Lily dari nama penuh AT&T Milana Aleksandrovna Vayntrub
Tarikh lahir 8 Mac 1987
Tempat lahir Tashkent, Republik Sosialis Soviet Uzbekistan (USSR)
Profesion Pelakon, pelawak, dan aktivis
Kewarganegaraan Orang Amerika
Etnik Putih
Nilai bersih $ 500 ribu
Ketinggian 5 kaki 3 inci (160 cm)
Berat 57 kg atau 125.5 paun
Warna mata Coklat
Warna rambut Berambut perang
tanda zodiak Pisces
Status perkahwinan Tidak berkahwin
Kehadiran dalam talian Facebook, Instagram, dan Twitter
Terkenal dengan Lily dari AT&T

Lily dari iklan AT&T adalah Milana Aleksandrovna Vayntrub. Milana adalah pelakon, pelawak, dan aktivis Amerika kelahiran Soviet. Dia menjadi terkenal setelah muncul di iklan televisyen AT&T (syarikat induk konglomerat multinasional Amerika) sebagai jurujual Lily Adam dari 2013 hingga 2016 sejak 2020. Milana Aleksandrovna Vayntrub dilahirkan pada 8 Mac 1987 di Tashkent, Uzbekistan. Dia beragama Yahudi. Kerana sebahagian daripada masalah kewangan keluarganya, Milana Vayntrub memulakan kariernya sebagai pelakon kanak-kanak sejurus selepas berhijrah ke Amerika Syarikat. Pada usia lima tahun, dia mula berlakon dalam iklan Mattel Barbie. Pada tahun 2015, dia juga bekerja di "Other Space" dan memiliki peran berulang dalam "This Is Us" (2016 hingga 2017). Dia juga bekerja di "Marvel Rising" sebagai pelakon suara untuk "Squirrel Girl". Nilai bersih Milana Aleksandrovna Vayntrub adalah $ 500 ribu.

Lily dari AT&T, Milana Aleksandrovna Vayntrub

:pencil2: Kehidupan awal

Milana dilahirkan di Tashkent, Republik Sosialis Soviet Uzbekistan (USSR). Dia beragama Yahudi. Milana dan ibu bapanya berhijrah ke AS ketika dia berusia dua tahun. Mereka berhijrah ke AS sebagai pelarian untuk melepaskan diri dari antisemitisme (adalah permusuhan, prasangka, atau diskriminasi terhadap orang Yahudi), menetap di Hollywood Barat. Keadaan kewangan keluarganya tidak baik dan kerana ini, dia mula berlakon dalam iklan Mattel Barbie pada usia lima tahun. Dia didaftarkan di Beverly Hills High School (satu-satunya sekolah menengah awam utama di Beverly Hills, California) tetapi dia berhenti selepas tahun dua untuk melanjutkan pelajarannya di GED (ujian Perkembangan Pendidikan Umum). Dia memperoleh ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Komunikasi dari University of California , San Diego. Dia belajar "komedi improv (seni secara spontan bertindak dan bertindak balas terhadap pelakon lain ketika ini untuk membuat komedi)" dengan Upright Citizens Brigade (kumpulan komedi improvisasi dan sketsa yang muncul dari Chicago ImprovOlympic pada tahun 1990).

:pencil2: Kehidupan kerjaya

Milana memulakan kariernya sebagai pelakon pada usia lima tahun ketika dia muncul di iklan Mattel Barbie. Dia mengambil langkah yang tepat untuk mencapai cita-citanya dengan memperoleh gelar Sarjana Muda Sastera dalam Komunikasi serta belajar komedi improvisasi di Teater Briged Upright. Pada tahun 1995, dia muncul di siri televisyen NBA ER. Dia melakonkan watak "Tatiana" dan muncul selama tiga episod. Milana dan Stevie Nelson (pelakon filem dan TV Amerika) bersama-sama memulakan saluran komedi YouTube "Live Prude Girls". Mereka menghasilkan beberapa seluar pendek di saluran mereka. Saluran mereka terus dipaparkan di hitungan 100 Saluran Teratas "NewMediaRockstars (sebuah majalah dalam talian)". Dia juga memainkan peran kecil dalam film dan televisyen termasuk "Life Happens" dan "Silicon Valley".

