang sering disebut dalam pekerjaan orang dewasa. Anda akan pandai menggoda / berpusu-pusu dengan orang-orang seperti yang anda lakukan dengan kekasih anda. Anda juga boleh menjual ini sebagai keahlian yang sudah habis atau mengenakan bayaran untuk jangka masa yang lebih terhad. Oleh kerana kami memahami apa itu Snapchat Premium, berikut adalah kawalan fungsi berskala kecil semasa menjalankannya.

:small_red_triangle_down: Keselamatan Pertama

Bagaimana untuk menjadikan Snapchat Premium selamat? Saya perlu memulakan dengan beberapa petunjuk penting yang harus anda pertimbangkan untuk berubah sebelum mula menawarkan untuk menjaga keselamatan diri dan menjaga perlindungan dalam kehidupan vanila anda.

 • Buat rekod bebas. Tidak mudah untuk menjalankan Snapchat Premium dengan yang anda buat, jadi sangat sesuai untuk membuat yang lain dan tetap diskrit.

 • Semasa memilih nama pengguna, pastikan anda tidak merujuk kepada nama atau kawasan sebenar anda (lebih baik lagi, berbohong mengenainya). Sekiranya anda ada di tempat lain, cubalah menggunakan semula nama pengguna anda, contohnya, dari Chaturbate.

 • Pastikan pilihan untuk menemui anda dengan nombor telefon anda tidak dicentang. Untuk melakukan ini, pergi ke tetapan -> Nombor Mudah Alih -> Hapus centang Biarkan Orang Lain Cari nombor telefon bimbit saya yang menggunakan saya.

 • Pastikan kawasan anda tidak dikongsi. Untuk melakukannya, pergi ke Tetapan -> Perkhidmatan Tambahan -> Lihat Lokasi Saya -> Aktifkan Mod Hantu

 • Pastikan anda tidak muncul dalam Tambah Pantas. Pergi ke Tetapan -> Perkhidmatan Tambahan -> Lihat Saya di Tambah Pantas -> Hapus centang Tunjukkan saya Dalam Tambah Pantas

:eight_pointed_black_star: Mengawasi Akses Kandungan

Untuk model yang bekerja dengan Jojo's Girls, kami ingin menjalankan dua akaun Premium Snapchat secara serentak. Salah satunya digunakan untuk maju dan mempunyai cerita umum dengan misteri yang tegas. Yang kedua adalah peribadi dan digunakan untuk menjual kandungan di mana sokongan yang dibayar sahaja ditambahkan. Kami telah mengetahui bahawa model-model secara umum lebih mudah digunakan untuk mengawasi dan membenarkan peneguhan penyokong sekiranya rakaman tersebut terhapus.

Cara alternatif adalah mempunyai satu rakaman dengan cerita awam dan peribadi. Hantarkan promosi anda di cerita umum dan hantarkan kandungan premium di kisah peribadi dengan hanya ditambahkan pelanggan anda.

:small_red_triangle_down: Adakah pengeposan kandungan tanpa sensor dibenarkan di Snapchat?

Ini mungkin memukau anda; namun, menyiarkan kandungan yang tidak disensor sebenarnya tidak "dibenarkan" di Snapchat. Walaupun mana-mana individu yang memahami bahawa Snapchat telah digunakan secara kebetulan (oleh pasangan , single, dan pembuat kandungan NSFW) untuk menghantar kandungan tanpa sensor sejak hari pertama dihantar (kerana gambar yang hilang), kandungan ekspresi secara fizikal mengabaikan Snapchat peraturan kumpulan orang. "Kami melarang akaun yang memajukan atau menyebarkan kandungan eksplisit" dicatat tidak terlalu jauh dari segi pentadbirannya - klausa pelarian dan perhatian.

Walaupun mengecewakan kandungan eksplisit berada di daftar putar balik, "penggambaran ketelanjangan yang berbeza dalam tetapan bukan dewasa tertentu mungkin diizinkan." Juga, kerana terdapat begitu banyak rekod peribadi NSFW di Snapchat, masih banyak cara anda dapat melakukannya tanpa membuat kertas anda berakhir kerana menyalahgunakan TOS Snapchat (syarat pentadbiran).

