Adakah Coin Base Selamat? Walaupun tidak ada pertukaran dalam talian yang dapat menjamin keselamatan wang anda, dompet web Coin base adalah salah satu yang paling selamat anda gunakan kerana menyimpan 98 peratus asetnya dalam simpanan sejuk luar talian yang tidak dapat diakses oleh penipu.

"Ya, asas Syiling adalah pertukaran dan broker bitcoin yang sah," adalah tindak balas pantas. Oleh kerana pelaburnya yang berprofil tinggi dan lokasinya yang sangat terkawal, begitulah keadaannya (San Francisco). Ini menunjukkan bahawa Coin base melakukan tugas yang sangat baik untuk melindungi aset pengguna di platformnya.

Apakah asas Syiling?

Pangkalan duit syiling adalah platform perdagangan dan perdagangan bitcoin, yang membolehkan pengguna membeli, menjual, dan berdagang cryptocurrency . Pengguna boleh membeli, menjual, dan menukar cryptocurrency ke platform pertukaran mata wang dan perdagangan yang membolehkan Bitcoin dan cryptocurrency lain membeli dan menjual. Pangkalan syiling telah berkembang dengan pesat sejak penubuhannya pada tahun 2012 di San Francisco, California, untuk menjadi salah satu pertukaran broker kripto terbesar di industri.

Pangkalan Syiling

Selepas penggabungannya, broker melihat perkembangan eksponensial, menggunakan lebih dari 1,700 orang, melayani 100 negara, dan menghasilkan lebih dari $ 1,8 bilion pada suku pertama tahun ini, melebihi jumlah pendapatan $ 1,3 bilion pada tahun 2020.

Keupayaan kepercayaan

Terdapat pelbagai pertukaran untuk dipilih di pasaran cryptocurrency hari ini, masing-masing dengan struktur yuran, keselamatan, dan kemudahan penggunaannya sendiri. Apabila semua elemen ini dipertimbangkan, asas Koin muncul sebagai salah satu platform yang paling terkenal dan terkenal di pasaran .

Dan, sementara pangkalan Coin terkenal di Amerika Syarikat, kesedaran jenamanya telah tersebar di peringkat antarabangsa. Pangkalan syiling mempunyai lebih daripada 40 lesen operasi di Amerika Syarikat sahaja, dan juga dibenarkan secara sah untuk beroperasi di 31 negara tambahan.

Pangkalan duit syiling adalah platform yang sangat terkenal , diinsuranskan dengan baik, dan mudah digunakan. Pangkalan duit syiling adalah satu daripada hanya empat pertukaran di New York yang akan diberi Lesen Bit di bawah program perintis. Akibatnya, syarikat itu mengikuti panduan KYC (Ketahui Pelanggan Anda) yang ketat dan mematuhi semua peraturan dan peraturan yang berlaku.

Sejarah Penggodaman

Syarikat Amerika sangat berhati-hati dengan amalan keselamatannya sejak awal. Kerana dasar keselamatannya yang ketat, masih belum ada kejayaan dalam platform asas syiling, yang tidak biasa dalam perniagaan blockchain. Masalah keselamatan telah dielakkan, memastikan rangkaian produk dan perkhidmatan lengkap syarikat selamat.

Coin base Custody, yang mengekalkan aset cryptocurrency sepenuhnya di luar talian dalam dompet penyimpanan sejuk, dilancarkan pada tahun 2019. Tambahan pula, asas duit syiling memastikan asetnya , jadi anda tidak akan kehilangan wang anda sekiranya digodam atau dicuri.

Kerana keselamatan broker aset digital yang tinggi, penjenayah telah memilih untuk memintas sistem dengan cuba mencuri cryptocurrency melalui skema pancingan data yang rumit yang melibatkan media sosial dan teknik lain.

Ketika penggodam menguasai banyak akaun Twitter berprofil tinggi dan meminta sumbangan daripada pengikut yang tidak diketahui, asas koin dapat mencegah $ 280,000 dalam transaksi Bitcoin. Pangkalan syiling telah menjadi pertukaran selamat walaupun terdapat percubaan ini.

