Huckberry

Ini adalah laman web dan buku harian membeli-belah internet yang menimbulkan kehidupan yang lebih dinamis, berani, dan berkelas melalui tawaran individu, penceritaan unik, dan istimewa melaluinya. Huckberry adalah peruncit dalam talian percuma untuk orang yang suka pengalaman. Lebih 1,000,000 pakar muda dan dinamik mempercayai Huckberry sebagai aset dan peruncit penggerak mereka untuk jenama, barangan dan cara hidup yang timbul. Ia diikat, produktif, dan senang. Ia ditubuhkan pada tahun 2011 dan menetap di San Francisco, California. Ditubuhkan: Kawasan perkhemahan 2010: San Francisco, California, Amerika Syarikat Pemula: Andy Forch, Richard Greiner Pembantu: Wellen, LLC

destinasi sosial huckberry

Melepasi laman web unik mereka, huckberry juga dinamik di destinasi sosial lain seperti twiter, Instagram dan facebook.

Pembiayaan huckberry

Huckberry telah mengumpulkan sejumlah $ 6.3 juta dalam pembiayaan lebih dari 1 pusingan. Ini adalah pusingan Venture - Series Unknown yang dibangkitkan pada 25 Jul 2019.

penyokong kewangan huckberry

Hanya ada penyokong kewangan huckberry, ia disokong oleh Finn Capital Partners.

Pertubuhan

Terdapat 2 persatuan huckberry yang diperoleh. Perolehan terbaru mereka adalah Wellen pada Jul 2018. • Wallen pada bulan Julai 2019 • Flint dan menyalakan pada Februari 16,2016

titik permulaan huckberry mengikut pemilik

Lima tahun sebelumnya, Andy Forch, Richard Greiner mereka membeku hampir mati di kerusi gantung yang tipis di posterior Lembah Squaw ketika mereka memilih untuk meletakkan semuanya di talian. Berpikir kembali, mereka sangat tidak bersalah untuk mengetahui dengan tepat apa itu, tetapi mereka tidak dapat memahami apa yang tidak dikeluarkan halaman perakaunan selama 90 jam setiap minggu sepanjang sisa hidup kita. Bagaimanapun, memperoleh keberanian untuk meninggalkan kedudukan mereka yang dilindungi dan bermanfaat tidaklah mudah. Seperti yang dikatakan oleh Jerry Seinfeld, ia menyerupai mesin gula-gula yang tidak anda tolak, anda perlu menggoncangnya ke sana ke mari beberapa kali. Setelah meneliti pemikiran kita mengenai Anchor Steam yang tidak terkira banyaknya setelah bekerja, mereka tahu di dalam tulang kita bahawa Huckberry dijangka wujud. Di sana mereka ada kedai lelaki. Pengalaman majalah juga. Walau bagaimanapun, tidak ada yang bercakap langsung dengan mereka - orang berusia 25 tahun yang tinggal di bandar tetapi tinggal di luar dan mereka membayangkan jenama yang setara dengan jumlah kedai, majalah, dan motivasi untuk membantu orang mengeringkan sumsum kehidupan .

Oleh itu, pada akhir musim bunga tahun 2010, mereka mendapat pekerjaan di tempat lain, masing-masing menyumbang $ 10,000 dari dana simpanan kami untuk membentuk Huckberry LLC, dan berupaya mengorek keseronokan kami sendiri. Mereka memilih nama Huckberry dengan alasan bahawa mereka berdua memuja Mark Twain's Adventures of Huckleberry Finn dan menyangka Huckberry adalah lambang yang ideal untuk jiwa pengalaman yang mereka perlukan gambar kami untuk merangkum. Lebih-lebih lagi semua perkara sama, Huckberry.com dapat diakses di GoDaddy dengan harga $ 9,98 dan Huckleberry.com pastinya tidak. Mereka memasuki litar ekspo dan menjual jenama nombor satu kami mengikut visi kami. Sebilangan besar melihat kad perniagaan kami sendiri, tersenyum gembira, dan mengatakan tidak. Bagaimanapun, cukup banyak yang mengatakan, nampaknya mengambil risiko kepada kita bukan kerana di mana mereka berada, tetapi sejak dari mana mereka pergi.

Didorong oleh pengaturan masuk blog 37 Signals (sekarang Basecamp) Bootstrapped, Profitable, dan Proud, mereka memilih untuk tidak mencari dana. Mereka perlu memalsukan perniagaan kita di landasan kita. Ke arah Patagonia dan jenama Let My People Go Surfing yang semula jadi, dan menjauhkan diri daripada jenama kemenangan atau kegagalan yang diberi tenaga VC yang mengejarnya. Oleh itu, mereka bergegas. Dengan bekerja di loteng kami, mereka membaca Photoshop for Dummies secara bertutup, dan merancang Huckberry 1.0. Adik beradik kami yang lebih muda, Jimmy, membantu mengemas kodnya di antara kelas semasa tahunnya di UC Berkeley. Laman web pertama kami tidak cantik, namun berjaya, dan sebagai panduan pernah memberi nasihat kepada kami, anda biasanya membuang flapjack pertama anda. Pada bulan April 2011, mereka menukar suis, dan Huckberry.com disiarkan secara langsung.

