Gambaran Keseluruhan Lengkap Cara Mematikan Zum ON? Anda mungkin ingin mendiamkan diri atau orang lain di Zoom, terutamanya jika anda berada dalam perjumpaan besar.

Dengan pilihan yang berbeza di kedua-dua kawasan kerja dan aplikasi serba boleh, anda boleh membuat keputusan untuk menenangkan diri, tetamu individu, atau semua anggota panggilan. Kitaran kelihatan agak berubah pada kedua-dua aplikasi, tetapi termasuk mengetuk atau mengetuk gambar senyap. Anda juga boleh membuka menu "Peserta Pengawas" untuk menenangkan atau membisukan semua individu.

Perhatikan bahawa anda mungkin boleh mendiamkan atau membisukan suara orang lain sekiranya anda menjadi tuan rumah perhimpunan. Anggota tidak boleh mendiamkan orang lain, namun mereka jelas dapat mendiamkan diri.

Bergantung pada tetapan, anggota anda akan mengeluarkan penggera yang berbunyi, "Tuan rumah mungkin ingin menenangkan / mematikan penguat anda." Sebagai ahli, anda akan mempunyai alternatif untuk berdiam diri atau tidak bersuara.

Inilah kaedah yang boleh digunakan untuk menenangkan arahan untuk bersantai pada Zum pada PC

 1. Pada ruang kerja Panggil zum, gerakkan kursor anda agar pilihan muncul di petak anggota Zoom. Ini juga akan membuka bar alat asas.

 2. Tangkap alternatif penguat "Senyap" di sudut kiri bawah. Sekejap lagi untuk menyuarakan. Ini menenangkan penguat anda sendiri - orang lain yang mempertimbangkan untuk masa ini tidak dapat mendengar anda. Tenang diri. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

 3. Mendorong anggota untuk memilih untuk muncul pada bentuk persegi mereka. Tangkap tangkapan biru "Tenang" untuk menenangkan anggota ini. Anda juga boleh mengetuk atau menjentikkan tiga titik untuk membuka menu musim bunga. Tangkap "Audio Tenang." Setelah ahli diam, anda boleh mengikuti langkah yang serupa untuk menyuarakan. Tenang ahli lain. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

 4. Untuk menangani keseluruhan anggota anda sebagai tuan rumah perhimpunan, anda boleh mengetuk tab "Mengawasi Peserta" di bar alat asas. Sebilangan akan menunjukkan bilangan individu yang sedang dihubungi.

Anda boleh berurusan dengan ahli sekiranya anda menjadi tuan rumah. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

 1. Ini akan membuka bar sisi dengan setiap anggota dekat dengan simbol penguat dan video. Tuan rumah akan ditandakan juga.

Anda boleh melihat menu ahli. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

 1. Sebagai hos, anda boleh menggunakan penguat untuk menenangkan anggota tunggal itu. Tangkapan biru "Tenang" atau "Suarakan" akan muncul.

Anda boleh membuat keputusan untuk menenangkan seseorang. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

 1. Anda juga boleh mengetuk pilihan "Tenang Semua" atau "Nyalakan Semua" di pangkalan. Ini akan membuka musim bunga. Anda boleh memeriksa bekas yang membolehkan ahli menyahaktifkan diri mereka sendiri. Dengan mengandaikan hal ini terjadi, para tamu akan mendapat pesan yang menyebutkan, "Tuan rumah mungkin ingin mendiamkan / mematikan suara penerima anda," ketika Anda membuat perubahan.

 2. Tangkap "Teruskan" untuk menyelesaikan perubahan.

Anda juga boleh menenangkan semua ahli. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

Arahan untuk senyap Zoom pada telefon bimbit

 1. Pada aplikasi bawa masuk semasa, ketuk untuk membongkar menu asas. Anda akan melihat simbol penutup mulut yang tenang di sudut kiri bawah. Ketik ini untuk menenangkan diri.

Tenang profil anda di telefon bimbit anda. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

 1. Anda juga boleh mengetuk butang kelantangan di sudut kiri atas sehingga “X” muncul simbol yang menggelikan. Walau apa pun, ini hanya akan menenangkan suara pada aplikasi alat ini - sangat penting untuk diperhatikan bahawa ini tidak sama dengan senyap atau anggota yang berbeza. Ketik alternatif ini sekali lagi untuk memainkan suara sekali lagi. Ketik simbol penerima "Suarakan" di sudut kiri bawah untuk menyahaktifkan diri.

 2. Untuk menangani keseluruhan anggota video, ketuk tab "Ahli" di pangkalan.

 3. Ini akan membuka musim bunga. Ketik anggota individu untuk menenangkan suara mereka. Simbol penerima yang hampir dengan nama tunggal akan menggambarkan perubahan. Ketik nama mereka sekali lagi dan ketik "Nyahaktifkan Audio" untuk membalikkan perubahan.

Tenang individu yang khas. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

 1. Untuk menenangkan semua anggota, ketuk "Tenang Semua" di sudut kanan pangkal, pada ketika itu ketuk tangkapan "Tenang Semua" berwarna biru untuk mengesahkan perubahan. Anda boleh menyemak pilihan untuk membenarkan ahli menyuarakan suara sekiranya mereka mahu.

 2. Ketuk alternatif "Nyahaktifkan Semua" untuk memperbaiki aktiviti.

 3. Ketuk "Tutup" untuk menutup tetingkap Peserta ketika Anda siap Ketika mengambil bahagian dalam perhimpunan video yang menggunakan Zoom, sekarang dan kemudian anda perlu mendiamkan penerima anda untuk menggodam, merancakkan peringatan asas, atau hanya menjadi perhatian ketika orang lain bercakap. Inilah kaedah untuk melakukannya.

