Naomi Burton Crews adalah anak tiri pelakon itu dan oleh itu hos rancangan realiti terbesar America Got Talent, Terry Crews . Dia juga bintang tv realiti. Naomi dilahirkan di Amerika Syarikat 1989. Dia mempunyai kewarganegaraan Amerika dan tergolong dalam etnik campuran. Ayahnya adalah bekas pemain bola sepak Amerika profesional, menjadi pelakon. Dia menjadi tokoh televisyen dengan membintangi bersama ibu bapanya dalam rancangan realiti, The Family Crews.

Fakta Pantas Mengenai Naomi Burton Crews

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nama : Naomi Burton Crews

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Umur : 31

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Jantina : Perempuan

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Warganegara : Amerika

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Etnik : Hitam

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Ibu bapa : Krew Charles Burton dan Krew Rebecca Burton

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Adik beradik : Azriel, Tera, Wynfrey dan Isaiah Crews

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kanak-kanak : Miley Crews

Naomi tidak dilahirkan dalam keluarga atau kekayaan yang terkenal. Tetapi setelah ibunya berkahwin dengan ayahnya, dia menjadi terkenal. Dia adalah anak perempuan Rebecca Burton Crews dan Charles Burton yang pernah menjadi kekasih pada masa lalu. Dia adalah pencinta haiwan kesayangan. Suka melakukan perjalanan menyanyi, menari dan fotografi. Itulah sebabnya di seluruh gambarnya dia kelihatan merokok panas. Rasa fesyennya sampai ke tahap yang tepat. Nantikan biografinya dan terokai lebih lanjut mengenai biografi Naomi Burton Crews, umur, teman lelaki, berat badan, nilai bersih dan banyak lagi fakta mengenai dirinya.

1. Televisyen Kehidupan Awal Dan Realiti

Naomi Crews menjadi tokoh televisyen dengan membintangi bersama ibu bapanya dalam rancangan realiti BET, The Family Crew dari tahun 2010 hingga 2011. Acara ini adalah mengenai kehidupan keluarga dan penuh dengan pengembaraan Crews. Keluarganya dibesarkan dalam nilai-nilai kristian dan dia juga sering pergi ke gereja.

Dia juga bintang tv. Naomi dilahirkan pada tahun 1989 di Amerika Syarikat. Dia mempunyai kewarganegaraan Amerika. Bapanya mungkin bekas pemain bola sepak Amerika profesional, menjadi pelakon. Dia menjadi tokoh televisyen dengan membintangi bersama ibu bapanya dalam keluarga kru. Salah satu inspirasi terbesarnya ialah ayahnya. dia adalah anak selebriti. Adapun adik-beradiknya, anak perempuan ayah tirinya yang lebih tua dibesarkan bersama adik-adiknya, Azriel, Wynfrey, Tera, dan Isiah. Walaupun mereka adalah saudara tiri dan saudara mereka, ikatan mereka tidak seperti yang lain, yang juga dapat dilihat dari rancangan TV mereka. Ibunya Rebecca baru-baru ini menjalani pembedahan yang didiagnosis menghidap barah payudara. Keadaan sekarang stabil dan oleh itu keluarga bersama di rumah mereka di Pasadena, California.

2. Nilai Bersih Krew Naomi Burton

Naomi Burton Crews adalah anak perempuan tiri dari rancangan realiti tuan rumah American Got Talent, Terry Crews. bapanya adalah bintang tv realiti. Naomi dilahirkan di Amerika Syarikat 1989. Dia mempunyai kewarganegaraan Amerika dan tergolong dalam etnik campuran. Dia menjadi tokoh televisyen dengan membintangi bersama ibu bapanya dalam rancangan realiti, The Family Crews. Berapa kaya dengan Naomi Burton Crews? Nilai bersihnya sekitar $ 1 juta. Dapatkan melalui kejayaannya untuk mencapai matlamat. Semuanya kerana sokongan ayahnya. yang mempunyai nilai bersih dianggarkan melebihi $ 25 juta.

Nilai bersih Naomi

3. Tinggi dan Berat

Dia berdiri pada ketinggian 5 kaki atau lebih tinggi 1,65 m Atau 165 cm. Beratnya 55 kg atau 121 paun. Ukuran tubuhnya 34-36-35 inci. Dia juga seorang yang cergas. Dia mempunyai mata coklat gelap yang indah dan rambut berambut perang.

4. Teman lelaki Naomi Burton Crews

Siapa teman lelaki Naomi Burton Crews? Dia tidak pernah memberikan berita mendalam mengenai kehidupannya yang berpacaran. Pada masa ini dia adalah ibu tunggal kru yang sangat fokus dan sangat fokus pada kariernya. Suatu hari dia mahu memenangi Oscar sebagai pelakon.

5. Kerjaya Dan Gaya Hidup

Naomi Burton Crews adalah bintang media sosial. Dia adalah sebahagian dari rancangan realiti televisyen yang disebut The Family Crews. Yang dihasilkan oleh ayah tirinya dan syarikat Produksi yang terlibat disebut media buah pelik.

Keluarga Naomi Burton Crews

Terry Crews adalah pelakon Amerika dan bekas pemain NFL yang mempunyai nilai bersih $ 25 juta. Dia hanya mencapai status selebriti setelah memulakan karier di dunia hiburan. Dia terkenal dengan peranan lakonannya dalam pelbagai siri televisyen dan filem. nama penuh ayah tirinya ialah krew Terrence Alan dilahirkan pada 30 Julai 1968 di Flint, Michigan. Krew dibesarkan di rumah keluarga Kristian di Flint dan terutama dibesarkan oleh ibunya. Ayahnya seorang yang alkohol.

Petikan Kegemaran Dari Terry Crews

"Anda berusaha kerana anda mendapat inspirasi, bukan kerana anda harus melakukannya. Kerja menjadi menyeronokkan, dan anda telah bekerja keras selama berhari-hari kerana hidup ini bukan 'permainan anak muda.' ia adalah permainan 'inspirasi orang.' - Terry Crews

Sekiranya anda peminat bapanya yang memainkan peranan komedi di filem dan filem televisyen. Maka lebih baik anda mengenali isterinya raja Rebecca. Siapa Pelakon Amerika dan juga dikenali sebagai Producer eksekutif. Rebecca dilahirkan di bandar Michigan yang indah dan dibesarkan oleh ibu bapa, Jack Winston Lund dan Anna Mae Parks. Ayahnya terbiasa dengan alkohol dan menyalahgunakannya sepanjang masa dan sejak mabuk sepanjang masa yang menjadi alasan kematiannya.

