Nama penuh Kim Tae-pyung Ketinggian 1.85
Kewarganegaraan Korea Selatan Adik beradik abang sulung sahaja
Umur 38 Profesion Pelakon
Bintang Libra Hari Lahir 25, Sep-1982
Negara Lahir Korea Selatan

Isteri Hyun Bin Status perkahwinan pelakon terkenal Korea Hyun Bin diperlihatkan single sehingga kini. Namun, belum dapat dipastikan bahawa siapa yang akan menjadi isteri Hyun Bin hanya khabar angin yang tersebar mengenai isterinya.

hyun bin

Siapa Hyun Bin?

Banyak persoalan muncul di fikiran kami sambil memikirkan Hyun Bin. Adakah pelakon Korea Hyun Bin yang terkenal dan paling kacak bujang atau sudah berkahwin? Siapa isteri Hyun Bin ? Siapa kekasih Hyun Bin? Beberapa rahsia mengenai kehidupan perkahwinan Hyun Bin dan juga teman wanita dikongsi di bawah.

Dalam kehidupan seharian, kami selalu menonton banyak selebriti TV terkenal yang membuat persembahan dalam rancangan TV kegemaran kami. Salah seorang selebriti terkenal ini ialah pelakon terkenal Korea, Hyun Bin, dia terkenal dan dikenang oleh peminatnya seperti Mark Hamill . Hyun Bin adalah pelakon Korea Selatan yang terkenal yang mendapat pengiktirafannya dengan memainkan peranan utama dalam banyak drama televisyen. Pelakon terkenal itu secara terbuka telah berkencan dengan 3 gadis terkenal hingga kini bernama Hwang Ji-Hyun, Hye-Kyo Song dan Kang So Ra.

Menjadi pengubat hati berjuta-juta gadis, Hyun Bin adalah pelakon terkenal yang tidak memerlukan pengenalan yang tepat untuk orang yang baru di Korea. dia menghiburkan orang dengan persembahan hebatnya seperti selebriti lain seperti Hugh Jackman, dia juga menghiburkan orang dengan cara yang berbeza.

Tarikh lahir:

Hyun Bin membuka matanya untuk pertama kalinya pada hari Sabtu, 25 September 1982 di Seoul. Nama kelahirannya ialah Kim Tae Pyung.

Umur:

Pada masa ini, Hyun Bin berumur sekitar 38 tahun. Dia akan berusia 39 dalam 268 hari.

Tanda zodiak:

Orang yang dilahirkan pada 25 September jatuh di bawah tanda Zodiak Libra. Hyun Bin adalah salah satu daripadanya.

Pendidikan:

Hyun Bin lulus sekolah menengah YoungDong. Dia mendapat ijazah dalam Teater pada tahun 2004 dari Universiti Chung-Aug. Kemudian, dia mendapat ijazah Sarjana dari universiti yang sama pada tahun 2009.

Debut Televisyen:

Dia memulakan karier aktingnya dari drama TV "Bodyguard" pada tahun 2003. Setelah itu, dia mendapat pengakuan luas untuk lakonannya dalam drama komedi romantis "My Name Is Kim Sam-Soon".

Drama terkenal:

Dia menjadi lebih popular dengan bekerja di rancangan TV terkenal lain bernama My Name Is Kim Sam-Soon, The World That They Live In, Secret Garden, dan Crash Landing on You, dan banyak lagi yang lain.

Nilai bersih:

Pelakon terkenal Hyun Bin mempunyai nilai bersih sekitar $ 10 juta. Beberapa sumber telah menyatakan bahawa dia memiliki jumlah kekayaan bersih antara 3 hingga 10 juta dolar.

Keluarga:

Sekiranya kita bercakap mengenai keluarga Hyun Bin maka Kim Won-Hong adalah ayahnya. Nama ibunya tidak diketahui. Dia mempunyai seorang abang. Dia selalu mengatakan bahawa ayahnya selalu menjaganya dan segala yang berkaitan dengannya. Selain daripada ini, tidak ada maklumat lain mengenai keluarganya.

Etnik:

Hyun Bin tergolong dalam etnik Korea dan dia mempunyai kewarganegaraan Korea Utara.

Isteri Hyun Bin:

Bercakap mengenai status dan status perkahwinan Hyun Bin, pelakon terkenal itu masih belum berkahwin. Dengan secara terbuka bertanya mengenai pandangannya, dia mengatakan bahawa dia akan berkahwin sebelum berusia 40 tahun. Pada masa ini, pelakon terkenal itu berusia 30-an dan menurutnya, dia akan segera menikah dengan wanita yang dia cintai.

Selain itu, dia mengatakan bahawa tujuan hidup utamanya adalah memiliki keluarga dan anak-anak yang indah. Dia juga telah menyebut mengenai jenis idealnya dalam beberapa temu bual.

Menurutnya, dia menginginkan wanita cantik, anggun dan tenang yang semestinya gemar makan pelbagai jenis makanan dan dengannya dia mendapat keselesaan sepenuhnya.

Teman wanita Hyun Bin:

Hyun Bin adalah pelakon Korea yang belum berkahwin. Ia tidak disahkan mengenai isteri Hyun Bin tetapi terkenal dengan penampilannya yang cantik dan gagah. dikhabarkan bahawa hingga kini dia secara terbuka telah mengumumkan cinta dan kasih sayangnya kepada 3 personaliti terkenal bernama Hwang Ji-Hyun, Song Hye-Kyo dan Kang So Ra.

Namun, dikatakan bahawa Hyun Bin juga mempunyai hubungan cinta dengan Co-star Son Ye Jin yang dinyatakan palsu oleh mereka berdua. Kami akan membincangkan semua ini secara ringkas.

Di bawah video ini akan membantu anda mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai Hyun Bin semasa dan bekas kekasihnya. :arrow_down:

Hyun Bin buat pertama kalinya berpacaran dengan seorang gadis bernama Hwang Ji-Hyun. Pada masa itu, Hyun Bin adalah pelakon TV terkenal dan Hwang adalah artis terkenal.

Pelakon dan artis terkenal Hwang Ji-Hyun kini dikenali sebagai Jun Ji-Hyun. Ketenarannya semakin meningkat setelah berpacaran dengan pelakon TV terkenal dan tampan. Dikatakan juga bahawa kedua-duanya tidak pernah mendedahkan tentang hubungan mereka secara terbuka, namun hubungan ini tidak bertahan lama dan akhirnya putus dalam senyap tidak lama lagi pada tahun 2008 kerana penentangan peminat mereka kerana mereka menyatakan Hwang sebagai pelakon rendah yang mempunyai kerjaya yang buruk dan kemahiran bertindak. Namun, setelah bertolak dari Hyun Bin, Hwang mendapat reputasi hebat dan nyanyian dan lakonannya tidak diberi perhatian lagi.

Hubungan Hyun Bin dengan kekasihnya Song Hye-Kyo:

Setelah berpisah dengan Hwang Ji-Hyun, Hyun Bin berkencan dengan pelakon terkenal Song Hye-Kyo pada bulan Jun, 2008. Mereka berdua semakin dekat setelah bekerja satu sama lain dalam drama terkenal mereka "The World They Live with In". Kemudian, mereka berdua secara terbuka mengumumkan kasih sayang satu sama lain pada tahun 2009.

Hubungan ini diperpanjang oleh mereka berdua selama 3 tahun dan selepas itu, mereka putus pada tahun 2011 ketika Hyun Bin terpaksa meninggalkan perkhidmatan tentera. Dia mula sibuk sebelum itu dan Song Hye-Kyo juga mempunyai jadual yang sibuk pada waktu itu.

Sebab utama perpisahan mereka tidak mempunyai masa yang cukup untuk satu sama lain yang menyebabkan jarak semula jadi. Namun, dalam tiga tahun ini kedua-duanya menghabiskan masa yang sangat baik antara satu sama lain yang masih dikenang oleh peminat mereka dan mereka masih tidak berpuas hati dengan perpisahan mereka.

Sebenarnya, ia dianggap sebagai cinta paling "ribut" dari pelakon terkenal. Setelah berpisah dengan Hyun Bin, Song Hye-Kyo menikah dengan Song Joong Ki pada tahun 2017 tetapi bercerai setelah satu setengah tahun.

Namun, ia juga dikhabarkan bahawa kedua-dua pelakon ini sekali lagi bersatu secara rahsia dan mereka telah secara rasmi dan terbuka mengatakan mengenai hubungan mereka pada tahun 2019.

Hubungan Hyun Bin dengan kekasihnya Kang So Ra:

Setelah mengakhiri hubungannya dengan Song Hye-Kyo, Hyun Bin memulakan hubungan cinta lain dengan pelakon bernama Kang So Ra, seorang pelakon yang berusia 8 tahun lebih muda darinya. Kedua-duanya saling bertemu pada bulan Oktober 2016. Mereka berdua memulakan perjalanan hubungan mereka dengan bekerja bersama sebagai senior dan junior di industri ini dan saling berpacaran setelah dua bulan pertemuan pertama mereka. Namun, hubungan cinta ini tidak bertahan lama. Ia hanya bertahan selama setahun. Mereka berdua ditinggalkan pada bulan Disember 2017. Sebab utama keberangkatan mereka diberikan oleh kedua pelakon adalah kerana tidak mempunyai cukup waktu untuk satu sama lain.

Hubungan Hyun Bin dengan Anak perempuannya, Ye Jin:

Banyak khabar angin tersebar bahawa setelah Kang So Ra, Hyun Bin menjodohkan bintangnya, Son Ye Jin. Mereka berdua bekerja sebagai pelakon utama dalam "Crash Landing on You". Walaupun begitu, pasangan itu sering dilihat menghabiskan lebih banyak masa antara satu sama lain ketika bercuti, melepak dan berbelanja, kedua-dua pelakon itu terus-menerus menolak kenyataan ini. Penonton Korea sangat percaya bahawa mereka berdua berada dalam hubungan dan tidak mengungkapkannya untuk memastikan kerahsiaan dalam hidup mereka. Ramai yang percaya bahawa mereka berdua secara diam-diam telah berkahwin satu sama lain tetapi sehingga kini kedua-dua pelakon itu belum menjawab soalan ini dalam Ya. agensi telah menjawab khabar angin semacam ini secara rasmi dengan menyatakan salah dan memastikan kedua-dua pelakon itu tidak menjalin hubungan romantis antara satu sama lain.

Bilakah Hyun Bin akan berkahwin? :couple_with_heart_woman_man:

Seperti disebutkan di atas bahawa Hyun Bin sedang memikirkan untuk berkahwin sebelum berusia 40 tahun. Banyak khabar angin tersebar mengenai isteri Hyun Bin oleh penonton Korea. Mereka bercerita tentang dia akan berkahwin dengan kekasihnya yang paling dicintai Song Hye-Kyo kerana dia telah dilaporkan bercerai dan kedua-dua bintang itu kembali bersatu. Namun, fakta mengenai perkahwinan mereka belum disahkan dan masih dinyatakan sebagai khabar angin palsu oleh agensi mereka.

Beberapa orang juga menyebarkan khabar angin mengenai pelakon terkenal untuk berkahwin dengan bintangnya, Son Ye Jin. Mereka terlibat dalam khabar angin temu janji untuk kali ketiga. Namun, setiap kali mereka menolak kenyataan mengenai hubungan mereka dan mereka menyatakan semua khabar angin itu palsu.

Ringkasan: :writing_hand: Hyun Bin adalah pelakon TV Korea yang terkenal dan tampan yang terkenal dengan peranan utamanya dalam banyak drama TV Korea. Status perkahwinan Hyun Bin masih bujang hingga kini. Dia pernah menjalin hubungan cinta dengan tiga pelakon. Banyak khabar angin telah tersebar mengenai hubungannya dengan bintangnya, Son Ye Jin. Belum dapat dipastikan bahawa siapa yang akan menjadi isteri Hyun Bin .

Soalan Lazim:

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan yang akan membantu perkara-perkara yang beredar di fikiran anda.

:one: Adakah Hyun Bin berkahwin?

Tidak! Hyun Bin tidak berkahwin hanya ada khabar angin yang tersebar yang merupakan khabar angin palsu yang ditolak oleh agensi terakhir. Son Ye Jin menjalin hubungan dengan beberapa gadis tetapi belum merancang untuk berkahwin. apabila dia berusia 40 tahun maka dia akan merancangnya.

:two: Mengapa Hyun Kyo dan Hyun Bin berpisah?

Mula-mula mereka saling berpacaran selama dua tahun kemudian mereka sibuk dengan jadual mereka yang berbeza dan memutuskan untuk meninggalkan hubungan dan saling meninggalkan

:three: Siapa kekasih Hyun Bin sekarang?

Pelakon Tampan tanpa mempunyai teman wanita sangat sukar dipercayai, jadi ketika dia tidak merancang untuk berkahwin, dia kini menghabiskan masa yang baik untuk menjalin hubungan. Son Ye Jin adalah bintang utama Hyun Bin dan dia adalah kekasih Hyun Bin sekarang.

Kesimpulan::books:

Sukar untuk menentukan mengenai isteri Hyun Bin kerana dia masih bujang hingga sekarang dan belum mendedahkan tentang wanita yang akan dia nikahi. Banyak khabar angin yang dibuat oleh orang ramai mengenai perkahwinannya dengan kekasihnya yang lalu tetapi khabar angin ini selalu ditolak oleh pelakon terkenal itu.

Artikel Berkaitan:

1. Bagaimana Menghubungi Selebriti India untuk Pengesahan Jenama?

2. Tayangan Perdana

3. Hugh Jackman

4. Bulu Mata Elizabeth Taylor

Isteri Hyun Bin masih belum dikenali. Status perkahwinan Hyun Bin adalah bujang. Walaupun, dia menjalin hubungan serius dengan tiga gadis. Kontroversi mengenai hubungannya selalu berbual. Dia tidak pernah membawa hubungannya ke tahap seterusnya.

Dikabarkan bahawa Hyun Bin menjalin hubungan pertamanya pada tahun 2007 dengan aktris Korea " Hwang Ji Hyun ". Hubungan itu terputus dalam satu tahun pada tahun 2008. Sebab di sebalik perpisahan mereka masih belum diketahui. Setelah wartawan bertanya adakah mereka berdua baik dalam hubungan, jadi Hyun Bin dengan cepat menjawab bahawa mereka baik "sebagai rakan sekerja".

Setelah itu, Hyun Bin berpacaran dengan pelakon cantik Korea yang bernama “ Song Hye-Kyo ”. Mereka berdua bekerja bersama dalam sebuah siri televisyen "The Way They Live", yang ditayangkan pada tahun 2008. Pada tahun 2009, pasangan ini mengesahkan cinta dan kasih sayang mereka satu sama lain. Hyun Bin, bersama kekasihnya Song Hye-Kyo, juga mewakili jenama Aritaum Amore-Pacific. Kedua-dua agensi mereka juga mengesahkan status hubungan mereka. Pasangan ini berpisah setelah tiga tahun berpacaran, pada tahun 2011 ketika Hyun Bin terpaksa meninggalkan perkhidmatan tentera.

