Apakah nama kucing Lovecraft? Nama kucing itu sangat kontroversial dan perbincangan di bandar ini adalah "Nigger man" kerana ia terkenal cukup rasis. Nama kucing, "Nigger Man", sering menjadi pusat perbincangan. Dikatakan bahawa nama ini dipilih olehnya kerana sikap perkaumannya. Lovecraft mempunyai kucing dengan nama ini hingga tahun 1904. Dia berusia sembilan tahun ketika menamakan kucing itu "Nigger man".

LATAR BELAKANG "NIGGER-MAN":

Perkataan "Nigga" atau "Nigger" adalah perkataan slanga yang digunakan untuk orang kulit hitam. Istilah ini menyinggung perasaan apabila digunakan oleh orang kulit putih. Lovecraft telah menamakan kucing itu "Nigger" kerana warnanya hitam. Orang biasanya tidak lebih suka mengatakan perkataan ini, sebaliknya mereka mengatakan "n-word". Walaupun dinyatakan bahawa Lovecraft memiliki seekor kucing dengan nama itu hingga tahun 1904, nama itu muncul sebagai nama kucing dalam cerpen The Rats in the Walls pada tahun 1924. Kucing itu diganti namanya sebagai Black Tom dalam cerita tersebut.

SIAPA LOVECRAFT::

Nama penuh Lovecraft adalah Howard Phillips Lovecraft 1890-1937, adalah seorang penulis Amerika yang dianggap kebencian kerana kisah fiksyennya yang pelik, rasis, dan seram tetapi dengan mengatakan bahawa dia juga dianggap sebagai penulis seram Amerika yang paling berpengaruh sepanjang masa .

Semasa kecilnya, Lovecraft memiliki beberapa ekor kucing. Dia menamakan kucing hitam tertua sebagai lelaki Nigger, Lovecraft baru berusia 14 tahun ketika kucing itu hilang pada tahun 1904 dan sejak itu, dia mengingatkan kembali kenangan itu melalui tulisan dan suratnya yang diekstrak kemudian ketika dia meninggal. Salah satu surat itu dikirimkan kepada Annie Gamwell, bibi Lovecraft, di mana dia meluahkan perasaannya setelah kematian kucingnya. Dia menggunakan kata Nigger-man dua kali dalam surat itu yang mengatakan bahawa dia merindukannya dan bola bulu kecil itu adalah kebahagiaannya.

MENGAPA LOVECRAFT MENGENAI CAT NIGGER-MAN:

Lovecraft dianggap sebagai perkauman. Pada masa dia menamakan kucing itu, nama itu tidak dianggap fanatik atau diskriminasi. Nama itu melanda kita hari ini ketika kita mempelajari sejarah di sebalik perkataan itu dan penggunaan perkataan ini dapat melabelkan orang itu sebagai fanatik. Oleh kerana masyarakat telah berubah, banyak penerbit memilih untuk menukar nama kucing menjadi Blackie atau Black Tom untuk mengelakkan kebencian. Jest Magazine 1956 adalah salah satu contohnya.

N-Word masih mempunyai banyak kekuatan untuk menyakiti orang yang berlainan warna dan harus dipastikan bahawa perkataan ini tidak digunakan di hadapan orang kulit hitam. Terdapat sejumlah bukti bahawa Lovecraft tidak bermaksud penggunaannya tetapi bukti tidak cukup untuk mengurangkan atau mengurangkan kekejaman terhadapnya.

TRIBUT LOVECRAFT KEPADA Kucing:

HP Lovecraft memberikan penghormatan kepada kucing setelah kematiannya dengan memberikan namanya kepada kucing itu dalam cerpen tahun 1923 yang disebut The Rats in the Wall. Walaupun begitu, nama kucing akan ditafsirkan sebagai "Blackie" atau "Black Tom" dalam karya yang diterbitkan kemudian. Perlu dijelaskan bahawa kraf Cinta tidak menamakan kucing sebagai lelaki Nigger kerana kebencian. Dia sangat menyayangi kucingnya tetapi makna namanya pada abad ini diambil dari konteks lain. Mereka yang membaca Lovecraft hari ini harus memahami konteks di mana dia tinggal dan menulisnya.

KESIMPULAN:

Lovecraft adalah seorang Penulis Amerika, yang sangat terkenal dengan skrip seramnya, telah diperhatikan Tumblr tidak lama dahulu mengenai nama kucingnya "Nigger-man". Meme dibuat seperti "Saya berani anda google nama kucing Lovecraft". Ini diedarkan di media sosial dengan sangat pantas. Penyebaran viral dari Tumblr ini mendorong rujukan selanjutnya ke Lovecraft's Cat di media sosial. Tidak ada gambar sebenar kucing walaupun, dalam meme, gambar Lovecraft yang memegang rakannya Frank Belknap Long kucing Felis digunakan.

Lovecraft memiliki tempat yang lembut untuk kucingnya dan untuk membuktikannya, dia memasukkan nama kucing itu dalam tulisan pendeknya yang disebut The Rats in the Walls. Ini adalah penghormatannya kepada kucing. "Lovecraft's Cat" sering digunakan sebagai pengganti slur sekarang.

Cinta hidup lovecraft

Saya selalu ingin tahu mengenai Sonia Greene, wanita yang berkahwin dengan HP Lovecraft. Dia menyokong Lovecraft secara kewangan selama beberapa tahun, dan terkenal menggambarkannya sebagai "kekasih yang cukup baik" yang tidak pernah mengatakan kepadanya bahawa dia mencintainya. Beberapa tahun sebelumnya, dia telah berkencan dengan Alistair Crowley, jadi dia pasti mempunyai selera untuk lelaki bermoral yang taksub dengan makhluk ghaib. Lebih mengejutkan bagi peminat Lovecraft ialah Greene adalah pendatang Yahudi, kategori orang yang sering disalahkan oleh Lovecraft kerana kejatuhan peradaban "kapur putih" yang dicintainya. Menurut penulis biografi obsesif Lovecraft ST Joshi, Greene sendiri seorang penulis (dia menerbitkan sebuah kisah yang disebut "The Invisible Monster" dan merupakan presiden Persatuan Amatur Bersatu untuk sementara waktu). Dia mempunyai seorang anak perempuan dari suaminya yang pertama, Florence Carol, yang menjadi wartawan yang berjaya. Pasangan ini telah berkahwin pada tahun 1924 setelah pacaran dua tahun yang aneh di mana Lovecraft mengaku kepada Greene bahawa dia adalah satu-satunya wanita yang pernah menciumnya pada masa dewasa kehidupan. Selepas beberapa akibat Greene meninggalkan lovecraft Sedikit yang diketahui mengenai kehidupan Greene setelah dia meninggalkan Lovecraft. Nampaknya wanita yang mempesona ini, pelopor dalam dunia perniagaan dan penulisan, dianggap sangat tidak penting sehingga para Wikipedia menghapus entri di Wikipedia - sekarang "Sonia Greene" mengalihkan ke "HP Lovecraft." Bercakap mengenai tamparan di muka

Menurut definisi teratas "Urban kamus" "Nigger-Man" adalah nama kucing pahlawan Delapore dalam cerpen HP Lovecraft "The Rats in the Walls". Pada tahun 1953 kisah itu dilancarkan semula dan nama kucing itu ditukar menjadi Black Tom. Lovecraft sendiri sebenarnya mempunyai kucing bernama "Nigger-Man."

Asal dan Kontroversi

Semasa zaman kanak-kanak penulis fiksyen seram Amerika Howard Phillips Lovecraft, keluarganya memiliki beberapa kucing. Yang tertua dari mereka, bernama Nigger-Man, yang kemungkinan diperoleh dan dinamakan oleh keluarga pada tahun 1899, hilang ketika Lovecraft berusia 14 tahun pada tahun 1904. Dalam suratnya, HP Lovecraft mengenang kucing itu berkali-kali.

HP Lovecraft seorang penulis fiksyen seram Amerika dan "HP Lovecraft's Cat" pada satu masa mula muncul di beberapa siaran Google yang mengundang pengguna yang tidak ada tandingan untuk melihat nama kucing itu, memujuk mereka untuk membacanya sebagai penghinaan etnik.

HP Lovecraft terkenal dengan kucing dan memiliki beberapa ekor sepanjang hidupnya. Kucing hitam yang dimaksudkan, yang mati atau melarikan diri pada tahun 1904, diberi nama "Nigger-Man."

HPL terkenal dengan pandangan yang sangat rasis. Ini telah dinyatakan dalam surat-suratnya dan oleh orang-orang sezamannya, dan pada satu percetakan semula kisah tersebut mengubah nama kucing sepenuhnya.

Seperti yang dinyatakan sebelumnya bahawa Lovecraft memiliki seekor kucing dengan nama itu hingga tahun 1904, nama itu kemudian muncul sebagai nama kucing dalam cerpen "The Rats in the Walls" pada tahun 1924. Kucing itu diganti namanya menjadi Black Tom pada tahun 1953 pada masa yang lalu cerita itu.

Soalan yang dikemukakan mengenai penggunaan nama yang diberikan kepada kucing

Pada pandangan pertama mengenai nama kucing HP Lovecraft benar-benar menarik perhatian seseorang dan beberapa persoalan muncul di fikiran pembaca seperti, "Adakah dia menamakan kucing pada masa ketika perhambaan itu normal atau sesuatu yang lain"? Atau "Adakah yang dapat memberikan latar belakang mengapa dia meletakkan nama itu pada kucing"? "Adakah Lovecraft rasis"? Untuk mendapatkan jawapan kepada soalan-soalan ini, seseorang harus ingat beberapa fakta mengenai kehidupan dan keadaan penulis.

Nama kucingnya ketika pembaca mencarinya dalam biografi Lovecraft atau dalam "The Rats in the Walls", sering membuat kita merasa rasis kartun tetapi harus difahami dalam konteks. Nama itu mengejutkan kita hari ini kerana kita mempunyai lebih banyak kesedaran dan kurang penerimaan untuk penggunaan cercaan perkauman seperti itu pada masa Lovecraft; dengan cara yang sama orang merasa kecewa apabila mereka membaca perkataan serupa dalam novel Mark Twain. Dengan transformasi ini dalam masyarakat, nama itu kadang-kadang dikeluarkan dengan mencetak ulang "The Rats in the Walls"; dan beberapa penerbit memilih untuk mengembalikan nama kucing itu dengan nama yang tetap tetapi tidak mempunyai konotasi perkauman seperti "Black Tom" dan "Blackie" adalah dua contoh (diambil dari majalah Zest 1956).