Dari tahun 2013 hingga 2016, Milana menggambarkan seorang jurujual bernama Lily Adams dalam satu siri iklan TV untuk AT&T. Dia sekali lagi memainkan peranan ini pada tahun 2020. Pada bulan Julai 2017, Milana dilakonkan dalam Marvel Comics sebagai pelakon suara untuk peranan utama gadis tupai superheroine. Juga pada tahun 2017, Milana muncul dalam siri televisyen streaming interaktif Eko "That Moment When as Jill". Pada tahun 2019, dia berlakon dalam filem "Mother's Little Helpers". Pada bulan Julai 2020, Milana membintangi siri televisyen Quibi streaming "Die Hard" dan dalam filem pendek "The Shabbos Goy" sebagai Hannah.

:pencil2: Aktivisme

:small_orange_diamond: Pernah Milana bercuti dengan ayahnya, di Greece. Dia melihat bahawa pendatang mengalami kesukaran. Dia memutuskan untuk menolong mereka dan membuat dokumentari mini mengenai krisis pelarian.

:small_orange_diamond: Milana memulakan kempen dengan hashtag "CantDoNothing" di media sosial . Dia melakukannya untuk memberi inspirasi kepada orang-orang untuk membantu para pelarian yang masuk.

:small_orange_diamond: Pada tahun 2017 dan 2018, Milana menghadiri perarakan Wanita Amerika Syarikat .

:small_orange_diamond: Milana bekerjasama dengan banyak organisasi yang bekerja untuk peningkatan kanak-kanak dengan Autisme.

:small_orange_diamond: Milana juga bekerjasama dengan organisasi penyelamat haiwan.

:pencil2: Nilai bersih

Menurut "kekayaan bersih selebriti", anggaran nilai bersih Milana adalah $ 3 juta pada tahun 2018. Sekarang, jumlah sebenar gajinya tidak diketahui tetapi nilai bersih Milana Vayntrub adalah $ 500 ribu. Saluran YouTube miliknya, Live Prude Girls, dan juga siri TV yang menjadi sebahagiannya, adalah sumber pendapatannya.

Ringkasan:

Milana Aleksandrovna Vayntrub dikenali sebagai Lily dari AT&T kerana dia telah bekerja di iklan AT&T sejak 2013. Milana adalah pelakon dan pelawak Amerika. Dia dilahirkan di Tashkent, Republik Sosialis Soviet Uzbekistan. Dia beragama Yahudi oleh agama. Dia memulakan kerjayanya sebagai pelakon kanak-kanak kerana keadaan kewangan keluarganya yang buruk. Dia adalah pelakon suara di Marvel Comics untuk peranan utama Superheroine Squirrel Girl. Milana Vayntrub juga seorang aktivis. Dia bekerja untuk pendatang. Dia juga bekerjasama dengan banyak organisasi yang bekerja untuk kemajuan kanak-kanak. Dia bekerja dengan saluran penyelamat haiwan.

:pencil2: Kehidupan peribadi

:family_man_woman_girl_boy: Keluarga

Nama ibu bapa Milana Vayntrub tidak diketahui secara umum tetapi mereka selalu menjadi sistem sokongan pelakon wanita itu. Walaupun dia menceburkan diri dalam bidang hiburan kerana keadaan kewangan keluarganya yang buruk tetapi ibu bapanya tidak pernah hilang fokus terhadap pendidikannya . Milana berhenti sekolahnya tetapi ibu bapanya selalu mendorongnya untuk melanjutkan pelajarannya. Kemudian dia menamatkan pengajiannya di universiti dari universiti yang sangat terkenal.

:heartpulse: Hubungan

Milana dilaporkan telah menjalin pelbagai hubungan selama bertahun-tahun. Sebilangan hubungannya sangat terkenal dan membuatnya menjadi perhatian. Namun, sebilangan lelaki yang dia temui tidak diketahui oleh media dan lelaki-lelaki ini tidak termasuk dalam industri ini .