Ini adalah salah satu sebab utama mengapa pelanggan Premium Snapchats menyimpan rekod premium mereka "peribadi" dan menggunakan dokumen yang luar biasa (yang menyiarkan kemajuan yang diedit / tidak telanjang untuk borang peribadi).

:eight_pointed_black_star: Menjana Wang Dengan Snapchat Premium

Bagaimana membuat Snapchat Premium? Sebelum kita mencapai Snapchat premium dewasa sebagai pendekatan untuk memperolehnya, kita perlu membincangkan idea asasnya. Sangat mustahak untuk memahami kitaran sebelum anda ingin membawa wang tunai. Oleh kerana web mengambil ruang yang jauh lebih besar dalam kehidupan seharian kita, semakin banyak individu yang mendapati bahawa laman web ini cenderung digunakan untuk sesuatu yang penting selain e-mel dan penyebaran web. Ia juga merupakan tempat yang luar biasa untuk pentadbiran dan hiburan orang dewasa! Tambahan pula, akaun Snapchat premium hanyalah satu gambaran mengenai perkara ini.

Snapchat premium pada dasarnya adalah akaun Snapchat peribadi yang perlu anda bayar untuk mengakses. Ini sangat terkenal dengan bintang filem dewasa, model Instagram , wanita muda cam, penari telanjang, dan sebagainya. Secara keseluruhan, wanita muda perlu menggunakan minat dewasa untuk ansuran.

:eight_pointed_black_star: Bagaimana menjana wang di Snapchat?

Wanita muda memperoleh banyak wang dengan Snapchat premium mereka, namun sayangnya (sekali lagi!), Tidak ada banyak data di luar sana mengenai jumlah rekod Snapchat Premium! Saya telah melihat wanita muda mengenakan kos premium Snapchat sebanyak $ 30 atau lebih setiap bulan untuk kandungan mereka. Saya juga melihat gadis-gadis menjual akses seumur hidup dengan harga $ 60, jadi jujurnya berubah-ubah, bergantung pada jenis kandungan yang anda hasilkan, seberapa kerap anda membuatnya, dan apa kualitinya.

Saya mengatakan bahawa banyak bergantung pada penandaan anda juga. Anda tidak perlu membuat kandungan dewasa tertentu untuk membawa wang tunai, dan jika anda mempunyai kehadiran yang kuat di laman media sosial , beberapa penyokong mungkin senang mendapat pertimbangan dari wanita cantik. Apa yang menyerupai secara konsisten adalah mustahil untuk dinyatakan. Saya rasa saya melihat Tweet di mana seseorang memperoleh $ 80,000 setiap tahun dari akaun OnlyFans, namun siapa tahu sama ada itu asli atau tidak. Individu ini mengaku menghasilkan $ 2k / bulan dengan akaun media sosial peribadi. Walau bagaimanapun, artikel itu lebih banyak memaparkan promosi seperti laporan berita , jadi artikel ini mungkin menjadi iklan.

Bagaimanapun, dengan sentuhan kemasyhuran , bahkan $ 10 / bulan dapat bertambah dengan cepat. Peminat boleh mendapatkan rakaman anda dari mana-mana sahaja di planet ini, dan terdapat banyak individu pelik yang akan membayar $ 10 / bulan untuk beberapa bogel setiap hari. Hanya 100 individu dari berbilion-bilion di luar sana yang bermaksud $ 1,000 setiap bulan membayar untuk anda. Ingatlah, banyak individu menggunakan Snapchat setiap hari, jadi anda memerlukan sedikit perjumpaan khusus orang yang cukup berminat untuk menyampaikannya.

:eight_pointed_black_star: Cara Menggunakan Snapchat Awam Untuk Menjual Snapchat Premium

Bagaimana membuat Snapchat Premium? Cukup dengan menyediakan Snapchat premium tidak mencukupi, jadilah yang mungkin. Anda mesti mempamerkannya, dan menjamin anda mendapat lalu lintas ke halaman Snapchat premium anda. Untuk meletakkannya, anda perlu mendapatkannya di hadapan orang. Pendekatan ideal untuk melakukan ini adalah dengan menggunakan Snapchat awam yang bernilai universal yang dapat anda capai sebelum menghantar penyokong standard anda ke halaman premium anda apabila akhirnya mereka memilih mereka seperti anda cukup untuk membayar tambahan.