Kehidupan peribadi

Untuk kehidupan peribadinya, tidak banyak yang difahami dalam hubungan Naomi Burton-Crews; yang kita semua tahu bahawa dia masih bujang. Sejak puncak pertunjukan kebenaran, belum banyak liputan yang dilakukannya. Satu-satunya adik-beradiknya yang aktif dalam perniagaan pertunjukan dalam kerjaya adalah kakaknya Azriel yang merupakan pemuzik dan pelakon yang bercita-cita tinggi dan berharap dapat mengikuti jejak ayahnya. Krew dibesarkan semasa rumah tangga Kristian di Flint dan terutama dibesarkan oleh ibunya.

Lebih Lanjut Mengenai Krew Naomi Burton

 1. Tidak ada yang tahu tarikh lahir Naomi Burton Crews yang tepat kerana dia tidak berada di platform media sosial. Baik dia ada di Instagram, twitter atau Facebook. Tetapi orang hari ini usianya 31 tahun.

 2. Ibu bapa bintang berpisah ketika dia masih kecil maka ibunya berkahwin dengan anak kapal Terry. Dia mengambilnya dan mempunyai hubungan baik dengannya.

 3. Krew Naomi tidak mempunyai maklumat Mengenai hubungan atau perkahwinannya. Tetapi dia adalah ibu kepada anak perempuannya yang bernama mily. Mungkin dia adalah ibu tunggal kerana tidak ada butiran yang tersedia.

 4. Naomi Burton Crews adalah sebahagian daripada rancangan realiti tv. Yang dihasilkan oleh ayahnya yang dipanggil The Family Crews. Yang terakhir selama 2 musim kerana kekurangan hiburan.

 5. Naomi Burton Crews adalah wanita yang sangat beragama kerana dia sering pergi ke gereja dan juga keluarganya. Mereka mengambil bahagian dalam semua aktiviti dan menolong orang yang memerlukan.

Krew buruh Naomi

 1. Tidak ada maklumat mengenai sekolahnya dan pengajian formal. Tidak ada maklumat mengenai pendapatannya tetapi pendapatan bersihnya dianggarkan bernilai $ 1 juta.

Baca juga

Siapa Cindy coster

Ringkasan Naomi Burton Crews dilahirkan di Amerika Syarikat pada tahun 1989. Dia mempunyai kewarganegaraan Amerika dan tergolong dalam etnik campuran. Bapanya mungkin bekas pemain bola sepak Amerika profesional, menjadi pelakon. Dia adalah pencinta haiwan kesayangan. dia Suka melancong dan menyanyi, menari fotografi. Itulah sebabnya di seluruh gambarnya dia kelihatan merokok panas. Rasa fesyennya sampai ke tahap yang tepat.

Soalan Lazim

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Naomi Burton Crews adalah seperti berikut:

S1. Berapa umur krew Naomi Burton?

Naomi Burton Crews dilahirkan di Amerika Syarikat pada tahun 1989. Tidak ada yang tahu tarikh lahir Naomi Burton Crews yang tepat kerana dia tidak berada di platform media sosial. Baik dia ada di Instagram, twitter atau Facebook. Tetapi orang hari ini usianya 31 tahun.

S2. Berapakah nilai bersih Terry Cruise?

Terry Crews adalah pelakon Amerika dan bekas pemain NFL yang mempunyai nilai bersih $ 25 juta. Dia hanya mencapai status selebriti setelah memulakan karier dalam dunia hiburan. Dia terkenal dengan peranan lakonannya dalam pelbagai siri televisyen dan filem.

S3. Apakah kewarganegaraan kru Rebecca?

Rebecca dilahirkan di bandar Michigan yang indah dan dibesarkan oleh ibu bapa, Jack Winston Lund dan Anna Mae Parks. Amerika Syarikat pada 24 Disember 1965. Dia adalah warganegara yank dan sebahagian daripada etnik Afrika-Amerika.

Kesimpulannya

Naomi Burton Crews adalah anak tiri pelakon dan oleh itu rancangan realiti terbesar tuan rumah American Got Talent, Terry Crews. Bapanya mungkin bekas pemain bola sepak Amerika profesional, menjadi pelakon. Naomi tidak dilahirkan dalam keluarga atau kekayaan yang terkenal. Tetapi setelah ibunya berkahwin dengan Terry Crews dia menjadi terkenal. Dia mungkin anak perempuan Rebecca Burton Crews dan Charles Burton yang pernah menjadi kekasih pada masa lalu. Naomi tidak dilahirkan dalam keluarga atau kekayaan yang terkenal. Tidak ada yang tahu tarikh lahir Naomi Burton Crews yang tepat kerana dia tidak berada di platform media sosial. Baik dia ada di Instagram, twitter dan Facebook. Tetapi orang sekarang ini usianya 31 tahun.

Krew Naomi Burton

Naomi Burton-Crews adalah wanita muda pergerakan pelakon dan tuan rumah America Got Talent, Terry Crews. Naomi dibawa ke dunia pada tahun 1989 di Amerika Syarikat yang merupakan bintang TV tanpa skrip. Bintang itu meneruskan kehidupan yang sungguh menyenangkan memandangkan ayah tirinya yang genius.

Naomi secara semula jadi tidak diperkenalkan pada pertemuan pembezaan dan kesenangan setelah ibunya menghubungi Terry Crews, dia mendapat pujian dan wang. Dia adalah wanita muda dari Rebecca Burton Crews dan Charles Burton yang merupakan dara sebelumnya.

Tanpa Wikipedia, sukar untuk mengetahui hari lahir Naomi namun hari ini usianya berusia 31 tahun. Orang bintang itu terkurung ketika dia masih kecil dan setelah ibunya berkahwin dengan Terry Crews, dia menerimanya. Pergaulan dalam keluarga mereka berjalan lancar.