Juga dikabarkan dia juga menjalin hubungan dengan pelakonnya " Ha Jiwon ". Kemudian pada bulan Oktober 2016, percintaannya dimulai dengan aktris " Kang Sora ", pasangan itu mengungkapkan hubungan mereka setelah berkencan 2 minggu antara satu sama lain. Setelah setahun berpacaran, agensi Kang Sora dan Hyun Bin tampil dengan berita mengenai hubungan mereka yang berpisah. Mereka seterusnya mengatakan bahawa perpisahan berlaku kerana kesibukan mereka.

Pada 1 Januari 2021, media Korea mengeluarkan Hyun Bin dan " Son Ye Jin " yang berpacaran. Mereka berdua bekerja bersama dalam "The Negotiation" yang dirilis pada tahun 2018 dan "Crash Landing On You", ditayangkan pada tahun 2020. Pasangan ini banyak kali bercuti dan berbelanja. Mereka terkenal sebagai "pasangan Riri". Mereka berdua tidak pernah menyatakan kasih sayang antara satu sama lain. Orang Korea percaya bahawa mereka berdua secara diam-diam berpacaran dan akan berkahwin satu sama lain. Mereka tidak bersedia untuk mendedahkan kehidupan peribadi mereka.

KERJAYA HYUN BIN: Nama sebenarnya ialah "Kin Tae-Pyung". Dia dilahirkan pada 25 September 1982. Dia adalah pelakon Korea Selatan yang terkenal dan tampan. Kariernya sebagai pelakon bermula pada tahun 2003 dengan siri televisyen "Bodyguard". Dia membuat debut filemnya pada tahun 2004 dalam filem sukan "Spin Kick". Karyanya dalam siri komedi romantis "My Lovely Sam Soon" membuatnya memenangi The Top Excellence Award di MBC Drama Awards. Pada tahun 2010, Hyun bekerja dalam drama fantasi romantis bernama "Secret Garden", yang menjadi hit besar. Dia berjalan di karpet merah di Festival Filem Antarabangsa Berlin ke-61, di mana dua filemnya, "Come Rain, Come Shine" dan "Late Autumn", dipilih untuk ditayangkan.

Pada bulan Mac 2011, Hyun memulakan perkhidmatan ketenteraan selama 21 bulan sebagai askar di ROK Marine Corps. Hyun kembali dalam karier lakonannya pada tahun 2013 dalam iklan, dan kemudian dalam filem "The Fatal Encounter". Pada tahun 2018, dia memainkan peran penjahat untuk pertama kalinya dalam thriller jenayah "The Negotiation". Pada tahun 2019, dia melakukan drama romantis "Crash Landing On You", dengan bintang bersama yang sama "Son Ye Jin" dan itu adalah drama Korea tertinggi ketiga dalam sejarah televisyen kabel. "The Point Men" adalah filem Hyun Bin yang akan datang bersama dengan Hwang Jung-min.

Hyun Bin dicalonkan untuk 29 anugerah yang berbeza untuk kategori yang berbeza, di mana dia memenangi 20 anugerah pada majlis yang berbeza.

KERJA SOSIAL HYUN BIN: Selain peranannya yang tidak dapat dilupakan yang pernah dimainkannya dalam siri dan filem, penampilannya yang tidak dapat dinafikan dan daya tarikannya, Hyun Bin adalah seorang yang baik hati. Tidak syak lagi dia benar-benar seorang yang pemurah. Dia adalah orang yang tahu menguruskan kewangan. Pada 29 Oktober 2013, pada hari simpanan tahunan ke-50, dia diberikan penghargaan Presiden oleh Jawatankuasa Perkhidmatan Kewangan untuk "gaya hidup berjimat cermat", kerana menabung 35 bilion won yang menghasilkan sekitar AS $ 3.3 juta dalam masa 17 tahun, pada usia daripada 31.

Pada Februari 2016, dia mengambil bagian dalam kampanye kesadaran terhadap kekejaman terhadap binatang. Syarikat pengurusannya VAST Entertainment mengeluarkan gambar di mana Hyun Bin berpose dengan anjing pencari dan penyelamat yang telah bersara yang namanya "Vision". Vision adalah sebahagian daripada kru penyelamat kecemasan selama hampir 7 tahun. Anjing itu mengambil bahagian dalam 121 misi dan menyelamatkan nyawa 13 orang.

Pada bulan Mac 2020, terungkap bahawa Hyun Bin adalah salah satu selebriti Korea pertama yang menyumbang kepada usaha bantuan COVID-19. secara diam-diam dia menyumbangkan 200 juta won ke Dada Komuniti Korea. Dia juga menghubungi peminatnya yang mungkin berjuang secara emosional semasa wabak itu dengan menuliskan surat-surat yang menggembirakan dalam berbagai bahasa, seperti bahasa Cina, Korea, Inggeris dan Jepun. Hyun Bin adalah contoh yang baik untuk pengikutnya.

Pasangan kehidupan sebenar Hyun Bin atau Son Ye-jinn baru-baru ini membintangi iklan terbaru mereka dengan Telkom Company Smart Communications, Inc. yang berpangkalan di Filipina, mereka telah menyokong secara rasmi selama hampir setahun. Sekarang, orang Korea mendesak kedua-duanya untuk berkahwin setelah menonton iklan iklan terbaru mereka untuk Smart Communications, Inc., yang dilancarkan semasa Hari Valentine, telah membuat banyak kegembiraan. Ini menampilkan "Crash Landing on you" bermula dari watak mereka ketika mereka mempromosikan rangkaian telefon bimbit syarikat 5G. Smart adalah salah satu penyedia telekomunikasi terbesar di negara Asia Tenggara. Mereka juga baru-baru ini menandatangani kontrak dengan BTS untuk menyokong syarikat itu. Bertajuk "Tidak dapat dielakkan", iklan tersebut adalah yang terbaru di Smart, mengikuti sokongan Hyun Bin atau Son Ye-jinn sebelumnya dengan label, dan juga dengan Park Seo-joon. "Masa depan adalah hal yang tidak dapat dielakkan, sudah waktunya untuk memecahkan halangan," kata Smart Communications. Hyun Bin adalah mantel yang panjang, sementara Son Ye-jinn mengenakan gaun putih yang indah. Salah satu sorotan iklan telah Anak ye-jinn memberitahu Hyun Bin "Saya lakukan" setelah dia bertanya kepadanya, "Adakah anda percaya ini mungkin?" merujuk kepada perkhidmatan 5G Smart Communication. Orang Korea atau peminat memberi komen bahawa mereka harus "menikah sekarang", "ini tidak boleh bertindak," "pasangan cantik," atau tanggapan lain yang mendesak mereka menikah dalam kehidupan nyata Bahkan ada yang menyiarkan, "Sekarang ini anda telah membuat penggambaran iklan, anda harus menikah." Adakah anda fikir iklan itu akan kekal sebagai video pra-perkahwinan? Hyun Bin atau Son Ye-jinn telah membintangi drama Korea "Crash Landing on the You" yang terkenal, kisah kisah pencinta bintang Kapten Rib Jeong- hyeok, anggota tentera Korea Utara atau pewaris cabang Korea Selatan, Yoon Se-rib ketika dia "menghempap" padanya semasa paragliding. Mereka telah menjalin hubungan sejak Tahun Baru 2021. Setelah Hyun Bin atau Son Ye Jin mengesahkan mereka berpacaran , peminat telah bersemangat untuk mengetahui kapan mereka dapat berjalan menyusuri lorong. Orang dalam industri berkongsi pemikiran mereka. Tahun ini bermula dengan nota cinta-ihsan Hyun Bin atau Son Ye Jin. The Crash Landing on You mula meninggalkan peminat mereka tergesa-gesa setelah mereka mengesahkan bahawa mereka sedang berpacaran. Kedua-dua agensi pelakon itu mengeluarkan kenyataan yang mengesahkan hubungan mereka atau Son Ye Jin terus menyampaikan laporan dengan catatan yang menyayat hati. Sementara peminat tidak sabar untuk melihat kedua-duanya dalam bingkai yang sama tidak lama lagi , mereka juga sabar dan menunggu berita mengenai kemungkinan perkahwinan yang akan dibuat. Walaupun pasangan itu belum mengisyaratkan rancangan seperti itu, Aleppo melaporkan bahawa orang dalam industri yang tidak disebutkan namanya diyakini dekat dengan Hyun Bin atau Son Ye Jin nampaknya cenderung terhadap kemungkinan perkahwinan itu berlangsung. "Mereka berdua mendekati usia 40 tahun, atau mereka tidak akan mengakui hubungan mereka begitu impulsif memandangkan usia mereka," kata orang dalam itu. Di tengah pernyataan ini, petikan lama pelakon yang bercakap mengenai perkahwinan telah muncul atau menarik perhatian peminat. dalam temu bual, akses mengaku dia ingin menikah sebelum berusia 40 tahun. "Sekiranya saya memutuskan ini, saya tidak akan mengambil pasangan yang berkahwin, maka saya tidak akan risau tetapi saya mahu menikah. , atau saya bersedia untuk berkahwin apabila bertemu dengan seseorang. Saya mahu berkahwin sebelum berusia 40 tahun, ”katanya dalam masa lalu. Secara kebetulan, pernyataan itu mula menjadi viral ketika dia menyambut ulang tahunnya yang ke-39. Berdasarkan pernyataan Son Ye Jin, kami tidak akan terkejut apabila kedua-duanya memilih untuk mengikat tali. Setelah itu, kami menghormati privasi atau keputusan mereka.

Penghibur Korea Selatan, Hyun Bin's, telah menjadi nama yang mudah dikenali secara keseluruhan sejak ia memaparkan bahagian dalam drama-drama Crash Landing on You. Pemain berusia 37 tahun itu tampil sebagai Kapten Ri Jeong-hyuk, pahlawan Korea Utara dan ketua lelaki dalam pengaturan hit.

Hyun bin isteri

Bintang K-show Son Ye-jin dan Hyun Bin adalah pasangan power Hallyu paling terkini di Korea Selatan, jadi apa yang diharapkan peminat Crash Landing on You sekarang mereka berpacaran?

Kedua-dua bahagian pasangan itu menghampiri usia 40 tahun, mungkinkah BinJin menyegarkan memasukkan lebih banyak geran filem, pembelian harta tanah Seoul - dan mungkin dalam keadaan apa pun, pengaturan perkahwinan?

Peneguhan yang tidak dapat dielakkan bahawa bintang K-show Hyun Bin dan Son Ye-jin berpacaran, semua perkara yang dipertimbangkan, mungkin tidak akan menjadi kejutan akhirnya - "Pasangan BinJin", kerana peminat memanggil mereka dengan mesra, telah menghargai karya yang berdekatan hubungan yang bermula dari tahun 2011, ketika Son muncul dalam dramatisasi hit Hyun Bin, Secret Garden. Dengan sains di skrin mereka yang dipercayai dalam hit kolosal Crash Landing on You, bertarikh gosip sebelum lama mula berputar, dan gerakan, petunjuk yang tidak mengganggu, dan penampakan yang tidak begitu rahsia menaja kes peminat bahawa mereka juga merupakan perkara di luar layar.

Child dan Hyun Bin adalah penghibur veteran dengan cara mereka sendiri. Anak memiliki jumlah aset AS $ 20 juta sementara Hyun Bin adalah salah satu penghibur drama-drama yang mendapat pampasan yang paling murah hati, memperoleh US $ 84,000 setiap episod. Sekarang mereka bersama, kedua-duanya pasti akan memperoleh lebih banyak usaha dan sokongan. Ini dijelaskan bahawa Hyun Bin akan kembali muncul dalam lanjutan Confidential Assignment 2: International, yang menampilkan dengan Yoona dan Yoo Hae-jin, dan juga disahkan bahawa usaha filemnya yang seterusnya adalah filem aktiviti, Bargaining

Profesion lakonan Hyun Bin di Korea Selatan pada ketika itu tampil hebat setelah pelbagai pertunjukan yang membuahkan hasil, namun Crash Landing on You memasukkannya - dan struktur wajahnya - menjadi tumpuan global. Minat dunia yang baru ditemui dengan penghibur itu mungkin berkembang apabila terbongkar bahawa dia secara halus memberikan 200 juta won Korea Selatan ($ 169,160) kepada persatuan bukan kerajaan Chest of Korea untuk membantu usaha negara itu menentang COVID-19.

Dengan hadiah yang sangat besar, itu membuat anda tertanya-tanya berapa jumlah yang telah diperoleh Hyun Bin sepanjang profesionnya yang panjang di Broadway. Jumlah laman web aset dalam talian mengukur kekayaannya antara $ 3 juta (3.55 bilion won) dan $ 10 juta (11.8 bilion won).

Perhatian yang lebih kritikal terhadap pendapatan Hyun Bin mendapati bahawa penghibur memperoleh $ 27,000 untuk setiap adegan rancangan Secret Garden 2010. Itu menjadikan pendapatannya dari 20-adegan pertunjukan pada $ 540,000 (638,9 juta won). Gabungan AM Entertainment dengan SM C&C mendedahkan bahawa penghibur memperoleh $ 178,383 (211 juta won) dari faedah tambahan pertunjukan, sama seperti $ 2,914,200 (3,45 bilion won) dari lapan tawaran pengunderaitan hingga 2012.

Itu menunjukkan bahawa Hyun Bin telah memperoleh umumnya $ 3,632,583 (4,3 bilion won) sebelum tahun 2013. Tanpa menghiraukan semua kekayaannya, pada tahun 2013, penghibur itu diberi Anugerah Presiden pada Hari Simpanan ke-50 yang diadakan oleh Jawatankuasa Perkhidmatan Kewangan kerana menjimatkan $ 3.5 juta (4.14 bilion) menang) dalam masa 17 tahun.

Setelah lawatannya kembali pada waktu yang besar setelah bantuan ketenteraan yang diperlukan, pengaturan pemulihan Hyun Bin Hyde, Jekyll, dan saya (2015) memperolehnya $ 83,900 setiap tempat kejadian, menambah sehingga $ 1,68 juta (1,98 bilion won) untuk pertunjukan 20 pemandangan itu. Dia kemudian dibayar $ 90,000 setiap pemandangan untuk Memories of Alhambra (2018), atau sekitar $ 1,44 juta (1,7 bilion won) untuk pengaturan 16 adegan.

Berkenaan dengan sokongan, Hyun Bin nampaknya memperoleh $ 900,000 per tawar-menawar pengunderaitan, yang mana tanpa ragu-ragu terdapat banyak secara konsisten. Dia kini menjadi penghibur TV teratas untuk jenama sebagai insentif di Korea Selatan.

Penilaian keuntungan kami yang tidak semestinya dari tahun 2013 hingga 2020 sahaja adalah hampir $ 15 juta (17.76 bilion won atau P759 juta), yang menggabungkan sokongan perniagaan dan kadar per adegannya yang tidak didedahkan mengenai Crash Landing on You, yang pasti lebih tinggi daripada masa lalu Hyun Bin menilai, dengan mengambil kira bahawa rancangan itu mungkin merupakan rancangan paling terkenal dalam sejarah drama-K.

