Isteri Marcus Lemonis Roberta Raffel Dilahirkan pada 21 September di Amerika Syarikat. Dia terkenal kerana suaminya Marcus Lemonis. Marcus Lemonis adalah personaliti tv, ahli perniagaan dan dermawan. Marcus selalu menyebut dalam setiap wawancara mengenai pentingnya menilai hubungan dan membuat pelaburan dalam satu orang.

Fakta Cepat isteri Marcus Lemonis

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nama Penuh Roberta Bobbi Raffel

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nama Pertama Roberta

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nama Tengah Bobbi

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nama Kelahiran Roberta Bobbi

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ahli Perniagaan Profesion , Isteri Selebriti

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Identiti Jantina Perempuan

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Orientasi Seksual Lurus

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Virgo Horoskop

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Status Perkahwinan Berkahwin

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pasangan Marcus Lemonis.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Bilangan Anak Dua

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Adik beradik, abang

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Agama Kristian

Isteri Marcus Lemonis dilahirkan pada 21 September Amerika Syarikat. Dia terkenal kerana suaminya Marcus Lemonis. Dia adalah seorang usahawan dan dia telah membantu beberapa perniagaan yang menghadapi masalah. Marcus Lemonis dilahirkan pada 16 November 1973 Lubnan. Isteri Marcus Lemonis dilahirkan pada 21 September tetapi semua maklumat kelahirannya sekarang tidak tersedia. Semasa serangan asing dan perang saudara dia diterima pakai oleh Sophia dan Leo Lemonis. Isteri Marcus Lemonis

Isteri Marcus Lemonis Roberta Raffel Dilahirkan pada 21 September di Amerika Syarikat. Dia terkenal kerana suaminya Marcus Lemonis. Marcus Lemonis adalah personaliti tv , ahli perniagaan dan dermawan. Marcus selalu menyebut dalam setiap wawancara mengenai pentingnya menilai hubungan dan membuat pelaburan dalam satu orang.

Isteri Marcus Lemonis adalah orang persendirian kerana tidak ada maklumat mengenai latar belakang keluarganya, tempat kelahiran, atau kehidupan awalnya. Marcus menyebut dalam setiap wawancara mengenai pentingnya menilai hubungan dan membuat pelaburan dalam satu orang. Di sana perkahwinan peri dijadualkan bermula Januari di California. di mana mereka mempunyai rumah mereka. Ia adalah acara yang sangat kecil dengan keluarga dan rakan-rakan terdekat.

Nilai Bersih Isteri Marcus Lemonis

Sumber pendapatan utama isteri Marcus Lemonis belum dinyatakan tetapi dia terkenal kerana suaminya adalah ahli perniagaan terkenal di Amerika mungkin dia adalah rakan kongsi beberapa perniagaan. Dia adalah orang yang sangat peribadi kerana tidak ada maklumat mengenai latar belakang keluarganya, tempat kelahiran, atau kehidupan awalnya. Dia menjalani kehidupan terbaik dan mewah bersama suaminya di Amerika dan isteri Marcus Lemonis dianggarkan nilai bersih sekitar $ 500k Dolar AS tidak ada yang mengetahui nilai bersih yang tepat. Sebaliknya, nilai bersih Marcus Lemonis setinggi $ 900 juta. Sebilangan aset dan pendapatan bersihnya termasuk sebuah rumah di California yang bernilai $ 6.85 juta dan sebuah rumah mewah di Lake Road Dan di Lake Forest yang bernilai $ 1.85 juta di antara banyak aset lain.

Pengukuran Badan isteri Marcus Lemonis

Isteri Marcus Lemonis berdiri dengan tinggi dan tinggi badan serta kawalan berat badannya yang baik. Tinggi badannya dianggarkan sekitar 5 kaki 6 inci dan berat badannya sekitar 60 kg tetapi menurut sumbernya, dia tidak mengikuti rutin senaman pada waktu pagi dan tidak pada waktu malam. Ukuran tubuhnya sekitar 33-28-31 tetapi saiz kasutnya belum tersedia belum ada maklumat mengenai itu di internet.

Isteri Marcus Lemonis adalah seorang ahli perniagaan yang bersemangat

Keutamaan hubungannya dengan hartawan Marcus Lemonis tidak banyak yang diketahui mengenai usaha perniagaannya sebelumnya berkat kemampuannya untuk merahsiakan hidupnya. Dia bertemu dengannya dalam sebuah acara untuk pertama kalinya, Marcus Lemonis membeli perniagaan fesyen Bobbi dan mereka mula bertemu. Kemudian mula berpacaran bersama. Selama mereka bersama, dia telah menunjukkan minatnya terhadap pakaian dan kasut yang memberitahu bahawa dia pernah berurusan dengan industri fesyen sebelumnya. Dia bekerja sebagai pengurus penjualan pada masa awalnya, Puan Marcus Lemonis mendedikasikan tenaga dan semangatnya untuk menguruskan landasan dan agensi pemodelan.

Marcus Lemonis isteri Anak dan Pendidikan

Isteri Marcus Lemonis baru-baru ini menjadi perhatian dan kebanyakan maklumat mengenai masa kecilnya masih belum tersedia. Yang kita tahu adalah tarikh lahirnya pada 21 September. nampaknya kira-kira 20 tahun sebelum Marcus, tetapi tahun mana sebenarnya masih menjadi misteri. Pada masa berlalu maklumat seperti ini dan lebih banyak lagi tersedia dalam masa terdekat.

