Pasukan kejuruteraan kreatif kami menghasilkan penyelesaian pembungkusan yang luar biasa dan lengkap untuk pelbagai industri termasuk kosmetik, kesihatan dan kecantikan , minyak wangi , elektronik, anggur / minuman keras, hadiah Krismas , ahli bomba, dan banyak lagi.

Pembungkusan mewah adalah bahagian penting dalam pemasaran barang mewah. Pelan pembungkusan strategik sangat penting untuk proses menyampaikan kepada bakal pelanggan bahawa produk dan jenama anda berbeza dengan yang lain. Tujuan khusus pembungkusan produk adalah untuk menyatakan apa yang mewakili produk dan apa maksudnya kepada pelanggan.

Peranan dalam strategi pemasaran

Pembungkusan memainkan peranan penting dalam strategi pemasaran untuk produk pengguna mewah dan mewah. Jenama mewah memahami pentingnya mewujudkan Pembungkusan mewah yang luar biasa dan kesan pertama yang tahan lama dengan membentangkan produk dalam kotak pemasangan tegar berkualiti tinggi. Kotak-kotak ini, bersama dengan kotak berkualiti tinggi, merupakan elemen penting dalam memproyeksikan gambar mewah. Dengan reka bentuk estetik dan serba boleh, sambil memberikan perlindungan yang lasak.

Identiti jenama

Identiti jenama adalah seumur hidup. Sebaiknya, ia tidak boleh diubah. Jenama yang sering menukar logo dan reka bentuk umum sering gagal. Atas sebab ini, reka bentuk pembungkusan bergaya yang dibuat khusus untuk produk mungkin merupakan pilihan yang unik. Imej berkualiti tinggi, konsisten, tinggi menarik minat pengguna dan mengekalkan kredibiliti jangka panjang.

Reka Bentuk Outclass dan Pilihan Bahan mesra alam:

Perpindahan objek dapat diperbaiki dengan merancang bahagian dalam bungkusan. Reka bentuk pembungkusan sama pentingnya dengan bahagian luarnya. Persembahan awal produk adalah momen yang menentukan dan dapat diperbaiki dengan reka bentuk yang unik. Itu sesuai dengan ciri utama artikel. Selain itu, barang-barang mewah boleh menjadi pelindung dengan mempertimbangkan reka bentuk pembungkusannya.

Reka bentuk artistik barang mewah membangkitkan produk sampingan seperti busa berkualiti tinggi yang lembut dan berkilat pada sentuhan.

Pelbagai jenis warna boleh didapati di pasaran. Buih itu menambah rasa kehangatan dan keselesaan sambil memberikan sokongan dan pelindung produk yang optimum. Doh yang dibentuk adalah doh kitar semula yang dicetak agar sesuai dengan produk dan memberikan tahap perlindungan yang lebih tinggi. Pilihan tambahan termasuk bekas yang boleh dikitar semula dengan dulang berbentuk vakum yang melindungi produk. Ia juga mencetak lapisan untuk diletakkan di atas dulang Polyethylene terephthalate atau sisipan busa dan mencetak.

Kami juga bangga menawarkan pilihan mesra alam seperti kertas kitar semula, lamina terbiodegradasi, lamina filem yang boleh dikitar semula, dakwat berasaskan soya, dan pelapis berasaskan air. Bahagian dalam kotak sama pentingnya dengan bahagian luar. Untuk itu, syarikat pembuatan mempunyai banyak reka bentuk dan bahan mesra alam.

Busa Premium: Lembut, mewah, halus pada sentuhan, dalam pelbagai warna, busa menambah sentuhan khas, sambil memberikan bantalan dan penebat yang sangat baik.

Doh yang dibentuk: Doh yang boleh dikitar semula direka khas untuk mengikuti kontur produk anda dengan kemasan semula jadi atau halus.

Bahan Pembungkusan Polyethylene terephthalate yang boleh dikitar semula

  • Dulang berbentuk vakum yang memberikan sokongan estetik dan kukuh untuk mengamankan produk anda dalam bungkusannya.

