Micro Factor adalah paket makanan tambahan harian yang mengandungi semua vitamin, mineral , dan mikronutrien berbeza yang diperlukan oleh badan anda untuk bekerja pada tahap idealnya. Untuk hasil terbaik, makan dengan makanan . Tidak makan beberapa paket dalam 24 jam. Jangan gunakannya jika anda berumur kurang dari 18 tahun.

:eight_pointed_black_star: Apakah Faktor Mikro?

Micro Factor adalah suplemen kesihatan pek nutrien setiap hari yang dibuat untuk memberi nutrien dan multivitamin yang diperlukan oleh tubuh kita menjadikannya iklim yang ideal yang akhirnya akan menyebabkan anda merasa lebih baik dan menaikkan fikiran anda. Cobalah untuk tidak memikirkan sedikit nama item kerana menggunakan "Mikro." Otak anda, kelebihan persamaan ini dapat membawa anda lebih daripada apa yang dicirikan "Skala besar".

:eight_pointed_black_star: Bahan Faktor Mikro

Peningkatan ini dilengkapi dengan banyak nutrien dan nutrien asas lain yang dapat meningkatkan kesihatan umum anda. Penambah berat badan dan pesaing pakar memerlukan sejumlah besar nutrien dan mikronutrien yang berbeza daripada orang biasa.

:small_red_triangle_down: Seluruh Ceri Tart

Walaupun Whole Tart Cherry pada umumnya bukan merupakan pembaikan yang paling terkenal, ia mempunyai kesan yang sangat baik, termasuk peningkatan rehat, keletihan siang hari, dan kenaikan tenaga umum sepanjang hari.

:small_red_triangle_down: Ekstrak Teh Hijau

Ekstrak Teh Hijau adalah pembaikan arus perdana yang telah menemukan jalannya ke dalam banyak peningkatan yang berbeza. Itu semua kerana ia mempunyai banyak akibat yang bermanfaat bagi tubuh kita. Ini merangkumi kegelisahan yang bertarung, sakit otak, masalah perut , pelbagai jenis keganasan, kelemahan, batu ginjal, dan lain-lain. Ekstrak Teh Hijau juga digunakan untuk meningkatkan tenaga dan ketajaman mental.

:small_red_triangle_down: Kompleks CLA

Formed Linoleic Acid (CLA) adalah gabungan isomer linoleik yang menghakis yang biasanya terdapat dalam pelbagai jenis daging, sama seperti barang tenusu tertentu. Ia terkenal dengan pengukuhan sel yang kuat dan menentang atribut barah. Walau apa pun, ia juga dapat memperkuat kerangka kebal dan bahkan meningkatkan perkembangan otot.

:small_red_triangle_down: Asid Eicosapentaenoic

Ini pada dasarnya adalah lemak tak jenuh yang umumnya terdapat pada ikan tenggiri, ikan haring, ikan , dan berbagai jenis ikan air sejuk. Ia juga digunakan untuk merawat masalah jantung seperti denyutan yang tidak dapat diramalkan. Selain itu, Eicosapentaenoic Acid terkenal dengan kegunaan terapi untuk memerangi asma, penyakit, sakit kepala, dan pelbagai masalah, termasuk peningkatan kolesterol dan tekanan peredaran darah.

:small_red_triangle_down: COQ10

Coenzyme Q10 adalah bahan yang sangat seperti nutrien. Ia biasanya dihantar ke dalam badan anda dan, sebahagian besarnya, digunakan untuk penciptaan tenaga . Walaupun begitu, ia juga mempunyai sifat penguat sel dan membantu protein yang berlainan dengan memproses makanan dan memastikan jantung dan otot rangka lain di dalam badan anda.

:small_red_triangle_down: Campuran Grain Grass

Ini adalah campuran sumber normal yang ideal yang akan menjaga tubuh anda dengan nutrien , probiotik, dan penguat sel. Tambahan pula, campuran rumput ini dapat memperkuat sistem deria anda dan menurunkan kadar kolesterol anda sambil meningkatkan kerangka tahan anda dan meningkatkan asimilasi.

:small_red_triangle_down: Serbuk Akar Astragalus

Penyelesaian diambil dari ubat konvensional Cina yang telah digunakan sejak sekian lama kerana keupayaannya untuk membantu kerangka tubuh yang tidak terkalahkan. Walau bagaimanapun, ia juga berguna untuk merawat masalah perubatan lain seperti penyakit koronari dan juga diabetes.

:small_red_triangle_down: Lactobacillus

Lactobacillus adalah, dengan jangka panjang, probiotik yang paling dikenali yang dapat anda temui. Ia terdapat dalam pelbagai barangan, termasuk yogurt dan banyak jenis makanan matang yang lain. Sejauh kesan, Lactobacillus membantu menjalankan dan meningkatkan pemprosesan gula dan laktosa.

