Perintis di yayasan pendidikan lanjutan secara keseluruhan menghadapi ruang lingkup kesulitan dan pembukaan yang luar biasa. Ijazah Sarjana dalam program dalam talian Pendidikan yang sangat terlibat di Northeastern University bertujuan untuk melengkapkan anda dengan penguasaan yang anda perlukan untuk menangani masalah yang meruncing dan membentuk nasib lapangan yang akhirnya. Projek-projek ini sangat sesuai dengan transformer panggilan kerana mereka menawarkan persiapan yang lengkap dan perlu yang perlu diterapkan oleh pendidik baru di wali kelas.

Pendidikan Dalam Talian:

Latihan dalam talian adalah kerangka penyampaian instruksional yang dapat disesuaikan yang menggabungkan segala penemuan yang berlaku untuk memanfaatkan Internet. Pembelajaran internet memberi peluang kepada guru untuk tiba di sekolah rendah yang kemungkinan besar tidak dapat mengikuti kursus homeroom biasa dan menyokong pelajar yang perlu mengikuti jadual dan pergerakan mereka.

Budaya pendidikan dalam talian atau pembelajaran pemisahan berkembang dengan cepat. Sekolah dan yayasan yang menawarkan pembelajaran berasaskan web juga bertambah banyak. Ketidakfahaman mencari gelar yang menggunakan metodologi dalam talian mestilah khusus untuk menjamin bahawa kerja kursus mereka dilakukan melalui landasan yang diberi perhatian dan diperakui.

Sebab untuk MEMPERTIMBANGKAN PENDIDIKAN ONLINE

Kursus pendidikan dalam talian seperti Pendidikan Doktor Falsafah , Ph.D dalam talian. Pendidikan , pendidikan dasar dalam talian , dan pendidikan master dalam talian telah menjadi strategi yang sesuai dan bertenaga untuk penyampaian instruksional dalam masyarakat perniagaan di seluruh dunia yang mendadak melonjak permintaan untuk rancangan seharian, sehari-hari (24 jam sehari / 7 hari seminggu) sejak ia memberi kebolehan luar biasa kepada pelajar. Oleh kerana penggunaan Internet dan PC telah berkembang di seluruh dunia, pelajar dapat memperoleh data kapan saja dan di mana sahaja yang biasanya dapat diakses hanya melalui wali kelas konvensional. Penyelidikan telah menunjukkan bahawa pelajar belajar sama seperti di homeroom dalam talian seperti yang mereka lakukan di ruang belajar kebiasaan.

PROS dan KONSEP PEMBELAJARAN SECARA ONLINE

Persekolahan dalam talian menawarkan banyak kelebihan positif kerana pelajar: • mempunyai kemampuan menyesuaikan diri dalam mengikuti kelas dan bekerja mengikut pergerakan dan waktu mereka

• menghadapi masalah tanpa memandu atau berhenti mengganggu

• fikirkan bagaimana bertanggungjawab untuk persekolahan mereka dengan data yang mudah diakses

• temui penyelesaian tugas yang mudah dan bermanfaat

• lebih sesuai untuk menyuarakan kesimpulan mereka dan menawarkan dan membincangkan isu-isu dengan pelajar yang berbeza, sama seperti mendapat keuntungan dari pelajar yang berbeza semasa perbincangan berkumpul

Kesan negatif dari pembelajaran di web adalah beberapa pelajar: • mungkin ingin pergi ke kelas konvensional dengan seorang guru yang memberi arahan dan mengarahkan mereka melalui kursus • mengetahui kemasukan ke ujian inovasi penting dan kebolehcapaian bantuan khusus dibatasi • Selanjutnya , beberapa pengerusi dan pendidik yang tidak memahami beban tertunggak mungkin menunjukkan sikap negatif terhadap latihan dalam talian.

Ringkasan: Ijazah Sarjana dalam talian adalah jenis persekolahan yang disampaikan dan diatur menggunakan web. Arahan dalam talian boleh dibahagikan kepada beberapa klasifikasi yang bergantung pada ukuran penemuan internet yang disatukan dalam kursus, dari mata konvensional ke mata mencari cara bagaimana mencampuradukkan cara mencari kursus elit dalam talian.

