Melabur $ 100 dan menjana $ 1000 sehari dengan memulakan blog. Blogging semakin popular sebagai kaedah menjana wang secara dalam talian. Anda mungkin mula menjana wang dengan membeli domain web, membuat host web, dan blog tamu yang dibaca orang. Tidak boleh ditambah, stok dividen akan memberikan pulangan pelaburan anda yang lebih tinggi. Walau bagaimanapun, jika anda hanya mempunyai $ 100 untuk memulakan, anda mungkin ingin meletakkan kepercayaan anda pada usaha lain kerana ini akan membolehkan anda menambah wang anda dengan lebih cepat. Indeks S & P 500 mempunyai jangkaan pulangan rata-rata 12 peratus. Terima kasih kepada faedah kompaun, jika anda melabur $ 100 untuk memperoleh $ 1,000 sehari sebulan selama sepuluh tahun, anda akan mendapat $ 22,503.59.

Apakah definisi pelaburan?

Pelaburan pada dasarnya adalah instrumen kewangan yang ditubuhkan dengan tujuan untuk membolehkan wang berkembang. Wang yang dihasilkan dapat digunakan untuk sejumlah tujuan, termasuk menutup jurang pendapatan, menabung untuk bersara, dan memenuhi komitmen tertentu seperti pembayaran hutang, yuran sekolah, atau perolehan aset lain.

Anda mungkin memperoleh wang dari pelaburan anda dengan dua cara. Kedua, jika anda terlibat dalam aset yang boleh diperdagangkan, anda mungkin dapat memanfaatkannya. Kedua, jika anda melabur dalam rancangan menjana pulangan, anda akan menjana wang melalui pengumpulan keuntungan. Dalam pandangan ini, persoalan "apa itu pelaburan" dapat dijawab dengan menyatakan bahawa ini semua mengenai pelaburan wang anda dalam aset atau perkara yang akan bertambah nilainya dari masa ke masa atau yang akan memberikan pendapatan.

Pelaburan adalah istilah kewangan yang merujuk kepada item yang dibeli dengan tujuan untuk meningkatkan nilai selama bertahun-tahun.

Klasifikasi Pelaburan

pelaburan dikelaskan dalam jenis berikut:

1. Pelaburan dalam pemilikan perniagaan

Seperti namanya, pelaburan pemilikan adalah aset yang dibeli dan disimpan oleh pelabur. Saham, pegangan harta tanah, dan bullion adalah contoh pelaburan semacam ini. Melabur dalam syarikat sebagai alat pembiayaan juga merupakan sejenis pelaburan modal.

2. Pelaburan dalam Pinjaman

Anda pada dasarnya bertindak seperti bank ketika anda mengambil bahagian dalam meminjamkan sekuriti. Pelaburan pinjaman merangkumi hutang korporat, sekuriti perbendaharaan, dan juga akaun simpanan. Wang yang anda simpan dalam akaun simpanan benar-benar merupakan pinjaman kepada bank. Bank menggunakan wang ini untuk membiayai pinjaman yang dibuatnya kepada pelanggannya.

3. Setara Mata Wang

Ini adalah pelaburan yang sangat cair yang dapat dengan cepat ditukar menjadi wang tunai. Sebagai contoh, produk pasaran wang adalah contoh wang tunai yang setara. Setara tunai sering memberikan pulangan yang sederhana, tetapi ada juga risiko yang lebih rendah yang berkaitan dengannya.

Bagaimana saya boleh memperoleh $ 1000 setiap hari?

Adakah anda mencari kaedah untuk menggunakan $ 100 dengan baik? Dengan mengikuti kaedah yang terbukti berjaya ini dan berjaya untuk anda, anda hanya boleh menghabiskan $ 100 untuk memperoleh $ 1000 setiap hari. Sekiranya anda mahukan wang anda berkembang dengan potensi yang besar, anda mesti melaburkannya.

Pasti dapat menjana wang secara dalam talian. Terdapat kaedah untuk menjana wang melalui perdagangan yang dapat sangat menguntungkan dengan jumlah maklumat, persiapan, dan komitmen yang tepat.