Naomi Burton-Crews tidak mempunyai nuansa perkahwinan atau pasangan hidupnya namun dia adalah ibu kepada seorang wanita muda, Miley Crews. Berpotensi dia adalah ibu bapa sendirian kerana tidak ada nuansa hubungannya.

31 tahun tidak mempunyai tanda akaun media dalam taliannya terbuka. Oleh itu, kami menerima bahawa dia tidak mempunyai akaun Instagram, Facebook, atau Twitter dinamik hari ini.

Naomi Burton-Crews diasingkan dari TV tanpa skrip yang disebut The Family Crews, yang dibuat oleh Terry Crews dan asosiasi Production termasuk adalah item khas Strange Media.

Rancangan ini tidak terus berjalan lama kerana kekurangan pengalihan. Ia muncul pada bulan Februari 2010 selama dua musim. Naomi mempunyai keluarga empat haf, Azriel, Tera, Wynfrey, dan Yesaya Crews dalam keluarga.

Naomi Burton-Crews adalah seorang wanita yang teruk kerana dia dan keluarganya kerap mengunjungi tempat perkumpulan dan mencari kawasan kejiranan lain untuk menolong orang.

Tidak ada banyak maklumat mengenai sekolah dan persiapan lain yang sesuai yang diperoleh Naomi Burton-Crews dalam pekerjaannya. Bintang TV itu tidak mempunyai maklumat mengenai faedahnya dengan pengecualian, semua sumbernya dinilai bernilai $ 1 juta.

Krew Keluarga

Penghibur Terry Crews dan pasangan Rebecca dengan anak-anak (LR) Naomi Burton, Terra Crews, Wynfrey Crews, Isaiah Crews, dan Azriel Crews dari pertunjukan BET 'The Family Crews' dibayangkan dalam pertemuan Persatuan Pengritik Musim Sejuk BET 2010 pada 14 Januari, 2010. Kumpulan tujuh mempunyai satu lagi drama TV tanpa skrip. Berikut adalah sedikit persembahan.

Seorang pemain bola sepak yang berpengalaman sebelumnya menjadi penghibur Hollywood yang berbuah, Terry pastinya bukan kemurahan hati anda yang biasa dengan variasi dan sentiasa berubah-ubah dalam usia 22 hingga 3 tahun dan setengahnya yang lebih baik dari 20 tahun, Rebecca - yang membuatnya tetap stabil . Secara lahiriah, Krew adalah imej kelas dan tenang. Namun, secara diam-diam, ada lelucon, cekikikan dan kekacauan yang muncul membuat Daddy Crews menjadi gila sehingga dia mengakui kenyataan bahawa dia hidup di "Teams Control." Penonton akan menyaksikan keluarga Crews berkembang, suka, snicker dan menanyakan jalan mereka melalui bahagian lain dalam lawatan mereka ketika Terry memulakan jalan untuk berubah dari Everybody Hate Chris menjadi bintang aktiviti bon-a-fide dan Rebecca, yang membuat khayalannya berhenti untuk membantu Terry dan membesarkan keluarga mereka, mula mencari khayalan-khayalan itu dengan lebih kuat. Dari Terry dan setengah Rebecca yang lebih baik untuk lima anak muda dan keluarga anjing taring mereka, tidak akan ada detik yang membosankan di bawah bumbung Crews (Sumber). "

MEET THE CREWS yang diberikan oleh (CNN):

KRIM TERRY

Terry Crews ... adalah "Bersedia untuk Ini." Kebebasan besar terus diperlihatkan oleh Terry setelah beberapa lama mengetuk di Hollywood. Dia mempercayai hal ini atas keyakinan dan permintaan dirinya, dan pasangannya yang cantik, Rebecca.

REBECCA CREWS

Rebecca Crews ... "Inilah Masanya untuk Bersinar." Dia adalah tulang belakang keluarga yang teguh, membesarkan lima anak muda, sama seperti menyokong panggilan pentingnya dan kejayaannya untuk masa yang lama. Dia memahami bahawa saat ini adalah peluang terbaik untuk memanfaatkan nyanyian, lakonannya, mencipta dan mengarangnya sendiri.

NAOMI BURTON

Naomi Burton ... "Sendirian." Keagungan 22 tahun yang tidak bertanggungjawab ini menerima dia yang baru ditemui dan ingin menjadi wanita sendiri, berusaha untuk memotong nama untuk dirinya sendiri, terpencil dan terpisah dari keluarganya.

AZRIEL CREWS

Krew Azriel ... "The Actrisse." Azriel yang berusia lapan belas tahun ingin sekali meniru teladan ayahnya dan berusaha untuk berlakon. Dia menerima bahawa ini adalah kesempatannya untuk keluar dan berkilau ketika dia berusaha dengan gigih untuk menjadikannya tanda sebagai penghibur yang muda dan berbakat.

CREWS Tanah

Krew Tanah ... "Gadis Ayah." "Daddy's Little Girl," yang disiarkan sendiri, Terra yang berusia 10 tahun menemui jalan keluar di antara empat kerabat sambil mencirikan perbezaannya yang terpisah dari Daddy.

WYNFREY CREWS

Wynfrey Crews ... "Oprah's Namesake dan Reinkarnate." Wynfrey yang berusia enam tahun memastikan bahawa dia secara konsisten menjadi tumpuan pertimbangan keluarga dan membuatnya benar-benar jelas bahawa dia dapat tanpa banyak perubahan sesuai dengan pendakian keluarganya yang terkenal.

KRIM ISAIAH

Krew Yesaya ... "Putera Keluarga." Yesaya yang berusia tiga tahun adalah pusat perhatian setiap orang, dan merupakan "Putera Kecil" keluarganya. Perwatakannya yang tegas dan bersemangat pasti akan memikat hati para penonton.

Krew Rebecca tuan:

Rebecca Crews adalah Pelakon, Produser, Penceramah, dan Pemuzik. Drama TVnya yang tidak bertulis, "The Family Crews" adalah Program Asli Baru No. 1 BET dengan jumlah tinjauan normal 2M + minggu demi minggu. Rebecca telah diketengahkan pada Dr Oz, Wendy Williams, Dr. Phil, The Bachelor, Access Live, dengan sorotan yang akan datang mengenai Black Love OWN dan "Assemblage of Work" BET.