Langkah berjaga-jaga keselamatan penting:

Berikut adalah langkah-langkah keselamatan yang harus dipatuhi semasa bekerja dengan asas duit syiling:

Pengesahan pengenalan diri

Untuk menggunakan perkhidmatan BELI dan JUAL platform, pengguna mesti menghasilkan ID yang dikeluarkan oleh pemerintah dan, dalam beberapa keadaan, mengesahkan alamat.

Kenyataan bahawa anda tidak dapat menggunakan laman web ini secara tidak langsung menambah keselamatan platform. Ini mengesahkan penggunaannya untuk pelanggan yang jujur ​​sambil tidak menggalakkan pengguna yang tidak jujur menggunakannya.

Walaupun proses pengesahan adalah salah satu elemen yang menjadikan asas koin selamat digunakan, sebilangan pengguna mungkin prihatin dengan kekurangan nama mereka. Asas syiling dikehendaki melaporkan maklumat pengguna sahamnya untuk pengawalseliaan agensi yang menyelia ia.

Peraturan KYC yang ketat membolehkan urus niaga dilacak dan tidak mahu dikenali dapat dielakkan. Walau bagaimanapun, jumlah yang dapat anda belanjakan atau pensiun adalah terhad, yang dapat dilihat oleh individu tertentu sebagai faedah.

Prosedur onboarding, yang mungkin panjang dan sukar, adalah salah satu kebimbangan yang paling biasa dimiliki pengguna mengenai asas duit syiling . Sebaliknya, langkah-langkah pengesahan tambahan menyokong matlamat mereka untuk memiliki pengguna sebenar dan tulen .

Penyimpanan sejuk digunakan untuk meningkatkan keselamatan

Walaupun tidak ada pertukaran dalam talian yang dapat menjamin keselamatan wang anda, dompet web Coin base adalah salah satu yang paling selamat anda gunakan kerana menyimpan 98 peratus asetnya dalam simpanan sejuk luar talian yang tidak dapat diakses oleh penipu.

Aset crypto pelanggan kini disimpan di luar talian dalam dompet sejuk, tetapi platform ini juga mengambil langkah berjaga-jaga untuk menyebarkan dompet tersebut ke seluruh dunia .

Kaedah menyimpan wang dalam asas duit syiling. Coinbase.com adalah sumber maklumat ini.

Hanya 2% aset platform tersedia dalam talian melalui sistem hot wallet, dan asas syiling mempunyai aset tersebut yang diinsuranskan daripada kerugian . Dengan cara itu, jika penggodam mengambil wang anda dari asas duit syiling, anda akan mendapatkannya kembali.

Tambahan pula, asas syiling menawarkan insurans FDIC yang merangkumi deposit pelanggannya sehingga $ 250,000 setiap akaun . Walau bagaimanapun, liputan ini terhad kepada pelanggan AS dengan simpanan dolar AS. Penting juga untuk menekankan bahawa insurans tidak merangkumi aset crypto.

Keselamatan dompet asas syiling anda

Enkripsi digunakan untuk melindungi dompet asas koin, alamat dompet , dan kunci peribadi setiap pelanggan.

Cara mendapatkan dompet asas syiling dan berjalan. Pangkalan duit syiling adalah sumber maklumat ini.

Kerana dasar pengurusan data Coin base, broker digital menyimpan semua maklumat peribadi (PII) dan maklumat akaun sensitif lain di luar talian .

Pangkalan Syiling

Data peribadi juga dienkripsi dengan AES-256 dan dibahagikan kepada banyak salinan untuk kelebihan yang disimpan pada pemacu USB FIPS-140 dan sandaran kertas. Salinan ini disimpan di pelbagai tempat yang selamat.

Yang berpangkalan di Delaware syarikat menggunakan penyulitan yang lebih mantap di laman web dan aplikasi mudah alih untuk memastikan selamat membeli dan cincangan akaun kata laluan menggunakan kubur sebelum menyimpannya.

Ciri keselamatan tidak termasuk

Untuk tujuan itu, asas koin menggunakan penyimpanan dompet sejuk, memiliki dana USD yang diinsuranskan , dan telah mengenkripsi maklumat pelanggan, dompet pelanggan, laman web, aplikasi mudah alih, alamat dompet, dan kunci peribadi.