Walaupun $ 100 nampaknya tidak banyak, pertimbangkan apa yang mungkin anda capai jika anda mula melabur $ 20, $ 50, atau bahkan $ 100 setiap bulan. Anda harus memulakannya, walaupun ia berkaitan dengan pengumpulan wang. Langkah pertama dalam mencipta kehidupan yang benar-benar anda mahukan adalah melabur $ 100.

Cara Terbaik untuk Menjana $ 1,000 dalam Sehari dengan $ 100

Terdapat banyak kaedah untuk melaburkan wang anda dengan bijak. Banyak perniagaan mungkin sangat menguntungkan, dan semakin banyak individu memperoleh wang internet dengan pelbagai cara. Terdapat banyak kaedah untuk memulakan pelaburan $ 100 untuk memperoleh $ 1,000 setiap hari.

Walau bagaimanapun, adalah mustahak untuk menetapkan tujuan yang munasabah. Kenyataannya adalah bahawa $ 100 bukanlah sejumlah besar wang, dan mengubahnya menjadi keuntungan harian $ 1000 akan memerlukan masa dan usaha. Ini pasti dapat dilaksanakan jika anda berpeluang dan bersedia untuk berusaha.

Cadangan ini bukan penipuan "cepat kaya". Mereka adalah kaedah yang benar-benar dicuba yang telah membuahkan hasil bagi orang lain yang telah meluangkan masa dan usaha untuk mencapai kejayaan kewangan. Anda boleh mencapai objektif kewangan anda dengan sabar dan berusaha.

Terdapat beberapa perkara yang ingin saya nyatakan dengan jelas sebelum saya mendedahkan kaedah terbaik untuk melabur $ 100 dan memperoleh $ 1,000 setiap hari:

PERATURAN 1:

Melabur selalu memerlukan beberapa tahap risiko. Sebelum anda memulakan perdagangan wang, pastikan anda dapat menguruskan kewangan anda sendiri dengan betul.

PERATURAN 2:

Hutang kad kredit dengan kadar faedah tinggi akan menghapuskan apa sahaja keuntungan yang anda hasilkan. Oleh itu, sebelum memikirkan pelaburan jangka panjang, bayar hutang kad kredit.

PERATURAN 3 :

Sebelum anda mula melabur, pertimbangkan untuk membuat kecemasan di akaun simpanan. Penjimatan kecemasan akan memberi anda ketenangan fikiran dan memberi anda cukup wang untuk bertahan seumur hidup sekiranya berlaku bencana, yang membolehkan anda melindungi pelaburan anda.

PERATURAN 4 :

Sebelum membuat pelaburan, lakukan kajian anda sendiri dan usaha yang sewajarnya. Sekiranya diperlukan, dapatkan nasihat kewangan pakar.

Adakah anda sanggup mengeluarkan $ 100 untuk memperoleh $ 1,000 setiap hari? Mari mulakan pesta ini!

1. Buat blog dan laburkan $ 100 setiap hari untuk memperoleh $ 1,000.

Melabur dalam ekuiti dan cryptocurrency mungkin merupakan strategi hebat untuk mempelbagaikan portfolio anda. Pasaran saham selalu menjadi sumber pendapatan bagi banyak orang, dan dengan perkembangan cryptocurrency dalam dekad yang lalu, kemungkinan pelaburan telah terbuka.

2. Membeli dan menjual saham di pasaran saham

Rata-rata, pasaran saham mengatasi akaun simpanan hasil tinggi dari segi pulangan tahunan. Kerana sesuatu yang disebut faedah kompaun, ini adalah salah satu pilihan pelaburan terbesar untuk rancangan jangka panjang, pada pandangan saya.

Tidak boleh ditambah, stok dividen akan memberikan pulangan pelaburan anda yang lebih tinggi. Walau bagaimanapun, jika anda hanya mempunyai $ 100 untuk memulakan, anda mungkin ingin mempercayai kepercayaan anda dalam usaha lain terlebih dahulu kerana ini akan membolehkan anda menambah wang anda dengan lebih cepat.

• Berapa banyak wang yang akan anda miliki jika anda menyimpan $ 100 dalam stok dan memperoleh $ 1,000 setiap hari selama sebulan?

Pasaran S & P 500 mempunyai jangkaan pulangan rata-rata 12 peratus. Terima kasih kepada faedah kompaun, jika anda melabur $ 100 untuk memperoleh $ 1,000 sehari sebulan selama sepuluh tahun, anda akan mendapat $ 22,503.59.