Rebecca membuat debut filem percuma di Martina Lee's, Blueberry 2017. Pada tahun 2018, Rebecca menggunakan nama muzik autonominya sendiri untuk menyampaikan 2 single ke pementasan radio awam, I Keep Holding On and Destiny, dengan nama pentas REGINA MADRE.

Terry Crews penghiburnya yang lain, paling popular kerana bermain "Julius" di rancangan TV Everybody Hates Chris. Dia dalam beberapa filem termasuk White Chicks dan The Expendables, dan Rancangan TV seperti Brooklyn Nine dan NBC's Top Hit Talent Show, "America's Got Talent". Mereka digembirakan dengan 5 anak muda berusia 32 hingga 14 tahun - dan seorang cucu. Pergaulan mereka telah bertahan selama 30 tahun melalui NFL dan Hollywood. Mereka adalah motivasi untuk mengelilingi mereka sebagai pelaku, pebisnis, dan tutor.

Hubungan Rebecca dengan Terry Crew

Sambungan itu sukar, dan mungkin tidak ada yang menyedari yang lebih baik daripada America's Got Talent: The Champions mempunyai Terry Crews dan Rebecca King-Crews yang lain.

Sejak diberhentikan lebih dari 29 tahun sebelumnya, pasangan ini telah mengalahkan beberapa kesempatan mencuba. Walau apa pun yang berlaku, terlepas dari kemungkinan, mereka berusaha menyelesaikan semuanya. Bagaimana? Rebecca mengatakan bahawa dia mengahwini teman rapatnya - namun sejak awal, dia tidak begitu yakin bagaimana perasaannya terhadapnya.

Bagi Rebecca dan Terry, itu bukan pemujaan yang tidak dapat dijelaskan.

Berpikir kembali ke tahun 80-an, Heavy melaporkan bahawa Rebecca telah memilih Miss Gary, Indiana dan pergi ke Universiti Michigan Barat untuk mencari profesion muzik dan teater. Kemudian, Terry sibuk bermain bola sepak di sekolah yang serupa. Adalah diterima bahawa kedua-duanya bertemu selama ini. Bagaimanapun, menurut Rebecca, kilatan tidak cepat terbang.

"Dia hampir terhenti di zona pendamping," kata Rebecca, 54, kepada E News. "Dia sangat baik." Tetapi akhirnya Rebecca dan Terry berkumpul, dan pada tahun 1990 mereka berkahwin. Pada tahun itu juga, mereka menjemput gadis mereka yang paling mantap, Azriel, ke dunia (pasangan itu kini mempunyai lima anak muda). Selepas satu tahun, Terry mendapat draf ke NFL dan memulakan profesinya bermain untuk Los Angeles Rams. Pada tahun 1997, bintang yang kini berusia 51 tahun itu mengundurkan diri dari bola sepak dan mula berlakon.

Sementara pasangan itu tersenyum pada kamera di jalur kehormatan, Terry tidak tenang. Setelah menarik diri dari bola sepak, dia mengungkapkan kepada ABC bahawa dia merasa sedih kerana maju dari pesaing terkenal menjadi anggota bukan tentera. Pada ketika itu, tiga tahun setelah keluarganya mengakhiri penggambaran drama TV tanpa label The Family Crews, Terry mengungkap dalam bukunya 2014 Manhood: How to Be a Better Man - Atau Just Live With One bahawa dia telah bertarung dengan pergantungan pada porno - a kecenderungan yang hampir mengorbankan perkahwinannya. Selepas dua tahun dalam susunan video Facebook tiga bahagiannya yang diberi nama "Scidous little tidbit," Terry menjadi asli tentang bagaimana dia bergantung padanya untuk waktu yang cukup lama dan tidak pernah memberitahu yang lebih baik.

"Separuh yang lebih baik saya dalam arti sebenarnya sebagai, 'Saya tidak lagi berkenalan dengan anda, saya sudah pergi,'" katanya. "Itu mengubah saya. Saya perlu berubah kerana saya faham perkara ini adalah masalah serius dan serius. "

Pada Dr. Phil, bintang Brooklyn Nine-Nine mengatakan bahawa dia menjalani rawatan kerana kebiasaannya dan, kerana kerinduannya untuk berubah, Rebecca kembali kepadanya. Dalam pertunjukan itu, Rebecca mengatakan bahawa dia memerlukannya sekitar tiga tahun untuk benar-benar mempercayainya lagi setelah dia benar-benar memikirkan untuk meninggalkannya dengan hebat. Walau bagaimanapun, kedua-dua mereka menyelesaikannya - sesuatu yang selalu dihargai oleh Terry.

"Pada saat seseorang mengenali anda dari kanan hingga yang paling kotor dan paling kotor, dan sangat mencintai anda, itulah luaran yang luar biasa, itulah tempat di mana anda perlu berada," Terry mengulas program tersebut pada bulan Mac 2018.

Selain daripada perangai kebiasaan dan kecewa Terry, Rebecca ada di sana untuknya ketika dia menegaskan bahawa dia secara terang-terangan diserang oleh pakar Hollywood Adam Venit pada perjumpaan pada tahun 2016. Pakar Terry dan Venit merasa selesa pada September 2018.

"Saya tidak mempunyai apa-apa kebanggaan untuk yang lain. Ini adalah subjek yang perlu diperhatikan. Kami melalui wang tunai sendiri untuk bertempur. Yang kami dapat kembali, ”kata Rebecca kepada Majalah Tidak Popular. "Saya berpeluang melihat pertarungan penting saya yang lain untuk keistimewaannya di sebuah bandar di mana dia perlu menanggung banyak pekerjaan. Itu adalah kemenangan yang luar biasa. "

Tidak kira di mana kehidupan mereka pergi, Rebecca dan Terry kelihatan saling berpelukan, seperti yang disahkan oleh Instagram asli mereka di antara satu sama lain.

Jumlah yang dihasilkan oleh Terry Crews pada AGT?

Terry Crews: $ 20 juta

Dengan Crews memperoleh sejumlah besar dolar per adegan yang memudahkan pengaturan hit, Crews sekarang mempunyai jumlah aset $ 20 juta. Penyakit apa yang dialami oleh Rebecca Crews?