Tenang Diri Menggunakan Bar Alat Zum

Untuk menenangkan diri semasa mesyuarat Zoom, anda perlu menaikkan bar alat. Pada PC atau Mac, letakkan tetikus anda di atas tetingkap Zoom dan ia akan muncul. Pada iPhone, iPad, atau Android, ketuk layar sehingga anda melihat bar alat.

Cari butang "Tenang" (yang menyerupai penutup mulut) pada bar alat. Pada Mac, PC, pelanggan web, atau telefon bimbit, bar alat meluas di bahagian bawah skrin atau tetingkap. Pada tablet, bar alat muncul di titik tertinggi skrin. Tangkap atau ketik butang "Tenang".

Tangkap atau ketik Bisukan pada bar alat di Zum

Notis

Simbol Bisu akan berubah menjadi corong mulut yang bersilang dan kandungannya pada masa ini akan bertuliskan "Suarakan." Penguat anda kini terbunuh dan tiada siapa yang menelefon anda yang dapat mendengar anda.

Untuk berjalan keluar, snap atau ketuk butang "Bersuara" pada bar alat.

Tangkap atau ketik Nyahaktifkan pada bar alat di Zum

Selepas mengklik "Suarakan", corong mulut anda akan kembali dinamik dan semua orang yang berada dalam panggilan akan benar-benar ingin mendengar anda.

Tenang Diri Menggunakan Pintasan Papan Kekunci Zum

Selain itu dapat dilakukan untuk menenangkan diri dengan cepat di PC atau Mac menggunakan laluan alternatif konsol Zoom. Sekiranya anda menggunakan PC Windows 10, tekan kekunci Alt + A untuk membolak-balik senyap di sana sini. Sekiranya anda menggunakan Mac, anda boleh menekan Shift + Command + A untuk membolak-balik hening di sana sini.

BERKAITAN: Setiap Pintasan Papan Kekunci Zum dan Cara Menggunakannya

Lebih Banyak Mengenai Zoom Muting

Sekiranya anda memfasilitasi pertemuan Zoom yang penuh dengan gangguan atau mengalihkan tuntutan dasar, adalah layak untuk membuat semua orang dalam panggilan secara serentak menggunakan butang "Tenang Semua" dalam senarai "Ahli".

Notis

Juga, sekiranya anda tidak memberi kemudahan, namun, anda cuba mendengar hos melalui petunjuk dari pelbagai ahli perhimpunan, anda boleh menggunakan laluan alternatif konsol ini di PC atau Mac untuk membunuh suara dari semua orang kecuali tuan rumah:

Hidupkan / matikan suara untuk semua kecuali hos (PC): Alt + M

Suara tenang untuk semua selain daripada mempunyai (Mac): Command + Ctrl + M

Suarakan suara untuk semua selain daripada mempunyai (Mac): Command + Ctrl + U WikiHow ini akan menunjukkan kepada anda cara mendiamkan atau menyuarakan suara diri anda dalam pertemuan Zum di PC, telefon, atau tablet. Anda juga akan mengetahui cara mengatur Zoom supaya penerima anda senyap, seperti bagaimana menggunakan sorotan Push to Talk untuk mengeluarkan suara mulut secara tidak sengaja semasa anda perlu bercakap. Sekiranya anda mempunyai Zoom yang perlu menghentikan keseluruhan perhimpunan, perhatikan Bagaimana Membisukan Semua dalam Zoom.

Teknik 1 dari 3:

Mendiamkan Diri dan Melenyapkan Diri Anda

1 Sertailah atau mulakan mesyuarat Zum. Anda boleh mendiamkan diri dan bersuara dalam perhimpunan di mana-mana pentas, termasuk Mac, Windows, Android, dan iPhone / iPad.

2 Tangkap atau ketik simbol penutup mulut. Anda akan melihatnya di sudut kiri bawah skrin anda - jika anda tidak melihatnya, snap atau ketuk skrin untuk menaikkan garis simbol. Pada ketika simbol berwarna merah dan mempunyai garis melaluinya, penutup mulut anda disenyapkan.

3 Tangkap atau ketik simbol penerima sekali lagi. Sekiranya aktiviti masa lalu menenangkan penguat anda, aktiviti ini menyahaktifkannya. Anda juga dapat melihat segmen menggunakan sorotan Push to Talk untuk membungkam diri sendiri secara tidak sengaja.

Strategi 2 dari 3:

Menutup Mikrofon Anda Secara Automatik

1 Buka Zum pada PC, telefon, atau tablet anda. Sekiranya anda memerlukan penguat anda agar tidak bersuara ketika anda menyertai perjumpaan, anda boleh melakukannya dengan melancarkan peningkatan pantas dalam tetapan anda.

2 Buka Tetapan anda. Sekiranya anda menggunakan PC, klik simbol barang di sudut kanan atas Zoom. Di telefon atau tablet, ketuk simbol Tetapan di bahagian bawah skrin.

3 Tangkap menu Audio (PC / Mac) atau Mesyuarat (telefon / tablet). Tetapan untuk corong mulut anda dan alternatif lain akan muncul.

4 Pilih pilihan untuk menenangkan mulut anda. Sekiranya anda menggunakan PC, periksa peti dekat "Tenang penerima saya ketika bergabung dalam pertemuan." Pada telefon atau tablet, buka suis "Diam secara diam-diam penguat saya".

