League of Legends Chromebook adalah permainan berasaskan pasukan dengan lebih daripada 140 juara untuk bermain permainan epik. Anda boleh bermain League of Legends di Chromebook, tetapi lebih kompleks daripada OS lain. Anda memerlukan Linux, Linux mutlak, untuk menjalankan League of Legends. Dan anda memerlukan ChrUbuntu atau Crouton untuk memasang Linux. Chromebook mempunyai sistem sendiri yang tidak menyokong League of Legends dan permainan video lain secara langsung.

Bolehkah anda bermain Legends League di Chromebook?

 • Ya, anda boleh bermain League of Legends di Chromebook, tetapi lebih kompleks daripada OS lain. Anda memerlukan Linux, Linux mutlak, untuk menjalankan League of Legends. Dan anda memerlukan ChrUbuntu atau Crouton untuk memasang Linux.

 • Chromebook mempunyai sistem sendiri yang tidak menyokong League of Legends dan permainan video lain secara langsung.

 • Sayangnya, tidak mungkin pergi ke laman web League of Legends dan klik muat turun, tetapi ada cara untuk mengatasi halangan sistem operasi. Berbanding dengan Windows atau Mac, ia memerlukan masa tambahan tetapi dapat dilakukan.

 • Itu mungkin tidak berfungsi pada semua Chromebook, dan anda perlu membuat sandaran data tempatan anda, kerana proses ini akan memadamkan semuanya.

Bagaimana cara memasang League of Legends pada Chromebook anda?

 • Pastikan Chromebook anda mempunyai CPU berasaskan Intel kerana League of Legends hanya berjalan di atasnya, dan beberapa Chromebook menjalankan CPU yang berbeza, seperti ARM.

 • Dayakan Mod Pembangun.

 1. Ini adalah langkah di mana semua data tempatan akan dihapus dan komputer anda rentan, jadi berhati-hatilah.

 2. Tahan Esc + Refresh pertama (kekunci atas keempat) dan tekan butang kuasa.

 3. Seterusnya, skrin amaran akan dipaparkan, dibaca dan kemudian tekan Ctrl + D.

 4. Sekiranya anda masih memilih untuk meneruskan. Seterusnya, anda akan melihat mesej yang mengatakan, "untuk mematikan Pengesahan OS, tekan ENTER."

 5. Kemudian klik Ctrl + D sekali lagi, dan kemudian komputer dimulakan semula.

 6. Ia boleh mengambil masa antara 15-20 minit — video yang sangat baik untuk menunjukkan kepada anda bagaimana keadaan di bawah.

 7. Selepas anda memulakan semula, sesuatu seperti "Pengesahan OS dimatikan" harus dinyatakan.

 8. Itu perkara biasa. Itu perkara biasa. Cukup tekan Ctrl + D dan selamat datang ke mod pembangun ChromeOS.

 • Pasang pautan muat turun ke Crouton

 • Umscheid / crouton (klik pada "klon" atau "muat turun sebagai zip")

 • Untuk membuka terminal, tekan Ctrl + Alt + T, seperti Windows CMD.

 • Masukkan jenis "shell" dan tekan.

 • Berikut adalah jenis pautan pemasangan sudo: -Dt / user / local / bin -m 755 ~ / Downloads / crouton.

 • Ia akan berfungsi jika anda memuat turun Crouton, tetapi pemasang pada akhirnya, kemudian ketik sudo crouton -t Xfce, dan pemasang akan berjalan.

 • Ikuti arahan pada skrin untuk menyelesaikan pemasangan anda . Selepas itu, mulakan sudo startxfce4 dengan Ubuntu (Linux).

 • Menukar Linux:

 • Crouton membolehkan anda memperibadikan Linux anda sendiri dengan pelbagai versi dan persekitaran.

 • Anda harus meneliti dan menonton beberapa video dan memilih yang anda mahukan.

 • Sekiranya anda tidak mahu, taip sahaja.

Bagaimana cara bermain League of Legends di Chromebook?

:small_blue_diamond: Jadi di Chromebook anda, anda mahu bermain League of Legends. Dalam artikel ini, kita akan mengkaji dengan tepat bagaimana melakukannya (langkah demi langkah). Setelah memasang League of Legends di Chromebook, anda akan bermain di bidang keadilan.

Keperluan Perkakasan Asas Untuk memasang League of legends di Chromebook

:small_blue_diamond: Kita mesti memecahkannya kepada keperluan perkakasan tertentu untuk menjalankan permainan untuk menjawab soalan-soalan ini. Proses ini tidak akan berfungsi untuk semua Chromebook. Itulah sebabnya kita mesti melangkaui keperluan perkakasan.

:small_blue_diamond: Komputer riba anda hanya mempunyai satu syarat penting untuk memasang dan menjalankan League: Kita mesti membekalkannya dengan CPU Intel. Itulah tulang kosong minimum.

:small_blue_diamond: Anda dapat melihat pemproses mana yang dimiliki oleh Chromebook anda dengan mencari pelekat Intel di suatu tempat. Sekiranya anda tidak melihatnya, cari pelekat pengeluar di panel bawah. Semua komponen yang digunakan harus disenaraikan. Cari logo atau teks Intel.

:small_blue_diamond: Itu tidak akan berfungsi pada semua Chromebook. Atas sebab inilah kita mesti membincangkan perkakasan. Untuk memasang dan menjalankan League pada komputer riba anda, ia mesti mempunyai CPU Intel.

