Cara Menghantar Gambar di Tinder. Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari. Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar .

Cara Menghantar Gambar di Tinder

:eight_pointed_black_star: Bagaimana Menghantar Gambar di Tinder pada tahun 2021?

Dunia hari ini sangat visual dan aplikasi Tinder digunakan di seluruh negara. Gambar telah menjadi bahagian penting bagaimana orang hidup dan berkomunikasi di media sosial. Anda mungkin pernah menemui pepatah yang terkenal bahawa jika anda tidak mempunyai gambaran tentang itu, maka itu tidak pernah berlaku. Ini menerangkan betapa pentingnya foto dalam kehidupan sebenar .

Cara Menghantar Gambar di Tinder. Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari. Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar

Tidak semua orang menyedari ciri ini di Tinder bahawa anda sebenarnya boleh menghantar gambar anda di atas kapal. Itu tidak benar. Tetapi anda hanya boleh memuat naik gambar di profil Tinder anda dan membuatnya dapat dilihat oleh satu orang sahaja. Tidak ada pendekatan langsung untuk itu semudah itu tetapi kami dapat mewujudkannya untuk anda.

Berikut adalah garis panduan langkah demi langkah mudah yang membolehkan anda menghantar foto dari galeri telefon anda ke pertandingan anda di Tinder (menggunakan prnt.sc)

 1. Pertama, ambil gambar dari telefon anda, simpan sebarang foto ke dalam gulungan kamera telefon anda.

 2. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau Safari apa sahaja yang anda gunakan.

 3. Pergi ke prnt.cs pada penyemak imbas telefon anda.

 4. Apabila laman web dibuka, anda akan melihat kotak biru yang bertuliskan Browse Images.

 5. Klik pada pautan itu dan pilih Perpustakaan foto dari menu yang muncul. Kemudian pilih foto dari pustaka foto anda yang ingin anda hantar.

 6. Laman web akan menghasilkan pautan untuk foto tersebut. Buka pautan itu untuk memastikan gambarnya yang ingin anda hantar.

 7. Kemudian salin pautan tersebut. Sekarang buka aplikasi Tinder dating anda dan pergi ke sembang orang yang ingin anda kirimkan foto itu.

 8. Sekarang tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar. Semudah itu.

Ini adalah kaedah paling mudah dan selamat untuk menghantar gambar di Tinder. Anda juga boleh menghasilkan pautan untuk gambar di Google Drive Instagram, Facebook atau iCloud anda . Ini boleh menjadi aplikasi media sosial lain dan membaginya dengan serta-merta dengan pertandingan Tinder anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside::eight_pointed_black_star: Apa itu Tinder dan Bagaimana Ia Berfungsi?

Kita semua tahu bahawa tinder adalah aplikasi temu janji yang membolehkan anda melayari profil orang sehingga anda boleh mula berpacaran dan bersenang-senang dalam usaha mencari pasangan yang berpotensi. Anda boleh menyediakan aplikasi dengan jarak jauh atau anda bersedia melakukan perjalanan ke atas dan dari sana Tergantung yo. Ini bergantung sepenuhnya kepada anda untuk menyukai atau tidak. Menyukai profil juga disebut sebagai meleret ke kanan sambil menggesek ke kiri bermaksud anda tidak mahu memadankan profil.

Sekiranya anda dan orang lain berada di Tinder, kedua-dua leret ke kanan satu sama lain, maka aplikasi akan memberitahu anda bahawa anda adalah pasangan yang sesuai. Ini membolehkan anda menghubungi satu sama lain menggunakan platform pesanan aplikasi dengan mudah.

Di permukaan ini Tinder mungkin kelihatan agak dangkal. Aplikasi utama difokuskan dan bertujuan menampilkan gambar profil untuk dilayari. Beberapa butiran selain ini adalah nama depan, umur dan pekerjaan dapat dilihat pada pandangan pertama. Anda dapat mengetahui lebih lanjut dengan melihat bio pengguna dengan bernasib baik.

1. :white_check_mark: Berkongsi Terlalu Banyak Maklumat mengenai Tinder

Sementara Tinder nampaknya berkongsi banyak maklumat lebih awal. Sekarang mereka telah berubah pengaturan dan tidak lagi menunjukkan rakan Facebook bersama. Tetapi masih ada profil lain yang boleh dihubungkan dengan aplikasi temu janji. Contohnya anda dapat memautkan akaun Instagram anda pada aplikasi dan senarai main Spotify.

Cara Menghantar Gambar di Tinder. Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari. Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar

2. :white_check_mark: Berbaring pada Profil Pengikat Anda

Walaupun setiap orang mempunyai pilihan sendiri. Sebilangan orang mahu menyimpan beberapa butiran mengenai Tinder secara peribadi, ini tidak bermakna anda harus membohongi profil anda. Anda mungkin bertanya pada diri sendiri mengapa saya mesti menggunakan nama sebenarnya di Tinder?

