Adakah Laura Geller Meninggalkan Qvc

Adakah Makeup Laura Geller muflis?

Glansaol LLC, pemilik Laura Geller, Julep dan Clarks Botanicals, mengumumkan bahawa secara sukarela mengajukan kebangkrutan Bab 11 pada 19 Disember untuk meneruskan penjualan.

Adakah Laura Geller menjual perniagaannya dengan cara yang sama?

Pada tahun 2009 jenama Sephora pergi. Pada tahun 2012, Geller membuat keputusan yang tegas dan agak emosional: untuk mengupah pelabur ekuiti swasta. Dia menjual saham mayoritas dalam syarikatnya kepada Tengram Capital Partners, sebuah syarikat tiga setengah tahun yang berfokus secara eksklusif pada perniagaan jenama dan runcit.

Jadi persoalannya adalah siapa yang memiliki Makeup Laura Geller?

Laura Geller dan Julep diambil alih oleh Glanasol. Glanasol, syarikat kecantikan dan penjagaan diri yang baru, memperoleh Laura Geller, Julep dan Clarks Botanicals, menandakan pemerolehan pertamanya.

Anda juga tahu, Laura Geller lebih seimbang dan lebih gemuk?

Saya tidak melihat kesan negatif daripada menggunakan Balance n Brighten dan telah menggunakannya selama 1015 tahun. Jawapan: tidak. Tiada produk roti Laura Geller yang sedang dalam pengeluaran.

Adakah Sephora menjual Laura Geller?

Mengapa garis solek Laura Geller tidak lagi dijual di kedai Sephora di Kanada?

Mereka mempunyai pelbagai jenis produk Laura Geller di tempat Sephora saya di Mississauga. Tetapi pada bulan Julai 2010 ia tiba-tiba hilang dari rak. Ia berlaku secara kebetulan.

Mengapa Laura Geller tidak menggunakan QVC?

Sekiranya dia meninggalkan QVC, kita akan sangat merindukannya, begitu juga barisan produk miliknya. Syarikat yang memiliki jenama Laura Geller muflis, itulah sebabnya. Untuk mengatakan bahawa Laura Gellers muflis sama sekali disalahartikan mengenai apa yang berlaku.

Berapa umur Laura Geller di QVC?

Laura Geller QVC solek, wiki, suami, anak lelaki, biografi, alat kosmetik. Hari Lahir / Umur / Tarikh lahir / Tarikh lahir Pada tahun 2020 dia berumur sekitar 6,263 tahun.

Adakah Ulta Laura Geller menjual alat solek?

Estée Lauder, Laura Geller | Kecantikan yang melampau.

Siapa Laura Geller?

Laura Geller adalah seorang artis solek yang telah memaparkan beberapa produk seperti highlighter dan foundation. Dia telah menjalankan perniagaan ini selama lebih dari dua dekad.

Adakah Laura Geller vegan?

Seperti yang dinyatakan di laman webnya, Laura Geller tidak akan melakukan ujian terhadap haiwan, yang menjadikan semua produknya bebas haiwan peliharaan. Walau bagaimanapun, beberapa produk mengandungi produk haiwan, yang tidak menjadikannya vegan.

Di manakah kosmetik Laura Geller dihasilkan?

Alamat studio solek adalah 1044 Lexington Avenue, New York, NY 10021. Waktu buka adalah 10 pagi hingga 6:30 petang, Isnin hingga Sabtu. Lain kali anda mencari kosmetik mewah berkualiti tinggi atau rawatan solek selebriti, cubalah Laura Geller Studio untuk mencuba produk eksklusif mereka.

Berapa harga Laura Geller?

Laura Geller Nilai Bersih: Laura Geller adalah seorang artis dan usahawan solek Amerika dengan nilai bersih $ 4 juta. Laura Geller sangat meminati solek dan kecantikan sejak dia kecil. Dia memupuk minat terhadap perkara-perkara indah hingga dewasa dan akhirnya dia menjadi artis solek.

Adakah Julep masih aktif?

Syarikat induk Julep, Glansaol mengajukan kebangkrutan pada bulan Disember 2018. Akibatnya, Julep mengumumkan rancangan untuk menutup kedua-dua kedai, memberhentikan lebih dari 100 pekerja dan berpindah ke syarikat induk di New York City.

Adakah solek Laura Geller itu semula jadi?

Bahan Asli: Beberapa jenama seperti Laura Geller menawarkan bahan semula jadi. Jenama solekan dengan bahan semula jadi. Kini terdapat 159 jenama produk kecantikan yang menawarkan bahan semula jadi.

Apakah yang lebih ringan dari Laura Geller Balance?

Tekstur Laura Geller BalanceBrighten Color Correction Foundation yang mewah, halus dan sutera membantu meratakan kemerahan, meringankan kilauan dan meratakan kebanyakan warna kulit. Gunakan seluruh wajah dan bukannya asas atau dengan primer kegemaran anda untuk kulit yang sekata dan sihat.