Teknik 3 dari 3:

Memperkasa dan Menggunakan Push to Talk

1 Buka Zum pada PC atau Mac anda. Sertakan Push-to-Talk membolehkan anda membungkam diri sendiri secara tidak sengaja semasa anda menekan dan menahan bar ruang pada konsol. Perkara ini berguna sekiranya anda fikir anda perlu lebih banyak berdiam diri daripada tidak.

2 Tangkap simbol barang. Ia berada di ruang kanan atas Zoom.

3 Snap Audio dalam menu. Anda akan melihatnya di menu di sebelah kiri tetingkap.

4 Periksa casing dekat dengan "Tekan dan tahan kekunci RUANG untuk membungkam diri sendiri sebentar." Semasa penentuan ini diperiksa, anda boleh menekan dan menahan bar ruang untuk menyahaktifkan penerima apabila anda perlu bercakap. Apabila anda mengangkat jari, penerima anda akan terdiam sekali lagi.

5 Sertailah atau mulakan mesyuarat Zum. Oleh kerana anda memperkasakan Push to Talk, ini adalah peluang yang ideal untuk melihatnya dalam kehidupan sebenar.

Sekiranya penguat anda tidak diam sekarang, klik simbol penutup mulut di sudut kiri bawah untuk menenangkannya sekarang.

6 Tekan dan tahan bar ruang semasa anda bercakap. Pada saat anda menekan butang Push to Talk, anda akan melihat simbol penerima yang sangat besar di skrin anda untuk menunjukkan bahawa corong mulut anda digerakkan.

Anda tidak akan mempunyai pilihan untuk menggunakan Push to Talk sekiranya eksekutif perhimpunan telah menghalang anggota untuk tidak menyahaktifkan diri mereka sendiri.

Pada saat anda melepaskan bar ruang, anda akan kembali tenang. [1]

Bagaimana Saya Memperoleh Pencahayaan Yang Baik Pada Zum?

Naik ke atas untuk menonton video yang luar biasa ini Dapatkan nasihat daripada pakar industri dalam video unggul ini

Shelley Golden

Perunding Imej Penjenamaan Individu dan Stylist Peribadi

Soal Jawab kawasan tempatan

Soalan

Bunyi tidak bersuara dengan Android saya. Apakah laluan untuk berfungsi apabila saya mengetuknya, ia sebenarnya tidak akan disenyapkan?

Jawapan kawasan setempat

Mungkin tuan rumah perhimpunan menenangkan anda atau semua orang dalam perhimpunan dan berkuasa tidak mengizinkan anggota untuk bersuara.

Jawapan kawasan setempat

Sekiranya anda mempunyai Windows 10, Anda mungkin mempunyai pilihan untuk menekan [Windows Key] + [G] untuk sampai ke Xbox Game Bar. Di titik tertinggi layar, harus ada bar dengan pelbagai simbol. Tangkap suara. Tetingkap (dengan penggeser kelantangan untuk setiap aplikasi yang anda buka) semestinya muncul. Luncurkan kelantangan pakar untuk menukar kelantangan PC, luncurkan setiap slaid aplikasi individu untuk melenyapkan aplikasi tertentu.

Soalan

Mungkinkah tuan rumah membungkam dan mendiamkan orang?

(Memahami) Veronique Bastien

Jawapan kawasan setempat

Sesungguhnya. Mereka dapat membungkam dan mendiamkan anggota dalam perhimpunan. Oleh kerana ada yang "mengendalikan" perhimpunan, mereka dapat melakukan berbagai sorotan.

Soalan

Sekiranya tuan rumah menghalangi saya untuk bercakap dengan mendiamkan saya, bagaimana mungkin saya bersuara?

Julia

Jawapan kawasan setempat

Sekiranya anda tidak dapat bercakap dalam mesyuarat Zoom, anda tidak boleh menyuarakan suara anda sendiri kecuali jika tuan rumah membenarkan anda. Jadi pada dasarnya, anda tidak boleh.

Soalan

Sebagai Tuan Rumah, bagaimana saya boleh menyahaktifkan ahli tanpa aktiviti atau penegasan daripada ahli itu?

Stinkyegg

Jawapan kawasan setempat

Anda boleh menonjolkan individu itu dan meminta mereka untuk bersuara. Mungkin anda boleh mendiamkan semua, pada ketika itu tanyakan kepada yang anda perlukan untuk bersuara untuk bersuara.

Soalan

Memanfaatkan iPad saya dalam mesyuarat Zoom, bagaimana saya menyahaktifkan diri?

Stockriderj

Jawapan kawasan setempat

Tangkap skrin. Pada titik ketika bar atas turun, klik tangkapan yang menyerupai penguat merah dengan potongan di atasnya. Untuk berdiam diri, lakukan perkara yang sama.

Soalan

Atas sebab-sebab yang ganjil, saya menyahaktifkan semua anggota melalui tangkapan 'tenang semua' dan dua anggota walaupun mereka telah melambangkan simbol penerima, mereka boleh bercakap? Adakah ada yang berfikir?

Stockriderj

Jawapan kawasan setempat

Mungkin itu salah atau kendur. Sekali-sekala sekiranya ahli terdiam tanpa diduga semasa mereka tidak bersuara dan membuat keributan (bercakap, membuat suara menjengkelkan, dan sebagainya), mereka mungkin mempunyai pilihan untuk bercakap melalui simbol sunyi selama beberapa saat sebelum mereka benar-benar diam.

