Jeff Tietjens dilahirkan pada 18 Ogos 1970, di California, Amerika Syarikat. Jeff Tietjens adalah pengacara Amerika yang terkenal dengan hubungannya dengan pelakon dan pelawak Amerika, Aisha Tyler. Bukan kariernya Jeff Tietjens mendapat bintang tetapi kerana perkahwinannya dengan pelawak dan pelakon yang berjaya, Aisha Tyler. Tietjens berkahwin dengan Tyler selama 25 tahun dari tahun 1992 sebelum menceraikannya pada tahun 2017.

Fakta Pantas Mengenai Jeff Tietjens

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nama Sebenar : Jeff Tietjens

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Adik beradik : Tidak diketahui

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pendapatan : Dikaji

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nilai Bersih : $ 8 juta

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Hari Lahir : 18 Ogos 1970

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Warganegara : Amerika

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Umur : 50 Tahun

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tanda Matahari : Leo

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Dilahirkan di : San Francisco, California

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Terkenal Sebagai : Bekas Suami Aisha C. Tyler

Jeff Tietjens dilahirkan di California pada tahun 1970. Berkahwin dengan Tyler selama 25 tahun sebelum menceraikannya pada tahun 2017. Dia berketurunan Amerika dan merupakan sebahagian daripada etnik campuran keturunan Itali. Tanda zodiaknya adalah Leo. Jeff menamatkan pendidikannya dari Dartmouth College dalam bidang Undang-undang dan pentadbiran.

Sebagai bekas suami salah satu rancangan rancangan bual bicara TV yang paling popular, Aisha Taylor. Tietjens menjadi perhatian sepanjang perkahwinannya dengan Tyler. Dia menjadi berita utama kerana perceraian berprofil tinggi pada tahun 2017. Mengikut perjanjian penyelesaian, Aisha Tyler bersetuju membayar Tietjens $ 2 juta sebagai sokongan suami isteri. Jeff Tietjens kini tinggal di Amerika Syarikat di mana dia mempunyai firma guamannya sendiri di tempat-tempat seperti California dan New York.

Walaupun bukan kerjayanya yang membuatnya terkenal tetapi hubungannya dengan aktris, karyanya telah menjadikannya jutawan. Dia mendapat perhatian kerana bekas isterinya. Jeff Tietjens dan isterinya Aisha Tyler menyebutnya berhenti ketika mereka mengajukan perceraian atas hubungan mereka selama lebih dari dua dekad perkahwinan. Kedua-duanya mengikat hubungan pada tahun 1992 sebagai kekasih perguruan di Dartmouth College, New Hampshire, tetapi setelah dua dekad, mereka bercerai.

Nilai Bersih Jeff Tietjens

Setelah Dia Menamatkan Ijazah, Jeff Tietjens memulakan kerjayanya sendiri sebagai peguam dan mempunyai firma guaman di New york. Walaupun bukan sebagai kariernya, dia mendapat semua Stardom tetapi hubungannya dengan pelawak dan pelakon membuat kerjanya dan menjadikannya jutawan. Dia telah membeli sebuah rumah bernilai $ 2 juta di Los Angeles, lebih dari 2.500 kaki persegi. Jeff mempunyai nilai bersih keseluruhan $ 8 juta. Namun, dia belum mengungkap jumlah kekayaan bersihnya di media mana pun namun bekas isterinya, Aisha mempunyai jumlah aset yang diharapkan sebanyak $ 8 juta.

Pendidikan dan Kerjaya Jeff Tietjens

Jeff Tietjens dilahirkan pada 18 Ogos 1970, di San Francisco, California, Amerika Syarikat. Tietjens, yang dibesarkan di California, Setelah menamatkan sekolah menengah, Tietjens didaftarkan di 'Dartmouth College' dari mana dia lulus dengan ijazah sarjana muda dalam bidang undang-undang dan pentadbiran. Sepanjang masa kecilnya dia menyaksikan ayahnya berjaya dalam kerjaya sebagai pengacara. Jadi jeff bertekad untuk menjadi peguam sendiri. Dia juga bersekolah di Law School di Los Angeles dan kemudian melanjutkan pelajaran ke peringkat master. Setelah menamatkan pendidikannya, Jeff Tietjens dimasukkan ke Bar of California negara pada tahun 2000. Dia kemudian memulakan kariernya sebagai peguam, bekerja di pelbagai firma guaman di New York. Dia kini mempunyai firma guamannya sendiri di San Francisco, California dan New York City, New York.

Jeff Tietjens adalah salah seorang pelajar terbaik dan merupakan perguruan tinggi di peringkatnya. Selepas tamat pengajian , dia mendapat pekerjaan segera di kolej yang sama. Dia mempunyai dua rumah besar di Hanover. New Hampshire dan San Francisco. Dia menempuh perjalanan antara dua kawasan ini mengikut jadualnya. Dia belum berkongsi butiran kerjanya mengenai kerjanya. Tetapi diketahui bahawa dia berjaya dan berpengalaman secara profesional.

Kehidupan peribadi

Tidak ada yang tahu alasan sebenar perceraiannya dengan Tyler masih menjadi misteri, khabar angin mengatakan bahawa ketidakupayaan Tyler untuk mengandung memainkan peranan penting dalam perpisahan mereka. Tyler telah membincangkan masalah kesuburan mereka pada masa lalu. Dalam salah satu episod rancangan ceramahnya The Talk, yang disiarkan pada bulan September 2013, Tyler mendedahkan bahawa mereka telah berjuang selama dua tahun untuk berusaha mengandung. Dia bahkan mengatakan bahawa mereka mencuba persenyawaan in vitro tanpa hasil.

