ISC New York NY USPS adalah Pusat Perkhidmatan Antarabangsa New York yang terkenal yang merupakan kemudahan di mana semua bungkusan dan surat disusun dan dikemas untuk penghantaran terakhir ke lapangan terbang ke negara lain . ISC dapat mengambil masa sekitar 1 hingga 14 hari untuk membersihkan tradisi dan beban yang tetap akan terus berjalan tanpa penangguhan di seluruh negara.

Nombor Telefon ISC New York NY USPS

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan yang berkaitan dengan proses penghantaran bungkusan, hubungi [+1] 800-275-8777

Cara paling mudah untuk mengesan format nombor ialah 20 digit, misalnya 9999 9999 9999 9999 9999 atau gabungan tiga belas watak abjad dan angka yang biasanya bermula dengan 2 huruf sahaja. Diikuti dengan 9 digit dan diakhiri oleh AS misalnya 999 999 999 AS. Beberapa format lain yang tidak biasa juga mungkin wujud seperti 10 digit.

Maklumat Perhubungan ISC New York NY USPS

Bungkusan diproses sebaik sahaja sampai ke kemudahan. Tidak ada apa-apa yang diadakan di kemudahan. Semua pusat Pengedaran adalah kemudahan 24 jam dan trak dikontrak untuk berjalan mengikut jadual 24 jam selalu.

ISC New York NY USPS adalah Pusat Perkhidmatan Antarabangsa New York yang terkenal yang merupakan kemudahan di mana semua bungkusan dan surat disusun dan dikemas untuk penghantaran terakhir ke lapangan terbang ke negara lain. ISC dapat mengambil masa sekitar 1 hingga 14 hari untuk membersihkan tradisi dan beban yang tetap akan terus berjalan tanpa penangguhan di seluruh negara.

Kelewatan USPS ISC New York 2021

Nampaknya semua bungkusan yang tiba dari luar negara ke ISC NEW YORK atau ISC ke destinasi melalui dua kuarantin. Mula-mula apabila bungkusan tiba maka memerlukan masa sekitar 2 hingga 3 minggu atau mungkin lebih banyak untuk diproses dan diimbas . Selepas itu diperlukan 2 hingga 4 minggu lagi untuk dibebaskan dari ISC dan ia akan terus berjalan tanpa sebarang kelewatan di seluruh negara .

Saya tahu bahawa kita melalui masa-masa sukar bersama tetapi krisis pandemik ini tidak memberi alasan. Hantar dari negara begitu ke seluruh dunia. Mungkin ada kelewatan yang kadang-kadang jelas tidak dapat dibandingkan dengan apa yang berlaku di Pusat Perkhidmatan Antarabangsa USPS ISC.

Sekiranya penghantaran dari Eropah ke Kanada memakan masa kurang dari 1/4 masa berbanding dengan AS yang akan dihantar . Adakah ini sengaja atas alasan politik atau pengurusannya buruk. Kami tidak tahu dengan jujur.

Mari ambil peluang dan bersabar untuk membeli dari penjual antarabangsa . Juga harap bersikap tenang ketika membuat pesanan kerana memerlukan masa kerana masalah kelewatan bukan pada penurunan jumlah penerbangan jelas atau Bea Cukai. Isu utama adalah di USPS ISC NY atau Chicago. Saya tahu ini kerana tidak ada bungkusan yang akan hilang tetapi bagaimana semuanya akan dihantar dengan kelewatan yang besar.

ISC New York NYUSPS Terjebak 2021

Sebagai maklumat di atas, anda tidak akan tahu berapa lama pakej anda akan diproses melalui ISC. Ini boleh membuat ia agak sukar untuk mengetahui jika pakej anda tersekat atau hanya melalui usul . Sedikit lebih perlahan daripada yang dijangkakan.

Inilah sebabnya mengapa sangat penting untuk menunggu lebih lama daripada yang anda fikirkan. Adalah lebih baik untuk membuat aduan atau menghubungi USPS untuk mengetahui apa sebenarnya yang berlaku dan di mana bungkusan saya.