Adakah Laura Geller mempunyai keseimbangan dan SPF yang lebih ringan?

Tidak. Anda mesti menggunakan primer dengan SPF atau SPF sebelum menggunakan penyeimbangan dan pemutihan.

Bolehkah anda menggunakan Laura Geller Balance dan Clear Wet?

Tidak digalakkan menggunakan BalanceBright basah.

Adakah Laura Geller Meninggalkan Qvc

Adakah Laura Geller Meninggalkan Qvc? Tidak, penghasilan produk Laura Geller tidak terhenti . Laura Geller adalah seniman kosmetik yang telah bekerja dengan pelbagai bahan, termasuk penekanan dan asas , dalam karyanya . Dia telah bekerja di industri ini selama lebih dari dua dekad.

:eight_pointed_black_star: Mengenai Laura Geller

Laura Geller masih mempunyai minat dengan kecantikan dari usia muda. Cintanya membawanya menjadi artis solek yang popular, mula bekerja di bawah lampu besar Broadway dan kemudian di belakang dengan selebriti dan fesyen .

Namun, Laura telah menumpukan perhatian untuk membuat karya solek untuk gadis-gadis sebenar, dan dia mencipta barisan fesyennya sendiri 20 tahun yang lalu dan melancarkannya di QVC.

Laura berpendapat bahawa kecantikan adalah untuk semua dan mesti berterus terang, kalis ralat dan menyeronokkan. Dia seorang pengajar di hati. Dia melakukan kumpulan mentor Make-up setiap kali Laura berada di udara, dengan pendekatannya yang santai dan ramah.

Dengan petunjuk dan petua, Laura mengubah permintaan profesional menjadi kaedah yang berfungsi setiap hari untuk wanita sejati. Dia menunjukkan betapa cantik dan senangnya kecantikan dapat diubah.

:small_red_triangle_down: Maklumat peribadi

Nama penuh Laura Geller
Anak-anak Daniel
Umur Sehingga 2021 berumur sekitar 63-64 tahun.
Nilai bersih $ 4 Juta
Profesion Jurusolek, Usahawan
Warna mata Coklat
Warna rambut Coklat
Kewarganegaraan Amerika
Tempat Lahir Rock-land County, New York

:white_square_button: Ringkasan

Setiap kali anda menikmati tinggal di NY City dan anda terlibat dalam berurusan dengan Laura Geller atau salah seorang jurusolek seniornya, artis solekan ini mempunyai studio East Side di mana dia mungkin akan membuat wajah anda dengan jenama sendiri.

:eight_pointed_black_star: Rias Mekap Produk Laura Geller

Sebagai tambahan kepada katalog Steamed, Laura Geller mempunyai pelbagai produk untuk kulit, mata, mulut dan penyediaan produk seperti primer.

:small_red_triangle_down: Primer

 • Garis Jarum Kerut untuk Paver Smoother adalah penyaringan terlebih dahulu, yang menyebarkan tekstur dan kedutan kulit.

 • Senang kembali, Silky Skin Improver adalah primer penyerap kilauan berminyak.

 • Spackle Under Beauty Primer menyegarkan kulit dengan petikan ubat herba dan antioksidan .

:small_red_triangle_down: Serbuk dan Asas

 • Serbuk Sutera Serbuk Asli adalah serbuk mineral yang dimampatkan yang memberikan kulit berkilau.

 • The Phenomenal Foundation adalah cecair penyerap super yang memberikan penampilan yang bersih dan lembap.

 • Hardly There Tint Moisturising cream adalah asas untuk kehadiran garis-garis halus, pelindung matahari, dan pelembap elektrolit.

:small_red_triangle_down: Penyembunyikan

 • Cover n Glow Concealer and Highlighter adalah pasangan yang padat dengan keupayaan menyembunyikan untuk menyembunyikan kekurangan dan meningkatkan kulit.

 • Putty Concealer adalah vitamin Dan mineral dan concealer pensil warna reflektif.

 • Erase n Shine adalah cahaya dan penyembunyian untuk penyebaran bintik-bintik dan kekurangan usia.

 • Full Package Concealer adalah concealer pelembap yang merangkumi pelbagai kesalahan dari parut hingga tatu.

 • Concealer yang tidak dibuat meningkatkan dan menyebarkan di sekitar lingkaran gelap.

:small_red_triangle_down: Pipi

 • Clue Tinted Cheek Coloring adalah pigmen dalam cecair yang memberi anda pemerah pipi yang tulen.

 • Cheek Moves adalah pemerah pipi krim padat yang mungkin anda bawa ke hadapan tanpa memerlukan berus pencampuran .

