Jahira Dar dilahirkan pada 1 Februari 1985 AS. Teman lelaki jangka panjang Jahira Dar menginginkannya pada 24 Mac 2016 di persekitaran Greece yang indah. Dia adalah penata gaya dan perunding dari republik Dominika. Dialah yang menolong tunangnya untuk mengatasi kesakitan dan trauma perceraiannya yang dahsyat dari isterinya selama 16 tahun berkahwin.

Fakta Pantas Tentang Jahira Dar

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nama Penuh : Jahira Dar

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tempat Lahir : Republik Dominika

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Umur : 1 Februari 1985, dia berumur 35 tahun sekarang.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Warganegara : Dominican

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Rakan kongsi : Cesar Millan (2010–)

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Warna Mata : Coklat Gelap

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Warna Rambut : Coklat Gelap

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Orientasi Seksual : Lurus

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nilai Bersih : 4.1 juta

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Filem : Cesar Millan: Kisah Sebenar

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kanak-kanak : Belum

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tinggi : N / A

Jahira dilahirkan di AS pada 1 Februari 1985. Dia kini berusia 35 tahun. Teman lelaki jangka panjang Jahira Dar menginginkannya pada 24 Mac 2016 di persekitaran Greece yang indah. Dia adalah penata gaya dan perunding dari republik Dominika. Dialah yang menolong tunangnya untuk mengatasi kesakitan dan trauma perceraiannya yang dahsyat dari isterinya selama 16 tahun berkahwin. Wanita itu berketurunan Amerika dan berasal dari etnik campuran. Maklumat mengenai ibu bapa dan adik-beradiknya belum didedahkan. Dia mempunyai badan yang melengkung. Banyak orang mendapat perhatian media kerana hubungan mereka dengan bintang terkenal dan Jahira Dar adalah salah satu daripadanya. Dia terkenal sebagai pelakon, bekas penata gaya, dan perunding almari pakaian.

Jahira dan lelaki itu bertemu pada tahun 2010 dan memulakan kisah cinta mereka. Semasa bertemu Cesar, dia masih bujang. Mengikut sumber, Dar dan teman lelakinya yang lama bertemu di kedai Dolce & Gabbana, di mana dia bekerja sebagai jurujual. Mereka berdua menyukai anjing dan satu-satunya perkara yang sama. Dia mencari orang yang dia bagikan hidupnya yang manis, petualang, jujur, dan penyayang.

Jahira Dar terkenal sebagai orang Amerika sebagai orang yang membantu Dog Whisperer kegemaran mereka. Dialah yang menolong tunangnya untuk mengatasi kesakitan dan trauma perceraiannya yang dahsyat dari isterinya selama 16 tahun berkahwin. Semua orang yang peminat anjing mungkin tahu namanya, Cesar Millan.

Kehidupan Dan Pendidikan Awal Jahira Dar

Jahira Dar dibesarkan di Santo Domingo bersama keluarganya. Ayahnya bekerja sebagai pemandu bas dan ibunya adalah seorang jururawat. Dia belajar di sekolah Carol morgan. Jahira muncul dalam beberapa drama sekolah kerana dia berminat untuk berlakon pada zaman remajanya. Dia mempunyai banyak kawan di sekolah menengah kerana dia tidak mempunyai adik-beradik. Jahira Dar adalah orang Amerika biasa yang menjalani hidupnya sehingga dia bertemu dengan Cesar Millan.

Jahira Dar bekerja sebagai pelakon, perunding almari pakaian, dan bekas penata gaya. Ketika bertemu dengan tunangnya, dia bekerja sebagai jurujual di kedai Dolce & Gabbana. Jahira muncul filem dan juga dalam beberapa episod Dog Whisperer sebagai teman wanitanya. Dia mempunyai minat untuk bertindak sejak zaman remajanya dan merupakan sebahagian daripada kelab drama sekolah, dan pernah muncul di beberapa drama sekolah.