Ini hanya kerana menggunakan nama palsu dapat menimbulkan kesan percubaan catfishing sosial atau peniruan identiti . Ia bermula dari perlawanan dengan kaki yang salah. Oleh itu, pastikan untuk menggunakan nama sebenar anda di Tinder atau sekurang-kurangnya gunakan nama samaran anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Bolehkah anda menghantar Gambar di Tinder Chat

Tinder adalah sejenis aplikasi media sosial yang digunakan terutamanya untuk temu janji. Ia menggunakan Facebook untuk log masuk dan membolehkan anda berkongsi gambar, minat muzik dan meme anda melalui aplikasi pihak ketiga. Sekiranya anda ingin menghantar gambar ke pertandingan dengan seseorang, anda boleh melakukan ini dengan beberapa cara.

Tinder biasanya tidak membenarkan pengguna menghantar gambar antara satu sama lain. Ini mungkin berlaku kerana orang mengambil kesempatan dan menyalahgunakan laman temu janji untuk saling menghantar gambar yang tidak diundang dan kadang-kadang mengganggu .

Berikut adalah beberapa cara untuk menghantar gambar di Tinder.

 • Itu dikatakan bahawa ia menarik orang dari semua peringkat umur Sama ada anda dewasa, usia remaja atau lima puluh plus ke tahap yang berbeza-beza. Tinder adalah aplikasi yang baik untuk dicuba jika anda berusia di bawah 50 tahun terutamanya ketika anda berada di bandar besar. Berkencan lebih dari 50 adalah mungkin, lihat Lumen yang direka untuk single 50 ke atas!

 • Anda juga mungkin memikirkan berapa kos untuk menggunakan Tinder. Aplikasi Tinder asas adalah percuma dengan pilihan untuk menaik taraf ke Tinder Plus atau tinder Gold dan Tinder Platinum. Sekiranya anda mahukan lebih banyak mengenai perkara itu dalam satu minit dan juga yang lain dalam pembelian aplikasi dan ciri premium.

 • Setelah anda memuat turun aplikasi temu janji maka anda boleh log masuk ke akaun Facebook anda atau menggunakan nombor telefon bimbit anda. Walaupun anda tidak memerlukan Facebook untuk menggunakan Tinder, ini hanya untuk membuat membuat akaun anda sedikit lebih mudah . Sebilangan besar maklumat data profil anda terdapat secara automatik dari akaun Facebook anda sehingga menjadikan muat naik foto anda sangat mudah. Tinder tersedia untuk kedua-dua peranti Android iOs.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Cara Menghantar Gambar di Tinder Chat

Kita semua tahu bahawa Tinder adalah jenis aplikasi media sosial yang digunakan terutamanya untuk temu janji. Ia menggunakan Facebook untuk log masuk dan membolehkan anda berkongsi minat dan gambar muzik anda untuk aplikasi pihak ketiga. Sekiranya anda ingin menghantar gambar ke pertandingan maka anda boleh melakukan ini dengan beberapa cara.

Untuk mula berbual dengan pertandingan Tinder dalam bentuk GIF yang lancar pengguna selalu perlu memastikan mereka harus mempunyai versi terbaru Tinder. Maka pilihan GIF akan muncul di kiri bawah di sudut mana-mana tetingkap sembang. Cukup klik pada pilihan GIF kemudian tatal ke bawah ke perpustakaan dan ketuk pilihan GIF anda.

Menurut banyak platform seperti tinder banyak aplikasi tidak membenarkan menghantar mesej gambar tetapi membolehkan GIF menghantar ke pertandingan anda melalui sembang. Sekiranya anda menggunakan Tinder maka anda tahu bahawa ia membolehkan anda menambahkan gambar dari gulungan kamera anda juga tetapi ini lebih awal tidak hadir dan hanya Facebook yang dibenarkan . Sekiranya anda melakukan perkara yang mudah, anda boleh memuat naik gambar walaupun sangat terhad tetapi dari peranti anda dan secara tidak langsung berkongsi dengan perlawanan anda. Anda kemudian boleh membuangnya setelah mereka menyimpannya.

Tinder telah menukar permainan menjadi permainan temu janji dalam talian. Tidak ada keraguan dalam hal itu. Tetapi dari perspektif orang walaupun sebagai salah satu aplikasi temu janji yang paling popular, terdapat beberapa kesilapan yang terlalu banyak dilakukan oleh pengguna.

Memuat naik gambar ke Tinder adalah fungsi utama Tinder. Tanpa gambar pengguna tidak akan dapat menggunakan aplikasi sepenuhnya.

