Rangkaian telefon pintar terbaru Apple, iPhone 11 i iPhone 11‌ Pro dan iPhone Pro Max, mempunyai reka bentuk keseluruhan yang sama tahun lalu Max. Oleh itu, butang fizikal telah mewarisi rangkaian fungsi yang sama, termasuk menghidupkan dan mematikan, memaksa memulakan semula, memasuki mod DFU, memasuki mod pemulihan, mengaktifkan SOS Kecemasan, dan mematikan ID Wajah buat sementara waktu. Asas Butang iPhone 11: Apple mengubah banyak fungsi butang fizikal pada telefon pintarnya dengan pelancaran ‌iPhone‌ 8 dan ‌iPhone‌ X, jadi jika anda menaik taraf dari peranti yang sudah ada sebelum model 2017 ini, anda pasti ingin membiasakannya. diri anda dengan mereka. Hadapi layar iPhone baru anda dan anda akan melihat bahawa terdapat dua butang kelantangan di sebelah kiri, dan satu butang Sisi tunggal di sebelah kanan. Tanpa butang Laman Utama, ketiga-tiga butang sisi ini digabungkan untuk menjalankan semua fungsi yang diperlukan. Bagaimana Menghidupkan iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max? Untuk menghidupkan iPhone baru, tekan butang Samping sekali. Sekiranya logo Apple tidak muncul di layar, peranti mungkin memerlukan pengisian - pasangkannya ke stopkontak menggunakan kabel Lightning yang disediakan, dan biarkan untuk mengisi sekurang-kurangnya beberapa minit sebelum mencuba lagi. Sekiranya selepas mengecas ‌ iPhone‌ anda masih tidak bertindak balas dengan menekan butang Sisi , cubalah kombinasi butang untuk keluar dari mod DFU Sekiranya tidak berfungsi, anda mungkin perlu membawanya kembali ke Apple untuk memastikan telefon bimbit tidak rosak. Bagaimana Mematikan iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max?