Setelah USPS memulakan proses penghantaran bungkusan anda dengan selamat maka dilabel sebagai transit. Untuk penghantaran domestik sahaja. Sekiranya pakej USPS tersekat dalam transit di depot penyortiran USPS. Untuk penghantaran antarabangsa maka ia boleh terjebak dengan USPS atau di kastam.

Pakej anda mungkin tersekat dalam perjalanan kerana banyak sebab seperti kerosakan, kehilangan atau bahkan kegagalan sistem penjejakan USPS. Kemungkinan besar, Pejabat Pos AS yang kekurangan kakitangan telah salah letak atau salah label atau kadangkala terlalu banyak melihat bungkusan anda. Ini bermaksud ia dapat ditempatkan dengan cukup mudah setelah anda memperhatikan ketiadaannya.

Anda semua mahu memberikan bungkusan anda dengan cepat atau menghantar surat ke ISC sekurang-kurangnya dua atau empat hari dan mungkin seminggu atau lebih untuk diproses melalui ISC sebelum anda mula merasa gementar mengenai kelewatan.

ISC New York NYUSPS Terjebak 2020

 • Pembayaran tunai setiap hari Perkhidmatan Pos untuk beroperasi seharga $ 220 juta . Dari menilai angka itu, jumlah wang tunai yang dimiliki oleh USPS diterjemahkan kepada kira-kira 58 hingga 60 hari kecairan. Sekiranya USPS mungkir pada kira-kira $ 8 bilion, maka ia berhutang kepada Perbendaharaan. Ia masih mempunyai $ 12 bilion. Belum lagi semua pakej masih meningkat. Lebih-lebih lagi kerana adanya perkhidmatan ini.

 • Terdapat masalah besar dengan Personel Jalan Udara yang kita tidak tahu bahawa mereka adalah lelaki atau perempuan tetapi ketika pesawat mendarat di JFK mereka masuk ke dalam pembuli kapal terbang dan mengambil semua MAIL dan Bagasi kemudian mereka membawa semua surat ke kemudahan. Sekarang kebanyakan Kerani Syarikat Penerbangan TIDAK BEKERJA UNTUK AIRLINES mereka adalah pekerja kontrak hanya menghasilkan $ 12 hingga $ 15.00 sejam dengan sedikit atau tidak ada faedah sama sekali. Orang-orang ini selalu berusaha untuk ROB dan mengambil pakej anda dan percayalah bahawa ini adalah masalah terbesar di JFK.

 • Pengguna menerima e-mel ke alamat e-mel yang telah mereka berikan dalam akaun USPS.com peribadi mereka yang mengandungi semua gambar luar kelabu. Juga alamat alamat sehingga 10 keping surat masuk berukuran surat akan segera tiba.

 • Gambar-gambar ini juga dapat diakses di papan pemuka Pengiriman yang dimaklumkan sehingga dapat digunakan sebagai informeddelivery.USPS.com . Hanya 10 hingga 12 surat pertama yang muncul dalam e-mel pada masa ini. Surat dan gambar yang tinggal dapat dilihat di papan pemuka anda. Langkah ini membantu mengehadkan ukuran e-mel yang dihantar kepada pengguna.

 • Selain itu, pengirim surat yang mengambil bahagian dapat melengkapkan sekeping surat digital mereka dengan warna interaktif dan gambar yang dapat diklik di bawah gambar skala kelabu atau mereka memberikan gambar untuk menggantikan gambar skala kelabu. Fungsi ini juga tersedia untuk pakej sama ada dari dalam atau luar negara. Penghantar dapat melengkapkan maklumat pakej yang disediakan oleh Penghantaran Berinformasi dengan gambar warna yang dapat diklik dan interaktif.

Apakah maksud ISC?

 1. Orang kadang-kadang boleh membuat anda keliru jika anda tidak tahu maksudnya dengan tepat. Mungkin dengan mengetahui maknanya akan membantu anda untuk mengetahui maksudnya dalam penjejakan USPS.

 2. ISC adalah singkatan dari Pusat Perkhidmatan Antarabangsa. Semudah itu. Ia adalah bangunan atau tempat di mana semua surat yang keluar dari Amerika Syarikat disusun dan siap untuk dihantar di mana ia perlu dihantar.