Hyun Bin Biodata:

Nama Lain : Hyeon Bin

Nama Pentas : Hyun Bin

Hari Lahir : 25 September 1982

Tanda Zodiak: Libra

Tinggi : 184 cm / 1.84 m (6'0 ″)

Berat : 74 kg (163 paun)

Pengelasan darah : B

Asal : Seoul, Korea Selatan

Umur : 36

Pekerjaan : Pelakon

Dinamik lama: 2003-sekarang

Status Terikat: Tidak Berkahwin

Etnik : Korea Selatan

Kehidupan dan Pendidikan Awal Hyun Bin:

Hyun dibawa ke dunia pada 25 September 1982, di Seoul, Korea Selatan.

Dia pemuda rindu untuk berubah menjadi penyiasat jenayah.

Dia pernah berlakon dan menyertai kelab auditorium di sekolah itu.

Latihan : Sekolah Tinggi Youngdong, Universiti Chung-Ang (Teater).

Keluarga Hyun Bin:

Dia sekeluarga terdiri daripada orang-orangnya dan seorang lagi saudaranya yang berpengalaman.

Kerjaya Hyun Bin:

Pada tahun 2003, Dia membuat rancangan TV pengenalan lakonannya 'Protector.'

Dia membuat debut filemnya pada tahun itu dalam filem permainan muda Spin Kick.

Dia berada di bawah VAST Entertainment (Korea Selatan), Universal D (Jepun).

Pada tahun 2010, Dia sebelumnya mendapat ketenaran yang tidak dapat dielakkan dengan peranannya sebagai Kim Joo-won di Secret Garden.

Pada tahun 2006, Dia memenangi penghormatan penting, Anugerah Seni Baeksang ke-42 untuk Pelakon Paling Popular (Filem), untuk 'Cinta Pertama Jutawan.'

Dia secara efektif muncul dalam sebelas drama TV dan sebelas filem, empat video muzik, dan tiga diskografi.

Mulai tahun 2018, Dia telah memperoleh enam belas (16) hibah.

Nilai Bersih Hyun Bin:

Pada masa ini, jumlah aset Hyun Bin dinilai $ 3-5 Juta (Tahan).

Pada tahun 2018, pampasan Dia dinilai $ 83,900 Per Drama Episode.

Isteri Hyun Bin:

Dia tidak terpikat.

Teman wanita Hyun Bin :

Status: Dalam hubungan

Kekasih: Kang Sora

Hyun Bin dan Kang Sora dipertanggungjawabkan untuk berkencan pada tahun 2016.

Pada tahun 2009, Dia mula menjadi penghibur terkenal Korea, Song Hye Kyo. Bagaimanapun, mereka berpisah pada tahun 2011.

Pada tahun 2010, Dia mulai terkenal sebagai penghibur Korea Selatan, Ha Ji Won.

Fakta Hyun Bin:

Monikernya adalah Binnie.

Adakah Hyun merokok: Tidak

Pada 7 Mac 2011, Dia mendaftar untuk bantuan ketenteraan wajibnya.

Pada 6 Disember 2012, bantuan ketenteraan Dia akan selesai.

Dia terlibat dengan perang salib terhadap kesulitan makhluk pada tahun 2016.

Adakah minuman keras Hyun: Tidak

Adakah prosedur perubatan plastik Hyun: Ya

Jenis optimum Hyun Bin: Siapa yang memiliki tangan yang cantik, makan pelbagai jenis makanan, kaya dan bukannya gusar, dan dia dapat merasakan dengan baik.

Drama Hyun Bin:

Secret Garden Special (2011) - Kim Joo-Won

Kenangan Alhambra (2018) - Yoo Jin-Woo

Secret Garden (2010) - Kim Joo Won

Hyde, Jekyll, Me (2015) - Gu Seo Jin

Hari Pertengahan Tahun (2008) - Dirinya

Ratu Salji (2006) - Han Tae Woong

My Lovely Sam Soon (2005) - Hyun Jin Heon

Companion, Legenda Kami (2009) - Han Dong-Soo

Universiti Dalam (2008) - Jeong Ji-Oh

Ireland (2004) - Kang Gook

Pemalar 4 (2003) - Dirinya

Guardian (2003) - penguntit

Filem Hyun Bin:

Saya Gembira (2009) - Man Soo

Cinta Pertama Jutawan (2006) - Kang Jae Kyung

Daddy Long Legs (2005) - Hyung Joon

Pertukaran (2018) - Min Tae Koo

Meluas (2018) - Lee Chung

The Swindlers (2017) - Hwang Ji Seong

Tugasan Berkelas (2017) - Im Chul Ryung

The Fatal Encounter (2014) - Raja Jeong Jo

Come Rain Come Shine (2011) - Lelaki

Akhir Musim Luruh (2011) - Hoon

Twist Kick (2004) - Min Gyu

Anugerah Hyun Bin:

Anugerah Drama SBS 2010 - Anugerah Kecemerlangan Teratas ("Secret Garden")

Bintang 10 Teratas ("Secret Garden")

Anugerah Populariti Netizen ("Secret Garden")

Anugerah Pasangan Terbaik ("Secret Garden")

Anugerah Drama KBS 2006 - Anugerah Populariti ("The Snow Queen").

Anugerah Netizen ("The Snow Queen").

Anugerah Pasangan Terbaik ("The Snow Queen").

Anugerah Seni Baeksang ke-42 2006 - Pelakon Paling Popular ("Cinta Pertama Jutawan")

Kehidupan peribadi

Hyun dibesarkan di Seoul dan mempunyai seorang lagi saudara yang berpengalaman. Dia pindah dari Youngdong High School dan selepas itu belajar di Chung-Ang University, di mana, pada tahun 2004, dia belajar Pengajian Teater. Pada tahun 2009, dia memilih di kolej yang serupa untuk memperoleh sijil Sarjana.

Pada 1 Januari 2021, disahkan bahawa Hyun Bin terlibat dengan penghibur Son Ye-jin, bintangnya dalam The Negotiation (2018) dan Crash Landing on You (2020).

2013–2016: Kembali

Hyun Bin menerima Anugerah Pilihan Pengeluar di Festival Filem Fantastik Antarabangsa Bucheon 2014

Hyun membakar sebahagian besar pukulan penggambaran 2013 sebagai penyokong item yang popular, dan mengadakan pertemuan peminat di seluruh Asia. Untuk pemulihannya setelah mendapat bantuan ketenteraan, Hyun memilih The Fatal Encounter, filem pertamanya sejak selamanya, di mana dia mengambil bahagian utama Raja Jeongjo yang menghadapi perjuangan berkumpul liar dan usaha kematian semasa pemerintahannya. Ia dihantar pada April 2014 dan mendapat lebih dari 3 juta pengesahan. Bagaimanapun, Hyun ditegur kerana sikapnya yang rendah dan tidak adanya perasaan dalam filem itu, yang umumnya mendapat tinjauan negatif.

Pada tahun 2015, Hyun melantun kembali dalam adegan pertunjukan Korea setelah 4 tahun dengan susunan komedi ringan Hyde, Jekyll, Me. Dalam pertunjukan yang dimeriahkan oleh watak artistik, dia memerankan seorang lelaki dengan keadaan tingkah laku yang berpisah yang kedua-dua orangnya jatuh cinta kepada wanita yang serupa.

Pada bulan Januari 2016, Hyun menubuhkan organisasinya sendiri, VAST Entertainment, yang berubah menjadi pembantu Kakao M yang dimiliki sepenuhnya tiga tahun setelah fakta tersebut.

2017 – sekarang: Kebangkitan kerjaya

Hyun kembali ke pawagam dengan filem thrill aktiviti bernama Confidential Assignment (2017), di mana dia menganggap bahagian penganalisis Korea Utara yang secara halus dihantar dari Korea Selatan untuk mendapatkan cincin kesalahan yang terdiri daripada penyerang ganda Korea Utara. Filem ini adalah kemenangan, dan Hyun mendapat tinjauan positif untuk adegan aktivitinya dan pelaksanaan komedi. Dia pada ketika itu tampil dalam filem aktiviti kesalahan The Swindlers, bersama Yoo Ji-tae, mengenai seorang penyiasat yang berniat mendapatkan pemerasan yang telah menipu sejumlah besar wang. The Swindlers adalah satu lagi industri filem yang berjaya untuk Hyun.

Pada tahun 2018, Hyun tampil dalam perjalanan keseronokan yang salah The Negotiation, memainkan bahagian bajingan dengan menarik, dekat dengan Son Ye-jin; dan zombie blockbuster Rampant (yang diserahkan bersama oleh VAST Entertainment). Pada tahun itu, dia kembali ke layar kecil dengan pertunjukan ketegangan impian Memories of the Alhambra yang dekat dengan Park Shin-hye. Susunan itu adalah salah satu dramatisasi Korea yang dinilai paling tinggi dalam sejarah TV digital, dan Hyun dipuji kerana gambaran wataknya yang agak menyendiri namun konyol.

Pada tahun 2019, Hyun bergabung semula dengan bintang bersama The Negotiation, Son Ye-jin dalam dramatisasi sentimen hit Crash Landing on You sebagai kapten angkatan bersenjata Korea Utara. Acara ini merupakan pencapaian yang luar biasa dan merupakan rancangan Korea yang dinilai tinggi ketiga dalam sejarah TV satelit, dan Hyun dipuji kerana skop perasaan dan lakonannya yang fleksibel

Pada tahun 2020, Hyun akan dibintangi sebagai pakar NIS dalam filem thrill ride The Point Men, yang dikoordinasikan oleh Yim Soon-rye.

Hyun Bin tidak mempunyai isteri . Dia telah menjalin hubungan dengan lawan jenis. Khabar angin selalu beredar mengenai beberapa gadis sebagai isteri hyun bin tetapi tidak ada kebenaran di dalamnya.

Siapa Hyun Bin?

 1. Hyun bin adalah pelakon terkenal Korea Selatan.

 2. Kim Tae-pyung adalah nama kelahirannya.

 3. Dia berumur 38 tahun.

 4. Dia mempunyai sarjana dalam Teater dan Filem dari Universiti Chung-Ang.

 5. Dia telah bekerja di industri media sejak tahun 2003.

 6. Dia muncul dalam video muzik, rancangan televisyen, siri tv dan filem.

 7. Dia pernah menjadi duta jenama dan memenangi banyak anugerah.

 8. Saya menjadi terkenal selepas komedi romantis televisyen tahun 2005 'My Name is Kim Sam-soon'.

Biografi Hubungan dan Cinta Hyun Bin

 Wife None Marital Status Single Girlfriend Son Ye-jin (presently in 2021) Children None

Dia telah menunjukkan kehendaknya untuk berkahwin sebelum berusia 40 tahun dan menunjukkan minat untuk mempunyai anak dan keluarga yang indah secara keseluruhan.

Kekasihnya

Dia masih belum berkahwin tetapi dia telah menjalin hubungan.

Sebilangan teman wanita disahkan dan ada yang tidak.

Berikut adalah senarai kekasihnya.

1. Anak Ye-jin

Dia kini berpacaran dengan Son Ye-jin yang merupakan pelakon Korea Selatan.

2. Lagu Hye Kyo

Dia adalah kekasih pertama hyun.

3. Ha Ji Won

Dia adalah teman wanitanya dan mereka biasanya sering berkumpul bersama tetapi dia mengatakan bahawa dia adalah rakan lelaki yang paling rapat dengannya.

4. Sung Yuri

Dia adalah seorang penyanyi dan pelakon dan sudah dekat antara satu sama lain tetapi masih ada sumber yang menolak hubungan mereka.

5. Han Jimin

Dia juga kekasihnya yang dikhabarkan tetapi dinafikan oleh kedua-dua pihak bahawa tidak ada hubungan antara mereka.

6. Tang Wei

Dia adalah pelakon korea cina. Dia juga dikhabarkan berhubungan dengannya, tetapi mereka juga menolak kenyataan ini.

Hyun Bin wanita ideal

Dalam temu bual, dia mendedahkan sedikit tentang jenis wanita idealnya.

 1. Dia mesti anggun.

 2. Dia suka wanita yang mempunyai tangan yang cantik.

 3. Dia harus berfikiran tenang.

 4. Dia suka mencuba dan biasa makan pelbagai jenis makanan.

 5. Yang paling penting, dia harus merasa selesa di persekitarannya.

Mengapa Hyun Bin begitu popular?

Dia berlakon dalam siri televisyen Korea 'Memories of the Alhambra'. Ia menduduki tempat kedua dengan pemeringkatan paling tinggi dalam sejarah kabel kabel Korea.

Adakah Hyun Bin dari keluarga kaya?

 1. Dia tidak mendedahkan atau bercakap mengenai keluarganya tetapi dia berasal dari keluarga kaya.

 2. Keluarganya mempunyai perniagaan harta tanah.

 3. Syarikat keluarganya. HB Family Holdings, membina bangunan bertingkat 7 dan habis dijual dengan harga 4.8 bilion.

Media sosial rasmi Hyun bin

Tidak ada akaun media sosial rasmi Hyun Bin seperti yang disahkan oleh agensinya.

Teman wanita Hyun bin media sosial rasmi

Ingin mengetahui lebih banyak mengenai teman wanitanya dan apa yang mereka lakukan dalam kehidupan seharian, berikut adalah pautan ke akaun media sosial mereka yang ada.

1. Anak Ye-jin

[ https://www.instagram.com/yejinhand/ ]

[ Mengalihkan ... ]

2. Han Jimin

[ https://www.instagram.com/roma.emo/ ]

[ 한지민 ]

3. Sung yuri

[ https://www.instagram.com/sung_yuri_/?hl=en ]

[ Mengalihkan ... ]

4. Lagu hye kyo

[ https://www.instagram.com/kyo1122/?hl=en ]

5. Ha Ji Won

[ https://www.instagram.com/hajiwon1023/?hl=en ]

[ 하지원 Ha Ji Won ]

Pokoknya

 1. Hyun Bin adalah pelakon Korea Selatan yang berusia 38 tahun.

 2. Dia masih belum berkahwin tetapi merancang untuk segera berkahwin sebelum berumur 40 tahun.

 3. Dia tidak mempunyai anak, tidak ada isteri tetapi banyak teman wanita.

 4. Pada masa ini, dia menjalin hubungan dengan Son Ye Jin pada tahun 2021 dengan siapa ada kemungkinan dia akan menikah sekiranya terjadi masalah di antara mereka.

Isteri Hyun Bin

Sebelum memulakan penerangan ringkas mengenai isteri Hyun bin , kita perlu mengetahui pengenalan Hyun bin. Siapa Hyun bin , dan mengapa hubungannya sangat penting untuk kita ketahui ?. Hyun bin adalah pelakon dalam drama Korea. Dia bekerja keras dalam drama Korea dan berjaya.

 • Dramanya mendapat penilaian kedua tertinggi di seluruh drama Korea.

 • Dia juga tampan dan cantik. Penilaian peminatnya juga mengagumkan.

Hyun bin mempunyai seorang kakak lelaki. Ayahnya seorang yang hebat. Ibunya juga seorang wanita yang baik. Nama bapanya ialah Won-hong. Hyun bin dilahirkan pada dua puluh lima September 1982.

Status kaya Hyun Bin

Hyun bin entah bagaimana kaya mengikut perbelanjaannya. Dia telah membeli sebuah apartmen di Heukseokdong. Dia juga membeli kondo di Heukseokdong untuk ibu bapanya. Pengetahuan menunjukkan bahawa Hyun bin adalah orang kaya. Hyun bin membeli saham syarikat M Kakao. Hyun bin membeli 24000 saham Kakao. Saham ini hampir sama dengan dua belas juta dolar.