 1. Tekan dan tahan butang Samping bersama dengan tombol Naikkan Volume atau Turunkan Volume sehingga dua butang gelangsar muncul di layar.
 2. Lepaskan butang fizikal dan sapu ke kanan pada slaid untuk mematikan butang di bahagian atas skrin. Bagaimana Mengaktifkan SOS Kecemasan pada iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Max? Mengaktifkan SOS Kecemasan pada iPhone anda secara automatik memanggil perkhidmatan kecemasan dan menghantar pesanan teks dengan maklumat lokasi anda kepada orang-orang dalam kenalan kecemasan anda. Atas sebab ini, anda hanya boleh menggunakannya ketika anda berada dalam bahaya atau menghadapi keadaan darurat. Perhatikan bahawa anda perlu memasukkan kod laluan ‌iPhone‌ anda untuk menghidupkan semula Face ID dan membuka kunci ‌iPhone‌ anda setelah melakukan SOS Kecemasan.
 3. Tekan dan tahan butang Samping serta salah satu daripada butang Kelantangan , sehingga pada dasarnya anda menekan kedua sisi peranti.
 4. Terus tekan sehingga hitungan mundur SOS Kecemasan bermula di skrin. Anda boleh menunggu hitung mundur selesai atau meluncurkannya untuk segera menghubungi perkhidmatan kecemasan dan memberi amaran kepada kenalan kecemasan anda. Sekiranya anda tidak mahu SOS Kecemasan memanggil perkhidmatan kecemasan secara automatik apabila butang Samping ditekan, pastikan untuk mematikan Panggilan Auto melalui Tetapan → SOS Kecemasan → Lumpuhkan Panggilan Auto . Bagaimana Melumpuhkan ID Wajah pada iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max? Menonaktifkan ID Wajah di iPhone anda menjadikannya kod laluan anda harus dimasukkan untuk membukanya. Dengan melumpuhkan pengesahan wajah, seorang pegawai polis atau orang jahat tidak dapat membuka kunci iPhone hanya dengan memegangnya di hadapan wajah anda.
 5. Tekan dan tahan butang Sisi .
 6. Tekan dan tahan sama ada butang Volume .
 7. Ketuk butang Batal yang muncul di bahagian bawah skrin. Fungsi Penyelesaian Masalah: Apple mengubah proses mengaktifkan fungsi penyelesaian masalah berikut dengan pelancaran ‌iPhone‌ 8 dan ‌iPhone‌ X, jadi jika anda menaik taraf dari peranti yang telah mengikuti model-model 2017 ini, adalah idea yang baik untuk membiasakan diri dengan mereka sekiranya anda menghadapi masalah. Bagaimana Mengatur Semula Keras iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max? 1. Tekan dan lepaskan butang Kelantangan dengan cepat .
 8. Tekan dan lepaskan butang Volume Turun dengan pantas.
 9. Tekan dan tahan butang Samping sehingga logo Apple muncul, kemudian lepaskan butang Sisi . Semasa proses ini, anda akan melihat slaid untuk mematikan ‌iPhone‌. Anda akan mahu mengabaikannya dan terus menekan butang Samping sehingga skrin menjadi hitam. Pada ketika itu, logo Apple akan muncul, dan setelah restart selesai, skrin akan diaktifkan sekali lagi. Dengan menggunakan proses restart secara paksa, anda tidak perlu menutup sepenuhnya iPhone, yang memerlukan beberapa langkah lagi. Sekiranya anda mahu mematikan ‌iPhone‌, anda boleh melakukannya dengan pergi ke bahagian Umum aplikasi Tetapan , menatal ke bawah, dan memilih pilihan Tutup . Bagaimana Memasuki Mod Pemulihan pada iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max? Memasuki mod pemulihan dapat membantu jika anda menghadapi masalah untuk mengemas kini atau memulihkan ‌iPhone‌ anda melalui udara. Sebagai contoh, jika skrin menunjukkan logo Apple selama beberapa minit tetapi tidak ada bar kemajuan yang muncul, anda boleh mencuba meletakkan peranti dalam mod pemulihan dan memulihkannya dengan iTunes. Inilah cara ia berfungsi.
 10. Dengan menggunakan kabel Lightning yang disertakan dengan ‌iPhone‌ anda, sambungkan peranti ini ke komputer yang memasang iTunes versi terbaru.
 11. Lancarkan iTunes di Mac atau PC anda.
 12. Dengan sambungan iPhone, paksa mulakan semula dengan langkah-langkah berikut, tetapi jangan lepaskan butang apabila anda melihat logo Apple. Sebaliknya, tunggu sehingga skrin mod pemulihan muncul.
 13. Tekan dan lepaskan butang Volume Naik dengan cepat.
 14. Tekan dan lepaskan butang Volume Turun dengan cepat.
 15. Tekan dan tahan butang Samping sehingga anda melihat layar mod pemulihan dengan layar "Sambungkan ke iTunes", kemudian lepaskan.
 16. Pilih peranti anda di iTunes.
 17. Anda akan melihat mesej di iTunes yang mengatakan bahawa iPhone anda berada dalam Mod Pemulihan. Anda kemudian akan diberi pilihan untuk mengemas kini atau memulihkan perisian iPhone anda. Bagaimana Keluar dari Mode Pemulihan pada iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max? Cukup tekan dan tahan butang Samping sehingga skrin "Sambungkan ke iTunes" hilang, dan iPhone anda harus reboot semula ke iOS. Bagaimana Memasuki Mod DFU pada iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max? Prosedur memulakan semula secara paksa yang dijelaskan di atas dapat membantu jika ‌iPhone‌ membeku, memunculkan ralat, atau berhenti bertindak balas sepenuhnya. Mod DFU (bermaksud Pembaruan Firmware Peranti) sebaliknya memulihkan ‌iPhone‌ jika restart atau memasuki Mod Pemulihan standard tidak menyelesaikan masalah yang anda alami. Mod DFU membolehkan antara muka peranti dengan iTunes, mengemas kini firmware, dan memulihkan OS tanpa memasang versi yang terakhir dimuat secara automatik. Ia berguna untuk memasang versi iOS yang lebih lama jika beta menggantung telefon anda secara berterusan, atau jika jailbreak menjadi buruk.

Sebelum mengikuti langkah-langkah di bawah ini, pastikan anda memasang iTunes versi terbaru di komputer anda.

 1. Hidupkan ‌iPhone‌ anda jika belum.

 2. Sambungkannya ke komputer anda menggunakan kabel Lightning to USB.

 3. Lancarkan iTunes di komputer anda, dan periksa apakah iPhone anda muncul dalam senarai peranti.

 4. Pada ‌iPhone‌ anda, tekan butang Volume Naik serta-merta diikuti oleh butang Volume Turun .

 5. Seterusnya, tekan dan tahan butang Sisi (atau butang kuasa) sehingga skrin ‌iPhone‌ anda menjadi hitam.

 6. Lepaskan butang Samping dan kemudian tahan kedua-dua butang Samping dan butang Kelantangan bersama-sama selama kira-kira lima saat.