Perkataan perkauman yang serupa dalam novel Mark Twain masih mempunyai kekuatan untuk menyakiti orang hari ini. Sebenarnya semua bukti menunjukkan bahawa Lovecraft tidak bermaksud penggunaan kata dalam kes ini tidak mengurangkannya. Mereka yang membaca fiksyen atau biografi Lovecraft hari ini harus membacanya dengan memahami keadaan di mana dia menulis dan hidup. Ini adalah fakta sejarah yang mesti dipertimbangkan oleh kita semua dengan cara mereka sendiri. Dan juga bahawa penggunaan kata mungkin menjadi lebih menyakitkan dari masa ke masa daripada sebelumnya. Ini bukanlah usaha untuk membenarkan atau mempertahankan perkauman Lovecraft. Yang sebenarnya adalah cuaca yang dia katakan dengan prasangka, dalam kemarahan atau kerana tidak tahu, tetapi nama kucingnya, mempunyai nilai kejutan hari ini, dan sebenarnya bukan contoh yang baik.

Sekarang persoalannya adalah "apakah mengatakan hal itu normal pada masa itu"? Sudah tentu, memang begitu. Kerana perkara-perkara yang tidak mungkin disebut atau kurang diterima dan disukai atau diadili sekarang ini adalah perkara biasa ketika itu.

Kesimpulannya

HP Lovecraft's Cat merujuk kepada kucing bernama "Nigger-Man" yang dimiliki oleh keluarga penulis fiksyen seram Amerika HP Lovecraft pada masa kecilnya.

Dalam talian, "HP Lovecraft's Cat" muncul sekali dalam beberapa catatan. Pembaca diarahkan "Jangan ke pos Google yang mengundang pengguna yang tidak mencurigakan untuk mencari nama kucing, menggoda mereka membaca cercaan kaum,"

Nama kucing cinta craft adalah "Nigger Man".

Mengenai

HP Lovecraft's Cat menyinggung kucing bernama Nigger-Man yang dituntut oleh kumpulan pengarang fiksyen tolakan Amerika HP Lovecraft semasa mudanya. Di laman web, "HP Lovecraft's Cat" telah muncul dalam banyak siaran Jangan Google yang mengalu-alukan pelanggan yang tidak mengerti untuk melihat nama kucing itu, menipu mereka untuk memperlekehkan perkauman.

Asal

 During American loathsomeness fiction essayist Howard Phillips Lovecraft's adolescence, his family possessed a few cats. The most seasoned of the felines, named Nigger-Man, which the family probably procured and named in 1899, vanished in 1904 when Lovecraft was 14 years of age. In his correspondence, HP Lovecraft thinks back about the feline in a few of letters. HP Lovecraft also made a tribute to the cat by giving its name to the cat in the 1923 short story The Rats in the Walls in 1924. The cat's name would be changed to "Blackie" or "Black Tom" in some of the later reprints of the story. No known photographs of the cat exist, although in memes, a photograph of HP Lovecraft holding his friend Frank Belknap Long's cat Felis is often used.

Apakah nama kucing kraf cinta?

HP Lovecraft adalah pencipta Amerika yang hidup dari tahun 1890 hingga 1937. Komposisinya sering digambarkan sebagai 'ganjil', 'tolakan,' dan 'tidak normal.' Kerana keunikan ceritanya, banyak pelaku meneliti kestabilan mental Lovecraft sendiri. Karya-karyanya telah mempengaruhi masyarakat arus perdana.

Untuk memastikan anda tahu, Lovecraft adalah seorang yang fanatik. Pada masa ini, Lovecraft tidak menghormati semua orang kulit putih yang seragam namun lebih menganggap orang Inggeris dan orang Inggeris merosot.

Dia memuji perhimpunan bukan WASP (Protestan White Anglo Saxon, misalnya, Hispanik dan Yahudi; sesuka hati, komposisi peribadinya dalam perhimpunan, misalnya, Katolik Ireland, orang asing Jerman, dan Afrika-Amerika sangat negatif. sesuatu yang patut difikirkan.

Bangunlah buku Lovecraft

Dia mencipta organisasi sesat. Kerana dia mahu surat-suratnya penuh dengan telatah dan anggota kappa alpha tau. HPL mempunyai kepercayaan rasis bahawa tidak ada persoalan. nama kucing masa kecilnya tidak boleh diletakkan di depan pintu rumahnya. Dia tidak pernah memanggil kucing lain dengan nama julukan. Meskipun ia meletakkan hewan peliharaan mudanya dalam dua cerita, "kasus Charles, wad Detex, dan tikus di dinding.

1 Suka

Kucing HP Lovecraft

Howard Phillips Lovecraft atau lebih dikenali sebagai HP Lovecraft, seorang penulis Amerika mengenai ceruk fiksyen pelik dan seram abad ke-20 dengan kerjaya penulisannya hampir 20 tahun dan namanya kekal hingga kini. Dengan meringkaskannya, kita dapat mengatakan bahawa dia adalah antara penulis selepas kematian yang karyanya tidak dihargai sepanjang hayatnya. Tahun-tahun terakhirnya sama suram dan angin seperti orang lain. Hari ini kita tidak dapat membayangkan seorang penulis seperti dia harus makan makanan dalam tin sehingga dia mati di pulau Rhodes dengan barah usus seperti yang ditulis oleh penulis biografinya.

Selain menjadi penulis novel dan cerita pendek yang hebat dan mengerikan, dan salah satu ciptaan terbesarnya yang dikenali sebagai Cthulhu Mythos, dia terkenal dengan kucing dan dia juga memiliki beberapa sepanjang hidupnya. Tetapi dengan topik seperti kucing Lovecraft kita akan membincangkan salah satu kucing wataknya yang paling terkenal "Nigger-man" sebuah perkataan slanga yang berasal dari "nigga" (yang sekarang jelas merupakan bahan meme) tetapi pada masa itu ia dianggap terlalu menyinggung perasaan untuk digunakan, dan dia tidak hanya menamakan kucingnya setelah itu tetapi juga menggunakannya dalam karyanya. Dia berpandangan rasis yang ekstrem, yang jelas dari cara penamaan haiwan yang dia namakan oleh semua rakan peliharaannya dengan cara julukan.

Kisah di sebalik Nama Kucing:

Melihat kenyataan bahawa Lovecraft berusia 5 tahun ketika dia diberi tahun ini jadi nampaknya agak meragukan kerana ia dinamakan olehnya atau tidak, tetapi dipercayai bahawa ia dinamakan oleh keluarga atau saudara-mara. Oleh kerana perkauman pada pendapat yang lebih bijak adalah sesuatu yang tidak dilahirkan tetapi diajarkan sehingga ajaran ini berterusan sepanjang hidupnya. Bukan hanya ini tetapi dia juga menyebutkan haiwan kesayangannya dalam dua kisahnya, The Case of Charles Dexter Ward dan The Rats in The Walls .

Kemudian pada tahun 1904, diperhatikan bahawa kucingnya mati atau melarikan diri.

Fakta Menarik Tentang Kucing Lovecraft:

 1. Pada ketika Lovecraft masih kecil, keluarga tersebut memeluk kucing gelap yang diberi nama Nigger-Man. Tidak jelas kapan dia membeli haiwan kesayangannya atau siapa yang menamakannya - dan tidak ada catatan apa yang difikirkan oleh orang dewasa keluarga mengenai nama itu, mungkin sebagai sokongan. Sebahagian daripada surat-surat Lovecraft, bahkan hingga batas paling jauh dalam hidupnya, menggambarkan kenangan optimis dengan kucingnya.
 2. Kucing itu hilang pada tahun 1904, tahun bergelora dalam kehidupan Lovecraft: kematian cucunya menghilangkan sebahagian besar kekayaan keluarga dan jenis pendapatan, yang memerlukan Lovecraft yang masih muda dan ibunya untuk pindah dari rumah keluarga. Lovecraft tidak pernah mempunyai haiwan kesayangan lain; namun, dia sangat memuja kucing dan akan bermain dan menamakan kucing tempatan, yang menggambarkannya dalam suratnya sebagai persaudaraan yang aneh, Kappa Alpha Tau:

Saya masih meratapi Nigger-Man lama saya, yang hilang pada malam asalnya pada tahun 1904.

HP Lovecraft to J. Vernon Shea, 23 Oct 1931, *Letters to J. Vernon Shea* 7 4

 1. Kata-N mempunyai makna pejoratif walaupun pada tahun 1890an; kata yang lebih ramah adalah "Negro" dan kemudian "Hued", namun pada masa itu kata-N digunakan dengan mudah dan biasa, terdapat dalam banyak nama dan item tempat. Sebagai contoh, rakan sejawat dan sahabat Lovecraft, Robert E. Howard, menggunakan ungkapan "penembak nigger" untuk menyinggung senjata api dalam "A Gent dari Bear Creek" (Action Stories Oct 1934); dua tahun selepas kematian Lovecraft Agatha Christie tahun 1939 novel dinamakan Ten Little Niggers selepas sajak anak-anak. Juga tidak jelas sebagai nama haiwan peliharaan; (dalam) Perang Dunia II yang terkenal sedang marak, Skuadron Tentera Udara Diraja No. 617 - "Dambusters" - mempunyai maskot anjing bernama Nigger.

 2. Lovecraft fanatik. Itu harus dirasakan dan diakui oleh semua orang.

 3. Nama kucingnya, ketika perusuh tersembunyi di dalam memoirnya atau di "The Rats in the Walls," sering kali kita anggap fanatik anak-anak - namun itu harus dirasakan dalam pengaturan. Nama itu melanda kita hari ini kerana kita lebih berhati-hati dan kurang bertoleransi dengan penggunaan penghinaan antara kaum yang mudah daripada yang mereka jalani dalam kehidupan Lovecraft; cara yang sama individu terganggu ketika mereka membaca perkataan N dalam kisah Mark Twain. Oleh kerana masyarakat telah berubah, namanya sering kali diberikan dengan mereproduksi "The Rats in the Walls"; sebilangan pengedar memutuskan untuk mengganti nama kucing dengan sesuatu yang sesuai namun bukan perkaumannya - "Blackie" dan "Dark Tom" (majalah Zest 1956) adalah dua model.

Kesimpulan:

Kata-n sebenarnya mempunyai kemampuan untuk menyakiti individu hari ini. Cara semua bukti menunjukkan Lovecraft tidak bermaksud penggunaan sedemikian untuk situasi ini tidak menurunkannya. Individu yang membaca Lovecraft hari ini - sama ada fiksyennya atau mengenai hidupnya - harus melakukan sedemikian dengan pemahaman tentang latar tempat dia tinggal dan menyusunnya. Ini adalah faktor nyata yang mesti kita semua atasi dengan cara mereka sendiri, dan penggunaan kata mungkin menjadi lebih bermusuhan setelah beberapa waktu daripada dulu. Ini tidak berkemampuan untuk mengurangkan atau memaafkan ketaksuban Lovecraft - perkara tulen yang dia katakan dengan berat sebelah atau tidak senang dan tidak sedar - namun nama kucingnya, seberapa banyak yang mungkin dapat membuat imej yang baik untuk penghormatan yang ada pada hari ini, secara amnya bukan gambaran yang asli.