Rebecca Crews, 54, bertekad mengalami pertumbuhan malignan pada akhir Mac dan segera menjalani mastektomi dua kali lipat untuk rawatan empat belas hari selepas penentuannya.

Adakah pasangan Terry Crews diadun?

Terry Crews Mengatakan Dia Dikecualikan Dari Percakapan Tentang Perlumbaan Kerana Dia Mempunyai "Isteri Perlumbaan Campuran" ... Dia terus menuntut bahawa pengawal yang seharusnya ini pada dasarnya telah memaafkannya kerana orang pentingnya, Rebecca Crews, adalah dua kaum. "Kami mempunyai individu yang telah membuat kesimpulan yang akan menjadi Hitam dan siapa yang tidak," lanjutnya

Berapakah jumlah yang bernilai Rebecca Crews?

Rebecca Crew dikatakan mempunyai anggaran aset sebanyak $ 20 juta. Sebenarnya seperti dia yang lain, dia telah membuat panggilan yang berkesan untuk dirinya sendiri di showbiz

Penyakit apa yang dialami oleh Rebecca Crews?

Rebecca Crews, 54, bertekad mengalami pertumbuhan malignan pada akhir Mac dan segera menjalani mastektomi dua kali lipat untuk rawatan empat belas hari selepas penentuannya.

Berapakah jumlah aset Terry Crews?

Mulai tahun 2021, jumlah aset Terry Crews dinilai pada umumnya $ 25 juta

Naomi Burton-Crews dilahirkan pada tahun 1989 di Amerika Syarikat, atau merupakan personaliti televisyen realiti, tetapi mungkin paling terkenal sebagai salah satu anak perempuan pelakon Terry Crews. Ayahnya adalah bekas pemain Bola Sepak Amerika profesional, menjadi pelakon.

Beberapa peranannya yang paling terkenal termasuk "White Chicks" atau "Brooklyn Nine-Nine", di mana dia memainkan peranan sebagai Sarjan NYPD Terry Jeffords. Hingga akhir tahun 2019, kekayaan bersihnya hampir dengan $ 1 juta, yang diperoleh melalui kejayaan dalam pelbagai usaha, tetapi tidak diragukan lagi disokong oleh bapanya, yang mempunyai nilai bersih dianggarkan melebihi $ 20 juta.

Krew Naomi Burton

Naomi dilahirkan dalam keluarga yang dikelilingi oleh kemasyhuran, terutama berpunca dari kejayaan ayahnya dalam industri hiburan. Sebilangan besar adik-beradiknya - tiga adik-beradik atau saudara tirinya-juga berhasrat untuk kerjaya yang serupa, mengikuti muzik atau usaha lakonan. Keluarganya dibesarkan dengan nilai-nilai Kristian, atau dia sering pergi ke gereja serta acara-acara kemasyarakatan lain terima kasih kepada ibu bapanya.

Salah satu inspirasi terbesarnya adalah ayahnya. Sebilangan besar hidupnya dijauhkan dari khalayak ramai, walaupun banyak yang memanfaatkan kehidupan mereka berkat rancangan realiti berjudul "The Family Crews", yang mengikuti keluarga mereka ketika mereka menjalani beberapa hari mereka ke usaha seharian.

Ia berjalan di rangkaian BET dari tahun 2010 hingga 2011 untuk dua musim atau 17 episod. Terry Crews mula bertujuan untuk kerjaya di American Football profesional. Dia berkembang pada masa mudanya, atau mendapat biasiswa atletik sepenuhnya untuk bermain bola sepak untuk Western Michigan University sebagai pertahanan akhir. Dia membantu pasukan memenangi kejuaraan Persidangan Amerika-Amerika 1988 atau menerima beberapa penghargaan.

Pada tahun 1991 dia terpilih dalam pusingan ke-11 Draf Liga Bola Sepak Nasional (NFL) oleh Los Angeles Rams, namun, dia hanya bermain beberapa permainan, tidak pernah benar-benar memenuhi potensinya secara profesional. Dia memutuskan untuk bersara pada tahun 1997, atau pindah ke Los Angeles untuk mengejar minat lain, dengan bertindak. Dia mula bekerja di belakang tabir dalam projek filem bebas sebagai penulis atau penerbit.

Dia menunjukkan ketekunan atau semangat yang kuat terhadap industri hiburan, walaupun terdapat beberapa kegagalan relatif. Akhirnya dia muncul dalam proyek-proyek yang lebih kecil, sebelum mendapatkan peranannya yang luar biasa dalam "Friday After Next". Popularitinya akan terus meningkat selama beberapa tahun ke depan, ketika dia menarik banyak perhatian untuk perannya dalam "White Chicks" atau "The Longest Yard". Salah satu peranannya yang paling terkenal adalah sebagai watak Julius Rock dalam sitkom "Everybody Hates Chris" yang ditayangkan selama empat musim.

Setelah Crews berlari di "Everybody Hates Chris", dia diberi peran utama dalam sitkom TBS berjudul "Are We There There?", Yang ditayangkan dari tahun 2010 hingga 2013. Setelah pertunjukan ini, dia bergabung dengan pemain ensemble "Brooklyn Nine-Nine", yang telah berjalan selama lebih dari enam musim. Dia telah membangun reputasi dalam peranan komedi, sering memainkan watak komedi atau peranan ini memainkan fizikalnya.

Dia juga menunjukkan bakat dalam film-film aksi, terutama selama karyanya dalam siri film "The Expendables" baru-baru ini. Kerana peranannya di sana, dia mendapat banyak pekerjaan di iklan Old Spice. Dia juga pernah melakukan kerja suara di "Ayah Amerika!" atau "Mendung dengan Kemungkinan Bakso 2". Dia menjadi tuan rumah acara permainan "Who Wants to the Be the Millionaire" untuk tahun ini, atau juga menjadi tuan rumah rancangan Netflix "Ultimate Beastmaster". Salah satu projek terbarunya adalah "Deadpool 2", di mana dia muncul sebagai watak Bedlam.