Marcus Lemonis Kerjaya Perniagaan yang Berjaya

Marcus Lemonis dilahirkan pada 16 November 1973. Dia berkahwin pada 2018. Dia adalah Untuk mewujudkan perniagaan yang berjaya adalah seperti memasak makanan yang lazat. Mulakan dengan idea baru buat ruang kerja dan ramuan rancangan perniagaan yang segar, dan kemudian perkara yang paling penting untuk memastikan anda memilih resipi yang tepat pada masa yang tepat. Marcus Lemonis memulakan kariernya dengan bekerja di sebuah dealer kereta untuk ayahnya di Florida Selatan. Dia setelah mula fokus pada kerjayanya di industri automotif.

Dia mendedahkan perniagaan automobil sejak kecil yang diciptakan oleh ayahnya. Marcus Lemonis menyertai politik menulis pertama setelah tamat pengajiannya tetapi memutuskan untuk meneruskan kerjayanya kemudian untuk menjadi ahli perniagaan dan pelabur. Dia kemudian membentuk syarikatnya sendiri bernama Freedom Roads dan dia mula memperoleh pengedar RV. Pada tahun 2006 syarikat itu bergabung dengan beberapa syarikat dan kemudian dengan Good Sam Enterprises.

Kehidupan peribadi

Mendapatkan spesifikasi Marcus Lemonis adalah lelaki yang sudah berkahwin. Dia telah berpasangan selama bertahun-tahun sejak ahli perniagaan itu bertukar cincin dan sumpah dengan kekasihnya Roberta Raffel. Pasangannya sebenarnya adalah anak perempuan ibu bapa Amerika yang diadopsi oleh pasangan yang tinggal di Miami. Pasangan kegemaran penonton pertama kali bertemu di acara glamor pada tahun 2016 di New York. Adalah isteri Marcus yang membuat langkah pertama dengan mendekatinya untuk menjalin hubungan perniagaan. Tidak banyak yang dia tahu ketika itu bagaimana ia akan menjadi saat terbesar dalam hidupnya.

beberapa perincian yang mengejutkan mengenai isteri Marcus Lemonis kerana Roberta berusia dua puluh tahun lebih tua daripada pasangannya. Walaupun terdapat jurang usia yang begitu lama, mereka tidak pernah membiarkan hal itu menimbulkan masalah dalam hubungan mereka kerana cinta di antara mereka tidak ada halangan. Diketahui bahawa raffle berkahwin dengan Lemonis pada tahun 2018 setelah berpacaran selama setahun. Perkahwinan itu mendapat banyak perhatian kerana perbezaan usia mereka dan perbezaan usia mereka adalah sekitar 20 tahun. Dia adalah orang pertama yang mendekatinya kerana dia ingin menjual perniagaannya kepadanya yang dia terima dan ini adalah langkah pertama mereka memulai percintaan .

Ringkasan Marcus Lemonis isteri dilahirkan pada 21 September Amerika Syarikat. Dia terkenal kerana suaminya Marcus Lemonis. Dia adalah seorang usahawan dan dia telah membantu beberapa perniagaan yang menghadapi masalah. Marcus Lemonis dilahirkan pada 16 November 1973 Lubnan. Isteri Marcus Lemonis dilahirkan pada 21 September tetapi semua maklumat tahun kelahirannya tidak tersedia. Semasa serangan asing dan perang saudara dia diterima pakai oleh Sophia dan Leo Lemonis. Isteri Marcus Lemonis.

Baca Juga

  1. Krew Naomi Burton

  2. Lilla Frederick

  3. Sinisa Babcic

  4. Deborah Jennifer Stern

Soalan Lazim

Terdapat beberapa persoalan yang berkaitan dengan isteri Marcus Lemonis adalah seperti berikut:

S1. Dengan siapa Marcus berkahwin?

Roberta Raffel

S2. Berapa umur isteri Marcus?

Dia menjadi perhatian kerana perkahwinannya dengan hartawan perniagaan Marcus Lemonis. Bobbi Raffael dipercayai berusia lebih kurang 20 tahun daripada Marcus Lemonis yang dilahirkan pada 16 November 1973.

S3. Adakah Marcus Lemonis seorang jutawan?

Hari ini Marcus juga merupakan bintang rancangan realiti perniagaan yang disebut keuntungan di CNBC di mana dia menggunakan wangnya sendiri untuk membalikkan syarikat yang sedang berjuang. Orang yang kita bicarakan tidak lain adalah Marcus Lemonis dan hari ini mempunyai nilai bersih $ 2 bilion dolar.

S4. Berapakah nilai keuntungan Marcus?

Marcus Lemonis adalah seorang ahli perniagaan Amerika dan personaliti televisyen realiti yang mempunyai nilai bersih $ 500 juta. Dia adalah ketua dan CEO sejumlah besar perniagaan termasuk Camping World dan Good Sam Enterprises.

Kesimpulannya

Isteri Marcus Lemonis Roberta Raffel Dilahirkan pada 21 September di Amerika Syarikat. Dia terkenal kerana suaminya Marcus Lemonis. Isteri Marcus Lemonis adalah orang yang sangat peribadi kerana terdapat maklumat mengenai latar belakang keluarganya atau kehidupan awalnya. Marcus selalu menyebut dalam setiap wawancara mengenai hubungannya betapa berharganya dan pentingnya dan membuat pelaburan dalam satu orang. Di sana perkahwinan dongeng pada awalnya dijadualkan pada awal Januari di California. di mana mereka mempunyai rumah mereka. Ia adalah acara yang sangat kecil dengan keluarga dan rakan-rakan terdekat.

Marcus Lemonis adalah personaliti tv, ahli perniagaan dan dermawan. Marcus selalu menyebut dalam setiap wawancara mengenai pentingnya menilai hubungan dan membuat pelaburan dalam satu orang.