Amanah pelaburan harta tanah adalah jalan kerjaya yang baik. Salah satu proses pulangan terbaik adalah pelaburan harta tanah. Dan bukan hanya pembelian harta tanah harta tanah yang membantu orang mengumpulkan kekayaan. Pelaburan kesihatan dan harta tanah sewa juga membantu orang menjana lebih banyak wang di sektor runcit. Apabila anda mencari pilihan pekerjaan yang sesuai dalam perniagaan harta tanah, ini adalah soalan biasa yang muncul di fikiran anda. REIT adalah kata rasmi untuk amanah pelaburan harta tanah. Kepercayaan pelaburan ini membolehkan anda memiliki sebahagian daripada portfolio harta tanah pelbagai bentuk.

:arrow_right: Amanah pelaburan harta tanah:

Real Estate Investment Trust (REIT) adalah dana bersama yang melabur dalam industri penghasilan harta tanah. Pemegang saham atau pemilik syarikat bertanggungjawab untuk penemuan ini. Orang-orang ini melabur dalam pelbagai aset harta tanah, termasuk hospital, sekolah, gudang, dan hotel, antara lain. REIT melabur dalam projek komersial ini. REIT juga mendapat keuntungan dari pertimbangan cukai yang unik dari kerajaan, yang bermaksud pulangan yang lebih baik bagi pelabur.

:arrow_right: Jenis Pelaburan Harta Tanah:

Adakah pekerjaan dalam pelaburan harta tanah mempercayai pilihan yang lebih baik? Ini bukan hanya soalan yang paling kerap ditanya. Itu adalah pertanyaan yang paling sah. Pelaburan harta tanah, seperti yang diyakini oleh semua orang, adalah pelaburan monetari yang besar dan banyak pertimbangan mengambil risiko. Kaji pelbagai bentuk pelaburan harta tanah yang boleh diakses di REIT.

:dizzy: Amanah Pelaburan Harta Tanah Ekuiti

Pendekatan klasik untuk melabur adalah melalui kepercayaan pelaburan harta tanah ekuiti. Harta fizikal dimiliki oleh perniagaan . Syarikat-syarikat ini mengendalikan pengurusan harta tanah sendiri dan dimiliki sepenuhnya oleh pemegang saham.

:dizzy: REIT gadai janji

REIT gadai janji adalah syarikat yang melabur dalam aset gadai janji. Dan mereka tidak mempunyai harta fizikal sendiri. Bidang operasi utama REIT gadai janji adalah kewangan. Operasi REIT gadai janji adalah kebalikan dari pelaburan harta tanah ekuiti.

:dizzy: Aset

Apa yang kita namakan sesuatu yang mempunyai nilai? Ciri kelas aset yang paling ketara ialah variasi kelas aset. Semua perkembangan komersial, seperti sekolah , hospital, kedai runcit, dan perusahaan komersial lain, diberi pertimbangan keutamaan di bawah aset ini. Ini adalah kategori di mana semua jenis aset dan struktur komersial dimiliki.

Ringkasan:

Real Estate Investment Trust adalah dana bersama yang melabur dalam industri penghasilan. Ia terdiri daripada pelbagai jenis seperti amanah pelaburan Aset, Gadai janji, dan Harta Tanah Ekuiti, dll.

:arrow_right: Jalan kerjaya terbaik dalam Amanah pelaburan harta tanah:

Apabila anda tidak pasti, anda mungkin tertanya-tanya apakah amanah pelaburan harta tanah adalah pilihan pekerjaan yang sesuai. Jawapannya boleh didapati dalam pelbagai jenis pekerjaan dan proses anting-anting yang ditawarkan oleh amanah pelaburan harta tanah.

Dan anda akan gembira mengetahui bahawa harta tanah adalah salah satu profesion dengan gaji tertinggi. Banyak pekerjaan terdapat dalam amanah pelaburan harta tanah, dan sebahagian daripadanya adalah antara pekerjaan dengan gaji tertinggi di pasaran. Tengoklah.