Sekiranya ini tidak mencukupi, asas duit syiling telah menggunakan lebih banyak langkah keselamatan secara dalaman untuk memastikan sistemnya selamat. Berikut adalah langkah pencegahan:

Peranti ahli pasukan memerlukan kata laluan yang unik dan pengesahan dua faktor (2FA).

Pekerja mesti lulus pemeriksaan latar belakang jenayah .

Pekerja mesti menyulitkan cakera keras stesen kerja, dengan akses terhad kepada kata laluan padat.

Pelanggan juga disyorkan untuk menggunakan pengesahan dua faktor. Pemegang akaun boleh memilih dari tiga kaedah pengesahan dua faktor yang berbeza:

 • Telefon / SMS - kurangnya selamat pilihan , tetapi masih lebih baik untuk pengesahan satu faktor. Kod laluan sekali diberikan kepada telefon anda setiap kali pengguna log masuk ke akaun mereka.

 • Pengesah TOTP, seperti Google atau DUO, menyediakan kod rawak sensitif masa untuk digunakan semasa log masuk.

 • Kekunci perkakasan adalah peranti token fizikal yang serupa dengan pemacu kilat yang memberikan pengesahan tambahan semasa log masuk. Trezor dan Ledger adalah dua kunci perkakasan yang popular.

Ledger, sebuah syarikat dompet perkakasan cryptocurrency terkenal yang mengkhususkan dompet berbilang mata wang untuk menyimpan kunci peribadi untuk cryptocurrency di luar talian, baru-baru ini mengalami penyergapan pelayan, mendedahkan data pelanggan sensitif kepada penggodam di internet .

Walaupun tunai boleh disimpan dalam simpanan sejuk, secara peribadi mengenal pasti maklumat, yang boleh meletakkan aset anda pada risiko, masih boleh diambil di luar had bursa.

Hasilnya, semua pelanggan asas koin dinasihatkan untuk tidak melakukan outsourcing perlindungan aset mereka dan rajin dengan pelaburan asas syiling mereka.

RINGKASAN

Pangkalan syiling adalah salah satu duit syiling yang dijumpai pada tahun 2012. Pertukaran broker crypto terbesar di dunia. Ia mempekerjakan lebih dari 1,700 orang, melayani 100 negara, dan menghasilkan lebih dari $ 1.8 bilion penjualan tahun ini. Syarikat ini mengikuti garis panduan KYC (Ketahui Pelanggan Anda) yang ketat dan mematuhi semua peraturan yang berlaku. Pangkalan duit syiling diperlukan untuk melaporkan maklumat penggunanya kepada agensi pengawalseliaan. Peraturan KYC yang ketat membolehkan urus niaga dilacak dan tidak mahu disebut namanya dielakkan.

Berapa banyak yang boleh anda lakukan terdapat kekangan perbelanjaan atau pengeluaran, yang mungkin dilihat oleh beberapa pengguna sebagai faedah. Pangkalan duit syiling menggunakan penyulitan yang kuat di laman webnya , dan aplikasi mudah alih dan hash kata laluan akaun menggunakan bcrypt sebelum menyimpannya. Pelanggan boleh memilih dari tiga kaedah pengesahan dua faktor yang berbeza. Ledger, Trezor, dan Ledger adalah dompet perkakasan yang popular untuk menyimpan kunci peribadi di luar talian.

Pangkalan syiling adalah syarikat yang tersenarai di bursa saham (NASDAQ: COIN)

Pada 14 April 2021, asas syiling menjadi pertukaran cryptocurrency pertama di Amerika Syarikat yang disiarkan secara terbuka. Saham Coin base, yang diperdagangkan di bawah COIN, dibuka pada $ 381, bernilai perniagaan hampir $ 100 bilion. Hasilnya, keputusan suku pertama Coin base, yang dilaporkan pada 13 Mei 2021, selaras dengan jangkaan.

Tambahan pula, peningkatan NASDAQ Coin base baru-baru ini telah menyediakan platform dengan beberapa kelebihan. Syarikat yang ingin menyertai bursa saham seperti NASDAQ atau NYSE mesti mematuhi pelaporan kewangan yang ketat, pengurusan korporat , dan standard peraturan.