Kumpulan orang kami mula berkembang secara beransur-ansur. Mereka tidak tahan untuk mempublikasikan sehingga mereka berimaginasi dan bergabung dengan Art of Maneness (terima kasih sekali lagi, Brett :facepunch: ) dan Luar. Jenama mula bertanya bagaimana mereka boleh disorot di Huckberry. Pada ketika kondo kami mula dipenuhi stok dan kadbod, rakan kongsi kami dan barista kejiranan mencadangkan mereka mendapatkan pejabat. Oleh itu, mereka menyewa satu di kejiranan Pantai Utara San Francisco dengan harga $ 600 setiap bulan. Mereka merasa seperti tuan; tidak ada bezanya bahawa rumah kami hanya 296 kaki persegi (mereka, ~ 350 kaki persegi sekiranya anda memasukkan bilik air). Mereka membuat kumpulan mereka. Ali turut serta. Jeff. Alex. Memang, malah Eli, barista kejiranan kami. Tiada divas dalam kumpulan itu. Secara konsisten pada jam 4 petang, pensil itu turun dan dibungkus dalam sekumpulan kotak, bir dan pita. Pada jam 5:25 petang, mereka akan menyampaikan setiap kes ke jalan, mendapatkan trak surat, dan mendorongnya ke atas dua cara yang berbeza dalam ribut salji ke pusat surat. Sekiranya anda pernah tinggal di San Francisco, anda menyedari betapa sukarnya dua cara berbeza. Pada saat stok mereka mula masuk ke bilik cuci kami, mereka mula mencari ruang simpanan. Ketika mereka perlu menyimpan stok di bumbung kami dalam jangka pendek, mereka benar-benar mula mencari ruang stok. Pada musim bunga tahun 2012, mereka menemui satu di daerah SOMA San Francisco, dan tidak lama kemudian bergerak, Ali menyimpulkan bahawa ia dapat menggunakan pembahagi batu 12 kaki. Menyusun keseluruhannya pada Januari 2016, sukar untuk diterima bahawa sudah lebih lama sejak Ali, Buddy, dan Si membuat pembahagi batu itu di pusat pengedaran lama kami. Rasanya sangat dekat, namun begitu jauh (sekiranya anda menyedari bahawa mereka hanya menjatuhkan beberapa Hall dan Oates, sangat bagus untuk anda).

Banyak yang telah berubah. Beberapa bundel yang mereka gunakan untuk menyampaikan sehari kini beribu-ribu. kumpulan mereka telah berkembang dari enam semangat sejuk yang memakai lapisan ski di pusat pengedaran darjah 48 hingga 50+ yang bekerja di pejabat (dihangatkan) di Daerah Reka Bentuk. Pada tahun sebelumnya saja, mereka menghantar Program Duta Besar kami, menyampaikan pengaturan Artist Spotlight dan Field Guide kami, mengirim inventori cetakan pertama kami, dan bekerjasama dengan rakan kami Chris Burkard dalam bahagian berikut dari Geran Penjelajah kami. Walau apa pun, perkara penting berterusan seperti sebelumnya. Seperti yang pernah dikatakan oleh penganjur Apple Steve Wozniak, perkara terbaik yang saya lakukan di Apple berasal dari a) tidak mempunyai wang tunai dan b) tidak pernah melakukannya sebelumnya. Setiap perkara yang mereka keluarkan sungguh luar biasa, saya tidak akan pernah melakukan perkara itu dalam hidup saya. Woz dengan senang hati menyedari bahawa ketika mereka menghampiri peringatan kelima kami, mereka masih belum ) 100% bootstrapped, dan b) bergegas mengumpulkan organisasi yang paling menarik, inventif, dan bermanfaat dalam eCommerce. Mereka secara amnya menerima bahawa Jedi memperoleh solidariti dari Angkatan - bahawa anda semua adalah Huckberry, dan mereka hanyalah pelayan. Oleh itu, mungkin merupakan penyalahgunaan kebenaran terbaik yang pernah ada, mereka lebih suka mengucapkan terima kasih kerana menyokong kami dalam lawatan ini. Kerana menahan kami melalui penderitaan kami yang sedang berkembang, awal yang palsu, dan ketika dia secara tidak sengaja mengabadikan enam gambar di dalam saku saya sambil memukul lantai tarian dengan separuh masa saya yang lebih baik di Vegas. dia fikir Kaya dan dia sekarang faham bahawa ketika mereka memilih untuk berhenti di Squaw pada hari itu, itu adalah pengalaman. Itu bagi kami, aktiviti itu dan secara konsistennya adalah jus. Mereka menjamin bahawa segala sesuatu mengenai Huckberry mengalami perkara, cerita, pertemuan, waktu penghantaran; akan bertambah baik pada tahun 2016. Jalan di depan tidak berturap namun terbuka, dan mereka hampir tidak sabar untuk menyampaikan lawatan kepada anda.

slogan huckberry

"Kami Ada untuk Menginspirasi dan Melengkapkan Petualangan Dekat dan Jauh"

Apa yang mereka jual?