Dia menjalin hubungan dengan John Mayer. Itu adalah hubungan Milana yang paling popular. John Mayer adalah penyanyi, penulis lagu, pengeluar, dan ikon muzik Amerika . Dia sangat terkenal dengan nombor romantisnya dan daya tarikan peribadi yang dibawanya. Pada tahun 2007, mereka berpisah setelah setahun berpacaran. Perpisahan mereka mengejutkan. Milana dan John Bercakap mengenai perpecahan mereka di akaun media sosial mereka tidak membiarkan keadaan menjadi buruk.

:camera_flash: Akaun media sosial

Milana aktif di Facebook, Instagram, Twitter, dan YouTube.

:small_blue_diamond: akaun mukabuku

"Milana Vayntrub" adalah nama pengguna akaun Facebook Milana. Dia diikuti oleh lebih daripada 143 ribu orang di Facebook. Dia telah memberikan pautan ke saluran YouTubenya di akaun Facebooknya.

:small_blue_diamond: Akaun Instagram

Milana aktif di Instagram . "Mintmilana" adalah nama pengguna akaun Instagramnya. Dia memuat naik 1786 siaran di akaun Instagramnya. Dia mempunyai 914k pengikut sementara dia mengikuti 766 orang di akaun Instagramnya.

:small_blue_diamond: Akaun Twitter

Milana aktif di Twitter dan " @MintMilana " adalah nama pengguna di Twitter. Dia menyertai Twitter pada bulan Disember 2008. Dia mengikuti 1881 orang di Twitter dan diikuti oleh 210.2k orang di Twitter.

:small_blue_diamond: Saluran YouTube

Dia memulakan saluran YouTube dengan Stevie Nelson sekitar 8 tahun yang lalu. "LivePrudeGirls" adalah nama saluran YouTubenya. Dia mempunyai lebih dari 114 ribu pelanggan di saluran YouTubenya.

Ringkasan:

Nama ibu bapa Milana tidak diketahui secara terbuka. Dia memulakan kerjayanya sebagai pelakon kanak-kanak hanya kerana keadaan kewangan keluarganya yang buruk tetapi ibu bapanya selalu menyokongnya untuk melanjutkan pelajaran. Milana menjalin hubungan dengan John Mayer. John Mayer adalah penyanyi, penulis lagu, pengeluar, dan ikon muzik Amerika. Tetapi mereka berpisah setelah setahun bertemu antara satu sama lain. Milana Vayntrub aktif di Instagram, Twitter, Facebook, dan YouTube. Dia diikuti oleh banyak orang di akaun media sosialnya.

:pencil2: Filem

Milana Vayntrub bekerja dalam banyak filem . Beberapa filem terkenalnya diberikan di bawah.

:movie_camera: Kehidupan Berlaku

Life Happens adalah filem Komedi Amerika. Ini diarahkan oleh Kat Coiro (pengarah dan penulis Amerika). Life Happens ditulis oleh Kat Coiro dan Krysten Ritter (pelakon, pemuzik, penulis, dan model Amerika). Milana Vayntrub melakonkan watak seorang gadis "Tanya" dalam Life Happens. Life Happens dirilis di Los Angeles pada tahun 2011. Trek suara filem ini diatur oleh Mateo Messina (komposer Amerika, terkenal dengan soundtracknya), yang juga mengerjakan muzik untuk filem Juno. Ritter juga penyanyi dan dia menyumbangkan sejumlah lagu ke soundtrack .

Milana bekerja dengan banyak kostum terkenal dalam filem ini. Pelakon utama Life Happens adalah,

:small_orange_diamond: Kate Bosworth (pelakon dan model Amerika).

:small_orange_diamond: Rachel Bilson (Pelakon Amerika).

:small_orange_diamond: Andrea Savage (pelakon Amerika, pelawak, dan penulis).

:small_orange_diamond: Ivan Shaw (pelakon Amerika).

:small_orange_diamond: Jenny Mollen (pelakon Amerika dan pengarang terlaris New York Times).

:small_orange_diamond: John Rhys Coiro (pelakon filem, televisyen dan pentas Amerika).

