Waktu pembukaan Little Caesars ialah waktu buka 24 jam. Polisi dan jadual Little Caesars yang membukanya 24 jam sudah ada sejak sekian lama kerana anda mesti tahu pada tahun pelancaran Little Caesars. Menjelang 8 Mei 1959, kebijakan dan jadual serta kebijakan Little Caesars telah ada ketika dinamakan "Little Caesar's Pizza Treat". Pizza dan makanan di Little Caesars telah diminati di seluruh dunia sejak menjadi restoran Antarabangsa.

Little Caesars Pizza

:pizza: Apa itu Little Caesars sebenarnya?

Sebenarnya, Little Caesars adalah rantai Pizza dan Makanan Segera terbesar ketiga di Amerika Syarikat, seperti yang sudah tua, kerana ia telah mendapat nilai dan kemasyhuran, Di sebalik Pizza Hut dan Dominos . The Little Caesars telah menghadapi masa lalu yang sukar demi populariti mereka dan kerana rasa hormat dan cinta yang mereka buat di hati orang untuk diri mereka sendiri. Ia mengusahakan pizza dan menjualnya seperti yang dilakukan oleh jenama lain tetapi perbezaan rasanya adalah perkara utama yang dimenangkan oleh Little Caesars sepanjang kesemuanya. Mereka telah menjual pizza sejak tahun 1959 dan telah berjuang keras untuk akhirnya mencapai kedudukan ini.

Little Caesars menjual pizza hampir di seluruh dunia yang bermaksud mereka mendapat akses untuk menjual pizza di kebanyakan negara di dunia. Terutama di Amerika Syarikat, seluruh Asia, Kanada Timur Tengah, Amerika Latin, dan Kanada Caribbean, Amerika Latin dan Caribbean. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1959 dan berpusat di Detroit, Michigan dengan ibu pejabat di bangunan Fox Theatre di Downtown yang merupakan jalan makanan terkenal di Detroit. Syarikat Little Caesar juga mengadakan dan mengendalikan kerjasama anak syarikat dengan Ilitch Holdings inc.

:pizza: Sejarah Caesars Kecil

Seperti yang telah diberitahu sebelumnya, Little Caesars didirikan pada 8 Mei 1959, oleh Mike Ilitch dan dia dibantu oleh isterinya Marian Ilitch. Kedua-duanya bekerja sangat keras untuk mencapai tahap penguasaan ini dalam Membuat Pizza. Mereka bekerja keras dan intensif dalam membuat semua formula dan rasa setiap ramuan yang digunakan dalam pizza untuk menjadikannya sangat enak. Lokasi pertama adalah di pusat beli-belah di Garden City, Michigan, pinggiran kota Detroit, dan diberi nama "Little Caesar's Pizza Treat" yang merupakan nama pertama dan juga dikenal sebagai asal usul. Kedai asal ditutup pada Oktober 2018.

Little Caesars juga sangat terkenal dengan frasa iklan "Pizza! Pizza! ”, Yang secara rasmi diperkenalkan oleh pemilik Little Caesars pada tahun 1979 dan mereka baru membuat pilihan yang tepat memilih ini sebagai slogan rasmi syarikat mereka. Frasa ini atau slogan ini merujuk kepada pizza yang berukuran sepenuhnya 2 pizza biasa dan ini juga menunjukkan dan merujuk kepada 2 pizza yang sama ukurannya dengan satu pizza biasa tetapi jumlah kedua harganya sama dengan harga pizza biasa.

Pada asalnya, pizza disajikan dalam satu bungkusan panjang (sekeping kadbod bergelombang dalam perkadaran 2-per-1, dengan dua pizza persegi, diletakkan bersebelahan, kemudian diluncurkan ke dalam bentuk- sarung kertas ■ ■ yang dilipat dan dijepit ditutup), tetapi setelah kaedah ini, mereka menukar kaedah menyajikan pizza menjadi sangat klasik. Little Caesars sejak itu membuang bungkusan yang tidak berat sebelah untuk memilih kotak pizza biasa. Selain pizza dengan topping "eksotik", mereka menyajikan hot dog, ayam, udang, dan ikan.