Sekiranya anda melabur semula saham dividen, anda boleh meningkatkan keuntungan anda lebih jauh. Ini adalah kadar pulangan yang lebih tinggi daripada kebanyakan akaun simpanan konvensional.

• Sebelum anda melabur, pelajari mengenai pasaran saham.

Sebelum melabur, penting untuk memahami pasaran saham, serta pelbagai jenis sekuriti dan urus niaga yang ada.

Terdapat banyak pilihan untuk perdagangan pasaran saham, dan juga banyak platform perdagangan untuk dipilih. Beberapa laman web, seperti ETrade, memberikan yuran sifar dolar untuk perdagangan aset tertentu seperti saham.

Catatan: Untuk alternatif yang lebih cekap cukai, pertimbangkan untuk membeli stok melalui Roth IRA atau 401 K. Pertimbangkan juga Robo Advisors…

NerdWallet.com dapat membantu anda dalam mempelajari asas-asas perdagangan. Untuk maklumat tambahan, lihat video di bawah.

Untuk mengautomasikan pengurusan kewangan anda, anda boleh menggunakan perkhidmatan pelaburan atau penasihat Robo seperti Betterment. Berdasarkan objektif kewangan khusus anda, penasihat Robo memberikan kaedah kos rendah dan disesuaikan untuk membina wang anda. Untuk kaedah cekap cukai untuk melabur, anda boleh membuat akaun Roth IRA atau 401 K.

• Pelaburan Cryptocurrency

Melabur dalam cryptocurrency dengan cepat menjadi salah satu kaedah yang paling menguntungkan untuk menjana wang! Hampir beberapa tahun kebelakangan ini, nilai Bitcoin melambung tinggi, dan pelaburan $ 100 kini meningkat menjadi lebih dari seribu dolar.

Pelaburan cryptocurrency memberikan pulangan yang tidak dapat ditandingi oleh akaun periksa di dunia. Bagaimanapun! Walaupun mata wang digital seperti Bitcoin mungkin merupakan pelaburan yang sangat baik, mereka sangat tidak stabil, dan anda boleh kehilangan wang secepat yang anda dapat.

Sekiranya anda berfikir untuk melabur dalam cryptocurrency, pastikan anda melakukan kerja rumah terlebih dahulu. Juga, hanya laburkan wang yang anda boleh kehilangan dengan mudah.

3. Melancarkan usaha e-dagang

Anda mungkin selalu memasarkan barangan anda sendiri. Banyak orang telah beralih ke platform seperti Etsy atau Magento untuk menjual barang mereka sendiri. Berapa banyak wang yang anda perolehi ditentukan oleh pasaran untuk item anda dan seberapa berkesan anda memasarkannya. Anda perlu mengetahui apa yang akan anda jual dan bagaimana anda akan memasarkannya. Mungkin anda mempunyai kecenderungan untuk pakaian vintaj. Anda mungkin membuka kedai yang menjual semula pakaian antik yang anda beli dengan harga murah di internet. Anda boleh menjual karya seni atau barang buatan tangan anda sekiranya anda seorang seniman.

• Memulakan syarikat dropshipping

Sebagai pilihan, anda mungkin membuka kedai Shopify dan menggunakan drop shipper untuk mendapat keuntungan dari barang orang lain. Sekiranya anda menggunakan penghantaran drop, anda bahkan tidak perlu menjaga stok fizikal jika anda menawarkan barang yang ada dalam stok dan dihantar oleh perniagaan lain ketika pelanggan membuat pembelian.

Anda boleh menggunakan pelbagai sistem dropshipping dalam talian, termasuk WooCommerce dan Ali Express. Sebilangan besar mereka bekerja dengan lancar dengan sistem reka bentuk laman web dan laman pembelian dalam talian. Shopify mempunyai senarai dropper sendiri dengan barang yang boleh anda jual terus di laman web anda.

Cukup pilih barang yang ingin anda jual, iklankan kedai dalam talian anda, dan tunggu wang masuk! Kos untuk membina laman web penghantaran adalah agak rendah.

Anda memerlukan hosting web, dan anda bahkan boleh membina laman web anda sendiri menggunakan templat laman web Wix atau WordPress percuma untuk menjimatkan wang pada perkhidmatan reka bentuk web.