Perniagaan boleh mendapat keuntungan dari peningkatan penglihatan, ketelusan , dan kepercayaan di kalangan peniaga dengan bergabung dengan bursa saham utama. Akibatnya, penyenaraian asas koin telah menambah kepercayaan pada pandangan dangkal yang hanya menganggap tajuk utama yang berkaitan dengan teknologi .

Walau bagaimanapun, banyak individu tetap berwaspada terhadap cryptocurrency seperti Bitcoin, menyamakannya dengan penipuan, pengubahan wang haram, dan aktiviti haram lain.

Tajaan dari asas duit syiling

Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, asas duit syiling telah menjadi penaja baju bagi pasukan Sukan Evil Geniuses untuk mendapat penglihatan di industri lain yang meningkat pesat. Tetapi, lebih penting lagi, hubungan komersial Coin yang meningkat dengan syarikat terkenal seperti PayPal, Google, dan Apple diharapkan dapat memberi keuntungan kepada syarikat itu, kerana kerjasama dengan syarikat-syarikat ini akan membantu meningkatkan kesadaran jenamanya.

Pelanggan AS kini boleh membayar aplikasi dompet Google dan Apple menggunakan kad debit berjenama mereka. Ahli yang mempunyai Kad asas syiling boleh menambahkannya ke dompet digital mereka menggunakan Google Pay, Apple Wallet , atau aplikasi asas duit syiling.

Menurut pembrokeran digital yang berpusat di Delaware, mata wang digital akan segera ditukar menjadi dolar AS dan dipindahkan ke Kad asas duit syiling pengguna untuk pembelian sehari-hari seperti belanja runcit dan pengeluaran ATM. Hasilnya, asas syiling menjadi lebih utama dalam kehidupan seharian pengguna.

Kelebihan Asas Syiling

 • Pilihan altcoin yang baik: asas syiling mempunyai lebih dari 25 cryptocurrency yang tersedia untuk pelaburan , perdagangan dan pelaburan saham.

 • Antara muka yang sangat mesra pengguna: asas duit syiling adalah salah satu pintu masuk paling mesra pengguna untuk pelaburan kripto. [Pendaftaran] ( Bolehkah Memperbaharui Pendaftaran Dalam Talian ) dan pemerolehan cryptocurrency mengambil masa beberapa minit. Ia juga mempunyai program pembelajaran yang membolehkan orang mempelajari lebih lanjut mengenai cryptocurrency sebagai ganti peranti kripto-monetari.

 • Kecairan tinggi: asas syiling mempunyai reputasi sebagai pertukaran yang sangat cair. Dalam pasaran yang sudah tidak dapat diramalkan, ini melindungi pelabur daripada penurunan harga yang ketara.

Coin Base Pro

Kelemahan Asas Syiling

 • Bayaran tinggi jika anda tidak menggunakan coin base Pro: Berbanding dengan pesaing terbesarnya, base coin mengenakan banyak wang. Banyak orang baru yang menggunakan standard platform asas syiling akan dikenakan yuran ini melainkan mereka beralih kepada asas syiling Pro, yang menawarkan lebih keupayaan yang boleh hangat untuk bermula peniaga kripto dan bebas untuk beralih kepada.

 • Laporan peretasan yang menguras akaun pengguna: Menurut artikel CNBC dari 24 Ogos 2021, pengguna menerima pesanan bahawa bukti masuk mereka telah diubah dan kemudian log masuk untuk mengetahui dana mereka telah habis.

 • Tidak ada pilihan altcoin yang cukup luas untuk peniaga altcoin yang serius: asas syiling mempunyai banyak alternatif cryptocurrency untuk pelabur pemula untuk bersabar, tetapi tidak ada pilihan yang cukup luas untuk peniaga altcoin yang serius. Sebaliknya, syiling bermaksud untuk menambah altcoin tambahan pada masa akan datang .

Asas Syiling dan Cryptocurrency

Pangkalan duit syiling Cryptocurrency adalah tempat anda boleh mendapatkannya. Pangkalan syiling menawarkan pelbagai pilihan pelaburan dan perdagangan , dengan niat untuk memperluas senarai.