:small_blue_diamond: Itu minimum. Cari pelekat Intel pada bingkai Chromebook anda untuk melihat pemproses yang dimilikinya. Sekiranya tidak, cari pelekat pengeluar di panel bawah. Ia mesti merangkumi senarai lengkap semua komponen. Untuk digunakan dengan logo atau teks Intel.

:small_blue_diamond: Kami mengesyorkan menggunakan Chipset Chromebook dengan salah satu Cawan berikut untuk tutorial ini: Jangan risau jika anda mempunyai item berjenama Intel yang lain. Baik. Selagi itu Intel, anda akan baik-baik saja (kecuali jika anda mempunyai Chromebook bertarikh).

:small_blue_diamond: Pada masa ini, kami mencadangkan i3 atau lebih tinggi dengan banyak RAM. Kemas kini grafik untuk Summoner's Rift mengubah permintaan sumber.

:small_blue_diamond: Sebilangan besar Chromebook menggunakan pemproses Intel, tetapi ada yang menggunakan pemproses Rockchip atau MediaTek. Salah satu pemproses ini mungkin ada di Samsung atau Asus anda. Samsung mempunyai Chromebook berasaskan ARM, dan Asus mempunyai berasaskan Rockchip.

:small_blue_diamond: Sekiranya anda tidak pasti, cari spesifikasi model anda secara dalam talian. Sekiranya anda tidak tahu apa Chromebook yang anda miliki, lihat panduan ini. Satu-satunya syarat perkakasan lain untuk Liga adalah prestasi.

Lebih banyak RAM dan storan lebih baik. Dengan RAM 2GB dan pemproses Intel Cléron, permainan akan berjalan pada 20-30 FPS. Banyak Chromebook yang lebih baru mempunyai RAM 4GB dan pemproses yang lebih pantas.

:small_blue_diamond: Itu terlalu sedikit untuk League of Legends. SSD 32GB atau 64GB lebih baik daripada cakera keras luaran. Pemacu 16GB tidak akan menahan permainan. Itu mengganggu banyak pengguna Chromebook.

:small_blue_diamond: Sekiranya anda salah seorang daripada mereka, kami sangat mengesyorkan Chromebook dengan lebih banyak storan. Oleh itu, kembalikan atau tukar komputer riba anda. Tetapi semuanya bergantung pada seberapa banyak anda mahu bermain League of Legends di komputer anda .

Sumamry

League of Legends Chromebook adalah permainan berasaskan pasukan dengan lebih daripada 140 juara untuk bermain permainan epik. Anda boleh bermain League of Legends di Chromebook, tetapi lebih kompleks daripada OS lain. Anda memerlukan Linux, Linux mutlak, untuk menjalankan League of Legends.

Kad Permainan League of Legends Prabayar

 • Harga Kanada (Dolar Kanada) RP

 • 10 dolar Kanada 1,020

 • Kanada $ 25 2,600

 • $ 50 5,350 Kanada

Bagaimana saya boleh membayar kad saya untuk League of legends?

 1. Buat akaun di signup.leagueoflegends.com .

 2. Klik di Kedai.

 3. Klik Beli RP.

 4. Kad Prabayar Choisissez, kod puis

 5. Klik Hantar.

 6. Anda telah menambahkan Riot Points anda ke akaun anda!

Bersedia untuk bermain Liga Legenda di Chromebook anda?

:small_blue_diamond: Dengan Musim 11 di MOBA yang paling popular di dunia, kaedah ini masih berfungsi pada Chromebook. Berpegang pada kaedah Linux> Lutris yang paling serasi. Linux USB dan Linux Beta ada, tetapi Crouton kuno berfungsi paling baik. Ia dibina ke dalam Chromebook.

:small_blue_diamond: Grafik yang dikemas kini mengubah permainan. Sama ada anda suka atau tidak, anda memerlukan Chromebook yang berjalan lancar.

Apakah kaedah terbaik untuk bermain League of Legends di Chromebook?

:small_blue_diamond: Oleh itu, anda telah menggunakan Chromebook anda untuk bermain League of Legends. Garis Panduan ini akan menunjukkan kepada anda cara melakukannya secara bertahap. Anda tidak memerlukan masa sama sekali untuk sampai ke Bidang Keadilan setelah memasang League of Legends di Chromebook anda.

:small_blue_diamond: Maklumat penting sebelum anda memulakan Panduan ini cukup rumit, jadi luangkan masa anda dan baca dengan teliti. Ia juga memerlukan beberapa pengkodan dan pengetahuan asas komputer.

:small_blue_diamond: Perlu dicuba lagi jika League tidak berfungsi pada Chromebook anda pada kali pertama. Mungkin memerlukan permainan dengan pengaturan dan bereksperimen sebelum permainan dipasang dan berjalan dengan baik.

:small_blue_diamond: Itu tidak akan berfungsi pada semua Chromebook, dan tidak boleh digunakan secara universal. Beberapa model tidak serasi, dan League of Legends tidak akan berjalan pada perkakasan dan sistem operasi yang sama. Ini keadaan yang pelik.

:small_blue_diamond: Namun, karena kami berusaha menjalankan permainan pada sistem operasi yang tidak dirancang untuk mendukungnya, itu pasti akan menghadapi kesulitan.

:small_blue_diamond: Anda harus selalu membuat sandaran data anda. Memasang LoL pada Chromebook anda akan menyebabkan penggunaan powerwash. Akaun Google anda masih utuh, tetapi data pada cakera keras komputer riba anda telah hilang selama-lamanya.