 7. Sekarang lepaskan butang Side , tetapi terus tekan butang Volume Turun .

 8. Tunggu sekurang-kurangnya lima saat sehingga iTunes mengenali mod pemulihan DFU telah diaktifkan.

Anda akan melihat dialog mesej yang mengatakan "iTunes telah mengesan iPhone dalam mod pemulihan. Anda mesti memulihkan ‌iPhone‌ ini sebelum dapat digunakan dengan iTunes ”. Sekiranya anda tidak melihat mesej tersebut, ulangi langkah di atas.

Setelah anda menutup permintaan pemulihan iTunes, anda boleh meneruskan dan mengembalikan iPhone anda kembali ke tetapan kilang dengan memilih Pulihkan iPhone pada skrin Mode Pemulihan iPhone‌. Setelah dipulihkan, iPhone saya secara automatik akan keluar dari mod DFU dan boot ke skrin pengaktifannya. Bagaimana Keluar dari Mod DFU? Sekiranya anda mengaktifkan mod DFU dan ingin keluar dari manual, inilah caranya.

 1. Tekan butang Naikkan Volume di iPhone anda dan lepaskan dengan cepat.
 2. Tekan butang Volume Turun dan lepaskan.
 3. Tekan dan tahan butang Samping sehingga logo Apple muncul di layar iPhone anda. Kini iPhone anda sudah keluar dari mod pemulihan DFU. Sonic Sound VW: Anda TIDAK PERNAH melakukan set semula jenis ini melainkan telefon sama ada tidak bertindak balas, atau SELESAI mendongkrak. Sekiranya anda dapat menutup aplikasi latar belakang anda terlebih dahulu, anda mesti. Memegang butang samping setelah melihat slaid pemadaman mati adalah sama dengan mencabut Mac Pro atau PC anda dari dinding semasa ia berjalan. SELALU cuba mematikannya dengan menggunakan gelangsar dan kemudian hidupkan semula untuk melihat apakah ia menyelesaikan masalah. Memegang butang sisi ke bawah untuk tetapan semula keras adalah pilihan terakhir. stenro: Anda TIDAK PERNAH melakukan set semula jenis ini melainkan telefon sama ada tidak bertindak balas, atau SELESAI mendongkrak. Sekiranya anda dapat menutup aplikasi latar belakang anda terlebih dahulu, anda mesti. Menekan butang sisi setelah melihat slaid matikan adalah sama dengan mencabut Mac Pro atau PC anda dari dinding semasa ia berjalan. SELALU cuba mematikannya dengan menggunakan gelangsar dan kemudian hidupkan semula untuk melihat apakah ia menyelesaikan masalah. Memegang butang sisi ke bawah untuk tetapan semula keras adalah pilihan terakhir. Tidak pasti mengapa anda mengatakan bahawa setara dengan mencabut MAC atau PC yang dihidupkan. Itu tidak sepenuhnya tepat. Saya telah melakukan ini selama bertahun-tahun tanpa menjejaskan peranti. Sebenarnya, saya hampir positif membaca perkara ini dari Apple sendiri bertahun-tahun yang lalu. Disarankan untuk melakukan reboot penuh seminggu sekali untuk mengekalkan prestasi atau setelah mengemas kini banyak aplikasi (seperti 15-20 atau lebih.) Kaedah ini membersihkan RAM dan cache memori sepenuhnya. Kaedah penutupan slaid pada dasarnya meletakkan peranti dalam tidur nyenyak tanpa membersihkan cache RAM sepenuhnya. Aplikasi Penipuan Bitcoin Diluluskan oleh Pengguna iPhone Apple Robs $ 600,000 +: Aplikasi penipuan bitcoin yang direka bentuk untuk kelihatan seperti aplikasi asli diterima oleh Apple. Menyimpan pasukan kajian dan akhirnya memerlukan pengguna iPhone Phillipe Christodoulou 17.1 bitcoin, atau lebih tinggi $ 600.000 pada masa kecurian, lapor The Washington Post. Christodoulou ingin memeriksa baki bitcoinnya pada bulan Februari, dan mencari App Store Apple untuk "Trezor," syarikat. Android Kehilangan Pengguna dengan Cepat ke iPhone: Android tampaknya kehilangan pengguna setia iPhone dengan cepat, menurut tinjauan terbaru oleh Sell Cell. Tinjauan Sell Cell meneliti kesetiaan jenama lima pembuat telefon pintar utama, pilihan jenama pilihan untuk pengalih, faktor yang mempengaruhi kesetiaan jenama dan pertukaran jenama, dan telefon pintar unggulan paling banyak dan paling tidak popular berdasarkan jawapan 5,000 pengguna telefon pintar