Secara rasmi bermula pada tahun 1997, jenama ini mulai memperkenalkan papan pengocok untuk mengiklankan "Hot-N-Ready" , pizza pepperoni besar yang dijual dengan harga $ 5. Konsep ini berjaya sehingga mereka mula menjadikannya ciri utama dan perjanjian utama di cawangan Little Caesars di seluruh dunia di mana sahaja mereka berada, dan model perniagaan Little Caesars telah beralih untuk lebih fokus pada pelaksanaan. Little Caesars adalah antara orang pertama yang menggunakan kaedah penaik yang sangat baru dan sangat cekap yang merupakan ketuhar penghantar memasak cepat yang juga dikenal sebagai "Rotary Air Impingement Oven".

Pizza Pepronni

:pizza: Kejayaan Little Caesars semasa Covid

Sesuai dengan slogan terkenalnya, Little Caesars memasuki pandemi COVID-19 yang panas dan siap, kata Ketua Pegawai Inovasi Ed Gleich.

Tiga Empat tahun yang lalu, jenama terkenal memperkenalkan kaedah baru yang dikenali sebagai "Reserve-N-Ready," yang membolehkan pelanggan memesan makanan dari peranti mereka seperti telefon bimbit dan komputer ke rumah mereka secara langsung, yang kini merupakan kaedah yang sangat umum sekarang. Apabila pesanan sudah siap, para tamu akan menerima pemberitahuan, mampir ke kedai, dan mengambil pizza. Makanan itu ditempatkan di Portal Pizza, yang "akhirnya tidak dapat dihubungi," kata Gleich. Pengguna hanya mengimbas kod QR mereka dan portal lengkap terbuka di hadapan mereka untuk memesan makanan dan minuman mereka.

Mengenai ciri berguna ini, Gleich berkata, "Kami pada awalnya melakukannya sebagai jenis ciri yang terang-terangan tetapi ia berfungsi dengan baik dan lebih daripada jangkaan kami, hanya orang sederhana yang tidak perlu masuk ke restoran, mereka hanya boleh memesan dan dapatkan makanan mereka di dalam kereta dan kenderaan mereka ”. "Tetapi itu benar-benar bekerja dengan baik dalam senario ini dengan pandemi untuk menjadikannya tidak hanya tanpa gesekan, tetapi cara paling aman di mana sebenarnya tidak ada kontak manusia."

Di luar empat minggu pertama ketika pelanggan bergegas ke kedai runcit, Gleich menyatakan bahawa perniagaan telah berkembang pesat, yang mencerminkan keseluruhan kategori pizza. Domino dan Papa John merasa sedikit diturunkan kerana rasa dan wang yang ditawarkan Little Caesars cukup baik dan sangat sesuai. Little Caesars memperoleh pendapatan $ 3.85 bilion pada tahun 2019, kenaikan 1.3 peratus dari tahun ke tahun, menurut FoodserviceResults. Menjelang akhir tahun lalu, rantai ini mempunyai 3.652 kedai francais AS dan 561 lokasi milik syarikat.

Prestasi Little Caesar dan kadar penjualan mereka pada tahun 2020 boleh dan harus dianggap sebagai salah satu tahun terbaik atau mungkin penjualan terbaik dan menguntungkan sepanjang masa sejak mereka dilancarkan. Syarikat melancarkan saluran melalui laman web dan aplikasinya, dengan DoorDash menyediakan pemandu. Rangkaian besar Little Caesars mengumumkan beberapa makanan yang sangat anggaran dan enak kepada dunia untuk menjadikan mereka selesa dengan bajet mereka dengan harga terbaik dan tidak perlu risau tentang poket mereka. Baru-baru ini, Little Caesars meletakkan dirinya di pasar DoorDash, yang menjadikan konsep pizza lebih tinggi.