 3. Sebelum mereka meninggalkan Amerika Syarikat melalui lapangan terbang atau cara lain, pertama sekali mereka sampai ke ISC. E-mel yang tiba di AS juga melalui dan bekerjasama dengan pemeriksaan kastam sebelum dihantar ke destinasi akhir masing-masing.

 4. Jadi tidak perlu panik jika tidak ada perkara misteri yang berlaku di sini. Email di sana tidak dapat dijejaki kerana semuanya ada di dalam bekas yang tidak dapat anda baca barcode dengan betul.

 5. Sehingga mel sampai ke bandar lain dan dikeluarkan dari bekas kerana menyusun satu-satunya, anda tidak akan mendapat kemas kini penjejakan. Ini mungkin mengambil masa beberapa hari tetapi anda pasti akan dapat.

 6. Sekarang anda tahu apa maksud ISC jika tidak.

Diproses Melalui Kemudahan ISC New York NYUSPS 2021

Ini bermaksud bahawa semua robot telah diimbas sebagai tiba di NY. Mesej seterusnya adalah hasil imbasan lain oleh robot yang harus dibaca:

PUSAT PENGAGIHAN METRO NY yang Tiba di Kemudahan Wilayah USPS.

Dalam Kemudahan Transit ke Seterusnya dan seterusnya ke destinasi terakhirnya.

Mesej penjejakan ini semuanya automatik dan berdasarkan pengimbasan jarak jauh kod bar pada dokumen penghantaran.

Sekiranya dokumen dan kod bar hilang di suatu tempat semasa pengendalian kasar oleh peralatan menyusun automatik maka hanya anda yang tidak akan mendapat penjejakan lebih lanjut. Dan bungkusan tanpa dokumen penghantaran dilakukan kecuali alamat penerima yang ditempatkan di banyak lokasi di dalam kotak.

Terdapat banyak orang yang mengadu tentang penghantaran yang diproses oleh ISC NEW YORK yang tidak pernah dijejaki ke METRO NY DISTRIBUTION CENTRE. Sebilangan besar orang mengatakan ia hilang di suatu tempat.

ISC New York NY USPS adalah Pusat Perkhidmatan Antarabangsa New York yang terkenal yang merupakan kemudahan di mana semua bungkusan dan surat disusun dan dikemas untuk penghantaran terakhir ke lapangan terbang ke negara lain. ISC dapat mengambil masa sekitar 1 hingga 14 hari untuk membersihkan tradisi dan beban yang tetap akan terus berjalan tanpa penangguhan di seluruh negara.

Diproses Melalui Kemudahan ISC New York NYUSPS 2020

ISC yang dikenali sebagai Pusat Khidmat Antarabangsa adalah bangunan di mana surat yang keluar dari AS disusun dan dikemas untuk dihantar ke lapangan terbang berhampiran untuk penerbangan ke seluruh dunia kemudian ke destinasi terakhir.

Perkhidmatan Pos atau Pusat Perkhidmatan Antarabangsa ISC ditubuhkan pada tahun 1996 untuk menjadi lebih kompetitif di pasaran surat antarabangsa Al bersama-sama. ISC mengedarkan dan menghantar surat antarabangsa keluar dan masuk. Rangkaian ISC mempunyai kemudahan dan terletak di lima bandar utama seperti New York, Chicago, Miami, Los Angeles dan San Francisco.

Ia juga merupakan bangunan di mana semua surat yang tiba di AS dan diproses bersama dengan Pemeriksaan Pabean kemudian dikemas ke seluruh AS dan dihantar untuk dibawa ke tujuan akhir. Tidak ada yang misteri berlaku di sana dengan jelas.

Orang sering tertanya-tanya kerana apabila semua surat beredar dari situ maka penjejakan tidak dikemas kini berhari-hari. Itu hanya kerana terdapat dalam wadah di mana kod bar tidak dapat dibaca dan tidak ada kemas kini yang boleh berlaku sehingga tiba di bandar lain dan dikeluarkan dari bekas untuk disusun.