:small_blue_diamond: Kami akan kembali kepada perkara ini kemudian, dan saya akan mengingatkan anda untuk mengambil langkah mundur. Kami akan merangkumi asas perkakasan, pemasangan, petua prestasi, dan petunjuk penyelesaian masalah jika tidak berfungsi.

Ringkasan

Model yang lebih baru boleh menggunakan Linux (Beta), yang membolehkan anda menjalankan Linux secara langsung di mesin anda tanpa menggunakan Crouton dan memasukkan perintah. Ini mungkin berfungsi dengan LoL, tetapi ada laporan mengenai masalah prestasi, dan itulah sebabnya kami mencadangkan agar tetap mengikuti kaedah Crouton yang dicuba dan benar.

Senarai Beberapa Permainan Chromebook

Permainan Tahun
Legenda Arcane 2012
Musty Shooter 2009
Kad Funky 2004
Penunggang Percuma 2011
Tempat Perlindungan Fallout 2017
Gempa 2003
Spelunk 2012

Bersedia untuk bertarung dengan League of Legends di Chromebook anda

 • Kaedah ini masih berfungsi pada Chromebook dengan Musim 11 MOBA paling popular di dunia.

 • Untuk keserasian terbaik, gunakan Linux> Lutris. Linux Linux dan Linux Beta (dalam Chromebook) ada, tetapi Crouton adalah yang terbaik.

 • Grafik baru mengubah permainan. Sama ada anda suka, Chromebook yang bagus diperlukan.

Mari bergerak ke arah prosedur:

:small_blue_diamond: Memasang League of Legends pada Chromebook adalah proses yang mudah. Mari kita panggil "SoRAKa", lokasi di mana anda akan memasang permainan.

:small_blue_diamond: Itu boleh berlaku antara 2 dan 5 hari (masa yang diperlukan sangat berbeza. (Ini juga idea yang baik untuk mendapatkan Red Bull.) Kami akan memasang Linux dan Windows di Chromebook dalam konfigurasi dual-boot.

:small_blue_diamond: Kerana League tidak berjalan di Chrome OS, ia perlu dijalankan di Linux dengan beberapa pengubahsuaian. Kita mesti memasang Linux untuk bermain Liga. Ia memerlukan Crouton untuk pemasangan Linux.

:small_blue_diamond: Hasilnya, Crouton menang atas Linux dan League of Legends. Itu sahaja yang ada.

Langkah 1:

 • Dayakan Mod Pembangun di komputer anda.

 • Terutamanya, Mod Pembangun mesti diaktifkan.

 • Buat sandaran maklumat peribadi anda di sini.

 • Semua yang tersimpan di cakera keras Chromebook anda akan dipadamkan.

 • Jadi, Chromebook anda akan powerwash sendiri.

 • Membuat sandaran data anda dapat dilakukan dengan menggunakan perkhidmatan cloud seperti Google Drive, cakera keras luaran, atau kad SD.

 • Khas untuk mengatakan, "Pengesahan OS dimatikan."

 • Untuk memasuki Mod Pembangun, tekan "CTRL + D" pada Chromebook anda.

 • Sekiranya anda sudah melakukannya, langkau langkah ini.

 • Crouton mudah disediakan — muat turun Crouton dari GitHub.

 • Kami juga mengesyorkan membaca halaman. Pada langkah seterusnya, pastikan anda menggunakan argumen yang betul.

Langkah 2.

 • Sekiranya anda mempunyai Chromebook dengan skrin sentuh, pertimbangkan untuk menambahkan sokongan skrin sentuh. Anda juga boleh menambahkan parameter keselamatan tambahan jika anda mahu.

 • Masalahnya ialah anda mesti memasukkan kod. Kita dapat mencari kod untuk projek ini di halaman Crouton GitHub. Sebagai alternatif, anda boleh mengatakan "tidak."

 • (Sebagai alternatif, anda hanya boleh mengikuti panduan ini dan memasang penyediaan tulang kosong, yang semestinya mencukupi.)

Langkah 3:

 • Pasang Linux pada sistem operasi Chromebook anda .

 • Untuk bermain Liga, anda memerlukan salinan Linux yang dipasang di Chromebook anda.

 • Di situlah kita sampai ke bahagian yang menarik: kodnya.

 • Ini adalah titik di mana anda akan melihat beberapa perkara menarik berlaku. Jangan risau! Ia sangat mudah.

Kemas kini Penting:

:small_blue_diamond: Model yang lebih baru boleh menggunakan Linux (Beta), yang membolehkan anda menjalankan Linux secara langsung di mesin anda tanpa menggunakan Crouton dan memasukkan perintah.

:small_blue_diamond: Ini mungkin berfungsi dengan LoL, tetapi ada laporan mengenai masalah prestasi, dan itulah sebabnya kami mencadangkan agar tetap mengikuti kaedah Crouton yang telah dicuba dan benar. Namun, jika anda ingin mencubanya, anda boleh melihat tutorial ini untuk mendapatkan Linux (Beta) (Beta). Sekiranya tidak, teruskan dengan langkah di bawah!

Langkah 4.

 • Kami telah menaip semua kod yang anda perlukan untuk memasukkan antara muka baris perintah. Yang mesti anda buat sekarang adalah memastikan bahawa anda tidak salah menaip apa-apa.

 • Pastikan anda menaipnya dengan tidak menggunakan tanda petik. Kesalahan akan dilemparkan sekiranya satu watak tidak sah digunakan.