:eight_pointed_black_star: Cara Menghantar Memes On Tinder

Menghantar GIF ke pertandingan anda sangat mudah dan satu-satunya pilihan yang anda ada. Yang anda perlukan ialah versi terbaru aplikasi Tinder di telefon anda.

Sebaik sahaja anda mendapat perlawanan, buka sembang, anda akan menemui pilihan GIF yang terletak di sudut kiri bawah tetingkap sembang.

Bitmoji digunakan untuk jangka masa yang pendek dan kadang-kadang. Ini tidak sama seperti yang anda lakukan sebelum ini seperti menghantar mesej bergambar dan anda boleh melakukannya dengan mudah menggunakan sesuatu di luar Tinder.

Anda sentiasa boleh berkongsi pautan ke foto yang terdapat di tempat lain seperti Facebook, Instagram atau yang lain. Pastikan anda mematuhi semua peraturan dan jangan biadap dalam jenis gambar yang ingin anda kongsi.

:white_check_mark: Cara Memuat Naik Gambar Ke Tinder Anda

Semasa menghantar gambar dan kemudian memastikan anda memberitahu penerima terlebih dahulu. Perkara ini sangat penting sekiranya berlaku buat pertama kalinya.

Ingatlah untuk memberitahu mereka bagaimana cara mendapatkannya adalah perkara pertama yang paling penting dilakukan. Anda juga mesti mengendalikan semua perkara dengan hormat yang boleh anda lakukan. Jangan hantarkan gambar yang boleh membuat orang lain tidak selesa atau tidak sesuai untuk dilihat.

Bersikap baik pada nombor yang anda hantar. Terlalu banyak yang mungkin tidak sesuai untuk anda ketika mula-mula bertukar gambar. Mintalah dia cara hubungan yang berbeza seperti Instagram nombor telefon platform Sosial lain dll.

Anda boleh bermain permainan dengan orang itu dan cuba mengemas kini album foto anda dengan foto yang akan anda hantar atau anda hanya boleh menghantar Gif kepadanya. Orang lain yang bijak menjadi lelaki dan mengambil langkah seterusnya untuk anda melakukannya. Mintalah dia cara hubungan yang berbeza seperti platform media Sosial lain, nombor telefon dll.

Semua orang pada suatu ketika tertanya-tanya sama ada mereka boleh menghantar gambar sebagai mesej di atas. Ini adalah kaedah terbaik untuk menghantar gambarnya yang hanya dapat dilihat dan dinikmati olehnya. Anda hanya dapat menggunakan momen dengan seseorang yang sudah anda padankan dan tidak akan mengurangkan jumlah yang tidak diingini.

Anda juga boleh memanfaatkannya dan menggunakan penapis yang serupa dengan snapchat. Anda juga boleh menghantar gambar perjalanan dan foto dari anda dan rakan anda. Sekarang anda mempunyai cara untuk menghantar gambar, pastikan anda menjaga kebersihannya.

Cara Menghantar Gambar di Tinder. Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari. Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar.

Sekiranya anda hanya ingin menghantar gambar ke pertandingan sebagai mesej peribadi, hanya anda yang boleh menggunakan cara lain seperti menggunakan alat menyimpan dan berkongsi gambar pihak ketiga. Contohnya pautan dari iCloud dll.

Ringkasan Cara Menghantar Gambar di Tinder. Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari. Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar. Tetapi masih ada profil lain yang boleh dihubungkan dengan aplikasi temu janji. Contohnya anda dapat memautkan akaun Instagram anda pada aplikasi dan senarai main Spotify.

Soalan Lazim

Terdapat beberapa pertanyaan yang berkaitan dengan Cara Mengirim Gambar di Tinder adalah seperti berikut:

1. Bolehkah anda menghantar gambar di Tinder 2021?

Dunia hari ini sangat visual dan aplikasi Tinder digunakan di seluruh negara. Gambar telah menjadi bahagian penting bagaimana orang hidup dan berkomunikasi di media sosial. Anda mungkin pernah menemui pepatah yang terkenal bahawa jika anda tidak mempunyai gambaran tentang itu, maka itu tidak pernah berlaku. Ini menerangkan betapa pentingnya foto dalam kehidupan sebenar.

2. Bolehkah anda menghantar gambar pada sembang pertandingan?

Kita semua tahu bahawa Tinder adalah jenis aplikasi media sosial yang digunakan terutamanya untuk temu janji. Ia menggunakan Facebook untuk log masuk dan membolehkan anda berkongsi minat dan gambar muzik anda untuk aplikasi pihak ketiga. Sekiranya anda ingin menghantar gambar ke pertandingan, anda boleh melakukan ini dengan beberapa cara

3. Bagaimana lelaki menghantar gambar Tinder?

Cara Menghantar Gambar di Tinder. Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari. Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar.