:movie_camera: Wrestling Bukan Wrestling

Gusti Bukankah gusti adalah sebuah filem pendek yang diarahkan oleh Max Landis ( American penulis dan pembikin filem). Filem ini dirilis secara percuma di YouTube pada tahun 2015. Filem ini adalah mengenai kisah ahli gusti profesional WWE, Paul Levesque (terkenal dengan nama gelarannya Triple H). Milana memainkan peranan sebagai "The Ultimate Warrior" dalam filem ini. Milana bekerjasama dengan banyak pelakon dan pelakon wanita dalam filem ini. Pelakon utama Wrestling Is Wrestling adalah,

:small_blue_diamond: Max Landis (pengarah filem).

:small_blue_diamond: Chloe Dykstra sebagai Triple H.

:small_blue_diamond: Lola Blanc (penyanyi, penulis, penulis lagu, pengarah dan pelakon Amerika).

:small_blue_diamond: Anna Akana (Pembuat filem Amerika, pelakon, pelawak, pemuzik, dan YouTuber).

:small_blue_diamond: Lissy Smith.

:small_blue_diamond: Nicole Stark.

:small_blue_diamond: Kandiss Lewis.

:small_blue_diamond: Andi Layne.

:movie_camera: Ghostbusters

Ghostbusters adalah filem komedi supernatural. Ini diarahkan oleh Paul Feig (pelakon dan pembuat filem Amerika). Ghostbusters ditulis oleh Paul Feig dan Katie Dipplod (penulis skrip, pelakon, dan pelawak Amerika). Milana Vayntrub melakonkan watak "Subway Rat Woman" dalam filem ini. Album soundtrack filem ini dikeluarkan pada 15 Julai 2016 oleh RCA Records. Filem itu sendiri dirilis di TCL Chinese Theatre di Los Angeles pada 9 Julai 2016, di United Kingdom. Filem ini dilancarkan di United State pada 15 Julai 2016. Ghostbuster dilancarkan pada DVD , Blu-ray 3D, Blu-Ray, dan Ultra HD Blu-ray pada 11 Oktober 2016.

Milana bekerjasama dengan pelakon dan pelakon yang berbeza dalam filem ini. Pelakon utama Ghostbusters adalah,

:small_orange_diamond: Melissa McCarthy (pelakon Amerika, pelawak, penulis, pengeluar, dan pereka fesyen).

:small_orange_diamond: Kristen Wiig (pelakon Amerika, pelawak, dan penulis).

:small_orange_diamond: Kate McKinnon (pelakon Amerika, pelawak, dan penulis).

:small_orange_diamond: Leslie Jones (pelakon dan pelawak Amerika).

:small_orange_diamond: Christopher Hemsworth (pelakon Australia).

:small_orange_diamond: Neil Casey (pelakon dan pelawak Amerika).

:small_orange_diamond: Andy Garcia (pelakon dan pengarah Kuba-Amerika).

:small_orange_diamond: Cecily Strong (pelakon dan pelawak Amerika).

:movie_camera: Manusia Serigala Dalam

Werewolves Within adalah filem komedi seram Amerika yang akan datang yang diarahkan oleh Josh Ruben dari lakon layar oleh Mishna Wolff (penulis dan humor Amerika). Filem ini berdasarkan permainan video dengan nama yang sama. Milana Vayntrub memainkan peranan sebagai gadis "Cecily" dalam filem ini yang merupakan watak utama filem ini.

Sam Richardson, George Basil, Sarah Burns, Michael Chernus, Catherine Curtin, Wayne Duvall, Harvey Guillén, Rebecca Henderson, Cheyenne Jackson, Michaela Watkins, dan Glenn Fleshler adalah pelakon utama lain filem ini . Ia dijadualkan untuk dilancarkan pada 25 Jun 2021.

Ringkasan:

Milana melakonkan watak seorang gadis "Tanya" dalam filem Life Happens. Ia dirilis di Los Angeles, pada tahun 2011. Milana juga bekerja dalam film "Wrestling Is not Wrestling". Dia melakonkan watak 'The Ultimate Warrior' dalam filem ini. Filem ini dikeluarkan pada tahun 2015 secara percuma di YouTube. Milana bekerja dalam filem komedi "Ghostbusters". Dia memainkan peranan sebagai "Subway Rat Woman". Ia dilancarkan pada 11 Oktober 2016. Kini Milana bekerja dalam filem yang akan datang "Werewolves Within". Dia memainkan peranan utama dalam filem ini. Filem ini akan dilancarkan pada 25 Jun 2021.

