Insanity vs Insanity max 30 adalah pertempuran besar. Latihan gila adalah latihan kardio (menurunkan berat badan) dan kegilaan maks 30 adalah latihan tenaga dan daya tahan yang lebih besar (membina elektrik dan tisu otot). Mereka adalah seratus tiga puluh pergerakan tambahan dalam kegilaan maksimum 30 daripada yang mungkin ada dalam kegilaan yang dilakukan. Insanity max 30 dilengkapi dengan rancangan penurunan berat badan jenis rancangan 21 hari memperbaiki. Nutrien sangat penting untuk mendapatkan hasil yang baik yang anda perlukan.

Insanity dan Insanity maksima 30 paparan berlebihan:

Latihan Insanity max 30 biasanya setengah jam tetapi latihan latihan Insanity adalah empat puluh lima hingga 60 minit tetapi rehat adalah masa yang lebih lama dalam yang unik melalui beberapa saat. Saya benar-benar ingin memaparkan hanya kerana satu pendidikan memerlukan lebih lama untuk melakukannya sekarang tidak bermaksud ia jauh lebih hebat daripada yang alternatif . Latihan kegilaan dilancarkan pada tahun 2005 dan kegilaan maksimum 30 berubah menjadi debut pada tahun 2014. Latihan kegilaan tidak mempunyai pengubah suai bagi orang yang boleh menghadapi masalah berat badan atau orang yang sudah lama tidak berjoging selama bertahun-tahun. Ini menunjukkan anda perlu mematuhi sekolah kerana sekiranya anda tidak dapat mempertahankannya, itu adalah masalah anda tidak ada yang dapat dilakukan tambahan sehingga anda dapat melakukannya. Madness max 30 hadir dengan pilihan yang dapat anda pilih jika penderitaan Anda dengan jujur ​​setelah itu anda dapat meningkatkan stamina dan kesabaran anda sehingga anda dapat melakukan pendidikan yang sebenarnya.

Perbezaan antara Insanity dan Insanity max 30:

Perbezaan yang paling penting antara 2 pakej adalah tempoh latihan.

 1. Dengan kegilaan, anda boleh mengharapkan untuk Swea t untuk antara empat puluh dan 60 mints pada hari-hari maksimum minggu lagi pada hari-hari yang terdiri daripada teras tambahan senaman.

 2. Dengan kegilaan maksimum: 30 anda akan selesai dalam 30 minit bila-bila masa (melainkan jika anda mematuhi kalendar latihan maksimalkan ab, yang dari semasa ke semasa melancarkan latihan tengah 10 hingga lima belas minit tambahan).

 3. Adakah ini menunjukkan bahawa latihan kegilaan maksimum 30 kurang rumit ? Tidak boleh. Pada hakikatnya, anda mungkin menganggap kegilaan maksimal 30 sebagai latihan yang mengurangkan intensiti kegilaan biasa yang dilakukan menjadi 1/2 waktu. Itu boleh menyebabkan mereka menjadi lebih sukar.

 4. Dan dengan seratus lima puluh gerakan baru dan penekanan yang lebih besar pada pembinaan kekuatan, latihan kegilaan maksimum 30 adalah sesuatu yang biasa dilakukan.

 5. Konsep "maxing out" dalam kegilaan maksimal 30 (atas alasan ini panggilan). Apa maksudnya ialah anda melewati sekeras mungkin selama anda boleh sehingga bingkai anda tidak mempunyai keinginan melainkan menghalang anda untuk merebut bernafas dan melegakan sensasi terbakar untuk tisu otot anda.

Faktor berbeza:

 1. Faktor itu adalah masa "maksimum keluar" anda, dan anda akan mendokumentasikannya untuk setiap latihan, sehingga anda mempunyai penanda aras untuk ditaklukkan semasa yang berikutnya.