4. Mengapa gambar seseorang hilang di Tinder?

Ini hanya kerana profil kosong bermaksud orang yang anda padankan dengan membuang maklumatnya atau menghapus akaunnya. Perbualan akan tetap ada tetapi profil tidak dapat dilihat. Mungkin itu hanya pepijat tetapi jika profil dan percakapannya hilang maka mungkin dia menyatakan bahawa anda tidak dapat ditandingi.

5. Bolehkah anda menghantar gambar pada Tinder 2020?

Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari. Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar

6. Bagaimana anda membalas gambar di Tinder 2021?

Aplikasi Tinder digunakan di seluruh negara sekarang. Gambar telah menjadi bahagian terpenting dari bagaimana orang hidup dan berkomunikasi di media sosial. Anda mungkin pernah menemui pepatah yang terkenal bahawa jika anda tidak mempunyai gambar anda, maka itu tidak pernah berlaku. buka sebarang perbualan kemudian ketik ikon senyuman tatal pada pilihan anda dan tekan hantar. Ini menerangkan betapa pentingnya foto dalam kehidupan sebenar.

7. Apakah ikon kamera di atas rabuk?

Tinder menambahkan panggilan video ke aplikasinya sekarang dalam fitur baru yang disebut Face to Face. Apabila dua pengguna telah sepadan maka butang baru akan muncul di kanan atas skrin sembang yang menunjukkan kamera video biru. Mengetuk butang itu muncul ke layar yang meminta pengguna untuk "memeriksa kimia dengan cepat Muka.

8. Adakah Perlawanan layak dibayar?

Ya hanya jika anda berumur 28 tahun ke atas dan mencari hubungan yang serius. Kemudian ia adalah salah satu laman web temu janji terbaik untuk profesional tunggal. jadi anda akan menjumpai banyak perlawanan berkualiti tinggi. Dan jika anda berpacaran lebih dari 50 tahun, ini bukan masalah besar, ini adalah laman web terbaik untuk anda.

9. Gambar apa yang harus saya muat naik di Tinder?

Tinder membolehkan anda memuat naik ENAM foto sahaja. Ini tidak mencukupi yang lebih daripada cukup. Apa-apa sahaja antara 4 dan 6 foto yang ada. Sekiranya melakukan pekerjaan yang baik untuk anda maka kualiti foto lebih penting.

10. Adakah Bumble atau Tinder lebih baik?

Tinder adalah cara yang menyeronokkan untuk meluahkan perasaan anda. Aplikasi temu janji sangat mudah digunakan jika anda ingin bersenang-senang anda boleh menggunakannya sekarang. Bumble adalah aplikasi temu janji untuk wanita yang ingin diberi kuasa dan gembira sendiri dan lelaki yang ingin membiarkan wanita membuat langkah pertama. Sekiranya anda mahu, muat turun aplikasinya. Semakin ramai orang merasa selesa untuk berkencan dalam talian maka semakin banyak peluang bagi orang untuk mencari cinta

11. Berapa banyak gambar yang boleh anda muat naik di Tinder?

Tinder membolehkan anda memuat naik 6 foto keseluruhan yang lebih dari cukup. Apa-apa sahaja antara 3 dan 6 foto semestinya berfungsi dengan baik untuk anda dan gambar-gambar ini cukup. Kualiti foto lebih penting.

Kesimpulannya

Ikuti idea-idea di atas mengenai rabun supaya anda dapat menikmati perbualan anda dengan lebih lanjut di Tinder sekarang. Kami berharap maklumat ini dapat membantu anda. Cara Menghantar Gambar di Tinder. Ambil gambar dari gulungan kamera telefon anda. Kemudian buka penyemak imbas internet anda sama ada Chrome atau safari.

Pergi ke prnt.cs anda dapat melihat pilihan untuk memilih gambar dari galeri Facebook anda menyalin pautan gambar yang ingin anda hantar. Buka aplikasi Tinder dating anda tampal pautan di kotak sembang dan tekan hantar. Dikatakan bahawa gambar bernilai seribu perkataan atau anda boleh mengatakan apa-apa dalam gambar yang anda hantar.

Tinder mungkin tidak mempunyai ciri yang membolehkan anda menyatakan seribu perkataan anda dengan satu gambar tetapi anda berkongsi dengan padanan anda. Itu tidak bermaksud anda tidak boleh melakukannya. Anda boleh melakukannya melalui dakwat dengan mengemas kini album anda di platform atau meminta komunikasi dimatikan. Sama ada cara atau ingat untuk bertimbang rasa semasa anda melakukannya.