Soalan

Sekiranya ada hos menyuarakan semua, saya tidak dapat bersuara. Bagaimana saya akan melakukannya?

Jawapan kawasan setempat

Sekiranya ada yang membunyikan semua suara dan menetapkan tetapan agar anggota tidak mempunyai pilihan untuk membisukan suara mereka sendiri, pada ketika itu sama sekali mustahil seorang anggota dapat menyuarakan dirinya sendiri. Semua perkara yang dipertimbangkan, gunakan lawatan untuk meninggalkan mesej. Somsomethingelse, sebagai ahli, anda biasanya boleh pergi ke penguat di sudut pangkal untuk menyahaktifkan diri

Jawapan kawasan setempat

Sesungguhnya, jika anda menggunakan Alt + A, anda dapat membisukan menggunakan ketukan kekunci tertentu, sama seperti kamera, seperti Alt + V, yang mematikan dan kamera.

Petua

Sekiranya anda perlu mendiamkan diri ketika memasuki perhimpunan, anda boleh memilih untuk memeriksa "Diamkan mulut saya ketika menyertai perhimpunan" di tab Tetapan Audio. Anda boleh menggunakan pelanggan kawasan kerja Zoom dan aplikasi serbaguna untuk mengubah beberapa tetapan tanpa menandakan ke antara muka berasaskan web Zoom.

Keperluan penting

Zum pelanggan kawasan kerja atau tetingkap aplikasi mudah alih

Untuk mendapatkan tetapan di pelanggan kawasan kerja Zoom:

Log masuk ke pelanggan kawasan kerja Zoom.

Tangkap gambar profil anda pada ketika itu klik Tetapan.

Ini akan membuka tetingkap tetapan, memberi anda kemasukan ke pilihan yang menyertainya:

Am

Tukar tetapan umum untuk perhimpunan dan lawatan.

Mulakan Zoom semasa saya memulakan Windows: Buka dan tunjukkan pelanggan Zoom ketika Windows bermula.

Mulakan Zoom dengan senyap ketika saya memulakan Windows: Buka pelanggan Zoom ketika Windows mula, namun tetap terhad di bar tugas.

Pada saat ditutup, hadkan tetingkap ke wilayah amaran dan bukannya bar tugas: Pastikan Zum terbuka di kawasan notifikasi bar tugas semasa anda menutup Zum.

Gunakan skrin berganda: Tempatkan bahan dan skrin bahagian skrin pada skrin diskrit semasa dalam perhimpunan.

Masukkan skrin penuh secara semula jadi semasa memulakan atau menyertai perhimpunan

Sambutan alu-aluan secara semula jadi selepas perhimpunan bermula

Tunjukkan kawalan mesyuarat secara berterusan: Jadikan kawalan perhimpunan dapat dilihat secara konsisten. Bila tidak mampu, kawalan mesyuarat akan ditutup jika penunjuk tetikus anda tidak aktif selama beberapa saat.

Minta saya tegaskan semasa saya meninggalkan perhimpunan: Paparkan sebentar untuk mengesahkan bahawa anda perlu meninggalkan perhimpunan setelah mengklik Tinggalkan Mesyuarat.

Tunjukkan waktu yang berkaitan dengan saya: Paparkan masa yang lengkap yang telah anda lalui dalam perhimpunan semasa.

Ingatkan saya __ minit sebelum perhimpunan saya yang akan datang: Paparkan notis pada waktu yang telah ditentukan sebelum perhimpunan anda bermula.

Hentikan video dan suara saya semasa persembahan saya dimatikan atau screen saver bermula

Masukkan Zoom dengan Outlook: Tunjukkan status hubungan Zoom, dan tetapkan Zoom sebagai aplikasi lawatan, mesyuarat dan telefon lalai di Outlook.

Nada Kulit Respons: Pilih warna kulit lalai semasa menggunakan emoji bicara dan respons mesyuarat.

Lihat Lagi Tetapan: Buka antara muka dalam talian Zoom untuk mengubah tetapan yang tidak dapat diakses oleh pelanggan Zoom.

Video

Lihat suapan video anda dan ubah kamera anda.

Kamera

Kamera: Pilih kamera yang anda perlukan untuk digunakan Zum.

Perkadaran video: Pilih Nisbah Asal (biasanya perkadaran sudut pandang 4: 3) atau HD (biasanya bahagian perspektif 16: 9)

Video Saya

Cerminkan video saya: Balik video anda secara mendatar. Pilihan ini sangat berharga jika kamera anda membalik video anda.

Perincian terakhir penampilan saya: Sapukan kesan penyejukan pada kulit untuk mengehadkan kelemahan yang dapat dilihat.

Sesuaikan dengan cahaya rendah: Meningkatkan kecemerlangan dan kualiti video dalam faktor persekitaran cahaya rendah.

Tunjukkan nama ahli secara berterusan di video mereka: Paparkan nama ahli yang dilampirkan pada video mereka.

Mood killer video saya ketika menyertai perhimpunan: Melumpuhkan video anda secara automatik semasa menyertai perhimpunan.

Tunjukkan pertukaran ulasan video secara berterusan semasa menyertai perjumpaan video

Sembunyikan ahli bukan video: Sembunyikan gambar kecil ahli jika mereka tidak mempunyai video yang diberi kuasa. Gambar kecil untuk ahli bukan video menunjukkan namanya.

Anggaplah diri saya sebagai pembesar suara dinamik semasa bercakap: Letakkan video anda sebagai pembesar suara dinamik penting di skrin anda sendiri semasa anda bercakap.