Anda tidak perlu membayar apa-apa yang anda jual kerana anda tidak akan membelinya sepenuhnya. Sebaik sahaja produk dibeli, anda pada dasarnya akan menerima sebahagian keuntungan.

Ringkasan:

Pasaran saham selalu menjadi sumber pendapatan yang baik bagi banyak orang, dan dengan pengembangan cryptocurrency, ada kemungkinan pelaburan baru untuk mempelbagaikan portfolio anda. Pertimbangkan untuk melabur $ 100 setiap hari untuk memperoleh $ 1,000 selama sebulan atau $ 22,503.59 selama 10 tahun. Sekiranya anda ingin memulakan perniagaan, pertimbangkan untuk membuka syarikat e-dagang atau melabur dalam mata wang digital seperti Bitcoin.

4. Memahami dan menguasai strategi perdagangan

Tidak ada cara mudah untuk menjana wang dalam industri perdagangan. Maksudnya; ada kaedah yang disesuaikan dengan setiap matlamat kewangan. Berikut adalah beberapa strategi perdagangan yang paling popular:

1. Trend Perdagangan:

Melabur dalam trend harga adalah cara untuk pelabur mendapatkan wang. Pembeli akan mengambil kedudukan yang sangat panjang dan membeli aset tersebut jika trendnya positif (harga dijangka meningkat). Peniaga akan mengambil kedudukan ringkas dengan menjual sekiranya trend negatif (harga dijangka turun).

2. Mengambil Faedah Penuh dari Trend Harga Jangka Pendek:

Ini memerlukan keuntungan daripada pergerakan harga jangka pendek. Dengan cara ini, pembalikan kecil dalam pergerakan harga pasaran lebih menarik bagi para pelabur ini. Dengan kata lain, mereka berusaha untuk menjangkakan pembalikan kecil dan bertindak untuk mendapat keuntungan dari sedikit perubahan.

3. Bersisik:

Teknik ini memerlukan banyak urus niaga yang hanya dibuka untuk jangka masa yang singkat. Kerana berfokus untuk mencapai kadar keuntungan yang tinggi, itu adalah teknik pelaburan jangka pendek yang memungkinkan keuntungan sederhana tetapi kerap. Scalping memerlukan rancangan keluar yang ketat kerana kerugian mungkin cepat mengatasi keuntungan.

Pelabur boleh menggunakan mana-mana teknik perdagangan ini secara individu atau sekaligus. Perlu diingat bahawa memilih penyelesaian yang sesuai untuk setiap senario memerlukan pemeriksaan menyeluruh terhadap aset kewangan.

Pedagang profesional menguji setiap kaedah ini menggunakan data sejarah, dan ketika corak muncul, mereka melaburkan wang mereka. Oleh itu, sejauh yang kita dapat, kita boleh mengatakan bahawa menggandakan $ 100 yang asli itu dapat dilaksanakan, tetapi hanya dalam keadaan yang sangat spesifik.

5. Membayar $ 100, Menjana $ 1,000 Sehari: Apa Yang Harus Saya Laburkan dan Di Mana Saya Perlu Melaburkannya?

Perlu diingat bahawa, walaupun perjalanan anda bermula dengan hanya $ 100, jumlah wang yang anda miliki akan bertambah seiring dengan berjalannya waktu. Ini menunjukkan bahawa rancangan pelaburan dimuka akan meningkat secara bertahap sesuai dengan jumlah wang yang tersedia untuk pengguna.

Walau bagaimanapun, terdapat sebilangan besar produk kewangan kos rendah yang tersedia untuk pelabur yang dapat membantu mempelbagaikan portfolio. Pilihan, ETF, dan CFD, misalnya, agak murah.

Kami telah membahas setiap instrumen dalam artikel sebelumnya, termasuk menyebarkan Betting Vs. CFD: Taruhan Menang "dan" Pilihan Dagangan Hari: Berapa Banyak Anda Ingin Dapatkan? " Kami mencadangkan membaca tentang setiap peralatan dan kaedah ini jika anda baru memulakan strategi ini.

Untuk penjimatan jangka panjang, mencari platform yang sesuai untuk dilaburkan sama pentingnya. Capital.Com adalah broker elektronik yang telah kita gunakan pada masa lalu untuk berdagang CFD. Apa bahagian yang paling hebat? Ia adalah percuma.