Mengapa Pembelajaran Percuma Dalam Talian adalah Masa Depan Pendidikan

Idea pengajaran konvensional telah berubah secara drastik dalam beberapa tahun terakhir. Menjadi benar-benar hadir di ruang belajar bukanlah alternatif pembelajaran utama lagi - bukan dengan kenaikan web dan inovasi, dalam keadaan apa pun. Hari-hari ini, anda menghampiri arahan berkualiti di mana sahaja dan di mana sahaja yang anda perlukan, selagi anda menghampiri PC. Kami sedang memasuki masa yang lain - transformasi persekolahan dalam talian. Lebih daripada 30% pelajar pendidikan lanjutan di AS mengambil, bagaimanapun, satu kursus pemisahan.

Bagaimanapun, itu tidak cukup alasan untuk mengelakkan pilihan lain ini, yang telah terbukti penting dan berharga bagi beberapa pelajar. Berdasarkan kajian terbaru dari Babson Survey Research Group, lebih daripada 30% pelajar pendidikan lanjutan di Amerika Syarikat mengambil, bagaimanapun, satu kursus pemisahan. Terus membaca dengan teliti untuk mengetahui lima sebab tambahan mengapa anda harus mengikuti latihan dalam talian!

1. Ia boleh disesuaikan.

Latihan pendidikan percuma dalam talian memberi peluang kepada pendidik dan pelajar untuk mengatur pergerakan belajar mereka, dan ada kemampuan tambahan untuk menetapkan jadual waktu yang sesuai dengan rancangan semua orang. Oleh itu, memanfaatkan tahap pengajaran dalam talian mempertimbangkan keseimbangan kerja dan kajian yang unggul, jadi tidak ada alasan yang kuat untuk menyerahkan apa-apa. Memeriksa di web menunjukkan kepada anda masa yang mustahak mengenai kemampuan dewan, yang menjadikan keseimbangan belajar-kerja yang lebih baik menjadi lebih mudah. Mempunyai rancangan khas antara pelajar dan pengajar juga dapat memprovokasi kedua pemain untuk mengakui tugas baru dan mempunyai lebih banyak pemerintahan sendiri.

2. Ia menawarkan pelbagai pilihan projek.

Dalam ruang seluas dan luasnya web, terdapat bakat dan mata pelajaran tanpa batas untuk dididik dan dipelajari. Sebilangan besar kolej dan sekolah pendidikan lanjutan menawarkan dalam bentuk laman web projek mereka untuk pelbagai peringkat dan pengajaran. Dari karya muzik hingga sains bahan kuantum, ada kemungkinan untuk setiap jenis pelajar. Memeriksa program anda dalam talian juga merupakan alternatif yang luar biasa untuk mendapatkan sokongan, pengiktirafan, atau ijazah rasmi tanpa benar-benar pergi ke perkuliahan.

3. Ia ada.

Persekolahan dalam talian memberi peluang kepada anda untuk belajar atau mendidik dari mana-mana tempat di planet ini. Lebih-lebih lagi di samping fakta bahawa anda menjimatkan masa, namun anda juga mengetepikan wang tunai, yang dapat dibelanjakan untuk keperluan yang berbeza. Ruang belajar maya juga dapat diakses di mana sahaja terdapat persatuan web, dan kaedah yang baik untuk memanfaatkannya adalah dengan melakukan perjalanan. Sebagai contoh, sekiranya anda berkonsentrasi di luar negara dan perlu mencari jalan kerja baru, persekolahan dalam talian adalah keputusan yang luar biasa. Tidak ada motivasi untuk berhenti bekerja atau mempertimbangkan sementara pada masa yang sama menyiasat tempat baru dan menarik.

4. Ia mengambil kira pengalaman pembelajaran yang diubah.

Kami telah merujuk bagaimana kemampuan menyesuaikan diri dapat membantu anda dalam menentukan langkah penyiasatan anda sendiri. Walau bagaimana pun, latihan dalam talian juga dapat disesuaikan untuk keperluan dan tahap kemampuan setiap pelajar.

Online kelas secara umum akan lebih sederhana daripada saiz kelas biasa. Lebih kerap daripada tidak, peringkat pembelajaran internet hanya membolehkan setiap pelajar bergantian, dan dalam hampir semua kes, ini menganggap pergaulan yang lebih penting dan lebih banyak input antara anda dan panduan anda.

Terdapat kemasukan ke pelbagai bahan secara berkala, seperti rakaman, gambar, dan e-book dalam talian juga, dan mentor juga dapat menyelaraskan organisasi yang berbeza seperti perjumpaan atau perbualan untuk meningkatkan latihan mereka. Juga, bahan tambahan ini dapat diakses setiap saat dari mana-mana sahaja, yang akan memberikan anda latihan yang lebih unik dan disesuaikan.