Ringkasan ISC New York NY USPS adalah Pusat Perkhidmatan Antarabangsa New York yang terkenal yang merupakan kemudahan di mana semua bungkusan dan surat disusun dan dikemas untuk penghantaran terakhir ke lapangan terbang ke negara lain. ISC dapat mengambil masa sekitar 1 hingga 14 hari untuk membersihkan tradisi dan beban yang tetap akan terus berjalan tanpa penangguhan di seluruh negara.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan ISC New York NY USPS adalah seperti berikut:

1. Berapa lamakah masa ISC New York NY USPS?

Orang kadang-kadang boleh membuat anda keliru jika anda tidak tahu maksudnya dengan tepat. Mungkin dengan mengetahui maknanya akan membantu anda dalam jangka masa panjang untuk mengetahui maksudnya dalam penjejakan USPS. ISC adalah singkatan dari Pusat Perkhidmatan Antarabangsa. Semudah itu. Ia adalah bangunan atau tempat di mana semua surat yang keluar dari Amerika Syarikat disusun dan siap untuk dihantar di mana ia perlu dihantar.

2. Adakah ISC New York sebelum atau selepas adat istiadat?

Pembayaran tunai setiap hari Perkhidmatan Pos untuk beroperasi seharga $ 220 juta. Dari jumlah itu, jumlah wang tunai yang dimiliki USPS diterjemahkan kepada kira-kira 58 hingga 60 hari kecairan. Sekiranya USPS mungkir pada kira-kira $ 8 bilion, maka ia berhutang kepada Perbendaharaan. Ia masih mempunyai $ 12 bilion. Belum lagi semua pakej masih meningkat. Lebih-lebih lagi kerana adanya perkhidmatan ini. Terdapat masalah besar dengan Personel Jalan Udara yang kita tidak tahu bahawa mereka adalah lelaki atau perempuan tetapi ketika pesawat mendarat di JFK mereka masuk ke dalam pembuli kapal terbang dan mengambil semua MAIL dan Bagasi kemudian mereka membawa semua surat ke kemudahan.

3. Berapa lamakah ISC New York NY USPS mengambil masa 2021?

Orang kadang-kadang boleh membuat anda keliru jika anda tidak tahu maksudnya dengan tepat. Mungkin dengan mengetahui maknanya akan membantu anda dalam jangka masa panjang untuk mengetahui maksudnya dalam penjejakan USPS. ISC adalah singkatan dari Pusat Perkhidmatan Antarabangsa. Semudah itu. Ia adalah bangunan atau tempat di mana semua surat yang keluar dari Amerika Syarikat disusun dan siap untuk dihantar di mana ia perlu dihantar.

4. Mengapa pakej saya tersekat di ISC New York?

Setelah USPS memulakan proses penghantaran bungkusan anda dengan selamat maka dilabel sebagai transit. Untuk penghantaran domestik sahaja. Sekiranya pakej USPS tersekat dalam transit di depot penyortiran USPS. Untuk penghantaran antarabangsa maka ia boleh terjebak dengan USPS atau di kastam. Pakej anda mungkin tersekat dalam perjalanan kerana banyak sebab seperti kerosakan, kehilangan atau bahkan kegagalan sistem penjejakan USPS. Kemungkinan besar, Pejabat Pos AS yang kekurangan kakitangan telah salah letak atau salah label atau kadang-kadang terlalu banyak melihat bungkusan anda.

5. Berapa lama bungkusan diambil setelah membersihkan pabean 2020?

Ia juga merupakan bangunan di mana semua surat yang tiba di AS dan diproses bersama dengan Pemeriksaan Pabean kemudian dikemas ke seluruh AS dan dihantar untuk dibawa ke tujuan akhir. Tidak ada yang misteri berlaku di sana dengan jelas.

Orang sering tertanya-tanya kerana apabila semua surat beredar dari situ maka penjejakan tidak dikemas kini berhari-hari.

6. Berapa lama bungkusan orang dibelanjakan di ISC New York?

Setelah USPS memulakan proses penghantaran bungkusan anda dengan selamat maka dilabel sebagai transit. Untuk penghantaran domestik sahaja. Sekiranya pakej USPS tersekat dalam transit di depot penyortiran USPS. Untuk penghantaran antarabangsa maka ia boleh terjebak dengan USPS atau di kastam. Pakej anda mungkin tersekat dalam perjalanan kerana banyak sebab seperti kerosakan, kehilangan atau bahkan kegagalan sistem penjejakan USPS. Kemungkinan besar, Pejabat Pos AS yang kekurangan kakitangan telah salah letak atau salah label atau kadang-kadang terlalu banyak melihat bungkusan anda.