Laman web yang dipanggil huckberry adalah kedai barang dagangan dalam talian. Mereka memberikan banyak barang di depan pintu rumah anda. Mereka menawarkan banyak barang untuk lelaki, wanita dan kanak-kanak: seperti perabot menjual kunci dan hiasan yang berbeza.

Persaingan baru

Perhimpunan berterusan dari sudut paling jauh untuk memasuki laman web kami — dari ciri khas terhad hingga gaya baru. Kembali ke sini setiap hari Selasa, Khamis, dan Ahad, dan pertama kali memahami apa yang baru tiba di rak kami.

Dalam debut baru mereka memindahkan semua perkara baru dan kurang bernilai untuk menarik pembeli.

bahagian pakaian

SEMUA PAKAIAN • JAKET • Jaket Trucker • Jaket Ringan • Jaket Quilted • Jaket Prestasi • PANTS • Seluar kasual • Joggers • Seluar santai • Seluar Kerja • Kemeja • Kemeja • T-shirt • Baju Polo • Baju Lengan Panjang • PENDEK • Seluar pendek • Seluar Hybrid • Kasual Seluar Pendek • Berenang • Pakaian Aktif • Asas • Blazer • Henleys • Hoodies dan Sweatshirts • Joggers • Sweater • Seluar 365 dalam 7 "dan 9" • Jaket Terlaris Kami Mendapatkan Refresh Cuaca Hangat • Seluar Seluar Mudah, Serut • Sial Terbaik. Tees. • Chinos Regangan Ringan • Koleksi Lebihan

Matlamat

Tanpa pengiklanan, kedai dalam talian umumnya bergantung pada karma dan kemungkinan, yang tidak akan membuat promosi yang lebih baik. Oleh itu, sangat penting untuk membuat pengaturan dan menentukan objektif pengiklanan untuk perniagaan anda. Ini adalah kaedah terbaik untuk memastikan bahawa asas pelanggan dan transaksi anda berkembang.

mereka memastikan bahawa ruang anda lebih senang, atau perabot yang mengamankan bilik — Kedai Rumah mereka mungkin mempunyai apa yang anda cari. Itu menyiratkan segala-galanya dari perabot, tempat tidur, dapur dan bar, aksen rumah, mandi dan persiapan, dan banyak lagi yang dapat dijumpai di antara pemikiran mereka yang rajin mengenai pilihan. Terlebih lagi, pastikan untuk kembali dengan kerap tekad mereka setiap minggu dengan penemuan terbaru kami, dari penutup yang mengurangkan tekanan hingga membuat sos panas dengan banyak tendangan.

Menjadi Ahli Gabungan Huckberry

Mereka adalah kumpulan pengarang, perancang, atau lebih banyak lagi, pengamal. ada arahan untuk menyampaikan kepada anda barang baru yang paling keren dengan kos terbaik. Selanjutnya, pada masa ini, mereka berharap dapat bergabung dengan pengedar yang melakukan hal yang sama. Dengan menyertai program anak syarikat Huckberry yang sentiasa berkembang, anda boleh mendapatkan komisen untuk tawaran yang disinggung, sama ada melalui iklan bendera atau gabungan teks di laman web atau e-mel anda. Pada asasnya daftar dengan salah satu tahap offshoot kami sekarang untuk bergabung. Apabila ditegaskan, anda akan mula memperoleh tahap pembelian lulus yang anda kirimkan kepada mereka.

Bagaimana ini dapat memberi manfaat kepada anda?

• Komisen yang kompetitif untuk transaksi bersih, melarang pengangkutan, perbelanjaan, had, dan pulangan • Kelayakan untuk mendapat komisen dari transaksi bermula dari laman web atau e-mel anda dalam masa 15 hari • E-mel rakan kongsi mingguan disegarkan dengan barang bergerak, pengaturan, dan blockbusters • Kebebasan koperasi tambahan boleh diakses

Arahan untuk memulakan

 1. Memohon program Huckberry Affiliate melalui Partnerize
 2. Cari item yang perlu anda ketengahkan di Huckberry
 3. Gunakan URL Huckberry untuk membuat novel anda mengikuti hubungan di peringkat Mitra
 4. Salin dan lekatkan antara muka di laman web atau e-mel anda
 5. Lihat laman Just Landed kami untuk membantu para perusuh anda mendapatkan perkara terbaik dari Huckberry