 2. Maksimum tidak lagi menandakan berhenti bersenam. Ini benar-benar faktor di mana anda perlu mengambil smash pertama anda. Anda mungkin perlu mengambil lebih dari satu pada saat anda selesai melakukan latihan, dan tidak mengapa. Sudah tentu semua orang berusaha, jadi jangan cuba menjadi pahlawan.

 3. Semasa anda mengalami tisu otot anda terbakar, paru - paru anda naik, dan bentuk anda mulai hancur, ambil sedikit air dan tarik nafas. Sekiranya anda tidak memaksimumkan diri, anda tidak mendorong diri anda cukup sukar. Sekiranya anda mendapati mana-mana pergerakan utama dalam kegilaan maksimum 30 terlalu sukar atau latihan terlalu sukar untuk diselesaikan, anda mempunyai pilihan untuk mengikuti pengubah, yang merupakan anggota palsu yang menunjukkan versi yang hampir tidak rumit dari setiap latihan.

 4. Anda juga akan mempunyai dua hari rehat sesuai dengan minggu untuk menggantikan satu (ketika anda mengalami kegilaan) untuk membantu badan anda pulih. Kegilaan dan kegilaan maksimum 30 mengambil pendekatan yang sedikit eksklusif dari segi nutrien juga.

Masing-masing merangkumi rancangan penggunaan untuk menolong anda dalam rancangan pengurangan berat badan anda untuk mengoptimumkan penurunan berat badan dan kenaikan berat badan, namun kegilaan maks 30 menjadikannya lebih sukar daripada sebelumnya dengan menggunakan alat bidang pengurusan komponen tepat badan pantai. Tujuh tong berkod warna sesuai dengan makanan tertentu dan organisasi makronutrien. Makan dengan jelas jumlah makanan yang diperuntukkan dengan bantuan jumlah tong yang ditetapkan setiap hari untuk memaksimumkan prestasi senaman anda dan transformasi kerangka umum.

Perbezaan utama:

INSANITI INSANITY MAX 30
Bersenam panjang dengan latihan yang berbeza Senaman setengah jam dengan latihan yang ditetapkan
Pelan diet biasa Pelan diet ketat yang betul
Hari menipu termasuk Tiada hari menipu

Masa yang diperlukan:

Pertama sekali, hasil tersebut akan datang dalam bentuk prestasi dan kemampuan keseluruhan latihan:

 • Dengan kata yang berbeza, anda akan dapati bahawa anda dapat bekerja dengan lebih sukar, lebih lama, dan berjaya (dalam frasa mengekalkan bentuk yang benar) dalam masa tujuh hingga empat belas hari.

 • Melangkah ke skala juga dapat memperlihatkan penurunan berat badan sepanjang satu atau dua minggu pertama, tetapi hasil yang dapat anda lihat di dalam replikasi biasanya mulai timbul sekitar minggu ke-3.

 • Seluar anda akan lebih longgar . Baju anda akan kelihatan lebih kemas. Anda juga akan mula memberi definisi yang lebih jelas dan kurang bergetar di kawasan seperti jari, dada, perut, punggung, dan kaki.

 • Ingatlah bahawa kedua-dua perisian itu bertujuan untuk pemula atau manusia yang mempunyai berat badan yang banyak. Sekiranya anda berlebihan berat badan atau gemuk, melakukan plyometric dan / atau pukulan mungkin adalah jumlah yang berlebihan di badan anda terutama sendi anda untuk mengatasi.

Keberkesanan kegilaan dan kegilaan maksimum 30:

Aplikasi yang merangkumi kegilaan berguna untuk individu yang hanya perlu membakar banyak tenaga, dan mungkin tidak mempunyai banyak waktu untuk bersenam, jadi ini adalah " pemulihan ringkas " untuk melakukannya. Ia menjadi pilihan sama ada anda mahu melakukannya atau tidak. Sekiranya tenaga membakar adalah sesuatu yang anda ingin lakukan untuk menurunkan lemak, ada pendekatan yang lebih kuat untuk melakukannya, kerana jumlah kalori yang anda bakar melalui perisian kegilaan, mengangkat berat akan menyebabkan tekanan fizikal yang sama atau tambahan pada badan dan membakar kalori sama berkesan jika tidak lagi baik.