yang berpangkalan di AS. iOS 14.5 Menambah Suara Siri Baru, Tidak Lalai Lagi untuk Wanita: Beta keenam iOS 14.5 yang dilancarkan pagi ini memperkenalkan dua suara Siri baru yang tersedia dalam bahasa Inggeris, dan ia menambah pilihan pemilihan persediaan baru yang akan membolehkan orang memilih pilihan mereka Suara Siri dan bukannya menggunakan suara wanita di Amerika Syarikat. Langgan saluran YouTube Rumors Mac untuk lebih banyak video. Perubahan Siri digariskan oleh TechCrunch. Apple Memesan Pengeluaran Cip 4nm untuk Mac Generasi Seterusnya: Apple telah menempah kapasiti pengeluaran awal cip 4nm dengan pembekal lama TSMC untuk silikon Apple generasi berikutnya, menurut sumber industri yang dipetik dalam laporan baru hari ini dari DigiTimes. Dari laporan hari ini: Apple telah menempah kapasiti awal N4 TSMC untuk siri Mac generasi baru, sumber menunjukkan. Apple juga telah mengontrak TSMC untuk membuat… Tim Cook dalam Memo kepada Karyawan: 'Tidak Pernah Ada Momen Potensi Besar Seperti Ini: Ketua Pegawai Eksekutif Apple Tim Cook hari ini mengirimkan memo motivasi kepada pekerja Apple untuk merayakan ulang tahun ke-45 Penubuhan Apple, meminta mereka mendedikasikan diri mereka ke misi asal penubuhan Apple - untuk mentakrifkan semula teknologi yang dapat dicapai dan menjadikan kehidupan orang lebih baik. Memo Cook dikongsi sepenuhnya oleh laman Perancis Mac Generation. Cook mengatakan bahawa tidak pernah ada momen masuk. MacBook Pro 13 Inch Pertama Apple dengan Paparan Retina Kini Diklasifikasikan sebagai 'Usang': Apple hari ini menambah MacBook Pro 13 inci 2012, MacBook Pro 13 inci pertama yang dihantar dengan Paparan Retina, ke senarai produk usang. Apple pertama kali memperkenalkan paparan Retina dalam barisan Macnya dengan MacBook Pro 15 inci yang dikeluarkan pada pertengahan 2012. Pada bulan Oktober tahun itu, Apple mengemas kini MacBook Pro 13 inci dengan paparan Retina, storan kilat, dan pemproses yang ditingkatkan. Apple Mengumumkan Digital: Apple hari ini mengesahkan bahawa Persidangan Pembangun Seluruh Dunia ke-32 tahunannya sekali lagi akan menjadi acara digital sahaja tanpa perhimpunan secara langsung kerana krisis kesihatan awam yang berterusan. Seperti acara tahun lalu, WWDC 2021 akan diadakan secara dalam talian dari 7-11 Jun. Sebelum tahun 2020, Apple menjadi tuan rumah WWDC di McEnery Convention Center di San Jose, California, tetapi pada masa ini, ia tidak selamat untuk. Kuo Lineup iPhone 13 untuk Menampilkan Lensa Kamera Lebar Yang hampir Sama dengan iPhone 12 Menurut penganalisis Apple yang dipercayai Ming-Chi Kuo, barisan iPhone 13, yang akan dilancarkan pada separuh kedua tahun ini, akan menampilkan lensa sudut lebar yang sama dengan siri iPhone 12 semasa, tidak menawarkan peningkatan ketara pada salah satu daripada tiga lensa pada iPhone yang akan datang. Dalam nota pelabur yang diperoleh oleh MacRumors, yang memfokuskan terutamanya pada perkembangan dan perubahan dalam rantaian bekalan Apple, Apple Merancang untuk Menghentikan: Isnin 22 Mac 2021 3:25 pagi PDT oleh Hartley Charlton Apple mungkin menghentikan MacBook Pro kelas atas 13,3 inci, berikutan desas-desus bahawa mesin tersebut akan diganti dengan model 14 inci yang direka bentuk semula akhir tahun ini. Walaupun Apple nampaknya berkomitmen untuk MacBook Pro 13,3 inci untuk sementara waktu sebagai model tahap awal, setelah memperbaruinya dengan cip silikon M1 Apple pada bulan November, MacBook Pro 13.3 inci kelas atas belum diperbarui sejak Semoga Google dan Apple sama-sama mengumpulkan data dari pengguna mereka pada sistem operasi mudah alih masing-masing, walaupun pengguna hanya melayari halaman tetapan atau memasukkan kad SIM. Android, bagaimanapun, mengumpulkan 20x lebih banyak data dari pengguna berbanding dengan iOS, menurut penyelidikan yang baru diterbitkan.