Logo pizza Little Caesars sangat berbeza

:pizza: Penilaian dan Sorotan Utama The Little Caesars

:point_right: Francais

Faktor dan penjualan The Little Caesars selalu baik dan sangat selesa terhadap mereka, sebab utama kejadian ini adalah kerana mereka tidak pernah jatuh dengan cukai jualan dan trauma lain yang mereka lalui dengan mudah. Little Caesars secara rasmi menjual francais pertama mereka dengan jayanya pada tahun 1962 dan, pada tahun 1987, mempunyai restoran di semua 50 negeri. Sepanjang awal 1990-an dan 2000-an yang menjadikan mereka lebih berjaya dan biasa sehingga setiap kanak-kanak terperinci dengan setiap maklumat mereka.

Pada masa itu, Little Caesars mulai mendekati mart, terutama Kmarts untuk memberi mereka beberapa iklan, dan mereka menjadi berjaya dengan idea berharga mereka. Setelah beberapa lama, Little Caesars sering dijumpai di kedai Kmart, lebih khusus di Big Kmarts dan Super Kmarts. Kebetulan utama ialah Kmart pertama dan Little Caesars pertama dibina di tempat yang sama di Garden City, Michigan. Walau bagaimanapun, beberapa Caesars Kecil masih ada. Little Caesar's pizza juga disertakan di banyak lokasi Kmart yang diubah suai.

Ikatan antara kedua-dua jenama begitu kuat. Setelah masalah kemuflisan yang dihadapi oleh Kmart, beberapa Kmarts hari ini telah menggantikan Little Caesars dengan jenama "K-Cafe" mereka sendiri. Ini menunjukkan betapa kuatnya ikatan mereka. Antara tahun 2008 dan 2015, Little Caesars adalah rangkaian pizza yang paling cepat berkembang di Amerika Syarikat. Sehingga 2017, syarikat ini mempunyai 5,463 lokasi termasuk unit AS dan antarabangsa.

:heavy_check_mark: Pertumbuhan Antarabangsa

Menjelang tahun 1987, syarikat ini menjangkau beberapa negara untuk menjadi stabil di peringkat antarabangsa, terutamanya di Amerika Syarikat di seluruh Amerika Syarikat Utara, membeli rangkaian Mother's Pizza daripada penerimaan di Kanada, Amerika Syarikat, dan Inggeris pada tahun 1989. Tetapi sebagai kini, syarikat ini telah mapan dan membeli rangkaian Mother's Pizza dan menjadikan semua cawangan mereka menjadi Little Caesars. Syarikat rasmi kini sudah mapan di Kanada (beberapa bandar di Kanada mempunyai lokasi sejak 1969), dan memperoleh lebih banyak keuntungan daripada yang dapat dibayangkan.

Little Caesars rasmi membuka cawangan mereka di Filipina telah hadir sejak tahun 1990-an tetapi secara beransur-ansur dan akhirnya ditutup pada tahun 2000-an. Tetapi ia mendapat populariti lagi dan tumbuh dan dibesarkan semula pada 25 Januari 2019 dan memberikan kejutan besar kepada seluruh dunia makanan dan terutama pizza, dengan pelancarannya di bawah francaisi baru dan cawangan baru di Ermita, Manila. Pada tahun 2019, The Little Caesars menutup pentadbiran mereka, dan restoran di Australia menutup pintu dan memasuki pentadbiran, setelah memasuki pasaran Australia pada tahun 2014. Little Caesars kemudian memasuki dan menggegarkan di India pada 29 Januari 2020, di salah satu India bandar paling ramai, membuka dua kedai di Ahmedabad, Gujarat.

Pizza Little Caesars sangat digemari oleh Millions

:point_right: Produk

Little Caesars terdiri dan menghasilkan pelbagai jenis makanan, yang jelas kebanyakan kuda betina dalam pizza dan rasa pizza dan topping. Salah satu menu yang paling popular dan biasa disenaraikan di Little Caesars adalah dalam tawaran bahagian menu HOT-N-READY. Senarai produk terus diperbaharui setiap bulan atau kadang-kadang mingguan mengikut keperluan dan permintaan pelanggan. Reka bentuk dan ciri utama pizza direka khas dan banyak pizza hanya popular hanya kerana topping dan reka bentuknya. Pencemaran dan perkhidmatan sebenar yang diberikan oleh Little Caesars telah menarik minat pelanggan terhadap mereka.