:small_red_triangle_down: Dapatkan Daya tarikan Pada Akaun Awam Anda

Semuanya bermula dengan mendapat lebih banyak trafik ke rekod awam anda. Walaupun anda tidak akan mempunyai pilihan untuk meletakkan gambar telanjang di rakaman umum anda (kerana apa sebabnya anda berpisah dengannya secara percuma), anda boleh menyiarkan gambar pakaian , bra, dan kandungan lain yang 'menarik' yang akan memikat pengikutnya untuk melihat lebih banyak.

:small_red_triangle_down: Tangkap Segalanya

Adakah anda keluar dengan sesiapa? Tangkap gambar. Adakah anda akan menonton filem ini ? Tangkap gambar. Oleh itu, rakam semua yang anda dapati. Izinkan individu untuk berkenalan dengan bahagian tertentu dari anda. Anda tidak perlu berpisah dengan kehalusan individu; namun, memberi mereka akses untuk melihat keindahan hari anda akan membolehkan mereka merasa seperti mereka berkenalan dengan anda yang lebih banyak lagi. Jamin rekod awam anda merangkumi semua barang bukan dewasa anda. Pada ketika itu, arahkan pengikut anda ke kandungan dewasa anda di Snapchat premium anda.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Adakah Premium Snapchat cukup memuaskan?

Mungkin sangat baik. Walaupun begitu, jika anda berminat untuk membina jenama dan terus maju sebagai pembuat kandungan dewasa, anda mungkin perlu memikirkan pilihan yang berbeza (yang semestinya boleh dilakukan walaupun Snapchat, misalnya, camming , misalnya. Sekiranya anda berminat dengan diperlukan untuk berubah menjadi model cam, jauh lebih sederhana daripada yang anda sangka.

:two: Adakah anda dapat dibayar kerana menggunakan Snapchat?

Anda juga boleh membawa sejumlah wang tunai melalui keahlian Snapchat premium. Rekod ini membolehkan individu berkongsi rakaman dan gambar yang berani dengan orang yang objektif tertentu, dan orang perlu membayar untuk kandungannya.

:three: Adakah snap premium tidak sah?

Premium Snapchat adalah cara arus perdana yang mengejutkan bagi sesiapa sahaja untuk membawa wang tunai dengan gambar dan rakaman yang jelas. Tidak haram melakukan keseluruhan perkara Snapchat Premium ini, kecuali jika ada perjumpaan yang termasuk di bawah umur .

:four: Bolehkah anda tidak dilarang dari Snapchat?

Snapchat tidak melarang pengguna secara proaktif. Sekiranya anda menyalahgunakan syaratnya, kemungkinan anda akan mengeluarkannya untuk beberapa waktu kecuali jika anda dipertanggungjawabkan. Pemboikotan skop besar-besaran dilaksanakan secara ombak, dan jika anda tidak melakukan sesuatu yang tidak siuman, anda mungkin akan mengalami hambatan sehingga gelombang berikutnya melanda.

:five: Berapa umur anda untuk mempunyai Snapchat?

Umur asas bagi pengguna Snapchat adalah 13 tahun. Walau apa pun, sangat mudah bagi seorang kanak-kanak untuk mengelakkan had umur Snapchat menggunakan tarikh lahir palsu. Snapchat tidak mempunyai cara untuk mengesahkan watak atau usia mereka, jadi menipu aplikasi itu sangat mudah.

:closed_book: KESIMPULAN:

Bagaimana membuat Snapchat Premium? Akaun Snapchat premium digunakan oleh orang yang perlu menjual kandungan eksklusif mereka di tahap tinggi, misalnya, Snapchat. Selain itu, terdapat banyak pendekatan untuk menghasilkan wang tunai di web. Ada yang boleh diterima, ada yang tidak; namun, kesemuanya masih bertukar berjam-jam dengan dolar. Promosi media sosial terus maju. Snapchat adalah pentas media sosial yang terkenal dengan masa berlalu. Penyelidikan menunjukkan bahawa Snapchat memperincikan bahawa dengan bayaran mutlak $ 404 juta, berlipat kali ganda daripada tahun 2015.