Sarjana dalam program dalam talian pendidikan memberi peluang untuk jawatan kepemimpinan pentadbiran dan sekolah, dan memperkenalkan guru baru kepada teknik terkini, kaedah pengajaran, dan teori terkini. Banyak institusi menyediakan bidang fokus yang berbeza untuk ijazah sarjana dalam pendidikan. Walau bagaimanapun, dengan peningkatan secara perlahan dalam jumlah program dalam talian pendidikan yang tersedia, kini menjadi lebih mudah untuk memenuhi syarat pensijilan negeri dan menjadi guru dengan memperoleh ijazah sarjana.

sarjana dalam program dalam talian pendidikan

Apakah sarjana dalam talian dalam pendidikan?

Apakah master dalam talian dalam pendidikan ? Mendapat ijazah dalam talian telah menjadi pilihan ramai, terutama bagi mereka yang mempunyai jadual yang sibuk. Master dalam Pendidikan dirancang untuk memberi latihan kepada guru dalam bidang khusus. Bidang-bidang ini boleh merangkumi awal kanak-kanak, sains, pendidikan berbakat, pendidikan khas, psikologi perkembangan, matematik dan kurikulum. Sarjana dalam talian dalam pendidikan adalah satu tahap lanjutan yang dilanjutkan oleh beberapa pelajar setelah mendapat ijazah sarjana muda mereka. Program sarjana ini memperluas pengetahuan sebelumnya dan dapat memberikan pilihan ke arah kerjaya tambahan.

Apakah ijazah Sarjana terbaik dalam program Pendidikan tahun 2020?

Berikut adalah 10 master dalam program pendidikan:

Pangkat Sekolah Lokasi
1 Universiti Negeri Carolina Utara Raleigh, NC
2 University of Illinois di Urbana-Champaign Champaign, IL
3 Universiti Timur Laut Boston, MA
4 Universiti Florida Tengah Orlando, FL
5 Universiti California Selatan Los Angeles, CA
6 Universiti Purdue Lafayette Barat, IN
7 Universiti Georgia Athens, GA
8 Universiti Negeri California-Fullerton Fullerton, CA
9 Universiti Florida Selatan Tampa, FL
10 Universiti Negeri San Diego San Diego, CA

Sarjana Dalam Talian Terbaik dalam Program Pendidikan

Pelbagai program dalam talian pendidikan sarjana memberikan lebih banyak pilihan bagi mereka yang mencari latihan siswazah selaras dengan minat akademik dan objektif kerjaya mereka . Walau bagaimanapun, jumlah pilihan yang lengkap dapat dengan mudah terasa luar biasa. Institusi berikut dapat membantu anda membuat pilihan yang tepat dengan memperincikan keperluan aplikasi, harga tuisyen, dan hasil program.

Program ijazah dalam talian biasanya menyediakan penjadualan yang fleksibel melalui kelas asinkron yang difasilitasi oleh persekitaran seperti Canvas dan Blackboard. Sekolah-sekolah tertentu memberikan model pembelajaran yang lain. Institusi berikut akan memberitahu anda jika program yang diberikan merangkumi kerja kursus segerak, tempat tinggal kampus, atau pembelajaran kohort. Institusi-institusi ini juga merangkumi pilihan pendaftaran termasuk sepenuh masa, sambilan, atau dipercepat dan bagaimana langkah mempengaruhi tamatnya darjah.

 1. Universiti Negeri Carolina Utara
 2. University of Illinois di Urbana-Champaign
 3. Universiti Timur Laut
 4. Universiti Florida Tengah
 5. Universiti California Selatan |
 6. Universiti Purdue
 7. Universiti Georgia
 8. Universiti Negeri California-Fullerton
 9. Universiti Florida Selatan
 10. Universiti Negeri San Diego
 11. Universiti San Diego
 12. Universiti Clemson
 13. Universiti Florida Selatan-Sarasota-Manatee
 14. Universiti Antarabangsa Columbia
 15. Universiti Carlos Albizu-Miami
 16. Universiti Negeri Michigan
 17. Universiti Negeri California-San Bernardino
 18. Universiti St Thomas
 19. Universiti Texas A&M
 20. Universiti Carolina Selatan-Columbia | Columbia, SC
 21. Universiti Utah | Salt Lake City, UT
 22. Kampus Perubatan Universiti Colorado Denver / Anschutz
 23. Universiti Negeri California-Fresno
 24. Universiti Indiana-Bloomington
 25. Universiti Antarabangsa Florida

Mengapa sebilangan pelajar memilih master dalam talian dalam program pendidikan?