Mata Wang yang ada

Mata wang berikut kini tersedia:

• Aave (AAVE)

• Algorand (ALGO)

• Kosmos (ATOM)

• E The Balancer (BAL)

• Protokol Band (BAND)

• Token Perhatian Asas (BAT)

• Tunai Bitcoin (BCH)

• Token Rangkaian Bancor (BNT)

• Visi Bitcoin Satoshi (BSV) (Hantar Sahaja)

Bitcoin (BTC)

• Celo (CGLD)

• Kompaun (KOMP)

• Sivik (CVC)

• Dai (DAI)

• Dash (DASH)

• Daerah (DNT)

• EOS (EOS)

• Ethereum Classic (ETC)

Ethereum (ETH)

• Syiling fail (FIL)

• Grafik (GRT)

• Golem (GNT)

• Rangkaian Kyber (KNC)

• Pautan Rantai (LINK)

• Rangkaian Loom (LOOM)

• Loopring (LRC)

• Syiling Lite (LTC)

• Desentral dan (MANA)

• Pembuat (MKR)

• Numeraire (NMR)

• NuCypher (NU)

• Rangkaian OMG (OMG)

• Orkid (OXT)

• Ren (REN)

• Augur (REP)

• Sintetik (SNX)

Syiling USD (USDC)

• Akses Pasar Sejagat (UMA)

• Uniswap (UNI)

• Bitcoin yang dibungkus (WBTC)

• Stellar Lumens (XLM)

Riak (XRP)

• Tezos (XTZ)

• Rindu. Kewangan (YFI)

• Zcash (ZEC)

• 0x (ZRX)

Pengalaman Kerja Pangkalan Duit Syiling

Dagangan di tempat duit syiling yang mudah dan mesra- kaedah . Anda juga boleh menggunakan peranti Android atau iOS anda. Peranti untuk mengakses platform. Pangkalan duit syiling tidak menyediakan perisian dagangan muat turun, dan semua platform perdagangannya , termasuk coin base Pro, berasaskan penyemak imbas.

Imbangan dan prestasi portfolio anda ditunjukkan dalam pelbagai jangka masa, termasuk satu jam, dua puluh empat jam, seminggu, dan setahun .

Pangkalan Syiling

Butang "Beli crypto" muncul di atas anda semasa anda log masuk baki portfolio, yang membolehkan anda membuat pesanan pasaran untuk cryptocurrency dengan memasukkan jumlah dolar. Tawaran asas syiling. Butang ini juga membolehkan anda menjual atau menukar cryptocurrency anda, serta membuat pesanan tetap — setiap hari, mingguan, pada 1 dan 15 setiap bulan , atau sebulan sekali.

Pilihan untuk menghantar dan menerima terdapat di sudut kanan atas halaman. Ini membolehkan pelanggan menghantar cryptocurrency dari dompet asas syiling mereka dan menerima cryptocurrency dari sumber lain. Walaupun kebanyakan pertukaran kripto pertama membolehkan pengguna menarik diri ke dompet peribadi mereka, ini sayangnya tidak berlaku dengan beberapa broker dan pertukaran lain. Ciri ini penting bagi pelabur yang ingin memastikan bahawa aset mereka selamat dan terjamin di dompet luar talian mereka sendiri.

Bayaran Syiling

Fee coin base mempunyai struktur yuran yang rumit dan juga agak mahal jika anda tidak menggunakan coin base Pro. Jika dibandingkan dengan pesaingnya, kos perdagangan di platform utama Coin base agak mahal. Mereka yang baru dalam kripto yang mencari kesederhanaan mungkin mengabaikan perkara ini.

Bayaran yang dikenakan oleh asas duit syiling berbeza-beza mengikut negara dan kawasan, tetapi demi analisis ini, kami akan menumpukan pada bayaran yang dikenakan di Amerika Syarikat.