TENTANG:

HP Lovecraft's Cat menyinggung kucing bernama Nigger-Man yang dituntut oleh kumpulan pengarang fiksyen ketakutan Amerika HP Lovecraft semasa remaja. Di laman web, "HP Lovecraft's Cat" telah muncul dalam berbagai catatan Jangan Google yang mengalu-alukan pelanggan yang tidak tahu untuk melihat nama kucing, menipu mereka untuk memperlekehkan perkauman.

ASAL:

Semasa pengarang fiksyen hebat Amerika Howard Phillips Lovecraft pada masa remaja, keluarganya mempunyai beberapa kucing. Kucing yang paling terkenal, bernama Nigger-Man, yang mungkin diperoleh dan dinamakan keluarga pada tahun 1899, hilang pada tahun 1904 ketika Lovecraft berusia 14 tahun. Dalam surat-menyuratnya, HP Lovecraft memikirkan kembali tentang kucing dalam beberapa huruf (penghapusan ditunjukkan seperti berikut). Anak apa dia! Saya memerhatikannya berkembang dari sekumpulan kecil gelap gelap menjadi salah satu haiwan paling menarik dan memahami yang pernah saya perhatikan. Dia biasa bercakap dalam bahasa yang dapat diperakui dengan nada yang berubah - nada yang luar biasa bagi setiap kepentingan yang luar biasa. Bahkan ada "prrr'p" yang tidak biasa untuk bau buah berangan makan, di mana dia menyemburkan. Dia biasa bergerak dengan saya - menendang bulatan elastik yang besar ke arah saya dari separuh tempat tinggal dengan setiap satu dari empat kaki ketika dia berbaring di lantai. Juga, pada malam musim panas di malam hari, dia akan menunjukkan hubungan keluarganya dengan bayang-bayang elfin dengan bergegas menyeberangi rumput untuk melakukan tugas tanpa nama, menembak pertumbuhan yang tidak jelas sekarang dan pada ketika itu, dan secara berkala melompat ke arah saya dari perangkap dan kemudian melantun tanpa henti lagi menjadi tidak kelihatan sebelum saya dapat menangkapnya.

 • HP Lovecraft to Harry O. Fischer, 10 Jan 1937, dipetik dalam HP Lovecraft: A Biografi Dan lelaki tua saya itu melompat masuk dan keluar dari semak-semak yang gelap, sesekali membongkok membiarkan Kakeknya Theobald mendapatkannya, meletakkannya mata hijau berkilau ke teleskop, dan tunjukkan kepadanya permukaan dasar planet-planet yang jauh- - di mana untuk kita semua sedar bahawa penduduk asli yang berlaku mungkin tangkas, berkaki empat, sopan sopan seperti Nigger-Man sendiri!
 • HP Lovecraft to Annie Gamwell, 19 Ogos 1921, Surat Terpilih dari HP Lovecraft 1.147HP Lovecraft juga membuat pengakuan untuk kucing dengan memberikan namanya kepada kucing dalam cerpen tahun 1923 The Rats in the Walls pada tahun 1924. Nama kucing itu adalah diubah menjadi "Blackie" atau "Dark Tom" di sebahagian daripada cetakan semula cerita kemudian. Tidak ada foto kucing yang diketahui, walaupun dalam gambar, foto HP Lovecraft yang memegang rakannya, Frank Belknap Long, kucing Felis sering digunakan.

Apakah nama kucing Lovecraft?

Untuk memastikan anda tahu, Lovecraft adalah seorang yang fanatik. Pada masa ini, Lovecraft tidak menghormati semua orang berkulit putih yang seragam, namun menganggap orang Inggeris dan orang Inggeris merosot. Dia memuji perhimpunan bukan WASP (White Anglo Saxon Protestants, misalnya, Hispanik dan Yahudi; bagaimanapun karya peribadinya mengenai perhimpunan, misalnya, Katolik Ireland, orang asing Jerman dan Afrika-Amerika sangat boleh dipercayai. Cukup sesuatu yang patut dipertimbangkan. nama kucing, "Nigger Man", selalu disebut dalam percakapan mentaliti ras Lovecraft. Lovecraft mendakwa kucing dengan nama itu hingga tahun 1904. Kucing itu mungkin diberi namanya ketika Lovecraft berusia sekitar 9 tahun.

HP Lovecraft

Howard Phillips Lovecraft adalah pengarang fiksyen aneh dan mengerikan Amerika , yang terkenal dengan penghasilannya yang berubah menjadi Cthulhu Mythos. Dibawa ke dunia di Providence, Rhode Island, Lovecraft menghabiskan sebahagian besar waktunya di bumi di New England. Dia secara semula jadi diperkenalkan kepada kekayaan ; namun kekayaan keluarganya disebarkan tidak lama setelah kematian cucunya. Pada tahun 1913, ia menyusun surat dasar untuk majalah mash yang akhirnya mendorong dimasukkannya dalam fiksi mentah. Selama tempoh perang, dia menyusun dan menyebarkan cerita yang memusatkan perhatiannya pada pemahamannya tentang tempat manusia yang diketahui oleh manusia. Dalam pandangannya, umat manusia adalah sekeping alam semesta yang tidak dapat dirasakan yang tidak dapat dihilangkan pada sekejap. Akaun-akaun ini juga merangkumi komponen-komponen luar biasa yang memperlihatkan kelazatan antroposentrisme.

Lovecraft berada di titik fokus kumpulan pencipta yang lebih luas yang dikenali sebagai "The Lovecraft Circle." Perhimpunan ini mengarang cerita yang setiap kali membelah kehalusan antara mereka. Dia juga merupakan pengarang surat yang produktif. Dia membuat surat-menyurat dengan beberapa pencipta unik dan anak didik abstrak. Seperti yang ditunjukkan oleh penilaian tertentu, dia menyusun kira-kira 100,000 surat sepanjang rentang hidupnya. Dalam surat-surat ini, dia membincangkan perspektifnya dan kehidupannya dari hari ke hari, dan membimbing lebih banyak pencipta yang lebih muda, misalnya, August Derleth, Donald Wandrei, dan Robert Bloch.

Sepanjang hidupnya yang sudah dewasa, Lovecraft tidak dapat menolong dirinya dari pendapatan sebagai pencipta dan pembaca bukti. Dia pada dasarnya tidak jelas sepanjang hayatnya dan hanya diedarkan di majalah mash sebelum dia meninggal dunia pada usia 46 tahun, namun kini dilihat sebagai pencipta utama abad kedua puluh fiksyen kemiskinan dunia lain. Antara kisahnya yang paling dipuji adalah "The Call of Cthulhu", "The Rats in the Walls", At the Mountains of Madness, The Shadow over Inns mulut, dan The Shadow out of Time. Komposisi - komposisinya menyusun premis Cthulhu Mythos, yang telah mendorong sekumpulan pastiches yang besar di beberapa medium yang melukis watak, latar dan subjek Lovecraft, yang terdiri daripada subgenre yang lebih luas yang dikenali sebagai Lovecraftian aweness.

Apa nama kucing Lovecraft?

Untuk memastikan anda tahu, Lovecraft adalah orang yang sangat fanatik. Pada masa ini, Lovecraft tidak menghormati semua orang kulit putih yang seragam namun lebih menganggap orang Inggeris dan orang Inggeris terjun. Dia memuji perhimpunan bukan WASP (Protestan White Anglo Saxon, misalnya, Hispanik dan Yahudi; namun, karya peribadinya mengenai perhimpunan, misalnya, Katolik Ireland, migran Jerman, dan Afrika-Amerika sangat negatif.

Nama kucing, "Nigger Man", selalu disebut dalam percakapan mentaliti ras Lovecraft.

Lovecraft mendakwa seekor kucing dengan nama itu hingga tahun 1904. Kucing itu mungkin diberi namanya ketika Lovecraft berusia sekitar 9 tahun. Pada ketika Lovecraft berusia 5 tahun dia diberi kucing dengan sebutan perkauman untuk sebuah nama. Berusia 5 tahun, ia mencurigakan bahawa dia menamakannya, namun ia dinamakan oleh orang-orangnya atau ahli keluarganya yang dewasa.

Sahabat, dia memilikinya hingga berusia 14 tahun. Dia tidak pernah memiliki makhluk lain, namun dia berteman dengan banyak pengembara, yang dia beri nama seperti "Little Sam Perkins" dan "Orang tua". Dia membayangkan sebuah kelab untuk para pengembara memiliki tempat dan mengisi surat-suratnya dengan muslihat individu dari Kappa Alpha Tau (Syarikat Kucing Elegan).

Kebanyakan orang berfikir tentang kucing Lovecrafts. Dan mereka google untuk mencari jawapan yang tepat. Tetapi tidak ada maklumat jelas mengenai kucing Lovecrafts. Tetapi dalam artikel ini anda akan menemui beberapa maklumat yang jelas dan menarik mengenai kucing Lovecraft.

Kucing Lovecraft:

Anda mungkin pernah mendengar trend internet di mana nama kucing HP Lovecraft adalah n-word. Anda mungkin bertanya adakah itu benar? Dia tidak boleh menamakan kucing sebagai kata-n. Tidak bolehkah dia menonton hingga akhir. Mari lihat siapa Lovecraft?

The Lovecraft atau Howard Philips Lovecraft adalah penulis Amerika untuk fiksyen pelik dan seram dan terkenal dengan Cthulhu. Perkara yang paling pelik adalah bagaimana dia kelihatan seperti tanda Zuckerberg dari 1917 hingga 1937. Dia adalah seorang penulis dan novelis untuk fantasi gothic sains seram pelik dan seram Lovecraftian. Sekarang mengapa dia mempunyai kucing bernama rasis. Kucingnya sangat popular. Ia menjadi meme. hp Kucing Lovecraft adalah meme yang merujuk kepada kucing, dengan nama rasis yang dimiliki oleh keluarga penulis fiksyen seram Amerika.

HP Lovecraft di internet hp Lovecraft kucing telah muncul dalam beberapa meme jangan google. Posting yang tidak dibuat oleh google adalah penjelasan sendiri semasa kecilnya. Keluarganya memiliki beberapa ekor kucing. Kucing tertua yang bernama n-word. Yang mungkin diperoleh atau diterima pakai oleh keluarga tersebut dan mereka menamakannya pada tahun 1899. Tidak ada gambar kucing yang diketahui.