 1. Sebab pertama mengapa pelajar memilih master dalam talian dalam program pendidikan adalah fleksibiliti.
 2. Sarjana dalam talian dalam program pendidikan membantu orang memperoleh ijazah apabila mereka perlu terus bekerja sambil belajar, saudara-mara tua untuk menjaga atau mempunyai anak, atau tidak ada kolej atau universiti dengan sarjana dalam program pendidikan dalam talian.
 3. Sebilangan pelajar memilih program ijazah dalam talian dan bukannya belajar di bilik kelas tradisional kerana program tersebut membolehkan mereka mendaftar di sekolah terkenal jauh dari rumah atau memilih tumpuan yang meningkatkan kerjaya.
 4. Beberapa program ijazah pendidikan dalam talian lebih berpatutan daripada program tradisional di kampus, dan ada yang mempunyai syarat kemasukan yang lebih mudah dan santai.
 5. Namun, hanya kerana program sarjana dalam pendidikan disediakan dalam talian tidak bermakna ia akan mendapat bayaran lebih sedikit atau membiarkan lebih banyak orang masuk.
 6. Sarjana dalam talian dalam program pendidikan di kolej dan universiti peringkat tinggi boleh memakan banyak biaya dan cenderung sangat selektif.

Apakah jenis kursus teras yang diambil oleh pelajar dalam program pendidikan dalam talian?

Oleh kerana kebanyakan kolej dan universiti menawarkan pelbagai pengkhususan Sarjana dalam program pendidikan, tidak mudah untuk meringkaskan kurikulum master dalam pendidikan. Kursus teras dalam sarjana dalam program pendidikan berbeza mengikut bidang tumpuan dan pengkhususan. Walau bagaimanapun, di beberapa institusi, pelajar yang melengkapkan perhatian menyelesaikan tugas inti yang serupa atau serupa yang berkaitan dengan teori pendidikan, dasar pendidikan, kepemimpinan sekolah, dan penilaian data .

Sarjana Dalam Talian dalam Kepimpinan dan Dasar Pendidikan

The Masters in Educational Leadership and Policy adalah program sarjana dalam talian yang terutamanya memfokuskan pada refleksi kritikal, impak sosial dan kepemimpinan. Kursus teras merangkumi:

 • Undang-undang Pendidikan dan Dasar Awam
 • Penglibatan Keluarga dan Masyarakat
 • Pengenalan Kepimpinan dan Perubahan Pendidikan
 • Kepimpinan Instruksional
 • Teori dan Pembelajaran Organisasi
 • Menggunakan Data dan Bukti untuk Peningkatan Sekolah

Program Sarjana dalam Pendidikan dalam Perspektif Global

Sementara itu, Sarjana dalam Perspektif Global: Pengajaran, Kurikulum dan Persekitaran Pembelajaran adalah program siswazah dalam talian yang menumpukan pada menerapkan pendekatan global dan kesedaran untuk meningkatkan pendidikan. Pelajar mengikuti kelas seperti:

 • Teori, Amalan, dan Reka Bentuk Kurikulum
 • Merancang Persekitaran Pembelajaran di Dunia digital dan sosial
 • Penglibatan Keluarga dan Masyarakat
 • Perspektif Global: Pengajaran, Kurikulum, dan Persekitaran Pembelajaran
 • Globalisasi, Mobiliti, dan Pendidikan
 • Pelajar Bahasa dalam Perspektif Global
 • Model dan Teori Reka Bentuk Instruksional
 • Perspektif mengenai Kurang Upaya dan Amalan Pendidikan Khas
 • Menyiapkan Seluruh Orang untuk Kewarganegaraan Global

Ringkasan Satu-satunya pilihan untuk mengetahui seperti apa kurikulum untuk program pendidikan master adalah mencari senarai kursus. Baca panduan program dengan teliti jika anda mencari program Sarjana Pendidikan dalam talian yang dapat membantu anda mendapatkan lesen mengajar atau sokongan. Program yang disediakan di satu negeri mungkin tidak memenuhi syarat lesen atau sokongan yang lain, jadi selalu periksa semula dengan jabatan pendidikan negeri sebelum mendaftar.