:small_red_triangle_down: Bifidobacterium

Mikroorganisma ini dapat meredakan gangguan usus marah yang terdapat pada produk tenusu tertentu, sama seperti masalah sistem pencernaan yang lain.

:eight_pointed_black_star: Kelebihan Faktor Mikro

Faktor Mikro jauh melebihi apa yang anda dapat dari multivitamin standard. Dengan memberi anda bahan berkualiti tinggi, Micro Factor akan meningkatkan kesihatan dan kecergasan umum anda sekaligus membolehkan anda berprestasi pada tahap yang lebih ketara sepanjang pusat latihan. Sama sekali, agar badan anda mencapai kapasiti maksimum, ia perlu mempunyai banyak nutrien asas yang kuat setiap hari. * Setiap hidangan Micro Factor menyampaikan keseluruhan bahagian:

Tidak # Unsur Kelebihan
1 . Pengukuhan sel - Secara langsung menegakkan kerangka tahan. Revolusi bebas boleh menyebabkan penyakit dan membahayakan sel anda. Ini melemahkan badan anda dan membuat anda jauh lebih tidak berdaya mendapatkan kutu dan jangkitan yang pelik. Campuran agen pencegah kanser yang kuat oleh Micro Factor berfungsi dengan cepat untuk membuang pelampau bebas dari badan anda. Ini membantu meningkatkan daya tahan anda dan mencegah kerosakan yang tidak dapat dipulihkan.
2. Multivitamin - Multivitamin yang hebat adalah penambahbaikan utama yang boleh anda gunakan untuk membantu tahan anda
3. Probiotik - Menggalakkan usus yang pekat. Ini selalu diabaikan namun sangat penting untuk kebal dan kesihatan umum. Setiap hidangan Mikro Faktor menyampaikan 8 bilion makhluk yang mempunyai jumlah yang berbeza dan disiasat dengan kuat. Ini cuba menyesuaikan mikroba usus anda. Dengan meningkatkan kesihatan usus anda, kerangka ketahanan, pemprosesan, dan tahap tenaga anda bertambah baik.
4. CoQ10 - Ejen pencegahan barah yang luar biasa untuk membantu badan anda menghasilkan lebih banyak tenaga sel dan membantu meningkatkan keupayaan kardiovaskular. CoQ10 membantu menyokong kesihatan jantung dengan mengurangkan tekanan peredaran darah dan meningkatkan aliran darah.
5. Asid Lemak Asas (EFA) - Dengan rejimen makan, iklim, dan cara hidup kita hari ini, kerengsaan berada pada tahap tertinggi. Ini memburukkan lagi sistem imun anda dan membuat penyembuhan jauh lebih menyusahkan. Campuran lemak tak jenuh asas ini mengandungi omega-3 yang mengurangkan. Bantuan ini mengurangkan kerengsaan, mencegah penyakit, dan membantu menjaga kesihatan akal, jantung, dan sendi.
6. Produk dan sayur-sayuran semula jadi - Campuran ini memberi anda kelebihan dengan memberikan campuran makanan super yang berbeza. Ini menggabungkan brokoli, kangkung, spirulina, wheatgrass, ekstrak biji anggur, jadi lebih banyak lagi! Nutrien lain memberi manfaat untuk memerangi pepijat dengan menyusun kerangka yang tidak dapat dipahami, meningkatkan detoks ciri, dan menguatkan usus.

:eight_pointed_black_star: Kelebihan Vitamin, Mineral, dan nutrien Mikro

Berikut adalah kelebihan yang dapat anda jangkakan dari setiap nutrien, mineral, dan mikronutrien yang mengandungi item:

 • Meningkatkan Kekebalan

 • Meningkatkan Kekuatan dan Daya Tahan Otot

 • Meningkatkan Prestasi Fizikal

 • Memastikan Otak

 • Meningkatkan Memori dan Prestasi Akademik

 • Bantuan dalam Pembaikan DNA

 • Menghidap Penyakit

 • Mengarahkan Tekanan Darah

 • Mengawasi Kolesterol

 • Menjaga Kesihatan Kulit

 • Kesihatan Jam Bone

 • Memulihkan Hati

 • Menyokong Penglihatan Sihat

 • Memperbaiki Diabetes

 • Batu Ginjal Forestalls

 • Membantu Mengurangkan Berat Badan

 • Motivasi untuk kekal Cergas.

 • Meningkatkan masa depan anda

:eight_pointed_black_star: Beberapa kelebihan menggunakan vitamin dan mineral yang betul

Pelbagai penyelidikan menunjukkan bahawa kerja seharian yang sebenarnya meluaskan masa depan dan mengurangkan bahaya kematian yang tidak menentu. Tidak ada persamaan sihir yang menafsirkan jangka panjang kerja sebenar ke dalam jangka panjang kehidupan yang diperoleh. Walau bagaimanapun, penyelidikan mencadangkan agar individu yang lebih dinamik akan lebih baik secara amnya dan lebih memerhatikan kehidupan.