Cat Lovecraft Memegang dalam gambar:

Walaupun dalam meme gambar HP Lovecraft memegang rakannya frank belnaf long kucing kucing. Selalunya digunakan pada 12 Jun 2018. Pengguna Tumblr hebat-dalam talian mengulas di bawah gambar HP Lovecraft yang memegang kucing rakannya, yang disiarkan oleh blog sanderling pada hari yang sama. Seorang lagi pengguna Tumblr Roblox gf menjawab dengan ini pada artis webcomic pada 30 Januari 2019. Silly tweet komik mengenai kucing itu. Jadi mengapa keluarga Lovecraft memberikan nama ini kepada kucing. Dia dilahirkan pada akhir 1800-an. Itu bererti dia rasis tidak banyak orang yang rasis pada masa itu. Kerana perkauman biasa biasa terjadi pada awal abad ke-20. Lovecraft adalah seorang yang sangat perkauman Lovecraft tidak mengenakan pakaian seragam semua orang kulit putih. Berhormat tinggi tetapi dihormati orang Inggeris dan orang keturunan Inggeris, dia menamakan kucing itu. Kerana dia rasis. Apa pendapat kamu?

Hingga tahun 1904 HP Lovecraft memiliki seekor kucing bernama "Nigger Man". Dia telah menggunakan nama kucingnya "Nigger Man" dalam bukunya "The Rats in the Walls". "Tikus di Tembok" adalah cerpen. Nigger Man dimiliki oleh pencerita. Pada tahun 1950-an, Zest Magazine mencetak ulang si pendek dan mengubah nama kucing dari "Nigger Man" menjadi "Black Tom". Kerana Nigger Man adalah kucing berwarna hitam.

"Howard Phillips Lovecraft" adalah penyair Amerika, penulis cerpen, editor, dan novelis. Dia dilahirkan pada tahun 1890 di AS Jangka hayatnya adalah 46 tahun. Dia meninggal pada tahun 1937 di AS dan dikebumikan di Tanah Perkuburan Swan Point di AS Lewis Theobald, Ward Phillips, Edward softy, Humphrey Littlewit, dan Percy Softy adalah nama penanya.

Penjana nama kucing HP Lovecraft

Dikatakan bahawa Lovecraft adalah orang yang menghasilkan nama kucingnya Nigga Man, tetapi Lovecraft baru berusia 5 tahun ketika dia memiliki kucing itu, dan dia kehilangan kucingnya ketika dia berusia 14 tahun. Tidak mungkin seseorang menamakan kucing, jadi kemungkinan besar ibu bapa Lovecraft menamakan kucing itu.

Kisah HP Lovecraft

Seram, aneh, sains, fantasi, Gothic dan Lovecraftian adalah genre buku-bukunya. Sebilangan besar karya Lovecraft adalah cerpen dan novel. Kakek Lovecraft menyukai cerita gothic, dan dia akan menceritakan kisah yang merangkumi fiksyen Gothic. Terdapat perpustakaan di kampung halamannya yang biasa dia baca cerita fiksyen ilmiah, klasik, dan pelik. Oleh itu, dia menjadi lebih berminat dengan fiksyen Gothic, seram dan pelik. Tulisan Lovecraft juga merangkumi impian. Dia sering membandingkan wataknya dengan impian untuk mengalami mimpi buruk. Edger Allan Poe adalah pengaruh sastera Lovecraft. Dia sering menggambarkannya sebagai "Dewa Fiksyen".

Beberapa cerpen terkenalnya ialah

 1. Warna Luar Ruang

 2. Orang Luar

 3. Pemburu Kegelapan

 4. Kunci Perak

Filem HP Lovecraft

Filem yang diilhamkan oleh tulisan HP Lovecraft ini merangkumi seram dan fiksyen sains. Sebilangan besar tulisan Lovecraft merangkumi banyak tajuk topik yang berbeza dari fiksyen pelik, kritikan seni hingga politik dan sejarah. Kita hidup pada abad ke-21, tetapi karya Lovecraft memberi inspirasi kepada orang-orang, dan orang masih menganggap karyanya bernilai membaca atau membuat filem.

Terdapat beberapa filem berdasarkan karya Lovecraft. Beberapa filem terkenal berdasarkan tulisan Lovecraft adalah

 1. Re-Animater

 2. Panggilan Cthulhu

 3. Istana Freak

 4. Out of Mind: Kisah HP Lovecraft

Buku HP Lovecraft

Orang yang tergolong dalam setiap aspek kehidupan dapat membaca buku HP Lovecraft. Buku-bukunya adalah mengenai fantasi dan seram. Watak fiksyen Cthulhu dari cerpennya "The Call of Cthulhu". Cthulhu adalah gabungan Octopus, naga dan menyerupai manusia hingga tahap tertentu. Cthulhu adalah watak fiksyen paling terkenal yang pernah dibuat oleh Lovecraft.

Beberapa buku terkenal Lovecraft disebut sebagai

 1. Kucing Ulthar

 2. Bayangan di Innsmouth

 3. Dagon

 4. Bisikan dalam Kegelapan

Kematian HP Lovecraft

HP Lovecraft meninggal dunia pada 8 Mac 1937. Dia dikebumikan di Tanah Perkuburan Swan Point dan disenaraikan bersama ibu bapanya. Pada tahun 1977, para peminatnya mendirikan batu nisan di mana mereka menulis tulisannya yang terkenal "I am Providence".

HP Lovecraft menyebabkan kematian

Dia didiagnosis menghidap barah usus kecil hanya sebulan sebelum kematiannya. Dia takut kepada doktor dan tidak membenarkan doktor memeriksanya. Pada hari-hari terakhirnya, dia dimasukkan ke hospital dan hidup dalam kesakitan yang berterusan. Dia menyimpan buku harian di mana dia menulis tentang penyakitnya.

Nama kucing, "Nigger Man", jarang disebut dalam perbincangan mengenai sikap perkauman cinta. dengan penjagaan yang sangat baik yang anda tahu bahawa, lovecraft adalah lelaki yang sangat perkauman. Sekarang, lovecraft's bukan untuk menganggap semua orang kulit putih berseragam, tetapi lebih menghormati orang Inggeris atau orang-orang keturunan Inggeris. dia memuji kumpulan bukan WASP (Protestan White Anglo Saxon) seperti orang Hispanik atau Yahudi; namun tulisannya yang bersifat peribadi dalam kumpulan seperti orang Katolik Ireland, pendatang Jerman atau Afrika-Amerika secara konsisten negatif. hanya beberapa makanan untuk pemikiran mereka.

Nama kucing, "Nigger Man", jarang disebut dalam perbincangan mengenai sikap perkauman cinta. lovecraft dimiliki oleh kucing dengan nama itu hingga tahun 1904. kemungkinan kucing diberi nama untuk namanya ketika lovecraft berusia sekitar 9 tahun. Ketika lovecraft berusia 5 tahun, dia diberi kucing dengan julukan ras untuk nama . Berusia 5 tahun, diragukan bahawa dia menamakannya, tetapi yang ini sebenarnya dinamakan oleh ibu bapanya atau saudara-mara dewasa yang lain.

Dia memiliki ini sehingga dia berumur 14. dia tidak pernah memiliki binatang lain, tetapi dia berteman dengan banyak orang liar, yang dia beri nama berani seperti "Little Sam Perkins" atau "Old Man " dia mencipta persaudaraan bagi orang-orang liar untuk menjadi milik, atau memenuhi para herletternya dengan telatah para anggota a Kappa Alpha Tau (Teksi Kompson Ailouron malikun, atau Syarikat Kucing yang elegan) .

Walaupun mungkin tidak ada persoalan bahawa HPL mempunyai kepercayaan rasis, saya rasa nama kucing keturunannya tidak boleh diletakkan di rumahnya, atau bahawa dia tidak pernah memanggilnya yang lain menggunakan nama julukan, walaupun dia meletakkan haiwan kesayangan itu dalam dua cerita.

hm lovecraft's catmeme:

Pada 18 Jun 2018, Kenali pengguna Meme Anda atau Cold Hard Crash memuat naik tangkapan skrin a, dengan catatan yang mengumpul bahawa jumlah ini melebihi 144,600 tontonan dalam dua tahun ini. pada 23 Julai 2018, Redditor AncientHistory telah membuat catatan yang mengandungi banyak maklumat mengenai kucing dan peranannya dalam kehidupan HP lovecraft. penyebaran viral dari mana-mana Tumblr telah disiarkan setelah mendapat rujukan lebih lanjut mengenai memes catin HP lovecraft dalam talian.

Sebagai contoh, pada 14 November 2018, filem iFunny dari banyak pengguna yang terkenal, AlekFletcher menyiarkan meme Skeleton Machine Gun bahawa pengguna yang dijemput ke Google nama seekor kucing itu. pada 8 Disember 2018, pengguna iFunny Wimpy-Kid telah menyiarkan tangkapan skrin panel pengetahuan Google yang mengandungi maklumat mengenai kucing, dengan sebilangan pos yang memperoleh lebih dari 600 senyuman dalam dua tahun tersebut. meme mendapat populariti lebih jauh apabila pada bulan September 2019, psikologi terbalik Jangan meme Google mendapat populariti dalam talian.

Pada 13 September 2019, Redditor perlu supaya masa yang diposting meme "Jangan Google" yang paling awal diketahui mengenai kucing, tunduk dengan siaran yang mendapat lebih dari 540 undi dalam enam bulan sehingga tahun-tahun berikutnya adalah yang terbaik untuk banyak, meme yang merujuk kepada kucing yang terkenal dengan populariti dalam talian, dengan "HP lovecraft's Cat" kadang-kadang bawerjs atau digunakan sebagai eufemisme untuk penghinaan.

tulisan sendiri, dia biasanya menggunakan pelik, seram, dan pelik. Kerana keunikan kenangannya, banyak pembaca mempersoalkan kewarasannya sendiri. Penulisannya memberi kesan luar biasa pada karya seni pop.

Jadi, anda masih ingat kenyataan bahawa Lovecraft adalah lelaki yang rasis. Kini, Lovecraft bukan manusia putih yang seragam tetapi sedikit mengekalkan manusia Inggeris dan orang keturunan Inggeris.

Dia memerintahkan perniagaan bukan WASP yang terdiri daripada Hispanik dan Yahudi. Tetapi, tulisannya mengenai perniagaan adalah Katolik Ireland, pendatang Jerman, dan orang Afrika. Penulisan ini negatif, dengan hanya beberapa makanan untuk idea.

* Nama Kucing HP Lovecraft

Apa yang menjadi panggilan kucing HP Lovecraft? Sangat tua dan bertanyakan soalan. Lovecraft mempunyai kucing dan nama peribadi sehingga tahun 1904. Pada usia sembilan tahun, dia memberikan panggilan kucingnya. Walaupun dia berusia 5 tahun diberi julukan panggilan. Selepas ini dia meragukan nama mereka. Tetapi ia dinamakan melalui sosok dan keluarganya. Semasa berusia 14 tahun, dia memilikinya sendiri. Sama sekali tidak dimiliki haiwan yang berbeza.