Apa kebaikan dan keburukan untuk mendapatkan master dalam pendidikan dalam talian?

Sebilangan besar program ijazah dalam talian sama ketatnya dengan program tradisional di kampus dan memerlukan pelajar untuk menyelesaikan kerja kursus yang sama dalam jangka masa yang sama. Kadang kala belajar dalam talian boleh menjadi lebih mencabar daripada mengikuti kelas di kampus kerana anda perlu bermotivasi diri dan sangat pandai menguruskan masa anda.

Ini bukan satu-satunya kebaikan dan keburukan yang harus anda pertimbangkan ketika melihat master dalam program pendidikan dalam talian.

Bahagian Pro

Di sisi profesional, anda biasanya akan mendapat ijazah yang sama dengan pelajar yang belajar di kampus, dan majikan masa depan anda tidak akan mengetahui bahawa anda adalah pelajar jarak jauh kecuali anda memutuskan untuk memberitahu mereka. Sekiranya anda ingin memberitahu mereka, kemungkinan besar mereka tidak akan peduli.

Sebilangan besar master dalam talian dalam program pendidikan dirancang untuk fleksibel, yang bermaksud anda mungkin terus bekerja semasa mendaftar. Dan guru yang mempunyai ijazah lulus memperoleh antara $ 1,400 hingga $ 11,000 lebih banyak daripada mereka tanpa, dan tidak kira bagaimana mereka memperoleh ijazah tersebut.

Bahagian Sebelah

Sebaliknya, sedar bahawa beberapa sarjana dalam talian dalam program pendidikan mungkin tidak memenuhi syarat perlesenan negeri anda. Sekiranya anda mencari program MEd dalam talian dengan trek lesen, pastikan program tersebut memenuhi kehendak negeri anda sebelum mendaftar.

Anda mungkin juga mempunyai masa yang mencabar untuk memenuhi syarat magang atau tempat tinggal jika anda belum mempunyai bilik darjah sendiri semasa mendaftar dalam program dalam talian yang berpusat di negeri lain. Kekurangan ini dapat dikurangkan dengan mudah dengan membaca peraturan negara dan panduan program dengan teliti sebelum memilih sekolah untuk memastikan anda mendapat pendidikan yang anda perlukan.

Ringkasan: Mendapat ijazah sarjana dalam talian memberi pelajar akses kepada program di universiti yang diiktiraf dan diiktiraf secara nasional. Sama ada pelajar tinggal di luar bandar atau berkhidmat dalam tentera, dia boleh memperoleh ijazah sarjana dari sekolah berprestij. Walaupun belajar untuk ijazah sarjana dalam talian bukan untuk semua orang. Terdapat beberapa keadaan di mana boleh mendaftarkan diri dalam program yang berpusat di kampus.

Pemberian dan Bantuan Kewangan untuk Pelajar Sarjana dalam Pendidikan

Ketidakfahaman yang berlaku dalam program sekolah dalam talian sesuai dengan beberapa pemberian dan pembukaan panduan kewangan. Sebagai contoh, Bantuan Pendidikan Guru untuk Kolej dan Pengajian Tinggi (TEACH), program kerajaan, menyokong pelajar ace yang ingin membimbing di wilayah dan mata pelajaran yang berkeperluan tinggi atau sekolah bergaji rendah. Banyak persatuan pakar juga menawarkan geran untuk pelajar siswazah dalam pengajaran.

Dengan melengkapkan FAFSA, pelajar yang dirancang dapat memperoleh penghargaan kerajaan, geran, dan kredit untuk mengurus kewangan ijazah. FAFSA memutuskan komitmen normal pelajar terhadap programnya dan kewangan program untuk memberikan panduan kewangan kerajaan.