ARTIKEL BERKAITAN 1. Kod pendek pengikat 2. Apakah maksud jantung emas pada tindik? 3. Apakah maksud bintang biru pada tinder?

Cara menghantar gambar di Tinder

Bagaimana cara menghantar gambar di Tinder? Anda boleh menghantar gambar di Tinder menggunakan gulungan kamera dan Prnt.sc. Print.sc adalah laman web yang membantu menghantar gambar di akaun.

Terutama laman web ini menghasilkan pautan untuk gambar. Namun, tanpa laman web ini, anda tidak boleh memuat naik gambar di Tinder . Prnt.sc membolehkan anda berkongsi pautan gambar di mana-mana platform media sosial.

Bagaimana cara menghantar gambar di Tinder?

Untuk menghantar gambar di aplikasi Tinder , anda boleh mengikuti langkah-langkah yang diberikan.

Menghantar gambar di aplikasi Tinder
Langkah 1 Tangkap gambar atau pilih foto yang dikehendaki dari galeri.
Langkah 2 Buka mana-mana penyemak imbas internet yang anda ada.
Langkah 3 Di penyemak imbas, ketik print.sc dan lihat hasil carian.
Langkah 4 Sebaik sahaja anda membuka penyemak imbas anda, anda akan mendapat pilihan "cari gambar". Klik pada pilihan ini.
Langkah 5 Sekarang, anda akan mendapat pesan pop timbul "pustaka foto"
Langkah 6 Pilih foto yang ingin anda kongsi di Tinder
Langkah 7 Oleh itu, setelah anda memilih foto, laman web ini akan menghasilkan pautan.
Langkah 8 Sekarang, setelah pautan anda siap, buka. Ini untuk memastikan bahawa ia adalah foto tepat yang ingin anda kongsi.
Langkah 9 Selepas itu, salin pautan yang anda dapat.
Langkah 10 Pergi ke aplikasi Tinder dan arahkan sembang orang yang anda mahukan.
Langkah 11 Tampal pautan yang baru anda salin dan klik butang hantar.

Jadi, semudah itu. Anda boleh berkongsi gambar di mana-mana platform yang anda mahukan. Ini adalah kos dan bebas dari kesibukan.

Ringkasan

Print.sc adalah laman web yang membantu anda menghasilkan pautan untuk menghantar gambar . Ini kerana, tanpa laman web ini, anda tidak dapat mendapatkan pautan untuk berkongsi gambar. Dan, dalam kes lain, anda tidak boleh berkongsi gambar di Tinder.

Jadi, pilih saja gambar untuk mendapatkan pautan ke. Dan, cari print.sc pada penyemak imbas anda. Juga, klik pada pilihan pustaka foto dan pilih foto.

Dan, ini akan menghasilkan pautan dan anda akan menyalinnya. Sekarang, kongsi dalam peti masuk orang yang anda mahukan di Tinder.

Cara memuat naik gambar di profil Tinder

Walau bagaimanapun, anda boleh berkongsi gambar di profil anda. Tetapi, prosedur ini hanya untuk satu orang sahaja. Ia juga lebih baik kerana profil anda akan dirahsiakan.

Anda boleh berkongsi dengan satu orang sahaja. Namun, ia tetap merupakan tugas yang berisiko. Itu kerana apa yang berlaku jika anda tidak mahu orang lain melihat gambar ini? Untuk ini, saya ada muslihat untuk anda.

Lebih baik memuat naik gambar semasa berbual dengan orang itu. Oleh itu, anda boleh meminta mereka untuk memeriksa. Dan setelah mereka melihatnya, anda boleh menghapusnya selepas itu.

Setiap kali anda melihat seseorang dalam talian, kemas kini gambarnya. Kemungkinan besar mereka akan melihatnya dengan segera. Dan, setelah mereka mengulasnya, hapuskannya dengan segera.

Tetapi, selain memuat naik gambar dan berkongsi pautan, ada perkara lain yang ada. Dan, itulah GIF. Sekiranya anda aktif di media sosial, anda mungkin mengetahui GIF.

Dan tentu saja, anda tahu itu. Ini kerana menggunakan Tinder adalah langkah maju di media sosial. Anda kebanyakannya bermula dari Facebook dan ia juga mempunyai GIF.

Tetapi, bagaimana anda boleh menghantar Bitmojies atau GIF di Tinder ? Ikuti langkah-langkah yang diberikan di bawah.

Mencari GIF di Tinder

Mencari GIF di Tinder terlalu mudah dan ringkas. Ia juga membolehkan perbualan anda menjadi lucu dan positif. Setelah mengetahui cara menghantar gambar di Tinder , ini seterusnya.

Satu fakta yang menyeronokkan adalah bahawa perbualan kita menjadi membosankan tanpa pelekat. Juga, banyak ayat terdengar salah tanpa emoji GIF. Oleh itu, untuk mengelakkan salah faham yang pelik ini, GIF membantu.

