Berapa Banyak Perlindungan Insurans Auto Yang Saya Tuntut

Dapatkan sebut harga polisi insurans kereta tepat anda. Anda mungkin tidak suka mensia-siakan wang dalam rancangan keselamatan kecederaan diri. Anda mungkin dilindungi jika anda mempunyai insurans kesihatan dan insurans hilang upaya melalui majikan anda. Anda hanya membeli jumlah minimum yang diperlukan.

Anda perlu memastikan bahawa anda mempunyai perlindungan yang betul berbanding tanpa insurans dan juga pemandu yang tidak diinsuranskan. Ia cukup berpatutan di banyak negeri [$ 40a setahun untuk perlindungan insurans bernilai $ 100000] dan jika anda mengalami kemalangan dengan pemandu yang tidak diinsuranskan akan membantu menampung kos insurans perubatan anda. Jika anda telah benar-benar telah memilih untuk membawa BIL untuk 100000/300000 melakukan dengan tepat tepat sama untuk diri sendiri.

Perlindungan Tidak sengaja

Liputan kemalangan dan menyeluruh amatlah berharga jika anda ingin mengganti atau membaiki kereta anda selepas kemalangan. Pelan ini mempunyai insurans yang boleh dikurangkan dan mereka membayar berdasarkan nilai semasa kenderaan anda, bukan apa yang anda bayar untuknya.

Pilih potongan insurans tertinggi yang boleh anda mulakan, kerana potongan yang lebih besar akan mengurangkan premium anda secara dramatik. Anda mencari kerugian yang besar untuk kenderaan anda, bukan untuk semua perkara kecil yang boleh menjadi salah. Anda tidak perlu melaburkan $ 500 dari wang anda sendiri untuk pembaikan kecil setiap saat dan kemudian daripada membayar $ 50 sebulan sama ada anda mahukan kerja pembaikan atau sebaliknya. Jimat perlindungan insurans kemalangan apabila anda mempunyai kerja pembaikan automatik yang menjadikan anda ribuan, bukan ratusan. Perlu diingat bahawa, jika anda mengemukakan kes untuk setiap perkara kecil, premium anda pasti akan meningkat.

Sebilangan kecil negeri meminta pemilik kenderaan untuk membawa polisi insurans tanpa kesalahan, rancangan yang membayar tanpa mengira pemandu kenderaan mana yang salah dalam kemalangan dan menyekat kemampuan anda untuk merungut pelbagai pemandu kenderaan lain.

Minnesota, Florida, Kentucky, Kansas, Massachusetts, Hawaii, New Jersey, New York, Michigan, Pennsylvania, North Dakota, Utah dan juga Puerto Rico memerlukan pemilik kereta untuk melakukan pembelaan ini, walaupun garis panduan mengenai bagaimana dasar-dasar ini berfungsi berbeza mengikut negeri. Pelan ini selalunya cenderung mahal, jadi pastikan untuk mencari tawaran terbaik jika anda hidup dalam keadaan tidak silap.

Cuma cara Membeli Insurans Kereta

Setelah anda menentukan bahawa berapa banyak polisi insurans kenderaan yang anda inginkan, sudah tiba masanya untuk mula membeli. Polisi insurans kereta dan trak banyak bergantung pada kereta dan trak anda, rekod pemanduan dan skor kredit anda, jadi penting untuk membuat kajian.

Kemungkinan besar Mengalami Masalah Insurans Kereta dan juga membaca catatan. Selepas sedikit masa, anda pasti dapat memperoleh konsep dan juga dapat membezakan sebut harga dari sebilangan penyedia insurans. Terdapat 3 jenis perlindungan insurans yang disediakan di bawah.

Penjual lurus: anda mungkin dikenali GEICO dan jenama Progresif. Perlindungan pasaran perniagaan ini terus kepada anda. Kerana tidak ada ejen, tidak ada pembayaran, yang menunjukkan simpanan kewangan diserahkan kepada anda. Namun penyedia insurans ini hanya menerima pemandu yang paling berkesan, jika anda mempunyai latar belakang kemalangan, anda mungkin menghadapi kesukaran untuk mendapatkan perlindungan insurans.