Jam Makan Siang McDonalds bermula dari 10 pagi dan berakhir pada pukul 5 petang. Ia juga bergantung pada lokasi geografi cawangan. Setiap orang terutama pekerja pejabat dan keluarga suka makan tengah hari di McDonald's kerana banyaknya item di menu makan tengah hari yang bukan sahaja memenuhi keinginan mereka untuk makanan segera tetapi juga memastikannya tetap lebih sihat.

1. SIAPA YANG MENGUMPULKAN MCDONALD?

Mc. Donald's terkenal sebagai salah satu francais paling terkenal dan terbesar di dunia terutama di Amerika. Mencerahkan sejarah, ia dimulakan oleh dua saudara lelaki Maurice dan Richard McDonald pada tahun 1948 di San Bernardino, California. Mereka bermula dengan restoran kecil Hamburger dan milkshake. Daripada mengupah pelayan dan koki untuk menjalankan restoran mereka, mereka memasang kaunter layan diri.

Mereka biasa membuat barang lebih awal dan menyimpannya di dalam ketuhar. Strategi jenis ini menarik perhatian pelanggan dan secara beransur-ansur mula menjadi popular. Pembekal peralatan dapur mereka Ray Kroc kagum dengan strategi mereka dan menolong mereka membeli hak memulakan francais di seluruh negara. Oleh itu, Kroc terkenal sebagai tulang belakang McDonald's dan kemudian dia membeli syarikat itu sepenuhnya pada tahun 1961.

2. BAGAIMANA BANYAK MCDONALD DI DUNIA?

McDonald's terdiri daripada sejumlah 38,695 restoran di sekitar 100 negara. Ini adalah salah satu francais terbesar yang melayani sekitar 69 juta orang setiap hari dan sumber pekerjaan untuk 210,000 pekerja menurut laporan SEC.

Negara dengan francais McDonald's paling banyak adalah seperti berikut:

 1. AS (13,486 francais)
 2. China (3,383 francais)
 3. Jepun (2,909 francais)
 4. Perancis (1,485 francais)
 5. Jerman (1,484 francais)
 6. Kanada (1,478 francais)
 7. UK (1,323 francais)
 8. Brazil (1.023 francais)
 9. Australia (999 francais)
 10. Rusia (732 francais)
 11. Filipina (699 francais)

3 . KETIKA MAKANAN MCDONALD?

Waktu makan tengah hari McDonald adalah dari jam 10:00 pagi hingga 5:00 petang, bergantung pada lokasi dan musim. Sebilangan besar francais lebih suka menjaga perkhidmatan makan tengah hari 24/7 untuk pelanggan. Waktu makan tengah hari McDonald adalah sama dari hari Isnin hingga Jumaat dan pada hujung minggu (Sabtu dan Ahad), waktu makan tengah hari bermula dari 11:00 pagi.

RINGKASAN: McDonald's mempunyai francais terbesar di AS dan dari mana ia dilancarkan di San Bernardino, California oleh dua saudara lelaki Maurice dan Richard McDonald pada tahun 1948. Waktu makan tengah hari McDonald bermula dari 10:00 pagi pada hari Isnin hingga Jumaat dan 11:00 saya pada hujung minggu.

3.1 JAM MCDONALD DI COVID-19:

Baru-baru ini, McDonald's telah menekan waktu sarapan , makan tengah hari dan makan malam mereka kerana lokasinya di lokasi yang berbeza. Selain daripada itu, mereka lebih suka mengambil perkhidmatan di kebanyakan kawasan di mana COVID-19 sangat terkena dampak. Mereka juga mematuhi langkah-langkah keselamatan seperti berikut:

 1. Operasi tanpa sentuh

 2. Pemeriksaan suhu sebelum pintu masuk

 3. Mengekalkan jarak yang betul antara tempat duduk dan meja

 4. Pemasangan pelindung kaca pelindung untuk mengelakkan hubungan dengan pekerja kaunter

 5. Peraturan wajib memakai topeng dan sarung tangan.

 6. Penjagaan kebersihan tambahan.

4. MENU LUNCH MCDONALD:

Setiap francais di lokasi yang berbeza menyajikan menu yang berbeza pada waktu makan tengah hari mereka. Di sini kami menyenaraikan menu jam makan tengah hari McDonald yang terkenal di bawah:

