Seseorang berkata dengan sopan, " Keajaiban Besar Datang dalam Pakej Kecil ," begitu juga pembesar suara gigi biru mudah alih ! Kemajuan teknologi yang luar biasa ini adalah satu keajaiban kerana ia mengandungi semua ciri dan spesifikasi yang biasanya terdapat pada pembesar suara yang besar itu.

Pembesar suara Bluetooth mini bernilai melabur dalam produk. Ia telah dirancang cukup berguna untuk mengalirkan muzik anda secara wayarles dan membawanya ke mana sahaja yang anda mahukan. Juga, pembesar suara Bluetooth mudah alih mini membolehkan anda menikmati muzik berkualiti tinggi di mana sahaja anda mahu.

Pembesar suara ini sangat ringkas dan ringan, membolehkan anda membawanya ke dalam beg galas anda ke mana sahaja, dan dilengkapi dengan banyak pilihan sambungan untuk sesi muzik tanpa henti.

Dalam siaran ini, anda akan belajar bagaimana menyambungkan pembesar suara Bluetooth mudah alih dengan TV anda, apa yang perlu dicari dengan pembesar suara Bluetooth mudah alih yang bernilai dibeli, dan beberapa cadangan utama pembesar suara mudah alih mini untuk membeli 2021 ini

Bagaimana Menghubungkan Pembesar Suara Bluetooth Mudah Alih dengan TV?

Kita semua sering bertanya-tanya, bagaimana kita dapat meningkatkan suara TV tanpa membelanjakan ratusan atau ribuan dolar untuk sistem bunyi bukan? Ya awak boleh! Ini dapat dilakukan dengan menggunakan pembesar suara Bluetooth mudah alih.

Untuk melakukan ini, lihat dahulu beg pembesar suara; anda akan menemui lubang kecil yang dipanggil bicu audio, jadi anda memerlukan input atau sebarang peranti luaran untuk berhubung dengan pembesar suara anda. Pastikan anda mempunyai input ini pada pembesar suara mudah alih anda.

Perkara seterusnya yang anda perlukan adalah kabel bicu input mini. Anda boleh mendapatkannya dan hampir di kebanyakan kedai perkakasan. Kabel audio terdapat dalam jarak yang berbeza. Katakan anda mempunyai jarak 1.8 meter, jadi ia terdapat dalam pelbagai saiz bergantung pada seberapa jauh TV anda dengan pembesar suara. Walau bagaimanapun, 1 titik meter pada amnya cukup untuk kebanyakan aplikasi.

Anda akan menemui dua baris dalam pembesar suara mudah alih atau garis halus, dan ia mewakili kabel stereo untuk audio dua saluran. Cari label ini di bahagian belakang TV anda yang dikenali sebagai Audio Out, tetapi kadang-kadang, ia juga dilabel sebagai Out. Di sana anda menyambungkan kabel dan menyalakannya ke pembesar suara latar, tetapi mereka melakukan perkara yang sama, dengan membawa Audio output dari TV anda ke peranti luaran seperti sepasang fon kepala, atau pembesar suara, dan kabel yang anda tuju di sini gunakan di sini adalah, bicu 3.5 milimeter juga.

Sekiranya kelihatan seperti port di bahagian belakang pembesar suara mudah alih anda, anda akan menemui kaki yang sesuai untuk digunakan, jadi anda boleh memasangkannya. Di sini TV anda disambungkan ke pembesar suara menggunakan wayar jet audio.

Anda perlu memastikan bahawa ia dimasukkan ke dalam mod tambahan atau mod audio tersembunyi. Sekiranya anda tidak mempunyai ini, maka ringankan; ini akan berjaya. Setelah berjaya disambungkan, anda dapat menaikkan kelantangan dengan cepat.

Perkara yang Perlu Dipertimbangkan semasa membeli pembesar suara Bluetooth mudah alih

Sebelum membeli pembesar suara Bluetooth mudah alih, jangan lupa untuk mengingat perkara-perkara tertentu;

Hayat Bateri

Beberapa perkara lebih penting daripada jangka hayat bateri pada peranti mudah alih . Tujuan penting untuk membeli pembesar suara Bluetooth adalah untuk memastikan suara dan muzik tetap datang.

Sentiasa Memeriksa Kualiti Bunyi

Cari pembesar suara dengan suara stereo , yang sekurang-kurangnya mempunyai bass yang dapat diukur. Kini banyak pembesar suara mudah alih menggunakan subwoofer dan bass yang baik, jadi cari salah satu pilihan ini.

Kemudahalihan & Reka Bentuk

Semasa membeli pembesar suara mudah alih mini, pertimbangkan satu yang mudah alih dan direka dengan baik. Pembesar suara Bluetooth anda tidak harus menyerupai kenderaan permainan, namun ia harus disertakan dengan rancangan yang baik.

Pembesar suara yang mengagumkan tidak selalu memerlukan banyak wang.