Jahira Dar Net Worth

Jahira Dar sudah meninggalkan kerjayanya tetapi dia juga memperoleh sejumlah wang dari kerjaya gaya pakaiannya dan menolong syarikat tunangnya. Hidupnya berubah setelah dia bertemu tunangnya Cesar. Pada masa ini, nilai bersih Jahira adalah $ 4.1 juta. Pada tahun 2017 kekayaan bersihnya adalah $ 1.6 juta, $ 2 juta pada tahun 2018, dan $ 2.7 juta pada tahun 2019. Manakala, nilai bersih pasangannya adalah sekitar $ 25 juta. Ia tidak dinyatakan dengan jelas mengenai nilai bersihnya dan gajinya belum dinyatakan. Dia mungkin mendapat sejumlah wang dari profesionnya. Nampaknya dia menjalani kehidupan yang mewah. Nilai bersih tunangnya sekitar $ 25 juta.

Jahira Dar Kerjaya

Jahira Dar profesional kerjaya adalah stylist dan perunding. Dia selalu menginginkan pengiktirafan dan mengharapkan segala usaha yang mungkin dia dapat lakukan. Jahira bekerja sebagai jurujual di kedai Dolce & Gabbana. Dia selalu ingin bekerja di industri hiburan, tetapi sayangnya, dia tidak dapat membuatnya. Dengan minat dalam gaya dan fesyen dia berusaha dalam pelbagai bidang lakonan. Dokumentari pertamanya ialah Cesar Millan "The Real Story" yang diterbitkan di National Geographic Channel. Pencapaiannya semua yang dia dapat adalah semua kerana tunangnya.

Pengukuran Badan Jahira Dar Dan Media Sosial

Jahira Dar adalah salah seorang wanita cantik dan cantik dengan ketinggian dan berat badan yang luar biasa. Wajah Jahira yang lebih tersenyum menambahkan daya tarikan pada keperibadiannya yang menarik. Jahira tingginya lima kaki enam inci. Dia mempunyai badan yang lengkung dan elegan serta wajah yang sangat cantik. Begitu juga dengan berat badannya 47 kg. Jahira mempunyai sepasang mata coklat gelap dan rambut berkilat coklat gelap. selain itu maklumat tambahannya belum didedahkan.

Jahira Dar tidak berminat menggunakan media sosial . Dia tidak aktif di mana-mana laman sosial. Profil Facebook , Twitter, dan Instagramnya sendiri tidak dapat diakses oleh orang ramai. Tetapi perincian mengenai dirinya cenderung muncul dari semasa ke semasa di profil rangkaian media sosial suaminya.

Jahira Dar Fiancee Cesar Millan

Jahira Dar mula berkencan dengan Millan pada bulan Ogos 2010 dan memulakan hubungan romantis dengannya hanya setahun setelah dia bercerai dengan bekas isterinya Illusion Millan. Jahira mengatakan bahawa dia menyelamatkannya dari cubaan bunuh diri setelah ayah anjing kesayangannya meninggal pada bulan Februari. Millan adalah pelatih anjing profesional dan keperibadian TV. Dia terkenal dengan siri TV dicalonkan Emmy "Dog Whisperer with Cesar Millan". Mereka berdua berpacaran selama enam tahun sebelum Cesar akhirnya melamarnya di Yunani pada bulan Mac 2016 dan dia berjaya membawanya kembali ke kehidupan normal. Dia melamarnya semasa makan malam romantis di Mount Lycabettus di Athens semasa mereka bercuti di Greece. Dia membungkuk ke lutut dan mengemukakan soalan utama. Dia memberinya sejambak bunga mawar merah jambu.

Saya mahu cadangan itu istimewa dan mengejutkannya, jadi saya menghabiskan berbulan-bulan merancang perjalanan kami ke Yunani, "kata Millan kepada ORANG." Jahira masuk ke dalam hidup saya pada waktu yang tepat.