4.1 PEMBEDA MCDONALD:

 1. Ayam Goreng Buttermilk
 2. Angus Cheeseburger asal
 3. Mac Besar
 4. Cheeseburger berganda
 5. Mc Spicy / Double Mc Spicy
 6. Hamburger
 7. Filet-O-Fish / Double Filet-O-Fish
 8. Angus BLT

4.2 Goncangan MCDONALD:

 1. Latte ais
 2. McCafe Cappuccino
 3. McCafe latte
 4. Mocha Frappe
 5. Caramel Frappe
 6. Ais Milo
 7. Goncang coklat / strawberi / vanila
 8. Panas Fudge Sundae
 9. Sundae Karamel Panas
 10. Beri syurga

4.3 PENAWARAN MCDONALD:

 1. Selamat makan ayam Mcnugget dengan kentang goreng
 2. Hidangan gembira dengan cheeseburger daging lembu dengan kentang goreng dan minuman

Jam Makan Tengah Hari McDonald

5. BAGAIMANA BANYAK NEGARA TIDAK MEMILIKI MCDONAL?

Walaupun McDonald's terkenal sebagai salah satu francais terbesar di dunia tetapi masih ada 105 negara yang tidak memiliki francais. Terdapat banyak sebab, mungkin ekonomi dan juga politik.

 1. Menurut Menteri Kewangan Itali, restoran besar ini tidak bergantung pada budaya tetapi wang. Sebuah negara dengan ekonomi yang kuat dan stabil kemungkinan besar menyimpan sejumlah besar francais. Iceland menghadapi masalah kewangan yang melampau dan terpaksa menutup tiga francais McDonald pada tahun 2009.

 2. Merenungkan urusan semasa, politik juga memainkan peranan penting dalam pembukaan francais di negara asing. Pertikaian antara Macedonia dan AS memaksa orang Macedonia melarang semua jenama Amerika termasuk McDonald's.

 3. Menurut beberapa penganalisis makanan, keutamaan budaya dan rasa juga penting. Sebagai contoh, Bolivia tidak mempunyai francais McDonald kerana item mereka tidak sesuai dengan citarasa mereka. Mereka lebih suka makanan tradisional, sihat dan organik.

Soalan Lazim:

1. Bilakah francais McDonald bermula di Pakistan?

Ia dimulakan pada tahun 1998 oleh Siza Foods Pvt. Ltd. Pada masa ini, terdapat 71 francais di dua puluh empat bandar utama. Sebilangan besar francais terletak di Karachi, Islamabad, Rawalpindi dan Lahore.

2. Dengan siapa mereka berkolaborasi dan menandatangani perkongsian pasaran?

Pada tahun 2018, mereka bekerjasama dengan pasukan PSL Peshawar Zalmi. Mereka memberikan tawaran hebat untuk peminat Zalmi dan pendapatan yang dihasilkan dari itu disumbangkan ke rumah anak yatim. Mereka juga telah bekerjasama dengan PIA pada bulan April 2019 dan membantu menyediakan makanan istimewa kepada penumpang PIA. Selain itu, mereka telah mengumumkan kerjasama strategik dengan Chevron pada bulan September 2019.

3. Adakah Haram McDonald?

Menurut sumber, francais di negara barat kebanyakannya menyediakan daging Haram. Walau bagaimanapun, negara-negara Islam seperti Pakistan, UAE, Malaysia, Turki dan Indonesia, dll memastikan 100% daging halal.

4. Adakah dibenarkan makan makanan McDonald dalam keadaan wabak?

Menurut penyelidikan doktor, COVID-19 bukan tergolong dalam penyakit bawaan makanan sehingga tidak bergantung pada makanan apa yang kita makan. Walau bagaimanapun, kemungkinan cara penyediaan yang tidak higienis tanpa SOP mungkin menyebarkan virus.