Di mana untuk mencari GIF di Tinder?

Sebaik sahaja anda membuka sembang dengan seseorang, lihat sudut kiri. Di bahagian bawah, anda melihat pilihan GIF. Untuk menghantar, klik sahaja.

Anda akan melihat tetingkap yang penuh dengan GIF. Sekarang, pilih yang sesuai dengan sembang anda. Dan, klik padanya kemudian hantar. Di sana anda pergi dengan bersenang-senang dan berbual.

Snapchat Bitmojies di Tinder

Snapchat adalah aplikasi lain yang menyeronokkan dengan banyak penapis. Juga, ia mempunyai banyak bitmojies yang menyeronokkan. Tetapi, bagaimana jika anda boleh menghantarnya di Tinder juga.

Dan, Tinder secara peribadi tidak mempunyai pilihan Bitmojies. Tetapi, menghubungkan Snapchat dengan Tinder membantu untuk itu. Sekarang, untuk melakukan ini, ikuti proses yang diberikan di bawah.

 1. Buka akaun Tinder anda.

 2. Pergi ke sembang sasaran yang anda mahukan.

 3. Anda akan menemui pilihan Bitmoji hijau di Tetingkap.

 4. Di Tetingkap, anda akan melihat pilihan "Sambungkan ke Snapchat".

 5. Sekarang, masukkan e-mel dan kata laluan Snapchat anda di sana.

6. Anda telah log masuk sekarang. Jadi, pergi ke tetapan dan benarkan sambungan ke pertandingan .

Walau bagaimanapun, hubungan dan perlawanan adalah pilihan anda. Anda juga boleh melangkauinya jika anda ingin menambahkan satu ahli sahaja. Ini adalah untuk melindungi privasi anda.

Memuat naik video di Tinder

Beberapa tahun yang lalu, Tinder mempunyai ciri klip video. Dengan menggunakan ini, anda dapat memuat naik gelung pada profil anda.

Gelung ini berdurasi 2 saat. Tetapi, kemudian gelung ini diubah. Dan, Tinder mengubahnya dengan 15 video 15 saat.

Ringkasan

Jadi, anda boleh berkongsi GIF dan Bitmojies dengan akaun Tinder anda . Dan, klik pada pilihan GIF di kiri bawah.

Dan, hantarkan dalam sembang. Juga, menyambungkan Snapchat anda akan menyenangkan bagi Bitmojies. Oleh itu, jika anda menggunakan Tinder , ikuti langkah-langkahnya dan nikmatilah!

Soalan Lazim

Mengapa kita tidak boleh menggunakan Tinder?

Menggunakan Tinder akan menyebabkan rasa hormat pada diri anda hilang. Dan, ini akan berlaku dalam sepuluh minit pertama. Dan, anda akan merasa begitu kerana orang-orang yang menarik di sana.

Anda juga akan merasa seperti mendapat persetujuan daripada mereka. Atau, perasaan tidak diendahkan atau ditolak oleh mereka tidak menghormati.

Apakah perkara yang harus dielakkan di Tinder?

Pada Tinder, anda mesti mengelakkan kesilapan berikut. Jangan membohongi profil anda sama sekali. Juga, berhati-hati semasa memeriksa usia perlawanan.

Elakkan memilih gambar yang salah untuk profil anda. Dan, jangan berkongsi banyak maklumat peribadi.

Apa yang perlu saya tambah pada profil Tinder saya?

Dalam profil Tinder anda, anda boleh menambah mengenai kajian anda. Atau, anda boleh menambahkan minat, hobi, dan jenis ideal anda. Juga, akan lebih menyenangkan untuk menambahkan mengenai pekerjaan dan tempat yang anda gemari.

Bagaimana Tinder mengira jarak lokasi anda?

Tinder mengira jarak anda dengan mengira yang sebelumnya. Juga, dengan lokasi sebelumnya, ia mengira lokasi semasa. Juga, orang akan mendapatkan lokasi anda dengan lokasi sebelumnya.

Bagaimana untuk menyetujui atau tidak menyetujui pertandingan di Tinder?

Sekiranya anda ingin meluluskan seseorang di Tinder, leret ke kanan. Sekiranya anda tidak menyukai seseorang, anda boleh menolaknya. Anda boleh meleretnya ke sebelah kiri. Ini cukup mudah untuk menyetujui atau menolak pertandingan .

6. Apa yang perlu dilakukan jika anda secara tidak sengaja menyukai seseorang?

Anda boleh membantahnya. Tetapi, ini dengan akaun biasa. Jika tidak, anda memerlukan Gold Tinder atau Tinder plus, prosedurnya akan berbeza.

Cara menghantar gambar di Tinder

Bagaimana cara menghantar gambar di Tinder? Anda boleh menghantar gambar di Tinder menggunakan gulungan kamera dan Prnt.sc. Print.sc adalah laman web yang membantu menghantar gambar di akaun.

Terutama laman web ini menghasilkan pautan untuk gambar. Namun, tanpa laman web ini, anda tidak boleh memuat naik gambar di Tinder . Prnt.sc membolehkan anda berkongsi pautan gambar di mana-mana platform media sosial.

https://www.pexels.com/photo/man-people-woman-heart-7341880/

Bagaimana cara menghantar gambar di Tinder?

Untuk menghantar gambar di aplikasi Tinder , anda boleh mengikuti langkah-langkah yang diberikan.

Blockquote

Menghantar gambar di aplikasi Tinder
Langkah 1 Tangkap gambar atau pilih foto yang dikehendaki dari galeri.
Langkah 2 Buka mana-mana penyemak imbas internet yang anda ada.
Langkah 3 Di penyemak imbas, ketik print.sc dan lihat hasil carian.
Langkah 4 Sebaik sahaja anda membuka penyemak imbas anda, anda akan mendapat pilihan "cari gambar". Klik pada pilihan ini.
Langkah 5 Sekarang, anda akan mendapat pesan pop timbul "pustaka foto"
Langkah 6 Pilih foto yang ingin anda kongsi di Tinder
Langkah 7 Oleh itu, setelah anda memilih foto, laman web ini akan menghasilkan pautan.
Langkah 8 Sekarang, setelah pautan anda siap, buka. Ini untuk memastikan bahawa ia adalah foto tepat yang ingin anda kongsi.
Langkah 9 Selepas itu, salin pautan yang anda dapat.
Langkah 10 Pergi ke aplikasi Tinder dan arahkan sembang orang yang anda mahukan.
Langkah 11 Tampal pautan yang baru anda salin dan klik butang hantar.

Jadi, semudah itu. Anda boleh berkongsi gambar di mana-mana platform yang anda mahukan. Ini adalah kos dan bebas dari kesibukan.

Ringkasan

Print.sc adalah laman web yang membantu anda menghasilkan pautan untuk menghantar gambar . Ini kerana, tanpa laman web ini, anda tidak dapat mendapatkan pautan untuk berkongsi gambar. Dan, dalam kes lain, anda tidak boleh berkongsi gambar di Tinder.

Jadi, pilih saja gambar untuk mendapatkan pautan ke. Dan, cari print.sc pada penyemak imbas anda. Juga, klik pada pilihan pustaka foto dan pilih foto.

Dan, ini akan menghasilkan pautan dan anda akan menyalinnya. Sekarang, kongsi dalam peti masuk orang yang anda mahukan di Tinder.

Cara memuat naik gambar di profil Tinder

Walau bagaimanapun, anda boleh berkongsi gambar di profil anda. Tetapi, prosedur ini hanya untuk satu orang sahaja. Ia juga lebih baik kerana profil anda akan dirahsiakan.

Anda boleh berkongsi dengan satu orang sahaja. Namun, ia tetap merupakan tugas yang berisiko. Itu kerana apa yang berlaku jika anda tidak mahu orang lain melihat gambar ini? Untuk ini, saya ada muslihat untuk anda.

Lebih baik memuat naik gambar semasa berbual dengan orang itu. Oleh itu, anda boleh meminta mereka untuk memeriksa. Dan setelah mereka melihatnya, anda boleh menghapusnya selepas itu.

Setiap kali anda melihat seseorang dalam talian, kemas kini gambarnya. Kemungkinan besar mereka akan melihatnya dengan segera. Dan, setelah mereka mengulasnya, hapuskannya dengan segera.

Tetapi, selain memuat naik gambar dan berkongsi pautan, ada perkara lain yang ada. Dan, itulah GIF. Sekiranya anda aktif di media sosial, anda mungkin mengetahui GIF.

Dan tentu saja, anda tahu itu. Ini kerana menggunakan Tinder adalah langkah maju di media sosial. Anda kebanyakannya bermula dari Facebook dan ia juga mempunyai GIF.

Tetapi, bagaimana anda boleh menghantar Bitmojies atau GIF di Tinder ? Ikuti langkah-langkah yang diberikan di bawah.

Mencari GIF di Tinder

Mencari GIF di Tinder terlalu mudah dan ringkas. Ia juga membolehkan perbualan anda menjadi lucu dan positif. Setelah mengetahui cara menghantar gambar di Tinder , ini seterusnya.

Satu fakta yang menyeronokkan adalah bahawa perbualan kita menjadi membosankan tanpa pelekat. Juga, banyak ayat terdengar salah tanpa emoji GIF. Oleh itu, untuk mengelakkan salah faham yang pelik ini, GIF membantu.