Terma dan Syarat Anak Syarikat

Pembelian dan Pendapatan yang Memenuhi Syarat: Huckberry akan membayar komisen mengenai "Pembelian Berkelayakan", yang (tertakluk kepada penghindaran yang digambarkan di bawahnya) berlaku apabila: (a) pelanggan menavigasi Pautan Khas di Laman web anda atau e-mel ke Laman Huckberry; dan (b) semasa perjumpaan bersendirian, yang dianggarkan bermula ketika pelanggan menavigasi Pautan Khas itu dan menyelesaikan pada yang pertama berlaku dari yang menyertainya: (x) 15 hari berlalu dari snap itu, atau (y) pelanggan menavigasi Pautan Khas ke Laman Huckberry yang bukan Pautan Khas anda

Untuk setiap Pembelian yang Memenuhi Syarat, "Pendapatan yang Memenuhi Syarat" yang berkaitan adalah sama dengan jumlah yang benar-benar diperoleh Huckberry dari Pembelian Berkelayakan tersebut, ditolak sebarang kos pengangkutan, perbelanjaan pembungkus berkat, menguruskan perbelanjaan, caj (misalnya perbelanjaan tawaran dan PPN), caj pentadbiran, kredit, bayaran balik, perbelanjaan mengurus Visa, dan tanggungjawab yang teruk.

Pesanan yang Dikecualikan: Walaupun sebelumnya, Pembelian yang Memenuhi Syarat dilarang pada saat apa pun yang terjadi mengenai pelanggaran Pernyataan Program Afiliasi ini atau beberapa syarat, syarat, perincian, penjelasan, dan strategi lain yang mungkin dikeluarkan oleh Huckberry sesekali yang berlaku untuk Program Gabungan. Selanjutnya, pembelian yang disertakan yang mungkin merupakan Pembelian Berkelayakan dikecualikan dan ditolak dari Program Afiliasi:

(a) setiap item yang dibeli setelah berakhirnya Perjanjian anda, (b) permintaan item apa pun di mana penghapusan, pengembalian, atau diskaun telah dimulakan, (c) setiap permintaan item yang telah dianggap menipu, (d) setiap permintaan item dimasukkan oleh pekerja atau ahli Huckberry, (e) sebarang pembelian barang yang tidak diikuti atau diperincikan secara berkesan dengan alasan bahawa sambungan dari laman web anda ke Laman Huckberry yang penting tidak diatur dengan betul (f) sebarang item yang dibeli oleh pelanggan yang disinggung ke Laman Huckberry melalui iklan yang anda beli melalui pelaburan dalam penawaran atau penjualan pada frasa, istilah carian, atau pengecam berbeza yang menggabungkan "Huckberry"

Komisen Yuran Program Standard ditentukan sebagai tahap Pendapatan Berkelayakan. Berikut adalah pecahan kadar bonus asas Huckberry, walaupun ini tidak benar-benar mengatasi kadar komisen sebenar yang anda akan dapat. Semua kadar komisen boleh berubah, memandangkan keperluan dan kepentingan perniagaan dan tanpa notis.

1. Berkongsi - 8%

a. Pelan pembayaran: Huckberry membayar panggung secara langsung dan selepas itu Partnerize membayar komisen bergantung pada syarat yang ditetapkan sendiri dengan rakan mereka.

b. Pelan pembayaran: Huckberry menyokong komisen di premis 60 hari dan membayar panggung secara langsung. Berkongsi pada ketika itu membayar komisen yang telah ditentukan pada premis 60 hari.

Membezakan Diri Anda sebagai Ahli Gabungan:

Anda harus dengan jelas menyatakan pernyataan yang menyertainya, atau pernyataan yang sangat setara, di Laman web anda atau di kawasan lain di mana Huckberry boleh menyetujui persembahan anda atau penggunaan Kandungan Program yang lain: "Sebagai Gabungan Huckberry, saya memperoleh dari pembelian yang memenuhi syarat." Kecuali untuk penyebaran ini, anda tidak akan mengungkap surat-menyurat mengenai Perjanjian ini atau kerjasama anda dalam Program Afiliasi tanpa kebenaran daripada pembangunan kami. Anda tidak akan memutarbelitkan atau menghiasi hubungan kami dengan anda.

Syarat Penyertaan Program Anak Syarikat:

1. Pendaftaran dan Kelayakan Untuk memulakan interaksi pendaftaran, anda harus mengemukakan permohonan Program Afiliasi secara keseluruhan dan tepat. Laman web anda harus mengandungi bahan unik dan dapat diakses secara bebas melalui alamat laman web yang diberikan dalam aplikasi. Anda harus mengenali Laman web anda dalam aplikasi anda. Huckberry akan menilai permohonan anda dan memberitahu anda mengenai pengakuan atau pemecatannya. Laman web anda tidak akan memenuhi syarat untuk dimasukkan dalam Program Afiliasi, dan anda tidak termasuk Pautan Khas atau Kandungan Iklan Produk di dalamnya, jika Laman web anda tidak dapat diterima. Laman web yang tidak dibenarkan menggabungkan laman web yang:

(a) memajukan atau mengandungi bahan yang tersurat atau tidak senonoh, (b) memaki hamun atau mengandungi bahan yang sengit, (c) memajukan atau mengandungi bahan palsu, rumit, fitnah atau meremehkan, (d) memajukan atau mengandungi bahan atau tindakan yang memalukan, mengganggu, tidak selamat, mengganggu perlindungan orang lain, berbahaya, atau berat sebelah (mengingati premis perlumbaan, teduhan, seks, agama, etnik, cacat, arah seksual, atau usia), (e) memajukan atau merangkul operasi jenayah, (f) dikoordinasikan terhadap anak-anak atau mengumpulkan, menggunakan, atau membongkar data individu dengan sengaja dari kanak-kanak di bawah 13 tahun atau kelebihan umur yang berkaitan (seperti yang dicirikan oleh undang-undang dan garis panduan yang berkaitan); atau mengabaikan undang-undang, mandat, peraturan, panduan, perintah, lesen, hibah, peraturan, kod latihan, norma industri, prinsip-prinsip pentadbiran diri, keputusan, pilihan, atau prasyarat yang berbeza dari mana-mana kuasa perundangan material yang diidentifikasi dengan insurans anak muda, ( g) memasukkan mana-mana nama jenama Huckberry atau cabangnya, atau variasi atau ejaan salah jenama Huckberry atau rakannya dalam mana-mana nama ruang, nama subdomain, di mana-mana "tag" atau ID Gabungan, atau dalam nama pengguna, sekumpulan nama, atau pengecam lain di mana-mana laman komunikasi tidak rasmi; atau (h) dalam apa jua keadaan, abaikan hak inovasi yang dilindungi. Huckberry akan memutuskan kesesuaian dengan kehati-hatian kita sendiri. Sekiranya kami menolak permohonan anda kerana bahan yang tidak boleh diterima, anda boleh membuat permohonan semula setiap kali anda bersetuju dengan prasyarat kewajaran kami. Walaupun begitu, jika bila-bila masa kita

 1. menolak permohonan anda untuk mendapatkan penjelasan lain atau
 2. akhiri rekod anda mengenai pelanggaran atau penyalahgunaan (seperti yang diputuskan dalam satu-satunya cara kami), anda tidak boleh berusaha untuk bergabung semula dengan Program Afiliasi tanpa persetujuan pembangunan kami.

Huckberry mendakwa semua pihak berkuasa untuk mengakhiri mana-mana organisasi subsidiari di bawah pengawasan kami secara tiba-tiba. Anda akan menjamin bahawa data dalam aplikasi Program Afiliasi dan data anda dalam apa jua keadaan yang berkaitan dengan rekod anda di Laman Afiliasi, termasuk alamat e-mel anda, data hubungan lain, dan ID Laman anda, selesai, tepat, dan mutakhir secara konsisten . Huckberry boleh menghantar pemberitahuan (dengan andaian), sokongan (dengan andaian), dan surat-menyurat yang berbeza yang mengenal pasti dengan Program Afiliasi dan Perjanjian ke alamat e-mel yang pada masa ini dihubungkan dengan akaun Program anda. Anda akan dianggap telah menerima semua amaran, sokongan, dan pertukaran yang berbeza yang dihantar dari alamat e-mel itu, tanpa mengira sama ada alamat e-mel yang berkaitan dengan rekod anda tidak, pada masa ini.

Sekiranya anda bukan individu AS yang berminat dalam Program Afiliasi, anda bersetuju bahawa kecuali jika anda telah menasihati kami dalam data perbelanjaan anda, anda akan menjalankan semua pentadbiran di bawah Perjanjian di luar Amerika Syarikat. Program Afiliasi dibenarkan untuk bergabung, dan kami memberikan aset di Laman Afiliasi untuk membantu Afiliasi menjayakan program ini. Huckberry tidak pernah meluluskan perniagaan apa pun untuk memberikan pentadbiran atau kaunseling berbayar kepada rakan kongsi kami, jadi berhati-hatilah jika ada profesional yang (walaupun ada yang berusaha sesuai dengan nama Huckberry) yang berkaitan dengan menawarkan anda pentadbiran yang mahal.

2. Sambungan di Laman Web Anda (a) Pautan Khas Setelah anda melamar Program Afiliasi, anda dibenarkan untuk menunjukkan Pautan Khas di Laman web anda. Pautan Luar Biasa memberi kuasa untuk mengikuti, mengungkapkan, dan mengumpulkan caj yang tepat. Pautan Unik harus menggunakan ID Gabungan yang telah kami tetapkan untuk anda.