Sekarang bukan yang terbaik, tetapi dengan rancangan diet dan melakukan pemasangan berulang dengan bijak, sejauh mungkin tubuh anda dapat menarik kalori dari lemak badan anda dan memasukkannya ke otot yang memerlukan vitamin dan tenaga lebih lanjut, ini biasanya berlaku untuk pemula dan orang yang baru menaikkan berat badan kerana sebenarnya ia adalah rangsangan baru pada tubuh mereka. Yang seterusnya membolehkan mereka, untuk jangka masa yang cepat, kehilangan lemak dan membina otot pada waktu yang sama, perkara yang sama berlaku bagi manusia untuk mendapatkan kembali otot yang tidak betul. Satu-satunya syarat untuk penurunan lemak / penurunan berat badan Pengurangan Kehilangan adalah defisit kalori. Kedua-duanya dapat dilakukan sepenuhnya melalui program penurunan berat badan, jadi mengambil lebih sedikit tenaga harus menurunkan berat badan, dan / atau dicampur dengan latihan dalam usaha untuk membakar lebih banyak kalori. Sekiranya anda ingin mencapai peratus lemak badan rendah, mungkin mengangkat berat , aerobik mempunyai hadnya, terutama kerana tanpa rangsangan berat badan, semua tenaga yang anda bakar dari kardio dapat memberi kesan negatif kepada otot dan mesin anda yang cemas kerana dengan betul, yang seterusnya boleh menyebabkan kekejangan otot .

Sekarang dengan yang dinyatakan, jika sejauh ini keinginan anda untuk melakukan latihan kegilaan dan semua yang diperlukan dalam aplikasi mereka dan anda mengalaminya , jangan ragu untuk terus maju dan mencapainya. Sekiranya mereka mengeluarkan perisian baru, lebih besar daripada mungkin ia mempunyai pilihan latihan yang lebih baik "baru / baru" dan kemungkinan lebih banyak kandungan yang berkaitan dengan aspek rancangan penurunan berat badan yang mereka tawarkan.

Ringkasan:

Kedua-dua senaman ini berkesan tetapi maksimum 30 mempunyai lebih banyak kesan kerana lebih sukar daripada yang lain. Diet maksimum 30 kurang dan ketat itulah sebab utama keberkesanannya . Kegilaan jauh lebih baik daripada senaman lain kerana pemakanan dan pemeliharaannya yang lain tetapi maksimum 30 adalah yang terbaik untuk prinsip tetap .

Asas kegilaan dan kegilaan maksimum 30:

Beberapa tujuan asas kegilaan dan kegilaan maksimum 30 disebutkan di bawah:

Matlamat:

Sekiranya anda mencuba dan memadankan pemasaran dengan apa yang pasti berlaku ketika anda menekan butang main, dua perkara berakhir sebagai pengganti yang jelas - latihan ini sering dirancang untuk membuat anda menurunkan berat badan, dan menjadi sukar seperti ketika anda melaluinya . Sebagai kesan sampingan - walaupun mengikuti apa yang mereka katakan dalam pengiklanan dan pemasaran - anda akan meningkatkan prestasi keseluruhan anda sepuluh kali ganda, atau bahkan memberi manfaat kepada beberapa otot. Oleh itu, adalah selamat untuk menyimpulkan bahawa matlamat pada dasarnya sama.

