Lexi Rivera

 • Umur:

19 tahun

 • Tarikh lahir:

7 Jun 2001

 • Tempat Lahir:

California

 • Horoskop:

Gemini

 • Nama penuh:

Alexa Brooke Rivera

 • Pekerjaan:

YouTuber , Personaliti media sosial, tumbler

 • Ketinggian:

5 kaki 1 inci

 • Warganegara:

Orang Amerika

 • Etnik:

Berbilang Kaum (Putih dan Hispanik)

 • Status perkahwinan:

Dalam hubungan (Ben Azelart)

 • Nilai bersih

$ 1 Juta

 • Tempat tinggal

Pantai laut Huntington, California <US of America

Mengenai Lexi Rivera

Kerana saluran YouTube Brent Rivera, kami menyaksikan adiknya, Lexi, berkembang menjadi vlogger dan YouTuber yang berkesan. Alexa kini menjalankan salurannya sendiri, namun dia sebenarnya bekerjasama dengan Brent dalam rakaman tertentu. Alexa Brooke Rivera disebut sebagai lexi rivera

Saluran Alexa mempunyai 2.87 juta pemuja, dan dia membuat rakaman di saluran itu setiap hari Sabtu. Dia memiliki yang luar biasa setelah, dengan mengambil kira bahawa dia mula menyiarkan di salurannya sedikit lebih dari setahun sebelumnya. Karya ini akan memberi perhatian pada panggilan Alexa di YouTube, hadiahnya, dan teori yang merangkumi kehidupan sayangnya.

Terlepas dari kenyataan bahawa Rivera pada mulanya terkenal di pentas media berbasis web yang sudah mati, Vine, dia telah memperoleh banyak peringkat di pelbagai peringkat termasuk Instagram , TikTok , dan YouTube.

(dikandung: 7 Jun 2001 [umur 19]) atau dikenali sebagai Lexi Rivera adalah vlogger YouTube Amerika, Pelakon, Gimnas dan pengaruhi media berasaskan web. Dia bangkit untuk mendapat pujian dari saudaranya yang lebih mantap, Brent Rivera. Dia memulakan salurannya pada 21 Ogos 2010, dan rakaman filem dengan rakan-rakannya; Ben Azelart, Andrew Davilla, Caleb Burton, Stokes Twins, Dominic Brack, Pierson Wodzynski, dan Lexi Hensler. Di antara rakan-rakannya, dia terkenal berkencan dengan Ben, Andrew, dan Dom. Sebahagian besarnya dia membuat helah dan rakaman vlog dengan orang yang disayanginya. Dia mempunyai lebih dari 7 juta pemuja pada catatan Instagram lexibrookerivera dan 14 Juta pengikut di Tiktok. Dia kerap bekerjasama dengan Brent pada bahan video untuk menghasilkan pendapatan.

Lexi mula menyiapkan diri ketika masih kecil, dan dia langsung berubah menjadi genius. Dia pernah mengambil bahagian dalam persaingan sekolah, dan dia memenangi hadiah utama selama persaingan antara sekolah. Peminatnya pada masa ini akan melihat kebolehannya jatuh melalui media berasaskan web. Dia akhir-akhir ini menyiarkan video Instagram dirinya melakukan latihan gimnastik harian. Dia memukul kepala menuju akhir video, namun ia menunjukkan bahawa dia benar-benar memegang kemampuannya.

Lexi membuat persembahan lakonannya ketika dia tampil dekat oleh saudaranya dalam susunan YouTube bernama Brobot. Lexi mengambil bahagian Max, dan Brent mengambil bahagian Gil.

Dia menjamin bahawa dia tidak mempunyai saudara yang paling disayangi

Lexi Rivera dibawa ke dunia pada ketujuh Jun 2001 di Huntington Beach, California. Dia dibesarkan oleh tiga orang kakak lelaki. Blake Rivera, adik tertuanya, adalah pemain hoki berbakat, dan dia bermain di gelaran umum dengan pasukan Jr Ducks Hockey Team. Brice adalah saudara kandungnya yang kedua tertua, diikuti oleh Brent Rivera. Keluarga ini sangat dekat, dari apa yang dapat kami sampaikan dari catatan media dalam talian Lexi.