Pengetahuan Hyun Bin

Seterusnya, kita bercakap mengenai bahasa yang dituturkan oleh Hyun bin. Hyun bin dapat bertutur dengan baik dalam bahasa ibundanya iaitu bahasa Korea. Ini bermaksud bahawa Hyun bin dapat berbahasa Korea dengan baik. Dalam beberapa temu bual, Hyun bin mengatakan bahawa dia juga dapat memahami dan berbahasa Inggeris. Hyun bin juga tahu bahasa Jepun dan Mandarin, tetapi Hyun bin tidak dapat memberitahu bahasa-bahasa ini.

Status perkahwinan

Sekiranya kita bercakap mengenai kehidupan perkahwinan Hyun bin, maka tidak ada pengesahan yang diperhatikan mengenai kehidupan perkahwinannya. Status perkahwinan diabaikan oleh masyarakat, tetapi terdapat beberapa khabar angin mengenai Hyun bin. Hyun bin belum berkahwin, tetapi beberapa keadaan mengungkapkan rahsia, Hyun bin mempunyai hubungan dengan seorang wanita cantik, Son Ye-jin. Hyun bin mempunyai banyak gadis dalam hidupnya. Hyun bin juga bekerja dengan banyak gadis di bidang kerjanya. Kami tidak menyedari Hyun bin serius dengan mana-mana dari mereka. Pada malam malam tahun baru yang lalu, Hyun bin menunjukkan hubungan yang teruk dengan Son Ye-Jin. Kehidupan pelakon cantik Hyun bin penting bagi orang ramai dan peminatnya. Peminatnya sedang menunggu pengumuman rasmi mengenai kehidupan perkahwinannya.

Hubungan Dengan Anak Ye-Jin

Son Ye-Jin juga merupakan pelakon terkenal versi Korea. Dia terkenal dengan masalah percintaan dalam siri Korea. Dia telah bekerja dalam pelbagai drama. Dia juga terkenal seperti Hyun bin. Dia belum berkahwin. Lebih-lebih lagi, dia kelihatan berminat dengan Hyun bin. Hyun bin adalah lelaki terbaik yang juga sesuai dengan wanita ini. Lebih-lebih lagi, dia telah menunjukkan ikatan yang kuat dengan Hyun bin. Pada malam tahun malam yang lalu, minatnya terhadap Hyun bin menyebabkan kedua-duanya mempunyai hubungan yang kuat. Sekarang, disahkan kepada penonton bahawa Hyun bin dan Son Ye-Jin mempunyai hubungan serius antara satu sama lain.

Kerjasama Anak Ye-Jin Dan Hyun bin Dalam Industri

Dia telah bekerja dalam dua drama dengan kadar tinggi, rundingan dan Crash arahan pada anda. Dalam dua drama ini, dia telah bekerja dengan Hyun bin. Kimia dengan Hyun bin sangat penting bagi peminat. Hyun bin kelihatan berminat dengan Son Ye-jin. Dalam aktiviti baru-baru ini, dia menunjukkan beberapa aksi menarik yang membuat keraguan peminat mereka. Pada malam tahun baru yang lalu, berita itu disahkan bahawa Son Ye-Jin dan Hyun bin kelihatan berminat satu sama lain. Sekarang, Hyun bin secara rasmi mengumumkan bahawa dia menjalin hubungan dengan Son Ye-Jin. Hasil masa depan menunjukkan bahawa tidak lama lagi mereka akan berkahwin. Mereka akan mendapat status perkahwinan tidak lama lagi. Peminat mereka menanti kisah cinta mereka dengan cemas. Rahsia status perkahwinan akan terbongkar tidak lama lagi.

Kejayaan Hyun Bin

Kejayaan Hyun bin bermula dengan siri romantis 2005 "My Lovely Sam Soon." Kejayaan ini menjadikannya memenangi Anugerah Kecemerlangan Teratas di anugerah drama MBC. Populariti drama ini menjadikannya bintang terbesar di Korea Selatan. Selepas kejayaan drama ini, Hyun Bin bekerja dalam filem sebagai pelakon utama dalam filem pertamanya, "Cinta Millionair's First."

Oleh kerana kebanyakan pelakon menumpukan perhatian pada kerjaya profesional mereka, Hyun berdedikasi terhadap minatnya terhadap tentera dan berkhidmat sebagai sukarelawan tentera Korea selama 21 bulan. Dia memberikan bantuan untuk tentera laut tentera Korea kerana dia mempunyai kesan baik terhadap tentera laut. Hyun dinobatkan sebagai penembak teratas semasa latihan kerana dia mendapat pangkat 16 daripada sekitar 720 marinir pemula. Dia diberhentikan pada 6 Disember 2012, dan dianugerahkan anugerah setiausaha pertahanan dan komandan korps marin untuk seorang askar teladan.

Perbincangan yang jelas

Perbincangan yang jelas mengenai isteri Hyun bin adalah bahawa Hyun bin tidak mempunyai status perkahwinan sekarang. Hyun bin belum berkahwin sekarang. Hyun bin tidak menjadi suami sehingga sekarang. Kegiatan Hyun bin baru-baru ini ialah dia meminati seseorang. Dia mahu mengahwini wanita cantik. Dia akan memulakan status perkahwinannya tidak lama lagi. Dia akan menyukai wanita cantik yang dikenali sebagai Son Ye-Jin. Son Ye-Jin adalah seorang pelakon yang terkenal dengan siri Korea.

Ringkasan

Sekiranya kita bercakap mengenai kehidupan perkahwinan Hyun bin, dan isteri Hyun Bin maka tidak ada pengesahan yang diperhatikan mengenai kehidupan perkahwinannya. Status perkahwinan diabaikan oleh masyarakat, tetapi terdapat beberapa khabar angin mengenai Hyun bin. Hyun bin belum berkahwin, tetapi beberapa keadaan mengungkapkan rahsia: Hyun bin mempunyai hubungan dengan seorang wanita cantik, Son Ye-jin. Son Ye-Jin juga merupakan pelakon terkenal versi Korea. Lebih-lebih lagi, dia kelihatan berminat dengan Hyun bin. Hyun bin adalah lelaki terbaik yang juga sesuai dengan wanita ini. Dia telah bekerja dalam dua drama dengan kadar tinggi, rundingan dan Crash arahan pada anda. Dalam dua drama ini, dia telah bekerja dengan Hyun bin . Kimia dengan Hyun bin sangat penting bagi peminat.

Soalan Lazim

Adakah Hyun bin mendapat status Perkahwinan?

Perbincangan yang jelas mengenai isteri Hyun bin adalah bahawa Hyun bin tidak mempunyai status perkahwinan sekarang. Hyun bin belum berkahwin sekarang. Hyun bin tidak menjadi suami sehingga sekarang. Kegiatan Hyun bin baru-baru ini ialah dia meminati seseorang. Dia mahu mengahwini wanita cantik. Dia akan memulakan status perkahwinannya tidak lama lagi. Dia akan menyukai wanita cantik yang dikenali sebagai Son Ye-Jin. Son Ye-Jin adalah seorang pelakon yang terkenal dengan siri Korea.

Adakah Hyun bin ada hubungan?

Perbincangan yang jelas mengenai isteri Hyun bin adalah bahawa Hyun bin tidak mempunyai status perkahwinan sekarang. Hyun bin belum berkahwin sekarang. Hyun bin tidak menjadi suami sehingga sekarang. Kegiatan Hyun bin baru-baru ini ialah dia meminati seseorang. Dia mahu mengahwini wanita cantik. Dia akan memulakan status perkahwinannya tidak lama lagi. Dia akan menyukai wanita cantik yang dikenali sebagai Son Ye-Jin. Son Ye-Jin adalah seorang pelakon yang terkenal dengan siri Korea. Dia telah melakukan adegan indah dalam drama Korea. Dia telah banyak melakukan industri Korea. Hyun bin membantu Son Ye-Jin untuk meningkatkan kejayaan dan kemajuannya dalam industri. Hyun bin kelihatan berminat dengan Son Ye-jin.

Hyun bin isteri

Isteri Hyun bin adalah Son Ye-jin.

Hyun bin dan ha ji memenangi perkahwinan

Walaupun kimia di layar mereka membuat banyak orang percaya bahawa kedua-duanya berpacaran, Ha Ji Won sering menyebutnya sebagai kawan baiknya. Baik Ha Ji maupun Hyun telah membuat pengumuman rasmi mengenai hubungan mereka.

Hyun bin kang sora

Hyun Bin adalah bekas kekasih Kang So-ra. Mereka tidak pernah terlibat dalam satu projek, tetapi tiba-tiba ada berita dating yang dikeluarkan oleh agensi tersebut. Berita mengenai tarikh antara Hyun Bin dan Kang Sora disahkan pada bulan Disember 2016, tetapi tersebar pada akhir tahun 2017 kerana kesibukan mereka.

Ha Ji memenangi hubungan Hyun bin

Dalam wawancara sebelumnya, bintangnya di Secret Garden, Ha Ji-won, membuka hubungan mereka melalui rancangan tvN, "[Dia] adalah teman minum saya dan kawan yang sangat baik. Kami mempunyai rakan lain dengannya. Yang juga kami minum bersama Mereka bukan pelakon, tetapi kita sering bertemu dan minum soju semasa makan perut babi panggang (samgyeopsal).

Hwang ji hyeon

Hwang Jihyun adalah artis Korea. Dia adalah ahli kumpulan gadis pop Korea Gangkiz.

Perincian

 • Nama Pertama: Ji Hyun
 • Nama Keluarga: Hwang
 • Nama peribumi: 황지현
 • Dikenali juga sebagai: Hwang Ji Hyeon
 • Warganegara: Korea Selatan
 • Jantina: Perempuan
 • Dilahirkan: 1 Mac 1983
 • Umur: 38

Hyun bin hye kyo

Hyun Bin dan Song Hye Kyo bekerjasama dalam drama K terkenal "The World Where the World Lives". Mereka jatuh cinta ketika bekerja bersama dan tidak lama kemudian mula berpacaran. Juga, bagi orang yang tidak berpengalaman, setelah berpisah dengan Bin pada tahun 2011, dia berkahwin dengan Song Joong Ki pada tahun 2017 dan bercerai pada tahun 2019.

Keperibadian Hyun bin

Hyun Bin mempunyai hubungan yang mengagumkan dan bangsawan. Tidak kira berapa tinggi dia, Hyun kelihatan mulia dan tegak. Dia mempunyai kawalan yang baik terhadap gambar yang dihantarnya kepada orang lain.

Banyak pelakon, penari, dan pelakon lain mempunyai sembilan nombor keperibadian. Botolnya elegan, elegan dan berkarisma. Ramai orang mengagumi dia.

hyun bin dan ha ji memenangi filem bersama

Filemnya adalah:

:white_check_mark: Kaki panjang ayah

:white_check_mark: Taman Rahsia

Ha ji memenangi kehidupan sebenar suami

Dia belum berkahwin, dia mempunyai banyak khabar angin mengenai kencan yang melibatkan beberapa rakannya dalam drama dan filemnya. Ha Ji Won dikhabarkan akan berpacaran dengan Hyun Bin sambil menatap drama SBS "Secret Garden."

Berapa tinggi Hyun bin?

Hyun bin setinggi 1.85 m.

Teman wanita Hyun bin

Hyun Bin dan Ye Jin berpacaran dalam kehidupan sebenar! Menurut seseorang yang dekat dengan pelakon itu, pada bulan Mac 2020, setelah CLOY berakhir, keduanya memupuk emosi antara satu sama lain. Dispatch juga mengatakan bahawa cinta mereka terhadap golf mengikat mereka.

Nilai bersih Hyun bin

Nilai bersihnya dilaporkan bernilai AS $ 10 juta.

Biografi pelakon Korea Hyun bin

Hyun Bin adalah pelakon filem Korea yang terkenal dengan peranannya yang romantis dalam filem seperti "Late Autumn" dan "My name is Kim Sang Soon". Dilahirkan dan dibesarkan di Seoul, ibu kota Korea Selatan, pada awalnya dia tidak begitu berminat dengan karier lakonannya, tetapi pujiannya terhadap penampilannya yang baik memaksanya memberikan gelar sarjana dalam bidang teater. Saya faham. Meneliti untuk meningkatkan lagi kemahirannya sebagai pelakon. Dalam "Bodyguard" pada tahun 2003, Bin membuat debut lakonannya, dan walaupun mendapat sedikit reaksi dari ibu bapanya, dia meneruskan karier filemnya dan akhirnya melihat anaknya naik tangga kejayaan. Selepas itu, ibu bapa saya akhirnya berdamai dengan Hyun. Dia menjadi terkenal di seluruh negara dalam siri TV 2005 "My Name is Kim San Soon". Dalam filem 2006 "Cinta Pertama Jutawan," dia dan Kang Jae-kyung menjadi degup jantung universal, menciptakan sensasi di seluruh dunia. Sepanjang kerjayanya, dia memenangi beberapa anugerah di KBS Drama Awards, MBC Drama Awards dan Baeksang Arts Awards.

Kanak-kanak dan Kehidupan Awal

Hyun Bin dilahirkan pada 25 September 1982 di Seoul, Korea Selatan, dari keluarga Korea yang biasa. Dia adalah anak yang tenang yang ingin tahu, tidak banyak bercakap, dan setelah menonton banyak TV polis, dia sangat teruja untuk menjadi seorang detektif. Siri dan filem. Dia dan adiknya bermain di sekitar rumah dan mendirikan detektif kegemaran mereka. Dia menjalani kehidupan yang sangat rata-rata, kecuali fakta bahawa Hyun Bin dianggap sangat tampan. Di sekolah menengah, salah seorang penatua menasihatinya untuk bermain dan bergabung dengan kelab drama sekolah. Setelah bergabung dengan kelab drama, dia akhirnya menemui panggilan untuk hidupnya, dan dia berlatih berjam-jam lurus dan mengasah kemahirannya, sehingga dia tidak pernah berhenti. Satu lagi peristiwa besar berlaku di sekolah menengah. Suatu hari, ketika Hyun menunggang basikal bersama rakannya, seorang lelaki yang menjerit dari belakang meminta mereka berhenti. Mereka berhenti dan dia mengatakan bahawa dia adalah pengurus bakat dan Hyun harus memanggilnya kembali. Itu adalah nasib dan keberuntungan yang murni, dan Hyun baru tahu dia ditakdirkan untuk berada di industri hiburan, dan kemudian sukar untuk meyakinkan orang tuanya.

Hyun bercakap dengan mereka, tetapi mereka enggan memajukan anaknya dalam karier yang sangat tidak menentu. Mereka mahukan kerjaya yang selamat untuknya, dan Hyun memerlukan dua tahun untuk meyakinkan mereka. Mereka menasihatinya untuk mendaftar di Central University, yang mereka anggap sebagai tempat terbaik untuk belajar teater. Hyun pada mulanya melakukan pekerjaan kecil di teater perguruan, tetapi akhirnya mula berlakon dan terus meningkatkan kemahirannya dari masa ke masa.