5. Adakah mereka melayani kawasan permainan untuk kanak-kanak?

Kerana wabak Corona, kawasan permainan ditutup dengan ketat untuk mengelakkan hubungan dan kebanyakan francais juga telah menutup restoran, hanya menyediakan kemudahan pemanduan kepada pelanggan.

6. Adakah menu dan tawaran dikurangkan?

Selama wabak COVID-19 ini, McDonald's telah mengurangkan menu mereka untuk mempermudah operasi bagi pekerja mereka. Mereka juga telah mengurangkan menu untuk memberikan perkhidmatan yang cepat kepada pelanggan terutama dalam perjalanan. McDonald's telah mengumumkan tidak termasuk barang seperti salad, bagel, yogurt dan parfait, dll.

7. Adakah McDonald sihat untuk orang ramai yang mementingkan diet?

McDonald's tidak dikatakan sebagai pilihan yang sihat tetapi mereka mempunyai beberapa item dalam menu mereka yang berkhasiat dan sihat seperti buah dan maple oatmeal, salad ayam panggang, parfait buah dan yogurt, telur McMuffin dan sandwic ayam.

8. Apa itu Market Target McDonald?

Pasaran sasaran McDonald adalah kebanyakan keluarga termasuk kanak-kanak dan remaja. Mereka juga menyasarkan pekerja yang terburu-buru pada waktu pagi.

9. Apakah strategi pemasaran McDonald's?

Mereka mengikuti strategi global "Rancangan untuk Menang" yang berfokus pada memberikan pengalaman pelanggan yang sempurna.

KESIMPULAN:

McDonald's adalah rangkaian terbesar di dunia yang memperoleh pendapatan tertinggi. Ini telah memberikan kontribusi dalam memenuhi keinginan pelanggan dengan menyediakan berbagai macam jenis burger, roti, goncang dan kentang goreng.

Pelanggan sering bertanya berapa jam makan tengah hari McDonalds iaitu 10 pagi hingga 5 petang. Ini dibincangkan secara ringkas dalam artikel di atas.

Walaupun begitu, mereka menghadapi kritikan negatif dari segi penyajian makanan yang tidak sihat kerana pilihan pelanggan secara beransur-ansur berubah terhadap gaya hidup yang sihat. Oleh itu, mereka baru-baru ini menambahkan makanan sihat ke dalam makanan mereka untuk memuaskan pelanggan mereka. BACA ARTIKEL BERKAITAN:

Pukul berapa McDonald's menyediakan makan tengah hari?

JAM LUNCH McDonald

WAKTU LUNCH McDonald

Pada pukul berapa McDonalds menyajikan sarapan?

Waktu makan tengah hari McDonald bermula selepas waktu sarapan iaitu pada pukul 10.30 pagi dari Isnin hingga Jumaat, dan 11 pagi pada hari Sabtu dan Ahad. Semua jam makan siang McDonald's McDonald's lebih kurang mengikuti waktu standard yang sama dan mula menghidangkan makan tengah hari mereka dari jam 10.30 pagi Isnin-Jumaat dan dari 11 pagi pada hari Sabtu dan Ahad.

Pukul berapakah sarapan berakhir di McDonald's berhampiran saya?

10:30 jam makan tengah hari mcdonalds

Bilakah McDonald's berhenti menyajikan sarapan ? Jam Sarapan yang tepat sehingga pemilik francais individu, tetapi kebanyakan restoran akan menjadi menu sarapan penuh sehingga 10:30, di mana ia beralih ke menu sarapan yang terhad, atau All-Day Breakfast Menu.Jan 5, 2020 mcdonalds waktu makan tengah hari

Di seberang papan, McDonald's makan tengah hari pada jam 10:30 pagi Isnin hingga Jumaat dan jam makan tengah hari mcdonalds 11 pagi Sabtu dan Ahad. Jam makan tengah hari Mcdonalds Ini juga bermaksud bahawa anda boleh memesan Makanan Selamat bermula pada waktu-waktu itu hingga jam makan tengah hari

Sebilangan besar orang bertanya, " Bilakah McDonald's Serve Lunch?"