Lexi melaburkan sebahagian besar tenaganya dengan Brent, namun dia mengatakan bahawa dia tidak mempunyai saudara yang paling disayangi. Dia menghargai mereka semua sama. Dia menyatakan dalam sebuah video bernama Wait, Who's My Favorite Brother ?;

"Saya tidak mempunyai pilihan utama, saya juga menyukai mereka semua ... saya menyiarkan foto adik-beradik saya dan semua orang menyerupai, 'Astaga ya ampun! Anda sangat bernasib baik. Anda akur dengan baik. ' Saya betul-betul bernasib baik. Saya betul-betul bernasib baik. Mereka semua memuja saya tanpa keraguan dan saya pasti sangat menyayangi mereka. "

Mengenai

Saudari dari media berasaskan web dan bintang video web Brent Rivera yang merupakan sensasi media berasaskan web dengan perbuatannya sendiri. Dia mempunyai lebih daripada 7 juta penyokong di akaun Instagram lexibrookerivera. Dia kerap bekerjasama dengan Brent pada kandungan video.

Sebelum Ketenaran

Dia menyampaikan gambar pertamanya di Instagram pada 26 Mei 2012. Ini kira-kira tiga tahun selepas adiknya membuat video YouTube pertamanya.

Trivia

Dia mempunyai lebih daripada 5 juta penyokong di saluran YouTube Alexa Rivera, di mana dia menyiarkan rakaman komedi seperti muslihat dan kesukaran. Dia menyiarkan video kehamilan palsu yang disebut "Saya MENJADI !?" pada bulan September 2019 yang memperoleh lebih dari 20 juta perspektif.

 Dia mempunyai sepupu, Nicolette Durazzo.

 Dia juga mempunyai dua lagi adik beradik berpengalaman, Blake dan Brice Rivera.

 Dia berlakon dalam rancangan bernama BroBot, oleh Brat (saluran YouTube lain).

 Dia suka memperdaya rakan-rakannya, terutama saudara kandungnya Brent.

 Dia telah menerima akrobatik sebagai anak muda dan sepenuhnya dapat menyesuaikan diri.

 Salah seorang temannya yang dihargai adalah Sofie Dossi, seorang pelakon yang fleksibel.

 Dia seorang pescatarian.

 Dia dan Brent berkongsi makanan yang paling disukai, Sushi.

 Dia dibawa ke dunia di Los Angeles, California.

 Youtuber yang paling disukainya ialah David Dobrik.

Kehidupan keluarga

Dia mempunyai tiga lagi adik beradik: Brent, Brice dan Blake Rivera. Orang-orangnya bernama John dan Laura. Dia berpacaran dengan Ben Azelart. Mereka berpisah pada akhir 2020.

Yang berkaitan dengan

Dia telah mengetengahkan Andrew Davila dalam rakaman di saluran YouTubenya.

Tanpa menghiraukan adik-beradiknya, Lexi mendakwa ibunya adalah motivasi terbesarnya. Dia memberitahu A-rundown Nation bahawa dia mengagumi ibunya;

"Dia adalah individu yang paling baik hati, dan dia telah menunjukkan kepada saya betapa pentingnya semangat dan kerja yang sukar. Di atas segalanya, dia secara konsisten berfokus pada kenyataan bahawa sangat penting untuk mendekati orang lain dengan penuh rasa hormat dan menerima perbezaan mereka. "

Keluarga Lexi, sblings dan penjaga

Lexi dibesarkan dengan orang-orangnya di california, dan kerap melakukan rakaman dengan ibunya.

Dia memulakan usaha YouTubenya pada Ogos 2010

Pada bulan Ogos 2010, Brent membuat saluran YouTube untuk Lexi bernama Lexiloulouu. Brent menjadikan saluran untuk membuktikan kemampuan Lexi sebagai pemain akrobat. Walau bagaimana pun, ketika keberadaan Brent di YouTube berkembang, dia mulai kurang pada saluran Lexi, dan lebih banyak lagi di salurannya.