Berapakah umur hyun bin?

Hyun bin berumur 38 tahun.

Ibu bapa Hyun bin

Kim Won-hong adalah bapa pelakon Hyun Bin, dan sedikit yang diketahui bahawa Hyun Bin mempunyai nama ayahnya, dan nama sebenarnya adalah Kim Tae-pyeong.

Won bin dan isterinya

Won Bin dan Lee Na Young pertama kali mengesahkan hubungan mereka pada bulan Julai 2013 dan secara rasmi mengikat hubungan pada majlis perkahwinan kecil pada bulan Mei 2015. Dia berkahwin di ladang Gangwon-do, kampung halaman Won Bin, dan sekarang mempunyai seorang anak lelaki.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: Adakah Hyun Bin dan Ye Jin masih bersama?

Dalam beberapa berita yang menggembirakan awal tahun ini, Hyun Bin dan Son Ye Jin, frontman berusia 38 tahun dari drama Korea yang sangat popular Crash Landing on You, nampaknya secara rasmi menjadi pasangan. Agensi berita Korea Selatan, Dispatch membuat pengumuman besar pada 1 Januari, dengan mendakwa pasangan itu telah berpacaran selama lapan bulan.

Q: Adakah Hyun Bin dan Ye Jin masih bersama?

Dalam beberapa berita yang menggembirakan awal tahun ini, Hyun Bin dan Son Ye Jin, frontman berusia 38 tahun dari drama Korea yang sangat popular Crash Landing on You, nampaknya secara rasmi menjadi pasangan. Agensi berita Korea Selatan, Dispatch membuat pengumuman besar pada 1 Januari, dengan mendakwa pasangan itu telah berpacaran selama lapan bulan.

Q: Adakah Hyun Bin mempunyai anak perempuan?

Anak perempuan Hyun Bin adalah sayang.

Q: Adakah Hyun Bin mempunyai adik beradik?

Hyun dilahirkan dan dibesarkan di Seoul dan mempunyai seorang kakak lelaki. Dia lulus dari Youngdong High School, kemudian belajar di Chung-Ang University, di mana pada tahun 2004 dia mengambil jurusan pengajian teater. Pada tahun 2009, dia mendaftar di universiti yang sama untuk memperoleh ijazah sarjana.

Q: Berapa umur Hye Jin?

39 tahun (11 Januari 1982).

Kesimpulannya

Sukar untuk menentukan mengenai isteri Hyun Bin kerana dia masih bujang hingga sekarang dan belum mendedahkan tentang wanita yang akan dia nikahi. Banyak khabar angin yang dibuat oleh orang ramai mengenai perkahwinannya dengan kekasihnya yang lalu tetapi khabar angin ini selalu ditolak oleh pelakon terkenal itu.

Hyun Bin adalah pelakon Korea Selatan yang terkenal dan berbakat. Pada tahun 2020, dia telah dilihat dalam drama 'Crash Landing On You'. Pada tahun 2005, dia mendapat populariti di kalangan peminat kdrama dengan rom-com. Nama saya Kim Nam-Soon.

:eight_pointed_black_star: Siapa Hyun BIn?

:small_red_triangle_down: Fakta Pantas

Mata Jawapan
Tarikh lahir 25 September 1982 (umur 38)
Tempat Lahir Daerah Songpa, Seoul, Korea Selatan
Pekerjaan Pelakon
tahun aktif 2003 – sekarang
Ejen Hiburan VAST

Hyun Bin dilahirkan di Kim Tae-pyung pada 25 September 1982. Dia adalah pelakon Korea Selatan yang telah membuat banyak tayangan filem. Hyun Bin pertama kali mendapat kemasyhuran antarabangsa dalam drama romantis 2005 kerana penggambarannya terhadap Kim Sam-soon.

Beberapa penampilan sejak itu meningkatkan karier televisyennya, termasuk Secret Garden (2010-11), dan Crash Landing on You. Kenyataan Hyun Bin telah berkembang dalam beberapa tahun kebelakangan ini sebagai majalah aksi The Swindlers (2017) dan Negotiation (2018) telah melancarkan aksi thriller Confidential Assignment (2017) dan seram zombie Rampant (2018).

:white_square_button: Ringkasan:

Gallup Korea telah mengenal pasti pelakon TV terkemuka pada tahun 2011. Ketenaran global Hyun Bin telah melonjaknya ke barisan bintang Hallyu. Dia antara pelakon dengan gaji terbaik di Korea.

:eight_pointed_black_star: Zaman Sekolah Hyun Bin

Seorang pelajar yang lebih tua mengesyorkan Hyun-Bin untuk menyertai kelab teater dan berlatih berlakon . Selepas prestasi sekolah, Hyun-Bin menyedari lakonan adalah panggilannya dan ingin meneruskannya sebagai kerjaya .

Keadaan lain yang menguntungkan mendorongnya untuk berlakon. Seorang lelaki menjerit kepada mereka untuk berhenti suatu hari ketika dalam perjalanan dengan menaiki motosikal rakannya. Rakannya tidak mempunyai lesen pada masa itu, jadi dia tidak berhenti. Lelaki yang menaiki motosikal kemudian mengejar mereka sehingga kesimpulan. Lelaki itu kemudian memberikan kad perniagaannya kepada Hyun-Bin dan menyuruhnya memanggilnya.

:eight_pointed_black_star: Kerjaya awal Hyun Bin

Pancuran adalah filem pilihan pertama Hyun Bin. Ia dikeluarkan pada tahun 2010. Namun, kerana kekurangan wang tunai, dana tersebut tidak dapat diedarkan . Hyun membuat filem sulungnya dalam filem Bodyguard tahun 2003. Debut filemnya muncul pada tahun berikutnya dengan Spin Kick, sebuah filem mengenai pasukan sukan remaja.

Hyun pertama kali mendapat perhatian umum dalam komedi romantis 2005 My Lovely Sam Soon, di mana dia membintangi Kim Sun-a dan di mana dia dianugerahkan Pencalonan Anugerah Teratas MBC Drama Awards. Selain mempunyai penilaian rata-rata hampir 37 peratus dan peringkat akhir 50.5 peratus, My Lovely Sam Soon juga merupakan salah satu drama Korea Selatan dengan bayaran tertinggi sepanjang masa.

:white_square_button: Ringkasan:

Kemunculan drama yang mendadak, serta penggambaran Sam-sik oleh Hyun Bin, mengangkatnya ke status superstar Hallyu di Korea Selatan, begitu juga Jepun dan negara-negara Asia lainnya.

:eight_pointed_black_star: Cinta Hyun BIn

Hubungannya biasanya menjadi topik hangat. Dia telah mengakui berada dalam hubungan yang serius dalam beberapa kesempatan, tetapi tidak membawa keduanya lebih jauh.

Hyun Bin masih bujang. Hyun Bin kini berpacaran dengan Son Ye-jin dan sebelum ini berkencan dengan pelakon Hwang Ji Hyun dari tahun 2007 hingga 2008. Dari tahun 2010 hingga 2011, dia berkencan dengan pelakon Song Hye-kyo. Dia kemudian mula berkencan dengan pelakon Kang Sora.

:small_red_triangle_down: Hyun Bin akan mengambil cuti setahun untuk mengatur perkahwinan dengan Son Ye Jin

Pembelian penthouse Hyun Bin bernilai 4,8 bilion (S $ 5,7 juta) menghidupkan kembali bisikan perkahwinan awal tahun ini. Ramai yang menyangka ia adalah kediamannya dengan Son Ye Jin. Agensinya akhirnya mempertikaikan laporan ini, walaupun netizen terus mempercayai sebaliknya. Populariti Hyun Bin meningkat setelah muncul dalam filem.

:white_square_button: Ringkasan:

Setelah setahun berpacaran, Hyun Bin dan Sora berpisah pada bulan Disember 2017. Channel-Korea telah memberikan ringkasan lengkap mengenai hubungan dan kehidupan cinta Hyun Bin!

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai isteri Hyun Bin. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Siapa yang bertarikh Hyun Bin?

Hyun Bin membintangi Kapten Ri Jeong-Hyeok bertentangan dengan pasangan hidupnya, Son Ye Jin. Duo "RiRi" nampaknya mula berpacaran pada pertengahan tahun 2020, tetapi mereka akhirnya mengesahkan hubungan mereka baru-baru ini tahun ini.

:two: Adakah Hyun Bin akan berkahwin?

Sejak sekian lama, media telah membuat spekulasi mengenai perkahwinan Bin-Jin. Bintang Crash Landing On You dilaporkan berhasrat untuk berkahwin pada akhir 2020 tetapi memutuskan untuk menunggu tarikh yang lebih baik dari peramal.

:three: Adakah Son Ye-jin masih bersama Hyun Bin?

Hyun Bin dan Son Ye-jin berpacaran di Crash Landing On You. Kedua-dua bintang itu dilaporkan telah berpacaran selama hampir setahun, menurut agensi berita selebriti Korea.

:four: Siapa Son Ye Jin atau Hyun Bin yang lebih kaya?

Nilai bersih Son Yejin sekitar 500 juta, menjadikannya pasangan selebriti terkaya di Korea. Media mendedahkan hubungan cinta Hyun Bin Son Yejin yang berusia 39 tahun semalam, yang memberi kerinduan kepada peminat "Crash Landing of Love".

:five: Mengapa Hyun Bin begitu popular?

Apabila Hyun Bin pertama terpesona kita sebagai pelakon Selepas berbuka di dalam siri drama 2003 Bodyguard, Hyun Bin pergi untuk ciri dalam rom-com My Lovely Sam Soon dan Secret Garden .

:closed_book: Kesimpulannya

Pada 1 Januari 2021, agensi Hyun mengatakan bahawa ia kini berpacaran dengan pelakon Son Ye-jin (The Negotiation, 2018). (2020). Yong Hyun adalah seorang detektif di Korea Utara yang secara diam-diam dihantar ke Korea Selatan untuk penangkapan organisasi jenayah yang terdiri daripada pengkhianat Korea Utara dalam tindakan rahsia thriller (2017). Hyun dibesarkan bersama saudaranya, seorang pemuzik, di Seoul.

Hyun BIn lulus dari University of Michigan pada tahun 2009 dengan ijazah sarjana. Filem ini berjaya, dan kerana aksi dan persembahan lucu Hyun mendapat pujian yang baik. Bersama Yoo Ji-tae, dia turut membintangi The Swindlers, sebuah filem jenayah yang menceritakan kisah seorang pendakwa yang diarahkan untuk merampas artis terkenal. Hyun mempunyai serangan lain di tangannya dengan The Swindlers.

artikel berkaitan

1. Filipina Isteri 2. Isteri saya Dan Kanak-kanak Cast 3. David Goggins isteri

Hubungan Antara Isteri Kim Tae Phung dan Hyun Bin

Kim Tae Phung, yang lebih dikenali dengan nama panggungnya Hyun Bin, dilahirkan pada 25 September 1982. Dia adalah salah seorang pelakon terkenal Korea Selatan. Hyun Bin menjadi terkenal setelah membintangi pelakon Kim Sun-a dalam siri komedi romantis 2005 My Lovely Sam Soon. Dengan penilaian purata lebih dari 37% dan 50.5 peratus untuk final, itu adalah kejayaan besar. Pada tahun 2010, Hyun Bin menikmati populariti kembali. Hyun Bin adalah pelakon Korea Selatan yang dilahirkan sebagai Kim Tae-pyung pada 25 September 1982. Hyun Bin menjadi terkenal setelah membintangi drama televisyen komedi romantis My Name Is Kim Sam-soon pada tahun 2005. Sejak itu, dia telah membintangi sejumlah drama televisyen yang berjaya, termasuk drama fantasi romantis Secret Garden (2010-2011), drama fantasi Memories of the Alhambra (2018-2019), dan drama fiksyen ilmiah Star Trek: Discovery (2019).

Fakta bahawa Hyun Bin dan Son Ye-jinn berpacaran dalam kehidupan nyata mungkin tidak mengejutkan pada akhirnya - "Pasangan Bin Jinn," sebagai peminat merujuk kepada mereka, mempunyai hubungan kerja yang kuat sejak Son membuat cameo dalam drama smash Hyun Bin Secret Garden pada tahun 2011.

Mendarat di Korea Selatan

Janji temu tidak pernah semudah ini kerana hubungan mereka di layar yang meyakinkan dalam Crash Landing on You yang berjaya dilancarkan. Seoul, Korea Selatan - Walaupun tidak semua yang anda baca di internet adalah benar, ada khabar angin bahawa pencinta di skrin dan di luar layar Hyun Bin dan Son Ye Jin merancang untuk menikah. Seorang netizen yang mengaku sebagai sebahagian daripada krew drama K baru-baru ini menulis di media sosial bahawa dia telah meminta rakan sekerjanya ketika dia dapat bekerjasama dengan Hyun Bin di sebuah rancangan baru. Pelakon itu telah menghentikan kerjayanya, sesuai dengan tanggapan yang diterimanya. Bagi peminat drama K-Crash Landing on You yang sangat popular, tahun 2021 bermula dengan ■■■■ ketika diungkapkan bahawa bintang Hyun Bin dan Son Ye Jinn berpacaran dalam kehidupan nyata.

Berita Menarik Tentang Laporan Agensi Isteri Bin Hyun

Dispatch, berita Korea Selatan adalah yang pertama melaporkan berita tersebut, yang memaparkan gambar Ye Jinn yang dirakam secara rahsia masuk ke dalam kereta Hyun Bin sebagai sebahagian daripada pengumuman tahunan mereka "Pasangan Tahun Baru". Hyun Bin adalah antara pemain Korea Selatan yang paling terkenal dan berjaya. Dia tinggi, menarik, dan mempunyai sikap yang indah. Dia menjadi terkenal setelah membintangi drama TV komedi romantis 'My Name Is Kim Sam-soon.' Sejak itu dia muncul dalam sejumlah drama dan filem. Dalam drama fantasi romantis Secret Garden, Hyun Bin melakonkan Kim JoJo-woo dan mengagumkan penonton.

Kim Tae Pyung, yang lebih dikenali dengan nama panggungnya Hyun Bin, dilahirkan pada 25 September 1982. Di Republik Korea, dia adalah salah seorang pelakon terkenal. Hyun Bin menjadi terkenal setelah membintangi pelakon Kim Sun-a dalam siri komedi romantis 2005 My Lovely Sam Soon. Ini adalah kejayaan besar, dengan penilaian purata lebih dari 37% dan 50.5 peratus untuk final. Hyun Bin selepas itu mengalami kemunduran.

Kesimpulannya

Hyun Bin telah menjawab spekulasi bahawa dia membeli sebuah rumah untuk persiapan perkahwinannya dengan tunangan Son Ye Jinn. Son Ye Jinn dan Hyun Bin telah berpacaran sejak akhir drama mereka "Crash Landing on You," menurut Dispatch. Kedua-dua ejen persembahan kemudian mengesahkan bahawa mereka menjalin hubungan romantis. Akhbar Ilya menyatakan pada 30 Januari bahawa

Hyun Bin telah menerima promosi. SEOUL (RANGKAIAN BERITA ASIA / THE KOREA HERALD) - Pada hari Sabtu (23 Jan), Hyun Bin, pelakon Korea Selatan, memperoleh anugerah utama di APAN Star Awards kerana peranannya sebagai askar Korea Utara dalam siri TV terkenal Crash Landing Pada Anda (2019 hingga 2020).