Sebilangan besar McDonald's adalah milik francais, yang bermaksud bahawa pemiliknya dapat mengatur jadual makan siang mereka, yang sesuai dengan perniagaan mereka. Tetapi kebanyakan McDonald mula menghidangkan makan tengah hari pada pukul 10:30 pagi dari Isnin hingga Jumaat dan 11:00 pagi pada hari Sabtu dan Ahad .

Menurut Perkhidmatan Pelanggan McDonald, 90% pemilik tidak bergantung pada waktu operasi, dan mereka dapat menetapkan waktu kerja mereka sendiri (kerana kebanyakan McDonald's adalah milik francais seperti yang disebutkan di atas). jam makan tengah hari mcdonalds? [jam makan tengah hari mcdonalds?] ( https: // jam makan tengah hari mcdonalds ?) Pada hujung minggu, waktu makan tengah hari adalah 11:00 pagi kerana, pada hari Sabtu dan Ahad, permintaan untuk sarapan adalah tinggi berbanding dengan hari lain dalam seminggu.

Di Amerika Syarikat, Kanada, Australia, dan negara yang berlainan, beberapa McDonald's tetap buka 24 jam dengan sarapan (menu terhad) jadi anda tidak perlu risau jika anda ingin sarapan kemudian tetapi selebihnya yang merupakan [jam makan siang mcdonalds? ] ( https: // jam makan tengah hari mcdonalds ?) tidak tersedia selama 24 jam dibuka pada pukul 5:00 pagi

Waktu Sarapan, Makan Siang & Makan Malam McDonald's:

Masa Bermula Waktu tutup
Waktu Sarapan McDonald 05:00 pagi 11:00 pagi
Jam Makan Tengahari & Makan Malam McDonald 11:00 pagi Sehingga Waktu Tutup

Soalan Lazim Mengenai Hidangan Makan Siang McDonald's:

Isi kandungan

Pukul Berapakah McDonald's Mula Menyajikan Sarapan?

Sebilangan besar restoran McDonald mula menyajikan sarapan pada pukul 5:00 pagi , tetapi ini mungkin berbeza mengikut lokasi anda. Oleh kerana McDonald's adalah milik francais, tidak ada waktu rasmi untuk sarapan bermula dan tamat. Terserah kepada pemilik francais yang bebas untuk mengatur masa mereka sendiri untuk mula menghidangkan sarapan pagi, yang paling sesuai dengan perniagaan mereka. Walaupun begitu, kebanyakan McDonald mula menghidangkan sarapan pada pukul 5:00 pagi

Pukul berapakah McDonald's berhenti menyajikan sarapan?

Sebilangan besar restoran McDonald berhenti menyajikan sarapan pada pukul 10:30 pagi dari Isnin hingga Jumaat dan 10:45 pagi atau 11:00 pagi pada hujung minggu (pada hari Sabtu dan Ahad).

Lagi-lagi waktu ini tidak rasmi oleh McDonald's, pemilik francais bebas dari waktu mula dan berakhir, dan mereka dapat menetapkan waktu tamat Sarapan mereka sendiri. Namun, sebahagian besar restoran McDonald menggunakan masa yang disebutkan di atas.

Anda boleh mendapatkan "sarapan sepanjang hari" sepanjang hari, tetapi selepas jam 10:30 pagi, menu sarapan akan terhad, dan anda akan terlepas beberapa item yang hanya tersedia dari jam 5 pagi hingga 10:30 pagi. sarapan sepanjang hari, menu adalah terhad di mana anda boleh melakukan Muffin, Burrito, Hash Browns, dan Hotcakes. Mungkin beberapa kedai menawarkan lebih banyak tetapi inilah menu asas yang biasa terdapat di kebanyakan kedai.

Berapa lamakah sarapan pagi McDonald's?

Sebilangan besar restoran McDonald mula menyajikan sarapan pada pukul 7:00 pagi, dan menu sarapannya tetap dibuka hingga 10:30 pagi pada hari kerja, dan pada hari Sabtu dan Ahad, restoran ini disajikan hingga 11:00 pagi

Mengapa Perkhidmatan Sarapan Waktu Bervariasi Dari Restoran ke Restoran?

