Memilih seluar jeans anda melihat gaya seluar jeans dan warna basuh terlebih dahulu. Ada yang berwarna gelap dan ada yang berwarna terang. Sebahagiannya memakai seluar jeans kurus sementara yang lain memakai seluar jeans atau seluar jeans yang sesuai dengan kaki. Di sini anda akan mengetahui semua tentang seluar jeans yang sesuai dengan anda.

Jeans adalah ruji almari yang tidak pernah ketinggalan zaman. Walaupun potongan tertentu tidak sesuai dengan gaya, ia tetap akan kembali kepada trend - bertanya khabar jeans ibu!

Seluar jeans denim biru adalah seluar kasual kegemaran semua orang yang boleh digayakan dengan baik dengan segalanya. Mereka boleh menyesuaikan diri dengan almari mana pun dan terdapat banyak gaya dan warna yang berbeza.

Butik dalam talian di AS mempunyai banyak potongan dan warna yang tersedia, jadi baca panduan lengkap untuk mencuci dan gaya jean untuk terus terdidik dan dikemas kini dalam dunia denim.

artikel berkaitan

Seluar jeans wanita

Fesyen lelaki tahun 80an

Fesyen tahun 2000an

Jenis pencuci yang berbeza

Berikut adalah jenis mencuci yang berbeza untuk setiap gaya seluar jeans

:jeans: Basuh pemutih

Seluar jeans pemutih pemutih datang dalam warna yang sangat pudar. Ia mudah dikenali sebagai denim yang ringan dan dicuci yang dibuat dengan menambahkan sedikit peluntur pada kitaran bilas dan mewujudkan warna yang menonjol.

Gaya dengan: Pastel, nada pertengahan, warna neutral dan lebih terang. Apa sahaja dan semuanya kelihatan luar biasa dengan pencucian peluntur. Kasut tenis putih atau booties tan melengkapkan denim warna terang. Dan ini juga menjadikan seluar jeans menjadi bintang pertunjukan.

:jeans: Cuci ringan

Pencucian cahaya menjalani proses yang sama seperti pencucian gelap dan tengah, kecuali dengan bilasan tambahan untuk mencuci lebih banyak pewarna. Pencucian cahaya kelihatan sedikit lebih biru daripada pencucian peluntur. Elakkan memakainya sebagai pakaian kasual kerana warna ini sedikit terlalu kasual. Anda boleh memakainya di luar pejabat.

Gaya dengan: Brights, nada pertengahan, neutral, dan pastel. Kegemaran pakaian spur adalah seluar jeans ringan dengan bahagian atas burgundy.

:jeans: Basuh pertengahan

Gaya jeans mid-wash adalah gabungan pencucian ringan dan gelap. Ia kurang dibilas daripada pencucian ringan tetapi lebih banyak daripada pencucian gelap, yang memberikan rasa pencucian biru pertengahan. Warna ini tidak boleh anda salah dengan denim.

Basuh gelap

Seluar jeans gelap mesti menjadi ruji di almari anda. Ia sedikit biru daripada basuh bilas tetapi lebih gelap daripada cucian pertengahan. Pasangkan denim pencuci gelap ini dengan neutral. Jangan terlalu kerap mencucinya, kerana warnanya mungkin pudar.

:jeans: Basuh hitam

Denim hitam dan kelabu menjalani proses mati sebagai denim biru tradisional, hanya dengan warna pewarna yang berbeza. Denim hitam tidak tahan lama dalam fesyen dan mengelakkan mencucinya terlalu kerap, sehingga warnanya tahan lebih lama.

Potongan dan Gaya yang berbeza

Di sini anda dapat melihat potongan dan gaya seluar jeans yang berbeza.

:jeans: Seluar jeans kurus

Seluar jeans kurus adalah perkara yang selalu digemari oleh semua orang. Mereka mempunyai ketat dari pinggang hingga pergelangan kaki. Butik dalam talian yang bergaya mempunyai seluar jeans kurus dengan beberapa bahagian yang menarik. Pakai dengan kasut, but kasut. Anda juga boleh bermain dengan panjang, berkulit panjang, membalut dengan booties, atau mendapatkan sepasang yang datang ke pergelangan kaki untuk berpakaian dengan tumit.

:jeans: Seluar jeans ibu

Denim berpinggang tinggi, sedikit baggy, berpeluk pinggul bergaya lagi; Seluar jeans ibu kembali!

