Menindas Industri yang dijangkiti

Apakah tanda lubang industri yang terjejas?

PS ungu berdarah bermaksud kebencian. Sekiranya anda membersihkannya sepanjang masa, ia akan hilang. Walau bagaimanapun, tulang rawan anda hanya tahan berlubang dan PST boleh muncul dan hilang sepanjang masa ... Saya mempunyai penenun industri saya sendiri, saya mengeluarkannya kerana kesakitan dan nampaknya baik Tidak berlaku Bagaimanapun, saya tidak membersihkan semua masa. Membersihkan jadual dengan garam laut dan air suam membantu mencegah jangkitan dan jangkitan.

Lubang industri yang terjejas

Gejala jangkitan: sakit baru, tajam, berdenyut-denyut (perhatikan bahawa jika anda mempunyai tindik baru-baru ini boleh sangat menyakitkan selama berbulan-bulan), kemerahan yang melampaui menusuk, pelepasan mendalam, menyakitkan, kuning atau hijau Tersebar Bahan kuning sederhana adalah normal dan sihat), yang mungkin mempunyai bau yang menyenangkan. Jangkitan yang serius juga boleh menyebabkan lubang berubah menjadi ungu atau ungu, tetapi anda mungkin mendapat luka jika anda mempunyai lubang baru-baru ini. Sekiranya anda mengalami jangkitan yang teruk, anda mungkin juga mengalami pembengkakan kelenjar getah bening di dekat perforasi (dekat belakang telinga) demam, dan gejala lain seperti selesema.

Tetapi saya dapat memberitahu anda bahawa selagi anda menjaga tindikan anda, anda tidak boleh membuat jangkitan dari sudut statistik semata-mata. Dengan penjagaan yang betul, jangkitan menindik jarang berlaku, kebanyakan orang menganggap mereka jarang terjadi. Ramai orang sebenarnya menganggap mereka mempunyai jangkitan kerana mereka hanya mempunyai lubang yang jengkel atau sembuh secara normal. Menindik menyakitkan kerana ia sembuh dan meletus. Ini adalah biasa. Pada dasarnya dengan perindustrian. Para perindustrian sangat terkejut. Walaupun begitu, adalah perkara biasa bagi mereka untuk menjadi gatal selama berbulan-bulan. Anda juga mudah marah.

Jangkitan biasanya dilihat. Sekiranya anda mempunyai jangkitan, anda harus mengetahui mengenainya. Mereka sangat sakit, mereka lari dengan warna baru dan mereka berbau harum. Sudah tentu, tanpa melihat lubang, saya tidak dapat mengatakan dengan pasti, tetapi apa yang saya tahu mengenai tindik tulang rawan boleh membingungkan. Tetapi jika anda masih bimbang, pastikan anda memeriksa pengemis anda. Walaupun jangkitan jarang berlaku, ia boleh menjadi serius, terutama ketika menusuk tulang rawan.

Dan anda tahu penawarnya. Sayang, itulah tujuan penggerudi. Sekiranya anda telah ditikam, sembuhkanlah dia dan dia akan sembuh sehingga dia pulih. Sangat tidak mungkin lubang anda hilang sehingga anda mengalami keadaan perubatan yang boleh dicegah (seperti diabetes atau diabetes). Ini menunjukkan bahawa pengeluar kadang-kadang tidak pulih kerana memerlukan masa yang lama untuk pulih. Sekurang-kurangnya 6 bulan, tetapi setahun atau lebih adalah perkara biasa.

Sakit untuk menyentuh telinga. Nanah tebal dan tebal muncul di setiap hujungnya, dan mungkin berwarna hijau atau kelabu. Tanda terbaik jangkitan adalah ujian selsema. Baunya seperti barang. Sekiranya anda meminta seseorang dengan perut yang kuat untuk menarik, mereka akan melihat.

Intinya adalah bahawa industri memerlukan serangga untuk rawatannya. Seperti cacing, setiap kali saya memerah diri, menyembuhkan saya, ia menakutkan dan menyakitkan saya. Industri ini juga nampaknya semakin merosot. Bersikap baik dengannya dan terus mandi dan menukar pembersih dan kemudian (garam kegemaran saya, listerin oral, dan minyak pokok teh larut dalam air rebus dan kemudian menjadi es).

Saya rasa kuning telur, bengkak, nanah dan gatal kemungkinan besar merupakan gejala jangkitan. Saya tidak pasti lubang saya terjejas (saya sendiri). Anda mungkin perlu bertanya kepada seseorang di salun menindik berdekatan.

Saya mendapat lubang ini dan tidak sembuh selepas 6 bulan. Anda hanya perlu menjaganya selama 6 bulan. Ia bertambah baik dari masa ke masa. Sungguh menyakitkan walaupun selama 3 minggu pertama sehingga saya tidak menyentuh telinga saya tanpa sakit. Tetapi jika ada darah kering setiap kali anda membersihkannya, ia boleh merosakkan tidur anda. Walaupun anda melihat pelepasan kuning atau hijau, itu adalah tanda jangkitan. Cuba air garam suam. Dan ingat, memerlukan lebih lama untuk mengambil fail yang lebih tinggi daripada fail yang lebih rendah. Usahakan dengan lembut dan kerap mencucinya untuk mengelakkan keloid.

Menindas Industri yang dijangkiti

Penindasan Industri yang dijangkiti

Kemerahan, kerengsaan, pembakaran, sensasi, lepuh yang berlebihan, pelepasan pelik. Apabila sembuh setelah sekurang-kurangnya 34 minggu garam setiap hari, rasa sakit berhenti.

Ia akan menyentuh, akan menjadi merah yang luar biasa, dan akan ada nanah hijau dan / atau kuning yang lebat.

Untuk mengelakkan ini, mandi garam 12 kali sehari selama 510 minit. Garam mandi membunuh jangkitan dan bakteria.

Ia teruk ketika saya dijangkiti. Terlalu buruk kulitnya telah menjadi hiasan, atau setidaknya kelihatan seperti itu. Saya mempunyai lubang yang: (Sayangnya saya terpaksa mengeluarkan lombong saya. Selebihnya 45 kiri. Yang boleh saya katakan adalah menjaga kebersihan dan menjaga kebersihan setiap hari. Saya tidak pernah membersihkan wajah plasma saya.

Penindasan Industri yang dijangkiti