Selain lakonan, dia adalah mahir dalam ilustrasi atau potret - pada awal kariernya, dia membuat potret sesama pemain bola sepak untuk mendapatkan pendapatan tambahan. Dia kemudian memulakan syarikat reka bentuknya sendiri bernama Amen & Amen, yang ditubuhkan bersama pereka Nana Boateng.

Dia bersuara dengan banyak perjuangan yang dia lalui sepanjang hidupnya, termasuk ketagihan pornografi yang mempengaruhi kehidupan keluarganya sebelum keluarga itu ditayangkan di televisyen. untuk kehidupan peribadinya, tidak banyak yang diketahui dari segi hubungan romantis Naomi Burton-Crews; kata sepakat bahawa ini dia yang tunggal. Sejak berakhirnya rancangan realiti, belum banyak liputan yang dilakukannya.

Satu-satunya adik-beradiknya yang telah aktif menjalankan kerjaya dalam industri hiburan adalah kakaknya Azriel yang merupakan pemuzik atau pelakon yang bercita-cita tinggi dan berharap dapat mengikuti jejak ayahnya.

Nampaknya Naomi belum memutuskan kerjaya, walaupun dia berusia 30 tahun. Keluarganya terkenal sebagai orang Kristian yang taat, atau dia mempunyai pandangan yang sama dengan ayahnya. Sejak akhir pertunjukan mereka di BET, tidak ada laporan baru tentangnya, jadi waktu akan memberitahu apakah dia akan melakukan apa-apa yang memerlukan perhatian orang ramai sekali lagi.

Krew Yesaya:

Anak lelaki Terry Crews, Yesaya Crews, memiliki beberapa sepatu besar untuk diisi jika ini mengikut jejak langkah ayahnya - atau bukan hanya kerana ayahnya sangat besar atau merobek. Pelakon berusia 15 tahun itu baru-baru ini duduk bersama ayahnya di ET untuk perbualan khas di mana mereka masing-masing menemu ramah.

Bapa yang bersemangat tidak dapat menahan rasa bangga atas karya anaknya di Nickelodeon siri Side Hustle, atau bertanya kepada anaknya bagaimana perasaannya tentang "mengikuti jejak lakonan saya." "Itu sangat menyenangkan," Yesaya berkongsi dengan senyuman yang berseri-seri.

Walaupun sudah siap, anda boleh pergi bersama-sama dengan barisan pelakon yang lain, atau anda benar-benar ketinggalan untuk bersosial setelah anda berada di rumah selama enam bulan. Saya terlepas berlakon sejak saya membuat persembahan di sekolah saya tahun lalu, kata Yesaya. "Rasanya sangat menyeronokkan. Saya hanya menjalani impian yang menjadi kenyataan." Terry juga memikirkan beberapa nasihat yang dia berikan kepada anaknya jika dia pertama kali memberitahu ayahnya bahawa dia ingin mulai bertindak, atau kagum dengan bagaimana Yesaya mengambil bimbingannya atau berlari dengannya.

"Saya ingat jika anda pertama kali memulai, anda tahu kami duduk di dapur, atau saya berkata, 'Yesaya, selalu memberi mereka lebih dari apa yang mereka bayar," "kenang Crews. "Saya tidak boleh menjadi lebih bangga, kerana jika saya menonton anda di Side Hustle, melakukan perkara anda sendiri, atau benar-benar melakukannya, pergi untuk setiap jenaka, atau menonton orang ketawa ketika anda melakukan, saya berkata, 'Ini kanak-kanak memberi mereka lebih banyak daripada yang mereka bayar. '"

Anak lelaki Terry Crews, Yesaya Crews, memiliki beberapa sepatu besar untuk diisi jika ini mengikut jejak langkah ayahnya - atau bukan hanya kerana ayahnya sangat besar atau merobek. Pelakon berusia 15 tahun itu baru-baru ini duduk bersama ayahnya di ET untuk perbualan khas di mana mereka masing-masing menemu ramah.

Bapa yang bersemangat tidak dapat menahan rasa bangga atas karya anaknya di Nickelodeon siri Side Hustle, atau bertanya kepada anaknya bagaimana perasaannya tentang "mengikuti jejak lakonan saya."

"Itu sangat menyenangkan," Yesaya berkongsi dengan senyuman yang berseri-seri. "Walaupun di luar set, anda hanya boleh bergaul dengan pemain lain, atau anda benar-benar ketinggalan bersosial setelah anda berada di rumah selama enam bulan."

"Saya terlepas berlakon sejak saya tampil di sekolah saya tahun lalu," tambah Yesaya. "Ini sangat menyeronokkan! Saya hanya tinggal impian menjadi kenyataan. " Terry juga merenungkan beberapa nasihat yang dia berikan kepada anaknya jika dia pertama kali memberitahu ayahnya bahawa dia ingin mulai bertindak, atau kagum pada bagaimana Yesaya mengambil bimbingannya atau berlari dengannya.

"Saya ingat jika anda pertama kali memulai, anda tahu kami duduk di dapur, atau saya berkata, 'Yesaya, selalu memberi mereka lebih dari apa yang mereka bayar," "kenang Crews. "Saya tidak boleh menjadi lebih bangga, kerana jika saya menonton anda di Side Hustle, melakukan perkara anda sendiri, atau benar-benar melakukannya, pergi untuk setiap jenaka, atau menonton orang ketawa ketika anda melakukan, saya berkata, 'Ini kanak-kanak memberi mereka lebih banyak daripada yang mereka bayar. '"

Ketika ini datang ke masa depannya, Yesaya juga membuka selebriti (selain ayahnya, tentu saja) yang ingin dia kerjakan. "Saya ingin bekerja dengan Keanu Reeves," kata Yesaya. "Dia hanya salah satu lelaki paling baik yang pernah saya lihat, atau lebih, saya selalu mahu berada dalam filem aksi dengannya, kerana, anda tahu, dia dilatih seperti bulan atau bulan atau bulan untuk Matrix, John Wick atau semua itu. atau saya hanya ingin tahu bagaimana ini akan berlaku. "

Terry sendiri bekerja dengan bintang John Wick dalam thriller jenayah Street Kings pada tahun 2008, atau dia mengesahkan pendapat anaknya mengenai kehebatan Reeve. “Dia adalah lelaki paling baik. Saya mungkin melihat mengapa anda mengatakan ini kerana dia benar-benar luar biasa, ”Terry berkongsi. "Saya mengalami kejadian kematian, atau dia sebenarnya ada di sana untuk menenangkan saya di tempat kematian saya, atau saya seperti, 'Anda akan menjadi lelaki yang paling baik! Saya mungkin melihat mengapa anak saya menyukai anda! '”

"Saya rasa tujuan saya dalam hidup adalah untuk menghibur," kata Yesaya. "Saya ingin melakukan kebaikan untuk dunia, atau saya ingin tersenyum, ketawa, atau saya hanya ingin membuat orang bahagia."