 • Sekiranya anda mengalami kesilapan, periksa semula bahawa anda telah memasukkan kod tepat seperti yang terdapat di command prompt.

 • Untuk memulakan, anda ingin membuka tetingkap terminal arahan di komputer anda.

 • Untuk melakukannya, tekan pintasan papan kekunci "CTRL + ALT + T", yang akan memunculkan tetingkap dengan teks pengenalan dan latar belakang hitam.

 • (Anda harus menghafal jalan pintas papan kekunci terminal arahan ini kerana anda akan menggunakannya beberapa kali dalam panduan ini.) Ketik "shell" dan tekan Enter.

 • Anda akan melihat lebih banyak teks yang menyatakan bahawa anda memasukkan dari hos tempatan. Di sinilah Linux dipasang.

Langkah 5.

 • Selepas itu, ketik “sudo startxfce4” untuk memulakan. Untuk menyesuaikan Ubuntu, ikuti langkah-langkah di bawah. Atau langkau saja!

 • Membina pemasangan Linux yang disesuaikan Langkah-langkah berikut adalah pilihan, tetapi perlu dibaca untuk mengetahui apakah ada yang berlaku untuk anda.

 • Terdapat banyak pengedaran Linux. Secara lalai, Crouton memasang keluaran sokongan Ubuntu terbaru (12.04 atau lebih tinggi). Unity adalah versi desktop.

 • Anda mempunyai pilihan Dębina, Kali, atau salah satu daripada sebilangan besar pengedaran Ubuntu untuk memasang pengedaran pilihan anda jika anda yakin dengan kemampuan anda.

 • (12.05) adalah satu-satunya versi Ubuntu yang disokong (13.10). Tepat adalah pemasangan Linux lalai untuk Sokongan Jangka Panjang (LTS) (sokongan jangka panjang).

 • Anda mempunyai pilihan untuk memilih persekitaran desktop selain pengedaran Linux.

 • Setiap persekitaran desktop mempunyai antara muka penggunanya, yang membolehkan anda menyesuaikan berapa banyak gula-gula mata yang ingin anda lihat dan ciri mana yang paling sesuai untuk keperluan dan pilihan anda.

 • Mereka yang baru menggunakan Linux harus membiasakan diri dengan pelbagai distribusi Linux dan versi desktop yang ada.

 • Kemudian pilih sebaran Linux dan persekitaran desktop yang sesuai dengan keperluan anda. Sebenarnya, ia agak mudah.

 • Setiap domain berbeza caranya. Ini berlaku untuk persekitaran semula jadi dan pembuatan.

 • Daripada mengikuti panduan ini secara membabi buta, lakukan kajian, tonton beberapa video, dan pilih salah satu yang paling menarik bagi anda.

 • Anda harus berkenalan dan berpengetahuan mengenai pengedaran ini. Pilih satu dengan tahap LTS yang baik dan ikuti dengannya (sokongan jangka panjang).

 • Ini akan menjimatkan masa semasa anda mengemas kini laman web anda. Anda tidak boleh mengalahkan lawan.

Langkah 6.

 • Tukar kod di atas untuk memasang versi atau desktop yang lain jika anda mahu. "-R" menentukan versi pelepasan. Itulah UI desktop.

 • Anda boleh memasang Saucy dengan KDE dengan mengetik: "sudo she / Downloads / crouton -r saucy -t KDE" atau Precise with Cinnamon: "Sudo she" Anda boleh menggunakan versi Ubuntu dan UI desktop yang anda mahukan.

 • Sekiranya tidak ada bendera -r, ia memasang Ubuntu Precise sebagai pakej yang berdiri sendiri.

 • Sekiranya tidak ada bendera -t, kami akan memasang Unity sebagai program yang berdiri sendiri.

 • Satu-satunya perubahan adalah bendera "-rolling", yang memasang versi lain dari Saucy.

 • Ingat bahawa ini hanyalah penyelesaian sementara. Ia boleh gagal. Kami hanya mengesyorkan ini sekiranya anda biasa menggunakan Linux.

Langkah 7.

 • Anda juga boleh memuat turun versi terbaru Ubuntu dengan sokongan yang sangat baik. Ubuntu 13 menggunakan Saucy.

 • Ubuntu 16.04 adalah yang terkini. Jadi distro telah dikemas kini. Menggunakan kaedah ini akan menyebabkan penyelesaian yang stabil dengan sakit kepala yang lebih sedikit.

 • Satu-satunya tangkapan adalah memasangnya dengan menggunakan perintah yang berbeza (yang boleh dilakukan walaupun anda tidak mengetahui kodnya).

 • Terdapat banyak panduan dalam talian untuk membantu anda mendapatkan versi terkini. Yang anda perlukan hanyalah membaca dengan pantas.

 • Anda perlu memilih persekitaran desktop, tetapi ini akan berfungsi sepanjang anda memasang Ubuntu. Sekiranya tidak, hantarkan komen, dan saya akan bantu.

 • Juga, belajar sedikit akan membantu anda menyelesaikan masalah di kemudian hari. Bukankah lebih baik mengajar seseorang memancing? Panduan ini akan membantu anda memasang Linux pada Chromebook anda.

Langkah 8:

 • But semula OS Chrome Anda perlu menghidupkan semula OS Chrome untuk menyegarkan semula pemasangan.

 • Selepas itu, proses memuat turun harus selesai.

 • Tekan "CTRL + ALT + SHIFT + Forward Arrow", kemudian "CTRL + ALT + Refresh" untuk kembali ke Ubuntu.