Penghargaannya diberikan setelah CJ ENM mendedahkan pada hari Jumaat bahawa dia akan mengulangi peranannya sebagai ejen Korea Utara Lim Cheol-rye Ong dalam sekuel filem itu. Salman Assaf, yang berasal dari Lahore, membeli dua kediaman dalam sebulan, Bentley, dan Ferrari, dan melunaskan semua kewajibannya. Namun, sebelumnya, dia dibayar lebih rendah daripada gaji minimum. Jadi, bagaimana dia berjaya menghasilkan begitu banyak wang dalam sebulan? Dia memberitahu kita tentang dirinya. "Selama setahun, saya bekerja sebagai pemandu penghantaran pizza. Sebelum ini, saya adalah seorang pelajar kolej yang bekerja sambilan di sebuah restoran. Saya melakukannya untuk membantu saya belajar. Sejak hubungannya dengan Son Ye Jinn menjadi terbuka , Hyun Bin membuat penampilan sulung di APAN Star Awards 2020. Bukan sahaja pelakon itu berjalan-jalan di karpet merah, tetapi dia juga membawa pulang Anugerah Dasani untuk karyanya di Crash Landing On You. Pelakon itu menerima trofi itu dan mengucapkan terima kasih kepada beberapa individu , termasuk teman wanitanya, yang juga kebetulan adalah bintangnya, Son Ye Jinn. Hyun Bin bermula dengan menyatakan rasa terima kasihnya, menurut Somoni. Hyun-Bin dilahirkan di Seoul, Korea Selatan, pada 25 September 1982. Kim Tae- Pyung adalah nama sebenarnya. Dia mempunyai saudara lelaki yang lebih tua daripadanya. Hyun-pemuda Bin sangat biasa, kecuali kerana dia terkenal dengan penampilannya yang cantik. Hyun-Bin bercita-cita menjadi seorang detektif pada darjah enam. Seorang pelajar senior mencadangkan Hyun-Bin untuk mencuba kelab teater dan berlatih berlakon ketika dia masuk sekolah Menengah.

Soalan Lazim

Hyun Bin mungkin berusia empat puluhan, tetapi dia masih merupakan antara pemain paling seksi dan paling menarik di Korea. Kemagnetan dan bakatnya hampir memastikan bahawa lakonan dan filemnya akan berjaya di box office. Dia mempunyai kimia yang luar biasa dengan hampir setiap bintang wanita dengan siapa dia dilakonkan. Akibatnya, sukar untuk membayangkan pelakon gagah ini masih dapat diakses.

Jadi, siapa isteri Hyun Bin? Apakah latar belakang Hyun Bin?

Hyun Bin adalah pelakon terkenal Korea yang pernah berkecimpung dalam filem seperti "Late Autumn" dan "My Name Is Kim San Soon." Dia dilahirkan dan dibesarkan di Seoul, ibukota Korea Selatan, dan pada mulanya tidak berminat untuk melanjutkan karier dalam bidang lakonan. Namun, pujian yang dia terima kerana penampilannya yang menarik mendorongnya untuk mencuba, dan dia menamatkan pengajian sarjana muda di Teratologi.

Adakah Ye-jinn dan Hyun Bin, Crash Landing On Yours putra, akan berkahwin? Dari jadual yang jelas dan rumah besar perkahwinan hingga gambar Instagram baru domestik, terdapat empat tanda yang mungkin.

Hyun Bin kini menjalani penggambaran Confidential Assignment 2 dengan Yonas, tetapi kalendarnya sepanjang tahun ini dilaporkan bersih.

Bilakah Hyun Bin dan Son Ye Jinn MENGHASILKAN urutan kegemaran mereka dari Crash Landing on You?

Crash Landing on You akan mengejutkan namun siri terakhir yang disiarkan pada bulan Februari 2020. Walaupun drama K-drama berakhir beberapa bulan yang lalu, peminat masih membincangkannya.

Kawan dan isteri pelakon Hyun Bin, siapa dia?

Kim Taebin, juga dikenali sebagai Hyun Bin , dilahirkan pada tarikh 25 kalendar Gregorian pada tahun 1982. Dia adalah salah seorang pelakon fesyen terkemuka di Korea. Kualiti Hyun Bin menjadi popular pada tahun 2005 dengan siri komedi romantis "Sweet Sanshun". Sejarah Venus. Sepenuhnya berjaya, dengan skor purata lebih dari 37%, dengan baki 50.5%.

Pada tahun 2010, Hyun Bin menjadi terkenal lagi dengan "Secret Garden". Mengetepikan kerjayanya dan wajah tampan, banyak orang ingin tahu mengapa Xuan Bin masih bujang.

Orang selalu bercakap mengenai hubungan mereka. Dia berulang kali mengakui bahawa hubungan mereka sangat serius, tetapi sejauh ini dia tidak membawa hubungan itu ke tahap yang baru.

Hyun Bin kini bujang. Walaupun Hyun Bin berpacaran dengan Song Yezhen, dia berkenalan dengan abang ketiganya Huang Jixian dari tahun 2007 hingga 2008. Sejak itu, hubungan mereka sangat baik. Dari tahun 2010 hingga 2011, dia menjalin hubungan dengan pelakon Song Hye Kyo. Setelah putus, dia mula berpacaran dengan pelakon Jiang Su La.

Namun, ketika tahun temu janji tiba, Hyun Bin dan Sora berpisah pada tahun 2017 pada kalendar Gregorian. Satu perkara lagi, saluran Korea mengumpulkan semua yang berkaitan dengan hubungan dan kehidupan peribadi Hyun Bin.

Rakan Hyun Bin, Song Yezhen:

Siapa yang tidak tahu mengenai pendaratan kecemasan anda? Ini adalah drama Korea yang disiarkan pada bulan Disember 2019. Hyun Bin memerankan Lee Jung Hyuk, seorang kapten Tentera Korea. Peranan yang dimainkan oleh Hyun Bin bekerjasama dengan Yoon Seri, yang dimainkan oleh Song Yezhen. jarang berlaku. Menunjukkan tindak balas kimia yang baik; bukan sahaja ceritanya menarik, tetapi juga adegan cinta antara Hyun Bin dan Seo Yezhen juga membolehkan orang ramai menonton rancangan itu di episod seterusnya.

Kemudian peminat mula tertanya-tanya; adakah Hyun Bin dan Song Yezhen mempunyai reaksi kimia yang baik dalam kehidupan sebenar? Adakah anda juga salah seorang peminat yang mahu anda bekerjasama di belakang tabir?

Anda bukan satu-satunya! Khabar angin mengenai tarikh Xuan Bin dan Song Yezhen Han tersebar selepas siri TV itu disiarkan atau bahkan setelah ia berakhir. Banyak orang berharap mereka akan menjadi kekasih di dunia nyata, seperti Song Zhongji dan Song Hye Kyo yang keluar dari pementasan. Song Yezhen dan Hyun Bin dihubungi pada tahun 2019 dan menafikan khabar angin berpacaran. Pada Februari 2020, agensi Hyun Bin dan Song Yezhen membantah khabar angin mengenai hubungan mereka.

Isteri Hyun Bin: Adakah anda Yejin?

Sebagai pasangan penyayang, pasangan Binjin sering disokong oleh peminat, berusaha meyakinkan mereka untuk berkahwin. Secara khusus, tujuan Hyun Bin adalah berusia 40 tahun dalam sistem usia Korea menjelang 2021. Pada masa yang sama, orang memerlukan Song Yezhen menjadi hentian terakhir dalam kehidupan romantis Hyun Bin dan membiarkannya menjadi isteri mereka.

Namun, pada 14 Januari 2020, VAST Entertainment mengumumkan akan mengajukan tuntutan mahkamah terhadap khabar angin bahawa Hyun Bin dan Song Yezhen telah berkahwin. Khabar angin itu tersebar sebelum mereka mengesahkan bahawa mereka bersama, jadi tidak benar bahawa Hyun Bin dan Song Yezhen sudah berkahwin pada masa itu.

Pada 30 Januari 2021, dilaporkan bahawa Hyun Bin dan Song Yezhen membeli rumah baru di Provinsi Gyeonggi dan akan menikah. Rumah yang dibeli oleh Xuan Bin juga merupakan rumah bagi selebriti seperti Wu Yeon-soo, JY Park, dan Park Jin-young.

RINGKASAN:

Boleh dikatakan bahawa ini adalah generasi penthouse yang lebih sesuai untuk berkahwin daripada tinggal sendirian. Beberapa pasangan selebriti telah melakukan perkara yang sama, Rain dan Kim Tae Hee, mereka membeli sebuah rumah dan akhirnya berkahwin , tetapi seperti Song Joong Ki dan Song Hye Kyo. Bagaimanapun, Hongda Entertainment menafikan khabar angin tersebut. Mereka mengatakan bahawa rumah ini tidak dimaksudkan untuk dijadikan rumah perkahwinan. Agensi ini tidak dapat mengulas lanjut kerana ia adalah kediaman peribadi.

Senarai Bekas Teman Wanita dan Hubungan Xuan Bin:

Dalam bahagian ini, kita akan mengetahui lebih lanjut mengenai beberapa bekas kekasih Xuan Bin yang pernah bertarikh pada masa lalu. Sudah tentu, anda harus bertanya pada diri sendiri dengan siapa dia, hubungannya sebelum ini dengan bekas kekasihnya, dan sejarah kencannya.

Kita mungkin bersedia melihat keperibadian setiap gadis yang ditemuinya. Bagaimanapun, hubungannya sebelum ini dengan banyak pelakon Alist selalu menarik perhatian. Oleh itu, kami fikir ini adalah topik yang patut dibincangkan. Tidak banyak yang boleh dikatakan, mari kita lihat senarai bekas kekasih Xuan Bin terlebih dahulu!

Hyun Bin dan Huang Zhixian:

Garis masa desas-desus bahawa Hyun Bin dan Ji Hyun harus bersama-sama bermula pada tahun 2007, sehingga reputasi pelakon itu meningkat kerana hubungan yang disebut. Mereka berpisah pada tahun yang sama pertama kali memperkenalkan diri sebagai pasangan. Seorang rakan Xuan Bin mengatakan bahawa walaupun dia tidak tahu alasan perpisahan itu, Hyun Bin dan Ji Hyun mempunyai hubungan yang sangat baik. Setelah wartawan bertanya kepada Hyun Bin dan Ji Hyun jika mereka baik-baik saja, Hyun Bin dengan pantas menjawab bahawa mereka baik-baik saja sebagai rakan sekerja.

Hyun Bin dan Song Hye Kyo :

Setelah hubungan tertentu dengan Huang Ji Hyun dilaporkan, dia berpacaran dengan bintangnya Song Hye Kyo dalam hidup mereka. Pada tahun 2009, pasangan ini patah hati di seluruh dunia untuk mengesahkan bahawa mereka menjalin hubungan.

Menurut laporan media, Song Hye Kyo dan Hyun Bin semakin dekat dalam siri TV KBS 2008 "Kehidupan mereka". Keduanya juga bersama-sama mewakili jenama Amorepacific Aritaum. Syarikat pembrokeran Hyun Bin berkata, "Song Hye Kyo dan Hyun Bin adalah kawan baik dan menjadi kekasih dua bulan yang lalu." Broker Song Hye Kyo juga mengesahkan berita tersebut. Menurut sumber, keduanya bertemu di sebuah kedai kopi di Chundam- ■■■■ atau Apgujeong- ■■■■, di dalam kereta atau dengan sekumpulan rakan.

Berbeza dengan khabar angin bahawa Hyun Bin dan Hwang Ji-Hyun berpacaran, netizen telah menerima pujian dan ucapan tahniah untuk Hyun Bin dan Song Hye Kyo.

Walaupun Huang Ji-Hyun dihina oleh peminat, tidak sampai Hyun Bin datang ke Busan untuk mengarahkan filem "Friends" pada bulan Jun tahun ini, pasangan itu mula berpacaran. Banyak orang mengatakan bahawa ketika mereka putus ketika menembak, ini terjadi dengan "cinta dari kejauhan". Selama ini, kedua-dua rakan itu mengembangkan perasaan yang kuat antara satu sama lain.

Pada tahun 2009, kedua-duanya secara terbuka mengumumkan hubungan mereka setelah dilihat. Namun, pasangan ini berpisah pada tahun 2011 dengan alasan yang unik bagi negara-negara Asia . Sebabnya ialah lelaki Korea terpaksa melakukan wajib militer.

Pasangan cantik ini berpisah ketika Hyun Bin berkhidmat dalam tentera. Sebelum menyertai tentera, Hyun Bin sangat sibuk di tempat kerja, dan Song Hye Kyo juga sangat sibuk pada waktu itu. Malangnya, mereka tidak mempunyai banyak masa bersama, jadi jarak antara mereka secara semula jadi semakin lebar.

Soalan Lazim:

S1: Siapa isteri Hyun Bin?

J: Pada tahun 2009 anda memohon ijazah sarjana di universiti yang sama. Pada 1 Januari 2021, agensi Hyun mengesahkan bahawa dia menjalin hubungan dengan aktris Song Yejin, bintangnya dalam Negotiation (2018) dan Crash Landing in You (2020).

S2: Siapa kawan baik Hyun Bin?

J: Rakan karib Hyun Bin, Lee Ah Hyun bercerai dengan suami ketiganya! Kawan baik Hyun Bin Lee Ah Hyun bercerai dengan suami ketiganya!

S3: Adakah Hyun Bin dan Song Ye Jin berkawan?

J: Mereka berkawan dalam kehidupan sebenar. Walaupun Hyun Bin dan Song Ye Jin terkenal dengan filem mereka Crash Landing On You, mereka pernah berkolaborasi dalam projek yang berbeza sebelumnya. Walaupun mereka hanya berpacaran selama kira-kira 8 bulan, sebelum itu mereka berteman selama bertahun-tahun.

S4: Adakah Hyun Bin dan Ye Jin sudah berkahwin?

J: Baik Hyun Bin dan Song Ye Jin tidak pernah mengulas mengenai khabar angin mengenai perkahwinan baru, menurut 8days.sg. Kim Tae Pyong, lebih dikenali sebagai Hyun Bin, dilahirkan pada 25 September 1982 dan merupakan pelakon Korea Selatan. Hyun Bin terkenal dengan peranannya dalam drama komedi romantis 2005, My Name Is Kim Samsun.

S5: Adakah Song Ye Jin atau Hyun Bin lebih kaya daripada orang lain?

J: Kekayaan Song Yejin adalah 6 kali ganda daripada Hyun Bin, dan jumlah kekayaan bersihnya melebihi $ 500 juta, menjadikannya pasangan bintang terkaya di Korea. Keinginan peminat untuk "Crash Landing of Love" menjadi kenyataan.