Soalan Lazim

Adakah pasangan Terry Crews diadun?

Terry Crews Mengatakan Dia Dikecualikan Dari Percakapan Mengenai Perlumbaan Kerana Dia Mempunyai "Isteri Perlumbaan Campuran" ... Dia terus menuntut bahawa pengawal yang kononnya telah memaafkannya kerana orang pentingnya, Rebecca Crews, adalah dua kaum. "Kami mempunyai individu yang telah membuat kesimpulan yang akan menjadi Hitam dan siapa yang tidak," lanjutnya

Berapakah jumlah yang bernilai Rebecca Crews?

Rebecca Crew dikatakan mempunyai anggaran aset sebanyak $ 20 juta. Sebenarnya seperti dia yang lain, dia telah membuat panggilan yang berkesan untuk dirinya sendiri di showbiz

Penyakit apa yang dialami oleh Rebecca Crews?

Rebecca Crews, 54, bertekad untuk mengalami pertumbuhan malignan pada akhir Mac dan segera menjalani mastektomi dua kali ganda untuk rawatan empat belas hari selepas penentuannya.

krew burton naomi

Naomi Burton Crews is the daughter of the actor and the reality TV star best known as Terry Crews , the host of America's Got Talent. She is a social media star who was part of the reality television show “The Family Crew” produced by her father Terry Crews.

rebecca crews ethnicity

Rebecca crews is Afro-American .

rebecca crews nationality

rebecca crews is American national.

how old is terry crews daughter naomi

Naomi crews is 31 years old .

terry crews wife race

She was born to interracial parents and her ethnicity is African-American .

rebecca crews mother and father

Her parents' names are Jack Winston Lund and Anne Mae Parks .

azriel crews

Azrael Cruz is an American actress. She talks about cricket with Katie Keane of CW.

who is terry crews daughter

Terry crews has three daughters:

:point_right: Azriel crews

:point_right: Wynfrey crews

:point_right: Tera crews

how much is terry crews worth

Net Worth : $25 Million

terry crews spouse

Rebecca King-Crews

wynfrey crews

Winfrey crews is the daughter of a famous celebrity pair, Terry and Rebecca King Krule. She was recognized after appearing in an episode with her family on the show “The Family Crews”.

Terry Crews is well known for her role in Brooklyn Nine-Nine, White Chicks, America's Got Talent, Old Spice, and various other film and television series. Learn more about Winfrey Crew and her sweet and exciting life.

Umur 17 Years
Kelahiran February 5, 2004
Etnik African- American
Ketinggian 5 feet 3 inch
Nama Wynfrey Crews
Kewarganegaraan Orang Amerika
Ibu bapa Terry Crews and Rebecca Crews
Adik beradik Naomi Burton-Crews, Azriel Crews, Tera Crews, and Isaiah Crews

azriel crews boyfriend

Unlike her openness about her career, Azrael was pretty modest when it came to her relationship. She has never opened her dating life and does not mention her potential boyfriend at any ceremony.

terry crews family tv show

Family Crew is a reality television show that follows the lives of comic actor Terry Crews, his wife Rebecca, and their families. The show premiered at BET at 9pm. Sunday, February 21, 2010. The show was renewed in the second season, which premiered on March 6, 2011.

charles burton naomi father

Noami was adopted by Terry Crews and named him. She is the daughter of Charles Burton, who has a previous relationship with her mother. Naomi, along with her parents and her siblings, starred in ET's reality show “The Family Crew” from 2010 to 2011.

adam venit net worth

Adam venit's Net Worth is $25 million

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: How much is Rebecca Crews worth?

Rebecca crews has a Net Worth of $20 Million USD.

Q: What's wrong with Rebecca crews?

Rebecca crews, whose husband is actor Terry Crews, was diagnosed with breast cancer a year ago and is now cancer-free.

Q: How old is Rebecca crew?

55 years (December 24, 1965) .

Q: How much is Tom Brady worth?

According to Celebrity Network, Tom Brady has a net worth of about $200 million. This is his only net worth and does not include the money earned by his wife Gisele Bundchen. Together, the two are worth nearly $600 million.

Q: What is Andy Samberg net worth?

Andy samberg's net worth is $20 Million.

Q: Does Terry Crews play the flute?

The crew received a flute from his great aunt and took lessons for eight years. As the defensive end of WMU Broncos, the crew won all conference honors and won the 1988 Central American Conference Championship.

Q: How old is Terry crew?

52 years (July 30, 1968)

Kesimpulannya

Naomi Burton Crew is the daughter of the actor and the reality TV star best known as Terry Crews, the host of America's Got Talent. She is a social media star whose Naomi Burton Crew was part of the reality television show “The Family Crew” produced by her father Terry Crews.

Naomi Burton Crews is Rebecca Crew's first kid and she is the youngest of her siblings. Rebecca had become the mother of a daughter before she met and married Terry. We don't know exactly when she was born, but it was in the year 1987.

:eight_pointed_black_star: Personal Life Of Naomi Burton Crews

:small_red_triangle_down: Fakta Pantas

Mata Jawapan
Nama Naomi Burton-Crews
Jantina Perempuan
Kewarganegaraan Orang Amerika
Ibu bapa Charles Burton and Rebecca Burton-Crews
Umur 31 years
Adik beradik Azriel, Tera, Wynfrey, and Isaiah Crews
Anak-anak Miley Crews
Ethnicity Hitam

In terms of her personal life, little is known about Naomi Burton-Crews' romantic connections; the general perception is that she is unmarried. Since the reality show's conclusion, she has received little press.