Memes HP Lovecraft's Cat

Pada 12 Jun 2018 watak tumbler mengulas di bawah gambar HP Lovecraft yang menjaga kucing peliharaannya. Ucapan ini diterbitkan melalui cara menulis blog Sandinlungs-weblog. Pada pelanggan mesin tumbler yang sama, robloxgf bercakap kembali, "apa yang berubah menjadi namanya," kemudian sekali lagi menjawab oh tidak. Komen ini telah diberikan hampir 204800 suka dan reblog selama bertahun-tahun.

Pada 18 Jun 2018 ketahui meme anda, menggunakan kerosakan keras yang dimuat naik tangkapan skrin siaran. Terbitan ini mendapat lebih daripada 144600 tontonan dalam beberapa tahun. Lovecraft tidak mempunyai hubungan intim daripada yang diakui oleh sesiapa. Dalam surat-suratnya, dia menjadi pendek untuk mengecam homoseksual, dan dia kemudian harus mencegah Barlow dari menulis fiksyen mengenai masalah homoerotik. Tetapi Barlow bukanlah pemuda nombor satu yang pernah dikunjunginya. Kehormatan itu milik Alfred Galpin, yang berubah menjadi dua puluh ketika Lovecraft mengunjungi secara langsung bersamanya, di Cleveland. Semasa dia tiba di sana, Galpin menambahkannya untuk melihat penyair Samuel Loveman dan Crane, yang masing-masing gay - walaupun mungkin ini adalah kecelakaan. Galpin diubah menjadi terus; Lovecraft menulis semacam puisi menggoda mengenai kegilaan Galpin dengan tenaga pengajar tinggi.

Kucing Hp Lovecraft:

Cerpen terkenal " The Rat in the Wall " ditulis oleh pengarang Amerika HP Lovecraft. Kisah ini mempunyai kucing watak utama yang dimiliki oleh pencerita, ia telah dipanggil oleh Nigger Man tetapi setelah dicetak semula di majalah Zest (tahun 1950 - an ) dia berubah menjadi Black Tom. " Nigger Man ", sering disebut dalam perbincangan mengenai sikap perkauman Lovecraft. Ketika Lovecraft berusia sekitar sembilan tahun, dia kemungkinan diberi namanya. HP Lovecraft mempunyai obsesi sepenuhnya terhadap kucing.

Obsesi Hp Lovecraft:

Dia mempunyai perasaan istimewa untuk kucing. Dia menghormati kucing biasa, kucing yang dihormati, dan memperlakukannya dengan banyak cara agar setara dengan manusia. Dia masuk ke dalam salah satu nama dokumen " Kucing dan anjing " di mana dia menggambarkan keunggulan kucing yang menyatakan "Anjing itu petani dan kucing adalah lelaki yang lembut". Dia membuat penampilan pertama kucing di Kucing Ulthar . dalam kisah ini yang ditunjukkan bahawa kucing hanyalah kucing biasa kecuali untuk memakan manusia yang hidup dalam cerita ini, kita dapat mengetahui beberapa fakta menarik kucing sedikit lebih peribadi daripada sebelumnya. Kembali ke kisah " Kucing dan Anjing " dia memaparkan sejarah dan hubungan mereka dengan anjing dan kucing tercermin dalam kemakmuran masa itu. Dia bercakap mengenai orang Mesir dan pemujaan mereka terhadap kucing. Obsesinya terhadap kucing nampaknya dapat dilihat dalam kisahnya. Dia ingin menyatakan rasa cinta dan menghormati kucing. Dia menyedari bahawa kucing itu dimiliki sendiri dan mempunyai maruah, memerlukan seekor kucing. Kita semua harus berusaha untuk lebih menyerupai kucing.

Hp Lovecraft:

Seperti nama kucing Nigger Man, sepertinya Lovecraft adalah lelaki yang rasis. Lovecraft tidak menghormati semua orang kulit putih yang seragam, tetapi menganggap orang Inggeris dan orang Inggeris menurun. . Dia memuji kumpulan bukan ** - WASP ** (Protestan Putih Anglo Saxon). Dia tidak pernah memiliki binatang lain sejak usia 14 tahun. Namun, dia berteman dengan banyak pengembara, yang dia beri nama seperti "Little Sam Perkins" dan "Orang tua". Dia mengembangkan organisasi untuk pengembara untuk memiliki tempat dan mengisi surat-suratnya dengan shenanigans individu dari Kappa Alpha Tau (Kompson Ailouron Taxis, atau Syarikat Kucing Elegan). Walaupun tidak ada keraguan bahawa HPL mempunyai keyakinan fanatik, saya tidak fikir nama kucing mudanya dapat diletakkan di pintu masuknya, dan dia tidak pernah memanggil kucing lain dengan nama penunjukan, namun, dia meletakkan hewan peliharaannya zaman kanak-kanak dalam dua cerita, KES CARLES DEXTER WARD dan PERINGKAT DI Tembok.

Mengapa Lovecraft menamakan kucingnya sebagai penghinaan perkauman?

Oleh itu, dia adalah seorang yang rasis, dan ini adalah perkara yang sangat senang baginya, dan dia benar-benar orang Anglophile jika tidak menyatakan secara praktikal seperti jenis ' Nordicist '. Dia tidak hanya mempunyai prasangka yang sangat mendasar, misalnya yang menentang kaum kulit hitam atau kaum minoriti lain, tetapi dia juga bersikap berat sebelah terhadap apa yang kita sebut sebagai 'etnik' orang Eropah. Contohnya, orang Eropah selatan dan timur, dan jelas orang Yahudi, sama seperti berpegang pada (dan sekarang dan kemudian, dalam keadaan apa pun, menunjukkan sebahagian dari karyanya) pengumuman perjumpaan ini.

'Kekacauan' dan 'kekuatan gelap' yang dibicarakan dalam kisah-kisahnya, yang mungkin selalu ada dan selalu mengancam untuk 'disampaikan', sampai tahap tertentu merupakan kiasan untuk apa yang dilihatnya sebagai peluang (atau kenyataan yang semakin meningkat Amerika - terutamanya kumpulan ' White Anglo-Saxon Protestant' Amerika yang lebih berpengalaman oleh, kerana dia akan melihatnya, tidak betul-betul menarik komponen penghuni yang lebih segar yang menarik (orang Itali - terutamanya yang selatan, penutur Sepanyol , Polandia, Slav oleh dan besar, Yunani, Yahudi, Asia atau 'Asiatics' seperti yang mereka katakan pada masa itu, dll).

Perkauman santai semacam itu sangat biasa berlaku pada abad ke - 20 sebelumnya. Beberapa contoh, semuanya sama:

Guy Gibson, hampir komandan kapal terbang Britain yang unggul pada Perang Dunia II, mempunyai seekor anjing peliharaan bernama 'Nigger'. Warna coklat gelap yang dulu dikenali sebagai 'nigger brown' pada cat, pakaian, dan lain-lain. untuk disebut dalam promosi masa.

HPL sudah pasti menjadi ketaksuban namun nama kucingnya tidak akan dianggap sebagai sesuatu yang tidak biasa pada zamannya.

Apa pendapat HP Lovecraft mengenai kucing berbanding anjing?

Lovecraft memberikan banyak tanda menjadi pencinta haiwan. Ini pasti mengikut jumlah orang yang bijaksana. Saya tidak menyangka bahawa dia tidak menyukai anjing tetapi kita tahu bahawa ia adalah kekasih kucing sepanjang hidupnya. Dia berpendapat bahawa kucing cerdas dan setia, sama seperti mengetahui secara sopan bahawa anjing mungkin sedikit kurang. Saya tidak fikir dia sama sekali tidak menyukai anjing, tetapi dia menghargai kucing. Kucing peliharaannya sendiri muncul dalam beberapa kisahnya sebagai haiwan peliharaan pahlawannya. Saya tidak mempunyai idea paling kabur sama ada dia mempunyai pendapat mengenai anjing. Namun, dalam surat-menyurat, dia merujuk kepada kucing suka. Sebenarnya, dia mengetengahkannya dengan baik dalam mitos Dreamlands Cycle.

dengan keprihatinan dia dekat dengan penduduk, dia mendirikan semula rumah, yang disebut Exham Priory. Setelah bergerak masuk, Delapore atau kucingnya sering kali mendengar petanda dia tikus bergegas di belakang pembahagi.

HP Lovecraft's Cat merujuk kepada kucing bernama Nigger-Man yang dituntut oleh kumpulan pengarang fiksyen kebencian Amerika HP Lovecraft semasa usianya masih muda.

Nama kucing HP Lovecraft:

Semasa penulis drama fiksyen kebencian Amerika Howard Phillips Lovecraft pada masa muda, keluarganya memiliki beberapa ekor kucing. Kucing yang paling terkenal, bernama Nigger-Man, yang mungkin diperoleh dan dinamakan keluarga pada tahun 1899, hilang pada tahun 1904 ketika Lovecraft berusia 14 tahun. Dalam surat-menyuratnya, HP Lovecraft memikirkan kembali tentang kucing dengan beberapa huruf.

Beberapa huruf:

Anak apa dia! Saya memerhatikannya berkembang dari sekumpulan kecil gelap sederhana menjadi haiwan yang paling memikat dan memahami yang pernah saya lihat. Dia biasa bercakap dalam bahasa yang dapat diperakui dari bunyi yang diubah - nada yang tidak biasa untuk setiap makna yang unik.

Bahkan ada "persiapan" yang unik untuk bau buah berangan makan, di mana ia melayang. Dia tidak mahu bergerak dengan saya - menendang lingkaran elastik yang sangat besar ke arah saya dari separuh melintasi tongkat dengan semua empat kaki ketika dia berbaring di lantai.

Lebih-lebih lagi, pada malam musim panas di waktu senja dia akan menunjukkan hubungan keluarganya dengan bayangan elfin dengan berlari melintasi rumput untuk melakukan tugas tanpa nama, menembak kegelapan pertumbuhan sekarang dan pada ketika itu, dan setiap kali saya sering melompat ke arah saya dari jerat dan kemudian melantun tanpa henti lagi menjadi tidak kelihatan sebelum saya dapat menangkapnya.

- HP Lovecraft kepada Harry O. Fischer, 10 Jan 1937, dipetik dalam HP Lovecraft: A Biografi 40

Juga, lelaki tua saya itu melompat masuk dan keluar dari semak-semak yang gelap, kadang-kadang merendahkan untuk membiarkan Kakeknya Theobald mendapatkannya, meletakkan mata berkilau hijau ke teleskop, dan menunjukkan kepadanya permukaan asas planet yang jauh- - di mana untuk semua yang kita sedar bahawa penduduk yang berlaku mungkin adalah orang-orang terhormat yang lincah, berkembar, berjambang, seperti Nigger-Man sendiri!