McDonald's adalah perniagaan berasaskan francais, jadi terserah kepada pemilik francais kapan dia memulakan dan menamatkan sarapan, dia sepenuhnya bebas untuk mengatur waktu yang sesuai dengan perniagaan mereka. Tetapi sebilangan besar restoran McDonald mula menghidangkan sarapan pada jam 7:00 pagi hingga 10:30 pagi

Pukul berapakah Perkhidmatan Sarapan Mula Di Restoran 24 jam?

Restoran McDonald's, yang tetap dibuka 24 jam, menyajikan menu sarapan pagi dari jam 6:00 pagi dan ada juga yang bermula pada pukul 4 pagi

Bagaimana saya boleh menemui Waktu Pembukaan dan Penutupan Restoran McDonald's Near Me?

Anda boleh mengetahui waktu buka dan tutup Restoran McDonald's berhampiran anda dengan menggunakan McDonald's Restaurant Locator yang disediakan secara rasmi oleh McDonald's.

Mengapa McDonald's Tidak Menghidangkan Sarapan Sepanjang Hari?

Sebab utama di sebalik tidak menyajikan sarapan sepanjang hari adalah bahawa kabinet pegangan sejagat (UHC - Ia digunakan untuk menyimpan produk yang harus disajikan kepada pelanggan) hampir penuh sepanjang hari. Ini bermakna sarapan dan item menu utama tidak dapat disimpan di UHC. Tetapi jika pemilik francais ingin menyajikan sarapan sepanjang hari, semuanya bergantung kepada mereka.

Adakah Tawaran Pelajar McDonald's?

McDonald's menawarkan Cheeseburger, Mayo Chicken, atau McFlurry Original percuma dengan pembelian Makanan Nilai Tambahan atau Wrap Meal, hanya jika pelajar menunjukkan ID Pelajar / NUS atau ID UNiDAY yang sah semasa membuat pesanan.

Adakah Tawaran McDonald's Diskaun Pelajar untuk Makanan Sarapan?

Menurut McDonald's, mereka tidak mempunyai tawaran pelajar di seluruh negara untuk item menu sarapan mereka.

Adakah Ada Perancangan Untuk Mula Menyajikan Sarapan Lebih Awal?

Sebilangan besar restoran menyajikan sarapan hingga 10:30 pagi. Jika restoran dibuka 24 jam, mereka akan mula menghidangkan sarapan dari 5:00 pagi atau 6:00 pagi bergantung pada lokasinya, dan selebihnya akan disajikan dari waktu buka.

Item Apa yang Disertakan dalam Menu Sarapan?

Terdapat beberapa item berbeza yang terdapat di menu sarapan . Anda boleh melihat sarapan McDonald yang lengkap di laman web rasmi mereka.

Menu Makan Tengah Hari Mcdonald:

McDonald's mempunyai lebih dari 140 item dalam menu, dan tetap saja, mereka memperbaikinya untuk menjadikannya lebih baik.

Soalan Lazim Mengenai McDonald's:

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan oleh pelanggan McDonald's. Oleh itu, dapatkan jawapan anda jika anda salah satu daripadanya.

Adakah McDonald's dibuka pada hari Sabtu?

Ya, McDonald's tetap dibuka pada hari Sabtu dengan waktu operasi biasa.

Adakah McDonald's dibuka pada hari Ahad?

Ya, McDonald's tetap dibuka pada hari Ahad dengan waktu bekerja dari jam 6:00 pagi hingga 12:00 pagi

Berkaitan: Lihat bagaimana anda boleh menggunakan WiFi Percuma McDonald's

Adakah McDonald's tetap dibuka sepanjang tahun?

Cawangan McDonald tetap ditutup hanya pada Hari Krismas dan Ahad Paskah. Kecuali untuk dua hari ini, McDonald's tetap dibuka sepanjang tahun.

Adakah McDonald's dibuka pada Hari Tahun Baru?

Ya, McDonald's tetap dibuka pada Hari Tahun Baru.

Adakah McDonald's dibuka pada Hari Krismas?

Tidak, malangnya, mayat McDonald's ditutup pada Hari Krismas.