:pencil2: Siri televisyen

:tv: ER

ER adalah siri televisyen drama perubatan Amerika. Ia dicipta oleh novelis dan doktor Michael Crichton. Ia disiarkan di NBC (Syarikat Penyiaran Nasional) dari 19 September 1994 hingga 2 April 2009. Ia mempunyai 15 musim dan 331 episod. Rancangan ini adalah drama perubatan pertama terpanjang kedua dalam sejarah televisyen Amerika di belakang Grey's Anatomy. Milana Vayntrub melakonkan watak seorang gadis " Tatiana" selama tiga episod pada tahun 1995. Drama ini adalah salah satu kejayaan pertama bagi Milana dalam industri ini.

:tv: Hari Kehidupan Kita

Itu adalah sinetron Amerika yang disiarkan di NBC. Ini adalah salah satu program televisyen berskrip terpanjang di dunia, ditayangkan hampir setiap hari kerja sejak 8 November 1965. Ia dibuat oleh pasukan suami-isteri Ted Corday dan Betty Corday. Ia berakhir pada tahun 1969. Banyak jalan cerita paling awal ditulis oleh William J. Bell (penulis skrip Amerika dan penerbit televisyen). Milana muncul dalam drama ini pada tahun 1997 dan memainkan peranan sebagai "Young Kristen" .

:tv: Lizzie McGuire

Lizzie McGuire adalah siri televisyen komedi Amerika. Ia dicipta oleh Teri Minsky (penulis dan penerbit televisyen Amerika). Ia telah ditayangkan di Disney Channel pada 12 Januari, 2001. Hilary Duff (American pelakon, ahli perniagaan, penyanyi-penulis lagu, penerbit, dan penulis) adalah tajuk watak siri. Siri ini mempunyai dua musim. Musim pertama mempunyai 31 episod dan musim kedua mempunyai 34 episod. Milana muncul dalam siri ini pada tahun 2001. Dia bekerja dalam siri ini hanya selama 3 episod dan memainkan peranan sebagai "Cute Burper and Dancer" .

:tv: Bahagian

The Division adalah drama prosedur polis Amerika. Siri televisyen ini diciptakan oleh Deborah Joy LeVine (penulis dan penerbit televisyen Amerika). Drama ini berdasarkan karya sepasukan detektif wanita dan pegawai di Jabatan Polis San Francisco . Siri ini dimulakan pada 7 Januari 2001, dan berakhir pada 28 Jun 2004, setelah 88 episod. Milana Vayntrub memainkan peranan "Katerina Ominsky" dalam episod "Act of Desperation" The Division pada tahun 2004.

:tv: Liga

Liga adalah sitkom Amerika (komedi situasi) yang ditayangkan di FX (saluran televisyen berbayar Amerika) dan kemudian di FXX (saluran kabel asas Amerika) dari 29 Oktober 2009 hingga 9 Disember 2015. Ia mempunyai 7 musim dan 84 episod . Acara ini berkisar pada enam rakan yang menyertai liga bola sepak fantasi. Pada tahun 2012, Milana muncul dalam episod "The Hoodie" The League sebagai "Cute Girl in Bar" .

:tv: Batu Zach Akan Terkenal

Zach Stone Is Gonna Be Famous adalah siri komedi televisyen Amerika. Ia diciptakan oleh pelawak Bo Burnham (pelawak Amerika, pemuzik, pelakon, pengarah filem, penulis skrip, dan penyair) dan Dan Lagana (penulis dan penerbit televisyen). Ia ditayangkan di MTV dari 2 Mei 2013 hingga 29 Jun 2013. Milana melakonkan watak "Felcia" dalam episod kelima "Zach Stone Is Gonna Get Wild" pada 23 Mei 2013.