Jeff Tietjens suka mengekalkan profil rendah. Dia tidak aktif di media sosial . Dia kini memiliki beberapa firma guaman di New York, Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, lesen undang-undangnya dengan negeri California tidak aktif sejak 2010.

Ukuran Badan Dan Keluarga

Jeff Tietjens tinggi dengan ketinggian 5 kaki 8 inci dan kelihatan sihat dalam usia 50 tahun. Beratnya 54kg. Selain itu, dia mempunyai rambut coklat dan mata hitam. Jeff kini masih bujang setelah bercerai dengan isterinya. Namun tidak ada perincian mengenai keluarga dan adik-beradiknya.

Media Sosial Dan Kewarganegaraan Jeff Tietjens

Jeff ketika ini tidak aktif di laman sosial. Dia tidak memegang akaun di mana-mana laman sosial seperti Facebook, Instagram , dan Twitter. Dia adalah pemegang kewarganegaraan Amerika. Dia tergolong dalam latar belakang etika putih. Jeff Tietjens adalah penganut agama Kristian.

Hubungan dengan Aisha Tyler, Perkahwinan, Perceraian

Jeff Tietjens dan Aisha saling bertemu ketika mereka di kolej mereka adalah kekasih kolej. Aisha juga merupakan lulusan Dartmouth College pada tahun 1992. Semasa di universiti, keduanya memulakan percintaan yang berlangsung selama 20 tahun. Mereka memutuskan untuk mengikat tali pada tahun 1992, dan ketika karier Aisyah mulai berkembang, Jeff juga menjadi lebih popular di samping wanita itu.

Namun, seiring bertahun-tahun, mereka mengalami masalah, yang memuncak pada tahun 2015 ketika Jeff dan Aisha berpisah, dan pada bulan April 2016, Jeff mengajukan cerai, diselesaikan pada bulan Mei 2017. Mereka tidak mempunyai anak bersama. Setelah perceraian selesai, Aisha diperintahkan untuk membayar suami isteri bulanan bernilai $ 31,250, berjumlah $ 2 juta dan pembayaran sekali sebanyak $ 500,000.

Ringkasan Jeff Tietjens dilahirkan di California pada tahun 1970. Berkahwin dengan Tyler selama 25 tahun sebelum menceraikannya pada tahun 2017. Dia berketurunan Amerika dan merupakan sebahagian daripada etnik campuran keturunan Itali. Tanda zodiaknya adalah Leo. Jeff menamatkan pendidikannya dari Dartmouth College dalam bidang Undang-undang dan pentadbiran. Dia menjadi berita utama kerana perceraian berprofil tinggi pada tahun 2017. Mengikut perjanjian penyelesaian, Aisha Tyler bersetuju untuk membayar Tietjens $ 2 juta sebagai sokongan suami isteri.

Baca Juga

  1. Boogie Tillmon

  2. Jual Johnson

  3. Elaine Starchuk

  4. Krew Naomi Burton

  5. Deborah Jennifer Stern

Soalan Lazim

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Jeff Tietjens adalah seperti berikut:

S1. Berapa tinggi Jeff Tietjens?

Jeff Tietjens tinggi dengan ketinggian 5 kaki 8 inci dan kelihatan sihat dalam usia 50 tahun. Beratnya 54kg. Selain itu, dia mempunyai rambut coklat dan mata hitam.

S2. Siapakah temu janji Jeff Tietjens?

Jeff Tietjens hanya berkencan dengan Aisha Taylor. Mereka telah berkahwin selama 25 tahun sebelum menceraikannya pada tahun 2017.

S3. Berapa harga Aisha Tyler?

Aisha Tyler adalah komik, pengarang dan pelakon terkenal yang mempunyai nilai bersih $ 8 juta dolar. Dilahirkan di San Francisco, California, Aisha Tyler menghadiri sekolah seni magnet di San Francisco, dan kemudian lulus dari Dartmouth College dengan ijazah dalam Dasar Alam Sekitar.

S4. Adakah Aisha Tyler menjalin hubungan?

Seolah-olah sekarang, tidak ada pengesahan rasmi mengenai hubungan antara Tyler dan Rickards. Walaupun semua cinta mereka saling menunjukkan di media sosial, tidak ada yang melangkah maju dan mengesahkan bahawa mereka adalah pasangan

Kesimpulannya

Jeff Tietjens dilahirkan pada 18 Ogos 1970, di California, Amerika Syarikat. Jeff Tietjens adalah pengacara Amerika yang terkenal dengan hubungannya dengan pelakon dan pelawak Amerika, Aisha Tyler. Walaupun bukan kerjayanya yang membuatnya terkenal tetapi hubungannya dengan aktris itu, kerjanya menjadikannya jutawan. Dia mendapat perhatian kerana bekas isterinya.

Jeff Tietjens dan isterinya Aisha Tyler menyebutnya berhenti ketika mereka mengajukan perceraian atas hubungan mereka selama lebih dari dua dekad perkahwinan. Kedua-duanya mengikat hubungan pada tahun 1992 sebagai kekasih perguruan di Dartmouth College, New Hampshire, tetapi setelah dua dekad, mereka bercerai. Bukan kariernya Jeff Tietjens mendapat banyak bintang tetapi kerana perkahwinannya dengan pelawak dan pelakon wanita yang berjaya, Aisha Tyler. Tietjens berkahwin dengan Tyler selama 25 tahun dari tahun 1992 sebelum menceraikannya pada tahun 2017.