Robinhood adalah broker dalam talian yang terbaik yang membolehkan anda melabur dalam pelbagai produk kewangan melalui aplikasi. Robinhood menjadikannya mudah untuk membuat akaun dan tidak memerlukan deposit minimum. Untuk produk perdagangan kewangan seperti ETF, kami mencadangkan Robinhood.

Terdapat juga platform khusus untuk derivatif kewangan, seperti Tastyworks, pedagang Amerika yang pakar dalam perdagangan pilihan. Tidak memerlukan jumlah deposit minimum.

Akan tetapi, ketika memilih broker, kami berpendapat bahawa Capital.com adalah pilihan terbaik semasa menulis artikel ini. Ini adalah peniaga komisen sifar yang bersinar dengan semua cara yang betul, dan ia akan menjadi alat yang ideal untuk anda memulakan perdagangan dengan selamat, cepat dan mudah dalam masa yang singkat.

6. Sendiri

Peningkatan dan pertumbuhan diri adalah pelaburan terbaik yang boleh anda buat. Ini, pada pendapat saya, adalah kaedah terpenting untuk memperkayakan diri secara wang dan sebaliknya.

Kembangkan kemampuan anda dalam bidang tertentu dengan mengikuti bengkel latihan di Udemy atau menggunakan perpustakaan dalam talian seperti Lynda.com . Anda tidak perlu memulakan kursus baru sepanjang masa.

Kadang-kadang hanya masalah mengenal pasti jurang dalam hidup anda dan mengisinya dengan mengikuti kursus baru. ROI seseorang tidak terhad. Sekiranya anda masih tidak pasti apa yang harus dilakukan dengan $ 100 itu, pertimbangkan untuk melabur dalam diri anda.

7. Buat pemindahan anda secara automatik.

Automasikan simpanan anda untuk membuat pendekatan "tetapkan dan lupakan". Sediakan pindahan automatik dari akaun bank anda ke akaun pelaburan kewangan anda untuk melakukan ini. Ini sangat baik bagi mereka yang ingin "membayar diri terlebih dahulu" apabila mereka dibayar. Daripada memasukkan dana ke dalam akaun simpanan secara manual, kini dilakukan secara automatik, jadi anda tidak perlu risau.

Setelah membuat belanjawan, anda akan dapat mengetahui berapa banyak wang tunai yang tersisa untuk dimasukkan ke dalam simpanan. Sekiranya anda tidak mempunyai wang tambahan, sekarang adalah masa untuk mengurangkan kos dan mengetahui cara menjimatkan. Siapkan pemindahan berulang dua minggu atau bulanan dengan baki dana. Sekiranya anda menjimatkan $ 500 setiap bulan, anda akan menjimatkan $ 6,000 dalam setahun. Itu sudah cukup untuk mengisi akaun IRA sehingga 2020!

Setiap bank dan akaun kewangan mempunyai set arahan tersendiri untuk mengatur pemindahan automatik. Beberapa akaun membolehkan anda menyelesaikannya melalui papan pemuka anda, sementara yang lain menghendaki anda menghubungi pekerja bank atau orang perkhidmatan pelanggan. Bahagian tetapan kebanyakan bank dan akaun kewangan akan mengandungi maklumat mengenai perkara ini.

Teknik ini diajarkan kepada saya dalam dua buku. Saya Akan Mendidik Anda Menjadi Kaya. Kedua-dua buku ini memberikan gambaran berharga mengenai pembayaran hutang dan pengumpulan kekayaan jangka panjang.

Walaupun memasukkan Roth IRA bermanfaat, ia hanya bermanfaat jika anda terus melakukannya. Sebagai gantinya, saya lebih suka memasukkan $ 20 ke dalam kursus pendidikan Udemy. Saya telah mengasah kemampuan saya di bidang tertentu, kemudian menggunakan baki dana untuk mempromosikan perkhidmatan baru saya kepada pelanggan yang ada dan berpotensi. Sekiranya semuanya berjalan mengikut rancangan, $ 100 mungkin menghasilkan saya $ 1,000 dalam dua minggu atau lebih. Bakat baru itu berpotensi untuk membuat saya membuat lebih banyak minggu demi minggu, jadi ini cara terbaik untuk membelanjakan $ 100. Jangan cuba belajar apa-apa dari bawah; sebaliknya, mengasah bakat yang akan menjadikan anda lebih diinginkan.