:tv: Bintang Rangkaian Makanan

Food Network Star adalah siri televisyen realiti. Ia ditayangkan pada 5 Jun 2005. Ia mempunyai empat belas musim. Lapan musim pertama dihasilkan oleh CBS EYEtoo Productions dan musim selebihnya dihasilkan oleh Triage Entertainment. Sebelum musim tujuh, siri ini disebut "The Next Food Network Star". Kini ia disiarkan di Food Network (saluran kabel asas Amerika) di Amerika Syarikat. Pada tahun 2013, Milana memainkan peranan sebagai " Video Caller" dalam episod "4 Julai Live" di Food Network Star.

:tv: Kay & Peele

Kay & Peele (K&P) adalah siri televisyen komedi lakaran Amerika. Ia dicipta oleh Keegan Michael Key (pelakon Amerika, pelawak, penulis, dan penerbit) dan Jordan Peele (pelakon Amerika, pelawak, dan pembuat filem). Ia disiarkan di Comedy Central (saluran kabel asas Amerika). Ia bermula pada 31 Julai 2012, dan berakhir pada 8 Julai 2015 setelah lima musim dan 53 episod. Milana Vayntrub memainkan peranan " Vampire " dalam episod "Sexy Vampires" Kay & Peele.

:tv: House of Lies

Ia adalah siri televisyen komedi Amerika. Ia dicipta oleh Matthew Carnahan (pengeluar, penulis, dan pengarah Amerika). Tayangan perdana di Showtime (rangkaian televisyen premium Amerika) pada 8 Januari 2012. Pada 17 Mei 2016, Showtime membatalkan siri ini setelah lima musim, dan musim terakhir berakhir pada 12 Jun 2016. Siri ini mempunyai 88 episod. Milana melakonkan watak " Christy" di House of Lies hanya untuk dua episod pada tahun 2014.

:tv: Californication

Californication adalah siri televisyen drama komedi Amerika. Ia dicipta oleh Tom Kapinos (penulis televisyen Amerika dan penulis skrin). Californication mempunyai 7 musim. ia disiarkan pada Showtime dari 13 Ogos 2007 hingga 29 Jun 2014. Siri ini memenangi banyak anugerah termasuk dua Emmy Awards dan satu Golden Globe Award. Milana Vayntrub melakonkan watak "Pelakon Buruk" "Seperti Bapa Seperti Anak" episod Californication.

:tv: Lembah Silikon:

Silicon Valley adalah siri komedi televisyen Amerika. Ia dicipta oleh Mike Judge (animator Amerika, pelakon, pembuat filem, dan penulis), John Altschuler (pelakon televisyen Amerika dan penulis filem dan penerbit), dan Dave Krinsky (penulis dan penerbit televisyen dan filem Amerika). Ia bermula pada 6 April 2014, dan berakhir pada 8 Disember 2019, setelah enam musim 53 episod. Milana melakonkan watak "Tara" di Silicon Valley hanya untuk dua episod.

:tv: Ruang Lain

Space Lain adalah siri televisyen komedi fiksyen sains Amerika yang menstrim. Ia dicipta oleh Paul Feig (pelakon dan pembuat filem Amerika). Pada tahun 2015, Milana Vayntrub memainkan peranan sebagai gadis "Tina Shukshin" di Ruang Lain hanya untuk 8 episod.

:tv: Cinta

Love adalah siri televisyen komedi romantis Amerika. Ia dicipta oleh Judd Apatow (pengarah filem Amerika, penerbit, penulis skrip, dan pelawak), Lesley Arfin (penulis dan penulis komedi Amerika), dan Paul Rust (pelakon Amerika, pelawak, dan penulis). Ia mempunyai tiga musim. Musim pertama mempunyai 10 episod dan kedua dan ketiga masing-masing mempunyai 12 episod. Ia bermula pada 19 Februari 2016, dan berakhir pada 9 Mac 2018. Milana Vayntrub memainkan peranan sebagai "Natalie" dalam siri ini hanya untuk dua episod pada tahun 2016.

:tv: Inilah kita

This Is Us adalah siri televisyen drama keluarga romantis Amerika. Ia dicipta oleh Dan Fogelman (penerbit televisyen Amerika dan penulis skrip). Tayangan perdana di NBC pada 20 Disember 2016. This Is Us difilemkan di Los Angeles. Siri ini mempunyai lima musim dan 88 episod. Ia berakhir pada 27 Oktober 2020. Milana memainkan peranan sebagai "Sloane Sandburg" dalam siri ini selama 8 episod.