Kehidupan peribadi

Jahira adalah ibu kepada dua anak tiri dari perkahwinan pertama Cesar. Kehidupannya yang berkahwin dengan Illusion Millan, dia menyambut dua anak lelaki, Andrew dilahirkan pada tahun 1995, dan Calvin pada tahun 2001. Jahira menghabiskan banyak masa dengan Cesar dan anak-anaknya ketika mereka mengunjunginya, kerana mereka berdua tinggal bersama ibu mereka, Illusion, sejak dia bercerai dari dia. Jahira Dar dilahirkan pada 1 Februari 1985 AS. Teman lelaki jangka panjang Jahira Dar menginginkannya pada 24 Mac 2016 di persekitaran Greece yang indah. Dia adalah penata gaya dan perunding dari republik Dominika. Dialah yang menolong tunangnya untuk mengatasi kesakitan dan trauma perceraiannya yang dahsyat dari isterinya selama 16 tahun berkahwin.

Ringkasan Jahira dilahirkan di AS pada 1 Februari 1985. Dia kini berusia 35 tahun. Wanita itu berketurunan Amerika dan tergolong dalam etnik campuran. Maklumat mengenai ibu bapa dan adik-beradiknya belum didedahkan. Dia mempunyai badan yang melengkung. Banyak orang mendapat perhatian media kerana hubungan mereka dengan bintang terkenal dan Jahira Dar adalah salah satu dari mereka. Dia terkenal sebagai pelakon, bekas penata gaya, dan perunding almari pakaian.

Baca Juga

  1. Janet Smollett

  2. Jeff Tietjens

  3. Boogie Tillmon

  4. Elaine Starchuk

  5. Deborah Jennifer Stern

Soalan Lazim

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Jahira Dar adalah seperti berikut:

S1. Berapakah nilai bersih Cesar Millan?

Cesar Millan adalah pelatih anjing Mexico-Amerika, dan keperibadian TV yang telah bekerja di pelbagai dokumentari mempunyai nilai bersih $ 25 juta dolar.

S2. Adakah Cesar Millan berkahwin?

Millan menjadi penduduk tetap Amerika Syarikat pada tahun 2000 dan menjadi warganegara pada tahun 2009, dan tinggal di Los Angeles, California. Dia berkahwin dengan Ilusión Wilson pada tahun 1994, dan mempunyai dua anak lelaki bernama Andrew an calvin. Dia sekarang bertunang dengan Jahira Dar.

S3. Mengapa pembisik anjing dibatalkan?

Mereka melakukannya untuk semua orang dan mereka melakukan perkara yang betul, kata Millan kepada People. Petisyen perubahan organisasi yang ditandatangani oleh lebih daripada 10,000 orang pada hari Jumaat menyebut kaedah Millan pada manusia, mengatakan bahawa dia menggunakan babi sebagai umpan untuk anjing itu semua untuk tujuan hiburan. Ia meminta Nat Geo WILD untuk membatalkan rancangannya.

Kesimpulannya

Jahira Dar dilahirkan pada 1 Februari 1985 di AS. Dia memegang kewarganegaraan Dominican. Jahira Dar adalah gadis paling bertuah yang terkenal sebagai tunangan Cesar Millan. dia merancang Jahira Dar pada 24 Mac 2016 di persekitaran Greece yang indah. Jahira Dar terkenal sebagai orang Amerika sebagai orang yang membantu Dog Whisperer kegemaran mereka. Dialah yang menolong tunangnya untuk mengatasi kesakitan dan trauma perceraiannya yang dahsyat dari isterinya selama 16 tahun berkahwin.

Tidak ada yang penting apabila anda mempunyai pasangan yang lebih menjaga anda daripada mereka. Dia adalah penata gaya dan perunding dari republik Dominika. Mereka berdua menyukai anjing dan satu-satunya perkara yang sama. Dia mencari orang yang dia bagikan hidupnya yang manis, petualang, jujur, dan penyayang.