8. Pemasaran gabungan

Pemasaran afiliasi adalah kaedah terbaik untuk menambah pendapatan anda secara dalam talian. Anda boleh menjana wang dengan menghantar barang dan perkhidmatan di blog anda.

Apabila seseorang mengklik pautan dalam kempen pemasaran gabungan anda dan membeli apa sahaja dari perniagaan yang anda promosikan, anda akan mendapat pampasan.

Ini berpotensi menjadi sangat menguntungkan. Pemasar afiliasi dapat menghasilkan hingga enam atau bahkan lapan atau sembilan angka per bulan, menurut Ahrefs.

Walaupun ini tidak mungkin berlaku dengan segera sekiranya anda mendapat cukup banyak pengikut di laman web atau laman media sosial di mana orang mempercayai nasihat anda, pemasaran gabungan mungkin merupakan cara terbaik untuk menambah pendapatan anda.

Tujuannya adalah untuk mempunyai pengikut yang kuat dan sebilangan besar pembaca yang mempercayai apa yang anda katakan. Kos program afiliasi adalah sama dengan kos memulakan blog. Dengan harga kurang dari $ 100, anda boleh memulakannya.

Ringkasan:

Scalping melibatkan melakukan banyak urus niaga yang terbuka untuk jangka masa pendek. Pemasaran afiliasi boleh menjadi cara yang baik untuk menambah pendapatan anda dalam talian dengan harga kurang dari $ 100 sebulan. Robinhood menjadikannya mudah untuk membuat akaun dan tidak memerlukan deposit minimum.

9. Peer-to-Peer Lending Club (P2P) adalah peer-to-peer

Anda tidak perlu menjadi usahawan untuk berjaya, dan anda pasti tidak perlu! Pertimbangkan untuk membuat akaun pelaburan dengan kelab peminjam jika anda benar-benar ingin mengalahkan kos pinjaman pada akaun simpanan anda.

Pinjaman P2P (juga dikenali sebagai pinjaman peer-to-peer) adalah kaedah untuk anda meminjamkan wang anda kepada orang atau perniagaan yang anda fikir dapat mengembangkannya lebih cepat daripada yang anda dapat.

Ini dapat dicapai melalui inisiatif syarikat baru, transaksi harta tanah, atau peluang pelaburan lain. Anda akan sering mendapat kadar faedah yang ditetapkan dan juga modal asal anda apabila hutang dikembalikan kepada pemberi pinjaman.

Kadar faedah akan memberikan pulangan pelaburan anda yang lebih baik daripada akaun bank mana pun. Anda boleh memulakan dengan melabur $ 100 setiap bulan dan melabur semula keuntungan.

10. Masukkan wang anda ke dalam akaun simpanan hasil tinggi.

Di mana anda menyimpan wang kecemasan atau dana yang anda perlukan untuk mengakses dengan cepat? Periksa kadar simpanan anda jika ada dalam akaun bank di bank tempatan anda. Sebilangan besar bank mempunyai kadar simpanan yang mengerikan yang membayar wang dalam setahun. Inilah sebabnya mengapa saya mencadangkan Ally Bank dan CIT Bank.

Wang kecemasan saya disimpan dalam akaun simpanan dalam talian dengan Ally. Dalam akaun simpanan saya, saya memperoleh — enam puluh peratus APY pada masa menulis. Saya memperoleh 2.0 peratus pada awal tahun 2020, sebelum kemelut ini. Kerajaan persekutuan secara berkala mengubah kadar simpanan, yang mana anda boleh membaca sedikit perkara di sini jika anda berminat. Walau bagaimanapun, .60 peratus jauh lebih baik daripada 10 peratus yang ditawarkan oleh bank tempatan saya.

CIT Bank adalah pilihan lain. CIT Bank telah dinobatkan sebagai salah satu bank dalam talian terbaik, dan sekarang ini menyediakan. Pada akaun simpanan, terdapat peratusan hasil tahunan 50%. Maklumat lebih lanjut mengenai CIT Bank boleh didapati di sini.