- HP Lovecraft ke Annie Gamwell, 19 Ogos 1921, Surat Terpilih dari HP Lovecraft 1.147

HP Lovecraft juga memberikan penghargaan kepada kucing dengan memberikan namanya kepada kucing dalam kisah 1923 The Rats in the Walls. Nama kucing itu akan diubah menjadi "Blackie" atau "Dark Tom" di sebahagian cetakan semula cerita kemudian.

Tidak ada gambar kucing yang diketahui, walaupun dalam gambar, foto HP Lovecraft yang memegang rakannya Felis kucing Belknap Long Felis selalu digunakan.

Tikus di Tembok

The Rats in the Walls ”mungkin merupakan kisah oleh pencipta Amerika HP Lovecraft. Ditulis pada bulan Ogos – September 1923, pertama kali diedarkan dalam beberapa lama, Mac 1924.

Sejarah

Pada tahun 1923, seorang Amerika bernama Delaporte, saudara terakhir dari keluarga De la Poer, berpindah ke warisan kesukuannya di England berikutan kematian anak tunggalnya semasa Perang Dunia I. dipanggil Exham Priory.

Setelah bergerak masuk, Delapore dan kucingnya seringkali mendengar petunjuk tikus berlari di belakang pembahagi. Setelah meneliti lebih jauh, dan melalui mimpi yang berulang, Delapore mendapati bahawa keluarganya menyimpan kota bawah tanah untuk waktu yang cukup lama, di mana mereka membesarkan usia "pemandu manusia" - ada yang kambuh ke keadaan empat kali ganda - untuk memenuhi keinginan mereka untuk bahan manusia.

Ini dihentikan ketika pendahulunya Delapore menyembelih seluruh keluarganya di tempat rehat mereka dan meninggalkan negara ini untuk mengakhiri ketakutan, meninggalkan lebihan haiwan peliharaan manusia dan perbandingan yang bertahan dengan dimakan oleh tikus yang memiliki bangkai kota.

Marah dengan pengungkapan kekeliruan genetik keluarganya sebelumnya dan ketidaksenangannya mengenai kematian anaknya, Delapore menyerang salah seorang rakannya di sudut kota yang sangat besar dan mula memakannya sambil berlari tanpa tujuan dalam kombinasi bahasa Inggeris Tengah, Latin, dan Gaelik , sebelum kembali menjadi keluh-kesah makanan ringan. Oleh itu, dia dibendung dan dimasukkan ke dalam badan psikologi.

Bagaimanapun, seorang pakar lain, Thornton, juga menjadi gila. Tidak lama kemudian, Exham Priory dihancurkan dan pakar memilih untuk menyembunyikan kehadiran bandar. Delapore terus tidak bersalah, mengumumkan bahawa "tikus, tikus di pembahagi", yang memakan orang itu. Dia terus terseksa oleh suara tikus di pembahagi selnya.

Tikus di Tembok ”tidak berkaitan dengan kisah Lovecraft's Cthulhu Mythos; hampir ke penghujungnya, pencerita melihat bahawa tikus kelihatan "bertekad untuk menuntun saya ke gua-gua yang tersenyum di tengah-tengah bumi di mana Nyarlathotep, dewa yang tidak terpesona, berteriak tanpa tujuan untuk menyalurkan dua pemain woodwind blockhead tanpa bentuk."

Dalam rujukan ini kepada Nyarlathotep, yang pertama setelah pembentangannya dalam komposisi sonnet dengan nama yang serupa, elemen tersebut tampaknya memiliki sejumlah besar dari dewa Azathoth.

Kesimpulan:

Nama kucing HP Lovecraft kini dikenali dalam perenggan di atas. Juga, HP diketahui mempunyai pandangan rasis dan dia sangat menyukai kucing. Lovecraft adalah seorang yang rasis.

Nama kucing Hp Lovecraft adalah lelaki yang lebih baik, dia menggunakan nama itu dalam perbincangan kaum atau di dalamnya adalah tikus baru di dinding. Hp lovecraft nama penuh adalah Howard Philip Lovecraft adalah penulis skrip novelis Inggeris, telah banyak menulis kisah fiksyen peliknya. Dia adalah seorang yang rasis, melakukan semuanya dengan cara yang lebih aneh, sama ada dalam kehidupan sebenar atau kehidupan kerjaya.

Lovecraft adalah hari ini yang dianggap sebagai salah satu pencipta utama untuk menggabungkan kisah-kisah mengejutkan gothic teladannya, yang secara umum digambarkan oleh makhluk yang kuat, salah satunya unsur-unsur sains masa kini, adalah bahaya bagi hasil pahlawan dari musuh biasa, tidak kira dia sama ada haiwan ini maju dalam keadaan yang sama sekali tidak dijangka berbanding dengan yang kita tahu. Dia adalah seorang guru yang bersemangat dalam sains atau gabungan dalam ceritanya banyak persepsi geologi. 125 tahun selepas pengenalannya ke dunia, pencipta terkenal dengan kisah-kisah menakutkan dan keyakinan rasisnya? mungkin mempunyai pemulihan semula dalam penulisan Barat.

Lovecraft tidak pernah benar-benar mengadakan pekerjaan pejabat; dia sangat senang, atau mungkin terlalu halus. (Saraf atau penyakit yang berlainan menyekatnya dari pergi ke sekolah atau mengambil minat dalam Perang Dunia I.) dia meninggalkan timbunan kerja itu. Dia menyusun banyak soneta atau sejumlah pameran, permulaan yang paling terkenal, Perasaan umat manusia yang paling mantap atau paling berasas adalah ketakutan, atau jenis ketakutan yang paling mapan atau paling berasas adalah ketakutan yang tidak jelas. Dia menyusun sejumlah besar surat hampir 100,000, berdasarkan beberapa penilaian.

HP Lovecraft penyebab kematian

Hari ini, peminat fiksyen berwayar di mana sahaja mengadakan pengenalan Howard Phillips Lovecraft, yang lebih dikenali sebagai HP Lovecraft. terlepas dari kenyataan bahawa Lovecraft meninggalkan dunia ini penyakitnya lama atau menurun pada lima belas Mac 1937, namun cerpen, soneta atau makalahnya yang produktif terus mengurus minda kreatif atau impian buruk para perusuh di seluruh dunia, termasuk peminat lelaki atau pencipta Stephen King, pembuat Batman susunan atau kumpulan Metallica.

Tikus di dalam dinding

The Rats in the Walls adalah cerpen oleh pencipta Amerika HP Lovecraft. Ditulis pada bulan Ogos September 1923, pertama kali diedarkan dalam waktu singkat, Mac 1924.

Pada tahun 1923, seorang Amerika bernama Delapore, saudara terakhir dari keluarga De la Poer, pindah ke rumah keluarga di England berikutan kematiannya sebagai anak kesayangannya semasa Perang Dunia I. membina semula kediaman, yang dipanggil Exham Priory. Setelah bergerak masuk, Delapore atau kucingnya sering kali mendengar petanda dia tikus bergegas di belakang pembahagi. Setelah meneroka lebih jauh, atau melalui mimpi yang berulang, Delapore mendapati bahawa keluarganya menyimpan sebuah kota bawah tanah sejak sekian lama, di mana mereka membesarkan umurnya sebagai manusia? ada yang kembali ke keadaan quadrupedal? untuk memenuhi keinginan mereka untuk tisu manusia. Ini dihentikan ketika nenek moyang Delapore membunuh seluruh keluarganya dalam keadaan rehat mereka atau meninggalkan negara ini hingga akhir kebencian, meninggalkan kelebihan haiwan manusia atau perbandingan yang berterusan dengan dimakan oleh tikus yang memiliki kota itu adalah bangkai. Marah dengan pendedahan bahawa keluarganya sebelumnya, kebiadaban bencana atau kemarahannya terhadap anaknya lewat, Delapore menyerang salah seorang temannya di sudut kota yang sangat besar itu atau mula memakannya sambil berkeliaran tanpa tujuan dalam kombinasi dia Bahasa Inggeris Tengah, Latin, atau Gaelik, sebelum terjadinya perselisihan dia mendengkur. Dia dengan cara ini dibendung atau ditetapkan dalam landasan psikologi. Walau bagaimanapun, seorang pakar lain, Thornton, juga menjadi gila. Tidak lama kemudian, Exham Priory adalah pemusnahan atau ejen memilih untuk menyembunyikan kehadiran kota itu. Delapore mempertahankan kejujurannya, mengumumkan bahawa "tikus, tikus dalam pembahagi", yang memakan lelaki itu. Dia terus terseksa oleh suara tikus di dinding selnya.

Buku-buku lain dari HP Lovecraft

Buku atau siri terkenalnya pengarang Howard Phillips:

 1. Lovecraft: Di Pergunungan Madness,
 2. Impian dalam Rumah Penyihir,
 3. Seram di Red Hook,
 4. Bayangan Keluar Masa,
 5. Bayangan di Innsmouth,
 6. Ahli kimia,
 7. Reanimator,
 8. Cth Oblivione,
 9. Azathoth,
 10. Panggilan Cthulhu,
 11. Kucing Ulthar,
 12. Festival,
 13. Kunci Perak,
 14. Dewa-dewa Lain,
 15. Orang luar,
 16. Kuil,
 17. Gambar di dalam Rumah, 18) Rumah yang Dijauhkan,
 18. Lelaki Tua Yang Mengerikan,
 19. Makam, Dagon, dan
 20. Apa yang Dibawa Bulan.

Apakah nama kucing HP Lovecraft? Nama kucing HP Lovecraft adalah "Nigger Man". HP Lovecraft adalah penulis dan artis esei Amerika yang hidup dari tahun 1890 hingga 1937.

Kucing Lovecraft menggunakan nama kucing "Nigger-man".

Nama kucing HP Lovecraft

Nama Kucing HP Lovecraft Foundation

Dalam komposisi sendiri, dia biasanya menggunakan aneh, ketakutan, dan aneh. Kerana keunikan akaunnya, banyak perusak mempunyai pertanyaan mengenai kesihatan mental. Penggubahannya sangat mempengaruhi pembuatan pop.

Dengan cara ini, anda menyedari bahawa Lovecraft adalah orang yang fanatik. Pada masa ini, Lovecraft bukan individu berpakaian serba putih tetapi agak menarik perhatian orang Inggeris dan orang Inggeris yang merosot.

Dia mengarahkan perhimpunan bukan WASP seperti Hispanik dan Yahudi. Walau bagaimanapun, komposisi sendiri dalam kumpulan adalah Katolik Ireland, pekerja Jerman, dan Afrika-Amerika. Pengarang ini sangat negatif, hanya beberapa jenis makanan untuk pemikiran.

Nama HP Lovecraft's Cat

Apakah nama kucing HP Lovecraft? Adakah pertanyaan lama dan diajukan. Lovecraft mempunyai kucing dan namanya sendiri hingga tahun 1904. Pada usia 9 tahun, dia memberikan nama kucingnya. Pada ketika dia berusia 5 tahun diberi sebutan untuk nama. Selepas ini dia jauh mengambil nama mereka. Bagaimanapun, ia dinamakan oleh ibu bapa dan ahli keluarganya. Pada ketika dia berusia 14 tahun, dia memilikinya tanpa bantuan orang lain. Tidak pernah memiliki makhluk yang berbeza. Dengan teman-temannya, dia membuat banyak nama pengembara, dan memberi nama "sam sam Perkins" dan "orang tua".

Pada 12 Jun 2018 pelanggan tumbler memberi komen di bawah gambar HP Lovecraft yang memegang kucing rakannya. Catatan komen ini oleh Sandinlungs-blog, menyusun. Kira-kira pada masa yang sama pelanggan tumbler, robloxgf memberi reaksi, "apa namanya," kemudian sekali lagi bertindak balas dengan ramah. Catatan ini mendapat kira-kira 204800 pilihan dan jurnal dalam talian dalam dua tahun.

Pada 18 Jun 2018 Ketahui gambar anda, gunakan kemalangan keras yang dipindahkan tangkapan skrin siaran. Catatan ini mendapat lebih daripada 144600 perspektif dalam dua tahun

Kucing dan taring oleh HP lovecraft:

Dikisahkan pertengkaran kucing dan anjing berlaku di Blue Pencil Club — satu lagi perkara untuk kalangan anda, mungkin, namun tidak baru bagi amatur secara amnya — saya tidak dapat mengelakkan diri daripada menyumbang beberapa orang yowow dan saudara kandung Thomas di sebelah saya perdebatan, walau bagaimanapun menyedari bahawa ungkapan mantan bahagian yang dihormati hampir tidak dapat memberikan banyak tekanan terhadap kecemerlangan pengikut-pengikut yang masih dinamis yang mungkin menyerang di seberang. Mengingat kekhilafan saya dalam pertikaian, wartawan saya, Curator, James Ferdinand Morton dari Paterson telah menghantar saya catatan perbincangan perbandingan di New York Tribune, di mana Encik Carl Van Doren adalah sekutu saya dan Encik Albert Payson Terhune mengenai perkara itu. puak taring. Dari ini saya dengan senang hati akan memalsukan maklumat yang saya perlukan; namun Mr. Morton, dengan nuansa Machiavellian yang benar-benar, telah melengkapi saya dengan sekeping segmen seperti kucing sambil membentangkan secara ringkas doggish. Agaknya ia membayangkan bahawa tindakan ini, dengan mempertimbangkan kecenderungan saya yang berkeras, membuat sesuatu seperti kesopanan yang melampau; namun bagi saya, reka bentuknya sangat buruk, kerana akan mengekang saya untuk menjadi sangat unik dalam beberapa komen berikut.

Di antara anjing dan kucing, tahap keputusan saya sangat luar biasa sehingga tidak dapat menjadi jelas bagi saya untuk menganalisis keduanya. Saya tidak mempunyai keengganan dinamik untuk anjing, selain daripada monyet, individu, negro, lembu, biri-biri, atau pterodactyls; namun untuk kucing, saya telah memperhatikan dan mencintai sejak dari hari-hari paling awal dari awal saya. Dalam keanggunan dan kebebasannya yang rapi, saya telah melihat gambaran kehebatan yang ideal dan kualiti generik yang tidak dapat dipisahkan dari alam semesta yang sebenarnya, yang dianggap tidak berat sebelah; dan dalam bentuk rahsia yang sunyi terdapat untuk saya semua keajaiban dan minat yang tidak jelas. Anjing meminta perasaan sederhana dan mudah; kucing untuk sumber minda kreatif yang paling mendalam dan wawasan yang tidak dapat difikirkan di otak manusia. Tidak salah bahawa orang-orang Mesir yang termenung, bersama dengan roh-roh anggun yang kemudiannya seperti Poe, Gautier, Baudelaire, dan Swinburne, semuanya adalah pengagum yang sungguh-sungguh dari grimalkin yang fleksibel.

Kebiasaannya, kecenderungan seseorang terhadap masalah kucing dan taring bergantung sepenuhnya pada sikap dan perspektif seseorang. Taring nampaknya saya sebagai pilihan utama individu yang cetek, cerdik, bersemangat, dan majoriti - individu yang merasa bukannya berfikir, yang penting bagi umat manusia dan perasaan tradisional yang asas, dan yang paling banyak mencatat keselesaan yang patut diperhatikan dalam hubungan antara masyarakat yang suka bertengkar dan bertubi-tubi. Individu seperti itu tinggal di alam semesta minda kreatif yang terhad; bertolak ansur dengan perkiraan legenda biasa, dan terus-menerus suka mempunyai keyakinan, emosi, dan bias mereka yang mudah tertipu, bukannya menghargai kegembiraan yang cukup berselera dan berwawasan yang muncul dari perpisahan, pertimbangan, dan pengakuan kehebatan total. Ini tidak semestinya berlaku bahawa perasaan yang lebih murah juga tidak berlaku pada kasih sayang kucing biasa terhadap kucing, tetapi hanya untuk menunjukkan bahawa dalam ailurophily ada premis estetika asli yang tidak dimiliki oleh kynophily. Pengagum kucing yang sejati adalah orang yang meminta perubahan yang lebih jelas sesuai dengan alam semesta daripada yang diberikan oleh klise keluarga standard; seseorang yang tidak akan menelan idea nostalgia bahawa semua individu hebat suka anjing, anak-anak dan kuda sementara semua individu yang mengerikan membenci dan dibenci oleh mereka. Dia enggan mengatur dirinya dan emosinya yang lebih kasar sebagai sebahagian daripada kualiti yang meluas, atau membiarkan idea moral yang cetek memutarbelitkan penilaiannya. Dengan kata lain, dia lebih suka menghargai dan memperhatikan pancaran dan kegembiraan; dan tidak jatuh ke dalam paradoks bahawa sifat konyol dan sikap baik hati, atau komitmen dan kesepakatan yang membuta tuli, merangkumi apa-apa yang semestinya terhormat atau diangkat. Anak anjing boleh mendasarkan keseluruhan kes mereka pada ciri khas, tunduk, dan plebeian ini, dan menilai pengetahuan haiwan peliharaan dengan senang hati berdasarkan tahap penyesuaiannya dengan keinginan mereka sendiri. Pencinta kucing menjauh dari halusinasi ini, melepaskan kemungkinan bahawa pematuhan kepatuhan dan memimpin persahabatan dengan manusia adalah kelebihan terpenting, dan pendirian dibenarkan untuk mencintai autonomi, harga diri, dan watak individu yang disatukan dengan keanggunan dan keagungan yang luar biasa seperti yang ditunjukkan oleh kerenah, tangkas, tuan atap yang skeptikal, dan tidak tertakluk.

Orang-orang yang berfikiran biasa - burger yang tidak terpuji yang senang dengan perkara-perkara dari hari ke hari dan yang menggunakan falsafah yang terkenal dengan sifat-sifat sedih - akan secara konsisten menjadi anak anjing. Bagi mereka tidak akan ada prioritas yang lebih tinggi daripada diri mereka sendiri dan sentimen mereka yang lebih kasar, dan mereka tidak akan berhenti untuk menganggap dan memuji makhluk individu yang paling mencontohinya. Orang-orang seperti itu diturunkan dalam pusaran penglihatan dan penghinaan Oriental yang menghancurkan peradaban teladan pada Zaman Kegelapan, dan hidup di alam semesta yang menyedihkan dengan sifat-sifat teoritis yang menyedihkan di mana khayalan pengunduran diri, komitmen, kenikmatan, persahabatan, dan tangisan yang tidak sedap dipahami menjadi kecemerlangan unggul, dan keseluruhan etika dan penalaran palsu yang dibangkitkan pada tindak balas lemah lembut dari susunan otot flexor. Warisan ini, secara tidak disangka-sangka menyerang kita ketika isu-isu perundangan Rom meningkatkan keyakinan individu yang cambuk dan patah terhadap kebandingan dalam domain yang kemudian, biasanya memegang teguh lemah dan cuai secara nostalgia; dan mungkin tiba di puncaknya pada abad kesembilan belas, ketika individu sering bertepuk tangan dengan taring "kerana mereka sangat manusiawi" (seolah-olah umat manusia adalah norma yang sah!), dan Edwin Landseer yang tulen melukis banyak Fidoes yang berpuas hati dan Carlos dan Rovers dengan semua teknikal humanoid, tidak penting, dan "adorableness" orang-orang Victoria yang terkenal.

Namun, di tengah-tengah bedlam cendekiawan dan bersemangat ini, beberapa roh bebas secara konsisten berpisah untuk faktor-faktor lama lama yang disosialisasikan yang telah dibayangi oleh mediaevalisme - pengabdian teladan yang kuat terhadap kebenaran, kekuatan, dan kecemerlangan yang diberikan oleh otak yang tidak jelas dan tidak bertuan jiwa kepada orang Aryan Barat yang hidup penuh dengan kehebatan, kehebatan, dan kualiti alam semula jadi. Ini adalah gaya dan etika yang kuat dari otot ekstensor - keyakinan yang kuat, ringan, yakin pada diri sendiri dan kecenderungan kegembiraan, pelacak, dan juara yang senang, kuat, utuh dan tidak bertenaga - dan ia tidak banyak digunakan untuk tipuan dan desakan yang baik hati, suka meneteskan pendamai dan pendorong dan sentimentalis. Keagungan dan kecukupan - ciri kembar alam semesta yang sebenarnya - adalah tuan-tuan dari jenis yang mulia dan agnostik ini; bagi pengagum hal-hal kekal seperti itu, ketulusan yang unggul tidak akan dijumpai dalam kerendahan hati, hubungan, ketaatan, dan kekacauan yang penuh semangat. Pengagum seperti itu akan mencari yang paling baik menggambarkan keburukan bintang dan alam semesta dan hutan dan samudera dan senja, dan yang terbaik menunjukkan ketidakpedulian, bangsawan, ketepatan, kemerdekaan, kebrutalan, kebebasan, dan kekhilafan yang menjijikkan dan eksentrik Alam Semula jadi. Keagungan — kesejukan — kualiti terpelihara — rehat yang rasional — kebebasan - kewibawaan yang tidak diberi nama — tempat lain yang mana kita dapat menemui perkara-perkara ini yang terwujud bahkan dengan sebilangan besar kepuasan dan kepuasan yang menandakan manifestasi mereka pada kucing yang unggul dan halus, yang memainkan lingkaran peliknya dengan jaminan berterusan dan halus planet dalam luasnya?