Perkhidmatan pelanggan yang mereka berikan benar-benar hebat dan menarik, itulah salah satu sebab utama dan paling penting untuk Kejayaan Little Caesars. Seperti yang anda ketahui, Little Caesars selalu menjadi jenama yang luas dengan pelbagai jenis makanan terutama pizza kerana secara rasmi mereka adalah cafe pizza dan mengandungi banyak jenis dan jenis makanan, Little Caesars juga mempunyai beberapa kesan sampingan di dalamnya.

:white_check_mark: Orang berfikir bahawa pizza Little Caesar boleh menyebabkan penyakit, benarkah?

Keluarkan pizza boleh menyebabkan keracunan makanan. Laporan keracunan makanan Little Caesars Pizza biasanya menyenaraikan cirit-birit dan mual sebagai gejala. Salmonella adalah diagnosis umum ketika keracunan makanan berlaku dan boleh merangkumi cirit-birit, kejang, demam, sakit kepala, dan sakit otot.

:white_check_mark: Pandangan utama Little Caesars adalah menjana wang dengan menjual makanan yang buruk, benarkah?

Itu tidak benar sama sekali, sebenarnya, sudut pandang setiap restoran pizza atau bahkan makanan segera yang lain atau jenis restoran makanan yang sama adalah untuk mendapatkan wang dan keuntungan dengan penjualan mereka, tetapi tidak semuanya berfikir untuk menjana wang dengan menjual MAKANAN BURUK. Little Caesars secara rasmi disahkan dan disahkan oleh WHO (Pertubuhan Kesihatan Sedunia) kerana menghidangkan makanan yang baik dan bersih, yang juga merupakan salah satu sebab utama di sebalik kejayaan Litlle Caesars di seluruh dunia dan keseluruhan sejarah mereka.

:pizza: Fakta Utama mengenai Little Caesars

:large_blue_diamond: 1. FOUNDER MIKE ILITCH DIGUNAKAN UNTUK MENGGABUNGKAN PIZZA BERSAMA.

Little Caesars telah memberikan tawaran dua demi satu selama beberapa dekad, dan pembekal pizza Hot-N-Ready dan Crazy Bread telah menjadi rangkaian pizza nombor 1 di negara ini. Ketahui lebih lanjut mengenai rangkaian pizza dengan Julius Caesar yang serupa dengan maskot. Pada tahun 50-an, pizza dianggap sebagai makanan ringan baru, bukan pilihan makan malam yang sebenarnya. Ketika Ilitch pergi ke bandar-bandar yang berbeza dengan bermain bola pendek dengan pasukan baseball liga kecil, dia akan menggunakan masa lapang untuk memeriksa kedai pizza tempatan dan menguji resipi mereka.

:large_blue_diamond: 2. ILMU MELETAKKAN SIMPANAN HIDUP MEREKA UNTUK MEMBUKA RESTORAN PERTAMA MEREKA.

Setelah empat tahun berkahwin, Mike dan isterinya, Marian, telah menjimatkan $ 10,000. Mereka meletakkan semuanya untuk membuka lokasi pertama mereka di Garden City, Michigan, pada tahun 1959, dan pada tahun 1962 mereka telah menjual francais pertama mereka. Kedua-duanya bekerja sangat keras untuk mencapai matlamat ini dan memperoleh banyak kejayaan dalam jangka masa yang sangat sedikit. Mereka mengorbankan simpanan mereka demi dan untuk kejayaan perniagaan serentak mereka yang kini menjadi yang teratas dalam bidangnya.

:large_blue_diamond: 3. "LITTLE CAESAR" ADALAH NAMA PET MARIAN UNTUK MIKE.

Mike ingin menamakan perniagaan baru mereka sebagai Pizza Treat, tetapi Marian berpendapat mereka harus menyebutnya sesuatu yang lebih peribadi. "Saya menganggapnya sebagai Caesar 'kecil' saya," katanya mengenai suaminya yang berusia 5'9 ", yang berketurunan Macedonia. Nama haiwan peliharaan untuk Mike yang mungkin Little Caesars diberikan kepadanya oleh ayahnya sebagai rasa hormat dan sebagai cara cinta dan kecantikan.