5. Ia lebih menjimatkan kewangan daripada latihan konvensional.

Sama sekali tidak seperti strategi latihan tatap muka, pengajaran dalam talian secara umum akan lebih sederhana. Terdapat juga pilihan ansuran yang kerap untuk membolehkan anda membayar dalam beberapa bahagian atau setiap kelas. Ini mengambil kira pentadbiran perbelanjaan yang lebih baik. Sebilangan besar daripada anda mungkin juga dikenakan had atau pemberian, jadi kosnya jarang tinggi. Anda juga boleh mengetepikan wang tunai dari bahan pemanduan dan kelas, yang sering tidak dapat diakses. Pada penghujung hari, kewangannya kurang, namun hasilnya dapat lebih unggul daripada alternatif lain.

Ijazah Sarjana dalam Pendidikan Online 2020 yang berpatutan :

Guru yang memperoleh ijazah siswazah dapat meningkatkan profesion mereka dan meningkatkan potensi pampasan mereka. Jadikan negara lebih banyak memberikan pampasan yang lebih besar kepada pendidik dengan ijazah lulusan, dan pekerjaan pengurusan, misalnya, ketua sekolah, penganjur instruksional, dan pentadbir memerlukan ijazah lulusan.

Seperti yang ditunjukkan oleh PayScale, gelar siswazah dalam latihan mendorong kenaikan pampasan tahunan yang normal sebanyak $ 5,000 berbeza dengan pendidikan perguruan selama empat tahun di lapangan. Pada dasarnya, pekerjaan berwibawa yang memerlukan ijazah siswazah menawarkan pampasan yang lebih ketara. Biro Statistik Tenaga Kerja (BLS) melaporkan bahawa pengarah K-12 memperoleh gaji pertengahan tahun lebih daripada $ 96,000.

Ijazah siswazah dalam talian menawarkan susunan terbuka yang boleh disesuaikan yang bertujuan untuk tenaga pengajar yang bekerja. Dengan memilih program dalam talian, pendidik dapat mengatur kerja kursus mengikut jadual waktu mereka. Projek dalam talian juga membolehkan pendidik masuk ke projek teratas dari seluruh negara tanpa berhijrah atau meninggalkan tempat pekerjaan mereka. Selepas itu, banyak tenaga pengajar memilih program dalam talian untuk meningkatkan persekolahan mereka.

Setelah menyelesaikan ace dalam pengajaran, graduan dapat mencari fungsi dengan tugas yang lebih penting, termasuk sebagai pendidik utama, ketua, dan ketua sekolah. 10 Ijazah Sarjana Pendidikan Dalam Talian 2020

Pentauliahan untuk Ijazah Sarjana dalam Pendidikan Dalam Talian

Pengajar alumni yang akan datang dalam pengajaran harus secara konsisten memeriksa status akreditasi program sebelum mendaftar. Beri kuasa kepada organisasi untuk memenuhi garis panduan yang paling terkenal untuk kehebatan skolastik. Sekolah memperoleh akreditasi dengan melalui tinjauan yang disengajakan mengenai hasil pembelajaran pelajar mereka, keperluan lulus, dan kemampuan staf. Di peringkat institusi, akreditasi wilayah tetap menjadi tahap kualiti tertinggi.

Walau memilih syarikat berlesen, pengajar juga harus mencari akreditasi automatik. Majlis Akreditasi Penyediaan Pendidik (CAEP) memberikan akreditasi automatik kepada darjah arahan. CAEP mengaudit rancangan, norma, dan strategi pendidikan setiap program untuk melihat program pengajaran yang cukup untuk mempersiapkan alumni.

Pentauliahan memberi manfaat kepada pelajar. Mengarahkan keperluan perlesenan di banyak negeri merangkumi ijazah yang dibenarkan, dan penegasan lembaga awam juga memerlukan ijazah yang diperakui.

Perakuan dan Lesen Mengajar:

Pengajar biasanya memerlukan izin mengajar untuk bekerja di sekolah yang dibiayai oleh negeri. Sebilangan sekolah swasta dan sekolah juga memerlukan lesen. Keperluan untuk izin yang menggalakkan berubah-ubah bergantung pada negeri.

Sebagai contoh, di Illinois, pesaing permit arahan mesti memiliki sijil empat tahun dari organisasi yang diperakui tempatan, menyelesaikan projek perancangan instruktur yang disahkan oleh negara, dan memenuhi keperluan mendidik pelajar. Illinois juga memerlukan ujian lesen yang bergantung pada wilayah pengunderaitan instruktur. Pemohon dengan ijazah dalam latihan memenuhi keperluan instruktif untuk mendapatkan izin pendidikan.