Cara pembayaran Yuran asas syiling
Akaun bank 1.49%
Dompet USD asas syiling 1.49%
Kad Debit / Kredit 3.99%
Pemindahan ACH Percuma
Pindahan Kawat $ 10 ($ 25 keluar)

Pangkalan duit syiling juga membebankan pelbagai spread pada pembelian dan transaksi sebagai tambahan kepada kos ini. Pangkalan syiling mendakwa mengenakan bayaran sekitar 0.50 peratus untuk memperoleh dan menjual cryptocurrency bernilai kurang dari $ 10,000. Bayaran ini diturunkan secara drastik untuk jumlah antara $ 10,000 dan $ 50,000 (0,35 peratus). Ini terus menurun dengan setiap peringkat harga sehingga bayaran pembuat masing-masing mencapai 0.00 peratus dan 0.04 peratus, dengan jumlah $ 500,000,000 dan ke atas. Bergantung pada keadaan , ini boleh naik atau turun — keadaan pasaran.

Selain spread dan kos penyetoran wang yang dicatat sebelumnya dalam carta, terdapat "Yuran asas syiling." Kos ini ditentukan oleh jumlah pembelian, kaedah pembayaran (debit / kredit), dan wilayah dari mana anda melakukan pembelian.

Berikut adalah beberapa contoh "Yuran asas syiling" yang dapat ditemui oleh seseorang di platform Coin base:

 • Kosnya ialah $ 0.99 | € 0, 99 | £ 0, 99 jika jumlah nilai transaksi kurang dari atau sama dengan $ 10.

 • Kosnya ialah $ 1,49 | € 1, 49 | £ 1, 49 jika jumlah keseluruhan transaksi lebih tinggi, kurang dari atau sama dengan $ 10 tetapi kurang dari atau sama dengan $ 25.

 • Kosnya ialah $ 1.99 | € 1, 99 | £ 1, 99 jika jumlah nilai transaksi lebih tinggi daripada $ 25 tetapi kurang dari atau sama dengan $ 50.

 • Kosnya ialah $ 2.99 | € 2, 99 | £ 2, 99 jika jumlah keseluruhan transaksi lebih penting daripada $ 50 tetapi kurang dari atau sama dengan $ 200.

Yuran Pro pada asas duit syiling

Bayaran dengan Coin base Pro jauh lebih rendah dan tidak rumit . Aset digital dan urus niaga ACH percuma untuk deposit dan pengeluaran dengan coin base Pro. Pindahan kawat berharga sepuluh dolar untuk deposit dan dua puluh lima dolar untuk dikeluarkan.

Tahap Harga Yuran Pengambil Bayaran Pembuat
<$ 10K 0.50% 0.50%
$ 10 - 50K 0.35% 0.35%
$ 50 - 100K 0.25% 0.15%
$ 100K - 1M 0.20% 0.10%
$ 1- 10 juta 0.18% 0,08%
$ 10 -50 Juta 0.15% 0.05%
$ 50 - 100 juta 0.10% 0.00%
$ 100 - 300 juta 0.07% 0.00%
$ 300 - 500 juta 0.06% 0.00%
$ 500M - 1B 0.05% 0.00%
$ 1B + 0.04% 0.00%

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. Adakah mungkin ditipu berdasarkan duit syiling?

Untuk mengawal akaun anda, penipu boleh membina laman web palsu yang meminta maklumat penting. Pekerja di koin tidak akan meminta kata laluan anda, kod pengesahan 2 langkah, atau kunci peribadi. Adalah satu penipuan sekiranya seseorang yang mengaku berasal dari asas duit syiling meminta anda mendapatkan maklumat ini.

2. Adakah selamat menggunakan asas duit syiling untuk menambahkan akaun bank?

Kami mengambil langkah-langkah yang cukup untuk melindungi semua maklumat peribadi anda di dasar duit syiling. Di pelayan kami, nombor akaun dan nombor penghalaan disulitkan menggunakan enkripsi AES-256 peringkat bank. Selanjutnya, semua trafik disulitkan menggunakan SSL untuk mengelakkan pihak ketiga menguping sambungan anda.