Soalan Lazim Mengenai Waktu Makan Siang Makanan Segera:

Pukul berapakah Burger King menghidangkan makan tengah hari?

Di kebanyakan lokasi, Burger King mula menyajikan makan tengah hari (dengan menu makan tengah hari penuh) pada pukul 10:30 pagi. Semasa waktu sarapan, anda boleh mendapatkan whopper dan hamburger lain.

Pukul Berapakah Chick-fil-A Mula Menyajikan Makan Tengah hari?

Semua restoran Chick-fil-A mengikuti waktu makan tengah hari biasa, iaitu dari 10:30 pagi. Chick-fil-A tetap ditutup pada hari Ahad . Ketahui mengenai Waktu Operasi KFC .

Pukul berapa Taco Bell Mula menghidangkan makan tengah hari?

Sebilangan besar Taco Bell mula menyajikan makan tengah hari antara 9:00 pagi dan 10:00 pagi, tetapi waktunya boleh berbeza antara restoran yang berbeza.

Perkataan Akhir:

Oleh itu, ini adalah beberapa Soalan Lazim mengenai waktu Makan Siang McDonald di mana kami telah membimbing anda secara menyeluruh mengenai "Bilakah McDonald's mula menghidangkan makan tengah hari" dan "Bilakah McDonald berhenti menyajikan makan tengah hari." Sekiranya anda mempunyai beberapa soalan lain atau ada yang perlu ditambahkan pada artikel ini, beritahu kami di bahagian komen. Selamat Makan Tengah Hari!

Jam Makan Siang McDonalds bermula dari pukul 10 pagi dan berakhir pada jam 5 petang Penempatan cawangan dapat memberi kesan yang signifikan terhadap prestasi kerjanya. Dengan banyak pilihan menu dan sarapan sepanjang hari, tidak hairanlah bahawa hampir semua orang (terutamanya pekerja pejabat dan keluarga) gemar makan tengah hari di McDonald's.

McDonald's

Pada tahun 1940, di San Bernardino, California, Richard dan Maurice McDonald mendirikan restoran makanan segera McDonald pertama. Untuk membaiki syarikat mereka di Hamburg, mereka menjadikannya sebagai syarikat yang berdiri sendiri, dan pada akhirnya, mereka mengubahnya menjadi francais. Dalam Phoenix, Arizona, Golden Arches tanda telah dicipta pada tahun 1953.

Pada tahun 1955, Ray Kroc menjadi ejen untuk sistem francais saudara McDonald dan bergabung dengan syarikat itu. Sehingga Jun 2018, McDonald's mempunyai ibu pejabatnya di Oak Brook, Illinois, tetapi sekarang ia berada di Chicago. Terdapat kira-kira 355,000 restoran McDonald's di seluruh dunia, dengan 95-100 lokasi di setiap negara.

Negara Francais
China 3,383
Jepun 2,909
Jerman 1,484
United Kingdom 1,323
Rusia 732

Perniagaan makanan yang penting terdapat di hampir setiap negara, yang masing-masing mempunyai beberapa cabang. Setiap bandar utama di dunia mempunyai restoran McDonald's . McDonald's melayani lebih dari 69 juta orang setiap hari di lebih dari 100 negara, menjadikannya perusahaan restoran terbesar di dunia.

Banyak hidangan McDonald's yang terkenal merangkumi pelbagai jenis daging goreng atau adunan, ayam, barang sarapan, milkshake, bungkus, dan pencuci mulut. Syarikat itu memperkenalkan menu salad, salmon, smoothie, dan buah yang sihat sebagai tindak balas kepada selera pelanggan yang berubah-ubah dan reaksi buruk terhadap makanannya yang tidak sihat.

Menu makan tengah hari McDonald

McDonald cenderung menyediakan masakan segar di lokasi lain, mengikut citarasa pelanggan. Walaupun, menu makan tengah hari mereka terdiri daripada hidangan pra-bungkus yang mungkin anda beli dengan mudah dari lokasi berhampiran anda. Menu lengkap waris makan tengah hari merangkumi beberapa makanan pembuka.

1 - Sandwic ayam .