Ahli terhebat ditunjukkan setiap skrin di Galeri View:

Pilih antara 25 ahli atau 49 ahli (setiap kali ditegakkan oleh alat anda)

Progressed: Lihat tetapan yang sedang berjalan

Bunyi

Tetapkan penguat dan pembesar suara anda, uji mereka, ubah kelantangannya, dan ubah tetapan yang berbeza.

Pembesar suara: Klik Uji Pembesar suara untuk memainkan nada ujian. Tangkap menu lungsur turun untuk memilih pembesar suara yang anda perlukan untuk menggunakan Zoom.

Gunakan alat suara yang berasingan untuk memainkan nada dering selama ini: Pilih alat lain yang akan memainkan nada dering apabila anda dialu-alukan ke mesyuarat Zum atau mendapat panggilan Telefon Zum. Alat ini akan berdering sepanjang masa dengan pembesar suara pilihan anda.

Penerima: Klik Test Mic untuk merakam suara dan memainkannya semula. Tangkap drop-down untuk memilih mikrofon yang anda perlukan untuk digunakan Zoom.

Tukar corong mulut secara semula jadi: Secara automatik menjadikan penerima anda lebih lembut atau kuat berdasarkan kes demi kes untuk menyeragamkan kelantangan dan menjadikan anggota anda lebih mudah mendengar anda. Sekiranya anda menghadapi masalah dengan bunyi kabur masuk dan keluar, anda mungkin perlu mematikan tetapan ini.

Kekacauan asas yang lebih lancar: Pilih antara penyembunyian kekecohan Auto, Rendah, Sederhana dan Tinggi.

Tunjukkan pilihan dalam pertemuan untuk "Hidupkan Suara Asli": Menambahkan tangkapan dalam pertemuan untuk memperkuat suara yang unik.

Mod muzik dengan ketekunan tinggi: Mengoptimumkan bunyi Zum untuk muzik terbaik. Laju pemeriksaan diperluas menjadi 48kHz, codec CELT diberdayakan, dan kadar chomped diperluas menjadi 96 Kbps untuk mono dan 196 Kbps untuk sistem suara. Ia dapat memperluaskan penggunaan CPU dan memakan kapasiti transmisi organisasi yang lebih terkenal, jadi persatuan berwayar sangat disarankan untuk ini.

Melenyapkan gema berkumandang: Melumpuhkan pengiraan calar-calar gema. Alat dengar dan penguat hebat disarankan dengan jelas dengan alternatif ini.

Gunakan suara sistem suara: Menghantar suara dalam suara sekeliling semasa perhimpunan dan kelas dalam talian anda, jika corong mulut anda dapat menangani bunyi dengan suara surround.

Nada Dering: Pilih nada dering untuk mendekati sambutan orang ramai dan Zum Panggilan telefon. Tetapan ini tidak diselaraskan dengan tetapan aplikasi serba boleh yang tidak dapat dibezakan.

Sambungkan suara secara semula jadi oleh PC semasa menyertai perhimpunan: Dapatkan perhimpunan secara automatik bersama dengan suara PC, dan bukannya menunjukkan sebentar untuk bergabung.

Tenang penerima saya semasa menyertai perhimpunan

Cuba jangan memprovokasi suara bergabung ketika saya bergabung dalam perhimpunan yang menggunakan suara orang luar

Tekan dan tahan kekunci SPACE untuk membungkam diri sendiri secara tidak sengaja: Sekiranya anda diam dalam perhimpunan, izinkan anda untuk bersuara dengan menekan dan menahan bar SPACE.

Segerakkan tangkapan pada alat dengar: Membolehkan kapasiti senyap / sunyi disegerakkan dari alat suara anda kepada pelanggan kawasan kerja Zoom. Secara keseluruhan, jika anda diam atau bersuara menggunakan tangkapan pada alat suara anda, pelanggan Zoom akan menunjukkan mikrofon anda senyap atau tidak disenyapkan. Mungkin memperkuat pengaturan ini jika Anda menggunakan alat suara yang baik.

Progressed: Lihat tetapan yang sedang berjalan.

Skrin Tawaran

Ubah tetapan yang dikenal pasti dengan perkongsian skrin.

Ukuran tetingkap ketika berkongsi skrin: Pilih bagaimana anda mungkin mahu tetingkap pengumpulan berubah ketika meninjau bahan yang dikongsi, mod Skrin Penuh, tetingkap Maksimumkan, atau Kekalkan ukuran semasa.

Mood killer Windows 7 Aero mode dalam perkongsian skrin

Skala untuk memasukkan bahan bersama ke tetingkap Zoom: Skala skrin biasa secara automatik agar sesuai dengan ukuran tetingkap Zum.

Tunjukkan tetingkap Zoom saya kepada ahli yang berlainan ketika saya berkongsi skrin: Paparkan pelanggan Zoom kepada ahli yang berbeza semasa anda berkongsi skrin anda. Secara semula jadi, pelanggan Zoom ditutup ketika anda berkongsi skrin anda. Tingkap Show Zoom semasa pilihan bahagian skrin di halaman Tetapan di antara muka dalam talian harus diberdayakan sebelum ini akan muncul di pelanggan.

Beri kuasa pengawal, semuanya sama: Benarkan anggota yang berbeza mengawal semua aplikasi secara jauh semasa mesyuarat pengawal.

Satu di sebelah mod yang lain: Paparkan skrin biasa dan video ahli di sebelah yang lain.

