Reset Gabungan Master Lock

Bagaimana saya menukar kombinasi pada kunci utama 1500d?

Buka kunci (pratetap ke 000). Putar pendakap 180 darjah lawan jam dan tekan ke bawah. Anda perlu menahan tanda kurung semasa anda melakukan langkah seterusnya. Tetapkan roda untuk kombinasi baru.

Dan bagaimana anda membuka kunci kombinasi jika anda lupa kodnya?

Untuk membuka kunci kombinasi tanpa kod, tarik roda terlebih dahulu dan putar mengikut arah jam sehingga anda mengklik kunci. Oleh itu, cari nombor apa yang anda ada, tambah 5 dan tuliskan. Kemudian letakkan dail pada nombor itu dan putar lawan arah jam sehingga anda mendengar satu lagi klik.

Bagaimana anda membuka kunci gabungan empat digit?

Buka kunci gabungan empat digit
  1. Cari gabungan anda.
  2. Pergi ke terbitan pertama.
  3. Letakkan roda kedua pada kunci digit kedua gabungan nombor.
  4. Gunakan roda ketiga untuk mencari nombor ketiga dalam kombinasi.
  5. Cari digit keempat gabungan pada roda bawah kunci dan pusatkannya.

Bagaimana saya menetapkan semula kunci kombinasi empat digit jika saya lupa kodnya? Sekiranya anda terlupa kombinasi kunci basikal atau nombor pada kunci dail, cuba tetapkan semula. Tarik pendakap sehingga roda berpusing. Sekiranya roda tersekat atau macet, teruskan ke roda seterusnya dan lalui semua roda.

Bagaimana anda memilih kunci gabungan tiga digit?

Putar kunci sehingga angka membaca ke atas. Tatal dengan roda kiri sehingga nombor pertama dalam kombinasi anda sepadan dengan berlian di sebelah kiri roda. Gunakan roda tengah untuk menatal sehingga nombor yang betul sepadan dengan nombor di sebelah kiri. Lakukan perkara yang sama untuk nombor yang betul.

Bagaimana saya menukar kombinasi kunci kombinasi?

Cara menetapkan kunci kombinasi Untuk membuka kunci, tarik belenggu. Putar pendakap 90 darjah berlawanan arah jarum jam dan tekan ke bawah. Tahan dan terus putar 90 darjah berlawanan arah jarum jam. Masukkan kombinasi anda dengan memutar kekili. Putar pendakap ke kedudukan normal apabila penyesuaian selesai.

Bolehkah anda menetapkan semula kombinasi kunci?

Untuk menetapkan semula kunci, lakukan seperti berikut: Tarik baut ke atas untuk membuka kunci. Putar pendakap 90 ° berlawanan arah jarum jam dan tolak hingga ke bawah. Pegang pemegangnya dan atur kombinasi anda dengan memutar roda.

Bagaimana saya boleh menetapkan semula kunci induk jika terkunci?

Langkah Buka kunci dengan kombinasi lama. Masukkan alat set semula ke dalam lubang di pendakap. Putar alat pemulihan sehingga logo utama menghadap anda. Putar roda mengikut arah jam tiga kali untuk membuang kombinasi lama. Masukkan kombinasi baru anda. Keluarkan alat tetapan semula untuk menguncinya di tempatnya. Tuliskan kombinasi di tempat yang selamat.

Apa yang berlaku sekiranya Master Lock tidak dibuka?

Cuba tetapkan semula kunci dengan mengikuti arahan di bawah: Letakkan kunci pada kedudukan terbuka. Luncurkan tuas set semula di bahagian belakang selak. Masukkan belenggu ke dalam kunci dan ketatkan dua kali untuk melepaskannya. Tarik belenggu untuk membuka kunci. Masukkan kombinasi baru anda.

Bagaimana saya menetapkan semula Master Lock 5400d?

Tentang pengarang: Luncurkan pintu kunci keselamatan mudah alih Master Lock 5400D dan luncurkan roda ke kombinasi kilang 0000. Tekan butang pelepas kunci pada kotak sarung tangan. Gerakkan tuas set semula, yang terletak di engsel di sudut kanan pintu, ke kiri dan bawah.

Reset Gabungan Master Lock