Akhirnya, rekod tersebut menjadi pendam pada tahun 2012. Walaupun demikian, ini bukanlah penamat profesion Lexi di YouTube. Dia tampak banyak di saluran YouTube Brent, dan dia tidak lama kemudian memperoleh media berdasarkan web berikut. Lexi juga muncul di saluran YouTube Brice Rivera.

Ketenaran Lexi muncul di Instagram, dan lambat laun, dia memilih untuk menyalakan kembali profesion YouTube-nya. Dia menyiarkan video YouTube pertamanya pada bulan Julai 2018 pertama di mana dia menjawab pertanyaan yang disiarkan oleh peminatnya di Instagram. Saluran YouTube Rivera terdiri daripada reka bentuk dan rakaman hebat dengan keluk komedi. Lexi juga menyiarkan rakaman cabaran dan tipu daya.

Rivera saat ini sangat utama di YouTube, dan dia nampaknya membuat jumlah yang sangat besar dari penyalahgunaan media dalam taliannya. Lexi menyatakan bahawa jika dia bukan bintang YouTube, dia harus berubah menjadi rakan sekerja doktor. Dia mendapat 5 juta penyokong di youtube.

Anda tidak seharusnya menjadi kaki tangan untuk membawa wang tunai di YouTube (hanya membuat akaun AdSense dan mendapatkan tontonan cukup untuk menanganinya), namun menjadi Rakan Kongsi menjadikannya lebih mudah.

Rakan YouTube mendekati banyak sumber pendapatan: iklan, namun caj keahlian Premium YouTube dan sorotan yang mengetuk dompet peminat anda secara langsung seperti Super Chat, penyertaan saluran dan rak produk (lebih lanjut mengenai ini kemudian.)

Peringkat 1. Mulakan saluran

Cuba jangan tertekan, kami mempunyai panduan berguna untuk ini. Ia dipanggil 'Cara membuat saluran YouTube .'

Tahap 2. Jadikan saluran anda cukup bermanfaat sehingga memenuhi syarat Program Rakan Kongsi YouTube

Untuk menyertai program ini, anda memerlukan sekurang-kurangnya 1,000 sokongan dan 4,000 jam tontonan dalam setahun terakhir. Memohon Program Rakan Kongsi YouTube

Untuk mendapatkan secara langsung melalui YouTube, anda harus berkolaborasi dengan laman web ini. Apabila anda melakukannya, terdapat beberapa cara yang berbeza untuk berniaga, namun untuk menjadi rakan sekerja anda harus memenuhi syarat:

• Rakaman anda harus mematuhi peraturan mempublikasikan laman web ini dan mempunyai lebih dari 4.000 jam tontonan umum yang sah dalam setahun terakhir.

• Anda harus tinggal di wilayah yang berkelayakan.

• Anda memerlukan lebih daripada 1,000 sokongan.

• Anda perlu menyambungkan akaun Google AdSense.

Semakin banyak rakaman yang anda miliki, semakin mudah untuk mencapai masa tinjauan. Rakaman unggul, rakaman menarik pasti dapat dilihat, jadi perlu membayar tenaga untuk mengatur dan membuat. Apabila anda memenuhi keperluan, anda boleh melamar dengan mengklik profil anda dan menjelajah ke segmen "penyesuaian".

Sebagai rakan sekerja, anda boleh membawa wang tunai melalui iklan, kelebihan penyertaan dan sorotan seperti Super Chat, yang membolehkan penonton membayar agar mesej mereka ditampilkan semasa siaran langsung.

Berikut adalah beberapa idea untuk mendapatkan jumlah yang lebih besar dari jumlah tontonan YouTube yang berharga itu.

Tahap 3. Sediakan akaun AdSense

Ini langsung. Cukup ikuti manual sebenar YouTube untuk akaun AdSense.

Untuk mendapatkan pengesahan sebagai rakan sekerja, anda perlu mengaitkan saluran anda dengan Google AdSense, kerangka kerja penerbitan organisasi. Publik menggunakan AdSense untuk menawarkan ruang pada rakaman yang bergantung pada pemboleh ubah seperti orang ramai, tema video dan kata kunci yang penting.