Gaya dengan tee kegemaran anda atau bahagian atas tanaman dan perbincangan anda untuk perjalanan seterusnya ke pasar. Ini adalah salah satu gaya denim yang kelihatan menakutkan anda. Beli satu dan cubalah; ia akan segera menjadi seluar jeans kegemaran anda.

:jeans: Seluar jeans teman lelaki

Seluar jeans teman lelaki membuat anda kelihatan dan merasa seperti seluar jeans yang anda curi dari teman lelaki anda. Mereka mempunyai kaki yang lurus, lurus, dan dengan sedikit manset di bahagian bawah, ia kelihatan luar biasa. Mereka sangat bertentangan dengan seluar jeans kurus dan semestinya kelihatan longgar dan besar. Anda boleh memakai seluar jeans teman lelaki kerana menjalankan tugas atau acara santai.

:jeans: Seluar jeans kaki suar

Seluar jeans flare mempunyai trend yang kuat! Ia membentuk bentuk seperti loceng dan lebih longgar dan lebih lebar. Seluar jeans ini boleh mempunyai gaya suar sederhana hingga melebar berlebihan dan sangat santai dan santai untuk memakai seluar jeans. Ia memberikan wajah memanjang pada kaki anda dan membuat anda kelihatan hebat dengan seluar jeans yang menyala . Anda boleh memasangkannya dengan gaya kasut kegemaran anda.

:jeans: Baju denim

Pakai legging denim seperti anda akan memakai seluar jeans kurus! Ini bukan denim secara teknikal tetapi kelihatan seperti itu. Dan 10 kali lebih selesa daripada denim. Jeggings adalah seluar jeans yang mempunyai banyak regangan pada mereka dan terasa lebih seperti kain daripada denim sebenarnya. Mereka biasanya ketat kulit dan sesuai seperti legging pasangan kegemaran anda.

:jeans: Berpinggang tinggi

Seluar jeans dengan pinggang tinggi sangat digemari oleh wanita berusia 40-an , 50-an dan 80-an . Mereka telah kembali dalam tren. Ia duduk lebih tinggi di pinggang dan kelihatan luar biasa dengan butang yang tersangkut di bahagian depan.

:jeans:Denim tertekan

Denim yang tertekan bukanlah tanda seluar jeans yang usang. Muncul dalam pelbagai gaya, dari celah lutut hingga lubang ternganga hingga lubang cincang. Tambahkan sepasang denim yang tertekan ke almari anda dan campurkan semuanya. Anda juga boleh menambah sepasang lutut celah, paha yang tertekan, atau gaya tepi kasar ke almari anda dari butik wanita.

: bintang: Ringkasan

Gaya dan warna cuci Jean penting bagi anda jika anda suka berpakaian dan kelihatan menarik dan menarik perhatian.

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan orang mengenai gaya seluar jeans dan warna cuci.

:white_check_mark: 1. Apakah jenis seluar jeans gaya 2021?

Jeans yang terkenal pada tahun 2021 adalah

  • Denim Vintage
  • Celotto
  • Potongan but
  • Seluar jeans kurus
  • Pinggang tinggi
  • Jahitan depan
  • Pendek / Pangkas

:white_check_mark: 2. Apakah jenis seluar jeans yang sesuai dengan bentuk badan saya?

Sekiranya anda mempunyai paha yang ramping dan kencang dan pinggul kecil, anda boleh memakai seluar jeans yang elegan, kurus dan pinggang tinggi yang sangat sesuai dengan anda. Anda bernasib baik jika seluar jeans anda sesuai dengan pinggang, paha, dan pinggul anda.

:white_check_mark: 3. Apa seluar jeans yang harus anda pakai jika anda mempunyai perut yang besar

Pakai seluar jeans bertingkat dan bertingkat tinggi, yang akan menyokong perut anda dan menutupinya. Seluar jeans jenis ini direka untuk menutup perut anda.

Kesimpulannya

Apa kombo kegemaran anda? Butik dalam talian di AS mempunyai kemudahan untuk mencuci, dan gayanya adalah seluar jeans hitam kurus. Sama ada anda suka seluar jeans kurus, jeggings, atau ingin mencuba seluar jeans berwarna pertengahan cuci, mereka mempunyai gaya jean untuk anda. Pergi dan ambil kegemaran anda sekarang!