2 - Salad ayam dengan segar,

3 - Sayuran yang sedap

4 - Salad di sebelah

5 - Salad ayam berair dengan bacon garing

6 - Peratus kuah pedas dengan keju

7 - Hamburger seperempat paun dengan segalanya

8 - Mc'Noodles Bacon, selada

9 - Biji keju nacho tepung roti

10 - Empat keping sayuran

11 - Pencincang makanan gembira vegetarian

12 - Legenda ayam sos sos BBQ

13 - Ayam bersalut mayo

14 - rangup dan manis .

15 - BBQ dan ayam goreng yang rangup

Menurut McDonald's, sektor perkhidmatan makanan segera paling hebat di dunia terletak di restorannya. Kualiti unik produk ini merangkumi kemudahan penggunaan, nilai, ketepatan, kualiti , dan kepantasan. Hingga hari ini, tidak ada kilang memproses makanan yang melebihi McDonald's.

Di McDonald's, terdapat pelbagai tawaran menu, seperti makanan bernilai, makanan gembira, dan makanan bernilai tambahan. Mendapatkan tawaran terbaik adalah mudah, dan anda dapat menjana wang dengan cepat. Tawaran terbaik di McDonald's semuanya selamat untuk pemakanan, murah dan mesra poket.

Waktu makan tengah hari McDonald di Negara yang berbeza

Di UK

Makanan di menu makan tengah hari popular di UK Akibatnya, semua lokasi McDonald's UK mempunyai banyak pilihan menu makan tengah hari . Sebahagian besarnya, restoran McDonald's UK mula menghidangkan makan tengah hari dari 11 pagi hingga 11 pagi. Jadual mereka adalah pukul 10 pagi hingga 10 pagi sebelum wabak itu melanda. McDonald 24 jam mempunyai masa yang bermula pada 11 pagi 11 pagi dan berakhir pada pukul lima pagi 5 pagi.

Sebilangan gerai memulakan menu makan tengah hari mereka pada pukul 11:00 pagi 11:00 pagi dan memanjangkan perkhidmatan sarapan sehingga 11:30 pagi 11:30 pagi. Mcdonald's mengumumkan bahawa kami akan menghentikan menu sarapan pagi kami pada jam 11 pagi dan mengalu-alukan menu makan tengah hari biasa kami mulai saat itu.

Di Pakistan

Orang Pakistan adalah sumber makanan yang sangat baik untuk orang-orang dari pelbagai bangsa . Lebih baik mempunyai banyak pilihan dalam senarai menu daripada jumlah pilihan yang terhad. Apabila semua menu di menu dibuat sama, semua gerai McDonald's di Pakistan mendapat tawaran makan tengah hari setiap hari.

McDonald's menyajikan makan tengah hari dari 11 pagi hingga 11 pagi di Pakistan pada hari bekerja. Isnin, waktu penciptaan adalah tengah hari pm12: 00 pm. Tidak ada ruang untuk kelewatan semasa memberikan perkhidmatan di McDonald's. Waktu makan tengah hari bermula pada 11:00 pagi 11:00 pagi, atau tengah hari 12:00 pagi.

Di Kanada

Di Kanada, banyak yang menyebut McDonald's sebagai "doktor". Waktu makan tengah hari bagi sebahagian besar cawangan disenaraikan di bawah. Sebaliknya , secara purata, perkhidmatan makan tengah hari di Kanada bermula pada 11 pagi 11 pagi. Makan tengah hari di McDonald's di Kanada disajikan pada 11 pagi 11 pagi. Waktu makan tengah hari di cawangan berbeza-beza. Secara amnya, 11 am11 am, atau 11:30 am11: 30 am adalah anggaran waktu makan tengah hari di McDonald's di Kanada.

Di German

Di Jerman, tawar-menawar makan tengah hari banyak dan berbeza-beza dari menu ke kedai. Sebilangan besar orang suka mengambil sebilangan besar barang makanan semasa makan tengah hari berbanding dua waktu makan tengah hari yang lain.