Apabila semuanya selesai, anda akan dibayar bergantung pada jumlah "tayangan" yang dirakam oleh rakaman anda; itu adalah titik di mana seseorang mengetuk atau menonton promosi. Iklan tidak menunjukkan setiap kali seseorang menonton video, jadi orang yang melihat tidak membuat tafsiran langsung untuk mendapatkan wang tunai di bank. Selain itu, YouTube mengurangkan pendapatan promosi; ia tidak akan memperlihatkan kadar itu.

Anda akan mendapat ansuran setelah jumlah anda berjumlah $ 100, jadi jika anda mempunyai sedikit saluran, anda mungkin akan dibayar hanya pada selang waktu yang tetap. Anda mungkin perlu menyimpan sebahagian wang itu untuk caj kerana Google, yang mengeluarkan ansuran AdSense, mungkin tidak akan mengurangkan komitmen penilaian penuh anda.

Tahap 4. Selidiki sorotan penyesuaian baru anda

Setiap saluran penyesuaian mempunyai keperluan kelayakan yang pelbagai. Sebagai contoh:

• Pendapatan iklan: untuk memperoleh pendapatan promosi, anda seharusnya berumur 18 tahun, dan anda harus membuat kandungan yang ditaja dengan baik. Pada asasnya, semakin tidak dapat dipertikaikan rakaman anda, semakin banyak penerbit YouTube akan terbuka untuk menyiarkan iklan mereka, dan semakin banyak wang yang anda hasilkan.

• Pendapatan Premium YouTube: jika bahagian YouTube Premium menonton video anda, anda mendapat sedikit caj keahlian mereka. (Yang ini diprogramkan, yang pantas.)

• Penyertaan saluran: untuk menjual pendaftaran saluran kepada penyokong anda (iaitu, peminat anda memilih untuk membayar sejumlah wang tambahan kepada anda), anda harus berada dalam sebarang acara 18 dan mempunyai lebih daripada 30,000 penyokong.

• Rak barang: untuk menjual barang dagangan dari rak produk YouTube, anda semestinya berumur 18 tahun dan mempunyai 10,000 penyokong.

• Ansuran Super Chat: sekiranya anda memerlukan peminat anda untuk membayar agar mesej mereka ditampilkan dalam lawatan langsung anda semasa siaran langsung anda, anda semestinya berumur 18 tahun (dan tinggal di negara di mana komponen tersebut diiklankan) . Tahap 5. Hantar ke tinjauan berterusan

Sebagai Rakan YouTube, saluran anda akan memiliki kualitas yang lebih baik, seperti di YouTube. Anda perlu mengikuti pendekatan Program Rakan Kongsi YouTube, namun Panduan Komuniti. Juga kekal di sisi undang-undang harta intelek yang betul.

Jual produk anda sendiri

Mungkin anda membezakan sebagai pembuat bahan pertama, dan orang perniagaan kedua. (Ingatlah bahawa Drake juga menjual baju.)

Sebaliknya, anda adalah syarikat yang berwawasan pertama dan pembuat video kedua, yang bermaksud anda mungkin mempunyai item sekarang, dan anda merancang prosedur promosi YouTube untuk menjualnya.

Walau bagaimanapun, stok adalah kaedah praktikal untuk membawa wang tunai dari YouTube.

Tahap 1. Membayangkan dan merancang item anda

Produk untuk saluran anda bertujuan untuk menangani dan memberi makan hubungan orang ramai dengan anda. Itu menunjukkan bahawa barang dagangan anda seharusnya luar biasa.

Bintang YouTube Hawaii Ryan Higa mengirimkan minuman berkafein berasaskan susu Ninja Melk untuk menggunakan kemasyhuran satira viralnya, Ninja Melk. Walaupun dia juga menjual baju dan barang dagangan lain dari kedai dalam taliannya, daya tarikan Ninja Melk cukup luas kerana ia memiliki laman web sendiri.