Sekiranya anda akan memasukkan wang ke dalam akaun bank, apa sahaja yang anda lakukan, pastikan anda menerima kadar simpanan yang terbaik. Belanjakan pilihan anda untuk anda dan dapatkan faedah dengan kadar simpanan tertinggi jika anda akan melaburkan wang tunai dalam akaun hanya untuk kecemasan atau menabung untuk item tertentu.

11. Jangan Lupa Mengumpulkan Simpanan Anda

Acorns adalah aplikasi yang secara automatik “mengumpulkan” wang anda ketika anda membuat pembelian sehingga dapat melaburkannya atas nama anda. Apabila anda menyertai rancangan, kekayaan dan simpanan anda akan meningkat secara automatik. Anda juga boleh memilih dari pelbagai portfolio yang disusun dengan teliti yang mungkin berprestasi lebih baik atau lebih buruk bergantung pada objektif dan toleransi risiko anda.

Cara Berfungsi: Berdasarkan berapa banyak elemen yang anda mahukan, rancangan berharga $ 1, $ 3 atau $ 5 setiap bulan. Pelan “Lite” termudah, yang berharga $ 1 sebulan, melengkapkan urus niaga anda dan melaburkan perubahannya. Langganan Peribadi dan Keluarga (dengan harga $ 3 dan $ 5 setiap bulan) memberikan ciri tambahan seperti perbankan dan akses tanpa bayaran ke lebih daripada 55,000 ATM di seluruh negara.

Di mana Bermula: Buat akaun Acorns dan pasang aplikasi mudah alih untuk memulakan. Setelah anda memutuskan strategi, anda boleh mulai mengumpulkan perbelanjaan dan membelanjakan perbezaannya dengan cepat. Rancangan Individu / Keluarga eselon tertinggi adalah tempat terbaik untuk memberikan sumbangan $ 100 pertama anda. Lihat ulasan aplikasi Acorns saya untuk maklumat tambahan.

Kelebihan Acorns Kekurangan Acorns
Rancangan bermula pada $ 1 sebulan. Tidak ada rancangan percuma yang tersedia.
Lebih banyak perkhidmatan, seperti akaun bank, tersedia dengan harga $ 3 sebulan. Sekiranya anda mempunyai jumlah permulaan yang rendah, malah $ 1 setiap bulan terlalu mahal.
Bagi pihak anda, wang dilaburkan.

Ringkasan:

CIT Bank telah dinobatkan sebagai salah satu bank dalam talian terbaik. Acorns adalah aplikasi yang secara automatik “mengumpulkan” wang anda ketika anda membuat pembelian sehingga dapat melaburkannya atas nama anda. P2P pinjaman adalah kaedah untuk anda meminjamkan wang anda kepada orang atau perniagaan yang anda fikir dapat mengembangkannya lebih cepat daripada yang anda dapat.

SOALAN YANG BANYAK DITANYA:

Orang sering bertanya tentang pelaburan dengan mengemukakan soalan berikut:

1. Apa yang boleh saya lakukan dengan $ 100 untuk meningkatkan pendapatan saya?

Mulai hari ini, berikut adalah enam strategi terbaik untuk melabur $ 100.

 • Ketepikan wang untuk hari hujan.

 • Gunakan penasihat Robo atau aplikasi pelaburan mikro.

 • Melabur dalam dana indeks pasaran yang dikendalikan atau dana yang diperdagangkan di bursa yang menjejaki pasaran saham.

 • Melaburkan ketaksamaan dengan pecahan saham.

 • Masukkan ke dalam rancangan 401 (k) anda (k).

 • Buat Akaun Persaraan Individu (IRA).

2. Adakah mungkin memperoleh $ 100 setiap hari di bursa saham?

Ya, secara sederhana. Jawapan panjang adalah bahawa ia bergantung pada teknik yang anda mahu gunakan dan juga broker yang anda pilih. Sekiranya broker anda mengizinkannya, anda boleh berdagang dengan hanya $ 100 sebagai modal permulaan.