Oleh itu, semakin banyak pilihan yang ditawarkan pada menu makan tengah hari, McDonald's mempunyai. 10:30 pagi 10:30 pagi waktu hidangan untuk menu makan tengah hari di Jerman . Terdapat perbezaan yang ketara dalam waktu makan siang sepanjang hari. The McDonald's 24/7 menawarkan makan tengah hari pada pukul 11:00 setiap pagi.

:large_blue_diamond: Ringkasan

Pada 10:30 pagi 10:30 pagi, McDonald's menawarkan menu makan tengah hari. Masa boleh berubah, bergantung pada siapa yang membuat keputusan. Waktu sarapan dan makan tengah hari selesai pada pukul lima pagi 5 pagi. Waktu tidak terganggu dalam perkhidmatan di McDonald's. Oleh itu, anda tidak akan mendapat menu yang melebihi tarikh akhir . Pesanan yang dibuat selepas jam 4:45 am4: 45 akan dihantar keesokan harinya.

Soalan Lazim

Orang bertanya banyak soalan mengenai waktu makan tengah hari McDonald. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Semasa waktu sarapan pagi, bolehkah anda membeli sarapan di McDonald's?

Jawapannya adalah Tidak, semasa makan tengah hari anda tidak membeli sarapan pagi. Biasanya, McDonald's menyajikan sarapan antara jam 4 pagi hingga 4 pagi, dan membuat rancangan makanan alternatif untuk makan tengah hari menjadi sukar selepas waktu ini. Dalam makan tengah hari ini, anda hanya dapat menjamu selera semasa waktu makan tengah hari. McDonald's 24 jam, bagaimanapun, agak mudah dikejar.

:two: Mengapa McDonald's mengambil wang tunai pada waktu malam?

Sekiranya anda pergi ke McDonald's pada waktu malam, anda mesti membayar secara tunai. McDonald's hanya menerima pembayaran secara tunai dalam tempoh tertentu. A24 / 7 Mcdonalds biasanya menjadi lokasi kejadian ini. Mcdonald's hanya dapat mengoperasikan sistem daftar tunai dalam tempoh tertentu di tengah malam.

:three: Mengapa Mcdonald's menawarkan menu yang berbeza di negara yang berbeza?

McDonald's Corporation adalah salah satu industri makanan terkemuka di dunia. Dan, di seluruh dunia, individu mempunyai pelbagai pilihan untuk makanan. Selain itu, mereka berusaha untuk menyediakan makanan tambahan di pelbagai lokasi. Anda akan dapat mencari makanan yang anda mahukan hanya di rumah anda.

:four: Apakah perkhidmatan McDonald's Drive-Thru?

Anda boleh memesan makanan anda dari papan pemuka kereta anda menggunakan Drive-Thru McDonald's. Prosesnya melibatkan membuat pesanan menggunakan tetingkap pertama dan kemudian membayar bil anda dengan menggunakan tetingkap kedua. Sekiranya anda melalui tetingkap ketiga, anda akan dapat membuat pesanan anda. Secara amnya, lokasi pemanduan melalui perkhidmatan menawarkan perkhidmatan lebih cepat untuk mendapatkan pesanan.

:five: Apa itu McDonald's, Target Market?

Sebilangan besar keluarga, termasuk golongan muda, membentuk pasaran sasaran McDonald's. Ini menjadikan pekerja yang terburu-buru pada waktu pagi terbuka. Plan to Win adalah pendekatan yang mengutamakan memberikan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa.

:large_blue_diamond: Kesimpulannya

McDonald's adalah rangkaian terbesar dan berpendapatan tertinggi di dunia. Ini didedikasikan untuk memuaskan keinginan pengguna dengan memberikan banyak pilihan burger, wrap, shake , dan fries. Pelanggan sering bertanya mengenai waktu makan McDonald's. Perkara ini disebutkan secara ringkas dalam artikel berikut.

Walaupun tabiat makan orang semakin beralih ke alternatif yang lebih sihat, menyebabkan mereka menghadapi lebih banyak kritikan. Untuk memuaskan penggunaannya, akhir-akhir ini mereka memasukkan makanan berkhasiat dalam produk persembahan mereka.

artikel berkaitan