Petua profesional: Anda mungkin mempunyai lebih banyak pemikiran untuk menjual barang daripada yang anda dapat. Oleh itu, mulakan dengan mencuba beberapa perkara. Namun, pastikan anda berhubung dengan orang ramai dalam interaksi dinamik. Tinjau mereka mengenai apa yang mereka perlukan. Atau sebaliknya membina buzz dengan menawarkan item sekali sahaja yang dikenali dengan pencapaian cek sokongan besar.

Tahap 2. Sumber dan tambahan barang anda

Pada amnya, anda memerlukan pembuat, penyedia atau pengedar untuk membuat dan menyampaikan barang anda. Beberapa pembekal akan menyampaikannya kepada anda, dan ada yang akan menjimatkan stok, penghantaran dan pulangan otak anda dengan menguruskannya sendiri.

Sekiranya anda tidak tahu harus mulai dari mana, lihat cara Shopify mengenai bagaimana mencari organisasi fizikal untuk menjadikan fantasi anda menjadi kenyataan.

Peringkat 3. Buat halaman kedai dan persembahan anda

Anda memerlukan laman web yang berbeza untuk menangani pembelian. Sekiranya anda perlu mengaitkannya secara langsung dari rakaman anda (dan anda lakukan), merujuk kepada ikhtisar destinasi saham yang disokong oleh YouTube.

Tahap 4. Memperkasakan rak stok Rakan Kongsi YouTube anda

Rakan kongsi YouTube juga dapat memanfaatkan rak utama untuk menjual produk saluran mereka. Sekiranya anda berkelayakan, patuhi panduan YouTube untuk memperkasakannya.

Ganjaran: Muat turun 30 hari percuma untuk menjadi YouTube anda dengan cepat, manual latihan setiap hari yang akan membantu anda melancarkan pengembangan saluran Youtube anda dan mengesan kemakmuran anda. Dapatkan hasil yang tulen setelah satu bulan.

Dapatkan panduan percuma pada masa ini!

Tahap 5. Majukan item anda dalam rakaman anda

Ini adalah tempat di mana rayuan anda masuk. Pakai atau gunakan barang dagangan anda dalam rakaman anda. Serlahkan pemerhati yang telah membeli dan menggunakannya. (Jika kita berada di pentas lain, kita boleh menyebutnya 'kandungan yang dibuat pelanggan', atau mungkin 'emas yang kuat').

Juga, ingat untuk menambahkan sambungan kedai anda ke penggambaran video anda, dan memasukkan skrin dan kad akhir dengan cadangan yang meyakinkan untuk bertindak.

Petua Ace: Jangan lalai untuk mengatakan banyak kewajiban. Oleh kerana berbudi bahasa. Namun sebagai tambahan kerana merupakan pengampunan untuk mengingatkan individu betapa luar biasa dan terkenalnya barang anda, sekali lagi.

Buat bahan yang disokong

Anda tidak perlu berada di Instagram untuk menjadi pengaruh. Manfaat dari metodologi #sponcon ialah anda tidak perlu memberikan potongan pendapatan kepada YouTube. Anda langsung tawar-menawar dengan jenama, dan mereka membayar anda secara langsung. Tidak ada kejutan besar bahawa jalan yang terkenal untuk YouTubers membawa wang tunai.

Sekiranya anda dapat menawarkan jenama kepada orang ramai serta orang ramai yang terhubung - dan bahan anda berkaitan dengan pasaran objektif mereka - kemungkinan besar mereka perlu mendengar daripada anda.

Sebagai contoh, YouTuber Aaron Marino, aka Alpha M, sangat besar dalam ruang hidup lelaki. Berapa besar? Begitu besar sehingga rakamannya yang memperjelas organisasi imejnya mempunyai rakan sejawat.

Tahap 1. Cari jenama untuk bekerjasama

Kualiti adalah penting, berkaitan dengan nama yang anda bekerjasama. Anda mungkin sekarang mempunyai senarai perkara yang boleh diperoleh daripada jenama impian. Tidak kira sama ada anda memberi tumpuan kepada bintang atau mengembangkan gaya akar umbi, pastikan anda mengagumkan gambar anda sebelum menghantarnya.

