Bagaimana tangkapan skrin Netflix? adalah pertanyaan pengguna Netflix ketika mereka ingin menyimpan beberapa pemandangan dari Netflix . Alat pemotong atau tetingkap + skrin cetak dapat digunakan untuk menangkap tangkapan layar .

Cara tangkapan skrin netflix

Semasa anda menonton beberapa filem atau rancangan Netflix, Netflix sendiri tidak dibenarkan mengambil tangkapan skrin dan oleh itu tidak ada pilihan untuk melakukannya.

Merompak kandungan yang terdapat di laman web seperti Netflix menjadi perhatian banyak laman web. Namun, untuk mengelakkan tindakan seperti itu, Netflix tidak membenarkan menangkap layar dan itu jelas bermanfaat.

Bagaimana tangkapan skrin Netflix pada komputer riba?

:closed_book: Walaupun jelas bahawa Netflix tidak membenarkan tangkapan skrin, namun, jika anda masih tertanya-tanya bagaimana cara mengambil tangkapan skrin dari Netflix, anda mesti menjalankan Netflix melalui kotak pasir.

:closed_book: Untuk screenshot Netflix, ada langkah-langkah berikut yang perlu diikuti.

 1. Muat turun kotak pasir

 2. Pasang kotak pasir di tingkap

 3. Jalankan penyemak imbas anda di kotak pasir

 4. Semak imbas Netflix dan jalankan rancangan yang diinginkan

 5. Jeda rancangan di mana anda mahu merakam

 6. Tekan butang skrin cetak Windows +

 7. Tangkapan skrin akan disimpan di komputer riba atau komputer

Apa itu kotak pasir?

Kotak pasir adalah aplikasi yang digunakan untuk menjalankan aplikasi tertentu. Setelah memasangnya, anda akan diminta untuk menjalankan penyemak imbas anda di kotak pasir, dan kemudian ia membolehkan anda menyaring Netflix.

Windows 10 mempunyai fungsi built-in sandboxing dan anda tidak perlu memasangnya secara berasingan jika anda menggunakan windows 10.

Bagaimana tangkapan skrin Netflix pada windows 10?

Biasanya tangkapan tangkapan skrin tidak dibenarkan oleh Netflix untuk mengelakkan cetak rompak kandungan. Namun jika anda ingin mengetahui cara tangkapan skrin pada windows 10 untuk Netflix maka kaedahnya dijelaskan di sini:

1. Menggunakan kekunci skrin cetak

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kaedah pertama untuk menangkap skrin pada windows 10 adalah dengan menggunakan pilihan skrin cetak. Terdapat kunci skrin cetak yang disebut sebagai "prt sc" pada papan kekunci di sudut kanan atas baris pertama papan kekunci.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Dalam beberapa jenis papan kekunci, kekunci skrin cetak tidak dapat dilaksanakan secara langsung. Sebaliknya, anda harus menggunakan kekunci fungsi bersama dengan kunci skrin cetak untuk tangkapan skrin.

1.1. Skrin cetak Windows +

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kekunci ini digunakan untuk menangkap layar secara keseluruhan dan gambar disimpan dalam fail gambar sebagai tangkapan skrin. Kemudian anda boleh memangkas dan mengeditnya lebih jauh mengikut keperluan anda.

1.2. Tekan skrin cetak

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Di beberapa tetingkap, ada pilihan untuk mengambil tangkapan layar hanya dengan menekan kekunci skrin cetak tanpa menekan butang tambahan.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tangkapan skrin kemudian boleh ditampal ke lokasi lain yang dapat memaparkan gambar seperti Microsoft word dll.

1.3. Skrin cetak Alt +

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kekunci ini juga digunakan untuk menangkap layar tetingkap aktif dan gambar kemudian boleh ditampal di tempat lain.

1.4. Windows + shift + S

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketiga-tiga kekunci ini apabila ditekan serentak juga digunakan untuk mengambil tangkapan layar tetapi ia menawarkan pilihan tambahan untuk menangkap bahagian layar yang diperlukan.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Apabila semua kekunci ini ditekan pada masa yang sama, skrin menjadi redup dan penunjuk tetikus diubah. Bahagian yang dikehendaki boleh dipilih dan tangkapan skrin disalin ke papan keratan.

2. Menggunakan alat snipping

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menembak Netflix atau aplikasi lain, ada pilihan kedua untuk tangkapan skrin dan ini adalah alat snipping .

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketika kita membincangkan tangkapan layar di windows 10, ada fungsi built-in di windows 10 yang merupakan cara yang fleksibel untuk menangkap tangkapan layar.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Adegan yang ingin anda tangkap di Netflix, berhenti seketika dan tunjukkan alat pemotong untuk menangkapnya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Semasa menggunakan alat pemotongan, anda tidak perlu menampal tangkapan layar terlebih dahulu sebaliknya anda dapat menyimpan tangkapan skrin secara langsung sebagai gambar. Terdapat langkah-langkah berikut untuk menangkap tangkapan skrin menggunakan alat pemotongan:

 1. Pergi ke menu mula dan mulakan alat pemotongan

 2. Pilih jenis atau bentuk tangkapan skrin yang ingin anda tangkap melalui "mod".

 3. Dengan mengklik baru, anda akan dapat membekukan layar anda, dan tetikus digunakan untuk menangkap tangkapan layar yang akan disimpan di tetingkap alat pemotongan.

 4. Untuk menyelesaikan tindakan selanjutnya, cukup klik Fail dan kemudian klik simpan untuk menyimpan tangkapan skrin.

Tangkapan Skrin

3. Menggunakan bar permainan

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Cara lain untuk menangkap tangkapan skrin adalah dengan bar permainan jika anda ingin menangkap beberapa pemandangan dari permainan yang anda mainkan. Windows 10 menawarkan fleksibiliti untuk menggunakan bar permainan untuk tangkapan skrin.

 1. Mulakan permainan sama ada dengan Xbox untuk permainan video atau mulakan menu

 2. Untuk menyatakan overlay bar permainan semasa permainan, tekan Windows + G.

 3. Selepas ini, klik ikon kamera untuk mengambil tangkapan skrin. Cara lain untuk menangkap tangkapan skrin ialah pintasan papan kekunci (windows + alt + screen print)

 4. Tangkapan skrin itu anda akan dapati dalam video dengan nama tangkapan.

:white_check_mark: Lihat juga

Bagaimana cara menyambungkan xbox ke komputer riba?

Apa itu Myflixer?

Filem Myflixer

Alat kawalan jauh Netflix

Bagaimana tangkapan skrin Netflix pada iPhone 2020?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Walaupun telah dibahas bahawa Netflix tidak memberikan pilihan untuk menangkap tangkapan layar namun anda dapat menangkap layar dengan cara yang berbeza.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Cara menangkap tangkapan skrin dari Netflix adalah pertanyaan pengguna Netflix ketika mereka ingin menyimpan beberapa pemandangan dari Netflix.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Untuk tangkapan layar, alat pemotongan atau tetingkap + layar cetak dapat digunakan untuk menangkap tangkapan layar.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Semasa menonton beberapa filem atau rancangan Netflix, Netflix sendiri tidak dibenarkan mengambil tangkapan skrin dan oleh itu tidak ada pilihan untuk melakukannya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Merompak kandungan atau kandungan Netflix yang terdapat di laman web lain menjadi perhatian banyak laman web. Oleh itu, untuk mengelakkan tindakan tersebut, Netflix tidak membenarkan untuk menangkap skrin dan itu jelas bermanfaat.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Langkah-langkah berikut mesti diikuti untuk merakam skrin dari iPhone semasa menonton rancangan di Netflix:

 1. Mulakan Netflix

 2. Pilih rancangan yang ingin anda tangkap pemandangannya

 3. Jalankan persembahan dan ambil pemandangan

 4. Dengan memilih pemandangan yang menjadikan butang main disembunyikan dan kemudian menahan sebentar untuk perkara yang dinilai hilang

 5. Kemudian pergi ke skrin utama dan mulakan rakaman tetapi pastikan hanya Netflix yang sedang berjalan pada masa itu.

 6. Tunggu rakaman dan kemudian pergi ke fail foto untuk mengedit pemandangan yang ingin anda rakam.

 7. Selepas mengedit, simpan video dan di sini tugas telah selesai.

:books: Baca Juga

Bagaimana cara mengambil tangkapan skrin pada Windows windows?