 • Bersenang-senang dengan persekitaran desktop baru anda.

Langkah 9.

 • Synaptic akan membantu pemasangan Pusat Perisian Ubuntu.

 • Chromebook anda hanya memerlukan tiga aplikasi untuk memainkan LoL.

 • Anda boleh memasang aplikasi lain, tetapi anda harus memasang League of Legends terlebih dahulu untuk mengelakkan kesilapan. Walaupun kelihatan menggoda semasa memasang, jangan lakukan ini buat masa ini.

 • Ia memerlukan sinaptik untuk memasang Pusat Perisian Ubuntu.

 • Ini adalah GUI yang menjadikan pemasangan aplikasi jauh lebih mudah diakses daripada menggunakan baris perintah kecuali jika anda biasa menggunakan Linux.

Langkah 10.

 • Untuk memuat turun Synaptic, anda mesti berada di Ubuntu.

 • Cari ikon Ubuntu di bar kanan bawah. Ketiknya.

 • Kemudian kotak carian. Masukkan "istilah" untuk membuka tetingkap bar.

 • Masukkan "Sudo apt-get install synaptic."

 • Komputer anda kemudian akan memuat turun dan memasang Synaptic. Tunggu kesudahannya.

 • Selepas pemasangan, ketik "sudo synaptic."

 • Ia akan memulakan aplikasi.

Langkah 11.

 • Muat turun Ubuntu untuk membuat pemasangan League of Legends lebih mudah.

 • Setelah memasang Synaptic, pasang Pusat Perisian Ubuntu .

 • Katakan anda belum bersedia untuk bermain; buka Synaptic dan ketik "pusat perisian" ke dalam bar carian.

 • Anda mesti mencarinya. Apabila anda melihatnya, tandakan kotak aplikasi. Apabila anda mencentangnya, ia juga memasang beberapa aplikasi lain. Ia perkara biasa. Kerana Pusat Perisian bergantung pada program lain untuk berfungsi.

 • Setelah mencentangnya, klik "terapkan" untuk memulakan pemasangan secara automatik.

 • Selepas pemasangan, anda mesti menjalankannya.

 • Masukkan "sudo apt-get install playonlinux."

 • Linux kemudian akan memasang aplikasinya. Mungkin memerlukan sedikit masa.

 • Ini akan membolehkan curl di Linux memuat turun League of Legends.

Langkah 12:

 • Muat turun dan pasang League of Legends pada Chromebook anda

 • Pemprosesan akan bermula dalam beberapa saat.

 • Selepas itu, cari kotak "pengujian" di bar menu. (Teks ini mungkin telah berubah sejak itu.)

 • Ikuti arahan di skrin untuk melancarkannya. Akan ada banyak peringatan dan kesalahan, tetapi itu adalah perkara biasa.

 • Selepas anda menyelesaikan semua arahan, permainan akan dipasang.

Langkah 13.

 • Tunggu sebentar (dan pastikan Chromebook anda terjaga). Langkah ini memakan masa, tetapi sangat mustahak.

 • Memerlukan permainan ini akan memakan masa yang lama. Lebih lama dari itu. Atau hari (YMMV).

 • Pilihan pertama: Terus mengetuk pad jejak pada skrin sentuh Chromebook anda dalam beberapa minit agar tetap terjaga.

 • Pilihan ke-2: Ganti pelayan Ubuntu (dan anda boleh memainkan League of Legends dalam penyemak imbas krom.

 • Ini adalah sambungan Chrome yang melancarkan Crouton dalam satu tab.

 • Sebilangan daripada anda mungkin mahu melakukan ini walaupun selepas pemasangan. Dapatkan folder Asimilasi.

 • (Ini akan disimpan ke folder "Muat turun" anda, yang dapat diakses oleh Chrome OS dan Linux jika memasang semuanya dengan betul.)

 • Ketuk "CTRL + ALT + T" untuk membina command prompt.

 • Pergi ke "shell."

 • Pilihan ke-3: Sebagai alternatif, anda boleh memuat turun Crouton Integration dan Stay Awake.

 • Lebih baik memuat turun Keep Awake dari Kedai Web Chrome. Ini betul-betul seperti yang dikatakannya.

 • Sederhananya: Chromebook anda akan tetap terjaga semasa menonton filem, membuat kerja rumah, dan tidur.

 • Dapatkan di sini dan pasangkannya ke Chrome.

Langkah 13.

 • Semasa pemasangan, permainan juga boleh membeku. Ia biasanya berlaku apabila hanya 250Mb yang masih boleh dimuat turun. Ia normal.

 • Ia akan kelihatan beku tetapi akan menyambung semula dengan cepat. Tunggu.

Langkah 14:

 • Ralat Selepas pemasangan, pelancar akan menunjukkan ralat.

 • Ia perkara biasa. Ini adalah sebahagian daripada proses penyediaan Chromebook. Akan ada beberapa kesalahan.

 • Anda akan melihat pilihan League of Legends dengan tanda semak. Kemudian tutup pelancar.

Langkah 15:

 • Pastikan kotak tidak dicentang. Jangan memulakan permainan. Sekiranya anda tidak sengaja

pelancaran

anda boleh terus mengujinya. Sekiranya tidak, nyahpasang LoL dan pasang semula.

 • Pastikan kotak tidak dicentang. Jangan memulakan permainan. Sekiranya anda melancarkannya secara tidak sengaja, anda boleh terus mengujinya. Sekiranya tidak, nyahpasang LoL dan pasang semula.