Banyak organisasi merasa terlalu bangga dengan pilihan hijau / mesra alam, seperti:

  1. Lapisan berair

  2. Stratifikasi terbiodegradasi

  3. Kertas kitar semula

  4. Laminasi filem yang boleh digunakan semula

  5. Dakwat berasaskan soya

Pilih Pembungkusan Khusus untuk Reka Bentuk Kemasan Mewah Tersuai anda:

Pembungkusan akan berusaha untuk membuat persembahan visual yang teliti dan terperinci mengenai produk anda. Pengeluar mengetahui produk mereka dengan mendalam dan mencari keunikan yang paling sesuai dengan jenama mereka. Mereka akan meneliti pasaran jenama anda dan mencadangkan reka bentuk untuk kepentingan jangka panjang pengguna .

Pasukan produksi yang berbakat bersedia melayani anda dari rundingan awal hingga penyesuaian akhir, bekerjasama, dan berkongsi kepakaran kami setiap langkah perjalanan kreatif kami. Pelaksanaan pengetahuan syarikat, produk canggih, dan reka bentuk inovatif menjadikan setiap aspek produk anda lebih menarik dengan kemasan yang bergaya.

Penyesuaian pembungkusan yang berbeza dan berkelas menjadikan perniagaan anda layak dan menjangkau anda di puncak kejayaan. Keuntungan penting bagi perniagaan adalah pencapaian mengenai usaha keras pembuatan dan ketulusan. Bahan berkualiti tinggi dan kelas atas dalam penyesuaian pembungkusan khas menjadikan penghantaran juga menguntungkan dan selamat.

Pembungkusan Mewah untuk Pemasaran global:

Pasar global dapat dibagi berdasarkan lokasi geografinya sebagai Asia Pasifik, Eropah, Amerika Utara, dan Timur Tengah dan Afrika (MEA). Dari jumlah tersebut, Amerika Utara kini merupakan segmen pasaran serantau terkemuka, diikuti erat oleh Eropah.

Penjualan barang mewah peribadi di Amerika Utara dan pertumbuhan perbelanjaan pelancongan untuk barang mewah di Eropah mendorong pertumbuhan pasaran pembungkusan yang luar biasa di wilayah masing-masing. Sebab lain untuk pertumbuhan pasaran di Eropah adalah peningkatan jumlah kedai utama. Peningkatan penjualan dalam talian juga merupakan mesin pertumbuhan untuk pasaran di Eropah.

Asia dan Pasifik diperkirakan akan mengalami pertumbuhan pesat dalam beberapa tahun mendatang karena peningkatan belanja pengguna di Jepun, China, dan ASEAN. Pengguna China mempunyai sebahagian besar perbelanjaan mewah yang memberi kuasa kepada pasaran China. Selain itu, penyusutan nilai euro juga memberi kesan positif terhadap pertumbuhan pasaran. Pertumbuhan sederhana dapat dijangkakan di Timur Tengah dan Afrika kerana pengembangan pengeluar mewah global di rantau ini.

Pembungkusan yang mudah dan selesa:

Stackable Custom Rigid Box adalah kotak yang sesuai untuk produk mewah anda dan boleh dilengkapi dengan kertas tisu khusus atau bentuk lain dari soft insert mewah di dalam kotak tersebut. Pilihan yang lebih mesra alam, bagaimanapun, adalah salah satu penyelesaian kotak bergelombang kami. Walaupun untuk kotak hadiah mewah, kotak surat berkualiti tinggi, banyak organisasi menemui jalan keluarnya dan boleh direka dengan cetakan yang anda mahukan.

Kesimpulannya

Tujuan pengeluaran adalah untuk mengurangkan tekanan memilih pembungkusan yang tepat untuk jenama anda. Pasukan penjualan dan pengeluaran yang berpengalaman sedia membantu anda membuat pembungkusan unik untuk jenama anda. Syarikat menolong pelanggan mereka dengan pengalaman membuka kotak sebanyak mungkin.