Beberapa negeri mengharapkan para pendidik untuk menyelesaikan ijazah siswazah dalam jangka masa tertentu setelah memulakan profesion pengajar mereka. Di New York, misalnya, tenaga pengajar mesti memperoleh ijazah dalam tempoh lima tahun. Sejumlah negeri juga memerlukan arahan untuk memulihkan izin mendidik. Ijazah siswazah memenuhi syarat tersebut.

Pada peringkat berwibawa, pengarah dan ketua sekolah lain biasanya memerlukan ijazah lulusan untuk mendapatkan izin ketua atau ketua. Sebilangan besar negeri menawarkan beberapa jenis surat-menyurat untuk guru yang diberi kuasa yang mempunyai izin di luar negeri.

Prospek Profesi dan Gaji untuk Ijazah Sarjana Pendidikan

Ijazah siswazah dalam talian dan persekolahan merancang tenaga pengajar untuk kejayaan profesional dan potensi perolehan yang lebih tinggi. Selepas menamatkan ijazah, pendidik memenuhi semua syarat untuk kedudukan canggih seperti instruktur utama. Guru dengan ijazah siswazah memperoleh pampasan yang lebih besar daripada mereka yang mempunyai pendidikan empat tahun di kolej.

Pekerjaan pengurusan seperti ketua sekolah, penganjur instruksional, dan pentadbir sekolah selalu memerlukan ijazah. Juga, ace di sekolah dapat mendorong pintu terbuka di bidang seperti menyiapkan dan memajukan eksekutif.

Pengetua sekolah rendah, menengah dan tinggi

Pentadbir sekolah rendah, pusat, dan menengah mengarahkan aktiviti di sekolah. Mereka berurusan dengan staf, memajukan iklim pembelajaran yang bermanfaat, dan melaksanakan panduan program pendidikan. Ketua juga harus mengawasi rancangan kewangan, bertemu dengan penjaga dan ketua daerah, dan mengarahkan aktiviti dari hari ke hari. Pengarah biasanya memegang ijazah siswazah dalam pengajaran.

Guru Sekolah Menengah

Guru menengah mendapat pelajar yang bersedia untuk tenaga kerja atau pendidikan lanjutan. Mereka bekerja dalam bidang seperti ekspresi bahasa, aritmetik, sains, dan peperiksaan sosial. Guru menengah merancang latihan, mendidik pelajar dalam subjeknya, dan menilai maklumat setiap pelajar. Mereka menilai tugas dan ujian, berurusan dengan dewan belajar, dan mengatur dengan pelbagai tenaga pengajar dan kakitangan yang berwibawa.

Penyelaras Instruksional

Penganjur instruksional menguruskan rancangan pendidikan sekolah atau wilayah dan mendidik norma. Mereka membuat bahan pengajaran yang bertujuan untuk memenuhi garis panduan negara dan mewujudkan program pendidikan. Fasilitator instruksional juga melatih tenaga pengajar mengenai bahan baru, membedah maklumat ujian dari pelajar, dan menilai daya maju rancangan pendidikan.

Penyediaan dan Pengurus Pembangunan

Ketua persiapan dan penambahbaikan meninjau keperluan persiapan organisasi, membuat projek penyediaan untuk mengatasi masalah tersebut, dan menguruskan rancangan kewangan persiapan. Pentadbir penyediaan dan penambahbaikan juga memilih bahan penyediaan, mengemas kini projek penyediaan, dan menunjukkan teknik penyediaan kepada guru. Selepas melaksanakan program persiapan, mereka menilai daya maju.

Pemberian dan Bantuan Kewangan untuk Pelajar Sarjana dalam Pendidikan

Ketidakfahaman yang berlaku dalam program sekolah dalam talian sesuai dengan beberapa bantuan dan pembukaan panduan belanjawan. Sebagai contoh, Bantuan Pendidikan Guru untuk Kolej dan Pengajian Tinggi (TEACH), program kerajaan, menyokong pelajar ace yang ingin mengajar di wilayah dan mata pelajaran yang berkeperluan tinggi atau sekolah rendah. Banyak persatuan pakar juga menawarkan geran untuk pelajar siswazah dalam pengajaran.