Selain harta tanah dan jual beli rumah, terdapat empat jenis pekerjaan yang boleh diakses dalam perniagaan harta tanah, semuanya membayar dengan baik. Empat pekerjaan dengan gaji tertinggi dalam pelaburan pelaburan harta tanah ditunjukkan di bawah.

:dizzy: Pembangunan:

Ini adalah salah satu fungsi pekerjaan terpenting amanah pelaburan harta tanah. Keseluruhan projek sedang dibina oleh satu pasukan. Kawasan pekerjaan bergantung sepenuhnya pada kerja lapangan, dan pasukan pembangunan bekerjasama dengan kontraktor dan subkontraktor untuk menyelesaikan projek dan membiayai pembangunan harta tanah.

:dizzy: Pengurusan Hartanah:

Pengurusan harta tanah adalah profesion yang paling menarik dalam industri harta tanah. Pengurus harta tanah mengendalikan operasi harian harta tanah individu. Mereka juga memahami faedah perkhidmatan pelanggan untuk kejayaan perniagaan mereka, menjadikan ini sebagai kerjaya harta tanah dengan gaji tertinggi.

Dan jika anda ingin belajar mengenai harta tanah tanpa membuat pelaburan , ini adalah profesional terbaik untuk anda. Adakah pekerjaan dalam pelaburan harta tanah mempercayai pilihan yang lebih baik? Soalan ini mempunyai jawapan yang komprehensif yang bermula dengan pengurusan harta tanah dan berakhir dengan menjadi pelabur.

:dizzy: Pengurusan aset:

Operasi pengurusan aset bertanggungjawab sepenuhnya terhadap prestasi operasi dan kewangan aset portfolio. Majoriti pelabur mengupah pengurus aset untuk mengawasi keseluruhan pengurusan aset presiden syarikat.

:dizzy: Keperluan:

Adakah anda percaya bahawa mencari peluang pelaburan baru adalah tugas yang mudah? Pasukan pemerolehan mencari kemungkinan pelaburan baru untuk dana tersebut. Adakah pelaburan harta tanah mempercayai pilihan kerjaya yang baik, anda mungkin tertanya-tanya. Kemudian anda mula mencari kaedah yang lebih baik untuk melabur dalam pelaburan pelaburan harta tanah.

Sebagai penganalisis kewangan, profil pekerjaan ini memerlukan beberapa pengetahuan dan set kemahiran tertentu. Profil pekerjaan anda akan ditingkatkan dengan pengetahuan anda tentang pasaran modal, pemasaran, dan kewangan.

Pilih daripada empat kategori bidang kerjaya amanah pelaburan harta tanah yang paling biasa. Bilakah anda menyedari bidang minat utama anda? Maka anda dapat dengan cepat menentukan bidang mana yang harus dikejar dan adakah pelaburan harta tanah merupakan pilihan kerjaya yang sesuai untuk anda.

:arrow_right: Faedah Amanah Pelaburan Harta Tanah:

  • Anda memulakan kerjaya pelaburan anda dengan pelaburan kecil, serupa dengan pasaran saham. Setiap kali anda bertanya mengenai pelaburan harta tanah, pemikiran pertama yang terlintas di fikiran adalah bahawa semua pelaburan harta tanah memerlukan sejumlah besar wang. Pelabur kecil, sebaliknya, boleh menggunakan REIT untuk mendapatkan rasa pasaran harta tanah.

  • Stok REIT agak cair. Sahamnya mudah dijual dan dibeli. Dari segi pelaburan harta tanah, usaha komersial selalu lebih bermanfaat.

  • Dari segi pelaburan hartanah, perdagangan pelaburan sentiasa lebih menguntungkan, dan amanah pelaburan hartanah menyediakan keselamatan yang lebih dan meyakinkan giliran besar.

• Majoriti pelabur memperoleh pulangan hampir 90% untuk satu pelaburan, dan REIT memberikan aliran tunai yang konsisten.