:tv: Ayam Robot

Robot Chicken adalah siri televisyen komedi lakaran berhenti animasi dewasa Amerika. Ia dicipta oleh Seth Green (pelakon, penerbit, penulis, dan pengarah Amerika) dan Matthew Senreich (penulis skrip dan penerbit televisyen Amerika) bersama-sama penulis bersama Douglas Goldstein (penulis skrip Amerika, penerbit televisyen, dan pengarah) dan Tom Root (orang Amerika penulis, pengeluar, dan pengarah). Tom Root juga merupakan pelakon suara Robot Chicken. Milana menjadi pelakon suara untuk "Dino Daughter and Teenage Girl" dalam episod "Dia Tidak Bercadang di Tandas".

:pencil2: Web

:small_blue_diamond: Asal Humor Kolej

College Humor Originals adalah laman web komedi internet. Ia bermula pada tahun 2011 dan berakhir pada tahun 2014. Milana memainkan peranan pelbagai watak dalam web ini selama 15 episod.

:small_blue_diamond: Ayah Tahu Terbaik

Daddy Knows Best adalah laman web komedi Amerika. Siri web ini dibuat, ditulis, dan dihasilkan oleh Jeff Danis, Ryan O'Neill, dan Stephen Rannazzisi. Siri ini mempunyai 2 musim dan 7 episod. Milana memainkan peranan Nancy dalam episod "Game Night" dari Daddy Knows Best.

:small_blue_diamond: Kesepian dan Horny

Lonely dan Horny dipersembahkan oleh Jake dan Amir. Milana Vayntrub memainkan peranan sebagai gadis "Elana" dalam satu episod Lonely dan Horny.

:pencil2: Video muzik

:musical_note: Tidak Dapat Diselamatkan

Pada tahun 2007, Milana Vayntrub muncul dalam video muzik "Tidak Dapat Diselamatkan". Ia adalah video muzik pertama Milana. Ia dihasilkan oleh "Senses Fail". Senses Fail adalah kumpulan pasca-tegar Amerika yang terbentuk di Ridgewood, New Jersey, Amerika Syarikat, pada tahun 2001.

:musical_note: Air Pasang Remaja

Pada tahun 2011, Milana muncul dalam sebuah video muzik "Teenage Tide". Video muzik ini dihasilkan oleh "Letting Up Walaupun Kesalahan Besar". Ia adalah kumpulan pop / impian indie Amerika. Ia ditubuhkan pada tahun 2006 oleh penduduk asli Los Angeles, Mike Lee.

:musical_note: Anak Lapar

Milana Vayntrub muncul dalam video muzik "Hungry Child", pada 2o19. Video muzik ini dihasilkan oleh "Hot Chip" yang merupakan kumpulan synthpop Inggeris yang dibentuk di London pada tahun 2000.

Ringkasan:

Milana bekerja di banyak siri televisyen. Siri terkenalnya ialah ER, Days of Our Lives, Lizzie McGuire, The Division, The League, Zach Stone Is Will Famous, Food Network Stars, Kay & Peele, House of Lies, Californication, Silicon Valley, Other Space, Love, This Adakah Kita, dan Robot Ayam. Dia juga bekerja di tiga laman web. Ini adalah College Humor Originals, Daddy Knows Best, dan Lonely and Horny. Can't Save, Teenage Tide dan Hungry Child adalah video muzik Milana Vayntrub.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

:one: Adakah Milana Vayntrub sudah berkahwin?

Tidak, Milana Vayntrub belum berkahwin tetapi dia sudah bertunang dan akan berkahwin. Milana sangat pendiam mengenai kehidupan peribadinya sehingga tidak ada yang tahu tentang tunangan Milana.

:two: Apakah kes gangguan seksual Milana Vayntrub?