Jangka waktu:

Di sinilah perbezaan pertama dirasakan dengan ketara. Masing-masing bergerak selama 60 hari pada satu masa, tetapi kegilaan maksimum 30 mengikuti jalan yang agak lebih pendek untuk sampai ke sana. Yaitu, walaupun rutin latihan kegilaan yang asli dapat berlangsung selama empat puluh beberapa minit hingga satu jam, latihan maksimum tinggal 30 minit setiap satu. Tidak lagi semudah itu, namun anda akan mendapat hujung minggu tanpa had, keselesaan besar sekiranya anda bertanya kepada saya. Tisu otot akan mendapat lebih banyak masa untuk berehat, dan bahagian mental secara dramatik luar biasa di tempat yang selalu dikelirukan dengan cara yang melelahkan.

Peraturan utama:

Walaupun kegilaan bergantung pada kaedah sekolah bahasa pengaturcaraan maksimum c, maksimum 30 memperkenalkan idea pendidikan yang maksimal. Pada dasarnya, kita bercakap mengenai teknik mendidik hingga kegagalan yang membuat anda lebih cepat turun, menjadikan anda kehilangan lebih banyak tenaga, dan menekankan jisim otot dengan intensiti tambahan dalam jangka masa yang lebih pendek. Akibatnya terbuka untuk diperdebatkan, namun nampaknya walaupun kegilaan maksimal 30 memaksa anda untuk meninggalkan zon penghiburan anda dengan lebih cepat dan lebih kerap, dengan alasan ini berjalan ke kelemahan anda, sehingga anda dapat berkembang lebih cepat.

Ringkasan:

Peraturan adalah perkara utama dalam apa-apa jenis latihan tetapi dalam kegilaan dan kegilaan maksimum 30, jika anda tidak mengikuti peraturan tetap anda tidak akan mendapat hasilnya. Tidak ada fleksibiliti di dalamnya.

Kos:

Walaupun kegilaan bergantung pada kaedah sekolah bahasa pengaturcaraan maksimum c, maksimum 30 memperkenalkan idea pendidikan yang maksimal. Pada dasarnya, kita bercakap mengenai teknik mendidik hingga kegagalan yang membuat anda lebih cepat turun, menjadikan anda kehilangan lebih banyak tenaga, dan menekankan jisim otot dengan intensiti tambahan dalam jangka masa yang lebih pendek. Akibatnya terbuka untuk diperdebatkan, namun nampaknya walaupun kegilaan maksimal 30 memaksa anda untuk meninggalkan zon penghiburan anda dengan lebih cepat dan lebih kerap, kerana alasan ini berjalan pada kelemahan anda, sehingga anda dapat berkembang lebih cepat.

Perbezaan latihan:

Keseluruhannya, sebenarnya- latihan maksimum merangkumi pergerakan yang sama sekali baru, dan biasanya lebih sukar (mengukur masing-masing mengikut cara yang anda rasakan pada suatu tahap, dan selepas latihan). Setiap aspek lain yang luar biasa pada maksimum 30 adalah cara penggunaan tenaga dan rintangan. Mula-mula anda mendapat lebih banyak daripadanya, dan beberapa daripadanya lebih fokus pada kuasa. Diadunkan dengan ledakan maksimum yang pendek tetapi cekap , sangat mudah untuk mengenal pasti motif mengapa kegilaan max 30 dapat menjadikan tisu otot anda lebih besar dipam. Mereka mungkin lebih pendek, seperti yang telah kita nyatakan di atas; amati rentak yang menyeronokkan dan pasukan lebih aktif, menjadikan anda adrenalin yang lebih hebat didorong secara bergiliran. Rutin latihan maksimum 30 merangkumi gaya pendidikan Tabatha juga. Anda boleh melayari penilaian kegilaan maksimum 30 untuk mengetahui lebih kurang setiap latihan satu persatu.