 • Kemudian kami akan membetulkan ralat.

 • Cari menu "Alat" di PlayOnLinux. Ketiknya. Cari dan lancarkan konsol PlayOnLinux.

 • Setelah dilancarkan, anda akan melihat menu permulaan.

 • Masukkan arahan "POL Config Write NO FSCHECK TRUE."

 • Kemudian berhenti Pemeriksaan ralat dilakukan. Pastikan pengawal Plenilune ditutup

Langkah 16:

 • Pasang semula League of Legends. Ini adalah kali terakhir memasang LoL.

 • Anda akan diminta untuk menimpa pemasang League of Legends kerana anda sudah memasangnya. Pilih "ganti". Kamu patut.

 • Apabila bermula, pilih "baiki" dari menu. Maka ia akan memasang dan memperbaiki permainan . Ia mesti cepat. Tunggu.

 • Anda boleh keluar dari pemasang setelah League dipasang.

Langkah 17:

 • Mulakan League of Legends Klik "Main" untuk memulakan!

 • Tahniah. Bagaimana sekarang? Dengan menggunakan komputer desktop anda, anda boleh bermain League of Legends.

 • Setelah banyak jangkaan, inilah masanya untuk mengakses Sektor demokrasi.

 • Untuk bermain permainan semasa pelancar masih dapat diakses, anda mesti mengklik butang terlebih dahulu (ya, tentu saja, ini baik pada minit ini).

 • Biarkan kotak pilihan "Ingat saya" tidak dicentang. Ini kemungkinan besar akan gagal. Setiap kali anda mengakses laman web ini, anda akan diminta memasukkan maklumat anda.

Beberapa petua untuk bermain Chromebook League of Legends:

:small_blue_diamond: Sekiranya anda keluar dari pelancar secara tidak sengaja, anda boleh memasukkannya semula dengan memilihnya dari menu jalan pintas di menu aplikasi anda atau dengan menggunakan baris arahan (yang, jika tidak, mengerti ketika menggunakan salah satu langkah sebelumnya menggunakan panel kawalan).

:small_blue_diamond: Sekiranya berjaya, berjaya. Chromebook anda kini mempunyai League of Legends. Sudah tiba masanya untuk "R"! # dari LeBlanc yang licin. Sekiranya tidak, kenal pasti kesalahan dan cuba lagi. Mungkin memerlukan beberapa usaha untuk mendapatkannya. Walaupun anda melakukan perkara yang sama pada kali pertama, permainan mungkin dipasang dan dikendalikan pada percubaan kedua.

:small_blue_diamond: Sekiranya tidak, anda perlu bermain-main dengan tetapan, penyelidikan, dan mengunjungi beberapa forum. Sayangnya, tidak ada "penyelesaian universal" baik untuk memasang dan mengkonfigurasi permainan, sehingga waktunya berbeza-beza.

:small_blue_diamond: Kadang-kadang diperlukan pembaikan lengkap. Beberapa permainan memerlukan pemasangan semula. Anda perlu mencuba permainan ini beberapa kali untuk berjaya. Ini menjengkelkan dan mengecewakan, tetapi ia berfungsi apabila anda akan menyerah.

:small_blue_diamond: Semuanya bergantung pada keinginan anda untuk bermain LoL di Chromebook. Muat turun. Pasang semula dan baiki. Ini tidak akan berfungsi kerana banyak sebab. Tetapi jangan buang banyak masa. Mulakan tugas dan teruskan. Membazirkan masa untuk memasang sesuatu yang tidak berfungsi.

Tingkatkan prestasi League of Legends dan FPS di Chromebook anda.

Lakukan tindakan berikut untuk meningkatkan prestasi dan kadar bingkai Chromebook anda:

 • Turunkan kualiti watak untuk menjadikan permainan lebih menyeronokkan.

 • Matikan bantuan. Dengan tetapan ini, kita dapat meningkatkan kadar bingkai saya dari 3 hingga 12 bingkai sesaat menjadi 22-25 bingkai sesaat.

 • Sekiranya anda membandingkan komputer riba ini dengan Chromebook hari ini, ia cukup lama.

 • Kami boleh bermain, tetapi saya tidak mahir. Sudah tentu, 25 tepi sesaat akan menjadi lebih baik, tetapi Chromebook sangat terhad.

 • RAM seharusnya dapat mencapai 22-25 bingkai sesaat pada tetapan terendah.

 • Walau bagaimanapun, ia tidak sesuai. Namun, jika anda hanya mencari perlawanan Liga, ia adalah pilihan yang tepat.

 • Sudah tentu, Chromebook yang lebih baru harus mengatasi pendahulunya dari segi prestasi.

 • Semasa pertempuran pasukan dengan lawan manusia, kadar bingkai turun menjadi 20-25. Acer CB3-131 secara signifikan kurang dimainkan.

 • Tidak bagus bermain LoL pada skrin 11.6 ".

 • Dengan kabel HDMI, anda boleh menyambungkan Chromebook ke monitor komputer atau TV kedua untuk paparan yang lebih baik, atau menyambungkannya secara wayarles.

Ringkasan

Apabila Chromebook anda mempunyai League of Legends. Sudah tiba masanya untuk "R"! # dari LeBlanc yang licin. Sekiranya tidak, kenal pasti kesalahan dan cuba lagi. Mungkin memerlukan beberapa usaha untuk mendapatkannya. Walaupun anda melakukan perkara yang sama pada kali pertama, permainan mungkin dipasang dan dikendalikan pada percubaan kedua.