Walaupun terdapat pemberian bantuan dan panduan kewangan kerajaan, pelajar ace juga dapat memperoleh bantuan siswazah, persatuan, dan kos pendidikan perniagaan untuk membantu menjaga perbelanjaan ijazah. Pembantu siswazah memberi pembiayaan dan pembayaran kos pendidikan kepada pelajar siswazah yang bekerja di kolej tersebut. Rundown yang disertakan menyediakan akses pintu terbuka untuk pelajar ace di sekolah.

1. Pemberian Arahan

Pelajar siswazah yang memenuhi keperluan pencapaian akademik program sesuai dengan anggaran untuk Geran TEACH. pewaris mesti memenuhi syarat-syarat pertolongan setelah menyelesaikan latihan tuan mereka.

Jumlah: $ 4,000 setiap tahun

2. Biasiswa Siswazah Guru STEM

Pelajar yang Boleh Memohon: Pelajar siswazah yang memperoleh ijazah yang dikenal pasti dengan mengarahkan STEM memenuhi bil untuk geran Yayasan Pendidikan AFCEA ini. Calon mesti mengikuti program yang diluluskan dan mengambil dua kursus pada setiap semester.

Jumlah: $ 2,500

3. Pindahkan Biasiswa Masa Depan Kami

Program ini ditawarkan oleh Teacher.org , pemberian ini menyokong tenaga pengajar masa depan, mengingat pelajar siswazah untuk sekolah. Pelajar mesti memberikan penerangan dan mempunyai IPK 3.5 asas untuk memenuhi semua syarat untuk pemberian tersebut.

Jumlah: $ 500

4. Biasiswa Niaga Hadapan Brilian

Pemberian ini memberikan tiga puluh kepujian setiap tahun kepada pelajar sepenuh masa dan penyelenggaraan rendah yang memberi tumpuan kepada latihan belia, termasuk pelajar siswazah.

Calon harus mempunyai IPK 2.5 asas.

Jumlah: $ 250- $ 500

5. Fellowship Siswazah Charles P. Greco

Orang yang Boleh Mendaftar: Ini membolehkan penguat pengajian siswazah sepenuh masa yang mengharapkan bekerja dengan pelajar dengan kekurangan sarjana. Calon memberikan catatan dan penjelasan gambar diri. Calon mestilah terdiri daripada individu yang berasal dari Columbus atau dikenali dengan bahagian.

Jumlah: $ 500 setiap semester

6. Memeriksa Pendidikan Secara Dalam Talian

Ijazah pendidikan dalam talian di sekolah menawarkan beberapa kelebihan berbanding program berdekatan. Pembelajaran internet memberikan kemampuan menyesuaikan diri untuk pendidik yang bekerja mencari pendidikan lanjutan. Dengan mengizinkan jumlah pelajar belajar kursus pada jadual waktu mereka dan membunuh kunjungan yang berdekatan, projek-projek ini menarik perhatian para tenaga pengajar yang sekarang ini dimanfaatkan. Projek dalam talian juga membolehkan pelajar siswazah pergi ke sekolah dengan kedudukan yang luar biasa tanpa berhijrah.

Merenung di web juga menawarkan kelebihan wang. Fahaman memahami banyak perbelanjaan memandu dan pengangkutan , dan beberapa sekolah di luar negeri menawarkan rebat kos pendidikan untuk pelajar dalam talian.

Semasa program pendidikan dalam talian , pelajar mendekati bahan kursus mereka melalui pembelajaran Blackboard atau Moodle. Bergantung pada program ini, pendidik boleh memberikan ceramah rakaman atau perjumpaan kelas dalam talian secara langsung. Banyak program ace dalam sekolah menggunakan rancangan kebetulan, di mana tidak ada waktu kelas yang ditetapkan. Oleh itu, semakin banyak guru memilih projek dalam talian untuk peringkat siswazah mereka.

Soalan Lazim

Berikut adalah soalan yang sering diajukan oleh pembaca mengenai sarjana dalam program pendidikan dalam talian.