:small_red_triangle_down: Kurangkan bahaya kecederaan anda

Latihan harian dan kerja sebenar meningkatkan kekuatan otot , ketebalan tulang, kemampuan menyesuaikan diri, dan kemantapan. Kesihatan sejati dapat mengurangkan bahaya dan fleksibiliti anda terhadap luka yang tidak disengajakan, terutama ketika anda semakin berpengalaman. Sebagai contoh, otot yang lebih berasas dan keseimbangan yang lebih baik menunjukkan bahawa anda kurang cenderung tergelincir dan jatuh, dan tulang yang lebih berasas menunjukkan bahawa anda kurang bersedia untuk mengalami luka tulang sekiranya anda jatuh.

:small_red_triangle_down: Tingkatkan kepuasan anda

Cara hidup yang tidak aktif dan ketiadaan kerja aktif boleh memberi kesan negatif kepada tubuh seseorang. Dormansi yang betul berkaitan dengan bahaya keganasan, pelbagai penyakit berterusan, dan masalah kesihatan psikologi . Walau bagaimanapun, senaman telah terbukti dapat meningkatkan perangai dan kesejahteraan psikologi dan memberikan banyak kelebihan perubatan. Kesihatan yang sebenarnya juga membolehkan anda melakukan perkara-perkara yang mungkin tidak anda miliki, dalam hal apa pun, mempunyai pilihan untuk melakukannya.

:small_red_triangle_down: Kekal dinamik

Tetap dinamik dan kukuh membolehkan anda melakukan latihan yang memerlukan tahap kesejahteraan sebenar. Sebagai contoh, mendaki ke puncak gunung adalah pengalaman yang menguntungkan yang memberikan perasaan pencapaian dan memberikan pemandangan yang mengejutkan. Namun, sebilangan individu tidak dapat menghadapinya kerana had kesihatan.

Walau apa pun, dalam keadaan apa pun, berjalan-jalan di kebun binatang dengan keluarga anda atau bermain di gimnasium bersama anak-anak anda boleh mencuba individu yang mengabaikan pekerjaan sebenar untuk jangka masa yang lebih luas. Menjadi dinamik menyiratkan bahawa lebih mudah untuk tetap bersemangat apabila anda semakin berpengalaman.

:small_red_triangle_down: Tingkatkan kesihatan anda

Terdapat pelbagai faedah untuk kesejahteraan sebenar. Senaman yang kerap dan kerja aktif memajukan otot dan tulang yang padat. Ia meningkatkan kesihatan pernafasan , kardiovaskular, dan kesihatan umum. Kekurangan dinamik juga dapat membantu anda menjaga berat badan yang baik, mengurangkan bahaya anda untuk diabetes jenis 2, penyakit koronari, dan mengurangkan risiko anda untuk keganasan tertentu.

:eight_pointed_black_star: Pilihan dan penilaian produk

Strategi pengujian yang sederhana digunakan untuk memilih item yang termasuk dalam kelas bijirin dan item bijirin, barang tenusu , minuman, daging dan barang daging, dan makanan berdaun yang dibungkus. Item dalam klasifikasi dipilih seperti yang dinyatakan di laman web peruncit, dan yang secara rutin dibakar di banyak keluarga. Setiap item yang diambil secara sembarangan adalah dari klasifikasi serupa yang dicatatkan di laman web. Setiap contoh dipilih sebagai ejen item di setiap kelas. Walaupun strategi memeriksa kemungkinan seperti ini mungkin membosankan, strategi itu mungkin yang paling dapat diandalkan yang menghilangkan kecenderungan pilihan. Mana-mana item yang mempunyai tempat dengan kelas mempunyai kebarangkalian untuk dipilih, dan contoh item yang dipilih adalah seperti berikut:

 • Biji-bijian sarapan pagi . Kelas ini merangkumi barang makanan sehari-hari yang disebut sebagai 'oat sarapan pagi' di UK. Modelnya adalah porridges, shreddies coklat, crispies beras , fresh fresh, gula puff, potongan jagung, biji-bijian, granola, bar, dan frosties.

 • Barang tenusu . Kelas ini merangkumi barang dengan susu sekurang-kurangnya 40%. Modelnya ialah susu , yogurt, krim, cheddar, kefir, whey, fromage-frais.