:small_red_triangle_down: Bayangan Mata dan Maskara

 • Eye Keep Durable Eye Color adalah gabungan dari dua bayangan tanpa krim ini.

 • Makeup Magic Brightener Bright Eye yang menakjubkan adalah kilauan mutiara merah jambu berkilat yang indah, bersinar mata.

 • Dual Eye Allure adalah tongkat kembar dengan kecerahan di satu hujung dan penjelasan warna di hujung yang lain.

 • Warna Eye Shadow adalah bayangan cair dengan pigmen berwarna matte dan berwarna mutiara.

 • Penebalan Maskara Hitam yang licin untuk penampilan bulu mata yang realistik.

 • Mascara kuat dengan Fortifier adalah maskara akhir dua yang menggabungkan fortifier untuk memperkuat dan memperhebatkan warna yang dibentuk.

 • Full Thought Lashes sememangnya mascara yang mengandungi protein beras yang berkrim dan besar dengan nutrien untuk menebalkan dan menguatkan bulu mata.

 • Lash Lacquer and Combing adalah kaca berwarna biru yang menjadikan cengkihnya kelihatan berkilat dan warna mata lebih terang.

:small_red_triangle_down: Bibir

 • Gincu melembapkan dan memerah bibir dan boleh didapati dalam 10 warna.

 • Lipstik Creamy Luxury adalah gincu selesai matte lengkap dengan perlindungan pengambilan dan terdapat dalam lima warna.

 • Fantasy Moisturizers Lip Kit adalah warna quatre ringkas dengan berus dan warna yang boleh dicampurkan.

 • Lip Fix Period Panjang Pewarnaan dan Glossy adalah kombinasi tahan lama selama berjam-jam penggunaan dengan lipstik dan glosses dan terdapat dalam lima warna.

 • Lip Puffers adalah lip gloss yang sangat terang dan boleh didapati dalam lima warna dengan vitamin A dan E.

 • Sumber Warna Lip Balm adalah periuk bibir yang tidak melekit, yang memberikan tiga warna warna yang cemerlang.

 • Lip Parfaits adalah botol lip gloss yang berpusing menawarkan kilauan dan kecerahan dan boleh didapati dalam sembilan warna.

 • Pelapik bibir masuk dalam 2 dan tidak akan malap.

:white_square_button: Ringkasan

Laura Geller mengkhususkan diri dalam solek pengantin, dan dia dapat menutup wajah anda dengan sempurna untuk hampir semua majlis. 1044 Lexington Option, New York, NY 10021 adalah lokasi. Dari Isnin hingga Sabtu, dari 9 pagi hingga 7:00 malam

Soalan Lazim - Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai Laura Geller. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Adakah Yayasan Laura Geller baik?

Laura Geller Steamed Balanced Foundation mempunyai lebih daripada 2,550 ulasan dan merupakan produk teratas. Item oleh Laura Geller ini mempunyai 73% hebat dari mereka yang memberi penilaian 5-bintang.

:two: Adakah Laura Geller dihasilkan di China?

Mereka memilih kemudahan pembuatannya bergantung pada jumlah output pelanggan yang terbaik. Mereka mengeluarkan barang-barang mereka di seluruh dunia di Italia, Jerman dan China

:three: Adakah Laura Geller seorang?

Jurusolek dan Pemilik Laura Geller. Laura Geller kini mempunyai daya tarikan sepanjang hayat dengan keanggunan dari usia muda. Kesungguhannya mendorongnya untuk menjadi pembuat profesional yang bekerja dengan selebriti dan bintang kecil di bawah warna panas Sunset boulevard atau di belakang panggung.

:four: Mengapa ulta mempromosikan Laura Geller?

Tidak ada item yang dipanggang dari Laura Geller yang dikeluarkan pada tarikh ini. Glansaol LLC, pengendali Laura Geller, Julep dan Clark's Flavourings, mengatakan pada 19 Disember bahawa mereka sengaja mengemukakan kebankrapan untuk Bab 11 untuk mempromosikan penjualan.

:five: Adakah solek untuk kulit hipersensitif sesuai untuk Laura Geller?

Primer Laura Geller ini sudah dirancang dengan teliti untuk jenis kulit, menjadikannya penyelesaian terbaik untuk mengurangkan kerengsaan yang disebabkan oleh kemerahan. Losyen ini merangkumi kapsul minyak jojoba dan minyak buah alpukat untuk menjadikan kulit anda kelihatan halus dan licin.

:closed_book: Kesimpulan:

Syarikat Laura Geller sentiasa bertujuan untuk meningkatkan penampilan dan keanggunan proses solek wanita. Setiap wanita mungkin mempunyai penampilan video yang glamor, tanpa ada sikat yang kelihatan. Barang memenuhi permintaan dan kehendak wanita yang mahukan glamor, tetapi tidak mahu kehilangan gaya hidup organik mereka.

artikel berkaitan