Pemakanan:

Walaupun anda mendapat panduan pemakanan untuk diperhatikan semasa sistem ini, anda tetap boleh menentukan untuk makan melalui peraturan anda sendiri. Manual nutrien, sama seperti latihan kegilaan yang tulen, direka untuk mendidik anda tentang pengambilan makanan yang sihat, dan memberikan tulang belakang penting dalam usaha pemasangan keseimbangan pada program penurunan berat badan anda. Seperti kegilaan yang dilakukan, anda boleh memilih untuk lulus secara manual , dan tanpa ragu memilih faktor atau. Inilah tujuan mengapa Sandra tidak terlalu mementingkan unsur vitamin sambil menulis penilaian maksimum 30. Apa yang agak unik walaupun, berdasarkan kebenaran bahawa badan pantai menerima sejumlah komen, adalah bahawa panduan yang disertakan dengan maks 30 menawarkan teknik pragmatik dan tanpa idea lebih daripada yang diberikan dengan kegilaan.

Ringkasan:

Perkara utama dalam senaman keuntungan atau diet adalah diet atau pemakanan. Latihan gila dan kegilaan maksimal 30 menuntut perkara yang sama tetapi dengan jadual yang lebih ketat. Dengan itu, anda akan mendapat hasil yang diinginkan.

Insanity maksimum 30 kerana kegilaan:

Tidak ada jawapan tertentu yang mengatakan bahawa satu lebih tinggi daripada yang lain. Ini semua mengenai bagaimana anda ingin mendekati kesihatan. Sekiranya anda memerlukan cuti hujung minggu anda dan berolahraga dengan cepat, maka itu bukan jujur. Sekiranya anda mahukan kedalaman yang sedikit lebih sedikit, daripada memaksimumkan masa yang lebih sedikit- maka latihan kegilaan yang unik . Sekiranya anda memerlukan peleburan tisu lemak tambahan tanpa rasa bimbang akan membakar otot juga, ikuti model yang lebih sukar dan lebih pendek - maks. 30. Sekiranya anda ingin menurunkan saiz dengan cara yang lebih cepat dan lebih cepat, versi asalnya . Sekiranya anda bertanya dari saya, jika saya perlu melakukannya sekali lagi, saya akan memutuskan untuk kegilaan maksimum 30 kerana ia menawarkan saya lebih sedikit masa yang dihabiskan untuk berlari, dan pergerakan yang lebih berorientasikan rintangan. Dan kerana pada masa ini saya sedang mempertimbangkan untuk menetapkan beberapa jumlah yang lebih besar, ini sebenarnya akan memberi saya tidur yang lebih selesa kerana mengetahui bahawa saya tidak membakar otot dengan menggunakan satu jam atau lebih. Kedua-duanya hampir sama dari segi hasilnya, anda mesti mengikuti pilihan anda tentang bagaimana anda menyukai senaman anda.

Soalan Lazim:

1. Apakah cara terbaik untuk mengumpulkan senaman kegilaan maksimum 30?

Aspek terbaik mengenai kegilaan adalah bahawa ia dapat diselesaikan dengan bantuan setiap orang yang dalam bentuk dan orang - orang yang tidak begitu banyak. Ia direka dalam perjalanan untuk mendorong diri anda dalam had anda.

2.Apakah masa yang memuaskan untuk melakukan kegilaan?

Itu bergantung, Sekiranya anda meminta keadaan yang ideal, maka saya yakin jauh dari tempat tidur, sarapan, duduk di beranda , kemudian tidur, selepas itu setelah bangun tidur dan kegilaan. Namun tidak ada seorang pun lelaki atau wanita yang saya kenali siapa yang boleh melakukan ini. Bercanda, kegilaan sangat melampau, jadi melakukannya pada waktu pagi mungkin menjadi sukar selama bertahun-tahun.

3. Adakah anda mahukan pelbagai ruang untuk melakukan kegilaan?

Saya melakukannya dalam 4 meter persegi. Dan anda mungkin melakukannya dalam jumlah yang jauh lebih rendah daripada itu. Walaupun begitu, ia masih banyak melompat , jadi jika seseorang berada tepat di bawah anda, maka ada risiko ia akan sedikit menyusahkan mereka.