(b) Syarat Umum yang Berlaku untuk Semua Pautan Khas Pautan Luar Biasa mungkin dibuat oleh anda atau dapat diakses oleh kami oleh kami. Sekiranya kami menasihati anda bahawa Laman web anda tidak memenuhi semua syarat untuk menggunakan jenis sambungan tertentu, anda harus berhenti menunjukkan jenis sambungan di Laman anda. Anda bertanggung jawab secara eksklusif untuk kandungan, gaya, dan susunan setiap sambungan yang anda buat di Laman web anda dan untuk menjamin bahawa Pautan Khas (tidak kira sama ada dibuat oleh anda atau dibuat oleh anda oleh kami) menggabungkan penyesuaian yang penting untuk kami ikuti rujukan pelanggan kami dari laman web anda dengan betul. Semua Pautan Khas mesti diperoleh terus dari Laman web anda. Sebagai contoh, anda harus memasukkan ID Afiliasi atau "tag" anda sebagai batas dalam URL setiap sambungan yang anda letakkan di Laman anda ke Laman Huckberry.

alasan membeli-belah berasaskan web

Motivasi di sebalik membeli-belah internet adalah menjimatkan masa, menyisihkan wang tunai. Melalui membeli-belah internet seseorang dapat menjimatkan masa pentingnya. Seseorang dapat menonton dan memilih barang yang perlu dibelinya. Melalui membeli-belah berasaskan web, kita dapat mengetepikan wang tunai kita kerana kosnya tidak sebanyak kos pasaran dan kita mendapatkan barang yang kita beli di rumah kita. Terdapat banyak sebab mengapa pelanggan hari ini cenderung ke destinasi membeli-belah seperti huckberry:

 1. Kemudahan. Penginapan adalah kelebihan terbesar. Apa tempat lain yang boleh anda beli dengan tenang pada jam 12 malam semasa anda memakai pakaian malam? Tidak ada garis untuk disokong atau dibantu oleh pembantu untuk membantu anda membeli, dan anda boleh melakukan belanja dalam beberapa minit. Kedai dalam talian memberi kami peluang untuk berbelanja dari hari ke hari, dan selanjutnya memberi kami pengalaman membeli-belah 'tanpa pencemaran'. Tidak ada tempat yang lebih baik untuk membeli barang instruktif seperti buku digital, yang dapat diakses dengan segera oleh anda ketika ansuran selesai. Perkara-perkara yang boleh dimuat turun yang dibeli dalam talian menghapuskan keperluan untuk apa-apa jenis barang dagangan, yang juga membantu iklim!

 2. Anda boleh mengirim berkat lebih-lebih lagi tanpa masalah. Menghantar wakaf kepada ahli keluarga dan sahabat adalah mudah, tidak kira di mana mereka berada. Pada masa ini, tidak ada alasan yang kuat untuk membuat rasionalisasi jarak jauh untuk tidak menghantar hadiah pada acara seperti acara ulang tahun, perkahwinan, peringatan, Hari Valentine, Hari Ibu, Hari Bapa, dll.

 3. Korelasi harga. Membezakan dan menyiasat item dan kosnya jauh lebih mudah di web. Begitu juga, kami dapat menyampaikan data dan audit kepada pelanggan yang berbeza yang terlibat secara langsung dalam item atau peruncit.

 4. Tiada kumpulan. Sekiranya anda menyerupai saya, anda mengabaikan kawanan ketika anda berbelanja. Terutama semasa perayaan atau majlis yang unik, mereka boleh menjadi sakit otak yang sangat besar. Selain itu, secara amnya akan menjadi lebih kacau apabila terdapat lebih banyak kumpulan yang keluar dan ini kadang-kadang menyebabkan kita merasa lonjakan atau terburu-buru. Individu yang bermuka masam, jengkel, dan tengik juga mengganggu saya ketika saya keluar membeli-belah. Selain itu, berhenti berubah menjadi masalah besar. Masalah ini dapat dielakkan semasa anda berbelanja di web.

 5. Tidak perlu melancong. Individu secara amnya tidak lebih suka menggerakkan satu tan untuk mendapatkan apa yang mereka perlukan. Jelas, tidak ada yang dapat menandingi pengalaman pergi ke kedai bahan dan membeli barang yang anda perlukan, namun secara berkala individu tidak mempunyai keinginan untuk melakukan perjalanan. Pelanggan tidak meninggalkan sebahagian besarnya di kedai yang perlu mereka kunjungi, namun hari ini mereka mempunyai alternatif untuk mengunjungi kedai di web.

Kebaikan dan Keburukan Membeli-belah Dalam Talian

Membeli-belah berasaskan web boleh menjadi aset yang mengagumkan bagi mereka yang berharap dapat memperluas alternatif membeli dan mengetepikan wang tunai. Kedai dalam talian sangat serius dengan kedai yang berbeza, yang menurunkan kos. Laman korelasi nilai menjadikan pengejaran tawar-menawar lebih mudah dan anda dapat mengesan kedai dalam talian dengan ketenaran terbaik dengan meneliti tinjauan yang disusun oleh pelanggan yang berbeza.