Bagaimana cara mencetak tangkapan skrin di tingkap?

8 cara bagaimana tangkapan skrin PC pada windows 10

Bagaimana cara mengambil tangkapan skrin pada Windows 10?

Bagaimana tangkapan skrin Netflix di mac?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Cara menangkap tangkapan skrin di Netflix adalah pertanyaan pengguna Netflix ketika mereka ingin menyimpan beberapa pemandangan kegemaran dari Netflix. Secara amnya, alat pemotongan atau skrin cetak windows + boleh digunakan untuk menangkap tangkapan skrin di Netflix.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Mengenai Netflix sendiri, semasa anda menonton beberapa filem atau rancangan Netflix, Netflix tidak dibenarkan mengambil tangkapan skrin dan oleh itu tidak ada pilihan untuk melakukannya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Terdapat kemungkinan cetak rompak kandungan yang terdapat di laman web seperti Netflix yang menjadi perhatian banyak laman web. Oleh itu, untuk mengelakkan tindakan haram seperti itu, Netflix tidak membenarkan menangkap skrin dan itu jelas untuk keuntungan Netflix.

Buku Mac

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Sekiranya anda mempunyai MacBook dan ingin mengetahui bahawa cara mengambil tangkapan skrin pada mac dari Netflix, maka ada kekunci pendek untuk menekan command plus shift plus 4.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tetikus akan diubah menjadi alat pilihan dan anda boleh memilih kawasan yang ingin anda tangkap.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Simpan dan edit mengikut keinginan anda dan kekunci pendek adalah satu-satunya cara untuk menangkap tangkapan skrin kerana Netflix sendiri tidak memberikan pilihan untuk rakaman skrinnya untuk mengelakkan cetak rompak kandungan.

Bagaimana tangkapan skrin Netflix di android?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pengguna Android juga mungkin tertanya-tanya tentang cara menayangkan Netflix. Secara amnya, tidak ada pilihan yang tersedia di Netflix untuk merakam rancangan untuk mengelakkan kandungan cetak rompak.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tetapi masih ada cara untuk menangkap tangkapan layar jika pemandangan dijeda yang ingin anda tangkap.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kekunci skrin cetak adalah alat utama untuk menangkap tangkapan skrin pada komputer riba atau komputer tetapi pengguna android tidak dapat memanfaatkan pilihan ini.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Mobizen digunakan untuk tangkapan layar Netflix pada telefon bimbit android. Cukup pergi ke tetapan dan ubah rakaman ke dalaman.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Sekarang buka Netflix dan jalankan rancangan yang ingin anda rakam. Namun, untuk semua pengguna Netflix, jelas bahawa Netflix sendiri tidak membenarkan merakam klip apa pun untuk mengelakkan cetak rompak kandungannya.

Soalan lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang relevan dengan persoalan bagaimana tangkapan skrin Netflix. Beberapa jawapan ringkas untuk soalan telah diberikan di bahagian Soalan Lazim ini.

1. Adakah Netflix membenarkan tangkapan skrin?

Tidak!

 1. Netflix tidak membenarkan tangkapan skrin kerana kemungkinan cetak rompak kandungan. Sekiranya anda pengguna Netflix, perkara ini mungkin bukan perkara baru bagi anda bahawa Netflix sama sekali tidak membenarkan tangkapan skrin.

 2. Tidak ada pilihan di Netflix semasa anda menjalankan pertunjukan namun orang menjaring Netflix dengan pelbagai cara yang jelas bertentangan dengan peraturan Netflix.

2. Mengapa saya tidak dapat mengambil tangkapan skrin di Netflix?

 1. Tidak ada laman web yang ingin digunakan untuk cetak rompak kandungannya dan sama seperti Netflix. Oleh kerana Netflix adalah dunia sendiri, bagaimana jika orang mula mencabul kandungannya?

 2. Netflix tidak membenarkan tangkapan skrin atau screencast hanya untuk menyimpan kandungannya agar tidak digunakan di beberapa tempat lain dan saya rasa Netflix mempunyai semua hak untuk melakukan ini.

3. Bagaimana anda mengambil tangkapan skrin di amazon prime?

 1. Baiklah, mengenai persoalan mengenai tangkapan skrin pada amazon prime, sama juga dengan video amazon prime. Anda tidak dapat mengambil tangkapan skrin secara langsung dari video perdana amazon semasa menonton di telefon bimbit.

 2. Tetapi jika anda menonton video di komputer riba atau komputer dengan tingkap, di sana anda dapat mengambil tangkapan skrin dengan menggunakan alat pemotongan. Windows 10 mempunyai pilihan untuk memotong alat dalam fungsinya.

4. Bagaimana anda mengelak blok tangkapan skrin?

 1. Mengambil tangkapan skrin menggunakan android adalah perkara yang mudah. Kaedah yang digunakan secara universal untuk mengambil tangkapan skrin di telefon bimbit adalah dengan menekan serentak Power dan butang kelantangan.

 2. Namun, telefon bimbit yang berbeza menawarkan pendekatan yang berbeza untuk mengambil tangkapan skrin seperti syarikat mudah alih Huawei membenarkan tangkapan skrin dengan hanya menggunakan tiga jari tangan anda. Leret jari ke atas skrin dan tangkapan skrin akan diambil.

 3. Untuk komputer riba, cara yang paling biasa untuk mengambil tangkapan skrin adalah dengan menggunakan tetingkap dan kunci skrin cetak.

5. Bagaimana anda mengambil tangkapan skrin pada aplikasi yang tidak membenarkannya?

 1. Ada sejumlah aplikasi dan laman web yang tidak memiliki pilihan untuk mengambil tangkapan layar. Pelbagai alat digunakan untuk mengambil tangkapan skrin pada aplikasi atau laman web tersebut.

 2. Anda boleh menggunakan pembantu google untuk mengambil tangkapan skrin aplikasi yang tidak membenarkannya. Sekiranya anda menekan butang utama selama anda berada dalam aplikasi khusus itu, pembantu google akan dilancarkan.

 3. Tangkapan skrin diambil dan boleh disimpan sama ada dalam pemacu atau di tempat lain di mana anda senang menggunakannya.

Kesimpulannya

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Cara tangkapan skrin Netflix adalah pertanyaan biasa bagi kebanyakan pengguna Netflix ketika mereka ingin menyimpan beberapa pemandangan kegemaran dari rancangan yang dijalankan di Netflix.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketika anda menggunakan komputer riba atau komputer dengan tingkap, alat pemotong atau layar cetak + windows dapat digunakan untuk menangkap tangkapan layar.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Untuk mengambil tangkapan skrin pada iPhone, jalankan rancangan dan kemudian pergi ke skrin utama. Mulakan rakaman tetapi pastikan hanya Netflix yang berjalan pada masa itu. Tangkapan skrin akan disimpan dalam gambar di mana anda dapat mengeditnya lebih jauh.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Untuk pengetahuan anda, semasa anda menonton beberapa filem atau rancangan Netflix, Netflix sendiri tidak dibenarkan mengambil tangkapan skrin dan oleh itu tidak ada pilihan untuk melakukannya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tidak ada laman web atau aplikasi yang menginginkan Pembajakan kandungannya yang terdapat di laman web seperti Netflix menjadi perhatian banyak laman web. Untuk mengelakkan tindakan seperti itu, Netflix tidak membenarkan menangkap skrin dan itu jelas untuk keuntungan positif.

Baca artikel berkaitan

Filem The Hobbit mengikut urutan

Pesanan filem Lord of the rings

Berapa lama tayangan filem?

Filem Naruto mengikut urutan

Berapakah jumlah filem bts?

Teknologi HVAC moden pada tahun 2021

Bagaimana cara merakam video dari netflix?

Buka penyemak imbas anda dan mulailah memainkan video yang ingin anda rakam dari Netflix. Apabila anda mengklik butang Rakaman Pintar, Mainkan Tangkapan Video secara automatik mengesan video yang dimainkan di skrin anda dan menjepitnya ke sempadan video. Smart Record akan mula merakam secara automatik dan akan berhenti apabila video berhenti.