Tajuk Pekerjaan Gaji
Gaji Pembangun Hartanah Sharp & Carter $ 132,547 / thn
Gaji Pembangun Harta Aspek Personel $ 68,611 / thn
Gaji Pembangun Hartanah Kingfisher Recruitment $ 60,000 / thn

Ringkasan:

Amanah pelaburan harta tanah adalah dana bersama yang melabur dalam syarikat yang menghasilkan pendapatan. Ia mempunyai peluang membina kerjaya yang hebat seperti pengurusan harta tanah, pemerolehan, pembangunan, dan pengurusan aset.

:arrow_right: Strategi Ekuiti Peribadi Harta Tanah

:dizzy: Teras:

Ini adalah strategi pulangan rendah, risiko rendah / berpotensi rendah yang berputar di sekitar aliran tunai yang dapat diramalkan. Dana ini terutamanya akan melabur dalam hartanah tunggal atau multi-penyewa yang dijaga dengan baik, disewa sepenuhnya, dan terletak di kawasan metropolitan yang penting dan pelbagai, terutamanya di bandar-bandar gerbang. Leverage untuk kaedah asas biasanya antara 0% dan 30%.

:dizzy: Core Plus:

Pendekatan pelaburan harta tanah inti-tambah dan nilai tambah sering dikelirukan dan disalahpahami. Pada asalnya, "inti plus" bermaksud "inti dengan leverage" atau "inti dengan inti leveraged." Leverage untuk pendekatan core plus selalunya berada dalam lingkungan 30 persen hingga 50 peratus.

:dizzy: Nilai tambah:

Ini adalah strategi risiko sederhana hingga tinggi dengan pulangan sederhana hingga tinggi. Ini terdiri daripada membeli tanah, harta tanah yang disewakan atau yang salah tempat, memperbaikinya dengan cara tertentu, dan kemudian menjualnya semula untuk mendapatkan keuntungan . Properti bernilai tambah mempunyai cabaran pengurusan atau operasi, memerlukan pengubahsuaian fizikal, dan mempunyai batasan modal. Prosedur tambah nilai biasanya digunakan antara 40% dan 60% sepanjang masa.

:dizzy: Peluang:

Ini adalah teknik berisiko dengan potensi pembayaran yang besar. Tempat penginapan ini memerlukan pengubahsuaian yang luas. Strategi ini dapat meliputi investasi dalam pengembangan, tanah mentah, dan industri harta tanah khusus. Sebilangan dana peluang akan melabur dalam instrumen hutang awam atau swasta yang dilekatkan atau tidak dilindungi untuk menswastakan, mengemas semula, menyusun semula, dan akhirnya menjual aset ini. Pelaburan taktikal merangkumi taktik arbitraj kewangan atau kaedah untuk melonggarkan atau menyusun pengaturan kewangan yang sukar atau portfolio yang besar dan berlebihan.

Ringkasan:

Amanah Pelaburan Hartanah terdiri daripada strategi yang berbeza seperti teras yang mengalir di sekitar aliran tunai yang dapat diramalkan. Core plus adalah strategi lain yang cukup membingungkan dan disalahpahami.

:arrow_right: Soalan Lazim:

1: Adakah amanah pelaburan harta tanah bernilai?

REIT adalah {pelaburan] ( Pelaburan dalam perbankan ) yang memberikan jumlah pulangan. Mereka biasanya memberikan dividen yang signifikan dan berpotensi untuk pertumbuhan modal jangka panjang yang sederhana. REIT juga merupakan pengubah portfolio berguna kerana korelasi rendah pulangan saham REIT yang disenaraikan dengan pulangan ekuiti lain dan pelaburan pendapatan tetap.

2: Bolehkah pelaburan harta tanah menjadi kerjaya?

Melabur harta tanah adalah salah satu kaedah terbaik untuk mendapatkan wang, tetapi bukan profesion yang mudah untuk dikejar. Banyak pelabur harta tanah pertama kali berjuang untuk memulakan, dan yang lain buntu membaca mengenai pelaburan harta tanah dan bukannya melakukannya.

3: Bagaimana amanah pelaburan harta tanah menghasilkan wang?