Kelebihan membeli-belah dalam talian

Selain mempunyai pilihan untuk membeli dari rumah anda, banyak kedai dalam talian menawarkan caj penghantaran yang rendah atau tanpa kos dan pilihan kapal ke kedai percuma. Manfaat berbelanja di web yang berbeza termasuk:

• Sentiasa terbuka • Menjimatkan petrol • Tidak berhenti mengganggu • Tidak ada wakil jualan yang kuat atau kumpulan yang menjengkelkan • Tidak perlu menunggu lama untuk melihat • Bersedia untuk meneliti audit mengenai barang yang dibeli • Lebih banyak keputusan untuk membeli barang yang dipulihkan • Bekerja dengan pemberi pinjaman wang kredit bahagian lokasi runcit yang boleh membantu ketika anda menggunakan rancangan kewangan terhad

Sebilangan besar kedai dalam talian menjual barang dengan kos rendah memandangkan tidak ada wang tunai yang dibelanjakan untuk overhead. Kedai-kedai yang berdekatan mempunyai kos kerja seperti sewa, air, kehangatan, dan udara yang diperkirakan, pada pertengahan jalan, masuk ke markup barang. Membeli-belah internet dapat mengawal lonjakan perbelanjaan ketika ini, dan modul program seperti Rakuten membantu anda mendapatkan kembali wang ketika anda berbelanja. Lokasi korelasi seperti Google Shopping menunjukkan pelbagai item dan kos sebelum anda membuat kesimpulan yang paling tinggi sehingga anda dapat memperoleh keuntungan sebanyak mungkin dari rancangan perbelanjaan anda.

Kelemahan Membeli-belah Dalam Talian

Dalam beberapa kes, pengaturan yang kelihatan luar biasa kehilangan tanda mengenai apa yang dipromosikan. Berhubungan dengan bantuan pelanggan boleh menjadi ujian, dan anda mungkin terhad kepada mesej dan perbincangan. Pemikiran kritikal secara dekat dan peribadi dengan wakil kedai berhampiran secara berkala lebih cepat dan memuaskan. Mencapai tahap dewan berikut juga lebih mudah di kedai berhampiran daripada di web. Berbagai kerugian membeli-belah di web termasuk:

• Tidak dapat benar-benar menilai atau mengambil perhatian terhadap perkara-perkara yang dipertimbangkan untuk perolehan • Kehilangan keupayaan untuk mengatur syarat-syarat kos dan ansuran yang mungkin ada di kedai-kedai berdekatan berbahaya semasa membeli berkat • Tidak mengetahui secara berterusan sama ada laman web itu adalah kedai yang asli dan jika dilindungi untuk berbelanja • Membayar simpanan semula dan mengangkut kos pulangan • Tidak mempunyai sumber yang tetap untuk dibicarakan ketika menguruskan masalah • Cabaran dalam mendapatkan wang tunai yang didiskaunkan ketika barang yang dibeli turun dalam kos dalam tempoh nilai yang dijamin • Tidak mempunyai pilihan untuk memanfaatkan kesempatan membeli-belah yang dikecualikan secara cukai

MATLAMAT DAN OBJEKTIF

Titik penting dari tugas ini adalah untuk menunjukkan bahawa dengan sorotan intuitif yang lebih baik di laman web pakaian seperti huckberry dapat meningkatkan tawaran untuk peruncit dalam talian. Tujuan usaha adalah seperti berikut:

• Untuk mengetahui mengenai industri Pakaian Dalam Talian. • Untuk meneroka kemungkinan masalah dengan Belanja Pakaian Dalam Talian. • Untuk menjadikan laman model memusatkan perhatian pada salah satu dari banyak masalah yang muncul di dalam Pakaian Dalam Talian. • Untuk menilai model dengan peruncit pakaian internet semasa.

Kisah teladan penyu dan arnab, yang diberikan oleh Freedman, memberi motivasi bahawa Shopping Online Apparel adalah salah satu prinsip yang harus diiklankan. Harapan Freedman adalah bahawa, pemula yang lebih lambat atau pemula awal mungkin menjadi yang paling klasifikasi berasaskan jarak jauh dalam talian.

Gambaran kecil

Pangkalan: 290 Utah St, San Francisco, California, 94103, Amerika Syarikat Telefon: (855) 325-8998 Tapak: www.huckberry.com Pekerja: 91 Pendapatan: $ 34 Juta

senarai dan jawatan wakil huckberry

 • Danny Segal
 • Inventive Director
 • Ben Golden
 • Product Coordinator
 • Rhyne Simpson
 • Senior Buyer, Apparel
 • Javi Arista
 • Partner Buyer, Apparel
 • Lisa Eugene
 • Senior Fraud Analyst
 • Elegance Herr
 • Head Buyer of Apparel
 • Guia berterus terang
 • Craftsmanship Director, House Brands
 • Benjamin Saxe
 • Money Operations Analyst
 • Adam Freebury-Roy
 • Creator

Rundown Huckberry adalah laman sosial yang memberikan pejabat untuk berbelanja dan mendapatkan produk anda di pintu masuk anda. Ia ditubuhkan pada tahun 2010 oleh Andy forch dan Richard Greinier. Petempatan asas terletak di San Francisco dan AS of America tempat membeli-belah di mana anda boleh mendapatkan banyak barang dan hiasan rumah.