7. Bolehkah anda menghubungi USPS untuk mengesan pakej?

Cara paling mudah untuk mengesan format nombor ialah 20 digit, misalnya 9999 9999 9999 9999 9999 atau gabungan tiga belas watak abjad dan angka yang biasanya bermula dengan 2 huruf sahaja. Diikuti dengan 9 digit dan diakhiri oleh AS misalnya 999 999 999 AS. Beberapa format lain yang tidak biasa juga mungkin wujud seperti 10 digit.

8. Berapa lama sebelum surat USPS dianggap hilang?

Orang sering tertanya-tanya kerana apabila semua surat beredar dari situ maka penjejakan tidak dikemas kini berhari-hari. Itu hanya kerana terdapat dalam wadah di mana kod bar tidak dapat dibaca dan tidak ada kemas kini yang boleh berlaku sehingga tiba di bandar lain dan dikeluarkan dari bekas untuk disusun.

9. Bolehkah saya menghubungi ISC New York?

Nombor telefon sokongan pelanggan Isc New York Ny USPS Contact adalah +1 (718) 553-9132 / 1-800-275-8777

10. Apakah USPS ISC?

Sebagai maklumat di atas, anda tidak akan tahu berapa lama pakej anda akan diproses melalui ISC. Ini boleh menjadikannya agak sukar untuk mengetahui apakah bungkusan anda tersekat atau hanya bergerak. Sedikit lebih perlahan daripada yang dijangkakan. Setelah USPS memulakan proses penghantaran bungkusan anda dengan selamat maka dilabel sebagai transit. Untuk penghantaran domestik sahaja. Sekiranya pakej USPS tersekat dalam transit di depot penyortiran USPS. Untuk penghantaran antarabangsa maka ia boleh terjebak dengan USPS atau di kastam.

11. Adakah USPS mempunyai nombor 24 jam?

pilihan layan diri tersedia 24/7 dengan menghubungi 1-800-ASK-USPS 1-800-275-8777

12. Berapa lamakah bungkusan dalam kastam?

Setelah USPS memulakan proses penghantaran bungkusan anda dengan selamat maka dilabel sebagai transit. Untuk penghantaran domestik sahaja. Sekiranya pakej USPS tersekat dalam transit di depot penyortiran USPS. Untuk penghantaran antarabangsa maka ia boleh terjebak dengan USPS atau di kastam. Pakej anda mungkin tersekat dalam perjalanan kerana banyak sebab seperti kerosakan, kehilangan atau bahkan kegagalan sistem penjejakan USPS. Kemungkinan besar, Pejabat Pos AS yang kekurangan kakitangan telah salah letak atau salah label atau kadang-kadang terlalu banyak melihat bungkusan anda.

Kesimpulannya

ISC New York NY USPS adalah Pusat Perkhidmatan Antarabangsa New York yang terkenal yang merupakan kemudahan di mana semua bungkusan dan surat disusun dan dikemas untuk penghantaran terakhir ke lapangan terbang ke negara lain.

ISC dapat mengambil masa sekitar 1 hingga 14 hari untuk membersihkan tradisi dan beban yang tetap akan terus berjalan tanpa penangguhan di seluruh negara. Bungkusan diproses sebaik sahaja sampai ke kemudahan. Tidak ada apa-apa yang diadakan di kemudahan. Semua pusat Pengedaran adalah kemudahan 24 jam dan trak dikontrak untuk berjalan mengikut jadual 24 jam selalu.

Mungkin ada kelewatan yang kadang-kadang jelas tidak dapat dibandingkan dengan apa yang berlaku di Pusat Perkhidmatan Antarabangsa USPS ISC.

ARTIKEL BERKAITAN

 1. Pusat Pengedaran Queens NY
 2. Saiz Kotak Kadar Rata USPS