4. Adakah kegilaan maksimum 30 benar-benar berfungsi?

Sekarang kebenaran adalah betul di sini. Mengambil pemikiran watak aktiviti fizikal, dan menambahkan diet yang sihat ke dalam foto, apa yang anda syak ? Ini bukan jenaka yang sukar dilukis. Sekiranya anda mengajar seperti atlet anda akan kelihatan seperti atlet. Dan kegilaan bahkan lebih mendalam daripada apa yang dipraktikkan oleh beberapa atlet .

5. Adakah kegilaan menjadi lebih mudah?

Sebagai kenyataan sebenarnya tidak. Semakin sukar - filem dari satu bulan kedua lebih panjang dan mengandungi aksi yang lebih kompleks . Tetapi anda menjadi lebih kuat, lebih kuat, jadi nampaknya ia lebih mudah diterima.

6. Berapa banyak orang yang mengakhiri kegilaan?

Tidak semestinya walaupun anda tidak lupa peratusan pintar, walaupun pelbagai jenisnya sangat besar. Walau bagaimanapun ia tidak ada kena mengena dengan sifatnya sebagai freakishly sukar atau sesuatu. Ini adalah jumlah motivasi, kekuatan dan kawasan. Itu adalah sukan bola baru di sini lelaki. Ia sukar, tetapi perlu diingat - semasa anda melangkah ke puncak, ia tidak akan sesak.

7. Adakah saya akan hilang dari kegilaan?

Sebilangan besar ya. Elemennya adalah, dengan semua kardio yang dicapai dari hari ke hari tisu lemak perut anda akan hampir hilang, akibatnya menunjukkan enam bungkusan anda. Panjangnya bergantung pada pengambilan protein dan juga beberapa kecenderungan genetik, namun tempat perut yang ramping ditentukan.

8. Denyut nadi saya dari bumbung, apa yang harus saya lakukan?

Mula mengenal bingkai anda dan melihat bahawa ia tidak menerimanya. Sekiranya berlaku walaupun, segera mencegah , jangan panik dan cuba menenangkan diri. Saya memperkenalkan diri saya untuk sesak nafas beberapa kali, dan itu tidak cantik.

9. Adakah saya akan mendapat otot dengan kegilaan yang dilakukan?

Sekali lagi terdapat pasangan penyelesaian kepada soalan-soalan. Wanita biasanya tidak mendapat pertumbuhan otot seperti lelaki kerana mereka mempunyai tahap testosteron yang lebih rendah di antara perkara yang berbeza. Bagaimanapun, walaupun untuk lelaki, memandangkan semua permainan fizikal kebanyakannya berpusat pada kardio, tidak banyak pertumbuhan otot

10. Adakah kegilaan betul untuk pelari muzik?

Ia berubah menjadi diciptakan melalui atlet lagu dan subjek, jadi anda melakukan matematik. Sebagai permulaan, potensi aerobik anda akan meningkat. Ini adalah sekolah bahasa maksimum program c, yang bermaksud banyak kerja aerobik. Kedua, matlamat sukan menjadi teras utama, dari setiap sudut yang dapat dilaksanakan, sehingga anda mendapat banyak daya ledakan.

Kesimpulan:

Latihan kegilaan berubah menjadi dirilis pada tahun 2005 dan kegilaan maks 30 diluncurkan pada tahun 2014, kegilaan maks 30 adalah latihan paling sukar yang telah diposisikannya hingga kini. Dalam frasa lain, kegilaan maksimum 30 adalah lebih hebat daripada yang unik iaitu peningkatan. Menanyakan adakah latihan kegilaan lebih tinggi daripada kegilaan maks 30 adalah seperti bertanya sama ada iphone lima lebih tinggi daripada iphone 6. Insan max 30 adalah jawapan yang lebih baik kerana latihan yang sama adalah lebih sedikit masa dan memerlukan lebih sedikit komitmen. Anda boleh pergi ke halaman kegilaan maksimum 30 di sini untuk maklumat lebih lanjut atau anda juga boleh melihat-lihat latihan kegilaan yang asli di sini.