Bagaimana Memulakan Semula IPhone 11 Anda? Cara yang perlu anda ambil untuk mengekang menghidupkan semula iPhone 11, iPhone 11 Pro atau iPhone 11 Pro Max adalah unik sekiranya anda digunakan untuk iPhone dengan tangkapan Home. Inilah cara untuk melakukannya.

Memulakan semula iPhone anda lebih cepat daripada menutup dan selepas itu menyala sekali lagi, selain itu biasanya berfungsi di mana telefon anda tidak akan bertindak balas terhadap sapuan mematikan.

Memulakan semula iPhone anda lebih cepat daripada menutup dan selepas itu menyala sekali lagi, selain itu biasanya berfungsi di mana dalam beberapa kes telefon anda tidak akan bertindak balas terhadap sapuan mati.

Anda boleh menggunakan keseluruhan penggunaan iPhone tanpa menyalakannya semula, namun itu adalah sesuatu yang tidak masuk akal. Cepat atau lambat anda akan mendapati bahawa ia berubah dengan teruk dan anda perlu mengawalnya dan mulakan sekali lagi. Walaupun begitu, cara anda melakukan ini telah berubah dalam jangka masa panjang, dan bahkan sekarang terdapat pelbagai cara.

Ini berfungsi dengan iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max baru. Walaupun begitu, jika anda mempunyai model gaya X iPhone - jadi iPhone mana pun sejak tangkapan Home dihilangkan - anda boleh menggunakan prosedur yang serupa. Anda boleh menutup tempat di sekitar:

Picit dan tahan kedua-dua kelantangan dan butang Tidur / Bangun

Meleret untuk memilih Slaid ke Matikan apabila diprovokasi

Setelah melakukannya, anda boleh memulakan iPhone kembali dengan menekan dan menahan butang Tidur / Bangun sehingga anda melihat logo Apple.

Ini adalah teknik yang disarankan oleh Apple, dan pada hakikatnya hanya satu yang digambarkannya. Terdapat garis pendek dalam laporan sokongan pihak berkuasa mengenai bagaimana anda dapat menutup iPhone dengan pergi ke Tetapan, Umum, dan memilih Tutup.

Walaupun begitu, dalam pengalaman kami yang sangat mengejutkan. Terutama sekiranya kita memasukkan tangkapan melalui plastik sarung pertahanan, terasa seperti memerlukan pelaburan sebelum logo Apple muncul.

Ini adalah perkara yang anda lihat semasa anda melakukannya seperti yang disukai oleh Apple. Ini menutup iPhone sebelum menghidupkannya sekali lagi. Ia tidak boleh dilakukan secara umum.

Ini adalah perkara yang anda lihat semasa anda melakukannya seperti yang disukai oleh Apple. Ini menutup iPhone sebelum menghidupkannya sekali lagi. Ia tidak boleh dilakukan secara umum.

Terlepas dari apakah itu sebenarnya lebih banyak atau hanya terasa seperti itu, bagaimanapun, ada cara yang lebih cepat - dan ini adalah satu cara yang lebih pasti untuk berfungsi.

Sekiranya iPhone anda menghadapi masalah yang sukar, anda mungkin tidak mempunyai pilihan untuk membuat Slide to Power Off meleret dengan imajinasi.

Anda secara konsisten akan mempunyai pilihan untuk memulakan semula dengan pantas. Sekejap-sekejap, apa yang akan anda lakukan ialah memerah dan menahan kedua kelantangan dan Tidur / Bangun mengikat sekali lagi. Walau apa pun, anda pada mulanya akan berjaya menasihati iPhone bahawa anda perlu menghidupkan semula dan bukannya mematikan.

Tekan butang kelantangan sekali

Tekan butang kelantangan sekali

Tekan dan tahan butang Tidur / Bangun

Terus tahan dalam apa jua keadaan, apabila anda melihat Slaid ke Matikan

Terus tahan sehingga anda melihat logo Apple

Lakukan ini dengan berhati-hati.

Sekiranya anda menekan pemerataan volume di sana-sini menangkap, dan lebih tepatnya, sebagai contoh, tahan kelantangan dan Tidur / Bangun, Anda akan mendapat rendition dari halaman penutupan. Berbanding yang biasa, ia mempunyai alternatif Slide to Power Down yang setara, tetapi juga butang SOS Kecemasan.

Juga, tangkapan mempunyai permulaan yang segera dijalankan. Tahan tangkapan tersebut selama beberapa saat, dan iPhone anda akan memanggil pentadbiran krisis. Kami menyedari iPhone anda rosak, namun anda tidak memerlukan paramedik di pintu masuk anda.

Tanggalkan jari dari tangkapan pada masa ini - atau sebagai lawan menghidupkan semula iPhone anda, anda akan bercakap dengan kumpulan kenderaan kecemasan

Bagaimana untuk memulakan semula iPhone 11 ? Anda mempunyai iPhone11 dan anda menggunakannya sepanjang waktu (siang dan malam) setelah keadaan ini, iPhone anda akan digantung dan tidak dapat bertindak balas. Anda menghadapi banyak kesukaran untuk menggunakannya. Dalam keadaan seperti ini, anda perlu menghidupkan semula telefon anda 11 dengan segera. Sekiranya anda tidak tahu bahawa apa yang anda boleh mulakan semula iPhone 11 anda ? .

Di sini, saya menerangkan langkah demi langkah bahawa bagaimana anda memulakan semula iPhone 11 anda?

Sudah tentu, anda perlu mengetahui mengenai model iPhone anda, lihat artikel Sokongan Apple Kenal pasti model iPhone anda.

Langkah memulakan semula iPhone

Langkah 1 Tekan dan tahan butang kelantangan dan butang sisi sehingga slaid matikan muncul.
Langkah 2 Seret gelangsar, dan tunggu selama 30 saat sehingga peranti anda dimatikan.
Langkah 3 Apabila menghidupkan semula peranti anda, tekan dan tahan butang sisi (di sebelah kanan iPhone anda) sehingga anda melihat logo Apple.

Ramai orang tidak tahu menyedari telefon pintar iPhone 11 dan fungsinya. Adakah anda tahu bagaimana anda boleh menggunakan iphone11 ? Apakah faedah iPhone 11?

Ringkasan :blue_book:

iPhone 11 dilengkapi dengan kamera yang ditingkatkan, rombakan reka bentuk dengan modul kamera berbentuk persegi, bateri lebih besar, dan chipset A13 Bionic baru dengan harga yang berpatutan.

Jadi, di sini saya memberitahu anda beberapa maklumat asas mengenai iPhone 11. Semoga artikel ini dapat membantu anda. Sebelum memberitahu anda mengenai iPhone 11, saya memberitahu anda Berapakah harga iPhone 11 di AS ?

Harga mulakan semula iPhone 11:

Kira-kira harga iPhone 11 di Amerika Syarikat adalah $ 849.

Gambaran keseluruhan ringkas mengenai iPhone 11

Organisasi Apple membuat rancangan untuk iPhone dan memikirkannya untuk permintaan pembeli. Organisasi Apple menganggap iPhone 11 dan menyertakan banyak butiran luar biasa. Apple mengubah banyak kapasiti asal pada telefon bimbitnya dengan maklumat dari iPhone 11.

Hadapi layar iPhone baru anda dan anda akan melihat bahawa terdapat dua tangkapan kelantangan di sebelah kiri, dan satu sisi menangkap di sebelah kanan. Tanpa tangkapan Rumah untuk dibincangkan, ketiga tangkapan sampingan ini berfungsi dalam percampuran untuk mencuba keseluruhan keupayaan asas.

Tujuan iPhone 11

Apple paling up-to-date setakat telefon bimbit, iPhone 11, iPhone 11 Pro dan iPhone Pro Max, membekalkan yang sama dalam pelan umum untuk iPhone XR tahun lepas, XS, dan XS Maks.