3. Adakah asas duit syiling telah digodam sebelumnya?

Pangkalan syiling mendakwa mempunyai 43 juta pelanggan dan menggelarkan dirinya sebagai "pertukaran kripto yang paling dipercayai di dunia" di laman webnya. Akaun asas koin Vidovics diretas menggunakan teknik yang dikenali sebagai "suis SIM." "Saya menyedari bahawa telefon dan internet saya berhenti berfungsi secara tiba-tiba," jelas Tanja.

4. Adakah wang anda selamat dengan asas duit syiling?

Walaupun pertukaran cryptocurrency tidak dilindungi oleh Perbadanan Insurans Deposit Persekutuan atau Securities Investor Protection Corporation , asas syiling mendakwa bahawa semua wang digital yang disimpannya dalam talian diinsuranskan.

5. Adakah selamat untuk memberikan nombor syiling nombor Jaminan Sosial saya?

Pangkalan duit syiling mudah digunakan, tetapi memerlukan maklumat seperti nama sah , alamat rumah, Tarikh Lahir, nombor Jaminan Sosial, empat digit terakhir, dan bagaimana anda berhasrat menggunakan asas duit syiling. Ini adalah untuk mematuhi keperluan persekutuan .

6. Sekiranya saya memberikan ID asas syiling saya?

Pangkalan duit syiling diperlukan untuk mengenal pasti pelanggan di laman web kami sebagai organisasi perkhidmatan kewangan yang dikawal selia. Kami tidak selalu memerlukan Pengesahan Identiti semasa mendaftar dengan asas duit syiling, tetapi kami sekarang menuntut dari semua pelanggan .

7. Apakah kaedah terbaik untuk mengelakkan yuran asas duit syiling?

Saya mencadangkan memilih mata wang yuran cepat dan rendah untuk mengurangkan yuran semasa pengeluaran anda. Walau bagaimanapun, ingatlah cukai semasa berdagang cryptocurrency untuk mengeluarkannya dari dompet asas syiling anda. Ingat turun naik pasaran dan fikirkan untuk mengekalkan cryptocurrency anda untuk jangka masa yang lebih lama .

8. Adakah alternatif asas syiling?

Binance adalah pertukaran cryptocurrency dengan banyak kecairan dan banyak cryptocurrency yang disokong . Kraken - Platform perdagangan mudah alih yang hebat. Robin Hood - Platform perdagangan yang mesra pengguna. Setem bit mempunyai pasukan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik.

9. Berapa lama masa purata? Untuk mengeluarkan wang dari asas duit syiling?

Semua pembelian dan penjualan adalah segera kerana mata wang tempatan anda disimpan di akaun asas duit syiling anda. Pemindahan wang tunai SEPA ke akaun bank anda biasanya memakan masa 1-2 hari bekerja. Pengeluaran wayar perlu dilakukan satu hari bekerja untuk diselesaikan.

10. Adakah dompet asas syiling boleh didapati secara percuma?

Dompet USD dan Perkhidmatan Dompet Cryptocurrency Dihos kami adalah percuma di pangkalan syiling. Ini bermaksud bahawa kami akan menyimpan USD dan cryptocurrency anda secara percuma. Memindahkan cryptocurrency dari satu tempat duit syiling dompet yang lain adalah percuma caj .

KESIMPULAN

Pangkalan duit syiling, yang dilancarkan pada tahun 2012, adalah pertukaran crypto yang ketara. Dengan hampir 1,700 pekerja , 100 negara berkhidmat, dan penjualan $ 1,8 miliar tahun ini, organisasi ini mematuhi peraturan KYC (Ketahui Pelanggan Anda) yang ketat dan semua undang-undang yang berlaku. Pangkalan koin terpaksa melaporkan data pengguna kepada pengawal selia. Undang-undang KYC yang ketat membolehkan penjejakan transaksi dan penghindaran tanpa nama. Sebilangan pengguna mungkin menganggap had perbelanjaan dan pengeluaran berguna. Pangkalan syiling menyulitkan laman web dan aplikasi mudah alihnya dan menyimpan kata laluan akaun yang dicincang menggunakan bcrypt. Pelanggan boleh memilih dari tiga pilihan pengesahan dua faktor. Dompet perkakasan luar talian seperti Ledger, Trezor, dan Ledger sangat popular.

Artikel Berkaitan