Tangkap skrin Netflix

Netflix tidak membenarkan anda mengambil tangkapan skrin atau merakam tangkapan skrin, dan untuk alasan yang baik. Tangkapan skrin tidak berbahaya, tetapi penayangan skrin tidak. Perkhidmatan seperti Netflix perlu memastikan bahawa mereka tidak digunakan untuk menggodam apa-apa yang membuat larangan screencast diperlukan.

Netflix filem kotak pasir

Kisah Sandcastle adalah perjalanan setiap wanita, dari rama-rama ke rama-rama, untuk menjangkau dan mencari suara dalamannya. Kisah pemberontak, muncul dari kepompong tekanan masyarakat dan mendapat tempatnya dalam masyarakat Hindu.

Ia dilancarkan pada 21 April 2017 di Netflix.

Filem perang Netflix Sand Castle and War Machine ditembak di Jordan dan Abu Dhabi masing-masing, menjuluki negara-negara Timur Tengah untuk Iraq dan Afghanistan. Sand Castle didasarkan pada pengalaman Chris Roessner, yang bertugas di Iraq semasa pencerobohan pimpinan AS pada tahun 2003.

Tangkapan skrin Netflix

Anda tidak dapat mengambil tangkapan skrin atau merakam rakaman layar di Netflix. Terdapat alasan yang baik untuk ini. Tangkapan skrin mungkin tidak berbahaya, tetapi penayangan skrin tidak berbahaya. Perkhidmatan seperti Netflix harus mengelakkan penggunaan apa-apa yang memerlukan larangan screencast untuk cetak rompak.

Rakam Netflix di Android

:movie_camera: Muat turun dan pasang aplikasi ini di telefon Android anda, kemudian buka video Netflix.

:movie_camera: Buka Perakam Skrin AZ dan ketuk "Rakaman"> "MULAI SEKARANG" untuk memulakan rakaman anda.

:movie_camera: Setelah selesai, anda boleh mengklik butang berhenti untuk menamatkan rakaman.

Bagaimana cara menyaring rakaman netflix di iphone?

Pilih mod rakaman skrin. Di sini anda boleh memilih skrin penuh atau segi empat tepat mengikut keperluan. Klik butang Rakam untuk memulakan rakaman video Netflix. Setelah selesai, klik butang Berhenti dan ia akan disimpan secara automatik di folder output anda.

Tangkap filem Netflix

:point_right: Pasang pelanjutan Chrome, kemudian buka Netflix di penyemak imbas anda.

:point_right: Pilih Skrin> Suara Sistem dan klik butang Mula Merakam.

:point_right: Setelah selesai, anda boleh mengklik Berhenti Merakam untuk menyimpan video ke komputer anda.

Bagaimana merakam klip dari Netflix?

Buka penyemak imbas anda dan mulailah memainkan video yang ingin anda rakam dari Netflix. Klik butang Smart Record dan Mainkan semula Tangkapan Video secara automatik akan mengesan video yang sedang dimainkan di skrin anda dan masuk ke sempadan video. Smart Record secara automatik akan mula merakam dan berhenti ketika video berhenti.

Tangkapan skrin tetingkap Netflix 10

Untuk memulakan rakaman skrin Netflix, buka item menu Perakam Skrin, kemudian klik ikon kamera. Anda kini boleh memilih penyimpanan, format rakaman, laju bingkai dan ukuran layar. Apabila anda selesai dengan tetapan, klik butang Rec. Anda boleh memulakan dan menamatkan rakaman secara manual.

Mengapa Netflix tidak membenarkan anda membuat tangkapan skrin?

Anda tidak dapat mengambil tangkapan skrin atau merakam rakaman layar di Netflix. Terdapat alasan yang baik untuk ini. Perkhidmatan seperti Netflix harus mengelakkan penggunaan apa-apa yang memerlukan larangan screencast pada salinan cetak rompak. Tangkapan skrin hanya menjadi mangsa. Anda boleh mengambil tangkapan skrin di Netflix, tetapi tidak mudah.

Rakam skrin Netflix di mac

Pada Pemain QuickTime di Mac, pergi ke "Fail" dan pilih "Rakaman Skrin Baru". Anda juga dapat mengubah pilihannya untuk mengubah lokasi output rakaman, pintasan papan kekunci, dan petunjuk. Kemudian klik pada ikon "Rakam" untuk mula merakam sambil memainkan video Netflix.

Adakah menyaring rakaman Netflix?

Tidak sah menyaring cakera rakaman di Netflix kerana melanggar perlindungan salinan. Sekiranya anda hanya ingin menangkap video streaming dari Netflix menggunakan beberapa perisian rakaman skrin, itu benar-benar sah.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Bagaimana cara mengambil tangkapan skrin di Netflix 2021?

Ketuk ikon kamera baru untuk menangkap tangkapan skrin. Juga, jika anda ingin menangkap rakaman layar, Anda dapat mengetuk ikon kamera dan memilih pilihan rakaman untuk memulai rakaman layar. Setiap telefon Android berbeza dan juga mengambil tangkapan skrin dengan mereka.

S: Bagaimana cara memintas skrin hitam di Netflix?

:o: Mulakan semula peranti anda

:o: Cabut plag peranti anda dari bekalan kuasa sekurang-kurangnya 1 minit.

:o: Semasa peranti dicabut, tekan butang kuasa pada peranti untuk melepaskan peranti.

:o: Sambungkan semula peranti anda.

:o: Hidupkan peranti anda.

:o: Cuba Netflix sekali lagi.

Bagaimana saya mengambil tangkapan skrin dengan Amazon Prime?

Tidak, anda tidak dapat mengambil tangkapan layar secara langsung dari aplikasi Android Prime Video Amazon. Untuk setiap komputer riba / komputer, anda boleh mengambil tangkapan skrin dengan mudah dengan Snipping Tool. Walau bagaimanapun, untuk telefon pintar, anda mungkin perlu memuat turun aplikasi pihak ketiga untuk tangkapan skrin. Anda tidak dapat mengambil tangkapan skrin dengan aplikasi Android asli.

Q Mengapa tidak ada suara semasa saya berkongsi skrin di Discord?

Salah satu penyebab Discord tanpa masalah audio yang paling biasa semasa perkongsian skrin adalah pemacu audio yang hilang atau ketinggalan zaman. Anda boleh mengemas kini pemacu peranti anda secara manual, jika anda bersedia melakukannya satu per satu. Driver Easy kemudian akan mengimbas komputer anda dan mengesan masalah pemandu.

S: Apakah itu Ralat Netflix UI 800 3?

Sekiranya anda melihat kod ralat UI-800-3 (205040), biasanya ini bermaksud bahawa anda perlu mengemas kini maklumat yang disimpan pada peranti anda.

S: Apakah kod nw36 di Netflix?

Sekiranya anda mengalami kod ralat NW-3-16, bersama dengan mesej berikut: Kami menghadapi masalah menyambung ke Netflix. Sila cuba lagi atau lawati: www.netflix.com/help Code: NW-3-16. Ini biasanya menunjukkan masalah penyediaan peranti atau rangkaian yang menghalang anda daripada mengakses Netflix.

S: Apakah maksud kod NW4 / 7 di Netflix?

Sekiranya anda mendapat kod ralat NW-4-7, biasanya ini bermaksud bahawa peranti tersebut mempunyai maklumat yang perlu dikemas kini atau ada masalah dengan sambungan rangkaian anda.

Kesimpulannya

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Cara tangkapan skrin Netflix adalah pertanyaan biasa bagi kebanyakan pengguna Netflix ketika mereka ingin menyimpan beberapa pemandangan kegemaran dari rancangan yang dijalankan di Netflix.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ketika anda menggunakan komputer riba atau komputer dengan tingkap, alat pemotong atau layar cetak + windows dapat digunakan untuk menangkap tangkapan layar.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Untuk mengambil tangkapan skrin pada iPhone, jalankan rancangan dan kemudian pergi ke skrin utama. Mulakan rakaman tetapi pastikan hanya Netflix yang berjalan pada masa itu. Tangkapan skrin akan disimpan dalam gambar di mana anda dapat mengeditnya lebih jauh.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Untuk pengetahuan anda, semasa anda menonton beberapa filem atau rancangan Netflix, Netflix sendiri tidak dibenarkan mengambil tangkapan skrin dan oleh itu tidak ada pilihan untuk melakukannya.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tidak ada laman web atau aplikasi yang menginginkan Pembajakan kandungannya yang terdapat di laman web seperti Netflix menjadi perhatian banyak laman web. Untuk mengelakkan tindakan seperti itu, Netflix tidak membenarkan menangkap skrin dan itu jelas untuk keuntungan positif.

 • Muat turun dan perkenalkan aplikasi XRecorder.

 • Setelah penubuhan selesai, berikan XRecorder kebenaran untuk menarik permohonan lain. Anda boleh melakukannya dengan mengunjungi kawasan persetujuan Aplikasi di bawah "Tetapan".

 • Buka Netflix dan terokai filem atau naratif yang anda maksudkan untuk tangkapan skrin. Anda semestinya mempunyai pilihan untuk melihat simbol kamera di layar.

 • Ketuk simbol kamera dan kemudian ketik simbol "portfolio".

 • Periksa kes dekat dengan "tangkapan skrin."

Ketuk " Screenshot " sekali lagi pada skrin pop timbul. Aplikasi XRecorder kemudian, pada ketika itu akan menangkap skrin.

Adakah anda perlu berkongsi atau menyimpan sesuatu dari talian Netflix anda? Ini mungkin merupakan sari kata yang menarik, pemandangan yang menawan, atau bahkan pertemuan antara watak yang paling anda sukai.

Dalam beberapa minit ini, tangkapan skrin pantas boleh menjadi kaedah yang sesuai untuk menyelamatkan perasaan kasar atau bahkan membuat gambar yang menarik untuk disampaikan kepada orang yang anda sayangi.

Dalam artikel ini, kami menunjukkan cara menangkap Netflix di seluruh ruang alat.

Adakah Benar-benar Kemungkinan Menangkap Skrin Netflix?

Netflix tidak membenarkan klien mengambil tangkapan skrin. Sekiranya anda berusaha untuk melakukannya, semua yang anda dapat adalah skrin yang jelas atau pesanan ringkas "tidak dapat menangkap tangkapan skrin". Anda tidak dapat membuat rakaman skrin dengan tanda yang sama.

Walau mengecewakan seperti ini, sukar untuk menentang penjelasannya . Netflix melakukan ini untuk mencegah penularan kandungan di atas panggung. Tanpa batasan ini, beberapa pelanggan yang korup akan berpeluang untuk membuat pendua bahan terlindung mereka sendiri untuk kemungkinan penyusunan semula melalui tahap yang berbeza.

Namun, adakah jalan penyelesaian, anda mungkin bertanya? Jawapan yang sesuai adalah ya. Terdapat beberapa peranti luar yang boleh anda gunakan untuk tangkapan skrin Netflix. Sebahagian daripada peranti ini hanya berfungsi pada alat eksplisit.

Oleh itu, kami kini akan mengambil sebentar di cara anda perlu untuk mengambil screenshot pada Netflix apabila menggunakan mutlak paling terkenal alat yang tersedia.

Bagaimana Menangkap Skrin Netflix pada Windows 10 PC?

Untuk mendapatkan detik menarik, memalukan, atau memotivasi dari pertunjukan nombor satu anda dalam sekejap di Windows 10 PC, terdapat beberapa pilihan lain:

1. Jalankan Penyemak Imbas Anda di Kotak Pasir

Kotak pasir adalah tindakan menjalankan program dalam iklim yang terpisah untuk mengelakkan bahaya digital dan batasan pengekodan lain. Sekiranya anda menjalankan program anda dalam kotak pasir, anda sudah bersedia untuk mencari musuh inovasi tangkapan skrin Netflix.

Walaupun terdapat beberapa aplikasi yang dapat berfungsi, pilihan terbaik kami adalah Sandboxie. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Muat turun dan perkenalkan aplikasi Sandboxie di PC anda.

 2. Jalankan program anda di kotak pasir. Untuk melakukannya, klik kanan pada program anda dan tekan "Run Sandboxed." Selepas ini, program anda akan dihantar, tetapi akan ada batas kuning di sekitarnya.

 3. Log masuk ke rakaman Netflix anda dan buka filem atau naratif yang anda harapkan untuk tangkapan skrin.

 4. Pada ketika ini, anda boleh menggunakan peranti tangkapan skrin bawaan Windows (alat pemotong) atau menggunakan kunci laluan alternatif "Windows + PrtSc" yang mapan.

Berapa lama anda menjalankan program anda di kotak pasir, anda boleh mengambil tangkapan skrin sebanyak yang anda perlukan. Perkara yang menguntungkan mengenai Sandboxie adalah bahawa ia tidak melancarkan penambahbaikan jangka panjang pada kerangka kerja anda.

Oleh itu, anda boleh menghentikan mesyuarat dan memulakan semula program anda dalam mod "tipikal" tanpa masalah.

2. Memperkenalkan Fireshot

Fireshot adalah peningkatan program tangkapan skrin yang dibuat untuk tangkapan skrin halaman laman web penuh dan menyimpannya secara semula jadi di cakera keras anda.

Anda akan memuja instrumen ini kerana ia memberi anda peluang untuk menyimpan tangkapan skrin anda dalam ruang lingkup organisasi, termasuk PDF, JPG, JPEG, PNG, dan GIF. Untuk tangkapan skrin Netflix menggunakan Fireshot, inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Muat turun dan perkenalkan Google Chrome pada rangka kerja anda.

 2. Buka kedai web Chrome.

 3. Masukkan "Fireshot" di kotak berburu di kiri atas dan kemudian pilih "Tambahkan ke Chrome."

 4. Log masuk ke rakaman Netflix anda dan buka bahagian filem atau naratif yang anda rancangkan untuk tangkapan skrin.

 5. Pada titik ini, klik "Augmentations" di sudut kanan atas program anda dan pilih "Fireshot."

 6. Pilih " Tangkap keseluruhan halaman" dari menu pop timbul. Fireshot akan mengambil tangkapan skrin dan menunjukkannya di tetingkap lain.

 7. Simpan tangkapan skrin pilihan anda dalam konfigurasi.

Ringkasan

Jawapan yang sesuai adalah ya. Terdapat beberapa peranti luar yang boleh anda gunakan untuk tangkapan skrin Netflix. Sebahagian daripada peranti ini hanya berfungsi pada alat eksplisit. Oleh itu, kami akan menggunakan cara yang perlu anda ambil untuk mengambil tangkapan skrin di Netflix semasa menggunakan alat yang paling terkenal yang ada.

Bagaimana Menangkap Skrin Netflix pada Mac?

PC Macintosh terkenal dengan kebolehsuaian dan kesamaannya dengan pelbagai jenis peranti. Sekiranya anda memilikinya, anda akan berpuas hati apabila mengetahui bahawa terdapat beberapa peranti untuk menolong anda menangkap Netflix, tetapi juga sebagai tambahan laman penstriman terkenal. Kita sekarang harus memahami bagaimana anda dapat menggunakan setiap satu daripada dua peranti paling terkenal yang ada: Apowersoft dan Fireshot.

1. Menggunakan Apowersoft

Dengan Apowershot, anda dapat tangkapan skrin hampir apa sahaja di skrin, tanpa batasan sama sekali. Peranti ini juga membolehkan anda menjelaskan tangkapan skrin anda mengikut kehendak anda, termasuk menambahkan teks, bentuk, atau bahkan kesan kabut. Inilah cara untuk menggunakannya untuk tangkapan skrin Netflix;

 1. Muat turun dan perkenalkan Apowersoft untuk Mac pada rangka kerja anda. Apabila pendirian selesai, anda akan melihat simbol lain pada bar menu.

 2. Log masuk ke rakaman Netflix anda dan buka bahagian filem atau naratif yang anda harapkan untuk tangkapan skrin.

 3. Gunakan laluan alternatif "Command + R" untuk mengirim mod tangkapan skrin.

 4. Seret kursor di sepanjang ruang yang ingin anda tangkap.

 5. Simpan tangkapan skrin dengan mengetuk simbol terus berjalan pada gambar yang ditangkap.

2. Menggunakan Fireshot

Fungsi Fireshot sangat mengagumkan pada PC, namun untuk menggunakannya, anda perlu memuat turun dan memperkenalkan program Chrome untuk Mac. Apabila bahagian itu jauh, lakukan penyertaan:

 1. Buka kedai web Chrome.

 2. Masukkan "Fireshot" di kotak pertanyaan di kiri atas dan kemudian pilih "Tambahkan ke Chrome."

 3. Buka Netflix dan terokai filem atau naratif yang anda maksudkan untuk tangkapan skrin.

 4. Klik "Pengembangan" di sudut kanan atas program anda dan pilih "Fireshot."

 5. Dari menu musim bunga, klik "Tangkap keseluruhan halaman."

 6. Klik " Simpan ."

Bagaimana Menangkap Skrin Netflix pada iPad?

Tragisnya, sangat mustahil untuk menyaring Netflix di iPad.

Sekiranya anda cuba menangkap Netflix pada iPad menggunakan tangkapan sebenar atau sentuhan bantu, anda akan disambut dengan skrin yang jelas atau gambar kabur.

Adakah ini menunjukkan bahawa tidak ada harapan? Nasib baik, ada. Begitu juga dengan PC, aplikasi luar memberikan penyelesaian yang baik. Anda boleh memberikan aplikasi seperti AirShou, yang secara asasnya membenarkan klien untuk membuat tangkapan layar atau merakam apa sahaja yang berlaku di iPad mereka secara berterusan tanpa ada perubahan yang disertakan. Walau apa pun, Airshou tidak dapat diakses di App Store.

Anda berhasrat untuk mendapatkannya dari pedagang kumpul ketiga.

Bagaimana Menangkap Skrin Netflix pada iPhone?

Begitu juga dengan iPad, kandungan Netflix tidak dapat ditangkap dengan Lembaran Kongsi iOS standard, yang hanya berfungsi dengan gambar yang diambil dari sumber yang tidak selamat. Kaedah khas untuk tangkapan skrin pada iPhone (dengan menekan tangkapan paksa dan tangkapan rumah secara serentak) tidak berfungsi dengan Netflix dan laman web yang berbeza yang memastikan kandungan hiburan.

Penyelesaian yang adil, seperti pada masa lalu, terletak pada aplikasi orang luar.

Bagaimana Menangkap Skrin Netflix di Android?

Android mungkin sedikit lebih mudah disesuaikan dengan masalah komputerisasi yang dibandingi oleh papan (DRM) dengan iOS, tetapi sebenarnya tidak membenarkan anda menangkap tangkapan skrin secara langsung di Netflix.

Pengaturan soliter adalah aplikasi luar. Walau bagaimanapun, sebahagian besar aplikasi ini sukar dikendalikan. Sebagai contoh, anda mungkin perlu mematikan Wi-Fi atau memulakan mod mandiri sebelum berusaha. Bagaimanapun, itu tidak bermakna kita tidak mempunyai beberapa yang baik.

Bagaimana pula kita melihat bagaimana anda boleh screenshot Netflix pada Android menggunakan agak mungkin yang paling terkenal aplikasi tersedia - Permohonan XRecorder dengan InShot Inc.

Tidak. Langkah-langkah
No. 1 Muat turun dan perkenalkan aplikasi XRecorder.
No. 2 Setelah penubuhan selesai, berikan XRecorder kebenaran untuk menarik permohonan lain. Anda boleh melakukannya dengan mengunjungi kawasan persetujuan Aplikasi di bawah "Tetapan".
No.3 Buka Netflix dan terokai filem atau naratif yang anda maksudkan untuk tangkapan skrin. Anda semestinya mempunyai pilihan untuk melihat simbol kamera di layar.
No.4 Ketuk simbol kamera dan kemudian ketik simbol "portfolio".
No 5 Periksa kes dekat dengan "tangkapan skrin."
No.6 Ketuk “Screenshot” sekali lagi pada skrin pop timbul. Aplikasi XRecorder kemudian, pada ketika itu akan menangkap skrin.

Ringkasan

Anda dapat menggunakan tangkapan layar ini dalam entri blog mengenai rancangan bergerak dan siri TV. Mereka juga luar biasa kerana memperagakan susunan skrin utama anda dengan Netflix. Cukup beri maksud untuk tidak memasukkan data individu seperti kata laluan atau mencatat maklumat dalam rakaman!

Soalan Lazim Tambahan

1. Mengapa Tangkapan Skrin Netflix Saya Hitam atau Kosong?

Netflix tidak membenarkan tangkapan skrin kandungan pada asasnya. Objektifnya adalah untuk menjadikan gambar dan pertunjukan bergerak sukar dilakukan. Strategi pemanfaatan sebenar organisasi menyatakan bahawa anda harus mendapatkan kebenaran sebelum menunjukkan tangkapan skrin mengenai kandungannya.

2. Atas sebab apa Netflix Menyulitkan Tangkapan Skrin?

Netflix tidak memerlukan pelanggannya untuk mendapatkan tangkapan skrin untuk kandungan. Mereka tidak memerlukan individu mengabaikan hak cipta mereka dengan memindahkan pendua "Netflix Originals" atau bahan luar yang disebarkan melalui panggung. Mereka lebih suka pelanggan mengalirkan rancangan daripada berkongsi tangkapan skrin.

Penjelasan lain adalah bahawa Netflix semakin prihatin tentang kemungkinan spoiler. Sebahagian daripada Netflix mungkin akan menjadikan individu bersemangat dan cemas seperti yang mungkin atau menunjukkan kepada mereka sesuatu yang belum pernah mereka lihat sebelumnya.

3. Adakah Haram Menangkap Skrin Video Netflix?

Sesungguhnya. Menurut strategi penggunaan organisasi, tidak sah mengambil tangkapan skrin tanpa persetujuan mereka.

Kesimpulannya

Tangkapan Skrin adalah pilihan penting untuk membincangkan filem atau rancangan TV yang telah anda tonton bersama orang tersayang. Namun, dengan alat yang tidak terkira banyaknya yang menawarkan aplikasi Netflix, sukar untuk mengingat langkah-langkah yang anda perlukan untuk tangkapan skrin. Nasib baik, kami telah membuat manual berguna ini untuk menjadikan hidup anda sedikit lebih rumit ketika mendapatkan siaran terbaru dengan penyampaian yang paling baru atau menarik persembahan # 1 anda . Untuk memulakan, patuhi garis panduan asas ini dan tidak lama lagi anda akan mula membuat tangkapan skrin seperti master!

"Bagaimana cara mengambil tangkapan skrin di Netflix?" Cukup buka Netflix di Sandbox dan gunakan butang windows + prt sc dari papan kekunci anda. Adakah anda merasakan keperluan untuk berkongsi atau menyimpan sesuatu dari Netflix anda? Mungkin komen yang menggembirakan, pemandangan yang menawan, atau mungkin pendamaian emosi antara individu yang paling anda sukai. Tangkapan skrin pantas mungkin merupakan kaedah yang tepat untuk merakam emosi yang tulen atau bahkan membuat lelucon lucu untuk menyebarkan dengan keluarga dan rakan anda dalam setiap saat ini.

Apa itu Netflix?

 • Netflix adalah perkhidmatan streaming akaun premium yang membolehkan pelanggan menonton rancangan TV dan filem tanpa gangguan pada mana-mana peranti yang disambungkan ke internet.

 • Selain itu, anda boleh memuat turun dan menonton filem dan program televisyen pada peranti mac, Samsung atau Windows anda.

Rancangan & Filem Televisyen:

 • Bahan Netflix berbeza mengikut lokasi dan boleh berubah. Anda boleh memilih dari pelbagai pemenang Netflix Originals, siri TV, filem, dan dokumentari.

Peranti yang Disokong:

 • Netflix tersedia di mana-mana peranti yang disambungkan ke internet dan aplikasi Streaming, yang merangkumi TV , konsol permainan video, peranti penstriman, kotak, telefon , dan tablet yang telah ditentukan.

 • Selain itu, anda mungkin menonton Netflix menggunakan penyemak imbas web di PC. Anda boleh memeriksa prasyarat sistem untuk keserasian dengan penyemak imbas web dan kelajuan jalur lebar yang disyorkan untuk prestasi maksimum.

Bagaimana Netflix berfungsi?

 • Netflix bukan sahaja mempunyai salah satu katalog terbesar dari mana-mana platform penstriman , tetapi juga salah satu katalog yang paling mesra pengguna. Setelah mendaftar dan log masuk, anda bertemu dengan antara muka mesra pengguna yang menyediakan rancangan popular untuk ditonton bersama dengan pecahan kategori.

 • Netflix beroperasi dengan cara berikut: semua dokumen visual disimpan di komputer jauh , dan memilih filem atau episod memulakan aliran.

 • Walaupun aliran mungkin memerlukan beberapa saat untuk memulakan, sejauh jaringan anda stabil, Netflix harus menenangkan, atau yang sebelumnya, beberapa saat atau minit baru untuk mengelakkan pencerobohan.

 • Netflix akan mula mencadangkan rancangan baru berdasarkan sejarah tontonan anda semasa anda terus menonton lebih banyak filem dan rancangan.

 • Perkara ini sering kali dilanda atau terlepas, sebab itulah lebih baik mendapatkan nasihat daripada rakan atau sumber terkenal.

Pelan dan Harga Netflix:

Mudah alih Asas Piawai Premium
Bayaran bulanan (Rupee Pakistan) 475 Rs. 950 Rs. 1200 Rs . 1500 Rs.
Bilangan skrin 1 1 2 4
Telefon atau tablet yang boleh anda gunakan untuk memuat turun 1 1 2 4
Kandungan tanpa had YA YA YA YA
Telefon bimbit dan tablet YA YA YA YA
Komputer riba dan Televisyen TIADA YA YA YA
Kualiti HD ada TIADA TIADA YA YA
Kualiti Ultra HD ada TIADA TIADA TIADA YA

Ringkasan:

Netflix adalah perkhidmatan streaming video premium terbesar di dunia, dengan operasi di hampir setiap negara. Apabila ia bertukar menjadi streaming pada tahun 2007, ini adalah salah satu pelopor awal, dan perjudian tersebut telah membuahkan hasil dengan ratusan juta pelanggan di seluruh dunia. Netflix terus menjadi ikan besar di kolam. Memang, nama itu kini menjadi sinonim dengan streaming untuk banyak individu.

Adakah Screenshot Netflix adalah Kemungkinan Sebenar?

 • Pengguna tidak dibenarkan mengambil tangkapan skrin di Netflix. Sekiranya anda mencuba melakukannya, anda akan menerima layar kosong atau pesan pop timbul yang menyatakan "tidak dapat menangkap tangkapan layar." Selain itu, anda tidak dapat membuat rakaman skrin.

 • Tidak menggalakkan seperti ini, sukar untuk mempertikaikan rasionalnya. Netflix melakukan ini untuk memerangi cetak rompak kandungan di platform. Tanpa perlindungan ini, beberapa individu yang tidak bertanggungjawab akan memanfaatkan peluang untuk menghasilkan versi kandungan hak cipta mereka untuk penyebaran akhirnya melalui media lain.

 • Walau bagaimanapun, anda mungkin bertanya sama ada terdapat penyelesaian . Ya betul. Terdapat beberapa alat pihak ketiga yang tersedia untuk screenshot Netflix. Pasti alat ini khusus peranti.

 • Hasilnya, kita akan melihat cara mengambil tangkapan skrin di Netflix menggunakan beberapa peranti paling popular yang ada.

Tangkapan Skrin Netflix:

Nah, itu adalah soalan yang paling sering diajukan: Perlukah kita mengambil tangkapan layar rancangan tv atau filem kegemaran kita di Netflix? Jawapannya adalah Ya. Mari lihat kaedah yang digunakan dalam sistem operasi yang berbeza:

Bagaimana Menangkap Skrin Netflix pada PC Windows?

Terdapat pelbagai pilihan untuk menangkap momen yang menghiburkan, memalukan , atau menggembirakan dengan cepat dari rancangan kegemaran anda di PC Windows 10:

Sandboxing Penyemak Imbas Anda:

Kotak pasir adalah proses menjalankan program dalam lingkungan kotak pasir untuk melindunginya dari risiko siber dan kekangan pengekodan lain. Anda boleh mengelakkan teknologi anti-tangkapan skrin Netflix dengan menjalankan penyemak imbas anda di kotak pasir.

Walaupun pelbagai program dapat melaksanakan fungsi ini, cadangan kami adalah Sandboxie . Apa yang perlu anda lakukan adalah seperti berikut:

 1. Di komputer anda, muat turun dan pasang aplikasi Sandboxie.

 2. Jalankan penyemak imbas anda di persekitaran kotak pasir. Untuk mencapai ini, klik kanan penyemak imbas anda dan pilih "Run Sandboxed." Berikutan itu, penyemak imbas anda biasanya akan dilancarkan tetapi dengan sempadan kuning di sekelilingnya.

 3. Log masuk ke akaun Netflix anda dan lancarkan filem atau dokumentari yang ingin anda tangkap.

 4. Pada peringkat ini, anda boleh menggunakan alat tangkapan skrin bawaan (alat snipping ) di Windows atau kekunci pintasan "Windows + PrtSc" yang dihormati waktu.

Selagi penyemak imbas anda berjalan di kotak pasir, anda bebas mengambil tangkapan skrin seberapa banyak yang anda suka. Kelebihan Sandboxie adalah bahawa ia tidak mengubah sistem anda secara kekal. Dengan demikian, anda dapat menghentikan sesi dengan cepat dan menghidupkan semula penyemak imbas anda dalam mod "biasa".

Dengan memasang Fireshot:

Fireshot adalah tambahan pada penyemak imbas tangkapan skrin yang telah dibina untuk memaparkan keseluruhan laman web dan menyimpannya secara automatik pada cakera keras anda. Program ini memberi anda peluang untuk menyimpan tangkapan skrin anda dalam pelbagai format, termasuk PDF , JPG, JPEG, PNG , dan GIF . Inilah yang perlu anda lakukan untuk menayangkan Netflix dengan Fireshot:

 1. Muat turun Google Chrome dan pasangkannya di sistem anda.

 2. Buka kedai web untuk Chrome .

 3. Di kotak carian di atas kiri, masukkan "Fireshot" dan pilih "Tambahkan ke Chrome."

 4. Log masuk dan buka segmen filem atau dokumentari yang anda rancangkan untuk menembak di akaun Netflix anda.

 5. Log masuk dan buka bahagian filem atau dokumentari yang anda rancangkan untuk tangkapan skrin ke akaun Netflix anda.

 6. Pilih dari menu pop timbul "Seluruh Tangkap halaman." Fireshot mengambil tangkapan skrin dan menunjukkannya di tetingkap baru.

 7. Simpan tangkapan skrin dalam format pilihan anda.

Bagaimana Menangkap Skrin Netflix pada Mac OS?

 • Keseragaman dan keserasian komputer Mac dengan pelbagai alat telah diketahui. Sekiranya ada, anda akan menemui pelbagai program untuk tangkapan skrin, bukan hanya Netflix, tetapi laman web terkenal lain untuk streaming.

 • Mari kita perhatikan bagaimana setiap dua alat paling popular di pasaran dapat digunakan: Apowersoft dan Fireshot.

APowerShot:

Anda boleh menangkap gambar apa sahaja di skrin menggunakan Apowershot tanpa kekangan. Anda boleh menambahkan teks, bentuk atau bahkan kesan kabur untuk memberi keterangan gambar anda sesuka hati. Inilah cara menggunakannya untuk tangkapan skrin Netflix;

 1. Pada sistem anda, muat turun dan pasang Apowersoft untuk Mac. Setelah pemasangan selesai, ikon baru di bar menu harus dipaparkan.

 2. Log masuk dan buka segmen filem atau dokumentari yang anda rancangkan untuk tangkapan skrin ke akaun Netflix anda.

 3. Gunakan jalan pintas "Command + R" untuk memulakan mod tangkapan skrin.

 4. Seret kursor ke kawasan yang ingin anda tangkap.

 5. Klik simbol terakhir pada gambar yang diambil untuk menyimpan gambar.

Fireshot:

Fireshot berfungsi dengan baik pada Mac, tetapi anda memerlukan penyemak imbas Chrome untuk memuat turun dan memasang Mac untuk menggunakannya. Setelah bahagian ini dikeluarkan, lakukan perkara berikut:

 1. Buka kedai web untuk Chrome.

 2. Masukkan "Fireshot" di kotak carian kiri atas dan pilih "Tambahkan ke Chrome."

 3. Buka Netflix dan arahkan ke filem atau dokumentari pilihan anda.

 4. Di sudut kanan atas penyemak imbas anda, klik "Sambungan" dan pilih "FireShot."

 5. Klik "Tangkap keseluruhan halaman" dari menu pop-up.

 6. Klik butang "Simpan".

Bagaimana cara mendapatkan tangkapan skrin Netflix pada iPad?

 • Malangnya, tidak ada cara untuk tangkapan skrin Netflix di iPad . Sekiranya anda cuba menggunakan butang fizikal atau butang bantuan untuk menangkap Netflix pada iPad, anda akan disambut dengan skrin kosong atau gambar kabur.

 • Adakah itu bermaksud tidak ada harapan? Nasib baik, ada. Seperti PC, aplikasi pihak ketiga menawarkan penyelesaian yang sesuai.

 • Anda boleh menguji aplikasi seperti AirShou , yang membolehkan pengguna menangkap gambar atau merakam apa sahaja yang berlaku di iPad mereka dalam masa nyata tanpa mengedit apa-apa. Airshou tidak tersedia di App Store, bagaimanapun. Anda harus membelinya dari pembekal pihak ketiga.

Bagaimana cara mendapatkan tangkapan skrin Netflix pada iPhone?

 • Seperti iPad, kandungan Netflix tidak dapat dikumpulkan menggunakan lembaran perkongsian iOS standard, yang hanya berfungsi dengan gambar dari sumber yang tidak dilindungi.

 • Netflix dan laman web lain yang menampilkan kandungan hiburan yang dilindungi tidak dapat digunakan untuk menangkap tangkapan layar pada iPhone (dengan menekan butang kuasa dan butang rumah secara serentak).

Ringkasan:

Terdapat beberapa peranti luaran yang dapat anda gunakan untuk tangkapan skrin Netflix. Sebilangan peranti ini hanya berfungsi pada alat eksplisit. Oleh itu, kami sedang berjalan dengan kaedah yang anda perlukan untuk mengambil tangkapan skrin Netflix apabila anda menggunakan elektronik yang paling terkenal.

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Orang ramai bertanya banyak mengenai Netflix. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah.

1. Adakah Netflix percuma atau tidak?

 • Pengguna yang berminat kini dapat melihat sejumlah episod dan filem yang dipilih, terutamanya yang asli Netflix, secara percuma di platform.

 • Anda tidak perlu membuat akaun Netflix untuk mengaksesnya. Rancangan ini juga cukup fleksibel untuk pengguna dihentikan pada bila-bila masa.

2. Bagaimana kos kerja Netflix?

 • Netflix tersedia di pelbagai peranti, termasuk telefon pintar, tablet, TV pintar, komputer riba, dan peranti penstriman, semuanya untuk langganan bulanan tetap.

 • Pelan bermula dari £ 5,99 sebulan dan naik hingga £ 13,99 sebulan: tidak ada bayaran atau kewajipan tersembunyi.

3. Negara mana yang mempunyai Netflix termurah?

 • Oleh itu, apabila Argentina memperoleh kembali "tempat Netflix Termurah", perang yang paling murah berlanjutan (antara Argentina dan Turki).

 • Namun, berdasarkan kos setiap bulan, Turki tetap menjadi destinasi paling berpatutan untuk langganan premium.

4. Adakah Netflix percuma di TV Pintar?

 • Cara menggunakan Netflix untuk menonton televisyen anda. Sekiranya anda memiliki televisyen pintar dari LG, Samsung, Sony, Panasonic, Philips, Sharp, atau Toshiba, kedai aplikasi yang sesuai hampir pasti akan merangkumi aplikasi Netflix.

 • Aplikasi ini tersedia untuk dimuat turun dan dipasang di televisyen anda yang bersambung. Keahlian, bagaimanapun, perlu.

5. Adakah Netflix penting?

 • Sekiranya anda tidak akan kerap menggunakan Netflix atau ingin menggunakannya bersama dengan perkhidmatan penstriman lain, rancangan Asas adalah kaedah yang baik untuk menjimatkan wang.

 • Walau bagaimanapun, jika anda berkongsi dengan beberapa pengguna atau bimbang tentang kualiti gambar, langganan Standard dan Premium tidak terlalu mahal.

Kesimpulan:

Tangkapan skrin adalah bahagian penting dalam membincangkan filem atau rancangan TV yang anda lihat dengan orang tersayang. Walau bagaimanapun, sukar untuk mengingat prosedur yang anda perlukan untuk tangkapan skrin dengan alat yang tidak berkesudahan yang menawarkan program Netflix. Nasib baik, kami telah mengembangkan buku panduan berguna ini untuk mengurangkan hidup anda apabila anda mencapai kelajuan dengan penghantaran terkini atau menunjukkan # 1 anda . Sebagai permulaan, ikuti peraturan mudah ini dan mulakan tangkapan skrin seperti master segera!

artikel berkaitan

Apa itu kotak pasir ? Kotak pasir adalah persekitaran yang menyendiri yang memungkinkan orang mengarahkan program atau prestasi fail yang mempengaruhi aplikasi. kadang-kadang sistem atau mungkin platform di mana niat mereka untuk menjalankan program. Kotak pasir biasanya digunakan untuk menguji kotak pasir mereka juga digunakan oleh anggota keselamatan siber dua ujian apa-apa jenis perisian berbahaya dalam sistem mereka. Kotak suara biasanya digunakan Untuk prestasi selamat pengekodan berbahaya yang dijalankan di rangkaian atau peranti, ia digunakan untuk menyelamatkan peranti dari bahaya pengekodan.

Apa itu kotak pasir?

Pengembangan kotak pasir atau kotak pasir adalah pemeriksaan yang bergantung kepada diri sendiri yang memungkinkan pengguna memeriksa failnya tanpa menimbulkan masalah pada aplikasi sekitarnya atau sistem operasi perangkat, memastikan aplikasi yang diperiksa tidak memiliki akses ke data pengguna atau pengaturcara atau rangkaian lain.

 • Kotak pasir berguna kerana dapat meramalkan tingkah laku program tanpa melibatkan penyiasatan di mana aplikasi atau program ini digunakan.

 • Ia memiliki kekuatan untuk memeriksa perisian atau program di berbagai lingkungan dengan hanya menggunakan satu mesin tanya.

 • Ia mengesan kesalahan dalam program atau perisian dalam persekitaran maya yang telah diberikan kepadanya tanpa menimbulkan masalah di kawasan lain dari peranti atau sistem operasi.

 • Ini membantu dengan penyebaran yang cepat untuk memeriksa tujuan.

Kepentingan kotak pasir.

Melalui peredaran masa malware semakin lama semakin canggih mengesan malware menjadi lebih mencabar dan sukar. Banyak ancaman sejak kebelakangan ini menjadi lebih maju dan ketika mempelajari lebih banyak teknik yang dapat mengelakkan pengesanan dari keselamatan rangkaian.

Kotak pasir dapat melindungi infrastruktur penting organisasi dari perisian hasad dan pengekodan jahat yang mencurigakan kerana ia mewujudkan sistem berasingan baru untuk menjalankan aplikasi.

Apakah kegunaan kotak pasir?

Secara amnya, kotak pasir umumnya kotak pasir dapat digunakan yang mungkin mempunyai virus atau ancaman berbahaya lain tanpa membiarkan perisian menyebabkannya pada perangkat host.