Pemberitahuan kerangka yang tenang ketika berkongsi kawasan kerja: Buat sementara waktu semua amaran tidak dapat dilakukan untuk mencegah gangguan dan gangguan semasa perkenalan.

Permohonan tawaran:

Menawarkan tetingkap individu: Cukup tawarkan tetingkap aplikasi yang dipilih.

Tawarkan semua tetingkap dari aplikasi: Bagikan semua tetingkap terbuka aplikasi itu.

Pada ketika saya berkongsi skrin saya dalam perhimpunan: Pilih tingkah laku lalai semasa berkongsi.

Secara semula jadi berkongsi kawasan kerja

Tunjukkan setiap pilihan perkongsian

Pada ketika saya berkongsi terus ke Bilik Zum: Pilih tingkah laku lalai semasa berkongsi ke Bilik Zum.

Oleh itu, kongsi kawasan kerja

Tunjukkan setiap pilihan perkongsian

Progressed: Lihat tetapan yang sedang berjalan.

Telefon

Mempamerkan data yang mengenal pasti dengan Zoom Phone sekiranya anda mempunyai izin Zoom Phone.

Lawati

Ubah tetapan yang dikenal pasti dengan amaran lawatan, saluran, dan mesej Zum.

Lawati Tetapan

Tombol Tunjukkan Mesej Audio: Paparkan butang Mesej Suara pada kotak bicara, yang membolehkan anda merakam dan mengirim pesan suara.

Tunjukkan butang Potongan Kod: Paparkan butang memo kod pada kotak perbincangan, yang membolehkan anda mengirim bit kod.

Sambungkan gabungan lihat: Masukkan tinjauan sambungan dengan judul halaman, lihat gambar, dan gambarkan pada titik apa sahaja mesej anda mengandungi sambungan.

Tukar status saya ke "Jauh" ketika saya tidak aktif selama ___ minit: Tukar status anda ke Jauh jika PC anda tidak aktif untuk ukuran minit yang telah ditentukan.

Subjek bar sisi kiri: Tukar bayangan bar sisi perbincangan.

Pelanggan yang terhalang: Klik Urus klien yang terhalang untuk melihat jangkauan yang anda hadapi dan hilangkan mereka dari senarai yang terhalang.

Mesej yang Tidak Bermula

Jauhkan semua mesej yang belum dimulakan: Terus lawatan dengan mesej yang belum dimulakan ke titik tertinggi senarai perbincangan anda.

Tunjukkan pengenalan mesej yang belum dimulakan untuk saluran: Paparkan kuantiti mesej yang belum dimulakan dekat dengan setiap lawatan.

Pindahkan mesej dengan jawapan baru ke bahagian bawah perbincangan

Apabila melihat mesej yang tidak dimulakan dalam saluran:

Mulakan di sekolah rendah tanpa permulaan

Mulakan pada yang paling baru

Mesej timbul

Pilih jika anda memerlukan pemberitahuan untuk:

Semua mesej

Cuma mesej peribadi dan pemberitahuan: Tunjukkan peringatan untuk perbincangan 1-on-1 peribadi dan bila-bila masa seseorang menggunakan @ (nama anda) di mana-mana saluran (lawatan sekumpulan).

Tidak ada

Dengan pengecualian untuk: Tetapkan kes khas sekiranya anda memerlukan saluran eksplisit untuk mempunyai tetapan pemberitahuan yang berbeza daripada yang anda tetapkan sebelumnya.

Dapatkan amaran untuk: Tetapkan kata kunci yang perlu anda perhatikan.

Beritahu saya tentang jawapan baru pada mesej yang saya ikuti

Cuba jangan marah dari __ hingga __: Tetapkan jangka masa ketika anda lebih suka tidak mendapat pemberitahuan.

Mainkan suara apabila saya mendapat mesej lain: Amaran audio dimainkan untuk mesej

Amaran senyap semasa saya berada dalam perhimpunan atau panggilan masuk: Pemberitahuan zum dihentikan sebentar ketika dalam mesyuarat atau panggilan Zum.

Tunjukkan bendera amaran di skrin sehingga dimaafkan

Tunjukkan tinjauan mesej (hapus centang alternatif ini untuk keselamatan): Bahan mesej agak muncul di amaran kawasan kerja

Asas dan Penapis

Anda boleh memilih asas maya, memilih warna asas (skrin hijau) di belakang anda, dan memindahkan gambar asas maya. Anda juga boleh menerapkan peningkatan video, contohnya, saluran video atau kesan studio pada penampilan video anda.

Anda boleh membisukan mana-mana peserta dalam panggilan Zum dengan mudah sekiranya anda adalah hos.

 • Anda boleh mematikan diri di Zoom dengan mengklik ikon mikrofon, sama ada anda menggunakan aplikasi desktop atau mudah alih.
 • Tuan rumah mesyuarat Zoom juga boleh mematikan mana-mana peserta dengan mengklik ikon mikrofon pada suapan video peserta tersebut.
 • Kisah ini adalah sebahagian daripada Panduan Zoom Perniagaan Insider. Anda mungkin mahu mematikan diri sendiri atau orang lain di Zoom, terutamanya jika anda berada dalam pertemuan kumpulan besar. Dengan pelbagai pilihan pada aplikasi desktop dan mudah alih, anda boleh memilih untuk mematikan diri, pemanggil individu, atau semua peserta dalam panggilan. Prosesnya kelihatan sedikit berbeza pada kedua-dua aplikasi, tetapi melibatkan mengetuk atau mengklik simbol bisu. Anda juga boleh membuka menu "Urus Peserta" untuk membisukan atau membisukan semua ahli. Penting untuk diperhatikan bahawa anda hanya akan dapat membisukan atau membisukan suara orang lain sekiranya anda adalah tuan rumah mesyuarat. Peserta tidak mempunyai kemampuan untuk membisukan orang lain, walaupun mereka tentu saja dapat membisukan diri sendiri. Bergantung pada tetapannya, peserta anda akan mendapat amaran timbul yang berbunyi, "Tuan rumah ingin membisukan / mematikan mikrofon anda." Sebagai peserta, anda akan mempunyai pilihan untuk tidak bersuara atau membisukan diri sendiri.

Cara membisukan pada Zum pada komputer

1. Pada panggilan Zum desktop, gerakkan kursor anda agar pilihan muncul di kotak peserta Zoom. Ini juga akan menunjukkan bar alat bawah. 2. Klik pilihan "Bisukan" mikrofon di sudut kiri bawah. Klik sekali lagi untuk bersuara. Ini mematikan mikrofon anda sendiri - yang lain dalam panggilan tidak lagi dapat mendengar anda. gambar1_ senyap Bisukan diri. Marissa Perino / Business Insider 3. Arahkan kursor ke peserta untuk pilihan muncul di segi empat tepat mereka. Klik butang "Bisu" biru untuk membisukan peserta ini. Anda juga boleh klik kanan atau klik tiga titik untuk membuka menu pop timbul. Klik "Bisukan Audio." Setelah peserta diredam, anda boleh mengikuti langkah yang sama untuk menyahredamkan. gambar2_ senyap Redamkan peserta lain. Marissa Perino / Business Insider 4. Untuk menguruskan semua peserta anda sebagai tuan rumah mesyuarat, anda boleh mengklik tab "Urus Peserta" di bar alat bawah. Nombor akan menunjukkan berapa banyak orang yang sedang membuat panggilan. bisu gambar3 Anda boleh menguruskan peserta jika anda menjadi tuan rumah. Marissa Perino / Business Insider 5. Ini akan membuka bar sisi dengan setiap peserta di sebelah ikon mikrofon dan video. Tuan rumah akan dilabelkan juga. bisu gambar4 Anda boleh melihat menu peserta. Marissa Perino / Business Insider 6. Sebagai tuan rumah, anda boleh mengarahkan kursor ke mikrofon untuk mematikan peserta individu tersebut. Butang "Bisu" atau "Nyalakan" biru akan muncul. bisu gambar5 Anda boleh memilih untuk membisukan individu. Marissa Perino / Business Insider 7. Anda juga boleh mengklik pilihan "Bungkam Semua" atau "Nyahbaharui Semua" di bahagian bawah. Ini akan membuka pop timbul. Anda boleh mencentang kotak yang membolehkan peserta menyahaktifkan diri mereka sendiri. Sekiranya demikian, penelepon akan menerima mesej yang berbunyi, "Tuan rumah ingin membisukan / mematikan mikrofon anda," ketika Anda membuat perubahan. 8. Klik "Teruskan" untuk menyelesaikan perubahan. bisu gambar6 Anda juga boleh membisukan semua peserta. Marissa Perino / Orang Dalam Perniagaan

Cara membisukan pada Zum pada peranti mudah alih

1. Pada panggilan semasa dalam aplikasi mudah alih, ketuk untuk mendedahkan menu bawah. Anda akan melihat ikon mikrofon bisu di sudut kiri bawah. Ketik ini untuk membisukan diri anda sendiri.

Redamkan profil anda pada peranti mudah alih anda. Marissa Perino / Business Insider 2. Anda juga dapat mengetuk butang kelantangan di sudut kiri atas sehingga “X” muncul di atas ikon pembesar suara. Walau bagaimanapun, ini hanya akan mematikan suara pada aplikasi peranti ini - perlu diketahui bahawa ini tidak sama dengan membisukan diri sendiri atau peserta lain. Ketik pilihan ini sekali lagi untuk memainkan semula suara. Ketik ikon "Suarakan" mikrofon di sudut kiri bawah untuk menyuarakan diri anda sendiri. 3. Untuk menguruskan semua peserta video, ketuk tab "Peserta" di bahagian bawah. 4. Ini akan membuka pop timbul. Ketik setiap peserta untuk mematikan audio mereka. Ikon mikrofon di sebelah nama individu akan menunjukkan perubahan. Ketik nama mereka sekali lagi dan ketuk "Nyahaktifkan Audio" untuk membalikkan perubahan. Bisukan individu. Marissa Perino / Business Insider 5. Untuk membisukan semua peserta, ketuk "Bisukan Semua" di sudut kanan bawah, kemudian ketuk butang "Bisukan Semua" berwarna biru untuk mengesahkan perubahan. Anda boleh menyemak pilihan untuk membolehkan peserta menyuarakan suara mereka sendiri jika anda mahu. 6. Ketuk pilihan "Nyahsukan Semua" untuk mengurungkan tindakan. 7. Ketuk "Tutup" untuk menutup tetingkap Peserta setelah anda selesai. Sebagai tuan rumah atau tuan rumah perjumpaan, anda boleh menguruskan peserta anda, termasuk membisukan dan menyenyapkan peserta untuk menguruskan kebisingan dan gangguan latar belakang. Semua peserta juga boleh membisukan atau membisukan suara mereka sendiri, kecuali jika tuan rumah telah menghalangnya untuk tidak bersuara. Atas sebab privasi dan keselamatan, tuan rumah tidak dapat membisukan peserta lain tanpa persetujuan mereka. Tuan rumah boleh menggunakan pilihan Tanya Semua untuk Bersuara , yang akan mendorong setiap pengguna untuk bersuara sendiri, atau dapat menjadwalkan pertemuan dengan izin Permintaan untuk menyahaktifkan peserta yang diaktifkan, yang akan meminta para peserta agar persetujuan awal agar tidak disenyapkan oleh tuan rumah. Tuan rumah atau rakan serumah boleh membisukan semua peserta yang sudah berada dalam mesyuarat, serta peserta baru yang menyertai mesyuarat.

 1. Klik Peserta terletak di kawalan mesyuarat.
 2. Klik Redamkan Semua .
 3. Klik Bisukan Semua untuk membisukan semua peserta semasa dan baru.
 4. (Pilihan) Tandakan Benarkan peserta menyuarakan suara mereka sendiri sekiranya anda mahu peserta dapat bersuara pada bila-bila masa semasa mesyuarat.

Meminta semua peserta untuk bersuara

Tuan rumah dan rakan sepasukan juga boleh meminta semua orang dalam mesyuarat untuk membungkam diri mereka sendiri. Ini membolehkan para peserta memilih sama ada mereka bersedia untuk bersuara atau ingin diam.

 1. Log masuk ke pelanggan desktop Zoom.
 2. Mulakan mesyuarat.
 3. Klik Peserta terletak di kawalan mesyuarat.
 4. Klik Lagi , kemudian klik Tanya Semua untuk Bersuara dari senarai. Semua peserta yang lain kemudian akan diminta untuk Bersuara atau Tetap Diam .

Mengaktifkan persetujuan yang diluluskan terlebih dahulu

Anda boleh mengaktifkan Permintaan izin untuk menyuarakan pilihan peserta , yang ditunjukkan semasa menjadualkan mesyuarat. Memilih pilihan ini akan memaparkan permintaan ketika peserta menyertai mesyuarat. Gesaan akan meminta izin untuk membenarkan tuan rumah membisukan atau membisukannya. Permissions, once given, will apply in all meetings scheduled by the same host. This setting is also available at the account or group.

Account

To enable the pre-approved consent to unmute feature for all users in the account:

 1. Sign in to the Zoom web portal as an administrator with permission to edit account settings.
 2. In the navigation menu, click Account Management then Account Settings .
 3. In the Meeting tab, navigate to the Request permission to unmute option (under the In Meeting (Advanced) section) and verify that the setting is enabled. 4. Note *: If the setting is disabled, click the toggle to enable it. If a verification dialog displays, choose Turn On to verify the change.
 4. (Optional) If you want to make this setting mandatory for all users in your account, click the lock icon, and then click Lock to confirm the setting. 6. Note *: Users must have client/app version 5.2.1 or higher to see the option when scheduling.

Kumpulan

To enable the pre-approved consent to unmute feature for all members of a specific group:

 1. Sign in to the Zoom web portal as an administrator with permission to edit user groups.
 2. In the navigation menu, click User Management then Group Management .
 3. Click the name of the group, then click the Meeting tab to access settings.
 4. In the Meeting tab, navigate to the Request permission to unmute option (under the In Meeting (Advanced) section) and verify that the setting is enabled. 5. Notes * :
 • If the setting is disabled, click the toggle to enable it. If a verification dialog displays, choose Turn On to verify the change.
 • If the setting is grayed out, it has been locked at the account level, and needs to be changed at that level.
 1. (Optional) If you want to make this setting mandatory for all users in your account, click the lock icon, and then click Lock to confirm the setting.

Pengguna

To enable the pre-approved consent to unmute feature for your own use:

 1. Sign in to the Zoom web portal.
 2. In the navigation menu, click Settings .
 3. In the Meeting tab, navigate to the Request permission to unmute option (under the In Meeting (Advanced) section) and verify that the setting is enabled. 4. Notes * :
 • If the setting is disabled, click the toggle to enable it. If a verification dialog displays, choose Turn On to verify the change.
 • If the setting is grayed out, it has been locked at either the group or account level, and needs to be changed at that level.

Using pre-approved consent to be unmute

 1. Schedule a meeting.
 2. Under Meeting Options , check the Request permission to unmute participants option. When the meeting starts, participants will be prompted to provide consent to be unmuted by the host: If the participant provides consent to be unmuted, you will have the option to unmute each person individually as needed from the participants list. Note : Once consent has been given to a host, any future meetings with this host and this setting enabled will have the same pre-approved consent. Meetings without this setting will require the host to ask each participant to unmute themselves. If the participants doesn't provide consent, you will see the regular Ask to Unmute / Mute options in the participants list.

Revoking consent to be unmuted (participant)

Participants can revoke this consent at any time in the client settings or while in a meeting.

Windows | macOS | Linux

Client settings

 1. Sign in to the Zoom desktop client.
 2. Click your profile picture, then click Settings .
 3. Click on Audio .
 4. Click on Manage next to People who can unmute you . You will see a list of hosts you've given consent to in past meetings.
 5. Select a host from the list, then click Remove to revoke the consent.

In-meeting controls

If you provided consent when before joining a meeting, you can revoke it while in the meeting.

 1. Sign in to the Zoom desktop client.
 2. Join a meeting and provide consent to be unmuted.
 3. Click the up arrow ^ next to Mute / Ummute .
 4. Click View People Who can Unmute You .
 5. Select a host from the list, then click Remove to revoke the consent.