Soalan Lazim

1. Bagaimana huckberry bermula?

Huckberry dihantar pada musim panas 2011, sekitar lima bulan setelah penyokong utamanya berhenti dari jawatan mereka. Mereka masing-masing menyumbang $ 20,000 dari dana simpanan mereka sendiri. ... "Kami menerima beberapa panggilan," kata Greiner, namun "berasal dari dunia perbankan usaha, kemungkinan mengambil wang tunai adalah jelek.

2. Di manakah pemasangan huckberry?

dibuat di Amerika Syarikat | Huckberry. Tidak kira sama ada but tangan tangan dari Lewiston, ME atau Jaket Trucker yang bekerja di Los Angeles, barang buatan Amerika adalah mengenai sesuatu yang lain daripada ketukangan yang berkualiti. Ini mengenai individu dan rangkaian kejiranan di belakang setiap baris.

3. Berapa lama masa yang diperlukan untuk menyampaikan?

24 jam Pesanan ditetapkan selepas 11 pagi PT Isnin hingga Khamis akan dihantar dalam 24 jam. Pesanan yang ditetapkan selepas pukul 11 ​​pagi PT pada hari Jumaat dan lama kelamaan akan dihantar pada hari Isnin berikutnya. Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, perhatikan bahawa pesanan pada bulan November dan Disember mungkin memerlukan lebih banyak (hingga 3-5 hari kerja) untuk dibawa keluar.

4. Adakah membeli-belah berasaskan web selamat?

Sesungguhnya membeli-belah internet adalah untuk menjimatkan masa, mengetepikan wang tunai. Melalui membeli-belah internet seseorang dapat menjimatkan masa pentingnya. Seseorang dapat menonton dan memilih barang yang perlu dibelinya. Melalui membeli-belah berasaskan web, kita dapat mengetepikan wang tunai kita kerana kosnya tidak sebanyak kos pasaran dan kita mendapatkan barang yang dibeli di rumah kita.

5. Bagaimana Huckberry bermula?

Huckberry dihantar pada musim panas 2011, sekitar lima bulan setelah penyokong utamanya berhenti dari jawatan mereka. Mereka masing-masing menyumbang $ 20,000 dari dana simpanan mereka sendiri. ... "Kami menerima beberapa panggilan," kata Greiner, namun "berasal dari dunia spekulasi spekulasi, kemungkinan mengambil uang tunai adalah jelek.

6. Adakah Huckberry mempunyai kedai?

Lokasi Kedai Huckberry

Sekiranya anda perlu mengunjungi kedai Huckberry yang berdekatan, anda akan berkeliling dan berpusing-pusing, dan dengan alasan mereka tidak mempunyai fasad runcit yang sebenarnya. Walaupun bukan Amazon Prime, Huckberry menawarkan penghantaran percuma

7. Di mana Huckberry berpusat?

San Francisco

Pasukan kami. Huckberry dikendalikan oleh pelbagai kumpulan fesyen, editor, pengambil gambar, jurusolek pengirim, dan ketua barang. Kami tinggal dan bekerja di teras dua kawasan bandar Amerika yang luar biasa - San Francisco, CA dan Columbus, OH - namun kami berusaha untuk melarikan diri dari bandar seberapa banyak yang diharapkan.

8. Siapa yang menuntut Flint dan Tinder?

Huckberry

Memandu di laman web peruncit lelaki, Huckberry melaporkan keselamatan Flint dan Tinder, yang dianggap oleh Guinness Book of World Records sebagai jenama pakaian pertama yang mendapat dana untuk memecahkan tanda juta dolar.

9. Adakah kapal Huckberry ke Australia?

Kami pergi ke banyak negara di seluruh planet ini: Argentina, Australia, Austria, Bahama, Belgia, Bermuda, Brazil, Kanada, Chile, China, Colombia, Denmark, Finland, Perancis, Jerman, Hong Kong, Iceland, Ireland, Israel, Itali, Jepun, Luxembourg, Mexico, Belanda, New Zealand, Norway, Portugal, Puerto Rico, Singapura,

10. Adakah rock and kindling jenama yang baik?

Rock and Tinder adalah barisan dalaman buatan Amerika yang sangat luar biasa di Huckberry, seringkali merangkumi tekstur dan bahan terbaik yang tersedia (dari kain belaan Martexin hingga bulu halus dan kapas), dan kemudian mengubah tekstur tersebut menjadi asas pakaian lelaki terbaik yang ada.

artikel berkaitan

( Top 8 Korean Dramas of 2020

It is an internet shopping webpage and diary that rouses more dynamic, audacious, and classy lives through individuals just deals, unique narrating, and special through it. Huckberry is a free online retailer for folks who love experience. Over 1,000,000 youthful, dynamic experts trust Huckberry as their driving asset and retailer for arising brands, stuff, and way of life motivation. It is bootstrapped, productive, and pleased. It was established in 2011 and is settled in San Francisco, California.