Her older sister Azriel, who is an aspiring musician and actress aiming to follow in her father's footsteps, is the only one of her siblings who has been actively pursuing a career in the entertainment industry .

Naomi appears to be undecided about a career, despite the fact that she is thirty years old. Her family is well-known to be fervent Christians, and she shares her father's views.

There have been no new rumors about her since the end of their BET show, so only time will tell if she will do anything to reclaim the public's attention .

:eight_pointed_black_star: Parents of Naomi Burton-Crews

Naomi Burton-Crews was born in 1989 to Terry Crews and Rebecca King-Crews in the United States . Terry Crews, Naomi Burton-father, Crews's is best known for his four-season role as Julius Rock in the sitcom “Everybody Hates Chris.”

Terry Crews was drafted by the Los Angeles Rams in the 11th round of the 1991 National Football League (NFL) Draft. Terry Crews, however, was unable to establish a professional career in American Football and thus quit in 1997 and relocated to Los Angeles to pursue an acting career.

Terry Crews made his breakthrough performance in “Friday After Next.” Terry Crews' roles in “White Chicks” and “The Longest Yard” endeared him to a large number of people.

:white_square_button: Ringkasan:

To many, Terry Crews began his career aspirations were to play professional American Football. Terry Crews excelled in American Football, earning a full athletic scholarship to play defensive end for Western Michigan University.

Terry Crews was instrumental in Western Michigan University's victory in the 1988 Mid-American Conference title, and he got numerous honors for his remarkable performances.

:eight_pointed_black_star: HER MOTHER WAS DISEASED WITH CHEST CANCER.

Singer Rebecca Crews was recently diagnosed with chest cancer. She underwent a double mastectomy in the months leading up to the coronavirus pandemic declaration in 2020.

Rebecca, 54, revealed to People Magazine that she was diagnosed with Stage 1 chest Cancer. On March 3, 2020, she underwent surgery . She is now cancer-free and recuperating in her Pasadena, California, home. She spoke with people about surviving cancer .

Rebecca's husband requires a mammogram and ultrasound as part of her annual physicals. Additionally, Crews requested that she undergo a chest scan. Rebeccas Crews practices a healthy diet, which includes a reduction in sugar and dairy consumption.

:white_square_button: Ringkasan:

Naomi's mother began her adventure twelve years ago when she discovered a little precancerous tumor in her right chest. In 2019, she had a lump removed from her chest. Crews stated that no one in her family had a family history of cancer.

:eight_pointed_black_star: HOW MUCH NET WORTH DOES NAOMI BURTON-CREWS HAVE?

To be sure, there is no information on her profession available online. As a result, estimating her salary and net worth is difficult. We have no idea what she does for a living. Naomi is currently residing with her parents and siblings. She is living an opulent lifestyle courtesy of her parents.

Her father, Terry Crews, on the other hand, has amassed a net worth of $20 million. He makes his money through a variety of ventures. Terry played football for seven years as a defensive end. In the late 1990s, after retiring from sports, he ventured into the film industry.

Since then, he has maintained an active career in Hollywood . Additionally, he hosts the reality show America's Got Talent. Crews demonstrated that he is an exceptional host.

:eight_pointed_black_star: 10 Interesting Facts About Naomi Burton-Crews

 1. Naomi's birthday is impossible to determine without specific information , although she is currently 31 years old.

 2. The star's parents divorced when she was a child, and Terry Crews adopted her after her mother married him. Their family relationship is really cordial.

 3. Naomi Burton-Crews' marriage and spouse are unknown, although she is the mother of a daughter, Miley Crews. Perhaps she is a single mother, as no information regarding her relationship is accessible.

 4. The 31-year-old does not appear to have a social media account. As a result, we can assume she does not have an active Instagram, Facebook, or Twitter account today.

 5. Naomi Burton-Crews was a cast member of the reality television show The Family Crews, which was produced by Terry Crews and Strange Fruit Media.

 6. Due to a lack of entertainment , the concert did not last long. It debuted in February 2010 and ran for two seasons.

 7. Naomi Crews has four half-siblings: Azriel, Tera, Wynfrey, and Isaiah.

 8. Naomi Burton-Crews is a pious woman, since she and her family frequently visit churches and volunteer for other community services.

 9. There is little information available on Naomi Burton -schooling Crews's and any formal education during her career.

 10. Although the television actress has not disclosed her earnings, her net worth is estimated to be $1 million.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

People ask many questions about Naomi Burton Crews. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

:one: Was Terry Cruz a member of the NFL?

Terry Crews was a defensive back in the National Football League for six seasons. He spent two seasons with the Los Angeles Rams and one season with the San Diego Chargers, as well as one season with the Washington Football Team and one season with the Philadelphia Eagles.

In the years following his tenure in the NFL, Crews played one season with the Rhein Fire of the European Football League.

:two: Is Terry Crews' wife an European woman?

Rebecca was born on December 24, 1965, to parents who were of mixed race. Rebecca King-Crews is currently 54 years old, which puts her in the category of older women. Her birthplace was Benton Harbor, Michigan, in the United States , but she grew up in Gary, Indiana, where she currently resides.

:three: Is Terry Crews able to communicate in Japanese?

Terry Crews has worked with a large number of Japanese actors and actresses during his career, and his Old Spice advertisements have helped him achieve recognition in the country.

Terry Crews, on the other hand, is not fluent in Japanese . Despite his successful acting career, there is no evidence that Crews had any formal language instruction.

:four: What illness does Terry Crews' wife suffer from?

Rebecca said to People magazine that after she was diagnosed with stage 1 cancer last year, Terry immediately began to care for her. Rebecca endured a double mastectomy as well as reconstructive surgery to correct her cancer.

:closed_book: Kesimpulannya

Naomi Burton-Crews is the stepdaughter of Terry Crews, who is most known for his role as the host of America's Got Talent. Naomi was born in the year 1989 in the United States of America, and she is best known as a reality television personality. Because of her famous stepfather, the actress has had a pretty luxurious upbringing.

Naomi was not born into a family of celebrity and wealth, but after her mother married Terry Crews, Naomi gained notoriety and financial success on her own. She is the daughter of Rebecca Burton Crews and Charles Burton, who were once in a romantic relationship with one another.

artikel berkaitan