ARTIKEL BERKAITAN:

Penilaian Insanity Vs Insanity Max 30

Sekiranya anda telah membaca penilaian kami tentang Insanity dan Insanity Max 30, anda akan mengetahui bahawa mana yang anda pilih, anda akan menghadapi pertempuran yang sukar.

Saya menyelesaikan pusingan pertama program Insanity lebih dari tiga tahun yang lalu, dan saya melengkapkan pusingan lain beberapa bulan kemudian.

Itu adalah perjuangan yang paling sukar yang pernah saya hadapi sepanjang hidup saya, dan ia benar-benar mengubah saya - baik secara fizikal dan mental. Setelah menerima banyak permintaan untuk tinjauan Insanity Max 30, kami memutuskan untuk pergi lebih jauh ke latihan Beachbody lain untuk melihat apakah Max: 30 bernilai masa dan wang anda.

Agar kajian Insanity Max: 30 ini menjadi objektif, kami berdua telah melalui beberapa program kecergasan untuk membuktikan keberkesanannya, atau kekurangannya. Jadi, anda baru sahaja membeli Insanity Max: 30 atau sedang mempertimbangkannya. Itu hebat! Kita semua telah melihat infomersial dan tertanya-tanya apakah rutin Max: 30 mempunyai sizzle dan kapok sebanyak yang mereka miliki.

Berikut adalah peringatan penampilan iklan. Saya tahu saya mempunyai banyak soalan mengenai Max: 30 ketika pertama kali melihatnya. (Itulah sebabnya mengapa saya menangguhkannya begitu lama.) Dengan cara apa Insanity berfungsi?

T25 didarabkan dengan 100 sama dengan Insanity Max. T25 memang mencabar, tetapi tidak begitu mencabar seperti Insanity Max 30. Matlamat T25 adalah untuk mengerjakan keseluruhan latihan, sedangkan tujuan kegilaan max adalah "maks" keluar lebih awal dan kemudian terus berusaha. Matlamat utama adalah untuk menyelesaikan senaman tanpa melelahkan diri sendiri. Sebelum menceburkan diri, saya akan mencuba T25 atau kegilaan biasa jika anda baru menggunakan Shaun T atau kecergasan.

HIIT vs Insanity

Adakah gila hanya latihan HIIT yang disamar sebagai kegilaan?

Pendekatan

Sangat mudah untuk melihat bagaimana kedua pendekatan latihan ini dapat digabungkan. Kedua-duanya menghasilkan kehilangan lemak yang luar biasa dan peningkatan jisim otot. Kedua-dua kaedah latihan nampaknya cukup setanding di permukaan. Latihan Insanity, yang diajarkan oleh Shaun T, mungkin salah untuk program HIIT lain yang menjanjikan hasil yang cepat.

Seri

Max: 30, bahagian terbaru dari siri latihan Insanity yang terkenal Shaun T, kini tersedia.

Kesimpulannya

Tujuan

Tujuan program 60 hari ini adalah untuk "MAX OUT" dengan senaman 30 minit yang ketat yang akan mendorong anda ke had anda.

Sekiranya anda telah mencari kaedah untuk mendapatkan latihan seperti CrossFit dari keselesaan rumah atau gim anda sendiri tanpa kos bulanan CrossFit, ini adalah pilihan yang bagus. Beachbody baru-baru ini melancarkan siri latihan 25 hingga 30 minit yang bertujuan untuk menurunkan berat badan dan pembinaan otot. Walaupun setiap senaman bermanfaat, sangat penting untuk memilih yang paling sesuai dengan keperluan anda. Oleh itu, kita akan membandingkan T25 dengan Insanity Max 30 hingga P90X3.

Orang Pantai

Beachbody adalah salah satu yang terbaik ketika datang ke rejimen senaman. Apabila anda bersenam di salah satu videonya, anda tahu anda akan melakukan senaman yang hebat.