Pada tahun 2020, Milana mengalami gelombang gangguan seksual dalam talian dan memalukan badan. Dia disiarkan secara langsung di akaun Instagramnya dan meminta orang ramai menghentikan tingkah laku ini. Milana berkata, "Ini menyakitkan perasaan saya. Saya sakit dan ia menimbulkan, seperti, banyak perasaan serangan seksual ”.

:three: Bagaimana AT&T mempertahankan Milana Vayntrub dari komen yang salah?

AT&T menyatakan untuk mempertahankan Milana daripada komen dan gangguan yang salah. Mereka berkata, “Kami tidak akan bertolak ansur dengan komen dan gangguan Milana Vayntrub yang salah. Dia adalah pelakon berbakat yang memainkan peranan Lily dalam iklan kami. Kami telah menghapus semua komen yang tidak sesuai pada kandungan sosial kami yang merangkumi Lily dan kami akan terus berjuang untuk menyokongnya dan nilai-nilai kami.

:four: Adakah Milana orang anjing atau kucing?

Milana Vayntrub bekerjasama dengan organisasi penyelamat haiwan. Ini bermaksud Milana menyukai semua haiwan tetapi Milana adalah pencinta anjing . Dia sangat menyayangi anjingnya. Dia sering menyiarkan gambar anjingnya di akaun media sosialnya.

:five: Berapa musim yang dimiliki Marvel Rising?

Marvel Rising adalah filem animasi Amerika. Terdapat tiga musim Marvel Rising.

:small_orange_diamond: Marvel Rising: Mengejar Hantu

:small_orange_diamond: Marvel Rising: Jantung Besi

:small_orange_diamond: Marvel Rising: Pertempuran kumpulan.

:six: Siapa pelakon suara Squirrel Girl di Marvel Rising?

Milana Vayntrub adalah pelakon suara Gadis Tupai dalam ketiga musim Marvel Rising.

:seven: Apa khabar angin kehamilan mengenai Milana Vayntrub?

Pada awal 202, banyak khabar angin tersebar di media sosial dan banyak orang mengatakan bahawa Milana Vayntrub hamil . Tetapi Milana membantah semua khabar angin kehamilan setelah beberapa iklannya baru-baru ini menjadi viral.

:eight: Siapakah pelakon komersial dengan bayaran tertinggi?

Jonathan Smith adalah pelakon komersial dengan bayaran tertinggi. Pada tahun 2006, ia menjadi terkenal sebagai "Lelaki Paling Menarik Di Dunia". Sebagai pelakon komersial, kekayaan bersihnya sekitar $ 8 juta.

:nine:Siapa Flo Progresif?

Flo adalah watak jurujual fiksyen dalam iklan untuk Progressive Insurance . Nama sebenarnya ialah Stephanie Courtney. Dia disebut "Flo Progressive" kerana dia telah bekerja di lebih dari 100 iklan untuk Progressive Insurance sejak 2008.

:keycap_ten:Berapakah nilai bersih Flo Progressive?

Nilai bersih Flo Progressive adalah $ 6 juta. Dia memperoleh $ 2 juta dari iklan Progressive Insurance.

Kesimpulannya

Milana Aleksandrovna Vayntrub dikenali sebagai Lily dari AT&T. Milana telah bekerja di iklan AT&T sejak 2013. Milana adalah pelakon dan pelawak Amerika. Dia dilahirkan di Tashkent, Republik Sosialis Soviet Uzbekistan pada 8 Mac 1987. Dia beragama Yahudi. Pada usia lima tahun, dia muncul di iklan Mattel Barbie. Milana Vayntrub juga seorang aktivis. Dia bekerja untuk pendatang. Milana sangat pendiam mengenai kehidupan peribadinya dan nama ibu bapa Milana tidak diketahui secara terbuka. Milana menjalin hubungan dengan John Mayer yang merupakan penyanyi Amerika. Mereka berpisah pada tahun 2007. Milana Vayntrub aktif di Instagram, Twitter, Facebook, dan YouTube. Milana muncul dalam film "Life Happens", "Wrestling Is not Wrestling", dan "Ghostbusters". Kini Milana bekerja di "Werewolves Within". Dia muncul dalam banyak siri televisyen dan siri komedi. Lebih-lebih lagi, dia mengerjakan banyak video muzik.

Artikel berkaitan