KESIMPULAN:

Pada tahun 2009 dia memasuki bidang hakim universiti yang sama. Pada 1 Januari 2021, agensi Hyun mengesahkan bahawa dia menjalin hubungan dengan aktres Song Yejin, bintangnya dalam Negotiations (2018) dan Crash. Mendarat pada Anda (2020). Hyun Bin dan Song Hyukyo bekerjasama di Kdrama Worlds Within yang terkenal. Mereka jatuh cinta ketika bekerja bersama dan tidak lama lagi mula berpacaran. Juga, bagi mereka yang tidak tahu, setelah berpisah dengan Bean pada tahun 2011, dia berkahwin dengan Song Junki pada tahun 2017 dan bercerai pada tahun 2019.

Baca Juga:

Isteri Hyun Bin tidak diketahui kerana Dia belum menikah, Dia menjalin hubungan dengan aktris "Son Ye-Jin" dia adalah bintangnya dalam filem "The Negotiation" dan "Crash Landing on you" . Mereka bekerja bersama dalam banyak filem dan disebabkan pasangan mereka adalah pasangan yang paling disukai dalam industri filem.

Isteri Hyun Bin

Siapa isteri Hyun Bin?

Peminat Hyun Bin akan sangat teruja apabila mengetahui bahawa Hyun bin sudah berkahwin? Atau adakah Hyun Bin akan berkahwin? Jadi jawapan untuk semua soalan menarik itu adalah Tidak! Hyun bin tidak mempunyai isteri, Dia belum berkahwin. Dia menjalin hubungan dengan aktris "Son Ye Jin". Biografinya disenaraikan di bawah.

Nama Anak Ye-jin
Dilahirkan 11 Januari 1982,
Pendidikan Institut Kesenian Seoul
Pekerjaan Pelakon wanita

Dia adalah pelakon Korea Selatan yang mendapat kemasyhuran dalam filem bertema romantik, dia juga muncul dalam drama Korea Selatan, dia juga pernah muncul dalam siri televisyen seperti berikut.

 1. Klasik.

 2. Aroma Musim Panas.

 3. Momen untuk Diingati.

 4. Salji April.

Selepas siri di atas, dia dikenali dengan nama gelaran "Cinta Pertama Bangsa ". Juga, dia dikenali dan menang dalam siri berikut.

 1. Sendiri dalam cinta.

 2. Isteri Saya Berkahwin.

 3. Citarasa tersendiri.

 4. The Pirates.

 5. Kebenaran Di Bawah.

 6. Puteri Terakhir.

Son Ye-Jin "juga diakui untuk film romantisnya seperti" Something in the Rain "dan" Crash Landing On You "

Hyun Bin:

Hyun Bin adalah pelakon Korea Selatan yang tampan dan terkenal seperti Henry. Dia belum berkahwin lagi dan statusnya masih muncul sehingga kini. Populariti Hyun Bin meningkat dalam siri hit box office seperti yang berikut.

 1. Tugasan Sulit.

 2. Penipu.

 3. Rundingan.

 4. Berleluasa.

Hyun Bin adalah pelakon dengan gaji tertinggi di Korea Selatan. Biografi Hyun Bin disenaraikan di bawah.

Nama penuh Kim Tae-pyung Ketinggian 1.85
Kewarganegaraan Korea Selatan Adik beradik abang sulung sahaja
Umur 38 Profesion Pelakon
Bintang Libra Hari Lahir 25, Sep-1982
Negara Lahir Korea Selatan

Hyun Bin memulakan perjalanannya dari drama TV "Bodyguard" pada tahun 2003. Kemudian dia mendapat kemasyhuran luas dalam drama romantis dan lucu bernama "My name us Kim Sam-Soon". Hyun bin sama terkenal dengan Charlie Beberapa fakta mengenai Hyun Bin adalah seperti berikut.

Drama Terkenal:

Dia telah melakukan banyak drama di mana dia menjadi terkenal dan mereka adalah seperti berikut.

 1. Kim-Sam-Soon.

 2. Dunia tempat mereka tinggal.

 3. Taman Rahsia.

 4. Crash Landing on You dll.

Nilai bersih:

Nilai Bersih Hyun Bin adalah $ 10 juta. Di suatu tempat dinyatakan bahawa kekayaan bersihnya berkisar antara 3 hingga 10 juta dolar.

Keluarga:

Dia tinggal bersama keluarganya. Ayahnya bernama "Kin Won-Hong" Nama ibunya tidak diketahui. Dia juga mempunyai seorang abang.

Etnik:

Hyun Bin semata-mata tergolong dalam etnik Korea dan mempunyai Korea Utara Warganegara

Status Hubungan:

Hyun Bin mempunyai hubungan cinta dengan banyak gadis seperti "Son Ye-Jin", Song Hye-Kyo, dan Kang So Ra.

Aktiviti sosial:

Hyun bin menerima penghargaan Presiden pada 29 Oktober 2013, pada hari simpanan ke-50 yang diadakan oleh Jawatankuasa Perkhidmatan Kewangan. Pada bulan Februari 2016, Hyun Bin terlibat dalam kempen kesedaran kekejaman terhadap binatang. Pada bulan Mac, dia membuat sumbangan sebanyak 200 juta untuk "Dada Komuniti Korea" untuk orang-orang yang memperjuangkan hidup mereka. Pada 21, Februari 2020 Hyun Bin telah menjadi anggota "Honor Society" yang merupakan kumpulan penderma swasta .

Hyun Bin memenangi banyak Anugerah:

Tahun Anugerah Kategori Keputusan
Pada tahun 2004 (i) MBC Entertainment Awards (ii) MBC Drama Awards (i) Anugerah Khas untuk Pelakon TV (ii) Pelakon Baru Terbaik MENANG
Pada tahun 2005 Anugerah Drama MBC (i) Anugerah Kecemerlangan Teratas untuk, Pelakon (ii) Anugerah Populariti (iii) Anugerah Pasangan Terbaik dengan Kim Sun-a Menang
Pada tahun 2005 Anugerah Seni Baeksang ke-42 Filem Pelakon paling popular MENANG
Pada tahun 2006 Anugerah Drama KBS (i) Anugerah Populariti (ii) Anugerah Netizen (iii) Anugerah pasangan terbaik dengan Sung Yu-ri MENANG
Pada tahun 2010 Anugerah Drama SBS (i) Anugerah Kecemerlangan Teratas, Pelakon dalam Drama Istimewa (ii) Bintang 10 Teratas (iii) Anugerah Populariti Netizen (iv) Anugerah Pasangan Terbaik bersama Ha Ji-won MENANG

Ringkasan: :writing_hand:

Pendek kata isteri Hyun Bin tidak diketahui dia belum berkahwin. Dia adalah pelakon Korea yang tampan dan popular . Dia mendapat kemasyhuran luas dalam drama, siri, dan filem di suatu tempat dia melakukan filem romantis dan di suatu tempat dia menghiburkan orang dengan komedi. Dia juga mendapat anugerah. Dia juga mempunyai banyak hubungan cinta tetapi tidak merancang untuk berkahwin dengan sesiapa pun.

Soalan Lazim:

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan mengenai Hyun Bin seperti berikut.

1. Siapa isteri Hyun bin 2020?

Hyun bin mempunyai perasaan untuk "Son Ye-Jin" dia adalah bintang utama dalam drama, perasaan itu nyata dan mereka secara rasmi adalah pasangan, sekarang mereka tidak merancang untuk berkahwin sehingga tidak ada berita mengenai Hyun Bin isteri 2020.

2. Adakah Hyun Bin berkahwin dengan Song Hye Kyo?

Hyun Bin berkahwin dengan Song Hye Kyo adalah berita palsu, ia adalah khabar angin yang disebarkan mungkin kerana Song Hye-Kyo dan Hyun Bin bekerjasama dan jatuh cinta mula bertemu antara satu sama lain kerana mereka ditangkap sebagai pasangan. Kemudian mereka berpisah pada tahun 2011.

3. Adakah keluarga Hyun Bin kaya?

Hyun Bin membeli sekitar 24,000 saham Syarikat Kakao M bernilai bersih Hyun Bin adalah $ 12 juta. Dia juga merupakan pemilik syarikat HB keluarga Holdings yang ditubuhkan pada tahun 2007 oleh Hyun Bin.

4. Adakah Hyun Bin akan berkahwin?

Tidak ada yang tersembunyi dari media Korea mereka lebih ingin tahu tentang perkahwinan Hyun bin dan anak lelaki Ye-Jin dan mereka berspekulasi bahawa setelah Crash mendarat pada anda pasangan itu akan berkahwin pada tahun 2020 tetapi kemudian menunggu kencan yang baik dari peramal .

Kesimpulan ::books: Nama isteri Hyun Bin ** tidak diketahui dia tidak berkahwin sehingga dia tidak mempunyai isteri walaupun dia sudah banyak hubungan mereka tidak merancang untuk berkahwin. Dia tinggal bersama ayah dan kakaknya. Dia mempunyai banyak urusan tetapi pasangan yang paling terkenal dan hubungan cinta adalah dengan "Son Ye-Jin".

Artikel berkaitan:

1. Tayangan Perdana

2. Hugh Jackman

3. Bulu Mata Elizabeth Taylor

Isteri Hyun Bin masih belum dikenali. Hyun Bin belum berkahwin. Dia mempunyai hubungan yang bermakna dengan tiga gadis. Hubungannya biasanya menjadi topik perbincangan. Dia tidak pernah membina hubungan baiknya.

Mengenai Hyun Bin

Maklumat biografi Hyun Bin:

Nama Hyun Bin
Nama lain: Hyeon Bin
Hari Lahir: 25 September 1982
Umur: 36
Tanda zodiak: Libra
Berat: 74 kg (163 paun)
Kumpulan darah: B

Karier lakonan Hyun Bin di Korea Selatan berkembang pada masa itu, tetapi Crash Landing on You mendorongnya - dan struktur wajahnya - menjadi tumpuan global.

Dengan hadiah yang begitu besar, seseorang mesti tertanya-tanya berapa banyak yang telah dikumpulkan oleh Hyun Bin sepanjang kariernya yang panjang di Broadway. Kalkulator kekayaan dalam talian menganggarkan kekayaannya antara $ 3 juta (3.55 bilion won) dan $ 10 juta (11.8 bilion won).

Pemeriksaan mendalam mengenai pendapatan Hyun Bin menunjukkan bahawa penghibur memperoleh $ 27,000 untuk setiap adegan dalam program 2010 Secret Garden. Ini menghargai pendapatannya dari produksi 20 pemandangan pada $ 540,000. (638.9 juta won).

Penggabungan AM Entertainment dengan SM C&C mendedahkan bahawa penghibur memperoleh $ 178,383 (211 juta won) dari faedah tambahan pertunjukan, serta $ 2.914.200 (3.45 bilion won) dari lapan tawaran penajaan antara 2008 dan 2012.

Ringkasan

Daya tarikan baru dunia dengan pemain itu mungkin bermula apabila terungkap bahawa dia membuat sumbangan rahsia 200 juta won Korea Selatan ($ 169,160) kepada badan bukan kerajaan Komuniti Dada Korea untuk membantu memerangi negara itu melawan COVID-19.

Hubungan antara Hyun Bin dan kekasihnya Song Hye-Kyo:

Hyun Bin mula berkencan dengan aktres terkenal Song Hye-Kyo pada bulan Jun 2008, setelah berpisah dengan Hwang Ji-Hyun. Mereka menjadi lebih dekat setelah berkolaborasi dalam drama terkenal mereka "The World They Live in."

Akhir tahun itu, pada tahun 2009, mereka berdua secara terbuka menyatakan cinta mereka satu sama lain. Son Ye-Jin menerima bantuan dari Hyun Bin untuk mencapai lebih banyak kejayaan dan kemajuan dalam profesionnya. Son Ye-jin nampaknya menjadi sumber daya tarikan bagi Hyun Bin.

Mereka mengekalkan hubungan mereka selama tiga tahun sebelum memanggilnya berhenti pada tahun 2011 setelah Hyun Bin dipanggil untuk menjalani perkhidmatan ketenteraan . Dia menjadi agak sibuk sebelum itu, dan Song Hye-Kyo juga mempunyai jadual yang sibuk pada masa itu.

Ringkasan

Sebab utama mereka berpisah adalah kekurangan waktu untuk satu sama lain, yang mengakibatkan jarak semula jadi. Namun, selama tiga tahun ini, mereka berdua mempunyai masa yang indah bersama, yang masih dikenang oleh pengikut mereka, dan mereka tetap pahit dengan perpisahan mereka.

Hubungan antara Hyun Bin dan kekasihnya Kang So Ra:

Setelah mengakhiri percintaannya dengan Song Hye-Kyo, Hyun Bin mula berkencan dengan pelakon bernama Kang So Ra, yang berusia lapan tahun lebih muda. Mereka bertemu pada bulan Oktober 2016. Mereka bertemu dan mula berpacaran setelah dua bulan bekerja bersama sebagai senior dan junior dalam industri.

Memang, ia dianggap sebagai cinta paling ribut pelakon terkenal. Song Hye-Kyo mengahwini Song Joong Ki pada tahun 2017 setelah berpisah dengan Hyun Bin, namun perkahwinan itu hanya berlangsung satu setengah tahun. Namun, dikhabarkan juga bahawa kedua-dua pelakon itu bersatu kembali secara senyap-senyap dan telah berbicara secara terbuka mengenai hubungan mereka pada tahun 2019.

Ringkasan

Namun, hubungan cinta ini singkat. Itu baru setahun. Mereka berdua meninggal dunia pada bulan Disember 2017. Kedua-dua pelakon itu memaklumkan kekurangan masa untuk satu sama lain sebagai penyebab utama perpisahan mereka.

Teman wanita Hyun BIn

Dia masih bujang, walaupun pernah menjalin hubungan . Beberapa teman wanita telah disahkan, sementara yang lain tidak. Berikut adalah senarai sahabat perempuannya.

1. Ye-jin Anak

Dia kini berpacaran dengan pelakon Korea Selatan, Son Ye-jin.

2. Lagu Hye Kyo

Teman wanita pertama Hyun adalah ini.

3. Menang Ha Ji

Dia adalah teman wanitanya , dan mereka sering dilihat bersama, walaupun dia menyatakan bahawa dia adalah salah satu bintang lelaki terdekatnya.

4. Yuri Sung

Dia adalah penyanyi dan pelakon, dan keduanya sudah dekat, walaupun sumber terus menolak hubungan mereka.

5. Jimin Han

Dia juga dikhabarkan menjadi kekasihnya, tetapi kedua-dua pihak menolak hubungan .

6. Wei Tang

Dia adalah pelakon Cina keturunan Korea. Dia juga dikhabarkan menjalin hubungan dengannya, yang mereka berdua sangkal .

KERJA SOSIAL HYUN BIN TERMASUK BERIKUT:

Terlepas dari peranannya yang luar biasa dalam siri televisyen dan filem, penampilannya yang tidak dapat disangkal lagi, dan daya tarikannya, Hyun Bin adalah seorang yang berkarakter baik . Tanpa keraguan, dia adalah individu yang benar-benar pemurah.

 • Pada Februari 2016, dia ikut serta dalam kampanye untuk meningkatkan kesedaran tentang kekejaman terhadap binatang. Perniagaan pengurusan Hyun Bin, VAST Entertainment , berkongsi gambarnya yang sedang bergambar dengan anjing pencari dan penyelamat yang sudah bersara bernama "Vision."