Soalan Lazim:

Orang ramai bertanya tentang Chromebook League of Legends. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1. Adakah League of legends PERCUMA?

 • Seperti yang mungkin anda ketahui, League of Legends boleh dimuat turun dan dipasang secara percuma.

 • Dikenal sebagai peringkat, mod permainan ini menjadikan League of Legends menyeronokkan.

 • League of Legends adalah untuk bersaing dengan pemain lain untuk menaiki tangga dan hanya tersedia di akaun Level 30.

2. Mengapa League of legends begitu popular?

 • Mengapa Legends League begitu popular? Kerana percuma untuk bermain, dan tidak ada mekanisme untuk "membayar untuk menang" yang disokong oleh Riot.

 • MOBA moden yang paling mudah dicapai adalah bagaimana kerja juara dan objek serta peta dan sasarannya ditentukan dengan jelas.

3. Adakah League of legends tamat?

 • Legends League tidak luput.

 • Pemain keji terus berkembang, begitu juga dengan kehadiran eSports.

 • Dengan lebih daripada 120 juta pemain global, Liga ada di sini untuk kekal. vs 85 juta pemain Fortnite dan 45 juta pemain Overwatch.

4. Adakah layak bermain League of Legends pada tahun 2021?

 • Tidak, League of Legends tidak akan membayar anda wang untuk bermain Liga kecuali anda salah satu yang terbaik di Liga.

 • Tetapi jika anda memikirkan permainan yang menyeronokkan dan sikap positif dan menyenangkan, Liga boleh menjadi sia-sia, terutama dari sudut anggaran (percuma untuk bermain lagi).

5. Mana yang lebih baik: League Of Legends atau Dota 2?

 • DOTA 2 mempunyai tahap pembelajaran yang curam dan mudah dikumpulkan dari League of Legends.

 • Walaupun kelihatan seperti kelemahan untuk DOTA 2, kerumitan permainan menjadikannya lebih bermanfaat sebaik sahaja anda meluangkan masa untuk memahami mekanik permainan dan melakukan konstruksi dan permainan yang luar biasa dengan jayanya.

6. Bolehkah saya bermain League of legends sahaja?

 • Kita boleh bermain permainan biasa sama ada bersendirian atau dengan yang lain (pemain mesti mendaftar secara berasingan untuk setiap permainan) (menjemput 1 hingga 4 pemain).

 • Perlu dipertimbangkan tahap dan kemahiran pemain ketika memasangkan lawan.

 • Satu permainan boleh berlangsung antara 20 hingga 50 minit, tetapi beberapa pertempuran boleh berlangsung hanya 20 minit atau kurang.

7. Adakah League of legends sukar?

 • Legends League adalah permainan yang mencabar.

 • Veteran dan pemandu belajar MOBA tidak menganggap ini bermasalah, tetapi jika anda datang untuk bermain League of Legends dan tidak membaca arahan untuk bermain, ini akan menjadi sukar bagi anda.

 • Ia bukan permainan yang buruk; pemain dan pakar yang mengerikan juga dapat menikmati permainan ini.

8. Mengapa League of legends beracun?

 • Riot menerapkan sistem ranking yang cacat, yang bermaksud lebih daripada semua permainan peringkat 3 (atau 5) yang lain.

 • Jadi orang lebih cenderung mendapat toksik daripada yang lain dengan kehilangan permainan tersebut.

 • Masalahnya juga, kebanyakan orang hanya bermain untuk menang.

9. Mengapa League of legends begitu membosankan?

 • Kita boleh melakukan kerja kecil di League of Legends.

 • Hanya kerana semua item terlalu serupa, setiap orang membina juara mereka hampir sama, sama ada mereka bertanding.

 • Itu membawa kepada permainan yang lebih membosankan kerana anda akhirnya membuat item yang sama berulang kali dalam urutan yang sama.

10. Bolehkah anda menggunakan Chromebook untuk bermain League of Legends?

 • Jawapan ringkasnya adalah ya. The League of Legends boleh dimuat turun dan dimainkan di Chromebook anda.

 • Prosesnya agak rumit, tetapi anda seharusnya tidak terlalu rumit jika mengikutinya selangkah demi selangkah.

 • Proses ini memerlukan CPU berasaskan Intel pada Chromebook anda, dan anda memerlukan Linux untuk menjalankan permainan.

 • Mendapatkan Linux adalah proses bebas dan melibatkan banyak langkah di sini.

 • Sekiranya anda boleh memuat turun dan menjalankan League of Legends di Chromebook anda, pastikan anda menyemak artikel ini untuk memastikan bahawa anda mendapat maklumat terkini mengenai siaran dan perkembangan terkini dalam permainan ini.

Kesimpulannya

:small_blue_diamond: League of Legends Chromebook adalah permainan berasaskan pasukan dengan lebih daripada 140 juara untuk bermain permainan epik. Anda boleh bermain League of Legends di Chromebook, tetapi lebih kompleks daripada OS lain.

:small_blue_diamond: Anda memerlukan Linux, Linux mutlak, untuk menjalankan League of Legends. Dan anda memerlukan ChrUbuntu atau Crouton untuk memasang Linux. Chromebook mempunyai sistem sendiri yang tidak menyokong League of Legends dan permainan video lain secara langsung.

:small_blue_diamond: Model yang lebih baru boleh menggunakan Linux (Beta), yang membolehkan anda menjalankan Linux secara langsung di mesin anda tanpa menggunakan Crouton dan memasukkan perintah.