Di mana untuk mencari GIF di Tinder?

Sebaik sahaja anda membuka sembang dengan seseorang, lihat sudut kiri. Di bahagian bawah, anda melihat pilihan GIF. Untuk menghantar, klik sahaja.

Anda akan melihat tetingkap yang penuh dengan GIF. Sekarang, pilih yang sesuai dengan sembang anda. Dan, klik padanya kemudian hantar. Di sana anda pergi dengan bersenang-senang dan berbual.

Snapchat Bitmojies di Tinder

Snapchat adalah aplikasi lain yang menyeronokkan dengan banyak penapis. Juga, ia mempunyai banyak bitmojies yang menyeronokkan. Tetapi, bagaimana jika anda boleh menghantarnya di Tinder juga.

Dan, Tinder secara peribadi tidak mempunyai pilihan Bitmojies. Tetapi, menghubungkan Snapchat dengan Tinder membantu untuk itu. Sekarang, untuk melakukan ini, ikuti proses yang diberikan di bawah.

 1. Buka akaun Tinder anda.

 2. Pergi ke sembang sasaran yang anda mahukan.

 3. Anda akan menemui pilihan Bitmoji hijau di Tetingkap.

 4. Di Tetingkap, anda akan melihat pilihan "Sambungkan ke Snapchat".

 5. Sekarang, masukkan e-mel dan kata laluan Snapchat anda di sana.

6. Anda telah log masuk sekarang. Jadi, pergi ke tetapan dan benarkan sambungan ke pertandingan .

Walau bagaimanapun, hubungan dan perlawanan adalah pilihan anda. Anda juga boleh melangkauinya jika anda ingin menambahkan satu ahli sahaja. Ini adalah untuk melindungi privasi anda.

Memuat naik video di Tinder

Beberapa tahun yang lalu, Tinder mempunyai ciri klip video. Dengan menggunakan ini, anda dapat memuat naik gelung pada profil anda.

Gelung ini berdurasi 2 saat. Tetapi, kemudian gelung ini diubah. Dan, Tinder mengubahnya dengan 15 video 15 saat.

Ringkasan

Jadi, anda boleh berkongsi GIF dan Bitmojies dengan akaun Tinder anda . Dan, klik pada pilihan GIF di kiri bawah.

Dan, hantarkan dalam sembang. Juga, menyambungkan Snapchat anda akan menyenangkan bagi Bitmojies. Oleh itu, jika anda menggunakan Tinder , ikuti langkah-langkahnya dan nikmatilah!

Soalan Lazim

Mengapa kita tidak boleh menggunakan Tinder?

Menggunakan Tinder akan menyebabkan rasa hormat pada diri anda hilang. Dan, ini akan berlaku dalam sepuluh minit pertama. Dan, anda akan merasa begitu kerana orang-orang yang menarik di sana.

Anda juga akan merasa seperti mendapat persetujuan daripada mereka. Atau, perasaan tidak diendahkan atau ditolak oleh mereka tidak menghormati.

Apakah perkara yang harus dielakkan di Tinder?

Pada Tinder, anda mesti mengelakkan kesilapan berikut. Jangan membohongi profil anda sama sekali. Juga, berhati-hati semasa memeriksa usia perlawanan.

Elakkan memilih gambar yang salah untuk profil anda. Dan, jangan berkongsi banyak maklumat peribadi.

Apa yang perlu saya tambah pada profil Tinder saya?

Dalam profil Tinder anda, anda boleh menambah mengenai kajian anda. Atau, anda boleh menambahkan minat, hobi, dan jenis ideal anda. Juga, akan lebih menyenangkan untuk menambahkan mengenai pekerjaan dan tempat yang anda gemari.

Bagaimana Tinder mengira jarak lokasi anda?

Tinder mengira jarak anda dengan mengira yang sebelumnya. Juga, dengan lokasi sebelumnya, ia mengira lokasi semasa. Juga, orang akan mendapatkan lokasi anda dengan lokasi sebelumnya.

Bagaimana untuk menyetujui atau tidak menyetujui pertandingan di Tinder?

Sekiranya anda ingin meluluskan seseorang di Tinder, leret ke kanan. Sekiranya anda tidak menyukai seseorang, anda boleh menolaknya. Anda boleh meleretnya ke sebelah kiri. Ini cukup mudah untuk menyetujui atau menolak pertandingan .

6. Apa yang perlu dilakukan jika anda secara tidak sengaja menyukai seseorang?

Anda boleh membantahnya. Tetapi, ini dengan akaun biasa. Jika tidak, anda memerlukan Gold Tinder atau Tinder plus, prosedurnya akan berbeza.