3. Bagaimana anda dapat memperoleh $ 1,000 tambahan dengan cepat setiap hari?

 1. Gunakan DoorDash untuk menyampaikan makanan.

 2. Rover akan duduk dan berjalan-jalan anjing anda.

 3. Gunakan HomeAdvisor untuk menyelesaikan penambahbaikan.

 4. Jana keuntungan dengan menjual semula di eBay.

 5. Gunakan Etsy untuk menjual barang-barang anda sendiri.

 6. Mulakan menulis untuk blog sebagai freelancer.

 7. Buat kursus berasaskan web.

 8. Kembangkan khalayak podcast.

4. Apakah cara terbaik untuk saya menggandakan wang tunai saya dalam empat hari?

 1. Mula bekerja sebagai peniaga hari.

 2. Mulakan perniagaan sampingan.

 3. Melabur dalam Akaun Simpanan Hasil Tinggi.

 4. Gunakan platform pinjaman Peer-to-Peer untuk meminjamkan wang anda.

 5. Pertimbangkan untuk menyewa barang anda.

 6. Tawarkan barang-barang anda yang tidak diperlukan untuk dijual.

 7. Kongsi apa yang telah anda pelajari.

 8. Buat pelaburan jangka panjang dalam pendidikan anda sendiri!

5. Adakah mungkin berhutang dengan stok?

Harga saham mungkin jatuh ke sifar, tetapi anda tidak akan kehilangan lebih banyak wang daripada yang anda masukkan. Tanggungjawab anda berhenti di situ, walaupun kehilangan keseluruhan pelaburan anda tidak menyenangkan. Sekiranya nilai saham jatuh, anda tidak akan dikenakan cukai.

6. Berapa banyak yang dibuat oleh peniaga sehari?

Gaji Peniaga Hari

Gaji tahunan Bayaran Bulanan
Pendapatan Teratas $ 150,000 $ 12,500
Persentil ke-75 $ 100,000 $ 8,333
Rata-rata $ 80,081 $ 6,673
Persentil ke-25 $ 37,500 $ 3,125

7. Adakah mungkin untuk mencari nafkah dari perdagangan hari?

Perkara pertama yang perlu diperhatikan adalah bahawa walaupun perdagangan hari mungkin merupakan profesi yang menguntungkan, ia tidak selalu lebih mudah atau kurang menuntut daripada pekerjaan sehari biasa. Kelebihannya ialah anda adalah bos bebas anda dan boleh menjadualkan waktu bekerja mengikut keinginan anda.

8. Adakah mungkin untuk membuat perdagangan wang hari?

Perdagangan hari adalah berbahaya, tetapi mungkin menguntungkan bagi mereka yang berjaya. Jumlah wang yang anda mulakan, teknik yang anda gunakan, pasaran pertukaran dan keberuntungan anda semuanya berperanan dalam menentukan harga diri anda yang lebih tinggi dari perdagangan hari.

9. Bolehkah saya menerima wang tunai percuma?

Pelanggan yang mempromosikan produk mereka ke rangkaian sosial mereka mendapat wang percuma dari pengeluar kad kredit, bank, kedai, laman pelancongan, dan aplikasi lain. Berbagai perniagaan, pedagang, dan penyedia perkhidmatan memberikan insentif rujukan.

10. Bagaimana saya boleh memperoleh $ 300 setiap hari?

Dapatkan $ 300 sehari dengan mengikuti langkah berikut:

 1. Tawaran Amazon akan dibalik.

 2. Gunakan Video Creative Commons YouTube.

 3. Tawarkan produk digital untuk dijual.

 4. Menawarkan barang fizikal untuk dijual.

 5. Jana wang dengan menjual semula barang di internet.

Tulisan bebas adalah nombor enam dalam senarai.

 1. Daftar untuk Google AdSense.

 2. Iklan di Laman Web

KESIMPULAN:

Terdapat banyak kaedah untuk mengubah $ 100 menjadi $ 1,000. Pertimbangkan bagaimana anda boleh menukar sejumlah wang dalam akaun bank anda menjadi lebih banyak pada saat anda memeriksanya.

Pasti dapat menjana wang secara dalam talian. Terdapat kaedah untuk menjana wang melalui perdagangan yang sangat menguntungkan dengan jumlah maklumat, persiapan, dan komitmen yang tepat. Jangan lupa untuk menyertai perpustakaan bahan percuma untuk mendapatkan akses ke alat cetak dan perancang yang unik untuk menyimpan dan menjana wang, merancang makanan, dan banyak lagi!

ARTIKEL BERKAITAN: