Harga Manual ,

Apakah Makna Kadar Manual?

 1. Istilah yang agak ketinggalan zaman merujuk kepada kadar faedah yang dikeluarkan oleh perkhidmatan penarafan seperti Pejabat Perkhidmatan Insurans, Inc. (ISO) (Harta Korporat, Liabiliti, Automobil Komersial) dan Majlis Pampasan Insurans Nasional (NCCI). Adakah. (Kecederaan Pekerjaan), sebelum memohon kredit atau hak istimewa. Bayaran ini dikenali sebagai bayaran manual kerana diterbitkan dalam Panduan Harga. Organisasi yang dulunya dikenali sebagai agensi penarafan kini dikenali sebagai organisasi penasihat insurans. Di kebanyakan negara, mereka tidak menerbitkan dan menerbitkan kos akhir dalam manual mereka, tetapi membayar biaya untuk permintaan nasihat. Yang digunakan untuk mengira nilai. Sebilangan besar syarikat insurans yang menggunakan kos kerugian ini menggandakan kos kerugian manual kepada pemiliknya (yang mewakili kos insurans yang diinsuranskan dan faedah pengunderaitan yang diinginkan) untuk menukar kos kerugian manual ke harga akhir. Digunakan.

 2. Bayaran disediakan dan ditawarkan untuk jenis pembelian dan bukan untuk insurans tertentu (lihat harga).

 3. Arti Tarif Manual: Harga diberikan sebagai harga dasar unit insurans, seperti yang ditunjukkan dalam manual atau buku kecil yang relevan yang dikeluarkan oleh agensi atau syarikat penarafan yang relevan. Bayaran ini (atau premium) biasanya dikenakan bayaran atau kredit tambahan untuk kenaikan harga atau ambang, atau risiko kerugian rata-rata yang lebih tinggi atau lebih rendah. Tidak seperti yuran penilaian atau pengalaman.

Makna Literal Kadar Manual

Manual:

Makna Manual:
 1. Terikat atau buatan tangan

 2. Manual, terutamanya untuk mesin operasi atau artikel kajian, manual.

 3. Kenderaan transmisi manual

 4. Papan kekunci organ dimainkan secara manual.

Ayat Manual
 1. Kemahiran manual

 2. Manual komputer

 3. Suspensi yang ketat dan stereng yang lebih tepat membuat saya berasa seperti bahagian kereta, yang biasanya saya pasangkan pada manual.

 4. Bentuk yang sama sering ditiru pada anggota badan, pedal mengangkat batang dengan bass dan manual.

Sinonim Manual

buku rujukan, panduan, set arahan, kerja, fizikal, pendamping, buku panduan, ABC, kolar biru, arahan, buku arahan, dilakukan dengan tangan seseorang, buku panduan

Kadar:

Maksud Kadar:
 1. Ukuran, kuantiti, atau frekuensi biasanya diukur dari segi kuantiti atau ukuran lain.

 2. Harga tetap dibayar atau diterima untuk sesuatu.

 3. Anggaplah ia sebagai kualiti atau standard yang istimewa.

Kalimat Kadar
 1. Pulau ini mempunyai salah satu kadar jenayah terendah di dunia

 2. Gaji minimum setiap jam 3.40

 3. Mereka diminta menilai kemampuan mereka dalam pelbagai latihan memandu

 4. Atkinson menganggapnya sebagai pemain pertahanan terbaik di Eropah

Sinonim Kadar

fikirkan, caj, anggap ada, hitung, hakim, kos, tambang, anggaplah, sewa, menilai, hakim, perbelanjaan, menilai, menilai, menimbang, jumlah, tahan, memperkirakan, menilai, mengukur , hitung, harga, pertimbangkan untuk menjadi, nilai, ukuran, angka, letakkan nilai, tarif, cari