Begitu juga pertimbangkan untuk bergabung dengan pentas periklanan yang berpengaruh. Ini adalah laman web mediator yang membantu mempamerkan kumpulan menemui pengaruh yang sesuai untuk bekerjasama. Sebagai contoh, FameBit adalah salah satu yang pertama di YouTubers.

Tahap 2. Membuat susunan

Pada amnya, jenama bahan sokongan yang paling mahal boleh dibeli dari influencer. Pada dasarnya, influencer YouTube dapat mengenakan lebih banyak bayaran untuk rakaman mereka daripada yang mereka lakukan untuk Instagram Stories atau Facebook, kerana video lebih mahal untuk dibuat.

Walaupun kadar anda akan berubah berdasarkan ukuran, komitmen dan pertalian orang ramai terhadap kemungkinan rakan anda, ketahui nilai anda sebelum anda menandatangani perjanjian.

Tahap 3. Berhati- hati dengan iklan #sponcon # anda

Bahan yang disokong adalah mempromosikan. Itu menunjukkan bahawa anda perlu memastikan anda selari dengan pendekatan Iklan Google . FTC (AS) dan ASA (UK) kedua-duanya mempunyai peraturan yang harus anda ketahui juga, sekiranya anda Amerika atau Inggeris.

Kejujuran berguna untuk kesejahteraan anda yang sah, namun sebagai tambahan untuk hubungan anda dengan orang ramai. YouTube mempunyai sorotan penyataan yang jelas untuk membantu anda memastikan orang ramai mengetahui bahawa anda menghebahkan kepada mereka.

Dapatkan peminat anda untuk membayar anda secara langsung

Teknik untuk mendapatkan wang tunai di YouTube menggabungkan beberapa sumber pendapatan, namun semuanya menjadikannya serupa: anda perlu mempermudah peminat anda untuk menunjukkan penghargaan mereka dengan Visa mereka.

Tahap 1. Mengadakan lawatan langsung di mana individu boleh menggunakan Super Chat

Pada pertengahan 2017, YouTube menggantikan sorotan Penggemar Peminat mereka yang lalu dengan Super Chat. Ini adalah elemen yang mudah diakses oleh Rakan YouTube semasa mereka melakukan pemindahan secara langsung.

Pada dasarnya, pemerhati anda dapat memberikan komen mereka dengan lebih ketara — mereka diperlihatkan dan ditahan untuk jangka waktu tertentu bergantung pada jumlah yang mereka bayar — dalam aliran siaran langsung.

Tahap 2. Mendesak peminat anda untuk menjadi individu saluran

YouTube menawarkan keupayaan untuk membolehkan penonton anda membayar anda untuk menjadi individu dari saluran anda. Sebagai balasannya, mereka mendapat emotikon, pengenalan diri, dan kemasukan khusus kepada individu hanya ciri khas seperti Sembang Langsung dengan anda.

Sebagai contoh, Wintergatan adalah sebuah kumpulan Sweden yang juga membuat mesin marmar yang jelas dan menyajikan rakaman mengenainya di saluran YouTube mereka. Mereka secara konsisten mengucapkan terima kasih kepada individu langsung mereka dalam rakaman mereka. Mereka juga menjelaskan berapa banyak wang tunai dari pendukung pendaftaran

Anda harus membuat sistem kemajuan untuk meyakinkan individu untuk menjadi individu, yang mungkin merangkumi beberapa tahap pendaftaran. Seperti Super Chat, komponen ini hanya dapat diakses oleh Rakan Kongsi YouTube.

Tahap 3. Mendesak peminat anda untuk menjadi pendukung YouTube Premium

Perkembangan ini adalah perkembangan berterusan dari teknik ini kerana ia memberi manfaat kepada saluran anda dengan cara bulat. Semua perkara dipertimbangkan, apabila individu YouTube Premium menonton saluran anda, anda mendapat potongan caj keahlian mereka. (Begitu juga setiap saluran lain yang mereka tonton.)