Dengan menamatkan FAFSA, pelajar yang dirancang dapat memperoleh penghargaan kerajaan, geran, dan kredit untuk mengurus perbelanjaan ijazah. FAFSA memutuskan komitmen normal seorang pelajar terhadap programnya dan perbelanjaan program untuk memberikan panduan kewangan kerajaan.

Walau apa pun pemberian hibah dan panduan kewangan kerajaan, pelajar ace juga boleh mendapatkan bantuan penolong siswazah, persatuan, dan kos pendidikan perniagaan untuk membantu mengurus perbelanjaan ijazah. Pembantu siswazah memberikan pembiayaan dan pembayaran kos pendidikan kepada pelajar siswazah yang bekerja di kolej tersebut. Rundown yang disertakan memberikan peluang terbuka untuk pelajar ace di sekolah.

1. Pemberian Arahan

Siapa yang Boleh Memohon: Pelajar siswazah yang memenuhi keperluan pencapaian skolastik program sesuai dengan anggaran untuk Hibah TEACH. Penerima mesti memenuhi syarat-syarat bantuan setelah menamatkan latihan tuan mereka.

Jumlah: $ 4,000 setiap tahun

2. Biasiswa Siswazah Guru STEM

Siapa yang Boleh Memohon: Pelajar siswazah memperoleh ijazah yang diidentifikasi dengan mengarahkan STEM memenuhi rang undang-undang untuk pemberian Yayasan Pendidikan AFCEA ini. Calon mesti mengikuti program yang dibenarkan dan mengikuti dua kursus pada setiap semester.

Jumlah: $ 2,500

3. Pindahkan Biasiswa Masa Depan Kami

Siapa yang Boleh Memohon: Ditawarkan oleh Teacher.org , geran ini menyokong tenaga pengajar masa depan, mengingat pelajar siswazah untuk bersekolah. Calon mesti membuat eksposisi dan mempunyai IPK 3.5 asas untuk memenuhi semua syarat untuk pemberian tersebut.

Jumlah: $ 500

4. Biasiswa Niaga Hadapan Brilian

Siapa yang Boleh Memohon: Pemberian ini memberikan 30 kepujian setiap tahun kepada pelajar sepenuh masa dan penyelenggaraan rendah yang menumpukan perhatian pada latihan belia, termasuk pelajar siswazah.

Calon harus mempunyai IPK 2.5 asas.

Jumlah: $ 250- $ 500

5. Fellowship Siswazah Charles P. Greco

Siapa yang Boleh Memohon: Pemberian ini meningkatkan pelajar siswazah sepenuh masa yang menjangka bekerja dengan pelajar yang kurang upaya. Calon memberikan catatan dan penjelasan gambar diri. Calon mestilah individu dari Knights of Columbus atau dikenali dengan bahagian.

Jumlah: $ 500 setiap semester

6. Memeriksa Pendidikan Secara Dalam Talian

Ijazah pendidikan dalam talian di sekolah menawarkan beberapa kelebihan berbanding program berdekatan. Pembelajaran internet memberikan kemampuan menyesuaikan diri untuk pendidik yang bekerja mencari pendidikan lanjutan. Dengan membiarkan jumlah pelajar mengikuti kursus dan jadual waktu membunuh mereka, projek-projek ini menarik minat tenaga pengajar yang digunakan sekarang. Projek dalam talian juga membolehkan pelajar siswazah pergi ke sekolah dengan kedudukan yang sangat baik tanpa berhijrah.

Merenung di web juga menawarkan kelebihan wang. Fahaman memahami banyak perbelanjaan memandu dan pengangkutan , dan beberapa sekolah di luar negeri menawarkan rebat kos pendidikan untuk pelajar dalam talian.

Semasa program pendidikan dalam talian , pelajar mengakses bahan kursus mereka dengan mempelajari kerangka papan seperti Blackboard atau Moodle. Bergantung pada program ini, pendidik boleh memberikan ceramah rakaman atau perjumpaan kelas dalam talian secara langsung. Banyak ace dalam talian dalam program persekolahan menggunakan rancangan tidak serentak, di mana tidak ada kelas yang ditetapkan. kali. Oleh itu, sebilangan besar guru memilih projek dalam talian untuk peringkat siswazah mereka.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Terdapat beberapa soalan yang sering diajukan mengenai Ijazah Sarjana dalam Pendidikan Dalam Talian, beberapa di antaranya dibincangkan di bawah:

1. Apakah jenis kursus teras yang diambil oleh pelajar dalam program MEd dalam talian?

Oleh kerana kebanyakan sekolah dan kolej menawarkan pengkhususan MEd yang berbeza, sukar untuk meringkaskan, program latihan dalam pendidikan. Biasanya, kursus pusat dalam program MEd beralih mengikut wilayah penetapan dan pengkhususan. Walau bagaimanapun, di sekolah-sekolah tertentu, pelajar di seluruh fiksasi menyelesaikan kursus pusat perbandingan atau tidak dapat dibezakan yang dikenal pasti dengan spekulasi instruktif, strategi instruktif, pentadbiran sekolah, dan penilaian tidak formal. MEd dalam Kepimpinan dan Dasar Pendidikan adalah program ace dalam talian yang berpusat pada refleksi, inisiatif, dan kesan sosial asas. Kursus pusat merangkumi:

• Undang-undang Instruktif dan Dasar Awam

• Penglibatan Keluarga dan Masyarakat

• Prolog untuk Kepimpinan dan Perubahan Pendidikan

• Kepimpinan Instruksional

• Teori dan Pembelajaran Hierarki

• Menggunakan Data dan Bukti untuk Peningkatan Sekolah

2. Berapakah kos master dalam talian dalam program latihan?

Sukar untuk mendapatkan perbelanjaan biasa Master dalam talian untuk program persekolahan. Sekolah dan kolej dengan projek MEd dalam talian boleh mengenakan caj di mana sahaja dari bawah $ 400 per kredit hingga lebih dari $ 1.400 setiap kredit. Anda mungkin menerima bahawa ace dalam talian terbaik dalam projek latihan akan menjadi yang paling mahal, tetapi gembira, bukan seperti itu. Sebilangan besar projek teratas di Amerika Syarikat mengenakan bayaran sekitar $ 500 setiap jam kredit. Itu tidak sederhana, tetapi juga bukan tahap MBA yang mahal, dengan cara yang sama. Anda mungkin akan mendapat pampasan yang hampir $ 20,000 dan $ 40,000 untuk Sarjana Pendidikan. Sekolah yang paling berpatutan di bahagian bawah adalah Negeri Utah. Yang paling mahal adalah VCU.

3. Adakah layak mendapat pendidikan dalam talian dalam peringkat Sarjana?

Sekiranya anda seorang tenaga pengajar yang perlu mengembangkan potensi memperoleh anda, kemungkinan memperoleh ijazah siswazah adalah setimpal dengan perbelanjaan. Projek Ace di AS boleh berharga di mana saja dari sekitar $ 30,000 hingga lebih dari $ 120,000 bergantung pada sekolah dan program yang anda pilih.

4. Adakah tenaga pengajar dibayar lebih banyak dengan ijazah siswazah?

Secara keseluruhan, ijazah lulusan memperoleh tenaga pengajar tambahan $ 2,760 pada tahun pengajaran pertama mereka berbeza dengan pendidikan kolej empat tahun. Seorang pendidik boleh memperoleh tambahan $ 10,000 setiap tahun atau lebih untuk memegang ijazah siswazah apabila dia mencapai tahap tertinggi dari skala pampasan di 27 tempat yang sangat besar.

Kesimpulan:

Sebilangan besar Ijazah Sarjana Pendidikan Dalam Talian sama teliti dengan projek berdekatan konvensional dan mengharapkan pelajar dapat menyelesaikan kerja kursus yang serupa sepanjang tempoh yang setara. Sekarang dan kemudian merenung di web boleh menjadi lebih banyak ujian daripada mengikuti kelas di sekitar dengan alasan bahawa anda harus bertindak berinspirasi secara semula jadi dan sangat hebat dalam menangani masa anda. Ini adalah beberapa motivasi untuk memilih Ijazah Sarjana dalam latihan Pendidikan Dalam Talian, dan mengapa 90% pelajar hari ini berpendapat bahawa pembelajaran dalam talian adalah setara atau lebih baik daripada pengalaman di ruang belajar biasa. Setiap pelajar mesti meninjau keadaan mereka yang luar biasa dan menyimpulkan mengikut keperluan dan objektif mereka , dan ingat bahawa pilihan ini berbeza dengan arahan biasa bukan untuk semua orang, ia masih merupakan alternatif yang menguntungkan dengan pilihan pada dasarnya tidak terhad untuk pelajar di seluruh dunia di mana sahaja dunia.

Baca lebih lanjut:

Pendidikan dalam talian vs tradisional

Stok pendidikan dalam talian

Permainan pendidikan dalam talian untuk kanak-kanak