:large_blue_diamond: 4. SEKALI ILITCH SANGAT SANGAT, DIA MEMERLUKAN DETROIT TIGER KERANA DIA MEMILIKI SEJARAH DENGAN PASUKAN.

Sebelum Ilitches membuka Little Caesars pertama mereka di pinggir bandar Detroit, Mike adalah orang kampung yang kerjaya besbolnya dengan pasukan ladang Detroit Tigers dipotong akibat kecederaan lutut. Ilitch berhasrat untuk memenangi Siri Dunia sejak itu. Dia membeli pasukan itu pada tahun 1992, dan the Tigers memenangi panji Liga Amerika pada tahun 2006 dan 2012. Dia membuat janji yang cukup lucu (atau mungkin satu cabaran?), Walaupun: Ketika ditanya apakah dia akan memakai cincin kejuaraan yang hebat jika pasukannya keluar di atas, Ilitch menjawab, "Tepat di hidung saya."

:large_blue_diamond: 5. KECIL "PIZZA! PIZZA! " TAGLINE TIDAK DIPERDAGANG DALAM KANADA.

Ini kerana sebenarnya ada rangkaian pizza di sana yang disebut Pizza Pizza . Jenama itu telah wujud sejak akhir tahun 60-an, dan Little Caesars tidak menandakan frasa tulisan mereka sehingga tahun 1979.

Membuat Pizza

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

: 1. Seberapa buruknya Little Caesars Pizza?:books:

:plate_with_cutlery: Sebenarnya, sejujurnya, Litte Caesars mungkin merupakan salah satu makanan segera yang paling lazat dan terkenal terutama rantai pizza di seluruh dunia. Pada pendapat ramai orang, itu adalah pizza terburuk, tetapi dalam fikiran kebanyakan orang, sudah pasti bahawa Little Caesars adalah Pizza paling laris dan paling lazat yang pernah ada, mereka benar-benar berfikir bahawa anda tidak akan mendapat Pizza yang lebih baik daripada ini di mana sahaja.

2. Adakah Little Caesars menyampaikan secara percuma?:books:

:plate_with_cutlery: Sebenarnya, tawaran penghantaran dan perkhidmatan pizza percuma terakhir Little Caesars adalah 20 tahun yang lalu, sebab utama mereka mengambil langkah ini adalah kerana lokasinya tidak begitu dekat dan akhirnya memerlukan diesel untuk menjalankan kereta dan basikal. Tetapi bayaran penghantaran tidak melebihi 50 hingga 60 sen.

3. Bagaimana Caesars kecil sangat murah?:books:

:plate_with_cutlery: Matlamat utama Little Caesars dan pemiliknya adalah untuk menyajikan pizza terbaik di bandar dengan harga termurah, dan idea ini berfungsi dengan baik untuk mereka kerana mereka sekarang menjual pizza murah di seluruh dunia dan membuat mereka gembira dan berpuas hati dengan mereka makanan dan poket mereka juga.

Kekeliruan:gear:

Sekiranya saya merangkum Artikel ini dalam beberapa baris, Little Caesars dibuka 24 jam dan semua 7 hari dalam seminggu. Kerana ia adalah restoran yang sangat menuntut dengan semua ciri dan kebolehan / citarasa unik yang diperlukan oleh restoran pizza. Seperti yang mungkin anda ketahui dengan membaca artikel itu, Little Caesars adalah rantai pizza dan makanan segera yang sangat dipercayai dan sangat terkenal yang terkenal dengan harga pizza yang murah.

Topik dan strategi utama Little Caesars adalah menjual pizza murah di seluruh dunia dan membuat orang gembira dan sedar diri dengan anggaran mereka.

artikel berkaitan:point_down:

Bagaimana Membuat Resipi Pizza Pepperoni yang Sihat Berapa Banyak Insurans Penghantaran Domino Berapa sudu dalam seperempat cawan? Berapa Banyak Karbohidrat yang Anda Boleh Makan Diet Keto? Jenis Salad Memasak Gunung Berapi Bagaimana Menurunkan Berat Badan Makan Makanan Segera Sedap Pukul berapa McDonald's menyediakan makan tengah hari? Pukul Berapakah Sarapan Mcdonalds Tamat