1. Bolehkah anda mengajar kolej dalam talian dengan ijazah sarjana?

Walaupun mempunyai cadangan akademik yang tepat, termasuk ijazah sarjana, akan memberikan kelayakan untuk mendidik sebagai profesor dalam talian atau guru sekolah awam, orang masih boleh melakukan banyak hal dalam pendidikan dalam talian tanpa ijazah.

2. Berapa pendapatan guru kolej dalam talian?

Guru kolej dalam talian bekerja berdasarkan kontrak dan dibayar setiap kursus. Menurut tinjauan gaji instruktor dalam talian oleh Get Educated, julat gaji biasa untuk tenaga pengajar dalam talian adalah $ 1,600 hingga $ 2,400 setiap kursus sepanjang semester.

3. Bolehkah anda diiktiraf sebagai profesor dengan ijazah sarjana?

Di Amerika Syarikat, gelaran Profesor diberikan kepada seseorang yang mempunyai PhD dan merupakan guru di mana-mana peringkat akademik. Seseorang yang bergelar Doktor adalah seseorang yang telah menamatkan ijazah terminal yang bermaksud mereka telah menamatkan ijazah tertinggi dalam bidang pengajian mereka melebihi sarjana muda. Tahap master dipanggil guru.

4. Adakah tuan dalam talian bernilai?

Sebilangan besar program ijazah dalam talian dirancang untuk profesional yang bekerja. Tidak perlu panik bahawa kualiti pendidikan diturunkan melalui pembelajaran dalam talian. Sebilangan besar program mempunyai fakulti yang sama mengajar kursus tatap muka dan dalam talian. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa anda belajar bahan yang sama dan ditawarkan sokongan yang sama seperti yang ada di kampus.

Selepas anda menamatkan pengajian, satu lagi bonus untuk memperoleh ijazah sarjana dalam talian ialah kenaikan gaji mungkin berlaku dalam bidang tertentu. Seperti dalam kajian, terdapat hubungan langsung dengan gaji yang lebih tinggi dalam kerjaya tertentu dengan memperoleh ijazah sarjana, tetapi bukan itu satu-satunya sebab ijazah sarjana dalam talian bernilai. Banyak peluang pekerjaan yang merangsang terbuka untuk graduan dengan ijazah lanjutan.

5. Adakah ijazah sarjana dalam talian boleh dipercayai walaupun mereka mendapat pengiktirafan?

Kebanyakan orang yang melanjutkan pelajaran dalam talian berharap dapat memperoleh pekerjaan setelah tamat pengajian. Namun, kenyataannya adalah bahawa beberapa majikan setelah mereka mengetahui bahawa anda belajar dalam talian, mungkin akan mengecam anda.

Sebilangan orang masih percaya bahawa menghadiri kelas secara fizikal lebih baik daripada menghadiri kelas dalam talian. Walau bagaimanapun, ini salah kerana penyelidikan menunjukkan bahawa pelajar yang mengikuti kelas dalam talian berprestasi lebih baik daripada mereka yang mengikuti kelas fizikal.

Terdapat banyak sebab mengapa seseorang memilih untuk melanjutkan ijazah sarjana muda dalam talian sebab utama adalah kerana mereka berpatutan.

Kesimpulannya

Sarjana dalam program dalam talian pendidikan adalah salah satu dari pelbagai pilihan yang terbuka untuk memperoleh pengetahuan tahap lanjutan dalam bidang yang dipilih, dan untuk meningkatkan kebarangkalian kerjaya. Ijazah sarjana dalam talian memberi anda akses pembelajaran anda dari mana sahaja di dunia, 24/7 melalui pelbagai sumber pembelajaran digital yang menarik. Pelajar dalam talian menikmati taraf pendidikan yang sama seperti program di kampus, dan juga menerima ijazah yang sama yang diberikan kepada rakan mereka di kampus.

Profesional dari semua latar belakang merasakan keperluan untuk menjadi pakar dalam industri mereka dan mendapat tahap yang lebih tinggi dalam kerjaya mereka. Oleh kerana komitmen kerja dan keluarga, ramai yang tidak mempunyai masa untuk program pascasiswazah sepenuh masa, dan dengan sebab itu jumlah orang yang belajar melalui platform dalam talian telah meningkat secara pesat sejak beberapa tahun kebelakangan ini.

artikel berkaitan