Adakah Kursus Persediaan Lsat Sepatutnya

Adakah pra-kursus LSAT berbaloi?

Secara peribadi (dan ramai yang akan setuju), saya rasa Power Score dan Test Master adalah kursus yang lebih baik daripada Princeton Review atau Kaplan. Sama ada kursus ini bermanfaat atau tidak bergantung kepada anda sebagai individu. Sekiranya anda dapat memotivasi diri anda untuk menghabiskan lebih banyak masa dengan kunci, anda boleh melakukannya dengan atau tanpa kunci. Saya secara peribadi mengesyorkan agar anda bekerja pada permainan PowerSource Logic Reasoning dan PowerScore Logic kerana kedua-duanya adalah sumber yang hebat. Saya juga bersetuju bahawa Pow Powerscore mempunyai kursus dalam talian untuk anda tanyakan.

Sekiranya anda tidak menemui kunci Skor Daya atau Test Masters tempatan dan tidak menyukai idea kunci dalam talian, anda akan pergi ke Kaplan.

Saya mengikuti kelas persiapan di kampus yang menakutkan. Kuncinya murah dan mencerminkan kursus ini. Guru itu baik dan cerdas, tetapi sepertinya dia tidak dapat menguasai segalanya. Masalah sebenarnya adalah penyelaras yang mengawasi ujian kami. Dia tidak profesional dan kasar. Secara keseluruhan, itu adalah pengalaman buruk. Tutor Powercore hebat apabila anda menjumpainya berdekatan.

Adakah Kursus Persediaan Lsat Sepatutnya