Mencari program yang akan memberikan hasil yang anda mahukan mungkin sukar. Oleh itu, dalam karya hari ini, saya akan membandingkan dan membezakan dua latihan Beachbody yang paling mencabar. Mana yang lebih baik: P90X atau Insanity Max 30? Saya. Beachbody's Insanity adalah salah satu pengaturcara kecergasan mereka yang terkenal.

Shaun T

Shaun T dibawa sebagai pelatih peribadi untuk membantu anda melatih fizikal anda. Walau bagaimanapun, Shaun T juga memimpin Insanity Max 30 baru, yang merangkumi pergerakan yang lebih ketat dan panduan pemakanan yang lebih terperinci.

Apakah perbezaan antara Insanity dan Insanity Max 30? Begitu juga, kegilaan dan kegilaan adalah sinonim. Sekiranya anda pernah ke gimnasium dalam lima tahun kebelakangan ini, anda pasti telah mendengar istilah-istilah yang disebutkan dalam perbualan. Mungkin anda pernah melihat nama mereka di daftar kelas di gim anda. Mungkin anda seperti saya dan telah mencuba kedua-dua jenis latihan (dan hina mereka), tetapi tidak dapat membezakannya. Tetapi apakah rutin kecergasan ini, dan mana yang lebih baik untuk anda?

Soalan Lazim

1: Apakah perbezaan antara Insanity dan HIIT?

2: Apa itu Latihan Selang?

3: Jadi, mana yang lebih baik untuk membakar lemak antara latihan HIIT dan latihan Insanity?

4: ** Bagaimana Ia Berfungsi? Apa Yang Perlu Saya Ketahui? Adakah Ia Baik untuk Saya Sekiranya Saya Mempunyai Keadaan Kesihatan?

Kegilaan

Apabila anda memulakan rejimen kecergasan yang disebut "Insanity", anda akan tahu bahawa ia akan menjadi melampau. Ini adalah salah satu rutin senaman paling sukar yang ada. Insanity adalah senaman seluruh badan yang tidak memerlukan penggunaan gim atau peralatan lain. Anda bersenam di rumah, menahan diri dengan berat badan anda sendiri. Program ini berdasarkan strategi kecergasan "latihan interval maksimum".

Saya sedang melakukan Focus T25, tetapi kerana saya telah menyelesaikan ulasan bulan pertama, saya memilih untuk beralih ke Insanity Max: 30. Saya akan memberikan ringkasan program dan membandingkannya dengan Insanity "asli"! dalam catatan ini. Insanity Max: 30 adalah "tindak lanjut" kepada Insanity, pada pendapat saya. Kecuali untuk senaman 20 minit, 30 minit sehari termasuk menyejukkan badan. Bersedia untuk MAX keluar untuk hasil MAX. Satu-satunya perkara di antara anda dan fizikal yang terbaik dalam hidup anda adalah anda, terima kasih kepada INSANITY MAX: 30. Rutin kardio dan otot yang kuat ini tidak memerlukan peralatan. Cukup gunakan MAX anda dan anda akan melihat peningkatan yang luar biasa hanya dalam 30 minit sehari. Ikuti Cabaran MAX OUT 60-Hari Shaun T dan bersiaplah untuk dicabar dengan kemahiran dan urutan baru yang akan mendorong anda ke tahap yang minimum.

P90XTM, Insanity TM, dan Rush fit TM, hidupkan TV atau komputer, dan anda akan terdorong untuk mengelakkan melihat infomersial untuk salah satu produk ini yang menjanjikan untuk menjadikan tubuh anda menjadi "bentuk terbaik dalam hidup anda." Tidak hairanlah bahawa rancangan ini menghasilkan sekuel dan peniru, memandangkan populariti mereka yang hebat (dan keuntungan seterusnya). Anehnya, setiap produk mempunyai beberapa kepingan.