Gunakan crowdfunding di premis maju atau ganjil

Meminta hadiah dalam talian adalah perkara biasa. Tidak kira sama ada anda berharap dapat mengumpulkan pendapatan berterusan dari kumpulan hadiah kecil dari bulan ke bulan, atau berharap dapat membiayai usaha individu yang berkaitan dengan saluran, crowdfunding adalah jumlah YouTuber yang membawa wang tunai.

Peringkat 1. Sediakan akaun crowdfunding

YouTube mempunyai rangkaian destinasi crowdfunding yang disokong untuk dilayari.

Untuk pembiayaan berulang Patreon adalah keputusan utama. Pada masa yang sama, destinasi seperti GoFundMe atau Kickstarter adalah yang terbaik untuk misi sekali sahaja untuk mendapatkan mikrofon lain, atau PC baru, atau ... limpa baru.

Malah, nama yang mudah dikenali seperti Walk Off the Earth atau Veronica Mars (baiklah, dia watak anekdot) telah menggunakan Patreon untuk menyokong usaha mereka, sama ada rakaman muzik atau filem panjang.

Tahap 2. Maju misi anda dalam rakaman anda

Perincikan objektif khusus anda supaya individu mengetahui dengan tepat apa yang dapat mereka harapkan apabila anda berjaya.

Demikian juga, tawarkan kelebihan menarik yang dapat ditumpukan semasa peminat anda memilih jumlah yang perlu mereka berikan.

Untuk lebih banyak data dan motivasi, lihat manual titik demi titik ini untuk teknik crowdfunding.

Peringkat 3. Melepasi YouTube

Misi yang berkesan adalah usaha pelbagai peringkat. Kami mempunyai beberapa nasihat mengenai kaedah yang paling mahir untuk memajukan saluran YouTube anda (dan juga usaha crowdfunding anda) di mana sahaja.

Lesen bahan anda ke media

Pada saat video berubah menjadi sensasi web, setiap sumber media perlu mendapatkan pendua untuk memainkannya semula untuk orang ramai. Nasib baik, organisasi media yang menetap sangat menyedari bahawa mereka perlu membayar untuk apa yang mereka gunakan. Selain itu, anda mempunyai pendekatan lain untuk mendapatkan wang tunai di YouTube.

Sebagai pembuat bahan, mengizinkan karya terbaik anda kepada media boleh menjadi asas seperti memastikan anda tidak sukar dijejaki.

Tahap 1. Pastikan kehalusan kenalan anda tetap segar di halaman Perihal anda

Tidak ada yang dapat mengetahui bila kilat akan menyerang. Tidak kira sama ada anda tidak mempunyai penyelia perniagaan, sediakan akaun e-mel tanpa eksklusif yang boleh anda ketengahkan untuk permintaan perniagaan.

Tahap 2. Sertailah ke pusat komersial hak video

Jukin Media adalah tempat yang luar biasa untuk bermula. Tidak kira sama ada anda tidak mempunyai video viral seperti wanita bertudung Chewbacca (lihat di bawah), sumber berita selalu memerlukan filem yang mudah untuk menyeimbangkan pengumuman mereka.

Sebagai contoh, Jukin mempunyai keseluruhan indeks rakaman 'berita yang layak' yang dapat anda tambahkan, jika anda akhirnya mempunyai filem terpilih mengenai peristiwa bencana yang besar, kemalangan pesawat, atau wabak belalang.

Beralih kepada crowdfunding

Terdapat dua jenis crowdfunding penting: mengulangi dan berdasarkan tugas. Mengulangi crowdfunding membolehkan penyokong membayar sejumlah wang yang mereka nyatakan pada jadual waktu biasa. Anda perlu meningkatkan pembiayaan seperti ini untuk mengubah saluran menjadi sumber pendapatan yang besar. Dorongan, misalnya, perbincangan video satu lawan satu, kelas atau produk peribadi dapat memikat penonton untuk turut serta.

Sekiranya anda mempunyai pemikiran untuk usaha yang memerlukan bantuan wang, usaha crowdfunding berdasarkan tugas adalah pendekatan terbaik. Mulakan dengan lokasi seperti Indiegogo, Kickstarter, GoFundMe atau Patreon.