Kotak pasir adalah produk bahasa Jawa yang cukup baik dan pengembangan di sekitar kotak pasir adalah wilayah pengaturcaraan dengan seperangkat peraturan di mana pengaturcara diharuskan menggunakan ketika mereka seharusnya menulis kode Java yang dikirim ayahnya sebagai bagian dari web.

Kotak pasir juga membolehkan penambahan persekitaran pengeluaran pendua untuk pengembang lain di mana dia dapat mengembangkan aplikasinya melalui perkhidmatan web kotak pasir ini juga memungkinkan pembangun ketiga untuk mendapatkan kodnya yang sah sebelum beralih ke persekitaran produksi.

Apa itu kotak pasir Java.

Ini mengirimkan applet Java secara automatik ke penyemak imbas pengguna di mana ia menyamar sebagai bagian dari laman web dan dilakukan ketika pengguna tiba di penyemak imbas tanpa perlindungan pengekodan yang mencurigakan ini dapat dijalankan tanpa sekatan dan dapat membahayakan perangkat.

Kotak pasir digunakan untuk pengasingan kod berbahaya yang membantu memberi perlindungan terhadap serangan mencurigakan dan bahaya yang dilakukan oleh program Java bug sambil mempunyai akses ke sistem operasi dan kotak pasir java memori.

Kotak pasir Java

Tanpa kotak pasir java, kod atau program jahat boleh masuk dan mempunyai akses ke apa sahaja yang diinginkan dan boleh merosakkan atau merosakkan seluruh sistem yang dimilikinya untuk mengaksesnya.

Kotak pasir Java dapat mencari kawasan untuk kod luaran dan memungkinkannya melarikan diri pada kehendak dan satu set peraturan diperkenalkan oleh pengaturcara untuk membenarkan kod ini di kawasan terbatas untuk memainkan cara yang ingin dimainkan.

Ia seperti menyekat anak di parameter rumah dan membiarkannya melakukan apa sahaja yang dia mahu lakukan di Rumah, tetapi dia tidak dapat pergi ke tempat lain. Perkara yang sama berlaku pada perisian hasad luaran atau pengekodan jahat untuk menjalankan cara yang diinginkan dalam sistem bersendirian atau terpencil yang disediakan oleh kotak pasir java tetapi ia tidak boleh menyebabkan masalah atau mempunyai akses di luarnya dan tidak boleh membahayakan peranti .

Kelebihan kotak pasir

Kotak pasir berguna untuk kod baru dan perubahan yang telah dilakukan dalam pengekodan sebelum disiarkan secara langsung kerana ia menjimatkan masa anda dan anda adalah peranti dari bahaya.

Kotak pasir boleh berfungsi sebagai sistem makan terkini untuk virus di mana wayarles dapat dieksploitasi dan digunakan oleh pakar keselamatan untuk memahami pola virus menghindari jenis virus tertentu di masa depan. Ia juga dapat membantu menunjukkan ketidakcekapan sistem.

Ringkasan.

Kotak pasir sangat bermanfaat untuk komputer atau peranti yang menggunakan atau menguji pelbagai jenis pengekodan atau pengaturcaraan secara berterusan kerana jika ada kesalahan dalam program ini tidak dapat mempengaruhi peranti atau sistem operasi anda jika anda menggunakan kotak pasir.

Cara menggunakan kotak pasir.

Penggunaan kotak pasir dilakukan ketika Anda harus mengasingkan atau melakukan kod dalam situasi apa pun mulai perisian kod diperlukan untuk dilakukan beberapa contoh tertentu menggunakan kotak pasir untuk mengasingkan atau menjalankan kode termasuk

Penyemak imbas web

Penyemak imbas yang boleh dipercayai boleh digunakan di kotak pasir maka jika laman web dieksploitasi atau mengeksploitasi ketidakcekapan dalam penyemak imbas, maka kerosakan akan terhad atau minimum pada kotak pasir .

Perlindungan perisian

Kotak pasir digunakan untuk menjalankan perisian yang mencurigakan di persekitarannya untuk memastikan bahawa perisian tersebut tidak membahayakan perangkat atau digunakan untuk memastikan bahawa perisian tersebut tidak mengakses data peribadi pengguna atau peranti tersebut .

Kotak pasir sebagai persekitaran maya.

Kotak pasir berfungsi sebagai persekitaran maya untuk kod yang tidak dipercayai atau mencurigakan.

Penyelidikan keselamatan.

Kotak pasir digunakan oleh pakar untuk penyelidikan keselamatan yang mereka maksudkan untuk menggunakannya untuk mengesan kod yang mencurigakan .

Maya.

Ini adalah sejenis mesin yang bertindak seperti kotak pasir yang digunakan untuk menguji program jahat.

Aplikasi kotak pasir.

Terdapat banyak aplikasi kotak pasir.

Kandungan penyemak imbas kebanyakannya bergantung pada kotak pasir untuk memeriksa kandungan yang dimuatkan oleh penyemak imbas web yang juga termasuk flash Microsoft dan Adobe. Kebiasaannya jenis kandungan ini sangat sukar dijauhkan dari jangkauan virus dan perisian berniat jahat.

Fail PDF dan dokumen lain mungkin juga merangkumi beberapa kod oleh itu pembaca Adobe menjalankan fail dalam kotak pasir yang menghalang dem daripada keluar dari pembaca PDF anda dan mengganggu sistem.

Inilah sebabnya mengapa komputer atau Microsoft Office menjalankan fail di kotak pasir sebelum menjalankannya di komputer untuk memastikan fail dan komputer selamat dari kandungan berbahaya.

Untuk aplikasi mudah alih , anda tidak memerlukan kotak pasir kerana ia dilakukan oleh sistem mudah alih, misalnya, sistem Android dan iPhone perlu meminta izin untuk menyatakan perubahan dalam sistem.

Akhirnya, kotak pasir mewujudkan persekitaran baru untuk fail untuk mengelakkannya menimbulkan masalah antara satu sama lain dan dengan peranti.

Ringkasan

Komputer untuk melindungi data dan sistem operasi pengguna membatasi perisian baru atau program dalam lingkungan maya untuk memahami sifat perisian atau program. Ini juga digunakan untuk memahami corak virus dan malware.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

orang bertanya banyak soalan mengenai Sandbox. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah.

1. Apakah kotak pasir itu?

Kotak pasir adalah persekitaran maya di mana pengaturcara menguji kod pengaturcaraan baru mereka untuk alasan itu jika ada kesalahan dalam program mereka sehingga mereka dapat memastikan sistem operasi peranti mereka selamat.

2. Mengapa ia dipanggil kotak pasir?

Ini disebut kotak pasir kerana permainan di mana pengguna akan diberi beberapa tujuan dan pengguna harus menyelesaikan tujuan ini dalam parameter permainan.

3. Apakah tujuan kotak pasir itu?

Tujuan utama kotak pasir adalah untuk melindungi peranti dan sistem operasi anda dari pengekodan dan pengaturcaraan yang berbahaya, atau ancaman yang disebabkan oleh aplikasi luar atau program.

4. Bagaimana kotak pasir berfungsi?

Ia mewujudkan persekitaran maya untuk perisian atau program untuk ujian dan kemudian pengaturcara menjalankan kod tersebut di dalam persekitaran maya itu untuk melihat apakah ada kesalahan dalam kod yang boleh menyebabkan masalah pada sistem operasi perantinya atau boleh membahayakan peranti .

5. Adakah kotak pasir bermanfaat untuk pengaturcara sahaja?

Kotak pasir boleh digunakan oleh sesiapa sahaja, tetapi lebih penting dan bermanfaat bagi pengaturcara kerana mereka sering menulis kod dan mereka memerlukan ruang untuk menjalankan atau menguji kod ralat.

kesimpulan

kotak pasir adalah sistem keselamatan yang sangat penting dan bermanfaat yang dikembangkan oleh pakar komputer untuk memeriksa pengekodan atau program berbahaya atau mencurigakan, ia juga digunakan oleh pegawai keselamatan siber sebagai kuarantin bagi virus untuk mengkaji sifat virus dan meramalkan serangan siber masa depan.

Artikel berkaitan