Nama Kucing HP Lovecraft

HP Lovecraft adalah penulis seram dan fiksyen Amerika. Nama kucingnya adalah Nigger Man dan ia terkenal dengan tulisannya dalam buku, The Rats in the Walls. # Kisah Kucing HP Lovecraft: Lovecraft adalah milik keluarga Amerika. Keluarganya pernah mempunyai banyak kucing pada masa kecilnya. Salah satu kucing itu diberi nama Nigger Man. Itu kucing tertua dan keluarganya memiliki kucing itu ketika penulisnya baru berusia 9 tahun. Ia hilang ketika HP Lovecraft berumur 19 tahun.

Mim Nama Kucing HP Lovecraft:

Terdapat pelbagai meme yang berkaitan dengan nama kucing Lovecraft. Pada 12 Jun 2018, seorang pengguna tumblr memberi komen di bawah siaran HP Lovecraft. Semuanya menjadi viral dan dikagumi oleh banyak orang di internet. Pada 23 Julai 2018, siaran reddit menjelaskan keseluruhan kisah kucing dan menceritakan peranan kucing dalam kehidupan HP Lovecraft. Permainan meme yang menyeronokkan ini diteruskan dan pada 30 Januari 2019, seorang artis komik web menyiarkan komik mengenai kucing yang mendapat ratusan retweet dan komen.

Buku HP Lovecraft:

Dia adalah seorang penulis fiksyen seram dan mempunyai beberapa buku bagus di bawah tali pusatnya. Beberapa buku tersebut ada di sini:

 • Di Pergunungan Kegilaan

 • Bayangan di Innsmouth

 • Seram Dunwich

 • Panggilan Cthulhu

Apa nama kucing kraf cinta

Nama kucing "Nigger-Man" sering disebut dalam perbincangan Lovecraft mengenai sikap perkauman. Sehingga tahun 1904, Lovecraft memiliki seekor kucing dengan nama ini.

Nama manusia Lovecraftian

Berikut adalah beberapa nama manusia lovecraftian:

 • Ammi
 • Wad Charles Dexter
 • Henry Akeley
 • Herbert Barat
 • Joseph Curwen
 • Keziah Mason
 • Lavinia Whateley
 • Whateley lama
 • Randolph Carter
 • Richard Pickman
 • Walter Gilman
 • William Dyer
 • Tasik
 • Atwood
 • Frank Pabodie
 • Henry Armitage
 • Kapten Whipple
 • Ezra Weeden
 • Jedediah / Simon Orne
 • Francis Morgan
 • Nasi Warren
 • Abdul Alhazred
 • Nathaniel Wingate Peaslee
 • Wingate Peaslee

Penjana nama Hcraft lovecraft

:arrow_forward: Bbhacyia

:arrow_forward: Bhaca

:arrow_forward: Ghiaignttsh

:arrow_forward: Gyatllo

:arrow_forward: Hath-kra

:arrow_forward: Iggg

:arrow_forward: Ilab

:arrow_forward: Iqugos

:arrow_forward: Kegara-yot

:arrow_forward: Krndala-nat

:arrow_forward: Lilish

:arrow_forward: Orloggghu

:arrow_forward: Thaarnarsham

:arrow_forward: Urarshulola

:arrow_forward: Zathothusom

Hp lovecraft penyebab kematian

Lovecraft meninggal kerana barah usus kecil pada tahun 1937, dan sesuai dengan minatnya untuk sains sepanjang hayatnya, dia menyimpan catatan terperinci mengenai penyakitnya yang akhirnya. Ketika Lovecraft meninggal, dia dikebumikan di Tanah Perkuburan Swan Point dan disenaraikan di peringatan keluarga ibunya. Ini tidak cukup untuk peminat Lovecraft: pada tahun 1977 sebuah kumpulan membiayai dan memasang batu nisan yang terpisah. Pada tahun 1997, seorang peminat besar mencuba menggali badan Lovecraft di bawah batu nisannya, tetapi menyerah ketika dia tidak dapat menemukan apa-apa dari penggalian sedalam tiga kaki.

Tikus di dinding nama kucing

HP Lovecraft also payed tribute to the cat by naming it in his 1923 short story The Rats in the Walls . The name of the cat will be changed to “Blackie” or “Black Tom” to reprint later.

Who was lovecraft?

Howard Phillips Lovecraft is an American novelist and horror writer known for creating what is. Known as Cthulmythos. Lovecraft spent most of his life in New England.

Lovecraft cat story

HP Lovecraft is one of the greatest cat lovers in history. It was dedicated to his beloved black cat in his youth. But when he fled in 1904, he never had a pet again. He later expressed his love for felines in writings such as “Ulthar's Cats” and “Rats on the Walls”; In poems ranging from “Sir Thomas Tryout” to “Little Sam Perkins”; And in his article “Cats and Dogs” where he describes the superiority of cats over dogs (“Dogs are farmers and cats are gentlemen”), this book is the first to compile all of Lovecraft's writings on cats. As a special bonus, including excerpts from dozens of Lovecraft's published and unpublished letters, The Old Man (the incredibly old cat he met while walking the streets in Providence, RI); Pets of friends and colleagues include Clark Ashton Smith and E. Hoffmann Price; Many of Kappa Alpha Tau's brother's cats are near his home on 66 College Street; And many other issues

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: How many cats does HP Lovecraft have?

“No summary of Lovecraft's life would be complete without mention of his devotion to cats… He was the only cat owner in his life. Rather, he breed and name every cat he meets. Naturally, the preferences of cats and dogs depend on the person's personality and perspective.

Q: When did HP Lovecraft get her cat?

When Lovecraft was 5 he was given a cat with a racial epithet for a name. Being 5, it is doubtful that he named him, but that he was named by his parents or other adult relatives. He owned it until the age of 14.

Q: Which things made lovecraft afraid?

Lovecraft was afraid of Invertebrates, ordinary marine life, sub-freezing temperatures, fat people, people of other races, mixed races, slums, percussion instruments, caves, cellars, old age, fear of great expansion. Great, grand architecture, non-euclidean geometry, desert, ocean, rat, dog, New England countryside, New York City, mildew and mildew, viscous matter, medical experiment, dream, Fragile textures, agar-like textures, gray, various plant life, old book memory loss, hereditary gas fog, whisper - anything that doesn't scare him will probably shorten the list.

Q: Is Cthulhu good or bad?

Cthulhu has many roles. The old man is the greatest grandson of evil in the whole universe, even if he is not evil. Cthulhu is above morality.

Q: Why is HP Lovecraft so popular?

Penulis seram yang paling berpengaruh sepanjang masa. Many of his novels have had a huge impact on the genre: cinematography and video games and literature. and attractive. Lovecraft is currently known as the father of cosmic horror, a new category in the horror genre.

Kesimpulannya

Hp lovecraft was a horror writers. He wrote many books in his life. Lovecraft had a cat that was very famous. It's name was 'Nigger-Man'. He loved cats. Lovecraft got the cat when he was 5 and it stayed with her till he was 14.

Lovecraft was an American writer who lived from 1890 to 1937. His writings are often called “strange”, “horrible” and “strange”. Because of the uniqueness of its history, many readers question the reason for Lovecraft itself. His work has had a profound impact on popular culture.

Just know that Lovecraft was a very racist man. So Lovecraft did not keep all whites in uniform but respected the British and English.

He praised non-WASP (Anglo-Saxon White Protestant) groups such as Hispanics and Jews; however, his personal writings on, for example, Irish Catholics, German immigrants, and African-American groups were consistently negative. A little food to think about.

Imposed in the country, “Man-niger”, often referred to in discussions about the racial relations of Lovecraft.

What is the name of HP Lovecraft cats?

Until 1904, Lovecraft owned a cat of the same name. Apparently, the cat got its name when Lovecraft was about 9 years old.

When Lovecraft was 5 years old, she was given the name of a cat with a breed name. He is 5 years old and it is doubtful he mentioned this, but his parents or other adult relatives did.

Friends, he was under 14 years old. He never had another animal, but he befriended many homeless people who were given names like “Little Sam Perkins” and “The Old Man.”

GET A BOOK HP LOVECRAFT

He invented the Brotherhood for the Homeless and completed his letter with former members of the Kappa Alpha Tau (Kompson Aileron Taxis or Elegant Cats Company).

There is no doubt that HPL was racist, but I do not think her kitten name could be called on her doorstep and she never gave the nickname to any other cat even though she gave a name to her pet. a young boy in two stories, CHARLES DEXTER WARD CASE and FRIENDS in the Walls.

What is the name of Lovecraft cats?

Lovecraft was a racist. Everyone needs to understand and accept it. The name of his cats when readers go to his biography or “Mice on the Walls” often feels like a racist cartoonist, but must be understood in context.

The name strikes us today as we are more aware and less receptive to the occasional use of racist activities like Lovecraft in our lives; Likewise, people get confused when they read a word from a Mark Twain novel.

As society changes, the name “Mice on the Walls” is sometimes repeated; Some publishers have chosen to change the name of the cats while maintaining their understanding, but not the breed - “Blackie” and “Black Tom” (Jest Magazine, 1956) are two examples.

Soalan Lazim

Why was the Lovecraft cat so named?

The cat, which bears a breed slogan, was a childhood animal that died in 1904 when it was 14 years old. The short answer as to why his cat was labeled a racist slander is that Lovecraft was a racist.

What was the name of the Lovecraft dog?

He was up to 14 years old. He never had another animal, but he befriended many homeless people who were given names like “Little Sam Perkins” and “The Old Man.”

Why is Lovecraft so popular?

the most influential horror writers of all time. His novels have a major impact on major genres: literature, as well as movies, and video games. and attractive. Lovecraft is considered the father of space horror, which was a new category of a horror film at the time.

What is the best work of HP Lovecraft?

The Call of Cthulhu is perhaps Lovecraft's most influential story, and the basis of his mythical Old Epic. … This antenna work by a voltage master brings one of HP Lovecraft's books are at all times, but by no means the only worthy works in this anthology!

Lovecraft was an American author who lived from 1890 to 1937. Lovecraft Cat, the cat name means “Nigga Man”. The cat's background name is GF Lovecraft

He usually uses “weird” and “weird” in his writings. Because of the uniqueness of its history, many lovers have questions about their mental health.

He commanded non-WASP groups such as Hispanics and Jews. However, his writings on groups include Irish Catholics, German immigrants, and African-Americans.

HP The name Lovecraft of cats

When Lovecraft had three cats and his name before 1904. When he was 5 years old, he gave the nickname a name. After that, their names raised suspicions. But his parents and relatives mentioned him. When hovercraft HP was 14 years old, he owned it and never had other animals. With his friends, he mentions many st.