Drop mail adalah program di mana anda dapat mengirim lampiran e-mel yang besar melalui i-cloud sehingga melewati had ukuran e-mel. Ini adalah program pada iPhone, Mac, dan i- Pad anda. Sekiranya anda ingin menghantar e-mel dengan penurunan mel iPhone, maka 5 GB adalah julat maksimum, dan anda tidak boleh melebihi had ini.

Penurunan surat

Ini juga digunakan sebagai alamat melalui pengiriman komunikasi rahsia. Untuk deposit surat, ia juga merupakan wadah atau slot. Ia juga digunakan seperti beberapa perkhidmatan lain, kotak drop juga dapat berfungsi secara langsung dengan Yahoo dan Gmail.

1. Apakah penurunan mel Apple?

Melalui i- Cloud anda dapat mengirim fail besar seperti video, persembahan, dan gambar, ini disebut drop mail. Sekiranya anda telah berkongsi pautan melalui penurunan surat dan anda mungkin telah melebihi satu atau lebih had perkhidmatan, pautan ini tidak lagi tersedia. Dari segi saiz, penurunan mel hanya tersedia sehingga 5 GB.

:o: Adakah surat mel berfungsi dengan tingkap?

Drop mail boleh berfungsi pada mana-mana peranti seperti i-Phone, i-Pad, atau i-Pod . Drop mail boleh berfungsi pada mana-mana peranti berkuasa iOS yang menjalankan iOS versi 9.2 atau lebih baru. Penerima lampiran e-mel boleh memuat turun e-mel dengan sistem operasi (OS X, iOS, Android, atau Windows).

:o: Bagaimana cara menyimpan penurunan e-mel?

Dengan menurunkan surat, anda boleh menyimpan penurunan surat ini dengan menggunakan langkah-langkah berikut.

• Dengan lampiran penurunan mel yang besar, buka e-mel baru. • Ada pilihan "klik untuk men-download " klik di atasnya maka ukuran file lampiran drop mail akan ditunjukkan. Anda boleh memuat turunnya dengan mudah dan pantas dari pelayan Apple i-cloud.

:o: Bagaimana saya menyemak penurunan surat?

Anda harus menghidupkan drop mail untuk lampiran besar dengan menggunakan langkah-langkah berikut:

 1. Pada i- Cloud, klik pada bar sisi untuk memilih pilihan dalam surat. Di i- Cloud jika anda tidak melihat bar sisi lihat pertunjukan atau sembunyikan bar sisi dalam surat.
 2. Pilih "gunakan drop mail ketika menghantar lampiran besar" dengan mengklik mengarang .
 3. Kemudian langkah terakhir adalah klik selesai.

2. Bagaimanakah cara membuka lampiran di drop mail?

Buka mesej yang mengandungi lampiran e-mel, melalui e-mel di i- Cloud.com . Klik lebih banyak di sebelah kanan jika anda tidak melihat fail terlampir yang tertera di atas badan mesej. Cari dan buka lampiran, kemudian klik fail untuk memuat turun ke komputer anda.

:o: Bagaimana cara mengakses i-Cloud?

Anda boleh mengakses i- Cloud di PC dengan menggunakan laman web i- Cloud seperti berikut:

• Pertama sekali, buka i- Cloud.com dalam penyemak imbas web. • Sekiranya perlu, log masuk dengan epal anda. • Pada peranti anda, pilih aplikasi atau perkhidmatan yang ingin anda gunakan. • Klik " Tetapan Akaun " di bawah avatar akaun anda untuk mengubah tetapan i- Cloud anda atau untuk memeriksa ruang penyimpanan i- Cloud anda.

:o: Bagaimana penurunan udara berfungsi?

Tanpa menggunakan Wi-Fi atau data, titisan udara membawa Anda akses untuk memindahkan fail anda dengan cepat antara iPhone, i-Pad dan Mac . Untuk menyiarkan, menemui, dan merundingkan sambungan dan Wi-Fi dari titik ke titik untuk memindahkan maklumat, Air Drop menggunakan perkhidmatan tenaga rendah yang disebut Bluetooth.

3. Bagaimana cara menghantar video dari iPhone ke e-mel?

Anda boleh menghantar video besar melalui i-Cloud dengan menggunakan langkah-langkah berikut:

 1. Pertama sekali, pilih video yang ingin anda hantar, dari aplikasi foto, kemudian ketik ikon kongsi.
 2. Kemudian ketik ikon mel , tunggu iklan sementara telefon anda menyiapkan video yang anda pilih.
 3. Sebahagiannya, tulis dan hantar e-mel anda kemudian tunggu tetingkap pop timbul yang mengatakan, "lampiran ini mungkin terlalu besar dan sebagai pilihan, menawarkan penurunan surat".

:o: Apa itu Kotak Keluar dalam e-mel?

Di mana mesej e-mel keluar disimpan sementara, Kotak Keluar ada di sana. Sebelum mesej berjaya dihantar ke penerima, ia disimpan di Kotak Keluar. Sebilangan besar program e-mel memindahkan pesan ke folder " Mesej Terkirim ", setelah pesan itu dikirim.

:o: Bagaimana saya memulihkan pautan i-Cloud yang telah tamat tempoh?

Anda boleh memulihkan i-Cloud.com yang telah tamat tempoh dengan menggunakan langkah-langkah berikut:

• Di mana-mana penyemak imbas web, pergi ke i- Cloud.com , dan log masuk. • Klik pada tetapan. • Di kiri bawah, klik pada Memulihkan fail Di Lanjutan. • Di sebelah kiri kotak, klik untuk memeriksa kotak fail yang ingin anda pulihkan. • Kemudian jika anda benar-benar perlu memulihkan semuanya, kemudian klik Pilih Semua. • Klik pada pemulihan fail.

Baca Juga Adakah USPS menyampaikan pada hari Ahad? Bagaimana Menghantar Surat?

4. Bagaimana cara menyimpan video drop mail?

Apabila anda harus menerima video tersebut, dan jika anda ingin menyimpannya, pergi ke akaun e-mel anda dan log masuk. Buka mesej e-mel dan fail yang menyertakan video. Kemudian klik kanan pada URL dan pilih pilihan simpan pada video dari menu yang muncul. Anda juga dapat melihat video mengenai Cara menggunakan drop mail;

:o: Bagaimana saya membuat sandaran gambar lama saya dari i-Cloud?

Anda boleh mendapatkan gambar lama anda dari i-Cloud dengan menggunakan langkah-langkah berikut:

• Pertama sekali, masuk ke aplikasi tetapan peranti anda. • Di bahagian atas menu tetapan pada perangkat pengaturan Anda, ketuk nama Anda. • Pilih i-Cloud dan ketuk di atas halaman apple I. • Pilih muat turun dan simpan yang asli.

:o: Mengapa saya tidak dapat membuka lampiran dalam e-mel saya?

Apabila lampiran anda dalam e-mel anda tidak terbuka, maka ini bermaksud bahawa program yang diperlukan tidak dipasang di peranti anda, di mana format fail dibuka. Terdapat contoh bahawa "jika seseorang mengirimi anda file pembaca Adobe PDF dan fail ini hanya terbuka dengan Adobe PDF, maka jika anda tidak memiliki perisian ini di perangkat anda maka lampiran ini tidak akan dibuka".

Kotak drop mel

5. Bagaimana cara mendapatkan dari awan?

Ikuti langkah-langkah ini, jika anda menyimpan fail:

• Pertama, buka dokumen yang sedang anda kerjakan. • Klik pada maklumat fail berkaitan anda. • Klik pada nama fail anda tempat anda bekerja, di bawah " Dokumen Terurus". • Cukup klik pada pemulihan dan fail pengambilan akan muncul di desktop anda.

:o: Bagaimana saya mencetak e-mel dari i-Cloud?

Anda boleh mencetak e-mel dari i-Cloud dengan menggunakan langkah-langkah berikut:

 1. Pilih atau buka mesej yang ingin anda cetak, melalui surat di i-Cloud.com . Tajuk pendek akan muncul di halaman, di mana nama pengirim e-mel dan Tarikh muncul di atasnya.
 2. Pilih cetak dengan mengklik di bar sisi.

:o: Bagaimana saya boleh menghantar e-mel lebih daripada 25 MB?

Anda boleh melalui Google Drive, jika anda ingin menghantar e-mel lebih dari 25 MB . Anda boleh melakukannya dengan mengunjungi Google Drive, tetapi hanya ketika anda ingin menghantar e-mel lebih dari 25 MB . Klik " tulis " untuk membuat e-mel, setelah anda log masuk ke Gmail. Jika tidak, hanya 5 GB dibenarkan menghantar melalui e-mel.

:o: Adakah Drop box selamat dan terjamin?

Sebilangan besar fail berharga ada di drop box. Drop box direka dengan pelbagai lapisan perlindungan untuk menjaga keselamatan fail anda. Drop box diedarkan di seluruh infrastruktur yang berskala dan selamat. Menggunakan fail Dropbox Standard Encryption Advanced 256 bit (AES) sedang dalam keadaan rehat. Ini adalah lapisan perlindungan di sekitar Drop box.

:o: Adakah drop bermaksud alamat?

Di mana penipu menghantar barang yang dibeli secara haram, kotak drop adalah alamatnya. Cara-cara dengan mana barang yang dihantar ke sana dibeli, dan perbezaan untuk alamat drop berada di bawah tujuan alamat, mempunyai alamat sekunder atau Peti Surat yang sepenuhnya sah.

Lihat Juga Penyedia Perkhidmatan Tender kepada Penghantaran Apa Masa FedEx berhenti menghantar?

:writing_hand: Ringkasan

Drop mail adalah program dari mana anda dapat mengirim lampiran e-mel yang besar melalui i-Cloud, dengan melewati had ukuran e-mel. Had saiz e-mel ialah 5 GB. Ini adalah julat maksimum I iPhone, i-Pad dan Mac anda. Tetapi jika anda ingin menghantar lampiran e-mel anda yang melebihi 25 MB atau 5 GB, maka anda harus pergi ke Google Drive.

:aries: Soalan Lazim

Drop mail adalah kaedah atau program dalam telefon bimbit atau peranti lain, dari mana anda boleh menghantar lampiran mel besar, video dan lain-lain. Drop Box juga dapat berfungsi secara langsung dengan Yahoo dan Gmail. Orang juga boleh mengemukakan soalan berikut mengenai iklan drop mail seperti berikut:

:one: Adakah surat mel hanya untuk Apple?

Mac menggunakan OS X Yosemite atau yang lebih baru dan sentuhan i-Pad, iPhone atau i-Pod dengan iOS 9.2 dan Mac atau PC menggunakan drop mail. Peranti dengan penyemak imbas kemas kini harus menggunakan drop mail. Drop mail mempunyai keperluan sistem seperti itu. Terdapat 30 hari untuk penerima memuat turun lampiran drop mail, setelah anda menghantarnya.

:two: Adakah peti mel biru masih ada?

Bergantung pada jumlah surat, kotak biru ikonik sering dipindahkan. Minggu ini, setelah penghapusan puluhan kotak surat, di beberapa negeri, menimbulkan panik media sosial dan profil belakang biru. Semua operasi tersebut ditangguhkan oleh Perkhidmatan Pos AS di seluruh negara.

:three: Bagaimanakah saya melakukan drop mail pergi dan pergi?

Anda boleh melakukan drop mail dan pergi dengan menggunakan langkah-langkah berikut: • Maklumkan kepada kami bahawa apa yang anda kirimkan, dengan melengkapkan borang nyata untuk memberitahu kami perkhidmatan mana yang ingin anda gunakan untuk bungkusan anda. • Tambah nilai. Pada akaun Drop and Go pra-bayar anda, muatkan dana. • Maka anda harus berhenti. Di Pejabat Pos yang mengambil bahagian, bawa bungkusan anda ke kaunter laluan cepat seperti kemudahan kurier tempatan . • Kemudian, kami akan melakukan selebihnya.

Penurunan mel sosial

:four: Bolehkah saya meletakkan kotak di kotak surat USPS?

Anda boleh menggunakan setem pos , jika bungkusan anda setebal kurang dari setengah inci dan berat kurang dari 10 oz . Anda harus memasukkannya ke dalam kotak surat anda untuk pengambilan pembawa. Dalam kotak koleksi biru, atau slot mel lobi pejabat pos, letakkan surat anda di kotak surat ini. Kemudian, minta penjemputan percuma.

:five: Bagaimanakah cara mencari kotak drop office?

Untuk memeriksa lokasi drop box pejabat pos, pergi ke www.usps. Kotak Com / Po , di sebelah kanan klik di bawah dan "cari Kotak Pejabat Pos". Anda akan menerima senarai pejabat pos terdekat beserta maklumat kotak PO untuk setiap pejabat, apabila anda memasukkan poskod atau alamat untuk mencari kotak PO yang tersedia.

:six: Bagaimana saya menghantar e-mel yang tersekat di Kotak Keluar saya?

Anda boleh menghantar e-mel anda yang tersekat di Kotak Keluar anda dengan kaedah berikut:

 1. Mula-mula cuba hantar semula.
 2. Memastikan bahawa Outlook dalam talian.
 3. Anda harus memeriksa tetapan mel anda.
 4. Gunakan kata laluan yang betul.
 5. Secara langsung dari Peti Masuk, hantar semula secara langsung.

:seven: Mengapa saya tidak boleh memuat turun lampiran dari e-mel saya?

Apabila anda gagal memuat turun lampiran anda dari e-mel anda, itu bermaksud perlindungan antivirus atau firewall, dipasang pada komputer anda atau peranti lain yang menyekat kemampuan anda untuk memuat turunnya. Tambahkan pengecualian untuk antivirus atau perlindungan firewall setelah memuat turun lampiran dari e-mel.

:eight: Bagaimana saya membuka fail e-mel?

Mesej e-mel, yang mengandungi lampiran mempunyai simbol klip kertas bersamanya, di panel mesej anda. Klik dua kali fail yang ditunjukkan dalam mesej itu sendiri, dengan memilih mesej dengan lampiran. Pada komputer anda , menggunakan lampiran program yang sesuai akan terbuka secara automatik. Kemudian anda boleh melihat atau mengedit dokumen. Atau anda juga boleh membuka dokumen tersebut.

:nine: Bagaimanakah saya melakukan penurunan mel di Outlook?

Klik pada ikon Drop-box untuk mengakses pada akaun Drop Box anda semasa membuat e-mel di Outlook . Dalam e - mel anda, pilih fail atau folder yang ingin anda pilih. Apabila anda mengklik pilih, pautan dihasilkan untuk setiap fail untuk setiap fail dan folder yang anda pilih.

:trackball: Kesimpulannya

Drop mail adalah program dari mana anda dapat mengirim lampiran e-mel yang besar melalui i-cloud, oleh itu dengan melewati had ukuran e-mel. Ini adalah program pada iPhone, Mac, dan i- Pad anda. 5 GB adalah julat maksimum untuk menghantar e-mel tetapi jika anda ingin melampauinya, anda harus pergi ke Google Drive. Ini juga digunakan sebagai alamat melalui pengiriman komunikasi rahsia. . Ia juga digunakan seperti beberapa perkhidmatan lain, drop box juga dapat berfungsi langsung dengan Yahoo dan Gmail.

:beginner: artikel berkaitan

Kemudahan Kurir Tempatan

Pukul berapakah penghantaran USPS?

Alamat Jalan