 • Vision menghabiskan hampir tujuh tahun sebagai anggota kru penyelamat kecemasan . Anjing itu mengambil bahagian dalam 121 misi dan membantu menyelamatkan 13 orang.

 • Hyun Bin diiktiraf sebagai salah satu selebriti Korea pertama yang menyumbang dalam usaha bantuan COVID-19 pada bulan Mac 2020. Dia membuat sumbangan rahsia sebanyak 200 juta won ke Dada Komuniti Korea.

Dia juga menghubungi peminat yang mungkin mengalami tekanan emosi akibat wabak itu dengan menulis surat-surat yang memberi semangat dalam pelbagai bahasa , termasuk bahasa Cina, Korea, Inggeris, dan Jepun. Hyun Bin berfungsi sebagai role model yang sangat baik bagi pengikutnya.

Ringkasan

Dia adalah seseorang yang memahami bagaimana menguruskan kewangannya. Pada 29 Oktober 2013, pada hari simpanan tahunan ke-50, dia disajikan Hadiah Presiden oleh Jawatankuasa Perkhidmatan Kewangan untuk "gaya hidupnya yang jimat", yang merangkumi penjimatan 35 bilion won ($ 3.3 juta) dalam 17 tahun pada usia 31 tahun .

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai isteri Hyun bin. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1 - Adakah Hyun Bin sudah berkahwin?

Hyun Bin masih bujang semasa menulis. Walaupun pada hakikatnya Hyun Bin kini berpacaran dengan Son Ye-jin, dia sebelumnya menjalin hubungan dengan pelakon Hwang Ji Hyun, yang berlangsung dari 2007 hingga 2008.

2 - Mungkinkah Hyun Bin dan Ye Jin merancang perkahwinan?

Menurut 8days.sg, kedua-dua agensi Hyun Bin dan Son Ye Jin tidak menanggapi tuntutan terbaru mengenai pertunangan dan perkahwinan mereka . Kim Tae-pyung, yang paling terkenal dengan nama panggungnya Hyun Bin, dilahirkan pada 25 September 1982, di ibu kota Korea Selatan Seoul. Persembahannya Kim Sam-soon dalam drama televisyen komedi romantis 2005 My Name is Kim Sam-soon adalah kali pertama Hyun Bin mendapat pujian nasional.

3 - Apa yang menyebabkan Hyun Kyo dan Hyun Bin memanggilnya berhenti dari hubungan mereka?

Pada mulanya, mereka berpacaran selama dua tahun sebelum terlalu sibuk dengan jadual masing-masing dan memutuskan untuk memanggilnya berhenti dari percintaan dan terus berjalan.

4 - Adakah Son Ye Jin atau Hyun Bin yang paling kaya dari dua lelaki itu?

Son Yejin dilaporkan memiliki kekayaan bersih sekitar 500 juta dolar, menjadikan dia dan isterinya pasangan selebriti terkaya di Korea pada masa perkahwinan mereka. Hubungan cinta Hyun Bin Son Yejin yang berusia 39 tahun ditemui di media semalam, sangat menggembirakan peminat drama "Crash Landing of Love."

Kesimpulannya

Kesimpulan yang jelas dari isteri Hyun bin adalah bahawa Hyun bin kini masih bujang dan tidak mempunyai status perkahwinan. Hyun Bin kini masih bujang dan tidak mempunyai rancangan untuk berkahwin. Hyun Bin belum terikat. Tindakan dan sikap Hyun bin baru-baru ini menunjukkan bahawa dia mungkin berminat dengan seseorang. Dia berharap dapat mencari wanita yang baik untuk dikahwini. Dia akan memasuki keadaan perkahwinannya.

Son Ye-Jin adalah wanita yang akan dia cintai. Son Ye-Jin adalah pelakon terkenal dalam industri filem Korea Selatan. Beberapa petikan yang paling indah dalam drama Korea telah dilakonkan olehnya. Dia telah memberikan sumbangan penting kepada industri pembuatan Korea selama bertahun-tahun.

artikel berkaitan

Agensi Hyun mendedahkan hubungannya dengan Son Ye-jin, pelakon dan bintang bersama dalam The Negotiation (2018), Crash Landing on You pada 1 Januari 2021. (2020)

Isteri Hyun Bin

Son Ye-jin ( lahir 11 Januari 1982 di Son Eon-jin ) adalah pelakon dan isteri Hyun Bin Korea Selatan .

Daerah Suseong, Daegu, Korea Selatan

Institut Pendidikan Seni Seoul - Filem

Pekerjaan: Pelakon

Aktif: tahun 1999 – sekarang

Tinggi: 165 cm

Khabar angin

Pertikaian mengenai hubungannya selalu menjadi kegemparan di bandar.

Dia mengakui berkali-kali bahawa dia mempunyai hubungan yang signifikan , tetapi dia tidak membawa semua hubungannya ke tahap yang lain hingga sekarang.

Hyun Bin masih kelihatan bujang dari sekarang. Semasa Hyun Bin pernah bersama Son Ye-jin dan, dari tahun 2007 hingga 2008, dia menjalin hubungan asmara dengan pelakon Hwang Ji Hyun.

Hubungan

Dia kemudian menjalin hubungan dari 2010 hingga 2011 dengan pelakon Song Hye-kyo. Selepas perpisahan mereka, Kang Sora mula berpacaran.

Kemudian pada tahun 2010, Hyun Bin terkenal dengan drama lain yang berjaya, Secret Garden .

Ramai orang penasaran dengan kerjayanya yang luar biasa dan ciri-ciri cantiknya mengapa Hyun Bin masih belum pernah mendengarnya.

Pertikaian mengenai hubungannya selalu menjadi kegemparan di bandar. Dia mengakui berkali-kali bahawa dia memiliki hubungan yang signifikan , tetapi dia tidak membawa semua hubungannya ke tahap berikutnya hingga sekarang.

relastionship tersembunyi

Hyun Bin

Hyun-Bin dilahirkan di Seoul, Korea Selatan, pada 25 September 1982. Kim Tae-Pyung adalah nama sebenarnya. Dia mempunyai seorang kakak.

Masa kecil Hyun-Bin agak tipikal, kecuali diketahui mempunyai penampilan yang baik. Hyun-Bin mengimpikan seorang detektif pada darjah 6.

Kehidupan sekolahnya dan Kemungkinan

Semasa kehidupan sekolah menengahnya, seorang pelajar senior mencadangkan Hyun-Bin untuk bereksperimen dan membuat persembahan untuk teater . Setelah Hyun-Bin tampil di sekolah, dia menyedari bahawa dia mahu bertindak sebagai panggilan dan bahawa dia ingin melakukannya.

pintu panggung

Kejadian lain yang mungkin berlaku mendorongnya di sepanjang jalan. Suatu hari seorang lelaki menjerit kepada mereka untuk berhenti ketika dalam perjalanan dengan menaiki motosikal seorang rakan.

Rakan Hyun-Bin tidak mempunyai lesen memandu pada masa itu sehingga dia tidak menghentikan motosikalnya. Lelaki itu mengekori mereka dengan menaiki motosikal sehingga jalan raya selesai.

Lelaki itu, yang bekerja di sebuah syarikat pengurusan bakat, kemudian menyerahkan kad perniagaannya kepada Hyun-Bin dan menasihatinya untuk menghubunginya.

Debut dan Drama

Pada tahun 2003, Hyun-Bin membuat debut dalam drama "Bodyguard" KBS. Peranan pertamanya adalah yang kecil. Dia bermain stalker Han Shin-Ae (dimainkan oleh Lee Se-Eun).

Pada tahun yang sama, Hyun-Bin juga dilakonkan untuk drama MBC popular "Nonstop 4." Hyun-Bin dapat mengukuhkan masa komedi dengan karyanya di "Nonstop 4

"Di Jung-Ok, yang menulis skrip untuk drama MBC" Sunflower "&" Ruler of Your Own World "sebelumnya, Hyun-Bin menyaksikan pertunjukan untuk" Nonstop 4 "dan memperkenalkan PD Kim Jin-Man kepada Hyun-Bin. Jung-Ok, Kim Jin-Man diberitahu bahawa dia merasa menarik dan menikmati cara dia bercakap.

Ibu bapa Hyun-Bin keberatan dengan cita-citanya untuk menjadi pelakon pada mulanya, dan Hyun-Bin berusaha selama dua tahun untuk mengejar mereka.

orang ramai melihat ke pentas

BIOGRAFI

Di Seoul, Hyun dilahirkan dan dibesarkan dan mempunyai seorang kakak lelaki. Dia bersekolah di Youngdong High School, kemudian di Chung-Ang University , di mana dia menamatkan pengajian teater pada tahun 2004. Dia kembali ke universiti yang sama pada tahun 2009 untuk melanjutkan pelajaran ke peringkat Master.

Agensi Hyun mendedahkan hubungannya dengan Son Ye-jin, pelakon dan pelakon bersama dalam The Negotiation (2018), Crash Landing on You pada 1 Januari 2021. (2020)

Hyun Bin dilahirkan di Seoul pada 25 September 1982, dan merupakan orang pertama yang membuka matanya. Kim Tae Pyung adalah namanya.

Umur:

Hyun Bin kini berusia sekitar 38 tahun. Dalam 268 hari, dia akan berusia 39 tahun.

Tanda Zodiak:

Tanda Zodiak 1 Libra dikaitkan dengan orang yang dilahirkan pada 25 September. Salah satunya ialah Hyun Bin.

Pendidikan:

Hyun Bin bersekolah di YoungDong High School dan lulus dengan kepujian.

Pada tahun 2004, dia lulus dari Universiti Chung-Aug dengan ijazah dalam teater. Pada tahun 2009, dia mendapat ijazah Sarjana dari universiti yang sama.

Debut di Televisyen:

Pada tahun 2003, dia membuat debut aktingnya dalam drama TV "Bodyguard." Berikutan itu, dia terkenal dengan peranannya dalam drama komedi romantis "My Na."

Bekerja di tambahan rancangan TV terkenal seperti My Name Is Kim Sam-Soon, Dunia Bahawa Mereka Live In, Secret Garden, dan Crash Landing pada Anda membantunya mendapatkan populariti.

keluarga menikmati drama

Nilai:

Hyun Bin, pelakon terkenal, dianggarkan bernilai $ 10 juta. Dia mempunyai nilai bersih antara 3 dan 10 juta dolar , menurut beberapa sumber.

Keluarga:

Kim Won-Hong adalah ayah Hyun Bin. Dia mempunyai saudara lelaki yang sedikit lebih tua darinya. Dia selalu mengatakan bahawa ayahnya selalu menjaga dia dan semua keperluannya. Tidak banyak yang diketahui mengenai keluarganya selain fakta ini.

Anak Ye-jin

Nama: Anak Ye-Jin

Tarikh lahir: 11 Januari 1982

Kelahiran: Daegu, Korea Selatan

Universiti: Institut Kesenian di Seoul

Tinggi: 165 cm

Anugerah dan Pencalonan Son Ye-jin

penghargaan

Ini adalah senarai penuh anugerah dan pencalonan yang diberikan kepada pelakon Korea Selatan, Son Ye-jin.

Dia telah memenangi banyak penghargaan, termasuk enam Baeksang Arts Awards , empat Grand Bell Awards , enam Blue Dragon Film Awards , dan satu Asia Pacific Film Festival .

Sepanjang kerjayanya, Son mendapat 50 penghargaan dan pujian, termasuk 25 anugerah lakonan . Dia juga merupakan aktris termuda yang memenangi tiga anugerah pawagam Korea utama untuk pelakon terbaik dalam perlumbaan pentas "Grand Clam".

Semua 28 kemenangan dan 16 pencalonan ditunjukkan

Hadiah APAN Star

Penama 2018

Anugerah Bintang APAN Utama (Daesang)

Yeppeun Nuna Bap Jal Sajuneun (2018)

Festival Filem Asia-Pasifik

Pemenang 2006

Pelakon Terbaik Anugerah APFF

Oechul Oechul (2005)

Anugerah untuk Filem Asia

Penama 2017

Anugerah Pelakon Wanita Terbaik Asia

Orang Babilonia (2016)

Anugerah Persatuan Pengkritik Filem Asia

Penama 2009

Anugerah Pelakon Wanita Terbaik NETPAC

a-nae-ga kyeol-hon-haet-da a-nae-ga (2008)

Anugerah untuk Televisyen Asia

Penama 2018

Anugerah Televisyen Asia Pelakon Wanita Terbaik

Yeppeun Nuna Bap Jal Sajuneun (2018)

RINGKASAN

Ini adalah senarai penuh semua anugerah dan pencalonan yang diterima oleh pelakon Korea Selatan Son Ye-jin. Anugerahnya merangkumi 6 Anugerah Seni Baeksang, 4 Anugerah Grand Bell, enam Anugerah Filem Blue Dragon dan satu Festival Filem Asia Pasifik.

Sepanjang kariernya, Son telah memperoleh sejumlah 50 hadiah dan pujian, termasuk 25 untuk lakonan. Dia juga curmudgeonly.

Ikon Soalan Lazim

Soalan Lazim - Soalan Lazim

1-Adakah Hyun Bin mengahwini Son Ye Jin?

Yang perlu diingat, peminat media sosial berpendapat bahawa Hyun Bin dan Son Ye Jin harus menjadi sarang cinta ketika mereka melangsungkan perkahwinan secara rasmi.

Walaupun pasangan itu tidak dapat berkahwin tidak lama lagi, perlu ditekankan bahawa Hyun Bin atau Son Ye Jin belum mengesahkan apa-apa.

2-Siapakah isteri Hyun Bin?

Agensi Hyun mendedahkan hubungannya dengan Son Ye-jin, pelakon dan bintang bersama dalam The Negotiation (2018), Crash Landing on You pada 1 Januari 2021. (2020).

3-Hyun Bin adalah CEO untuk hiburan besar?

Sementara Hyun Bin diumumkan untuk menubuhkan agensi sendiri, dia melakukannya sejak sekarang.

Pada 28 Januari, afiliasi Hyun Bin berkata, "Hyun Bin telah bekerjasama dengan CEOnya Kang Kun Taek untuk mewujudkan agensi VAST Entertainment.

Adakah Hyun Bin mempunyai anak?

Anak perempuan Hyun Bin adalah sarang lebah

5-Adakah Son Ye Jin terkenal di Korea?

Son Ye-jin (lahir 11 Januari 1982 di Son Eon-jin) adalah seorang pelakon Korea. Dia menjadi terkenal dalam filem romantis dan rancangan TV termasuk Klasik (2003), Musim Panas Aroma (2003), A Moment to Remember (2004) dan April Snow (2005), dengan judul "Cinta Pertama Bangsa."

KESIMPULAN

Namun, Hyun Bin masih bujang. Mengabaikan kenyataan bahawa Hyun Bin kini tinggal di Son Ye-jin, dia pernah menjalin hubungan antara 2007 dan 2008 dengan pelakon Hwang Ji Hyun.

Selepas itu, dia dihubungkan dengan Song Hye-kyo , aktris yang bertahan antara 2010 dan 2011. Setelah mereka berpisah, dia mula berkencan dengan pelakon Kang Sora.

Bintang Hyun Bin muncul kembali ketika dia dicalonkan untuk anugerah lain pada tahun 2010.

tamat