REIT menghasilkan wang dengan menyewa, memajak, atau menjual aset yang mereka beli. Pemegang saham memilih lembaga pengarah, yang bertugas memilih pelaburan dan merekrut pasukan untuk mengawasi mereka setiap hari.

4: Mengapa REIT adalah pelaburan yang tidak baik?

Melabur dalam REIT mempunyai beberapa kekurangan. Kelemahan utama REITs adalah bahawa mereka tidak memberikan banyak penghayatan modal. Ini kerana REIT mesti mengembalikan 90 peratus daripada pendapatan kena cukai mereka kepada pelabur , sehingga membatasi kemampuan mereka untuk melabur semula harta tanah untuk meningkatkan nilai atau memperoleh pegangan baru.

5: Bagaimana amanah pelaburan harta tanah berfungsi?

REIT (amanah pelaburan harta tanah) adalah syarikat yang melabur dalam harta tanah yang menjana pendapatan. Pelabur yang ingin mendapatkan akses ke harta tanah boleh melakukannya dengan membeli saham REIT, yang menambahkan harta tanah REIT dengan berkesan ke portfolio pelaburan mereka.

6: Berapakah pulangan purata REIT?

Untuk meletakkan perkara dalam perspektif, S & P 500 yang purata pulangan dividen 1.9 peratus. Sebagai perbandingan, rata-rata REIT ekuiti (yang memiliki harta tanah) membayar sekitar 5%. REIT gadai janji rata-rata (yang memiliki sekuriti yang disokong gadai janji dan aset yang berkaitan) membayar hasil kira-kira 10.6%.

7: Bolehkah anda kehilangan wang dalam REIT?

REIT (amanah pelaburan harta tanah) adalah entiti kewangan biasa yang membayar dividen kepada pemegang sahamnya. Apabila kadar faedah meningkat, modal pelaburan sering mengalir ke bon, meletakkan REIT yang diperdagangkan secara terbuka dalam bahaya kehilangan nilai.

8: Berapakah kerugian maksimum ketika melabur dalam REIT?

Kerugian maksimum semasa melabur dalam REIT adalah sama dengan jumlah keseluruhan yang dilaburkan. Pengagihan pendapatan secara berkala dan kenaikan harga yang berpotensi adalah dua cara pelabur dapat memperoleh keuntungan dari pelaburan REIT. Dividen, bukannya kenaikan harga, menyumbang sebahagian besar pulangan REIT.

9: Adakah REIT lebih baik daripada stok?

Kedua-dua REIT dan saham dapat memberikan aliran pendapatan berterusan kepada pelabur , walaupun REIT memberi penekanan yang lebih besar pada ciri ini daripada ekuiti. Sebilangan syarikat, sebaliknya, tidak membayar dividen, sedangkan REIT mempunyai syarat dividen yang ketat. Pendapatan kena cukai REIT mesti diagihkan dalam dividen sekurang-kurangnya 90% dari masa itu.

10: Berapa lama REIT berlangsung?

REIT dapat menjadi tambahan yang berharga untuk portfolio pelaburan kerana mereka membayar dividen tahunan yang konsisten dan berpotensi untuk pertumbuhan modal jangka panjang. Selama 20 tahun terakhir, jumlah pulangan REIT melebihi Indeks S&P 500, indeks lain, dan inflasi.

Kesimpulan:

Anda boleh belajar mengenai pelaburan harta tanah di sekolah dan universiti. Hanya kajian kes yang dapat dilihat. Terokai sektor-sektor dan biasakan jika anda ingin mengembangkan kerjaya yang kukuh dalam amanah pelaburan harta tanah.

Adakah pekerjaan dalam pelaburan harta tanah mempercayai pilihan yang bijak? Latar belakang anda membantu anda menjadi pelabur yang berjaya atau memperoleh sejumlah wang yang besar. Oleh itu, pergi ke sana dan jelajahi bidangnya, dan jangan lupa untuk berkongsi penemuan anda di bahagian komen.

Artikel berkaitan

Pekerjaan Pembayaran Terbaik Di Amanah Pelaburan Harta Tanah

Amanah pelaburan harta tanah (REIT)

Kumpulan Pelaburan Harta Tanah