:small_blue_diamond: Ini mungkin berfungsi dengan LoL, tetapi ada laporan mengenai masalah prestasi, dan itulah sebabnya kami mencadangkan agar tetap mengikuti kaedah Crouton yang telah dicuba dan benar.

:small_blue_diamond: Apabila Chromebook anda mempunyai League of Legends. Sudah tiba masanya untuk "R"! # dari LeBlanc yang licin. Sekiranya tidak, kenal pasti kesalahan dan cuba lagi. Mungkin memerlukan beberapa usaha untuk mendapatkannya. Walaupun anda melakukan perkara yang sama pada kali pertama, permainan mungkin dipasang dan dikendalikan pada percubaan kedua.

artikel berkaitan

Pengenalan League Of Legends

League of Legends (LOL), kadang-kadang dikenali sebagai League, adalah permainan video arena pertempuran dalam talian berbilang pemain yang dikembangkan dan diedarkan oleh Riot Games pada tahun 2009. Pengasas Riot diilhamkan oleh Defense of the Ancients, peta khusus untuk Warcraft III, dan ingin untuk membuat permainan mandiri dalam genre yang sama. Permainan ini dapat dimainkan secara percuma sejak diperkenalkan pada Oktober 2009, dan dikomersialkan melalui watak yang dapat dibeli. Salah satu permainan video paling popular di dunia adalah League of Legends. Setiap bulan, ia dimainkan oleh kira-kira 100 juta pengguna aktif. The most popular export is League of Legends. Over 396 million people watched the 2016 League of Legends World tournament, a five-week event that is the League of Legends equivalent of the UEFA Champions League. What is League of Legends and how does it work? Everything is explained in detail .League of Legends is a video game developed by Riot Games. League of Legends, often known as a MOBA, is a free-to-play multiplayer online combat arena game that is played on the PC.

League Of Legends

League of Legends has become one of the most popular video games in the world since its introduction in 2009. Riot Games' League of Legends is one of the most popular video games in the world. It has a competitive team-based game mode that is built on strategy and outplaying opponents.

Objektif

Players work together as a team to break the opponent Nexus before it is broken by the enemy team. The Legends is a difficult game that combines high-level strategy with fast-paced gameplay.

Welcome to our League of Legends beginner's tutorial. In this guide, we'll go through the fundamentals of how the game is played. This tutorial is for you if you're considering about playing the game, have just downloaded it, or are currently learning the ropes.

Riot Games

Riot Games, the game's creators, estimate that the game attracts around 8 million players. Riot Games produced Legends: Clash of Fates, a multiplayer online battle arena (MOBA) video game.

Operating And Launched The Games Windows

It was created with the Microsoft Windows operating system in mind. On October 7, 2008, the game was first announced, then on October 27, 2009, it was launched. From April 10, 2009, through October 26, 2009, the game was in beta. For the popular Warcraft game, there are two primary heroes. The game League of Legends is classified as a MOBA (Multiplayer Online Battle Arena). Two teams of three or five players compete on a pre-determined map. The goal of the game is to destroy the Nexus, a vital structure in the opponent base. It is not as straightforward as it may appear to achieve that goal. There are many paths to victory in this game, which combines skill and tactics. There are numerous things that a gamer requires. League of Legends had 27 million daily players in 2014, making it the most popular game in the planet. League of Legends is one of the gaming industry's behemoths (along with DOTA 2 and World of Warcraft). In 2014, they had 27 million daily players and 67 million monthly, which is the most number of gamers for any game ever. The figures become even more bizarre. League of Legends is without a doubt the most popular PC game of all time. Each game is a unique challenge because to the MOBA's tactical gameplay and broad variety of champions.

Challengers Of Gamers

In competitive play, though, you must distinguish the Challengers from the scrubs, just like you would in any other game. How do the best League of Legends players in the world demonstrate their worth and, more crucially, avoid being paired with those annoying low-level plunderers? Akshat is League of Legends' newest champion, and he has the ability to bring allies back from the ■■■■, which no other champion in the game has. Champion Of Riot Games

The new champion is part of Riot Games' inaugural multigame tournament, Sentinels of Light. Akshat is a ranged champion with a grappling hook, but his W's passive is the most interesting component of his ■■■■■■■■ When one of Akshat's companions is killed by an opposing champion.

Kesimpulannya

I spent the last year researching the path to becoming a professional League of Legends gamer in Australia, as well as the practicality of such a vocation. It's a challenging topic to analyze because there's only a few years of history to go over. As previously said, League of Legends is a video game that is currently thriving as an e Sport, mostly in Asia, Europe, and the United States. The Legend Circuit, a league for the well-known MOBA game League of Legends, will conclude at KLCC near the end of December. Eight teams will compete for the first place reward of RM 25,000, which will be split between two local teams and two Singaporean teams. Spectators will be able to see not just South East Asia's top LOL but also the best LOL in the world during the two-day tournament.

Soalan Lazim

1: What does League of Legends mean to YOU?

2: When was the online game “League of Legends” released?

3:Which video game company develop the game ''The League Of Legends?

4: ''League Of Legends'' is only designed for ''Microsoft Windows'' ?

5: What animals are seen in the Howling Abyss map of the game ''League Of The Legends''?

Due to the fact that the jangler role in League of Legends has recently become less appealing, Riot is attempting to entice players to choose it by expanding the pool of champions available for this position. Characters like Morgana, whose skills were not originally developed with the forest in mind, have had their abilities altered so that they can freely clean jungle camps.