Sebelum ini, pembesar suara Bluetooth menanggung kos yang luar biasa. Begitulah keadaannya, namun alternatif sederhana boleh didapati di mana-mana sahaja. Anda boleh mendapatkan suara berkualiti dalam kumpulan yang dirancang dengan jangka hayat bateri yang sangat baik dengan nilai yang berpatutan. Kualiti tidak perlu habis setiap sen terakhir, dan pembesar suara Bluetooth sekarang membuat pernyataan itu.

Pembesar Suara Bluetooth Terbaik Yang Menuntut di Pasar Audio 2021 ini

Di sini saya akan mengetengahkan beberapa pembesar suara Bluetooth mudah alih 3 teratas yang mesti anda miliki di sisi anda.

LG X Boom

Naikkan muzik dan tersesat dalam dunia pengalaman suara yang mengasyikkan dengan X boom pl2 oleh LG, pembesar suara Bluetooth mini yang akan membuatkan anda terus berpesta sepanjang malam. Pembesar suara Bluetooth ini dilengkapi dengan teknologi audio Meridian, yang menyatukan radiator pasif untuk penyampaian bass yang tepat dan lebih menonjol.

Walaupun ia adalah unit pembesar suara 5 watt yang memberi anda kualiti audio yang jelas, anda boleh menggunakan perintah suara anda untuk bermain dan mengawal senarai main muzik anda dengan mudah, kerana pembesar suara mini ini menyokong ciri pembantu suara Google, jadi anda tidak perlu bergantung pada telefon pintar.

Anda boleh menguruskan sambungan, kesan cahaya, penyamaan dan banyak lagi. Lebih-lebih lagi, anda boleh mendapatkan tenaga bateri yang mencukupi kerana ia memberikan masa tunggu 10 jam anda sementara anda dapat mengisikan baterinya dengan kabel USBC.

Spesifikasi

  • Keluaran audio: 5 w
  • Sokongan suara: tersedia
  • Masa siap sedia: 10 jam

Anker Sound Core Mini

Pembesar suara kecil ini mempunyai suara besar, bateri besar, dan semua ciri penting yang anda mahukan. Pembesar suara Bluetooth mini mudah alih ini mempunyai pemacu audio dengan subwoofer pasif yang memberikan kualiti bunyi yang luar biasa.

Ini memberikan pengalaman suara yang luar biasa dengan peningkatan bass yang hebat.

Anda boleh memainkan muzik di pembesar suara mini ini dengan banyak pilihan, termasuk bicu audio 3.5 milimeter dan kad SD mikro yang menyokong senarai main kegemaran anda tidak kira bagaimana anda mahu. Ia juga mempunyai pilihan radio FM yang memungkinkan anda melacak laporan ramalan dan banyak lagi untuk membuat anda sentiasa diperbarui dengan bencana yang diharapkan.

Nikmati muzik tanpa had kerana ia mempunyai bateri 15 jam. Pembesar suara Bluetooth mudah alih mini ini dibina dengan bahan tahan lama yang dapat menahan sebarang rintangan hebat. Ini memberikan asas yang kuat dengan muzik yang diperluas.

Spesifikasi:

  • Sokongan Micro SD: tersedia
  • Ciri unik: radio FM terbina dalam
  • Masa siap sedia: sehingga 15 jam

JBL Go 2

Nikmati kualiti bunyi yang hebat dengan JBL Go 2. Pembesar suara Bluetooth mini yang memberikan rasa yang kuat di telinga anda dan genggaman yang mudah di tangan anda. Pembesar suara mini ini dilengkapi dengan pemacu 40 milimeter untuk pengalaman meningkatkan suara yang kuat, dan ia mempunyai output audio 3 watt untuk memberikan kualiti muzik yang luar biasa pada pembesar suara kecil kecil.

Bawa pembesar suara mini ke mana sahaja anda pergi kerana ia memainkan semua trek muzik kegemaran anda secara wayarles dengan fungsi Bluetoothnya, yang menghilangkan kerumitan memasang pembesar suara anda dengan wayar. Ia mempunyai litium dan bateri yang boleh dicas semula, yang memberi anda waktu bermain muzik selama 5 jam sehingga anda dapat menikmati pesta di tepi kolam renang atau melepak bersama rakan.

Menariknya, pembesar suara Bluetooth mudah alih mini ini adalah keselamatan kalis air ipx tujuh yang berfungsi secara mendalam seperti rakan pendengaran muzik anda sepanjang masa.

Spesifikasi

  • Saiz pemandu: 40 mm
  • Masa siap sedia: 5 jam
  • Kalis air: ipx7.

Pemikiran Akhir

Oleh kerana banyak pembesar suara dijual hari ini, mencari Pembesar Suara Bluetooth Terbaik dapat menunjukkan masalah. Anda perlu mempertimbangkan semua alternatif yang dapat dibayangkan untuk mencari pembesar suara yang berkualiti. Pembesar suara terbaik tidak melakukan tawar-menawar di sebilangan wilayah yang berlebihan, dan mereka tidak memerlukan banyak wang, dengan cara yang sama. Sebelum menyelesaikan usaha anda, anda dapat mencari pembesar suara Bluetooth yang tidak dapat dibayangkan yang perlu anda gunakan setiap hari.

Saya harap anda dapati siaran lengkap ini bermakna dan berguna!