Walau bagaimanapun, tangkapan sebenar telah memperoleh kemampuan yang serupa, termasuk mengawal dan mematikan, memaksa memulakan semula, memasuki mod DFU, memasuki mod pemulihan, membuat SOS Kecemasan, dan melemahkan ID Wajah. Di sini, saya menerangkan beberapa spesifikasi penting iPhone 11.

Spesifikasi iPhone 11

1. Jenama iPhone
2. Kapasiti RAM 64GB, peranti storan dalaman 128 GB
3. Warna Merah, hitam, hijau, ungu kuning, dan hitam
4. Dimensi Lebar: 2.98 inci (75.7mm) Tinggi: 5.94 inci (150.9 mm) 0.33 inci
5. Berat 6.84 auns (194 gram)
6. Paparan LCD semua-skrin 6.1 ‑ inci (pepenjuru)
7. Resolusi paparan Resolusi 1792 ‑ x 828 ‑ piksel pada 326 PPI
8. Kerepek Cip Bionik A13 Enjin Neural generasi ketiga
9. Kamera Dual 12MP Ultra Wide
10. Bateri Cas 50% dalam 30 minit10 dengan penyesuai 20W

Cara memulakan semula iPhone 11, iPhone 11 Pro atau iPhone 11, Pro Max

Beberapa langkah yang anda perlukan mesti mengetahui cara memulakan semula iPhone 11, iPhone 11 Pro, atau iPhone 11 Pro Max . Sekiranya anda terbiasa dengan iPhone dengan butang Utama. Saya menerangkan bahawa bagaimana anda boleh melakukannya?

Sekiranya iPhone anda digantung dan tidak bertindak balas pada waktu bekerja, jadi anda perlu menghidupkan semula iPhone anda. Pada ketika ini, anda akan mendapati bahawa ini salah dan anda perlu mematikan dan memulakannya semula.

Apple menyokong karya dengan iPhone 11, iPhone 11 Pro, dan iPhone 11 Pro Max. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan tekno atau prosedur yang sama apabila anda memenangi iPhone anda dengan:

 • Menekan dan menahan kedua kelantangan dan senarai pilihan muncul, pilihan memilih butang Tidur / Bangun.

 • Memilih untuk memilih Slaid untuk Mematikan.

 • Setelah prosedur selesai, anda boleh menghidupkan kembali iPhone dengan menekan dan menahan butang Tidur / Bangun sehingga anda melihat logo Apple.

 • Ini adalah strategi yang dicadangkan oleh Apple, dan sebenarnya satu-satunya strategi yang digambarkannya. Terdapat garis pendek dalam arkib sokongan pihak berkuasa mengenai bagaimana anda dapat menutup iPhone dengan pergi ke Tetapan, Umum, dan memilih Shut Down.

Namun, Terutama sekiranya kita menekan butang plastik pelindung, rasanya memerlukan pelaburan sebelum logo Apple muncul. Namun, itu sebenarnya lebih banyak atau hanya terasa seperti itu, namun, ada cara yang lebih cepat dan ini adalah satu cara yang lebih pasti untuk berfungsi.

Apa yang perlu saya lakukan jika iPhone 11 saya digantung?

Sekiranya iPhone anda menghadapi masalah besar, anda mungkin tidak mempunyai pilihan untuk membuat sapu Slaid to Power Off dengan cara apa pun. Anda secara konsisten akan mempunyai pilihan untuk memulakan semula dengan segera. Pada masa ini, apa yang akan anda lakukan ialah menekan dan menahan kedua kelantangan dan Tidur / Bangunkan sekali lagi.

Walau bagaimanapun, pada mulanya anda akan menasihati iPhone bahawa anda perlu menghidupkan semula daripada mematikannya.

 • Pertama sekali, anda mesti mempertimbangkan untuk terus memegang dan menekannya dengan berhati-hati sehingga anda melihat gambar Apple atau Apple.

 • Perkara ke-2 yang mesti anda pertimbangkan adalah menggunakannya dengan berhati-hati.

 • Dan gunakan kaedah memulakan semula iPhone 11.

 • Tekan butang kelantangan sekali

 • Tekan butang kelantangan sekali

 • Tekan dan tahan butang Tidur / Bangun

Sekiranya anda melangkau kaedah ini dan mengabaikannya. contohnya tekan dan tahan kelantangan dan Tidur / Bangun, anda mendapat versi halaman penutupan. Daripada yang biasa, ia mempunyai pilihan Slide to Power Down yang sama tetapi juga menunjukkan butang SOS Kecemasan.

Selepas memulakan semula iPhone 11 segera berjalan tanpa sebarang tentangan. Tahan butang tersebut selama lebih dari beberapa saat, dan jika anda mengalami kecemasan, iPhone anda akan memanggil perkhidmatan kecemasan secara automatik.

Kami tahu iPhone anda dalam keadaan tidak baik, sebelum dimulakan semula. Setelah menyegarkannya, ia akan menjadi lebih cekap. Saya mengesyorkan agar anda mesti mengikuti arahan ini dengan berhati-hati, dan iPhone anda akan hidup kembali.

Bagaimana saya boleh Memaksa Memulakan Semula iPhone 11

Di sini, saya menerangkan dua langkah untuk memulakan semula iPhone 11 anda. Prestasi restart secara paksa tidak akan menghapus semua jenis data, tetapi sangat berguna bagi anda jika iPhone 11 anda tidak dapat dihidupkan atau memerlukan penyelesaian masalah.

 • Dua langkah

 • Tahan dan lepaskan butang Volume Naik dengan pantas.

 • Tahan dan lepaskan butang Kelantangan.

Akhirnya, tekan dan tahan tangkapan sampingan sehingga logo Apple muncul, dan selepas itu keluar. Skrin akan menjadi sekejap ketika iPhone ditutup dan dihidupkan semula. Terus tahan tangkapan sehingga anda melihat logo.

Ringkasan :blue_book:

iPhone menghadapi masalah besar, anda mungkin tidak mempunyai pilihan untuk membuat sapu Slide to Power Off dengan cara apa pun. Anda secara konsisten akan mempunyai pilihan untuk memulakan semula dengan segera. Terdapat garis pendek dalam arkib sokongan pihak berkuasa mengenai bagaimana anda boleh menutup iPhone dengan pergi ke Tetapan, Umum, dan memilih Shut Down.

Soalan Lazim

1. Bagaimana perlu Aktifkan SOS Kecemasan pada iPhone 11?

Pertama sekali, hubungi perkhidmatan kecemasan dan menghantar pesanan teks dengan maklumat lokasi anda, jika anda menghadapi sebarang kecemasan. Anda perlu memasukkan kod laluan ‌iPhone‌ anda mungkin Face ID dan membuka kunci ‌iPhone‌ anda setelah melakukan SOS Kecemasan.

2. Mengapa saya tidak dapat memulakan semula iPhone 11 saya?

Tetapkan semula iPhone 11 anda dengan keras. Ini akan memaksa untuk memulakan semula secara tiba-tiba dan menyelesaikan masalah secara ringkas sekiranya terdapat masalah skrin gelap. Tekan dan dedahkan butang kelantangan dan titik itu tekan dan lepaskan butang kelantangan, setelah menunggu beberapa saat tekan dan tahan tangkapan sampingan sehingga logo Apple muncul di pameran iPhone anda

3. Apa yang perlu saya lakukan, saya tidak dapat Mematikan iPhone 11?

Cuba Tetapan> Pilihan umum> Tutup. Atau anda boleh menekan dan menahan butang sisi dan salah satu butang kelantangan sehingga slaid matikan muncul. Setelah menunggu selama 30 saat, iPhone anda akan terbangun secara automatik.

4. Apakah kaedah memulakan semula iPhone X, 11 atau 12 anda?

Pertama, tekan dan tahan sama ada butang kelantangan dan butang sisi sehingga slaid matikan muncul.

Seret gelangsar, dan tunggu hanya 30 saat sehingga peranti anda dimatikan.

5. Adakah iPhone 11 adalah yang terbaik?

Ya, syarikat Apple merancangnya terutama dengan ciri unik dengan harga yang berpatutan. Ia dilengkapi dengan prestasi yang sangat baik.

Kesimpulannya :blue_book:

Jika sesiapa yang tidak tahu bahawa cara untuk memulakan semula iPhone 11? Di sini, saya menerangkan langkah demi langkah untuk memulakan semula iPhone 11 dan saya juga menerangkan semua butiran seperti resolusi paparan, perspektif suara, perspektif kamera, dan lain-lain. Saya yakin 100% bahawa artikel ini akan membantu anda. Panduan ini boleh menjadi berharga bagi anda, jika anda mengikuti ini.