Kesimpulannya

Saluran Alexa mempunyai 2.87 juta penyokong, dan dia menyiarkan rakaman di saluran itu setiap hari Sabtu. Dia memiliki prestasi hebat setelah mempertimbangkan bahawa dia mula menyiarkan di salurannya sedikit lebih dari setahun sebelumnya. Karya ini tidak akan berpengaruh pada profesi YouTube Alexa, hadiahnya, dan hipotesis yang merangkumi kehidupan kasih sayangnya Lexi Rivera adalah penghibur, terkenal dengan Brobot (2018), MrBrent98 (2012) dan Obrolan Berkelompok dengan Jayden dan Brent (2020).

Soalan Lazim

 1. Kepada siapa Lexi Rivera dihubungi?

Wikis pantas

Nama Asli Lexi Rivera

Dating / Boyfriend Ya

Diikat / Suami Belum

Adik Beradik 3 Saudara

Pendapatan $ 41.7K - $ 666.4K

 1. Adakah Lexi Ben masih bersama?

Watak web Lexi Rivera dan Ben Azelart telah menjelaskan mengapa mereka berpisah setelah tiga tahun bersama, dalam sebuah video bersemangat yang disajikan di YouTube. … Ben Azelart juga sangat erat hubungannya dengan kerabat dan dia sendiri telah mengembangkan raksasa setelah 11 juta penyokong di TikTok.

 1. Adakah Lexi atau Alexa Rivera?

Alexa Brooke Rivera (dikandung: 7 Jun, (2001-06-07) [umur 19]) atau dikenali sebagai Lexi Rivera adalah vlogger, Aktris, Gimnas dan pemengaruh media dalam talian YouTube Amerika. Dia terkenal dengan adiknya yang lebih berpengalaman, Brent Rivera.

 1. Adakah Alexa Rivera diterima?

Junior sekolah Alexa Rivera muncul di Madera dari Colorado untuk akhir minggu ini. Datang pada hari Khamis, dia akan pergi ke sekolah lagi pada hari Ahad, namun dengan satu perbezaan - yang berusia 21 tahun akan diterima secara sah oleh ibu bapanya yang tidak tetap, dan seorang individu dari keluarga Rivera.

 1. Siapa kekasih Lexi Brooke Rivera?

Ben Azelart

Sekiranya peluang untuk gosip tumbuh dan menjadi peminat diterima, Lexi berdaulat TikTok berpacaran, Ben Azelart pada tahun 2020.

 1. Adakah Ben Azelart tergores?

Ben Azelart, bintang YouTube berusia 17 tahun dengan lebih daripada 1,000,000 sokongan, muncul dalam adegan susunan kedua No Good Nick, yang disampaikan di Netflix menjelang awal bulan Ogos. Bintang YouTube dan Instagram Ben Azelart muncul di No Good Nick Season 2, yang pada akhir debutnya di Netflix.

 1. Berapakah umur Beau Lexi?

Umur Ben Azelart adalah 19. Hari lahirnya 10 Januari 2002. Tanda Zodiaknya adalah Capricorn.

 1. Berapa umur Alexa Rivera?

19 tahun (7 Jun 2001)

Lexi Rivera / Zaman

 1. Bilakah Lexi Rivera dan Ben berpisah?

22 November 2020

Pada 22 November 2020, Lexi memindahkan video yang menyoroti Ben Azelart bernama, "We Broke Up". Pasangan ini mengambil bahagian untuk peminat. Pada awalnya, mereka bergurau mengenai perpecahan untuk meredakan pemikiran semua orang. Akhirnya, pasangan itu menyangka mereka saling memandang dan akan ada kasih sayang dan sokongan antara mereka.

 1. Siapa saudara lexi?

Dia mempunyai tiga lagi adik beradik: Brent, Brice dan Blake Rivera. Orang-orangnya bernama John dan Laura. Dia berpacaran dengan Ben Azelart. Mereka berpisah pada akhir 2020.

artikel berkaitan