Setinggan

Jongkok adalah perkembangan penting dengan pelbagai jenis. Coklat jongkok dengan berat mudah alih bukan hanya dapat berjalan kaki - ini adalah latihan sukar seluruh badan yang akan meningkatkan daya tahan anda.

Keupayaan untuk bergerak dengan lebih berkesan akan membolehkan anda membuat persediaan dengan selamat dengan beban yang lebih berat.

Untuk meningkatkan kekuatan dan peningkatan kaki, tidak ada yang menolak bahawa bar jongkong berada di atas segalanya, namun jongkong challis adalah menyenangkan selain. Memahami cara menguasai arah terlindung dan mahir juga penting untuk maju dengan berat badan mudah alih yang lain.

Terlebih lagi, ini adalah salah satu aktiviti berat besi yang paling mudah untuk dipelajari dan segera digunakan dalam latihan anda, jadi mengapa tidak memanfaatkannya!

Perjumpaan Turki

Pakaian Turki adalah pembangunan yang sengaja diperlahankan sejak sekian lama. Untuk mencapainya, anda akan bermula dengan berbaring di lantai, pada ketika itu anda akan berdiri, pada ketika itu anda akan berehat semula dalam suatu perkembangan yang berturut-turut.

Aktiviti ini akan membantu anda melakukan aktiviti praktikal dan aktiviti yang dikembangkan lagi. Ini akan memberi petunjuk kepada anda untuk bergerak dengan mudah, dan apabila anda menambah berat badan, ia memerlukan lebih banyak kekuatan, mudah dibawa, dan lebih tepat.

Ini adalah latihan yang fleksibel yang memerlukan perawatan penyayang lembut dan perhatian terhadap perkembangan tubuh manusia.

Untuk bahu yang pejal dan selamat, kekuatan pinggul dan batang yang lebih mudah dibawa: pakaian Turki sangat luar biasa.

Tekan bahu

Sekiranya anda dapat melakukan tiga aktiviti awal dan mempunyai fleksibiliti dan keteguhan bahu yang hebat, penekan bahu periuk atau besi dengan besi adalah satu lagi perkembangan yang luar biasa untuk dipelajari.

Terlepas dari kenyataan bahawa itu adalah akhbar teladan, itu hanyalah latihan bahu yang asas kerana anda menggunakan seluruh badan anda untuk mendapatkan kekuatan dan kekuatan otot yang paling tinggi .

Begitu juga, cara titik fokus berat tidak berada di titik fokus tangan anda memerlukan penyertaan otot deltoid yang lebih menonjol untuk mengimbangi timbunan.

Yang Bersih

Seperti ayunan berat badan yang mudah dibawa, pembersihan adalah satu lagi latihan berbahaya yang dapat mengembangkan kekuatan dan membuat otot di seluruh badan. Perbezaannya di sini adalah bahawa berat mudah alih naik dalam keadaan tegak berbanding dilemparkan secara merata ke badan.

Kebersihan memerlukan waktu yang lama untuk belajar, tetapi setiap kali anda menguasainya, adalah keperluan mutlak untuk membangun untuk membina kesejahteraan anda.

Kegiatan ini semestinya boleh dilakukan secara bersendirian, tetapi di sisi lain ia luar biasa dengan perkembangan yang lebih membingungkan seperti kebersihan dan penekan, yang dilihat sangat baik di antara gerakan latihan berat badan yang lain.

Ragut

Pengambilan berat mudah alih, dalam beberapa kes yang disebut berat besi Tsar berfungsi, adalah pameran pasti kekuatan penuh badan. Semua perkara yang dipertimbangkan, ini tidak ada kaitan dengan pengambilan bar selain dari itu bermula dengan berat di posisi bawah dan dilemparkan ke atas.

Variasi latihan angkat berat ini benar-benar menuntut, namun menawarkan kelebihan yang sangat baik dari segi kekuatan dan kekuatan otot. Ini dapat membantu anda untuk mencapai prestasi atletik anda yang lebih tinggi, mengembangkan ketabahan yang menyentuh hati, dan membuat bahu yang kuat dan menakjubkan.

Tamat

Ini sebenarnya kelebihan yang tidak dapat disangkal yang akan membolehkan anda melancarkan semula kemajuan anda pada masa genangan.

Untuk mencuba tidak mencederakan diri sendiri, sebelum anda memulakan perkembangan ini, anda harus menguasai 5 aktiviti lalu dengan sempurna!