 • Minuman. Makanan ringan yang diuji adalah (a) bukan koktel Kumpulan A, misalnya espresso, teh, coklat, koko, (b) bukan koktel Kumpulan B, misalnya, minuman berkarbonat, minuman berbuih (c) koktel misalnya minuman, jus, minuman keras, vodka, gin, tequila, rum, wiski, cognac, dan sebagainya

 • Daging (daging dan barang daging yang sudah dibungkus). Perkara ini tidak jelas.

 • Buah-buahan dan sayur-sayuran (makanan yang disumbat dari tanah). Ini baru, beku, atau kering.

Barangan makanan yang disertakan mestilah mempunyai peruncit atau tanda pengeluar apabila memilih dengan sewenang-wenangnya. Pertimbangan diberikan kepada jenis FOP (TL, GDA, HL, atau campuran ini) atau reka bentuk tanda BOP yang digunakan pada item tersebut, adanya tuntutan nutrien atau kesihatan, negara awal, susunan penetapan, pengumuman alergen atau data diet, jumlah berat badan dan penyampaian ukuran kalori dalam kilokalori, lemak, lemak rendaman, gula, dan garam setiap 100 g atau 100 ml item makanan. Evaluasi tersebut dibuat berdasarkan jenis instrumen penamaan makanan yang digunakan, dan pengkategorian sumber makanan bergantung pada profil nutrien nutrien utama. Jenis makanan dan makanan yang diimport tanpa tanda makanan atau data makanan ditolak.

Oleh kerana varietas makanan dipilih secara sembarangan, barang makanan yang disurvei tidak dibatasi sejak awal. Perkara bermula dari 33 negara yang berbeza di Eropah , Amerika, Asia, dan Afrika, khususnya Inggeris, Perancis, Itali, Belanda, Sepanyol, Austria, Ireland, Belgium, Cyprus, Denmark, Jerman, Romania, Yunani, Luxembourg, Poland, Sweden, Argentina, Costa Rica, USA, Chile, Australia, Brazil, Mesir, India, Indonesia, Kenya, Mexico, Filipina, New Zealand, Poland, Tunisia, Israel, dan Turki.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Apakah kelebihan pil makanan berdaun dalam Faktor mikro?

Campuran lemak tak jenuh asas ini mengandungi omega-3 yang mengurangkan . Bantuan ini mengurangkan kerengsaan, mencegah penyakit , dan membantu menjaga kesihatan akal, jantung, dan sendi . Produk organik dan Veggies - Campuran ini memberikan kelebihan tambahan yang anda perlukan dengan menyediakan pelbagai jenis makanan super.

:two: Apa yang dilakukan peningkatan Vitamin D?

Vitamin D mengawal ukuran kalsium dan fosfat dalam badan. Vitamin ini diharapkan dapat menjaga tulang, gigi, dan otot. Ketiadaan vitamin D boleh menyebabkan ubah bentuk tulang seperti riket pada anak-anak, dan penderitaan tulang disebabkan oleh keadaan yang disebut osteomalacia pada orang dewasa.

:three: Apa jenis makanan yang melawan jangkitan?

Sumber Makanan: Jenis makanan oren , seperti keladi, wortel, dan aprikot; sayur salad redup, serupa dengan bayam dan kangkung; telur; dan lada. Kapasiti: Menyokong pelbagai tindak balas biokimia yang membantu penyakit tubuh anda.

:four: Adakah senang mengambil multivitamin secara berkala?

Ya, anda boleh mengambil multivitamin setiap hari . Sekiranya anda mengambil multivitamin, ini mungkin kerana anda perlu melakukan semua yang anda mampu untuk memastikan kesihatan anda. Bagaimanapun, ada bukti yang terhad bahawa minuman bergizi dari nutrien dan mineral asas menyampaikan apa yang anda jangkakan. Sebilangan besar pemeriksaan mendapati tidak ada kelebihan daripada multivitamin dalam memastikan serebrum atau jantung .

:five: Apakah latihan pra-termurah termurah?

Tidak ada satu latihan pra- termurah yang terbaik . Walau bagaimanapun, kami secara konsisten mengesyorkan untuk menggunakan C4 Sport ketika ditanya. Cellucor adalah jenama terkemuka mengenai nutrien, jadi anda menyedari bahawa mereka menggunakan makanan tambahan yang berkualiti dan selamat.

:closed_book: Kesimpulannya

Sebilangan besar orang memberi perhatian untuk menangani kesihatan kita, terutamanya bahawa kita tidak lagi aktif ketika tahun-tahun berlalu. Tubuh kita harus mengisi bahan bakar setelah semua tenaga yang dihasilkan dan dibelanjakannya. Tidak ada motivasi untuk mencari di tempat lain kerana Faktor Mikro mungkin merupakan peningkatan yang dapat memberikan susunan nutrien total untuk keperluan harian anda.

artikel berkaitan

1. Pemakanan Sukan 2. Cara menjaga kesihatan agar sihat 3. Kesihatan adalah Kekayaan